Let's get real

Helt siden skolen startet har jeg følt at alt av skolearbeid har blitt bombadert ned på meg. Etter et år i USA, hvor jeg nesten ikke løfta en finger, skal jeg love dere at det er kjempevanskelig å komme tilbake til det norske skolesystemet igjen, hvert fall 3. klasse på vgs. Det er faktisk noe ingen opplyser utvekslingsstudenter om. Og selv om jeg ikke hadde giddet det, så er det kanskje lurt for flere å ta andre klasse om igjen, for det er hardt å komme tilbake.

De siste ukene, eller månedene i grunn, har jeg vært kjempefortvilet, for jeg har følt at jeg ikke har fått til noe. At ingenting har vært bra nok. Både når det kom til skole, trening, blogging og meg selv. Karakterene har sunket både en og to karakterer, det var alt for masse lekser, fremføringer, prøver og alt mulig rart, som jeg nesten ikke har gjortnoe av på over et år. I tillegg så prøvde jeg å trene, for jeg har noen ekstra kilo jeg vil ned etter USA, men motivasjonen var bare ikke der. Jeg var rett og slett alt for stressa. Jeg klarte rett og slett ikke å sjonglere alt sammen, og ble sittene til langt på natt med lekser, samtidig som jeg var dum nok til å være avhengig av serie etter serie på Netflix. Det var jo derfor jeg ikke hadde tid til noe blogging heller. 

Jeg fikk jo alt for lite søvn, så da jeg kom meg på skolen, klarte jeg ikke å følge med. Jeg bare sovnet, eller var helt ukonsentrert, som igjen gjorde at jeg måtte sitte lenger med skolearbeid på kvelden for å skjønne alt sammen. Så jeg endte med å bli hjemme fra skolen, noen få flere ganger enn jeg kanskje hadde trengt.. Så til å være meg, ser ikke fraværet mitt veldig bra ut for øyeblikket. Og jeg er veldig skuffet over meg selv på grunn av det.

Men, nå går alt mye bedre!! Det gikk faktisk opp for meg i dag, og det er derfor jeg vil dele det med dere. De siste dagene har jeg ikke sett på Netflix, men gjort lekser i stedenfor. Jeg har klart å legge meg tidligere enn vanlig (rundt 23:00), så jeg er ikke såå trøtt på skolen lenger, og jeg klarer å følge bedre med. Jeg føler det allerede går litt bedre med karakterene, samtidig som jeg har skjønt at jeg ikke kan ha så høye krav til meg selv lengre. Og selv om jeg har masse viktig skolearbeid fremover, som særemne, stor engelskfremføring, heldagsprøver, stor spanskinnlevering osv, så føler jeg for første gang at jeg har alt under kontroll. I hvert fall til en stor grad. Jeg har jo til og med tid til å blogge litt igjen! I tillegg har jeg fått meg personlig trener, og med hans treningsopplegg og kostholdplan, har motivasjonen steget til topps, og jeg ser allerede resultater. Det er jo kjempegøy!

Nå føler jeg endelig at ting går min vei, og jeg vet at jeg skal klare komme meg gjennom vg3 nå. Det er jo snart jul, og da er vi jo halvveis! Så skal jeg et par uker til USA i februar, også er det jo russetida i mai. Jeg har jo masse å se frem til! Pluss at jeg elsker jobben min på Glitter. Nå føler jeg virkelig at jeg får til å være en god selger, så jeg gleder meg til hver gang jeg skal på jobb. Et lite høydepunkt i hverdagen! Også jobber jeg jo med noen utrolig koselige jenter også. Så jeg storkoser meg på jobb når jeg er der! Nå er jeg er ganske så sikker på at den neste tiden kommer til å bli mye bedre enn slik det har vært, og jeg gleder meg!Det var ikke meningen at dette innlegget skulle bli så langt, men det er jo veldig koselig om du har lest alt ned til hit. Måtte bare få dette ut, for dette har vært en så bra dag, hvor jeg virkelig har innsett at ting er mye bedre. Selv om det bare er onsdag, og jeg fortsatt har den verste skoledagen (torsdag) igjen før helgen, så føler jeg at morgendagen kommer til å bli bra også. Men nå skal jeg øve litt på morgendagens fremføring, før jeg skal legge meg. Ha en fin kveld videre!

Har du hatt en fin dag?

4 kommentarer

Postet av: Elisabeth
Dato: 13.11.2013 kl. 22:51 Blogg:


Hei!

Jeg har vært fast leser av bloggen din lenger enn jeg kan huske. Må si at dette er det mest velskrevne og personlige innlegget jeg har sett fra deg. Og mye ærligere enn mange andre tør! Så takk for at du deler det med oss!

Jeg er glad for å lese at det går bedre :) Når man har gått i motbakke lenge nok må det jo snu snart, ikke sant? Gleder meg til at du skal blogge oftere igjen! :)
Postet av: Amalie lt
Dato: 13.11.2013 kl. 23:16 Blogg: http://ltamalie.blogg.no/


Elisabeth: Tusen takk! Så utrolig koselig å høre! Det gjør det enklere å skrive slike innlegg når jeg får tilbakemeldinger som dette! :)
Postet av: Thale Sunniva
Dato: 14.11.2013 kl. 11:00 Blogg: http://thalesunniva.blogg.no/


Uff, kan forstå at det er hardt, men godt å høre at det nå begynner å gå din vei :)
Postet av: linda
Dato: 18.11.2013 kl. 20:50 Blogg: http://shopppy.blogg.no


Kjempebra skrevet! Har fulgt bloggen din siden jeg husker ærlig talt ikke! Lenge lenge i alle fall men altfor dårlig til å kommentere, skal skjerpe på den! Hehe men uansett Kjempeglad for at du har begynt å blogge igjen! :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: