I love you

Kjære, søte du.

Nå skal jeg faktisk ikke se deg på ti hele måneder. Det er utrolig lang tid, spesielt om man møtes så og si hver dag til vanlig. Også når man er bestevenner. Da er ti måneder plutselig blitt en evighet. Ti måneder uten å tilfeldigvis møte deg på oasen, ti måneder uten overnattinger, ti måneder uten deg som gir meg en god klem hvis noe er galt. Det føles helt feil. Tenk at vi, i det ene sekundet, klemmer hverandre til døde, før vi, i det neste sekundet, ikke skal se hverandre før om ti måneder. I ti måneder skal vi sitte på hver vår side av verden og prøve å fortelle med ord hva som foregår i livene våre nå. I ti måneder kommer også jeg til å ikke være mer enn en bloggleser. Jeg kommer til å høre om hva du gjør og se bilder av hva du gjør, men jeg kommer ikke til å forstå det. Det har jeg skjønt ved å lese bloggen din som din bestevenninne. Kun en bitteliten brøkdel av hva du gjør hver dag kommer på bloggen. Ikke fordi du skjuler noe, men fordi du ikke tenker på å nevne slike små ting som egentlig er betydelige. Og slik skal det altså være i ti måneder. Vi skal fortelle hverandre hovedpunktene fra dagene våre. Ikke de små, morsomme tingene.

Det var utrolig forferdelig å si ha det til deg i stad. I begynnelsen skjønte jeg ikke noe, jeg var alt for trøtt. Men når jeg så dere kjøre ut av gården mens vi vinket desperat til hverandre, det var da jeg innså at det var det siste jeg så av deg på ti måneder. 

Nå har jeg spist en hel tyggispakke kun mens jeg skrev det jeg har skrevet til nå, fordi jeg er så stressa for at jeg ikke skal se deg på ti måneder. Hva skal jeg gjøre i ti måneder uten deg?

I alle fall, jeg er utrolig glad i deg! Du er en kjempegod venn, og vi har fortsatt vennearmebåndene våre (innlegg kommer, Amalie er litt treig). Jeg skal tenke på deg hver gang jeg ser på det. Og jeg lover, jeg skl ikke få noen ny bestevenn, haha. Jeg håper du koser deg kjempemasse nede i USA, først i New York med shopping og sightseeing før turen går videre til Tennessee for high school-livet. Tenk at nå, endelig, lever du ut drømmen din. Jeg husker fortsatt at vi drømte oss bort til high school og utvekslingsår hele natta i syvende. Og tenk at du gjør det. Dette kommer helt sikkert til å være det beste året i ditt liv. Bare minus meg da. Du finner ingen som er like bra som meg. Håper jeg. Også håper jeg Shauna, Eric og Layne tar godt vare på deg. De virker helt utrolige, du har vært utrolig heldig! :-)


Der gikk enda en tyggispakke, ja. Jeg skal runde av her jeg. Så snakkes vi på skype, og forhåpentligvis en gang i vinter når meg og Mikkel skal fly ned til deg. Husk å skype meg med en gang du har tid.

Ps: jeg får jo ikke sove nå, jeg bare gråter jeg, så jeg lånte skolepc'en din (klarte å hacke meg inn :P)
Du kommer vel til å savne oss....

Ok, skjønner hva du mener med at det tar lang tid å blogge. Har sluttet å gråte nå, så natta <3 

Klem fra Silje :-)

4 kommentarer

Postet av: Veronica
Dato: 03.08.2012 kl. 09:01 Blogg: http://veronicainusa.blogg.no


å herlig innlegg!
Postet av: Kamilla
Dato: 03.08.2012 kl. 09:32 Blogg: http://kamilladv.blogg.no


så søtt innlegg :)
Postet av: anitra
Dato: 03.08.2012 kl. 12:03 Blogg: http://anitra07.blogg.no


Utrolig søtt innlegg :D
Postet av: Annika
Dato: 03.08.2012 kl. 18:11 Blogg: http://www.mywonderland.blogg.no


kjempe søtt innlegg

& utrolig søte bilder! :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: