Day 50 - Hopes, dreams and plans for the next 365 days

// 50 days challenge

Hvis jeg tenker i løpet av 2011 da, såå..

- Skal jeg få meg jobb og tjene egne penger

- Få bra karakterer

- Komme inn på studiespesialisering i Porsgrunn

- Begynne å søke til utvekslingsår i USA

- Bli flinkere i engelsk

- Få laget på Dana Cup

- Bli flinkere til å blogge

- Bli flinkere til å komme tidsnok til ting (et håp/en drøm i det minste...)

- Være mer positiv

- Bli flinkere til å bruke klærne jeg har... Spesielt sommerklærne til sommeren, rakk så vidt å bruke de jeg kjøpte i fjor før sommeren var over!

- Legge meg tidligere, senest 11 i ukedagene

- Til sommeren skal jeg bli BRUN!


Jeg skal slikke sol med gode venner, til jeg blir seende slik ut:
Eller brunere :):)

Det er sikkert masse mer, men akkurat nå er det dette jeg tenker på. Dette var den siste dagen i 50 days challengen. Jeg likte den egentlig, selv om det var noe som var litt vanskelig. Ble litt pause i jula, men slik er det bare. Kanskje jeg begir meg ut på noe liknende en gang i fremtiden. Det var i hvert fall veldig spennende!

Hva synes du?
Har du noen håp, drømmer eller planer for 2011?

Day 49 - Something you could never get tired of doing

// 50 days challenge

Det er mange ting jeg aldri ville blitt lei av å gjøre. Hvert fall ikke nå. Vet jo aldri når jeg blir eldre, ting forandrer seg jo. Noen av de tingene er i hvert fall å..

Shoppe
Jeg elsker å shoppe! Kan aldri få nok! Noe som ikke er så bra for pengene mine.. Jeg har faktisk skjerpet meg litt! Eller hvem kan jeg lure? Jeg prøver å skjerpe meg.. Enda et nyttårsforsett! Eller, da har det forsettet gått i vasken allerede.. Jeg er avhengig av å shoppe. Kommer jeg over noe fint eller noe jeg trenger, så klarer jeg som regel ikke å la være å kjøpe det. Jeg har faktisk blitt flinkere da, klarer å la være hvis jeg tenker ordentlig over det. Så kanskje jeg skal begynne å tenke litt mer da..?

Høre på musikk
Jeg er avhengig av musikk! Jeg hører på det hele tiden. På pc'en, stereoanlegget, tv'en, iPoden, mobilen og til og med i dusjen!! Og spesielt når jeg er alene, da hjelper det å ha musikk! Når jeg er alene hjemme, så er det the Voice eller liknende på full guffe! Noen som kjenner seg igjen der?

Spille fotball
Jeg har spilt fotball lenge, i til sammen 7 år. Det har vært litt opp og ned med hvor gøy jeg har synes det har vært, men de to siste årene har det virkelig vært toppers! Det gøyeste må nok være når det er kampsesong, jeg elsker å spille kamper! Selv om laget vårt kanskje ikke er det beste, så skal jeg love dere at vi er et "cup-lag"; vi kommer alltid langt i cuper! Miljøet på laget vårt er veldig bra. Noe jeg synes er et must, det har så masse å si! Også har vi verdens beste trener! Så fotball har jeg ingen planer om å slutte med. Det er noe jeg virkelig liker!


Happymoment på Norway Cup i sommer

Noe du aldri blir lei av å gjøre?

Day 48 - What you believe

// 50 days challenge

Jeg tolker denne som "Hva du tror på", for den kan faktisk tolkes på flere måter. Jeg er ikke religiøs på noen måte. Jeg tror ikke på Gud, Jesus osv. Jeg tenker på det som en historie, ikke noe som har skjedd i virkeligheten. It makes no sense to me. Det jo en grunn til at jeg konfirmerte meg borgelig/human-etisk. Folk skal jo selvfølgelig få tro hva de selv gjør, med all respekt! Jeg sier bare hva jeg tror.


Random bilde fra i høst

Nå skal jeg faktisk gjøre litt lekser! Første gang i år... Great!

Er du religiøs?
Hva gjør du akkurat nå?

Day 47 - A photo that makes you angry/sad

// 50 days challenge

Det blide her har kanskje de fleste sett. Det er et bilde som gjør meg veldig trist!


//google.no

Det er så mange tenåringer som lider av forskjellige spiseforstyrrelser at det er skremmende! Hvordan er det verden har blitt? Se på jenta på bildet over; den kroppen hun har er alt for tynn. Det gjør meg så trist! Jeg synes den kroppen hun tror hun ser i speilet er mye finere! Det er så mye bedre å ha litt former og være en sunn person, istedenfor å se ut som en strek, og være alvorlig syk. Det er i hvert fall min mening.

Det ligger jo som regel en ting bak dette også, det som gjør at personen ender opp slik. Dette skjer jo helt normale folk, men gud så masse et dårlig selvbilde eller rett og slett mobbing kan gjøre med folk! Det er også ting vi burde tenke på.

Hva mener du om dette?

Day 46 - A recipe

// 50 days challenge

Siden det er et nytt år og de fleste har nyttårsforsett om å være sunn, så tenkte jeg at jeg skulle friste dere (og meg)!! Neida...jo. Jeg skal gi dere oppskriften på verdens beste cookies! Om noen kanskje husker det, så bakt mamma (og jeg) det like før jul, det gjør vi nemlig hvert år.

Se så deilige!! Dette er årets siste, gjett om jeg skal kose meg med de på bursdagen min da! 
Deilige cookies med sjokolade

200 g smør
150 g sukker
150 g brunt sukker
2 egg
275 g mel
1 ts bakepulver 

Også kan du putte oppi alt du vil av sjokolade, mandler, nøtter osv. Da vi tredoblet oppskriften hadde vi oppi 1,5 kg smarties, melkesjokolade, Walters mandler sjokolade, hakkede mandler osv. Her er det bare å stappe oppi alt man vil ha!

Så de ikke gode ut?

Day 45 - A talent of yours

// 50 days challenge

Jeg har ikke noe spesielt talent tror jeg, men jeg er flink til å gjøre ting med hendene. Altså dekorere ting, forme ting, male, strikke får jeg til, fingerhekle, av og til kan jeg tegne osv. Dette gjorde jeg jo mer av da jeg var mindre. Jeg er også flink til å organisere, for eksempel en tur/utflukt, aktiviteter, elle ting som bøker, smykker osv. Jeg er flink til å spare penger, når jeg vil!

Utenom slike ting, så har jeg ikke et stort talent. Eller jo; Å komme for sent til ting, jeg kommer alltid for sent, uansett hva, uansett hvor tidlig jeg begynner å gjøre meg klar, og uansett hvor masse jeg planlegger, kommer jeg alltid sent! Noe dere kanskje har merket? Siden jeg ofte blogger i siste liten og skriver at; "Nå skulle jeg egentlig allerede gått for å møte den og den personen, og blablabla..."


Nyttårsaften

Har du et talent? I så fall; hva da?

Day 44 - A photo of your computer

// 50 days challenge

Pc'en min har vært ødelagt siden høstferien, så jeg har lånt mamma og pappa sine innimellom. For øyblikket har jeg fått låne Susanne sin gamle. Noe som er utrolig snilt! Heldigvis har vi funnet ut hva som er galt med pc'en min, og vi skal få fikset det så fort som mulig. Så da satser jeg på at jeg får min kjære pc tilbake. Den ser slik ut:


Bilde er fra i sommer, da jeg var brun....

Jeg har klistret på noen klistremerker da..

Nå skal jeg begynne å redigere hårvideoen, og satser på at jeg kan bli ferdig i kveld, om alt går på skinner. Så stay tuned folkens!

Hva synes du om mitt mesterverk på pc'en?
Hva er dine planer for kvelden?

Day 43 - A photo of our favorite place to eat

// 50 days challenge

Jeg er ikke ofte ute og spiser egentlig, og hvis jeg først gjør det så er det vel Bergby's eller pizza. Kinamat også da, men det er sjeldent. Så for å svare ordentlig på denne, må jeg nok si sushirestauranten SUMO i Bergen. Det var ikke den beste servicen akkurat, men sushien er den beste jeg har smakt i hvert fall! Tante Anne og jeg har vært der et par ganger, og vi må nok kanskje det neste gang jeg skal dit igjen, hehe.


Sist gang vi var der, i september


//google.no

Nei, nå fikk jeg lyst på sushi...

Liker du sushi?
Hva er ditt favorittsted å spise "ute"?

Day 42 - Something you're looking forward to

// 50 days challenge

Jeg ser frem til ballet! Vi har ball 21. januar. Jeg gleder meg så utrolig masse. Det kommer til å bli så bra. Også har jeg funnet drømmekjolen, men den får dere ikke se før ballet. Jeg kan bare si at det er en skikkelig prinsessekjole, akkurat slik som jeg ønsket meg.


Fjorårets ball da... Det trenger vi ikke å snakke om en gang, hater meg selv der...

Ser også frem til bursdagen min, da. Som er 9. januar, om akkurat en uke, ikke glem!! Haha.

Nå skal jeg på vareopptelling med laget, og selvfølgelig har jeg klart å forsove meg. Kanskje ikke så rart siden jeg la meg klokken 3, også er jeg syk. Perfect match! Nå må jeg rette ferdig håret før jeg må løpe ut i bilen!

Har dere hatt/skal ha ball?
Hva ser du frem til?

Day 41 - A photo of an animal you'd love to keep as a pet

// 50 days challenge

Hadde jeg fått en av disse søte valpene, så hadde jeg dødd. Seriøst, se hvor søte!!Jeg har aldri hatt et dyr før, på grunn av allergi i familien, så det hadde ikke gjort meg noe å fått en slik valp når jeg blir stor!

Hva synes du om valpene?
Har du kjæledyr?

Day 40 - A funny Youtube video

// 50 days challenge

Jeg har sett veldig mange morsomme videoer på Youtube, men nå som jeg først skulle finne en, så har jeg helt hjernteppe. Her i hvert fall en som jeg digger. Den er veldig gammel og de fleste har sikkert sett den før. Parodi av Ke$ha med Tik Tok.

TIK TOK KESHA Parody: Glitter Puke


Hva synes du om videoen?

Hadde du sett den før?

Day 39 - Favorite city

// 50 days challenge - jeg henger veldig etter nå, så jeg fortsetter på day 39 i dag

Favorittby? Hvis jeg tenker i helhet, så må det være New York City. Jeg har alltid drømt om å reise dit. Å reise til New York for å shoppe, se The Statue of Liberty, China Town, Empire State Building, Times Square, Central Park osv. Dette håper jeg blir oppfylt når jeg skal ta 2. året på videregående i USA, da vi mest sannsynlig skal tilbringe de første dagene i New York. Det satser vi på!


//google.com

Hva er din favorittby?
Har du vært i New York?

Day 38 - Something you've learned

// 50 days challenge

Jeg har virkelig lært at det ikke er mange man kan stole på. Man skal være forsiktig med hva en sier til folk, for i en jenteverden som denne består det meste av baksnakking, dolking i ryggen, fortelle hemmeligheter videre, falskhet, osv. Dette kan virkelig ødelegge vennskap. Det har jeg erfart. Så jeg er veldig forsiktig med hva jeg forteller folk, og hvem jeg kan stole på. Og forteller bare alt til de jeg vet jeg kan stole på. Det er noe jeg har lært etter masse falskheter, og jeg tror ikke at jeg er den eneste?

Nå skal vi pynte juletre, noen andre som har gjort det, eller skal det i kveld?

Noen andre enn meg som har erfart at det ikke er alle man kan stole på?

Day 37 - A photo of the item you last purchased

// 50 days challenge

Det jeg kjøpte sist, må nok være denne boleroen som jeg kjøpte på H&M på Arkaden for 75 kr. Elsker den! Den er så deilig og så kjekk å ha. Passer til så masse.Den er strikket, om du skjønner. Heldigvis ikke ull da, for det klør jeg av.

Jeg har faktisk på meg det der i dag, så det ble det en liten outfit også, hehe. Jeg har kommet frem og overlevde flyturen, så det kommer nok et innlegg om fremkomsten senere.

Hva synes du om boleroen?

Day 36 - A picture of your friends

//50 days challenge

Det blir litt vanskelig med bare et... Er det lov med flere?Åååh, sommeren :(:( Det var gode tider det! Nå er det bare mørkt... Jaja, det var random. Det er jul, så det går bra :):)

Hva synes du om bildene?Savner du sommeren?

Day 34 - Something you're afraid of

// 50 days challenge

Jeg er redd for edderkopper! Det er det verste jeg vet om, min største skrekk!! Jeg takler ikke de små krypene med 8 ben. Ser jeg en, så hyler jeg! Om det er en på rommet mitt, som for eksempel pappa ikke klarer å drepe, så sover jeg ikke rommet før den er funnet og drept. Noe som kan bli spennende til tider. Jeg er så redd at jeg kan begynne å grine. Jeg må nok ha edderkoppfobi eller noe..

Så skulle jeg google edderkopp, men ombestemte meg med en gang jeg så bildene. Æsj, fikk gåsehud og måtte lukke vinduet med en gang. Så da var weheartit.com neste stopp, men var ikke så mye bedre der. Ofret meg litt for dere da..

24_large
Æsj :(:(

Bilder av spindelvev er mye kulere

Tumblr_kzt5cftiam1qb9g42o1_500_large

1757-1256188019ftxq_large

Evhvw7gknoeix3k4mde2ggjho1_500_large

3661268503_0a561ea0b7_z_large

Er du redd for edderkopper?

Day 35 - A photo of something you ate today

// 50 days challenge

I dag, som alle de andre søndagene i advent, hadde vi hjemmelaget risengrynsgrøt til middag. Selvfølgelig med mandel oppi. Jeg har ikke fått den noen av de andre gangene, så dette var min siste sjanse her hjemme før jeg reiser. Og gjett hva?? Jeg fikk den!

Og siden jeg fikk mandel, så fikk jeg...


MARSIPANGRIS! My favorite!

Nå må jeg pakke ferdig, før pappa skal kjøre meg til Susanne, hvor jeg skal tilbringe natten.

Har dere hatt grøt med mandel i?
Hva skal du i kveld?

Day 33 - A song that makes you cry (or nearly)

// 50 days challenge - henger litt veldig etter...

En sang som gjør meg trist må være Celine Dion med My Heart Will Go On. Den minner meg bare om Titanic, den tristeste filmen jeg vet om. Har ikke sett den èn gang uten å grine. Sangen er jo veldig fin, men den er så trist.

Celine Dion - My Heart Will Go On


Hva synes du om denne sangen?

En sang som nesten får deg til å gråte?

Day 32 - Favorite vacation

// 50 days challenge - denne er for i går

Min favoritt ferie må være USA-turen i sommer. Helt klart!! Lurer på hvor mange ganger jeg har blogget om det nå, og enda har dere ikke fått det jeg lovet dere for et halvt år siden...


Alle de oppfeitende kveldene på hotellet i Washington!! Oreo cakesters, Cheetos, REESE'S (my favorite) og M&M's. Ååh, love!


Til info så er dette bildet tatt på Walmart midt på natta, da jeg kjøpte Justin Bieber cd'en min. Penhet!!!!!

Ååh, det er et stort savn! Hadde the best time of my life der borte! Jeg skal tilbake en dag!!

Hva er din favoritt ferie?

Day 31 - A photo of you taken over ten years ago

// 50 days challenge - denne er for mandag

Disse bildene tror jeg det var bestefar som tok av meg da jeg var rundt 2 år.

Ser det ut som meg? Haha

Day 30 - A photo of something that means a lot to you.

// 50 days challenge - denne er for søndag

Uansett hvor mye jeg hater mobilen min, så betyr selve mobilen masse for meg. Altså det å ringe, sende meldinger osv. Jeg har hatt den i snart 2 og et halvt år, og den liker veldig godt å skru seg av uten videre. Men jeg klarer meg ikke uten mobil, jeg er avhengig; må ofte ha folk å snakke med, eller sende meldinger med. Og da er det jo kjekt uansett hvordan den ser ut.

Er du avhengig av mobilen din?
En ting som betyr masse for deg?

Day 29 - Your favorite musician and why

// 50 days challenge - ligger litt etter, denne er for lørdag

Min favorittartist er Rihanna. Ingen over, og mange under, hehe. Jeg liker henne fordi hun har den råeste stemmen, skriver bra og fengende sanger, samtidig som hun har veldig bra klesstil. Hun er også utrolig pen, og jeg rett og slett digger henne med det nye røde håret. Det passet henne perfekt!

Jeg digger de nye sangene hennes, og ville såå på konserten til høsten. Men som jeg skrev i innlegget under, så fikk vi ikke billetter :(

Rihanna ft. Drake - What's My Name - en av mine favorittsanger for tiden

 

Tumblr_lbtw1hkt6t1qbl35no1_500_large

Tumblr_lcpxad34ad1qctuu3o1_500_large

Tumblr_ld39l8krcx1qaqu84o1_500_large

Tumblr_lctu5mwyzt1qc6libo1_500_large

Tumblr_lc3f7v72mf1qbcdiio1_500_large
//weheartit.com

Okei, nå tok jeg litt av med Rihanna bilder her, men seriøst, jeg digger den dama!

Hva synes du om Rihanna?
Hvem er din favorittartist?

Day 28 - Something you don't leave the house without

// 50 days challenge

Selvfølgelig drar jeg ikke fra huset uten mobil, men det er jo nesten en selvfølge, så den lar jeg ikke telle. En ting jeg aldri forlater huset uten, det er lipgloss! Jeg overlever ikke uten lipgloss! Det er faktisk ikke bare fordi det pynter, men også fordi jeg er avhengig. Avhengig av å ha noe på leppene, for hvis ikke så blir de tørre med en gang. På et år har jeg kanskje forlatt huset uten lipgloss to-tre ganger. Jeg har det alltid enten i bh'en, vesken eller lommen. Standard meg. Det er virkelig ikke ofte jeg går uten!
Dette er mine favorittmerker!

Hva klarer ikke du dra fra huset ditt uten?

Day 27 - A picture you love

// 50 days challenge

Jeg elsker dette bildet! Fra da Susanne og jeg hadde "hippieshoot" i høst.Hva synes du om bildet?

Day 26 - Your siblings

// 50 days challenge

Jeg har blogget om alle søsknene mine før, da jeg svarte på spørsmålsrunden. Men siden det er en utfordring, så gjør jeg det igjen. Og nå har jeg faktisk fått bilde av han eldste også. Lucky you!


Milian, han er litt over 1 år gammel


Emma, som er 7 år, og Emil på 2 år


Mikkel på 12 år. Jeg må le av dette bildet, han holder på å stripe håret om dere lurte, haha. Han er mye søtere i virkeligheten, skal få tatt et ordentlig bilde til dere snart!

Dette var alle mine søsken, det blir ganske masse til tider, men går greit i helheten. Later jeg som... neida. Er koselig når de ikke griner og krangler, men det er vel slik det skal være.

Har du søsken? Hvor mange?

Day 25 - Your parents

// 50 days challenge

Dette er mamma og pappa:


Vidar & Julie

Til tross for at de er foreldre, så er de veldig snille og støttende :)

Day 24 - A hobby of yours

// 50 days challenge

Min hobby er vel at jeg spiller fotball. Noe jeg synes er utrolig gøy. Er faktisk veldig kjedelig at kampsesongen er over, det er så gøy å spille kamp. Nå er det jo også så kaldt ute at det nesten ikke går an å trene heller. Trist!

Jeg har spilt fotball i til sammen 6-7 år, og stortrives på laget vi har. Det er så bra miljø, og det er jo et must!
Laget på Norway Cup i år

Så jeg har ingen planer om å slutte, fotball skal jeg spille så lenge jeg kan :)

Hva er din hobby?
Spiller du fotball?

Day 23 - A photo that makes you happy

// 50 days challenge

Det er spesielt to bilder jeg elsker, som gjør meg skikkelig lykkelig, og det er disse;

De minner meg så om de beste minnene i sommer!  Alle strandturene i det nydelige været; jeg blir så glad av tanken! Det nederst er av meg og Silje Veronica, jeg vet ikke hva det er med det bildet, men jeg blir bare så glad av å se det.

Har du bilder som gjør deg lykkelig?

Day 22 - Your favorite quote

// 50 days challenge

Jeg liker veldig godt dette sitatet, fordi det er så sant. Jeg synes dette er noe man burde tenke på.

"Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever."
- Gandhi


//google.no

Hva mener du om dette sitatet?
Hva er ditt favorittsitat?

Day 21 - A place you've traveled to

// 50 days challenge

Jeg har vært i USA! Der var jeg i sommer, og hadde de beste ukene i mitt liv. Der var jeg med bestemor, bestefar og tante Anne.Drive-in movieSpiser pannekaker til frokost


Egyptian


På Red Rocks

Jeg har lovet å blogge om dette, og holder det fortsatt, har bare ikke fikset pcen enda. Ting tar tid...

Har du vært i USA?

Day 20 - Your favorite song

// 50 days challenge

Jeg bytter favorittsang ganske ofte. Men akkurat nå er det denne, hører på den hele tiden!

 The Script - The Man Who Can't Be Moved

Den er så søt! Jeg elsker den sangen.

Hva synes du om sangen?
Hvilken sang er din favorittsang?

Day 19 - A photo you've taken

// 50 days challenge

Disse bildene tok jeg av blomstene i hagen vår, i sommer. Bildene er tatt med digitalkamera, da det faktisk var bra. De er redigert på forskjellige måter i Photoscape.

Hva synes du om bildene?
Hvilke bilde likte du best?

Day 18 - Something you collect

// 50 days challenge

Jeg sparer på fingerbøller. Slike man kan kjøpe når man for eksempel er ute og reiser, så står navnet på byen eller landet du er i, på den, og for eksempel noe som kjennetegner stedet. Jeg har samlet på dette i noen år nå, så det har blitt ganske mange til slutt. Det er både fra plasser jeg har vært selv, også har familie og venner kjøpt til meg når de har vært ute og reist.

Her er alle jeg har nå:Samler du på noe? Hva?

Day 17 - A song to match your mood

// 50 days challenge

Jeg virkelig fått julestemning nå. Sitter nede i en julepyntet stue og hører på julemusikk. Det er snø ute og dødskaldt, mørkt før man vet ordet av det. Det er nisser og lys over alt, skikkelig koselig. Så en sang som passer perfekt til dette er selvfølgelig min favorittjulesang;

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Jeg vet jeg har blogget om den før også, men jeg går ikke lei! Jeg elsker den. Får så julestemning av den.

Hvilken sang er din favoritt julesang?

Day 16 - A picture of you last year and now and how have you changed since then?

// 50 days challenge

Et bilde tatt for ett år siden og nå, og hvordan jeg har forandret meg? - Da var det bare å bla tilbake i arkivet..


Julaften i fjor


For noen uker siden

Dere kan vel bedømme selv hvordan jeg har forandret meg. Det jeg er sikker på er at jeg har kortere hår nå, selv om det ikke synes på bildene. For jeg har jo krøller på det øverste, men når det var rett var det MYE lenger.

Synes du jeg har forandret meg?
Eventuelt hvordan?