PAYBACK

Så dere bildene jeg postet av at vi rullet huset til Cameron med dopapir og bilene til Austin og Patrick med plastfolie og honning? Vel, dette våknet jeg til i dag;


Legg merke til alle plastgaflene som er stukket ned i grasset...


Sirup i hele innkjørselenOg sirup på dørmatta og godteri

Andrea tekstet meg, Arden og Ashley i dag tidlig og fortalte at noen hadde holdt på å rulle huset hennes i natt, at foreldrene ringte politiet, og de løp og kjørte av gårde. Politiet fant de, så noen av foreldrene er ikke så glade akkurat nå, haha!! I hvert fall, da jeg og mom skulle trene i dag tidlig møtte vi dette synet; det hadde faktisk ikke slått meg at de kunne ha gjort det i min hage også, haha. Men da de fant ut at jeg måtte vaske vekk sirupen selv, og at det måtte skrubbes med såpe, vann og kost, så kom de alle og hjalp meg. Mom og dad synes det bare var morsomt at de tok igjen, frem til de fant ut at sirupen ikke gikk bort... Men etter all skrubbingen er den borte nå da! 
Cameron, Derek, Abrahem, Devin og Ben

6 kommentarer

Postet av: Emilie
Dato: 11.03.2013 kl. 08:25 Blogg:


så bra at du har begynt å blogge mer! du er utrolig flink, og det virker som om du har det beste utvekslingslivet ever!
Postet av: Fridam
Dato: 11.03.2013 kl. 22:13 Blogg:


Haha, så morsomt!. Ja det virker som om du har det beste utvekslingslivet noen sinne! Du er så heldig! :D håper jeg får det like bra når jeg drar på utveksling! :)
Postet av: Merethe
Dato: 13.03.2013 kl. 22:36 Blogg: http://yon.se/VuyezA


Kjære bloggger! Vi holder på med en spørre undersøkelse om shopping på internett. Alle som deltar i spørre undersøkelsen får et gave kort som premie for deltagelse. Har du lyst til å hjelpe oss? :-)
Postet av: Trine-Lise **** VINN STORBYFERIE FOR 2 ****
Dato: 21.03.2013 kl. 00:15 Blogg: http://xav.cc/VinnFERIE


Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!
Postet av: Kamilla !
Dato: 28.03.2013 kl. 23:20 Blogg: http://kamillasr.blogg.no


Hei! Jeg lurte på om du kunne komme med noen fakta setninger om hvordan det er å bo i tennessee, og forskjellene mellom norge og usa? Hadde vært gøy og lese :D
Postet av: Your American Mom
Dato: 07.09.2013 kl. 07:13 Blogg:


This stain is still all over the front porch! When they buy houses I'm coming to visit with syrup. By the way, what is kind of toilet paper did you use in the US?

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: