outfit

Er hjemme i Porsgrunn for øyeblikket, for å pakke resten av flyttelasset og jobbe litt, men én uke ble til to, da jeg lå rett ut på sofaen med feber og vondt i halsen forrige uke. Så det er en av grunnene til at dere ikke har hørt noe fra meg. I dag bråvåknet jeg kvart på 1 og følte at hele dagen var borte, men jeg har både rukket å ta antrekksbilder, vært på Brotorvet, tatt en kaffe med Lise, og vært på butikken. Noe som er mer enn jeg har gjort den siste uken tilsammen... Etterpå skal jeg innom Lise og få låne the Sims 3 (♥♥♥), så da hører dere ikke mer fra meg på noen dager...Neida, blir nok ikke såå ille. Må få startet pakkingen snart, og bli flinkere til å blogge! Ha en fin kveld, dere!


jakke fra Vero Moda topp fra Monki bukse fra Vero Moda veske fra Monki smykker fra Glitter sko New Balance

OUTFIT #111213


genser fra Forever 21 skjørt fra Bik Bok strømpebukse fra Cubus sko fra Din Sko smykke/armbånd/ringer fra Glitter 

Av en eller annen grunn ble det veldig dårlig kvalitet på bildene i dag, jaja. Som dere ser så har snøen endelig kommet! Jeg hadde jo kun et par dager med "snø" i USA i fjor, så jeg merker at jeg setter ekstra stor pris på den i år. Frem til nå i hvert fall! Atter en dag lever jeg på 4 timers søvn, så jeg er ikke helt med i dag. Gleder meg til jeg kan sove litt i jula jeg! Skolen dreper meg, i hvert fall søvnen min. Etterpå skal jeg trene med PTen min, så jeg får bare håpe jeg får noe ut av det siden jeg er så trøtt, haha! Ha en fin onsdagskveld :-)

Likte du antrekket mitt?

OUTFIT #061213


genser fra H&M skjørt fra Bik Bok sko fra Din Sko armbånd/klokke/ring/øredobber fra Glitter

Endelig helg!! Ville bare slenge inn et outfitinnlegg før jeg drar på jobb. Skal jobbe på sykehjemmet i kveld og i morgen formiddag, så det blir koselig. Jobber med demente folk, for de som lurer på det. Men nå må jeg løpe til bussen! Ha en fin fredagskveld!

Likte du antrekket?

OUTFIT #041213


genser/bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko smykke/klokke/ring fra Glitter

Nå var det litt for lenge siden sist. Jeg holdt på med særemne hele forrige uke, satt oppe til 3-4 om natta, så da ble det ikke tid til blogging, eller søvn. Men jeg fikk 5+ på særemne så det var virkelig verdt all jobbinga!! Helga brukte jeg på å sove, jobbe, og rydde og fikse på rommet mitt, som snart er ferdigoppusset. Når det er ferdig skal jeg vise dere det, kanskje i en video? Det blir så fint! Nå slapper jeg av med home and away, før jeg i kveld skal trene med PTen min, og det blir hardt!

Likte du antrekket mitt?

Yesterday's details
smykke/armbånd/klokke fra Glitter ring/øredobber fra Primark

Her er gårsdagens smykker. Som dere ser så er det meste fra Glitter, hehe. Er jo så masse fint der at jeg går bananas og finner nye smykker og accessorier hver gang jeg er på jobb, og det er ikke bra for lommeboka! 

Nå skal jeg ned og ta sol og trene, og i natt skal jeg jobbe natta på sykehjemmet. Får virkelig håpe jeg får sovet noe, for jeg klarte ikke å holde meg våken på skolen i dag en gang. Vi blogges!

Likte du antrekket? - kommenterer tilbake :)

OUTFIT #211113


genser fra Bik Bok bukse fra Forever 21 sko fra Din Sko veske/smykke/klokke/armbånd fra Glitter ring fra Primark

Skoledagen i dag ble bare kortere å kortere, for torsdager pleier å være 8 timer lange, men pga av flere fraværende lærere på samme dag (hva er oddsen?!) så hadde vi bare to timer i dag! Som jeg brukte på bilblioteket for å lese til særemne. Digg! Etter skolen dro jeg en liten tur på Brotorvet for å kjøpe noen nødvendigheter, som maskara. Uff, hater å bruke penger på det! Resten av kvelden går til lesing og soving, for jeg må rett og slett prioritere søvn i kveld. Skal jobbe natta på sykehjemmet hele helga, så jeg trenger all søvn jeg kan få. Ha en fin kveld!

Likte du antrekket?

OUTFIT #191113
genser fra Forever 21 bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko smykke/armbånd/klokke fra Glitter ring fra Primark

Nå skal jeg gjøre engelsk resten av kvelden, pluss facetime med mom, fordi jeg har en stoor engelskfremføring i morgen. Åå som jeg gleder meg... Uff, fremføringer er det verste jeg vet! Og det hjelper ikke at den skal vare i 15 minutter. Heller ikke at jeg skal fremføre særemne neste fredag. Jaja, nok klaging, kommer meg vel gjennom dette også! Håper dere får en litt bedre tirsdagskveld enn meg. Dette var i hvert fall dagens antrekk.

Hva syns du om antrekket?

WORK OUTFIT #161113


kjole fra Bik Bok jakke/sko fra H&M smykke/armbånd/ring fra Glitter

Nå må jeg straks løpe til bussen, for jeg skal ut på Glitter å jobbe, men først blir det en liten tur innom Bik Bok på -40%. Var en tur innom i går og fikk kjøpt en par bukser, en blazer og kaviarneglelakk, men jeg må ha et par ting til! I kveld skal jeg på julebord med jobben, så det gleder jeg meg masse til!! Har sånn ca 20 min fra jeg kommer hjem, til jeg må dra videre på julebord, så det blir en kjapp fiksings. Bestilte en fin kjole fra Nelly som jeg skal ha på, men rekker nok ikke å vise den på de 20 minuttene, men får se om jeg får tatt noe bilder utover kvelden. Dere må ha en fin lørdag, det skal i hvert fall jeg! :)

Liker du antrekket?

OUTFIT #121113


genser fra H&M bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko skjerf/ring/armbånd/klokke/øredobber fra Glitter

Nytt favorittskjerf!! Det er så mykt og deilig, og ikke minst varmt! Pluss at jeg digger fargen, men tror jeg må ha det i off-white også, kunne jo hatt det på hver dag... 

I dag startet jeg på skolen kl 10, og hadde bare to timer, før jeg hadde kjøretime. Nærmer meg lappen nå altså, bare et år for sent..blir jo snart 19! Etter kjøretimen dro jeg og tok sol og trenet, og så gjorde jeg faktisk litt lekser. Nå skal jeg lese litt til særemne, så blir det tidlig senga. På'n igjen halv 6 i morgen... Uff, helga nærmer seg i hvert fall litt. Og da blir det julebord med jobben!! Ha en fin kveld alle sammen :)

Likte du antrekket?

OUTFIT #051113


strikkegenser fra VeroModa bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko smykke + stor ring fra Glitter armbånd fra Claire's/Primark

Dette smykket er min nye favoritt!! Vi har akkurat fått det inn på Glitter, så jeg bare måtte ha det. I dag hadde vi kort skoledag, fra 10 til halv 2, så da rakk jeg både outfitbilder og trening før jeg dro til frisøren i 6-tiden for å stripe håret. Etterveksten var jo helt på tur. Ble veldig fornøyd! Nå har jeg akkurat spist middag, og så får det (dessverre) bli et par timer med lekser, øving til prøve, og lese til særemne. Yaay.. Dere må ha en fin kveld alle sammen, håper i hvert fall den blir litt morsommere enn min...

Likte du antrekket?

OUTFIT 270813

topp fra Forever 21 jakke fra H&M bukse fra Bik Bok veske fra H&M sko converse smykker div fra USA

Fra nå av er tirsdager min favoritt! Vi starter kl 10 og er ferdig halv 2, alstå bare fire skoletimer. Da jeg kom hjem var jo klokken bare 2! Lillesøster tok outfitbilder av meg før jeg dro ned og tok sol og trente på Oasen. Deilig å få det unnagjort tidlig! Må prøve å få litt farge før jeg skal til Spania med klassen neste uke, også må jeg begynne å trene igjen etter å ha vært alt for lat og spist alt for mye dritt i USA og i sommer. Forhåpentligvis tar det ikke så lenge før jeg er back in shape.

Nå er lekser unnagjort, så resten av kvelden går til Prison Break. Begynte å se på søndag, er allerede halvveis i sesong 1 og er helt oppslukt! Vi blogges senere :-) Btw sorry for skrivefeil, men jeg norsken er ikke på topp etter et år med engelsk...

 

Likte du antrekket?

OUTFIT #260712
topp fra Bik Bok skjørt fra Abercrombie & Fitch veske fra Glitter sko fra Toms

Dette var altså gårsdagens antrekk, da vi var i Sverige. Hadde på meg en tanktopp på båten, men da vi kom frem var det så utrolig varmt, så da endte jeg opp med å gå med denne toppen.

Hva synes du?

4 FAVORITE OUTFITSHva synes du?

OUTFIT #060712

 
topp fra Monki shorts fra Lindex veske fra Pacsun ballerinas fra H&M

Dette var gårsdagens antrekk, da jeg var ute og spiste sushi. Nå skal jeg spise jordbær, is, smoothie, blåbær og masse digg. Hehe, mat <3<3 Ha en fin lørdag!!

Litke du antrekket? - jeg kommenterer tilbake!

Hvilket antrekk liker du best?Når jeg tenker meg om, så liker jeg egentlig alle tre like godt, på hver sin måte. Liker best å gå i shorts da, og med håret ned. Kanskje jeg egentlig liker nummer 3 best?

Kom akkurat hjem fra en laang dag på jobben. Er utrolig sliten, men neida, nå må jeg ned på Oasen å trene i et par timer. Jeg får sette meg ned en annen dag! I morgen er det opp igjen kl 7 for å jobbe, også skal jeg ta TO vaksiner i morgen. FML. 

Forresten så vil jeg bare hinte litt om at dere har blitt (er) litt dårlige til å kommentere innleggene her på bloggen. Det er jo mange som leser bloggen, men når det bare kommer inn noen få kommentarer på hvert innlegg, så er det litt demotiverende. Spesielt hvis jeg har brukt lang tid på innlegget. Det hadde i hvert fall vært koselig om dere ble litt flinkere til å kommentere, for jeg ser jo at dere leser. Flere kommentarer er mer motiverende til bedre blogging :-)

Hvilket antrekk likte du best?

OUTFIT #030712


topp fra Bik Bok shorts fra Only jakke og ballerinas fra H&M smykke fra Glitter lommebok fra Gina Tricot

Dette var altså gårsdagens antrekk. Smykket er en ny favoritt, som jeg klarte å ødelegge fjæra på under gårsdagens kidnapping (som du kan lese om i forrige innlegg), men satser på at superlim fikser det!

I dag har jeg vært nok en tur på politistasjonen, fordi jeg måtte ta nytt passbilde. Nå er jeg enda mer stressa, for jeg skulle søke visum i går, men det funka ikke uten passet, og det lages på politistasjonen nå, så jeg er litt stuck. Har egentlig dødsdårlig tid, så jeg får håpe på det beste! Nå er jeg på jobb, og senere skal jeg trene, og så rydde et alt for rotete rom. Sykt kul dag i grunn. 

Likte du antrekket?

OUTFIT #300612


gjør meg fin for bloggen og sånt


topp fra Gina Tricot shorts, jakke og sko fra H&M hårbånd fra Cubus

Dette var altså gårsdagens antrekk. Var ute og spiste med Silje og Susanne, og for en gangs skyld hadde jeg med meg kamera (er litt uvant å dra med seg kamera overalt etter bloggpausa..), så vi tok faktisk en del bilder som jeg viser senere. Nå skal jeg spise frokost, før jeg tar meg en løpetur, etterfulgt av noen timer nede på jobb. Fin søndag? Hehe, når jeg våknet trodde jeg det var mandag. Er jo ikke lett å holde styr på dagene i ferien.

Likte du antrekket?

OUTFITS fra juniDette var alle antrekkene fra juni. Favorittene mine er de tre første! Siden det var juni skulle jeg ønske det hadde blitt flere antrekk med shorts, men neida, været har jo ikke akkurat vært med oss. Så da håper jeg på litt bedre vær i juli. Har jo så mange antrekk jeg vil bruke før jeg drar (som ikke skal være med til USA også).

Vel, jeg får komme meg i dusjen etter en deilig totimers treningsøkt. Senere i kveld skal jeg ut og spise med Silje og Susanne. Skal bli koselig å se de igjen!! Ha en fin lørdag videre!

Hva synes du? Et du likte ekstra godt?

Hvilket antrekk liker du best?Selv så må jeg gå for nummer 1 som favoritt når det er litt kjølig, og 2 som favoritt når det er varmt. Liker godt nummer 3 også, spesielt fordi både shortsen og blazeren er to favoritter i klesskapet. Og fjær da! Hva mener dere?

Jeg har enda ikke kommet meg ut av senga, hehe.. Ligger nå og vurderer om jeg skal ned på Oasen å trene eller ikke. Burde selvfølgelig, men det betyr at jeg må ned på kjøkkenet og finne meg mat først og det er stress. Ferielatskapen 

Hvilket antrekk liker du best? - jeg kommenterer tilbake

OUTFIT #260612
bikini fra Cubus topp og shorts fra H&M veske fra Glitter sko fra Bilka solbriller fra Only

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for nå er jeg i Fårup sommerland og koser meg med alle berg- og dalbanene osv. Antrekksbildene er fra i går, og ble tatt da vi var en liten tur nedom stranda. Det var dessverre for kaldt til å bade, eller være der generelt, men fikk knipset en del bilder, som jeg viser senere. Ha en fin dag!

Likte du antrekket?

OUTFIT # 230612


topp og bukse fra Bik Bok cardigan fra Only smykke fra Glitter lommebok fra Gina Tricot sko fra Toms armbånd fra Cubus


Måtte også ha med bilde av fotografen, hvis ikke så gadd han ikke å ta bilder.. Kravstor.

Dette var altså gårsdagens antrekk. Det var så kaldt at jeg faktisk måtte ha på bukse. Utrolig trist siden vi er på sommerferie.. Jeg har liksom med meg 6-7 shortser og en bukse, hehe.

Likte du antrekket?


OUTFIT #210612


topp fra Bik Bok shorts fra H&M blazer fra Only sko fra Toms fjærøredobb fra Gina Tricot

Dette var gårsdagens antrekk. Hadde egentlig på meg haremsbukse da vi tok båten hit til Danmark, men da vi kom til Løkken, var det så varmt at jeg måtte bytte til shorts. Deilig! Alle disse tre plaggene er nye favoritter i klesskapet mitt.

Likte du antrekket?

OUTFIT #190612


topp fra Gina Tricot shorts og ballerinas fra H&M blazer fra Only

Nytt favorittantrekk, hihi. Nå skal jeg til Trude med jentene. Vi skal kose oss i kveld og feire feriestart!! Dere må ha en super dag videre!

Likte du antrekket?

OUTFIT #160612


topp og bukse fra Bik Bok jakke og ballerinas fra H&M smykke fra Gina Tricot

Jeg kom hjem fra byen for en liten stund siden, jeg endte nemlig opp med å ta bussen til nabobyen for å få tak i en nydelig shorts jeg fant, bare i rett størrelse. Jeg kan vise den i morgen, den er dødsfin!! Nå skal jeg bare skifte til noen chilleklær, før jeg drar opp til Silje for å hjelpe henne litt med engelsk eksamen. Også skal vi skype med vertsmoren min, så Silje får snakket litt "ordentlig" engelsk. Smart øving!! Skal en tur innom 7/11 for å kjøpe med en Ben & Jerry's til henne da, det fortjener hun etter all denne jobbingen. Hehe, håper ikke du leser dette før jeg kommer, Silje... Ha en fin lørdagskveld!!

Oops, stressa så at jeg glemte å poste innlegget i stad. Jaja, har både skypet med vertsmor og spist B&J. Nå er også Asandra, Johanne og Vivian her, koselig!

Likte du antrekket?

OUTFITS; old favoritesJeg så akkurat gjennom bilder på den gamle pcen min og kom over disse outfitbildene fra våren 2011. Plukket ut noen favoritter fra den tiden. Haha, er nesten litt flaut å legge ut disse bildene; wedges på alle, samme ansikt, nesten samme posè, og det nydelige tuperte håret... Godt det er over ett år siden! Som dere ser, så var jeg ikke så glad i å gå i bukse heller. Jaja, jeg fikk i hvert fall litt inspirasjon av å se tilbake på disse bildene, for jeg hadde faktisk glemt flere av disse plaggene. 

Hva synes dere? En favoritt?

OUTFIT #140612


topp fra Forever 21 jakke fra H&M bukse fra Veromoda sko fra Toms

Var så sterk sol at det ser ut som om det er noe galt med øyene mine på disse bildene, haha!! Var dritvanskelig å holde de oppe uten å myse for mye. Tok de tidligere i dag, for nå er jeg faktisk på jobb. Har pause da. Har jobbet siden kl 1, siden jeg ikke kom opp i muntlig. Noe som vil si at jeg egentlig har sommerferie nå! Må bare på klasseavslutning mandagsettermiddag. Jeg skal jobbe en liten stund til, før jeg drar ned og trener intervaller og styrke på Oasen. Gleder meg til å prøve ut det nye treningsprogrammet!! Senere i kveld drar jeg en tur opp til Silje, for hun kom opp i engelsk og jeg har lovet og hjelpe henne masse!!

Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk av noen av dere på gårsdagens innlegg, dere er best!! Er så koselig når noen tar seg tid til å lese og kommentere ordentlig :-D Vel, nå er det back to work. Ha en fin dag videre, så blogges vi senere!

Likte du antrekket? - jeg kommenterer tilbake!

OUTFIT #130612
topp fra Forever 21 jakke fra Gina Tricot bukse fra Only sko fra Toms armbånd fra Cubus

Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg tør å poste disse bildene, for etter at jeg så de gikk det opp for hvor store hofter jeg egentlig har.. Kom i hvert fall hjem fra trening for en liten stund siden. Trente Body Combat med pappa, og etterpå fikk jeg nytt treningsprogram. Yeah, nå blir det masse intervaller og hard styrke fremover! Gleder meg faktisk til å trene masse i sommer!! Jeg skal få muskler! Vil dere høre noe kult eller? Vi hadde første time i dag kl 9, var ferdig halv 10 og leverte alle bøkene, så ventet, ventet og ventet vi, og fikk etterhvert vite at vi ikke skulle ha time igjen før halv 3. Åå, kunne dratt hjem og gjort noe mer fornuftig enn å sitte å glo i en pcskjerm hele dagen. Hva gjør vi på skolen uten bøker egentlig? I morgen blir vi i hvert fall trukket opp til muntlig eksamen, og jeg håper så inderlig at jeg ikke skal opp.

Også dere; det går an å kommentere litt mer, spesielt når jeg faktisk poster et "uoverfladisk" innlegg, som det jeg gjorde i stad med 15 innrømmelser om meg selv. Mister liksom litt blogglyst når jeg faktisk poster et slikt innlegg og ikke får noe respons at all. Yeye, nå skal jeg slappe av, også er det Criminal Minds etterpå. Ha en fin kveld, dere!!

Likte du antrekket?

OUTFIT #110612


topp og bukse fra Bik Bok blazer fra Only wedges fra DNA fjærøredobb fra Gina Tricot armbånd fra Cubus

Planen er egentlig å dra ned og trene nå, men jeg har utrolig vondt i hodet, så jeg vurderer å ta en powernap først. Hmm, uansett så må jeg finne noe mat å trykke i gapet før jeg dør av sult her jeg ligger. Yeye, i morgen har vi fri, noe som er utrolig deilig, men jeg skal være flink og faktisk stå opp tidlig og dra på jobb. Trenger virkelig penger til både mac og USA. Sånn sett er det deilig å jobbe hos pappa, for da kan jeg velge arbeidstider selv! Men dere får ha en fin mandag videre, så får jeg prøve å dra meg ned på Oasen for å løpe og trene styrke etterpå!!

Likte du antrekket?

OUTFIT #070612

 
topp og bukse fra Veromoda blazer fra Only smykke fra Fellini veske fra Gina Tricot sko fra Toms

Jeg skulle kle meg litt formelt i dag, fordi vi hadde noe klimatoppmøtegreier i samfunnsfagen i dag, så da ble det dette. Elsker vesken, en av mine favoritter! Etter dagens husvask, skal jeg nå gå ned på Oasen for å løpe litt og gjøre meg klar til morgendagens Coopertest. Ååh, har så lyst til å klare 6eren, har vært såå nær tre ganger nå, og dette er siste forsøk! Senere i kveld skal jeg og Catharina opp til Silje og sove der i natt. Er ikke ofte jeg sover hos folk i ukedagene, så det blir koselig!! Ha en fin torsdag videre, og det er jo snart helg også, yes!!

Likte du antrekket? - jeg kommenterer tilbake!

OUTFIT #060612


topp fra Fosnavåg blazer fra Only shorts fra Cubus smykke fra Gina Tricot ballerinas fra H&M

Jeg kom akkurat hjem fra trening, eller det begynner å bli en liten stund siden nå da, faktisk en time. Haha, jeg har brukt en time på å fikse å redigere outfitbildene!! Er ikke rart all tida mi forsvinner når jeg blogger. Jaja, det jeg skulle frem til var at etter en deilig treningsøkt så koser jeg meg med en deilig salat. Senere skal jeg være barnevakt for sovende unger, og det elsker jeg! Hele huset for meg selv, så da blir det opptak av Grey's etterfulgt av Criminal Minds. Er så lenge siden jeg har kunnet sette meg ned å slappe av og se på tv, så det skal bli deilig. Ha en fin kveld videre, så blogges vi senere!!

Edit: Ææ, kom akkurat på at Pretty Little Liars sesong 3 begynte på tv i USA i går, så da blir det heller å se det på nettet, før Criminal Minds. Yeaah!! Gleder meg såå til fortsettelsen. Flere som ser på PLL?

Likte du antrekket? - jeg kommenterer tilbake!OUTFIT #050612

 


genser og vest (klipt fra jakke) fra Bik Bok bukse fra Veromoda smykke fra Gina Tricot sko fra Toms

Nå sitter jeg og ser på barne-tv med noen av småsøsknene mine, mens jeg venter på at pappa skal bli ferdig med å grille middagen. Ser på Franklin, den grønne skilpadda. Husker jeg så på det når jeg var liten! Flere av dere som gjorde det? Haha. Etter middag, når maten har sunket litt, så tar jeg turen ned på Oasen og løper på tredemølla og trener styrke. Men nå har jeg brukt så lang tid på å skrive to setninger, at middagen er klar. Dere får følge med senere i kveld, for da kommer første del av svarene på spørsmålsrunda!!

Likte du antrekket? - Jeg kommenterer tilbake

OUTFIT #040612


genser og bukse fra Veromoda jakke fra H&M fjærøredobb og belte fra Gina Tricot

Nå har jeg klart å bruke to timer på dette innlegget!! Redigerte bildene i pixlr, og gjett om det skulle klikke 5 ganger på hvert bilde, og i tillegg ville ikke blogg.no laste opp bildene. Yaay! Jaja, det gikk til slutt, men nå har jeg tusen ting å gjøre før jeg skal ned å trene på Oasen. Er faktisk en mandag uten fotballtrening, utrolig rart.. Forteller mer om det senere, jeg. Ha en fin mandag videre!

Hva synes du om antrekket?

OUTFITS fra mai


Dette var alle antrekkene jeg hadde på bloggen i mai. Med tanke på at jeg begynte å blogge igjen i midten av mai, så er det ikke så mange antrekk som jeg pleier å ha. Jaja, nå er det juni, altså sommer, noe som vil si at jeg har mange fine og sommerlige antrekk på lur. Så det er bare å følge med! Ååh, elsker sommeren!!

Likte du antrekkene? Et du likte ekstra godt?

OUTFIT #310512 


topp fra Bik Bok shorts fra Cubus blazer fra Only ballerinas fra H&M fjærøredobb fra Gina Tricot

Nå drar jeg en tur ned på Oasen og løper intervaller og trener styrke. Skal bli godt i og med at jeg ikke trente i går, siden jeg var i Oslo. Liker å få trent hver dag!! Resten av kvelden går vel til litt husvask, også må jeg få med meg Paradisefinalen, selv om jeg vet hvem som vinner da. He he, alltid like morsomt når folk røper det... Vi har forresten fri i morgen, digg!! Utrolig deilig uke; vi hadde fri forrige fredag, fri på mandag, eksursjon på tirsdag, var så vidt på skolen i går, siden jeg dro til Oslo, så i dag var eneste ordentlige skoledagen. Misunnelig much? I morgen skal jeg forresten mest sannsynlig på båttur med Silje. Yaay!! Nei, nå må jeg få trent litt, vi blogges!!

Hva synes du om antrekket?

OUTFIT #260512


kjole og ballerinas fra H&M

Nå skal jeg i bursdagen til Susanne, hvor vi starter kvelden med grilling og kos, før vi drar videre. Blir nok en veldig bra kveld!! Jeg har forresten vært hos frisøren i dag og stripet etterveksten, vet ikke om dere ser det, men et er lysere på toppen i hvert fall! Nå har jeg dårlig tid, så jeg må løpe. Ha en fin kveld dere også!!

Likte du antrekket?