Bloggingen

Dere har kanskje merket at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene/ukene, men det er rett og slett fordi jeg har vært så travel. Har jobbet mye og trent, og når jeg ikke har gjort dette, så har jeg vært sosial eller sovet. Dette skriver jeg ikke for å unnskylde noe, men rett og slett fordi jeg vil si dette til dere; jeg drar om kun tre uker, og de tre ukene vil jeg utnytte så mye som mulig, med både jobbing, trening, selvfølgelig å være med alle mine nærmeste så mye som mulig, og litt soving da. Så greia er at det er ikke sikkert jeg har tid til å blogge 3-4 innlegg daglig, kanskje ikke 2 en gang.

Det er ikke akkurat så mye å blogge om de dagene jeg bare jobber og trener heller, for da går jeg i jobbklær, treningsklær, uten sminke, og gjør ikke noe spennende. Da gidder jeg ikke å sitte i timesvis hjemme og prøve å finne på noe spennende å blogge om til dere. For det er jo ganske tidskrevende også, det tror jeg de fleste bloggere vet. Ikke misforstå, jeg elsker jo å blogge, men noen dager har jeg rett og slett ikke tid og energi, og da blir bloggingen uansett automatisk dårligere og kanskje ikke så gøy for dere å lese anyways.

Det jeg skulle frem til var at det er ikke sikkert det blir 2-3-4 innlegg HVER dag de neste tre ukene, men selvfølgelig kommer det dager hvor blogglyst og inspirasjonen er bedre enn andre,, akkurat som de dagene jeg ikke får tid til mer enn ett innlegg. Jeg vil bare ikke bruke opp siste tiden her hjemme på å tenke ut hva jeg skal blogge neste gang, det er nok av blogging i vente når jeg ankommer USA uansett, så dette går nok bra! Kun TRE uker igjen nå, wohoo!!

Ville bare si ifra, så dere ikke tror jeg driter helt i bloggen!!Håper dere skjønte hva jeg mente :-)

3 kommentarer

Postet av: Veronica
Dato: 12.07.2012 kl. 15:39 Blogg: http://veronicainusa.blogg.no


Skjønte! liker bloggen din veldig godt :D
Postet av: Eline
Dato: 12.07.2012 kl. 22:35 Blogg: http://elineee9.blogg.no


Skjønner hva du mener ! :) Elsker bloggen din ! :)
Postet av: Marte
Dato: 12.07.2012 kl. 22:58 Blogg:


Skjønner det veldig godt! :)

Tips til ting du kan blogge om:

- ting du ikke visste om meg

- hva jeg har i strandveska

- et innlegg om hvordan du tenker det vil bli til høsten ( følelser rundt venner, skole, når du kommer tilbake og sånt )

- innlegg om et forbilde du har eller noe

Masse lykke til ! :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: