Helping the Homeless

Etter skolen i dag dro 70 dramaelever fra skolen, downtown Nashville for å hjelpe hjemløse folk. Det var en utrolig sterk opplevelse, men jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å være med på det! I flere timer i kveld var vi ute i kulden og hjalp de. Tanken på at de fortsatt er der ute nå, mens jeg kunne glede meg til å komme hjem og varme meg under lag på lag med klær og tepper, er ikke så veldig kul... Vi startet med å servere alle sammen et varmt måltid og kake, og varm drikke. Så gikk noen av oss og lekte med barna; det var det verste, å se alle de hjemløse barna, noen av de visste ikke en gang hvem/hvor foreldrene var. Det var til og med babyer der... Vi sparket og kastet ball, tegnet, lekte sisten og "titt-tei". Så delte vi ut klær, og mat. Maten skulle vare frem til neste tirsdag, når de har det samme opplegget igjen. 

Det å se hvor glade disse 400 (?) menneskene ble av så lite, å se hvor mye det betydde for de å gi de et smil, slå av en prat, og gi de mat og klær, var en fantastisk følelse. Jeg følte at jeg gjorde noe som virkelig hjalp! Jeg skulle ønske jeg kunne gjort mer, spesielt for barna! Hvis dere noen gang får en slik mulighet, så anbefaler jeg dere å gjøre det! Jeg fikk et helt nytt syn; ikke bare på hjemløse folk, men også på oss og hvor heldige, men også egoistiske vi er... Jeg var faktisk på gråten flere ganger. Det å hjelpe noen på denne måten er noe jeg har lyst til å gjøre igjen! Dette er noe av det beste jeg har gjort på lenge!Er så taknemlig for alt jeg har, det burde vi alle være, for det er så mange mennesker her i verden som har det så mye verre. Tenk om du ikke hadde et hjem å dra hjem til hver dag, spesielt nå som det er så kaldt.. De fleste av disse menneskene hadde helt normale liv, før de mistet jobben, som endte i å miste huset, og bli hjemløs. Det er helt utrolig hvor mange hjemløse det er her.

God natt!

2 kommentarer

Postet av: Nina Gjestad
Dato: 28.11.2012 kl. 20:13 Blogg: http://ncng.blogg.no


å, jeg kom tilfeldigvis innom bloggen din, og da jeg merket at du var utvekslingsstudent ble jeg nysgjerrig. Skal nemlig være det neste år, men bare lurer på hvilken organisasjon du reiser med? Og hvordan er det i Tennessee, det høres så fint ut der :D

Utrolig fin blogg by the way!
Postet av: Amalie lt
Dato: 07.12.2012 kl. 00:15 Blogg: http://ltamalie.blogg.no/


Nina Gjestad: Jeg reiser med Explorius, og er veldig fornøyd! Tennessee er kjempefint!! Er så glad jeg kom hit :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: