OUTFIT #121113


genser fra H&M bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko skjerf/ring/armbånd/klokke/øredobber fra Glitter

Nytt favorittskjerf!! Det er så mykt og deilig, og ikke minst varmt! Pluss at jeg digger fargen, men tror jeg må ha det i off-white også, kunne jo hatt det på hver dag... 

I dag startet jeg på skolen kl 10, og hadde bare to timer, før jeg hadde kjøretime. Nærmer meg lappen nå altså, bare et år for sent..blir jo snart 19! Etter kjøretimen dro jeg og tok sol og trenet, og så gjorde jeg faktisk litt lekser. Nå skal jeg lese litt til særemne, så blir det tidlig senga. På'n igjen halv 6 i morgen... Uff, helga nærmer seg i hvert fall litt. Og da blir det julebord med jobben!! Ha en fin kveld alle sammen :)

Likte du antrekket?

4 kommentarer

Postet av: A.J.C - Caroline Aasen
Dato: 12.11.2013 kl. 21:36 Blogg: http://ajc.blogg.no


så fint! :))

Ser du har hvert i USA i fjort, jeg skrev nettopp et innlegg på bloggen om hva jeg burde velge, har du lyst til å si hva din erfaring var sånn kort oppsummert, og hvorfor jeg burde velge det jeg burde? hadde satt veldig stor pris på det, greit å få en mening av noen som har hvert der selv liksom :-))
Postet av: Mathias Folke Nordby
Dato: 13.11.2013 kl. 10:23 Blogg: http://folke91.blogg.no/


Veldig fin du er Amalie :) <3
Postet av: Ingrid
Dato: 13.11.2013 kl. 12:38 Blogg:


Hallo! Jeg vil gjerne komme i kontakt med deg som driver denne siden. Kan dere sende meg en epost med prisene for sponset innlegg på denne siden? Min epost er ingrid alfakrøll casinotopplisten.com Takk på forhånd!
Postet av: Ida
Dato: 13.11.2013 kl. 14:39 Blogg: http://idaned.blogg.no


Så fint!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: