Sneak peak; pink roses

Gjett hva som stod på bordet på rommet mitt da jeg kom inn i går da?? En stor bukett med lyserosa roser, som passer perfekt inn på rommet mitt! Det skulle gjerne vært en hemmelig beundrer som hadde kommet med disse til meg, men nei, det var bare mamma.. Neida, tøysa; tusen takk, mamma. Det var veldig snilt!

Tok selvfølgelig noen bilder av de fine rosene, og på et par av bildene får dere også en liten sniktitt på hvordan rommet mitt ser ut. Woho!


Photos_Private


Jeg vet det kanskje ble litt mange like bilder, men jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilke jeg skulle ha, og endte opp med alle. Yeye, ble faktisk litt fornøyd med noen av de. Håper disse rosene lever lenge! Det kommer til å bli tomt uten de... Nå drar jeg til Dyreparken, så shallabays!


Hva synes du?
Har jeg ikke en snill mamma? hehe

Sunburned

God morgen, eller god formiddag! Susanne og jeg har vært oppe siden halv 10 og solt oss. Nå orket vi ikke mer sol, og gikk inn og merket at jeg var rød. Haha, jeg er solbrent på skuldrene og i ansiktet. Fint... Jaja, da blir jeg brun litt senere i hvert fall!

Nå kom akkurat Silje Veronica, så vi får stelle oss litt, og være sosiale. Senere er det fotballtrening. Deilig med det i ferien! Merker jeg savner det allerede, haha. Ha en fin dag videre!
_Private - gamle bilder med ny redigering


Hva synes du om bildene?
Hva skjer hos deg i dag?

PICTURES: pink/green eyeshadow

Dette gjorde jeg og Susanne i går kveld:Som jeg skrev tidligere; det er meningen at de skal være så redigerte. Dette er mine øyne, jeg kan vise Susanne sine senere. Ble nok mest fornøyd med det grønne, for rosa ble en litt vanskelig farge å få frem, mens den grønne fremhevde litt mer. Morsomt å prøve ut i hvert fall!

Hva synes du?

Pink cupcakes

Som sagt lagde jeg rosa cupcakes til mamma, siden det er morsdag i dag. Det er faktisk første gang jeg har gjort det, fant ut at det var veldig gøy egentlig! Jeg lagde sju stykker, alle med forskjellig pynt. Veldig gøy å komme opp med nye ting hele tiden. Så jeg tok noen bilder av de...Glasuren smaker jordbær♥ Om dere er interesserte, så kan jeg legge ut oppskriften senere eller i morgen. Just let me know! Nå skal jeg ned og spise de og brownies, mmmm.

Husk å melde dere på konkurransen jeg har gående, her.

Hva synes du?

Testshoot: Oreo

Dette har vært den lengste skoledagen på lenge. Var forferdelig å vente på at den skulle ende så jeg kunne forte meg hjem og teste det nye speilreflekskameraet mitt. Så slik ble de første bildene, helt syk kvalitet å gå fra 10mpx digitalkamera til det her!
_Canon eos 1000D

Som jeg har skrevet tidligere, vurderer jeg å prøve meg på 365 days, altså blogge et slikt bilde hver dag. Hadde vært litt gøy å prøvd ut, men vet ikke om jeg hadde hatt fantasi nok til det. Vi får se!

Hva synes du om bildene?
Burde jeg prøve meg på 365 days?

PHOTO: Summer flowers

I sommer tok jeg veldig masse bilder av blomster og planter. Spesielt de vi hadde i hagen og blomsterbedet. Jeg redigerte alle bildene forskjellig, prøvde meg frem og slikt, og ble ganske fornøyd med noen av dem. - I hvert fall til å ha blitt tatt med digitalkamera!

Jeg blogget også med de den gangen, men det er nå veldig lenge siden, og jeg hadde ikke i nærheten av så mange lesere da, som jeg har nå. Så jeg vil vise dere de (igjen). Jeg fikk skikkelig sommerfølelse av å se dem igjen. Tenk på hvor fint det er ute om et halvt år! Enjoy!

Bildene er tatt med Canon Ixus 95 IS


-et du likte best?

Smarties and Nonstop

Jeg begynte med å ta et par bilder av en blanding av Smarties og Nonstop, også fikk jeg en liten idè; bruke de som en fargerik bakgrunn for ringer, smykker osv. Så redigerte jeg de litt også. What do you think?


_Canon eos 1000D


Nå skal jeg hoppe i dusjen etter årets første trening. Superdeilig å jogge av seg all julematen!!

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag?

PHOTOSHOOT: Susanne out in the snow

Her er bildene jeg tok av Susanne forrige helg. Hun er så pen! Seriøst, hun må bli modell når hun blir stor, haha.Hva synes du om bildene?
Er hun ikke pen?

PHOTOSHOOT: outside in the snow

Da Susanne og jeg var ute og tok bilder forrige søndag, ble det selvfølgelig masse andre enn bare header-bildet. Både av meg og henne. Så her er noen av meg, som jeg har redigert litt forskjellig. I morgen kommer noen av Susanne.


Jeg elsker lyset på bildene! Det var så perfekt at akkurat den dagen vi hadde planlagt å ta bildene, så var det strålende sol!

Nå skal jeg og mamma bake cookies med masse sjokolade, nøtter og smarties i. Nam!

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

Just some of my jewelry

Jeg har ikke noe system i smykkene mine, noe jeg gjerne skulle hatt. For alt forsvinner på en måte oppi den boksen jeg har det i, og da glemmer jeg at jeg har det. Så hadde ikke hatt noe i mot å få et smykketre til jul. Burde kanskje investere i det anyways. Jeg tok noen bilder av smykkene da jeg lånte Susannes speilrefleks.


Hva synes du om bildene?
Har du system i smykkene dine?

PICTURES OF THE SNOW

Jeg var ute for et par dager siden, og tok noen bilder av den fine snøen som har lagt seg. Da jeg kom inn hadde jeg ikke følelse i fingrene mine, så kaldt ute er det nå! Men snøen er fin da, som dere ser her.

Ååh, jeg håper jeg får speilrefleks til jul! Jeg elsker å ta bilder, men det er så kjedelig med digitalkamera.

Hva synes du om bildene?
Er det snø hos dere?

Bildeserie: the last beautiful frost

Her er resten av bildene jeg tok for noen dager siden. Veldig innholdsrik blogging, hehe, men det er jo vakkert med frost da. Nå er den dessverre borte her, så det er bare kaldt og grått. Det hater jeg med vinteren, når det bare er kaldt og ikke fint. Som sagt er bildene tatt med digitalkamera og redigert i Windows Live Fotogalleri, så det er ikke de beste bildene. Enjoy! 
Nå kommer snart Susanne ned, for vi skal være barnevakt for alle søsknene mine i kveld. Det blir koselig! Hvert fall når de har lagt seg. Neida... Nå skal jeg fòre barn, så vi blogges etterpå.

Hva synes du om bildene?
Hva skal du i kveld?

Bildeserie: more beautiful frost

Jeg var ute i går og tok bilder av den vakre frosten som nå er her ute. Blogget litt bilder i går, men det er fortsatt masse bilder igjen, så da kommer det litt i dag også. Håper dere liker det. Og som jeg har sagt før; Jeg har bare digitalkamera, og bildene er bare redigert i Windows Live Fotogalleri. Det er derfor ikke beste kvaliteten.

Etter en deilig treningsøkt etterfulgt av smoothie, er det engelsklekser på gang. Både vanlig engelsk og fordypning. Yeah, men det går greit, er jo favorittfagene mine!

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag?

Bildeserie: beautiful frost

Det var så vakkert ute i dag, med rim over alt. Har egentlig ikke tenkt over hvor fint det er. Så da måtte jeg ut og ta noen bilder, som egentlig ble til ganske mange bilder. Så her er noen av dem. De er tatt med digitalkamera, så det er ikke beste kvaliteten, og bildene er redigert så mye det går an i Windows Live Fotogalleri, men jeg har prøvd i hvert fall.

Hva synes du om bildene?
Synes du frosten/rimet ute er fint?

PHOTOS: almost winter

Det har blitt så trist ute nå, alle blader har falt av trærne og det meste er fargeløst. For høsten har jo utrolig fine farger, men nå har disse begynt å forsvinne også, så når det ender opp med å se slik ut, kan nesten bare snøen komme, spør du meg:


For bare noen dager siden var det masse blader på disse buskene...


Dette var en solbærbusk, det eneste som er igjen er råtne bær..


Visne blomster i blomsterbedet


Fargeløse trær, men søtt fuglehus da

Heldigvis er det fortsatt litt farger igjen:Jeg ville bare få frem at siden det er så trist og grått her anyways, så nå synes jeg nesten snøen like godt kan komme. Meen det betyr kulde, og det orker jeg ikke. Jeg får bestemt meg da..

Er det så grått ute hos dere?
Vil dere ha snø?

PHOTOS: Amalie goes red

For mange uker siden så tok Susanne og jeg masse bilder av hverandre foran hennes røde vegg, med røde lepper. Jeg blogget om henne her, men hadde rett og slett glemt bildene av meg frem til nå. For nå låner jeg Susannes gamle pc, og der fant jeg de, siden hun hadde redigert halvparten av de til meg. Jeg har også redigert noen selv i dag, så her kommer de!Jeg elsker å sitte og surre meg frem til forskjellige redigeringsmåter. Noen blir rare og noen blir kule. Tusen takk, Susanne, for de du har redigert♥

Hva synes du om bildene?
Hvilke likte du best?

PHOTOS: romanticshoot del 2

Her er del 2 av photoshooten til Susanne og meg, fra lørdagen. Disse bildene er av meg, mens de av Susanne kommer senere. Her er det virkelig blonde-power, men selv om det ble litt masse med blonder både på overdel og underdel, så likte jeg det. Synes faktisk det er litt kult og overdrive noen ganger.

Jeg vet ikke hvor masse romantisk det er i dette, men vi kalte shooten det, fordi det var en blanding av blomster, blonder og litt vintage.Hva synes du om bildene?
Hva mener du med blondene, ble det for masse?

PHOTOS: romanticshoot - Susanne

Jeg og Susanne hadde en ny photoshoot i går og jeg har allerede blogget litt av bildene av meg. Så nå skal dere få se noen nydelig bilder som jeg tok av Susanne. Temaet var "romantisk" med et lite snev av vintage. Enjoy!

Nydelig bilder, spør du meg! Elsket krøllene!

Hva synes du om bildene?
Er hun ikke søt?

PHOTOS: romanticshoot

Yes, temaet ble romantisk, og mange gjettet på det egentlig. Jeg spurte jo dere om hjelp her, til hvilket tema vi skulle ha. Og det var utrolig mange bra ideer som vi absolutt skal bruke videre. Har allerede lagt litt planer. Så var det slik at jeg skulle linke til den som kom med forslaget vi brukte i går, men det var faktisk ingen som skrev romantisk, dette bare ble det i går, fordi vi hadde så dårlig tid til å få tatt bildene. Og jeg hadde jo lovet dere de. Så da ble det heller romantisk denne gangen, så skal vi dra det veldig langt neste gang - gled dere!

Her er første delen av meg, prøvde å redigere det litt sånn vintage/romanitsk, men er ikke så flink på slike redigeringer.


For dere som lurte på hva det står på hånden min; SUNN! ..

Hva synes du om bildene?
Likte du temaet?

PHOTOS: "hippieshoot" - de siste bildene

Her kommer den siste delen av bildene av meg fra "hippieshooten". Til helgen blir det ny photoshoot, så det blir spennende!Hva synes du om bildene?
Ble dette for masse?

PHOTOS: "hippieshoot" - together

Da Susanne og jeg var ute og tok hippiebilder i skogen på lørdag, tok vi også noen sammen. Men det ble ikke det beste resultatet da, for jeg skal love at det ikke er lett med selvutløser i skogen, når man ikke har noe sted og sette det. Noen bilder fikk vi til da, så here we go!


Likte at vi var så forskjellige, men samtidig så like. Og det her er utrolig gøy! Å ta slike bilder mener jeg, og i hvert fall å finne på gøye redigeringer. Så da må jeg nesten spørre dere:

Synes du/dere vi skal fortsette med slike photoshooter med forskjellige temaer, eller ville/har dere gått lei?

PHOTOS: "hippieshoot" - Susanne

Susanne og jeg hadde photoshoot i skogen i går, kledd som hippier. Utrolig gøy! Så i går kveld blogget jeg DETTE innlegget med bilder av meg, så her kommer det bilder av Susanne. Enjoy!


Hun er så pen! Jeg digger disse bildene! Og ikke tro jeg er ferdig, for det kommer mer, om dere vil se mer da.

Hva synes du?
Vil dere se mer?

PHOTOS: "hippieshoot"

Jeg har vær tlitt fraværende i dag, men det er fordi jeg og Susanne har drevet på med dette i hele dag; Photoshoot i skogen, som hippier. Utrolig gøy! Vi fant frem masse hippietøy, sminke, smykker osv, og brukte tusen år på å fikse oss. Etterpå gikk vi ut i skogen og tok bilder av hverandre og sammen. Så her er noen av bildene av meg, og resten kommer senere.Hva synes dere om bildene?
Vil dere ha flere slike bilder?

PHOTOS: "høstshoot" - Susanne

Nå er bildene jeg tok av Susanne forrige lørdag ferdig redigert. Jeg satt til halv 3 i natt... Uff, bloggen ødelegger døgnrytmen min. Startet klokken 1 da, så det var min egen feil. Men ville få postet det i dag, for vi har en ny surprise i morgen!!

Kos dere med bilder av min nydelige jente!

Er hun ikke utrolig nydelig? Jeg er så glad for at jeg har henne! Hun er alltid der for meg, støttende, søt og snill. En ekte bestevenn♥

Nå drar vi i bursdagen til Catharina, så ha en fin kveld kjære lesere!

Hva synen du om bildene?
Er hun ikke helt utrolig pen?

PHOTOS: "høstshoot"

Her er bildene Susanne tok av meg i skogen i går. De jeg tok av Susanne kommer i et senere innlegg.


Loner


Situasjonsbilde; Prøver å brekke en gren som var i veien for bildet... ehhe..


under my umbrella ella ella eh eh eh


Leppestift<3<3<3
Seriøs? Selvfølgelig! Alltid det jeg

Hva syns du om bildene?
Burde jeg fortsette med slike ting?

PHOTOS: Susanne

Jeg tok noen bilder av Susanne i går og senere redigerte hun de på forskjellige måter. Jeg syns de ble skikkelig fine og kult redigerte. Og se hvor pen hun er!

Hva syns du om bildene?
Hvilke likte du best?

some pictures

Jeg var akkurat ute og tok noen bilder av meg selv. Så i dag blir det ny vri på outfitbildene. Jeg er så lei av det jeg alltid har, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt! Tok noen andre bilder også, innimellom når solen forsvant. Så jeg tenkte jeg kunne vise noen av de i mens. For nå skal jeg gjøre matte... Det er desverre slik at skole må foran blogg, av og til hvert fall.
I ♥ MY CONVERSE

Hva syns du?

Pappas blomsterbed: RARE PLANTER

Nå kommer del to av "pappas blomsterbed". Det så ut som dere likte del 1, så kanskje jeg burde fortsette med sånne bildeserier, eller hva sier du?

Grunnen til at jeg har kalt det "rare planter", er fordi de rett og slett er rare og spesielle. Det er liksom ikke blomster, men heller ikke ugress. Noe midt i mellom? Dere får se og vurdere selv. har prøvd meg frem med forskjellige redigeringsmåter her også. Og husk: Det er bare tatt med digitalkamera. Enjoy!


Som dere sikket har skjønt, ble jeg veldig fascinert av denne planten.
Her er hele blomsterbedet.


Det er faktisk ikke bare blomster og planter i bedet, for på den andre siden så er det også bær-busker!

Nærmest er det stikkelsbær, så rips og til slutt solbær.


Det ENE stikkelsbæret som har kommet hittil i år.


Massevis av rips.


Og det samme med solbær.

Hva syns du om bildene?
Er ikke pappa flink?
Haha.

Pappas blomsterbed: BLOMSTER

I går var jeg ute og tok bilder av alle blomstene og plantene vi har i blomsterbedet utenfor. Og ja, her i huset er det ikke mamma som fikser med det, det er pappas mesterverk. Bildene kommer i to deler, denne med blomster, og den andre, med rare planter. Den andre kommer i morgen.

Som jeg har skrevet før, så elsker jeg å ta bilder. Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde speilrefleks. Men det har jeg desverre ikke. Jeg har et helt vanlig Canon Ixus digitalkamera. Men jeg syns det tar overaskende bra bilder, når man først har på de riktige instillingene. I hvert fall, blomster er jo så fine og fargerike. Derfor er det så gøy å ta bilder av dem! Jeg skulle gjerne hatt en hel blomstereng med tusen forskjellige blomster, bak huset. For da hadde det blitt mange fine bilder. Men slik er det da ikke...

Her er i hvert fall blomstene, og jeg har prøvd meg frem på forskjellige redigeringsmåter. Noe ble sikkert ikke så fint, men jeg syns det er veldig gøy å eksperimentere med bilder jeg har tatt selv. Så jeg hadde satt stor pris på om du hadde kommentert hvilken redigeringsmåte jeg burde gjøre mer av, og hvilken jeg ikke burde gjøre.

Husk at jeg har tatt bilder med et vanlig digitalkamera da. Derfor bildene ikke er såå bra.

Hva syns du om bildene?
Noe jeg burde gjøre mer/mindre av?

Hvilken redigering likte du best?

Pictures: The beach

Tenke jeg kunne ta en ny vri med bilder på stranden. Så isteden for badebilder av oss, så tok jeg noen andre bilder.
Vassing på G.

Sikkert ikke så spennende, men det var gøy å ta bildene da :)

Hva syn du?

Stranda - bildeserie

Når vi var på stranda med klassen i dag, grep jeg sjansen til å ta noen søte bilder i sanden osv. Vet ikke hvor spennende det er for dere, men jeg syns det var veldig gøy selv, så derfor vil jeg dele det med dere.


Æsj, tær er og vil alltid være ekle!

Hva syns du om bildene?

Husk SPØRSMÅLSRUNDEN! - Jeg svarer på videoblogg når det er nok spørsmål, så spør i vei.

SKATEBOOAARD

I stad møtte jeg Silje V og Susanne, de hadde med skateboard og speilrefleks. Midt i blinken for en blogger som meg. Så da ble det selvfølgelig skateboard"ståing" og bilder. Ikke at det var så lett for meg å stå på skateboard da, det var jo bare oppover bakker hjem til Susanne. Men morsomt var det jo da.


Susannes sko. Ååh, misunnelig!


Jeg er så flink, 10 meter i oppover bakke går fort som fy<3<3<3


Meg og Silje V.


Susanne og Silje V.


Meg og Susanne.


Så dro vi til Susanne og spiste Ben & Jerry's. Veldig koselig!

Hva har du gjort denne solfylte søndagen?

"Fotoshoot" med Silje V

Jeg stod og tok bilder i speilet til Silje V i stad, men hun syns ikke det er noe jeg burde ha på bloggen.. Så da tok hun kameraet mitt og ba meg stille meg opp foran en hvit vegg på rommet hennes. Deretter tok hun sikkert 60 bilder eller noe. Haha, halvparten ble "le-bilder". Men her er i hvert fall noen av dem.
Topp fra Only og høytlivsshorts fra H&M. Blåmerket på armen er fra en fotballkamp, om du lurte. Ser litt dramatsik ut egentlig. Og selvfølgelig var ikke alle bildene like seriøse da.

Hva syns du om bildene?

Bildeserie: Sommer

Når jeg skulle gå hjem etter jeg tok sol i stad, fikk jeg bare utrolig lyst til å ta bilder. Det er jo så fint ute nå om dagen; Blomstene kommer, blader på trærne og ikke minst SOL!
Æsj, hva ofrer jeg ikke for dere? Men det ble ikke så mange, jeg måtte løpe siste gangen...

Hva syns du om bildene?

Gruppebilder fra fotoshooten

Her kommer gruppebildene fra fotoshooten:


Martine, Silje V, meg, Mari, Henriette og Susanne.