Jonas B

De to siste dagene har jeg levd i en liten the Sims-boble, men i dag var det på tide å komme meg litt ut av den...Var på Jonas B og spiste lunsj med fine Roza i stad - veldig godt, og kjempekoselig å se henne igjen. Etterpå var jeg en liten tur innom byen, for å handle litt nødvendigheter, og nå skal jeg straks på jobb. Men slapp av; jeg har rukket å spille litt the Sims både før lunsjen, og når jeg kom hjem i stad...Ha en fin dag videre!!Hva er dine planer for dagen?

New in: regnjakkeI dag har jeg fått kjøpt meg en regnjakke, så nå er jeg klar for Bergensværet. Med denne og Hunterstøvler, er det ikke mye igjen som blir vått når det regner både sidelengs og bakfram.. Jeg så denne jakken på nettet for noen dager siden, og forelsket meg helt; digger fasongen, lengden, og den retrogule fargen. Merket er Helly Hansen, og originalpris er 999 kr, men den snille roomien min gav meg en kupong på 25%, så jeg fikk den for 750 kr!! Nå kan regnet bare komme!

Ellers i dag så har jeg vært på en joggetur, kjøpt litt nødvendigheter, og vært på IKEA en tur. Så nå skal jeg slappe av foran tv'en med Født i feil kropp og Det Nye-jenta på sumo. Ha en fin kveld!

Hva syns du om regnjakken?

LørdagstacoI dag ble det en deilig tacosalat til middag. Var jo egentlig ganske enkelt å lage, ble supergodt, og resulterte i vondt i magen, fordi jeg spiste altfor mye. Ellers så skulle jeg egentlig ned til sentrum i dag (3 min å gå), men etter at jeg var innom første butikken så satte jeg kursen hjemover, fordi det starta å bøtte ned regn. Er det noe jeg trenger, så er det en lang regnjakke, så det ikke blir så mye glipe mellom jakka og Hunterstøvlene, fordi spesielt låra blir søkkvåte med en gang i dette Bergensregnet - om jeg bruker paraply eller ikke.

Så det var min spennende lørdag. Nå skal jeg kose meg med Friends, og kanskje litt godis...men da må jeg på butikken, og det vet jeg ikke om jeg orker...

Hva er deres planer for kvelden?

God morgen
Nå har jeg akkurat sett en episode av Orange is the New Black (er helt hekta), og spist en deilig frokost; havregrøt med most banan, cottage cheese, kanel og sukker. Den blandingen er så god! Jeg hadde egentlig planlagt å ta meg en joggetur i dag tidlig, men når jeg våknet opp så pøsregnet det (må venne meg til dette Bergensværet....), så jeg får prøve igjen i kveld! Sola har kommet frem nå da, men er så stappmett at jeg hadde ikke kommet meg en meter en gang, haha.

Nå skal jeg gjøre noe så morsomt som å støvsuge, og kaste all IKEA-pappen - og det er ikke lite akkurat! Senere i dag skal jeg på middag hos ei venninne av mamma og sønnen hennes, så det blir nok veldig koselig. Dere må ha en fin dag videre :-)

Hva er deres planer for dagen?

Mitt nye rom i Bergen

På mandag flyttet jeg inn i en fin leilighet i Bergen sentrum. Her bor jeg sammen med ei jente som allerede har bodd her i et år. Veldig koselig! Halve mandagen gikk på IKEA, og gårsdagen gikk til å skru møbler. Men nå er jeg endelig litt på plass. Tok bare med meg én koffert med klær og nødvendigheter for en liten stund, så det blir snart en tur hjem igjen for å pakke resten av flyttelasset. Derfor er det ganske nakent på rommet nå, men liker det allerede kjempegodt, og gleder meg til jeg får mer pynt osv. Knipset noen bilder i stad, for jeg vet at hvertfall familien er nysgjerrig! Seng og skap var her fra før, og resten har jeg kjøpt og skrudd - helt alene!
Saueskinnet er lånt fra stua, så jeg må skaffe meg et, for det er så fint å ha på den blanke stolen.Nå skal jeg endelig slappe av litt, før jeg må på butikken og finne ut hva jeg skal ha til middag. Har kun spist knekkebrød og havregrøt de siste dagene, for jeg har ikke orket å stresse med noe annet. Dette lover bra...

Hva syns dere?