Kjære Anja

Hei.

Vet at Amalie ikke har blogget siden Torsdag, men hun har vært så sinnsykt opptatt.

...

Neida. Tror bare hun trengte en liten bloggpause akkurat nå, så vi har bare slappet av og kost oss de siste dagene! I går for eksempel var det bestevenn og oreokveld hos Amalie. Det var helt sjukt. Det var så mange der, bl.a. meg, Amalie og Alexander. Ja, det var vel egentlig alle.
Til Anja fra oss ♥♥♥

- Silje

Mat 1, mat 2, mat 3

Ikveld har Amalie hatt salatparty med oss! Det er nemlig Anja som blogger, igjen, fordi Amalie ligger som en slappfisk på sofaen, etter alle de tre "rettene" vi har spist. Det begynte med deilig salat, etterfulgt av oreo- og brownieskake, så godteri og snack tilslutt som vi fremdeles koser oss med!

Namnam!!

Beklager for uklare bilder, men de er tatt med iPhone. Lover at jeg har gått løs på speilrefleksen til Amalie også ikveld, så jeg garanterer dere at det kommer mange bilder imorgen! Nå skal vi fortsette med jentekosen, godteri, og "Susanne og Trude-show!" Hehe. 

Ble du frista av de deilige rettene? 
Hva gjør du ikveld? 

Next stop: Trude

Nå er Anja her, jeg skal bare pakke, så skal vi til Trude og bade i jacuzzi, spise godt mat + oreokake <3<3
Jeg er veldig treig til å pakke!!!!! Anja blir utålmodig. Vi har egentlig veldig dårlig tid, siden vi er seint ute som alltid, men siden noen lurte, så kan jeg jo fortelle hvordan det gikk på coopertestenn idag: Jeg klarte 6 runder som er 2400 meter, noe som tilsvarer karakteren 5+, desverre var det bare 100 meter fra karakteren 6, litt kjipt! Men vi skal jo ha testen neste fredag også, så da satser jeg på å svi 6'ern av banen! OH YEAH, go me!Okei, en liten innrømmelse: Jenta bak meg, altså den peneste, er Anja som har blogget dette innlegget!
Nå går turen videre til Trude, hadebra og kos dere ikveld!

Hva skal dere ikveld?

Just pink it up!

Jeg slenger meg på dette jeg også!! :-)

 

maxsample
Stikkord:

Baby pictures of me

For noen dager siden så jeg gjennom gamle album og scannet bilder til en skoleoppgave. Da jeg først var i gang scannet jeg litt babybilder og bilder fra da jeg var liten også. Er jo litt koselig å ha. 

Overnatting hos Silje

Hei! Nå er jeg hos Silje, og skal sove her i natt. Eller, jeg er faktisk Silje, men det går bra. Vi skal sove nå.


HAHAHA, glem hvor stygg jeg er og se heller på Amalie. Ikke at dette er tatt nå da, men det var morsomt.
Vi skal egentlig ikke legge oss altså, vi skal se på idol med alt godteriet vårt.

Where flowers bloom so does hope
Photos_Private

Ååh, savner det fine sommerværet. Varmen, de fine fargene. Blomstene som blomstret opp!! Disse bildene tok jeg da jeg var i Danmark, en solfylt dag i sommer. Jeg skulle virkelig ikke ønske høsten kom så fort. Nå venter det bare kaldere tider, tider som jeg virkelig ikke liker. Hater at jeg er en frysepine, haha.Hva synes du om bildene?
Flere som allerede savner sommeren?

Photoshoot 2010

Jeg så gjennom gamle bilder, da jeg plutselig kom over bilder fra en photoshoot jeg og flere av jentene var på i april/mai i fjor. Det er mammas venninne som har tatt bildene, siden hun er hobbyfotograf. Så jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen av de. Husk at de er over ett år gamle.

Selv synes jeg at jeg har forandret meg masse, at jeg var mer "barnslig" i ansiktet på disse bildene. Hva mener dere?
Jeg var veldig glad i sølvøyenskygge på den tiden, he he.. Forresten så er nok det min naturlige hårfarge, tror jeg. Hvert fall i nærheten av det.Så hva synes dere? Har jeg forandret meg på litt over et år?

Cutie pie


Photos_Private

Som dere sikkert har merket, så elsker jeg å ta bilder av lillebroren min, når han er i humøret til det, selvfølgelig. Disse bildene tok jeg for et par dager siden, da vi kjørte bil.

Vi kom frem til Sotra i 3-tiden i dag, overrasket over at bilturen tok så kort tid, men sikkert fordi jeg sov ganske masse. Så nå koser jeg meg her oppe i regnværet, hehe. Men nå fikk jeg akkurat planer, så jeg runder av her. Skal prøve å oppdatere så mye som mulig mens jeg er her oppe.


Hva synes du om bildene?

Goodbye Herøy

Nå må jeg løpe ut i bilen, for i dag går turen videre til Sotra. Vi har en 7-8 timers biltur foran oss; ikke noe jeg ser veldig frem til meg 7 stykker i bilen. Men det går forhåpentligvis greit, for jeg har litt ny musikk, og må prøve å sove, i tillegg er det tre ferjer på veien, så det blir ikke bare bilsitting. Også blir det jo bra når vi kommer frem. Jeg prøver i hvert fall å være positiv... Bilturer er det verste jeg vet!

Siden jeg mest sannsynlig ikke får bogget før jeg kommer frem i kveld, så har jeg samlet sammen en del bilder jeg har tatt her oppe i Herøy, de få dagene jeg har vært her. Ååh, elsker naturen her!


Photos_PrivateHva synes du om bildene?
Liker du lange bilturer? 

Hei, hade

Er meg igjen. Vet dere sikkert er kjempelei av meg nå, jeg er faktisk lei av meg selv. Men en ting har jeg lært denne uka, og det er at jeg aldri skal begynne å blogge. Hadde dette vært min blogg hadde jeg enten slettet alle innleggene jeg har skrevet denne uka, eller så hadde jeg slettet hele bloggen. Men det kan jeg jo ikke, for det er ikke min.

Amalie er i alle fall nå kommet hjem fra dana cup, men hun har nå dratt rett opp til vestlandet. Ålesund eller noe. Siden hun nå sitter på bussen til larvik for å ta tog til gardemoen for å ta fly til ålesund for å ta buss til båt for å ta båt til bil for å ta bil til hus blir det kanskje bittelitt vanskelig å få blogget i mellomtiden. Så hun blogger i morgen, og det kommer kanskje et par mobilblogger på reisen. Hun tok forresten bil til buss først og. Det der hadde gått så i surr for meg at jeg måtte hatt det på en lapp. Hadde nok ikke kommet fram uansett, da.

Og jeg har vært på båttur. Og fått en anelse av brunfarge. Endelig har det kommet fint vær hit også! Elsker båtturer når det er sol som nå. Og kveldene. Ååh, det gir meg så sommerfølelse!

Hver gang jeg har møtt noen kjente denne uka, så har jeg fått kommentaren "så flink du er til å blogge! hehe". Har en mistanke om at ikke de synes jeg er så flink til å blogge, men at de bare vil gni inn i trynet mitt at de faktisk har sett at jeg blogger, og at jeg driter meg ut. Vet ikke hvorfor jeg sier dette til dere, er kanskje fordi jeg ikke vil høre om denne ukens blogging lengre. Kan vi ikke alle bare legge denne uka bak oss? Glemme den. Slette innleggene? Hehe, er lov å prøve.


Så måtte jeg avslutte bloggingen med ett klassisk stygt bilde av meg selv. Skjønner ikke hvorfor jeg får adrenalinkick av å legge ut stygge bilder av meg, jeg ødelegger jo bare for meg selv. Ikke at jeg er så pen i virkeligheten, men altså, de fleste pleier vel å prøve å ta seg litt godt ut på bilder?

Jaja, this is real this is me.

- Silje

 

 

HAHA

Jeg gidder ikke å svare på denne kommentaren en gang, for det er kanskje det tåpeligste jeg har sett. Men jeg vil vise den til dere, sånn at dere også kan le.

Hvorfor tar dere over bloggen til Amalie.. folk skriver jo ikke i søkeren : ltSiljev.blogg.no eller ltSusanne.blogg.no.. de vil høre fra amalie :P menmen digger dere uansett så jeg synes dere kan begynne å blogge igjen begge to :D xD xD xD xD xF?

-Eple

- GJESTEBLOGGER MENS AMALIE ER PÅ DANA CUP silje

Meg igjen

Ikke Amalie altså. Dere hadde nok blitt mest glad for det, men jeg er vel en god nummer to? Hehe. 

Har akkurat stått opp nå, og vurderer å legge meg igjen med tanke på at jeg må klippe grasset, henge opp klær, rydde og vaske rommet, brette klær, dusje, stelle meg og spise frokost/middag. Sånn er det når du er hjemme alene, du må gjøre ALT. Skal aldri flytte for meg selv.

Så senere i kveld skal jeg på båttur. Har egentlig ikke så lyst da. Men det er jo ingen som er hjemme, så da får jeg vel dra da. Kan jo sole meg. Og lese, he he susanne. Nei, jeg har ikke sittet inne i år og dager for å lese. Var bare en "krimserie" jeg leste, på tolv bøker, der du får vite hvem morderen er i den tolvte boka. Derfor hadde jeg med meg bøkene over alt. Skulle sove hos Martine, og da leste jeg hele siste boka mens hun satt på pc'n. Forskjell på folk i alle fall.

Var det noe mer? Dette blir kanskje mitt siste innlegg. Hvis jeg rekker blogger jeg før jeg drar da. Elsker å blogge over alt.

Forresten Susanne, jeg trenger sex and the city-samleboksen min. Haha, nå har du ingen venner liksom.

Må klippe grass nå, hade.


Her setter jeg inn i oppvaskmaskin. Liker å vise dere det bilde, for det er kanskje den eneste gangen jeg har gjort det, og da ble det til og med tatt bilde av!

- Silje

brb brevik

Hei, god morgen.

Nå skal Susanne og jeg gå til brevik for å kjøpe frappuchino. Gå liksom. Jaja. Alt for frappuchino. Er jo sikkert koselig og da, er bare så varmt at det er nesten uutholdelig. Vurderer å bare sitte inne. Neida, har solt meg i dag.

Dagens outfit! Kjole. Som folk sikkert har på seg i bursdager ogsånt, men som jeg bruker til hverdags. Susanne sin.

.......... Neida

Eller jo, jeg bruker faktisk den kjolen. Er ikke en mellomting på meg, enten kjole eller joggebukse og byggmaker-genser. Eller noe.

- Silje

Svar på spm del 1 av 1

Hvordan er hun på fritiden?
Hun er søt og snill. Hun er kjempegod å snakke med. Elsker at jeg alltid kan komme å snakke med henne om jeg trenger det. Og jeg kan få en klem om det er det jeg trenger. Hun er der for meg hundre prosent!

Beskriv henne med tre ord.
kul pen populær. Neida. Søt, kjempesnill og støttende.

Hva gjør henne mest irritert?
Hmm... Tror det er hvis jeg mobber henne for bloggen. Kanskje fordi jeg gjør det hele tiden.

Har hun god humor ?
Ja, spesielt når hun ler av det jeg sier.


Her er meg.


Når ble du/dere venn med henne ?
I fjerde klasse. Hun hadde akkurat begynt på skolen vår, og med min gullfiskhukommelse har jeg ikke peil på hvordan vi ble venner eller noen ting. Hun har iallefall fortalt meg at hun husker første gang hun så meg var når jeg satt i klasserommet, og så opp på henne med de fine, lilla brillene mine. Jeg var skikkelig drittunge og begynte sikkert å spørre henne om masse dumt med en gang. Jeg fulgte sikkert etter henne i all hemmelighet også, som jeg pleide å gjøre med de nye elevene. Jeg husker i alle fall at jeg var på oppdrag for de andre jentene, og da så jeg at amalie sto og snakket med badgirlsa i klassen! Alle bare: ÅNEI HUN KOMMER TIL Å BLI ØDELAGT AV DE!!! Heldigvis ble hun heller med i mas (martine amalie silje) med meg og martine, der hun var mamma og jeg og martine barna hennes. Vi kalte henne amma-mamma.

Hva pleier dere å gjøre sammen ?
Mye forskjellig! Pleier vel egentlig mest å snakke om alt og ingenting. Og om alt som plager oss.

Nydelig bilde av dere to <3
Ikke akkurat et spørsmål, men takk.

Banner hun?
Tror faktisk jeg bare har hørt henne banne et par ganger gjennom hele tiden vi har kjent hverandre. Hvis herregud tells er det vel litt fler. Men nei, ikke ofte. Kanskje når hun slår seg (meg).

Er hun sprudlende eller bare rolig?
Hm. Begge? Spørs veldig hvilket humør hun er i. Hvis hun er stressa, så er hun virkelig stressa, og da blir jeg så forvirra at verden snurrer rundt for meg. Når hun er rolig er hun rolig. Når hun er glad er hun glad. Akkurat som oss andre. Hun er jo så klart ikke rolig hele tiden. Ingen er vel det.

Har dere vært venner lenge?
Siden fjerde klasse. Vet ikke hvor mange år det er jeg. Okei, 6.

Skal dere gå samme linje på vgs?
Ja. Med Susanne. Om vi kommer i samme klasse vet vi derimot ikke enda. Men vi skal gå allmenn alle tre ja.

Er dere veldig gode venner?
Ja. Hun er jo en av bestevennene mine! En av de jeg sier alt til.

Hvorfor ble det akkurat du som skulle blogge?
Det er fordi jeg var den eneste som var hjemme egentlig. Tror jeg da. Sikkert også fordi jeg er så sykt flink til å skrive.


Her er meg igjen.


Når ble dere kjent?
I FJERDE KLASSE.


Her putter meg og Karine inn i oppvaskmaskinen på hyttetur med klassen. Kjempekoselig.


Hva er det beste med Amalie?
At hun er så forståelsesfull. Jeg tror hun aldri har sagt mot meg når hun ikke skal. Hun skjønner som oftest når det passer seg å si div ting, og sier gjerne det rette til rett tid. Akkurat det man trenger.

Hva er det verste med Amalie?
Når hun er stressa. Da er det ingenting som funker. Da er alt galt, hun må skifte hundre tusen ganger, og jeg sitter der og blir helt fortumlet. Til slutt ser jeg stjerner. Går som regel over da.

Hva synes Amalie om deg? (dette spørsmålet skrev jeg selv)
Jeg tror hun synes jeg er relativt kul siden jeg har møtt Chris Medina. Og tatt TO bilder med han! Hadde ikke mine egne lesere å skryte til, så jeg må benytte anledningen. Han var forresten kjempekul og søt ogsånt. Også ga jeg han en hundrelapp for å kjøpe cd'en hans, så visste han ikke hva han skulle gjøre med den. Stakkars liten har ikke lært seg økonomi. 

 


Synes dere var veldig dårlige til å stille spørsmål, men synes det er så morsomt å svare!! Så hvis dere vil kan dere spørre om hva dere vil om meg nå. Hvis dere vil da så klart. Sikkert ingen som leser det her en gang, med tanke på at de eneste kommentarene jeg får er "fine bilder, kos deg, blablabla". Alt tyder på at dere klikker på innlegget, blar ned til kommentarfeltet og skriver en kommentar BARE for å få kommentar tilbake. Men jeg kommenterer ikke deres blogg med mindre dere spør meg om noe. Kommer sannsynligvis ikke til å kommentere den uansett da.

- Silje

Bolcheriet i Løkken


Her kan man se på hvordan de lager drops
Photos_Private

Bolcheriet i Løkken er en av mine favorittsteder i Løkken. Ikke bare fordi de selger verdens beste drops, men fordi det er så søtt og koselig der inne. Noe dere kanskje så på bildene. I tillegg så kan man se på at de lager drops, noe som er veldig gøy. Så Bolcheriet er et av høydepunktene når vi drar til Danmark!


Hva synes du om bildene?
Har du vært på Bolcheriet i Løkken før?

Friday

Hei søte lesere!! Nå løper jeg straks ut i bilen, fordi vi skal en liten tur til byen i dag også. Jeg har også en liten gladmelding jeg må meddele; jeg våknet opp uten vondt i halsen i dag, jeg hoster nesten ikke, og jeg klarer å puste gjennom nesen. Det eneste er at jeg er litt tett i hodet, altså hører litt dårlig, og har verdens groveste stemme (haha). Så konklusjonen er at jeg mest sannsynlig er på bedringens vei. Woho!! Får vi da inderlig håpe..

Tante Anne tok akkurat outfitbilder av meg, men rekker ikke å blogge de nå. Så det gjør jeg når jeg kommer hjem igjen. Her er i hvert fall en liten smakebit!Men gotta go! Ha en super fredag videre, så blogges vi når jeg kommer hjem.


Hva skal du i dag? - jeg kommenterer tilbake

Familiemiddag

Jeg kom hjem fra Asandra for en liten stund siden. Det var veldig gøy i går, men jeg lover jeg er trøtt nå. Men søvn blir det ikke noe mer av før i kveld, for nå bærer det videre på middag og bestemor og bestefar. Jeg tror vi skal spise raspeballer, love it! Jeg skulle egentlig vise outfit, men det var visst ingen som hadde tid til å ta bilder av meg i dag, så da får jeg tvinge en etterpå, så satser vi på outfit når vi kommer hjem.

Men jeg må løpe, sent ute som vanlig, woho! Jaja, dere må ha en super søndag videre, det skal jeg, hvis jeg ser bort ifra det stygge været... HAter egentlig slike hei og hadet innlegg, men la gå; det er ferie, jeg er treg (som alltid), oog jeg har vært en dårlig blogger i det siste. Gratulerer til dere som gadd å lese dette.. Neida, bare gled dere til neste mandag! Da skjer det noe verdensrevulosjunerende (elle hvordan det skrives) på bloggen!! Hoho!


Gjør dette innlegget komplett med et arkivbilde!!

Hva skal du i dag?


 

Grillkveld


Hei!

Jeg (Silje) måtte blogge et innlegg for Amalie før vi drar avsted, for hun rakk det ikke selv. Hun bruker jo tusen år på å fikse seg.. Jeg derimot, står opp med sminke, rettet hår og fine klær.

Det var i alle fall ikke poenget.

I kveld skal vi nemlig på grillkveld hos Asandra! Dette er nemlig den eneste dagen med sol her i porsgrunn, mellom hundrevis av regnværsdager. Så den må jo for all del utnyttes! Altså, hvorfor jeg dro hjem fra spania og 46 varmegrader i skyggen for det her, vet jeg egentlig ikke. Jeg føler livet går mot meg..

Jaja, ikke i dag! I dag er det fint vær, og det skal nytes, før det blir CSI NY foran TV-skjermen resten av uka. Sommerferie, hæ?

Har et så stort eksponeringsbehov at nå virker det jo nesten som om dette er min blogg. Derfor skal jeg runde av her.

Her er jeg.Oisann, neida, feil bilde. HER er jeg.O-M-G.

Hadebra :-) Ha en fin kveld, det skal viii

Good morning

God morgen søte lesere! Siden solen endelig har nådd Porsgrunn, har Susanne og jeg slengt på oss bikinier og løper nå ut for å nyte disse solstrålene. I håp om å bli megabrune, hoho!


Photo_Private


Har dere sol?

Wanna see more?
Photos_private

Jeg tok begge bildene i Danmark, og det er mange fler! Det første tok jeg en morgen jeg gikk tur med lillebror, tok masse stilige bilder av natur, blomster og insekter. Ble ganske fornøyd med noen av dem. Det andre bildet tok jeg på Bolcheriet, verdens søteste butikk/"fabrikk". Full av drops i alle tenkelige farger, kjærligheter osv. Masse søte bilder der ifra!

Forresten så er jeg i full gang med redigering av sminkevideo!

Hva synes dere om bildene?
Vil dere se resten?

Gårsdagens bursdagsfeiring

Vi feiret som sagt Catharina i går kveld. Bursdagen var veldig koselig med både dansing, skravling, jordbær, godis og bare chilling. Det var også utrolig koselig å se alle igjen, selv om jeg bare var borte i en uke, så kan det virke mye lenger. Her er i hvert fall litt bilder som ble tatt i går:
Faktisk veldig godt! Det er Oreo dyppet i brownierøre i think.


Snuppa!
Sweetie!


Wiihuu, barnehage..

Tidligere i dag var jeg hos Sile Veronica med Susanne, for å si hadet til henne. Hun reiste nemlig til syden i stad, og skal være borte i en uke. Heldigvis så rakk jeg å se henne litt før hun dro, med tanke på at jeg akkurat var borte en uke. Yeye, og når hun kommer hjem, så reiser Susi til syden i TO uker et par dager senere. Og like før hun kommer hjem så drar jeg på Dana, og videre til vestlandet. Her snakker vi masse tid sammen i ferien, HE HE, god planlegging det der!

Jaja, sikkert ikke så interessant for dere. Nå skal jeg pakke ut alt fra Danmarksturen, og ta bilder av alle innkjøp, som jeg forhåpentligvis får blogget senere i dag. Er nemlig litt halvveis barnevakt for småsøsknene mine i dag, i morgen og onsdag. Enda mer interessant! Runder av her jeg, før det blir for kjedelig!

Hva er dine planer for dagen? - jeg kommenterer tilbake!

Photo: cactus


_ Private

Jeg tok disse bildene i går, og synes de ble ganske stilige. Spesielt med lyset jeg fikk fra sola. De er redigert litt i Gimp.

Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå er jeg nok nede på banen og ser på kamp. Så dere må ha en super onsdagskveld videre, kjære lesere!!


Hva synes du om bildene?

Sommerdag i Brevik

På fredag gikk jeg, Martine, Silje Veronica, Ingrid og Kristina til Brevik for å kjøpe is, milkshake og frappuccino. Det var jo dødsfint vær, så det skulle nytes, men det ble nesten litt for varmt å være ute, hehe. Jeg hadde med meg kamera og tok masse bilder. Brevik er så koselig og sommerlig, elsker å gå dit på sommeren og kjøpe is. Det er sommer, det!


Photo_Private

I dag har jeg jogget i litt over tre timer, fra Heistad, til Arkaden i Skien, og øst-veien tilbake forbi Borgestadkirka. Jeg ble hentet på McDonalds på Hovenga, og da var jeg død! Fikk litt frokost, kjørte hjem, og nå går turen videre ned på stranda. Herlig! Nesten skyfri himmel i dag også, så det skal nytes.

Ha en finfin søndag videre! Denne skal nytes, for i morgen kommer vi opp i muntlig eksamen...

Hva synes du om bildene?

Sunshiiine


_Private

Susanne og jeg har ligget ute i sola og stekt oss siden halv 10. Det er helt sykt varmt ute! Jeg fikk sykt skille etter et kvarter, så dette ser lovende ut. Men nå må jeg løpe ut igjen. Dere får ha en strålende dag ute i sommerværet!


Hva synes du om bildet?

Har dere sol?

Tunnel art - lang lukkertid

Da jeg og pappa kjørte hjem fra Drammen i går, så tok jeg masse randome bilder, også i tunnelene. Og med lang lukkertid, så ble de dødskule. Jeg prøvde med masse forskjellige bevegelser osv, og prøvde så godt jeg kunne å få til hjerter. Noe jeg fikk til sånn halvveis en gang, som dere ser på det siste bildet - det ble jeg mest fornøyd med.


_Private

Hva synes du om bildene?

American food

Jeg så akkurat gjennom bildet fra USA-turen i fjor sommer, og måtte le litt for meg selv. Det er greit at USA er kjent for masse mat, fast food, usunn dritt osv, men omg, det ser jo ikke ut som om jeg gjorde annet enn å spise den ferien. Men det er jo sant; skulle jo smake så masse som mulig på to uker! Så nå blir dere ofre for litt vakre spisebilder, hehe...

Men en ting jeg må meddele, er at jeg savnet norsk sunn mat utrolig masse da jeg var der borte. Jeg ble til og med syk av all den fete og usunne maten de første dagene. Kroppen min fikk sjokk! Så det var deilig å komme hjem til knekkebrød med brunost!
Det VAR mat oppi der, men det forsvant før vi tok bilde...


En normal kveld på hotellrommet...... he he


Pancakes for breakfast


Lykkekake eller noe, husker ikke hva det heter
Girlsnight med is fra boksen
Breakfast from Dunkin Donuts, og slik ser jeg ut rett etter jeg har stått opp - null sminke og sovesveis!


Vi startet sunt i Amsterdam da vi mellomlandet, da
Uff, for et bilde! Men dette var noe av det beste jeg spiste og drakk i USA; pretzel også husker jeg ikke hva jeg drakk
Okei, dette blir flauere og flauere, men hallo, dette bilde beskriver det virkelig..


Veronica laget verdens beste middag!


Her spiser vi Subway til frokost i bilen
Da avsluttet jeg med et koselig restaurantbilde! Bestemor, meg bak der, tante Anne, Veronica og bestefar.

Mat eller ikke, jeg synes det er koselig å vise USA-bilder. For det er det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Blogget vel mest for meg selv, for det er så gøy å se tilbake på. Så det var sikkert ikke så interessant for dere. Men apropos USA, nå må jeg ringe Veronica, hvis hun har kommet hjem fra jobb enda da. Håper ikke jeg fristet dere alt for mye da, hehe. Hater egentlig å blogge om mat, men.


Noe som så godt ut? Hehe

Brothers and sisters are as close as hands and feet


_Private - Småbrødrene mine, Emil og Milian

Hva synes du?

To små djevler

I dag ble jeg vekket klokken 9, for å være barnevakt for småbrødrene mine. Jeg skal gjøre dette i dag og i morgen tidlig, så får jeg nytt pudder av mamma og pappa. Jeg har så vidt pudder igjen, og gidder ikke å bruke sommerpenger på det, så da inngikk vi en super deal, trodde jeg..

Denne morgenen har gått ut på å skifte to drittbleier, Emil ikke har hørt på noe av det jeg har sagt og bare mast om sjokolade, og jeg har løpt rundt og ryddet etter begge to. Gøy! Nei vent, nå våknet Milian.. Da får jeg spise lunsj en annen dag.

Til tross for verdens søteste smil, så er det noen djevler gjemt bak de. I hvert fall i dag!


_Private


Heldigvis kommer mamma og pappa snart hjem, så jeg kan få startet dagen, hehe. Susanne kommer nok senere, så det blir bra! Men jeg må ta Milian ut av sengen nå, så da starter moroa igjen.... Ha en fin lørdag!


Har du småsøsken?
Hva skal du i dag?

When the moon is big

For en stund siden, så var det en natt hvor månen var så full som det går an. I den anledningen tok pappa frem kameraet og knipset noen dødskule bilder. Jeg digger de! Jeg synes de var så kule at disse vil jeg dele med dere. Just take a look:
Man kan se kraterene rundt kanten!

_Canon Powershot - tatt av Pappa/VidarHva synes dere om bildene?

If friends were flowers, I'd pick you


_private

Om dere skulle lure så var jeg akkurat ute og øvelseskjørte for første gang. Jeg hadde så vidt lært meg å gire og stoppe, på en stor parkeringsplass, før pappa plutselig foreslo at vi skulle ut på veien. Så ja, jeg endte ut på veien med null kontroll! Men vi kom oss hjem i god behold, og når jeg tenker over det så var det gøy, selv om jeg fikk panikk hver gang jeg så en annen bil, eller jeg måtte bremse.


Hva synes du om bildet?

My brothers in the woods

Jeg var jo på tur i skogen med familien og nabofamilien tidligere i dag, og tok MASSE bilder. Så det kommer mer senere. Her er noen bilder som jeg tok av de søte småbrødrene mine.


Elsker dette bildet!


_private


Da vi var på vei hjem igjen, ringte Susanne og lurte på om jeg ville bli med på å gå tur med søskenbarnet hennes, som er like gammel som min lillebror, og Silje Veronica. Så da var det rett ut på enda en tur! Så nå er jeg ganske så sliten, men skal spise deilig grillmat nå, så da får jeg nok energi til å øvelseskjøre etterpå! Det blir bra - håper jeg.


Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort i dag?

A shell from the beach

For litt siden kom jeg hjem fra en totimers joggetur, hvor jeg jogget til Krogshavn, som er en strand i Langesund. Elsker disse lange søndagsjoggeturene, for jeg oppdager nye ting rundt i nærområdet hele tiden. Da jeg hadde kommet frem til Krogshavn fant jeg masse fine skjell, og tok med meg dette hjem.
_private


Nå skal jeg, resten av familien og nabofamilien på piknik i skogen. Er jo koselig å gjøre slike ting en gang i blandt også. Naturen er jo også så fin, spesielt nå når sommeren nærmer seg! Tenker det blir litt bilder ut av det også. Været er jo nydelig, så da må det nytes med å være masse ute!! Ha en finfin søndag!

Hva synes du om bildene?

Bendit Cup

Kom hjem fra dugnaden på Bendit cupen på Heibanen for litt siden. Det var dødsvarmt! Måtte gå rundt i store Bama-gensere! men det gikk så fint så - vi fikk jo masse gratis mat, juice og smoothie siden vi hjalp til. Deilig! Jeg stod litt i kiosk og løpte etter baller i en konkurranse, utrolig spennende.... he he.

Også er det utrolig koselig når lesere kommer bort til meg og sier at de leser bloggen min og er skikkelig fan osv. Herregud jeg blir sa glad av det :-D Dere er søte!

Jeg hadde med meg digitalkamera, som flere av jentene gikk rundt og knipset bilder med. Så jeg kan jo vise litt, men som sagt; digitalkamera - så ikke beste kvaliteten.


Noen søte jenter som ville være med på bloggen - søtt!


Og selvfølgelig dagens outfit <3<3<3

Neida, men dødsdeilig genser, bortsett fra at det var litt for varmt med den i solsteiken i dag. Så nå har jeg skiftet til noe lettere, og skal kose meg med favorittisen min og opptak av Frustrerte Fruer. Er faktisk hjemme alene for en gangs skyld!


Hva skal du i dag?

OUTFIT: pink flower tights

jakke fra Forever 21 genser/shorts fra H&M tights fra Bik Bok wedges fra DNA armbånd/ring fra GIna Tricot

Nå skal jeg i bursdagen til Susanne, så vi blogges senere! Ha en fin fredagskveld :-)