i'm back, again!

Hei! Nå er det lenge siden sist. Det har vært deilig med bloggfri, men jeg har faktisk savnet det masse. Dessverre har jeg ikke hatt noe tid til å starte å blogge igjen, grunnet siste halvår av vg3, to jobber, trening, være sosial, få litt søvn hver natt, og nå også russetida. Men planen har lenge vært å starte når jeg er ferdig med vg3, for da har jeg masse tid! Nå er det faktisk bare 5 offisielle skoledager igjen + eksamen, og jeg er helt nedgravet i skolearbeid. Alle lærerne skal ha en siste vurdering, så jeg sitter oppe til 2-3 hver natt. Helt forferdelig, men det er snart over. Jeg er snart gjennom vg3, og kunne ikke vært mer stolt av meg selv. 

Det har skjedd en del siden sist, som for eksempel at jeg har vært i USA igjen, så jeg har masse bilder å vise dere osv. Gleder meg masse, men jeg skal bare komme meg igjennom de siste helvetesdagene. Er snart ferdig med russebuksa også, er rimelig lei av å gå med den, siden russetida vår startet 5. april. Så da kan dere vente dere masse nye antrekk! I tillegg har jeg noen spennende planer til høsten, men det forteller jeg mer om senere. 

Jeg ser også at selv om jeg ikke har blogget siden begynnelsen av desember, er det fortsatt rundt 50 stykker innom og leser bloggen min hver dag. Det er kjempekoselig og det varmer hjertet mitt at dere fortsatt kanskje har et håp om at jeg skal blogge igjen ♥ Og det skal jeg!!

Nå skal jeg kose meg med denne maten, før jeg må starte på spansk prøvemuntlig som vi har i morgen. Den avgjør hele standpunktkarakteren min i spansk, så jeg er ikke stressa i det hele tatt....

Ønskeliste 2013


        ♥ Neglelakk 1                   ♥ Neglelakk 2                  ♥ Neglelakk 3                   ♥ Neglelakk 4                    ♥ Neglelakk 5♥ ghd eclipse rettetang                                                                                                   ♥ sminkeboka Vakker♥ Jeffrey Campbell Lita Shoe                                                                 ♥ 2xu Compression Tights black/silver


Linker under alle bildene. Ellers så ønsker jeg meg treningstøy, klær, smykker, sminke og tilbehør. Og penger, for det er jo alltids kjekt!! 


Hva ønsker du deg til jul?

Hair donut

I dag tidlig hadde jeg engelskfremføringen jeg har gruet meg til i lange tider, men jeg tror faktisk det gikk bra, til tross for 4 timers søvn. Var ferdig på skolen halv 2, og dro videre på jobb på Glitter. Der fant jeg ut at jeg hadde vunnet konkurransen vi hadde forrige uke; best salgssnitt. Veldig gøy å vinne første konkurransen jeg var med i. Vant en supersøt sminkepung og fine neglelakker, så nå blir det straks lakking av negler. 

Som dere ser, så hadde jeg donut i håret i dag (pyntet også med et par blomster da jeg var på jobb), noe jeg aldri pleier. Hater egentlig å ha håret opp, men det er kanskje ikke så ille likevel. Er jo egentlig veldig deilig å ha håret opp og slippe å tenke på det. 

Nå blir det som sagt lakking av negler, og så litt lesing til særemne, før jeg må sove. Får heldigvis sove lenge i natt da, siden vi ikke trenger å komme på skolen før 10 i morgen. Dagens gladmelding! Dessuten slipper vi de to siste også, så vi har bare halv dag. Dødsdeilig!

God natt!

Today's details

Nytt smykke og nye ringer fra Glitter, som jeg brukte på julebordet på lørdag. Det kan jo like godt bli brukt på en helt vanlig mandag, med denne grå basic genseren som jeg kjøpte på Bik Bok på lørdag. I tillegg har jeg testet ut kaviarneglelakken fra Bik Bok, og resultatet ble egentlig veldig bra. Gøy med litt nytt!

Nå skal jeg straks skifte til treningstøy, så blir det en hard treningsøkt med PTen min! Ha en fin mandagskveld alle sammen :)

Likte du smykket og ringene?

Julebord med Glitter


I går var jeg på julebord med Glitter-jentene fra Brotorvet, Down Town og Herkules. Vi spiste deilig julemat og koste oss. Hadde det kjempegøy!! Og som dere ser her, så gikk jeg litt bananas på bildefronten... Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av antrekket, men kan jo prøve å få vist kjole og tilbehør en annen dag. 

Som dere kanskje ser, så har jeg fått fikset designet mitt. Det var på tide! Har brukt et gratisdesign som jeg synes var utrolig fint. Første gang jeg ikke bruker et design jeg har laget selv, men jeg har ikke tid til å sette meg ned å fikse noe. Nå må jeg nemlig lese bøker resten av dagen. Har fremføring av særemne om under to uker, og har fortsatt to bøker å lese... Må lese en hel bok i dag! Dere får ha en fin søndag videre!!

Hva gjorde du i går?

Favorite accesoriesJeg digger denne ringen, armbåndet og klokka! Det gjør så mye med et ellers så ganske kjedelig antrekk. I tillegg så passer det til en del av smykkene jeg har, så jeg føler i grunn jeg bruker det nesten hver dag. Det er jo så tidløst med perler og diamanter. Og klokka er jo helt enkel, så den kan bli pyntet opp med masse armbånd. Alle tre er fra Glitter :)

Hva synes du om accessoarene?

Favorite ring

Heihei! Etter at jeg endelig kom meg gjennom skolen i dag, var det videre på jobb, på Glitter. Synes faktisk jobben min er så mye gøyere enn skolen, så det gjør ikke akkurat skoledagen noe bedre, hehe.. Da jeg var på jobb fikk jeg tak i en ny av favorittringen min, jeg mistet nemlig den jeg først hadde. Den er selvfølgelig fra Glitter, og den er jo så fin! Bruker den hele tiden!! Jeg var hjemme for en times tid siden, så nå har jeg akkurat spist deilig havregryn med jordbær og melk til middag/kveldsmat. Resten av kvelden blir det nok litt lesing til særemne, før jeg tar tidlig kvelden. Klarte så vidt å holde meg våken på skolen i dag... Dere må ha en fin kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?

Long time, no see

Hei, nå er det lenge siden! Har tenkt mye på om jeg skal blogge eller ikke i det siste, for egentlig så har jeg ikke tid, i hvert fall ikke til 4 innlegg om dagen slik jeg pleide. Men jeg ser jo på statistikken at jeg fortsatt(!!) har folk som er innom bloggen min hver dag, og det er jo kjempekoselig! Så fra nå av skal jeg blogge litt når jeg har tid og har lyst, så får vi se hvordan det blir. Må få ny header også da, er jo ikke i Tennessee lenger..

Ellers så går all tida mi til skole (er så hardt å komme tilbake til norsk skole etter et år i USA), jobb og trening. Jeg jobber på Glitter og på et sykehjem for demente, og liker begge jobbene veldig godt! I går var jeg på jubilemsfest med hele Brotorvet (senteret jeg jobber på), og det var veldig gøy! Nå ligger jeg i senga og ser på netflix, og senere kommer Silje og henter meg, så blir det mer netflix hos henne. Elsker slike søndager hvor jeg ikke har noen planer! Bortsett fra at jeg må trene senere i dag...og burde lese til særemne..


Bilder fra jubileumsfesten i går :)

I'm back

Jeg har lenge tenkt på å begynne å blogge igjen. Så jeg tenkte at når skolen starter opp igjen, skal jeg også prøve å begynne å blogge litt igjen. Jeg startet siste året på videregående denne uken, og er allerede lei. Litt i hvert fall. Men jeg gleder meg til russetiden da! Tror ikke dette året blir så ille som jeg føler akkurat nå, er nok bare savnet etter amerikansk high school som får meg til å hate norsk skole. Alt var så mye lettere og bedre der. Men det går seg nok til, selv om ingenting kan måles med den amerikanske skolen, og hvor lett det var.

Siste innlegget jeg skrev var i grunn veldig deprimerende, men det går mye bedre med meg nå, selv om jeg savner USA hver dag, og mitt amerikanske liv er i tankene mine hele tiden. Det hjalp å jobbe i sommer for å få tankene over på noe annet. jeg jobbet på et sykehjem for demente, noe som jeg likte veldig godt. I morgen starter jeg i ny jobb!! Var på intervju på mandag, fikk jobben på tirsdag og opplæring i morgen! Jeg skal jobbe på Glitter (Brotorvet) så det gleder jeg meg veldig til. Er nok midt i blinken for meg som elsker stæsj og smykker og slikt, og alltid har hatt lyst til å jobbe i butikk. 

Det blir nok en spørsmålsrunde om ikke så alt for lenge om det er interessant, da om livet mitt som utvekslingsstudent. I tillegg så blir det nok etter hvert postet en del bilder fra året mitt i Tennessee som jeg ikke fikk postet da jeg var der. For jeg var jo ikke en veldig flink blogger siden jeg var så opptatt hele tiden. Men jeg har masse jeg har lyst til å vise og fortelle dere. Da satser vi på at dette blir bra, og så får jeg komme meg i seng for jeg har en laang dag i morgen.


broren min og meg i Danmark forrige uke.

God natt!

I love you

Kjære, søte du.

Nå skal jeg faktisk ikke se deg på ti hele måneder. Det er utrolig lang tid, spesielt om man møtes så og si hver dag til vanlig. Også når man er bestevenner. Da er ti måneder plutselig blitt en evighet. Ti måneder uten å tilfeldigvis møte deg på oasen, ti måneder uten overnattinger, ti måneder uten deg som gir meg en god klem hvis noe er galt. Det føles helt feil. Tenk at vi, i det ene sekundet, klemmer hverandre til døde, før vi, i det neste sekundet, ikke skal se hverandre før om ti måneder. I ti måneder skal vi sitte på hver vår side av verden og prøve å fortelle med ord hva som foregår i livene våre nå. I ti måneder kommer også jeg til å ikke være mer enn en bloggleser. Jeg kommer til å høre om hva du gjør og se bilder av hva du gjør, men jeg kommer ikke til å forstå det. Det har jeg skjønt ved å lese bloggen din som din bestevenninne. Kun en bitteliten brøkdel av hva du gjør hver dag kommer på bloggen. Ikke fordi du skjuler noe, men fordi du ikke tenker på å nevne slike små ting som egentlig er betydelige. Og slik skal det altså være i ti måneder. Vi skal fortelle hverandre hovedpunktene fra dagene våre. Ikke de små, morsomme tingene.

Det var utrolig forferdelig å si ha det til deg i stad. I begynnelsen skjønte jeg ikke noe, jeg var alt for trøtt. Men når jeg så dere kjøre ut av gården mens vi vinket desperat til hverandre, det var da jeg innså at det var det siste jeg så av deg på ti måneder. 

Nå har jeg spist en hel tyggispakke kun mens jeg skrev det jeg har skrevet til nå, fordi jeg er så stressa for at jeg ikke skal se deg på ti måneder. Hva skal jeg gjøre i ti måneder uten deg?

I alle fall, jeg er utrolig glad i deg! Du er en kjempegod venn, og vi har fortsatt vennearmebåndene våre (innlegg kommer, Amalie er litt treig). Jeg skal tenke på deg hver gang jeg ser på det. Og jeg lover, jeg skl ikke få noen ny bestevenn, haha. Jeg håper du koser deg kjempemasse nede i USA, først i New York med shopping og sightseeing før turen går videre til Tennessee for high school-livet. Tenk at nå, endelig, lever du ut drømmen din. Jeg husker fortsatt at vi drømte oss bort til high school og utvekslingsår hele natta i syvende. Og tenk at du gjør det. Dette kommer helt sikkert til å være det beste året i ditt liv. Bare minus meg da. Du finner ingen som er like bra som meg. Håper jeg. Også håper jeg Shauna, Eric og Layne tar godt vare på deg. De virker helt utrolige, du har vært utrolig heldig! :-)


Der gikk enda en tyggispakke, ja. Jeg skal runde av her jeg. Så snakkes vi på skype, og forhåpentligvis en gang i vinter når meg og Mikkel skal fly ned til deg. Husk å skype meg med en gang du har tid.

Ps: jeg får jo ikke sove nå, jeg bare gråter jeg, så jeg lånte skolepc'en din (klarte å hacke meg inn :P)
Du kommer vel til å savne oss....

Ok, skjønner hva du mener med at det tar lang tid å blogge. Har sluttet å gråte nå, så natta <3 

Klem fra Silje :-)

Sverigeturen

På torsdag dro mamma, tante Anne og jeg på jentetur/harrytur til Strömstad, Sverige. Vi kjøpte nesten ingenting (jeg brukte kr 13,50..), og vi kjøpte ikke med oss mat heller. Vi dro uten mål og mening, fordi det kostet 50 kr tur/retur for meg og tante Anne til sammen, så vi dro mest fordi det var så gøy at det var så billig. Men koselig var det, og slitsomt. Det var jo så varmt! Lurer på hvor mange ganger vi kjøpte kald drikke for å kjøle oss ned, til slutt kjøpte jeg slush, noe som endelig hjalp litt. Tok en del bilder, frem til kameraet mitt døde.
Jeg hadde på feil innstilling på kameraet, fant ikke det ut før jeg kom hjem..

Har du vært i Strömstad før?

FrappuccinokosTidligere i dag gikk jeg, Susanne og Silje til Brevik og kjøpte oss frappuccino. Utrolig koselig i den fine sommerbyen! Og jeg lover dere; de har verdens beste frappuccino der!! Nå skal jeg sminke og krølle håret til lillesøsteren min, litt stas for henne da - søstertid før jeg drar. Vi skal nemlig ut og spise sushi etterpå! Blogges senere!!

Hva skal du i kveld?

Sweden next

God morgen! Nå drar jeg, mamma og tante Anne på jentetur/harrytur til Sverige. Tar med kameraet så da blir det nok litt bilder og outfit senere. Vel, vi har et tog og en båt å rekke, så jeg får vel komme meg ut i bilen. Ha en fin dag!!Hva skal du i dag?

JB perfume

Justin Bieber! Denne fikk jeg i avskjedsgave av søte Anja. Alt for snilt!! Tusen takk ♥ 

A perfect day

Forrige lørdag ble jeg vekket av Silje, som ringte og sa jeg måtte ta med meg bikini og møte henne NÅ. Sola hadde endelig kommet frem igjen, så vi skulle sole oss hos henne. Etter noen timer i sola, dro vi ned på butikken og kjøpte sushi og godis, som vi tok med oss på brygga på Oasen. Der koste vi oss med maten, mens vi fortsatte solingen. Det var jo helt nydelig!! på kvelden dro vi til Silje og lagde middag, tikka masala - begges favoritt!! Resten av kvelden gikk til masse skravling, godis, kortspill og Pretty Little Liars. Rett og slett en perfekt dag. Tok masse bilder - elsker det nye kameraet mitt!!

 

 


"Bestevenn hjem"

Slike dager med bestevennen min kommer til å bli savnet de neste 10 mnd - tenk at dette var en av de siste.. 

Hva gjorde du på lørdag?

The last breakfast

Kom akkurat hjem fra en koselig sommerfrokost hos Silje, med Vivian og Asandra. Jordbær, loff og druejuice - nam! Asandra og Vivian drar til syden i dag/i morgen, så dette var siste gangen jeg så de på 10 måneder. Det er så rart, går ikke opp for meg! Fikk i hvert fall gitt de en god hadeklem før vi dro :) Nå går turen ned til Oasen for å løpe, før jeg tilbringer resten av ettermiddagen/kvelden på jobb. Ha en fin tirsdag!

Hva skal du i dag?

Båtturen

For noen dager siden dro jeg, Silje, Anja og Marius på båttur. Med pølser, engangsgrill, godis og musikk, kjørte vi til Paradisbukta. Selvfølgelig hadde vi glemt lighter, men det fikk vi låne av noen gamle menn på tur. Da var alt i boks og vi koste oss først med godis (mens vi ventet på at grillen skulle blir klar), så grillet Marius pølsene. Veldig koselig! Elsker slike båtturer om sommeren - summer feeling!
Noen som synes jeg har mye ketchup og sennep på?


Så gjorde vi oss klare for hjemreise, etter den koselige kvelden på berget; på med vester (noen måtte også hjelpes...)

.. så satt vi oss til rette i båten, men vet dere hva? Den startet ikke!! Marius prøvde og prøvde, til ingen nytte. Så der var vi stuck i den lille båten, og det ble mørkere og kaldere for hvert sekund!Her sitter vi da, kalde, trøtte og slitne i mørket, helt alene, og både jeg og Silje skulle tidlig opp på jobb dagen etterMarius ringte faren, så ventet vi i en halvtimestid, mens vi hørte på musikk, før han kom med den store, nye, varme båten. Der la vi oss godt til rette og hadde en koselig båttur hjem igjen. Er det ikke slike minner man alltid husker og kan le av da? Alt i alt så var det jo en bra tur, og flere skal det bli - med den store, nye båten selvfølgelig!! Da slipper vi nok å bli tauet hjem igjen midt på natta.

Flere som har vært på båttur i sommer?

Yesterday

Blitt lite av oppdateringer de siste dagene, men har vært så opptatt og gjort så masse, og som dere vet så kommer det sosiale livet fremfor bloggen i disse siste dagene før avreise. Nå virket det som om jeg pleier å sette bloggen foran alt til vanlig, haha, men ja, dere skjønner greia. Har tatt masse bilder da, så det venter en del innlegg, og det er jo bra! Kom akkurat hjem fra ambassaden i Oslo. Er dødssliten! Tenker jeg skriver et innlegg om det senere :)

I går dro jeg i hvert fall ut og spiste på Dolly med Vivian, Silje og Asandra. Kjempekoselig! Både Vivian og Asandra drar på ferie på tirsdag/onsdag, så dagene før onsdag er de siste gangene jeg ser de før jeg drar. Trist! Da vi dro hjem fra Dolly, tok jeg og Silje turen innom Susanne, som akkurat hadde kommet hjem etter to uker i syden. Brun og fin! Da er det bare å fortsette og nyte de 11 siste dagene hjemme!! 

Hva gjorde du i går?

NYTT KAMERA!!

Endelig fikk jeg kjøpt kameraet jeg har hatt så lyst på! Canon Powershot G12. Det er et kompaktkamera, altså ikke speilrefleks. Ville nemlig ikke drasse rundt på speilrefleksen i USA, så da ble jeg anbefalt dette, som skulle være på lik linje som min "dårlige" speilrefleks, bare mye mindre. Og gjett om det var! Er utrolig fornøyd, og har ikke gjort annet enn å gå å knipse bilder siden jeg fikk det. Tror Silje ble gal i stad.. Frem til nå syns jeg faktisk at det er bedre enn speilrefleksen min, i hvert fall på de fleste punkter. Så da lover det masse bra bilder fra USA folkens! Nå er det bare å få kjøpt macen, så er alt i boks til avreise. Yaay!


 

Jeg kjøpte det for 2800 kr + 500 kr i forsikring på Japanphoto.

We went camping

Fra lørdag til søndag sov jeg, Asandra, Vivian, Silje, Johanne og Catharina i telt i Sildevika. Var en veldig koselig kveld med både grilling, godis og kaker, musikk, nattbading, morgenbading, skravlings, solings og grillmat til frokost. Telte før jeg drar -check! 

Nå skal jeg spise litt, før jeg tar turen ned på jobb. Har en del jobbing igjen før jeg drar, så jeg får kjøpt mac og kamera! Vi blogges!!

Noen planer for dagen?

 

My hippie Indian brother

Lillebroren min, Emil, kom opp på rommet mitt i går, fordi han ville så gjerne bli tatt bilde av med denne fjærpryden han hadde laget helt selv i barnehagen. Poséne stod han for selv!

Bloggingen

Dere har kanskje merket at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene/ukene, men det er rett og slett fordi jeg har vært så travel. Har jobbet mye og trent, og når jeg ikke har gjort dette, så har jeg vært sosial eller sovet. Dette skriver jeg ikke for å unnskylde noe, men rett og slett fordi jeg vil si dette til dere; jeg drar om kun tre uker, og de tre ukene vil jeg utnytte så mye som mulig, med både jobbing, trening, selvfølgelig å være med alle mine nærmeste så mye som mulig, og litt soving da. Så greia er at det er ikke sikkert jeg har tid til å blogge 3-4 innlegg daglig, kanskje ikke 2 en gang.

Det er ikke akkurat så mye å blogge om de dagene jeg bare jobber og trener heller, for da går jeg i jobbklær, treningsklær, uten sminke, og gjør ikke noe spennende. Da gidder jeg ikke å sitte i timesvis hjemme og prøve å finne på noe spennende å blogge om til dere. For det er jo ganske tidskrevende også, det tror jeg de fleste bloggere vet. Ikke misforstå, jeg elsker jo å blogge, men noen dager har jeg rett og slett ikke tid og energi, og da blir bloggingen uansett automatisk dårligere og kanskje ikke så gøy for dere å lese anyways.

Det jeg skulle frem til var at det er ikke sikkert det blir 2-3-4 innlegg HVER dag de neste tre ukene, men selvfølgelig kommer det dager hvor blogglyst og inspirasjonen er bedre enn andre,, akkurat som de dagene jeg ikke får tid til mer enn ett innlegg. Jeg vil bare ikke bruke opp siste tiden her hjemme på å tenke ut hva jeg skal blogge neste gang, det er nok av blogging i vente når jeg ankommer USA uansett, så dette går nok bra! Kun TRE uker igjen nå, wohoo!!

Ville bare si ifra, så dere ikke tror jeg driter helt i bloggen!!Håper dere skjønte hva jeg mente :-)

Deilig fridagI dag hadde jeg fri fra jobb, så denne dagen har vært utrolig deilig. Sov lenge, våknet opp hjemme alene (det skjer aldri), lagde meg deilig frokost og begynte et tv-maraton uten like; to episoder med Criminal Minds, siste episode av Pretty Little Liars og en episode med Private Practice. Måtte jo ta igjen litt tv-serier jeg ikke har fått sett i ferien, hehe. Nå skal jeg snart ned på Oasen på gruppetime med pappa. Body Combat, blir nok den siste før jeg drar.

Maten over var lunsjen min; mager cottage cheese med bringebær og blåbær. Utrolig deilig, og ikke minst sunt!! Anbefales!

Har du gjort noe spennende i dag?

NEW IN

I går var jeg, mamma og tante i byen, først og fremst for å fikse litt ting til USA. Fikk ikke gjort alt jeg skulle da, siden det ble brukt litt mye tid på klesbutikker, hehe. Endte opp med disse to buksene fra Bik Bok, elsker den gråsvarte!! Og et veldig kult flettet belte med mønster pluss nytt undertøy. Veldig fornøyd! Alt skal få bli med til USA. Jeg har faktisk startet å pakke, men det går ikke bra, fordi jeg vil ha med å masse... Jaja, får det vel til, til slutt. 

Hva synes du?

Details; my room

 

 

 

Viste dere jo video og bilder av rommet mitt på søndag, men det ble så masse bilder at jeg valgte å dele det opp i to innlegg. Så her er altså litt nærbilder av detaljer, altså pynt og slikt, på rommet mitt. HER kan dere se video og bilder av hele rommet!

Regner med at jeg får spørsmål om hvor diverse ting er fra, så da skriver jeg det med en gang; knagg og kleshengere fra IKEA,  ring/hårpynt-skål fra Princess eller Kid, cupcakes fra Søstrene Grene, smykkestativ fra en liten butikk i Løkken, Danmark, sko, veske og tiaraen brukte jeg på ballet i 10. klasse, pyntebamsehunder fra Victoria's Secret. Hjertet med navnet mitt på har jeg fått av Reidun. 

Hva synes du?

Happy birthday 


Onkel Jörg, meg og tante Charlotte. Sa hadet til han i går, og henne i dag. Trist! Nå ser jeg de ikke før om 11 mnd..

I dag blir lillebroren min, Emil, 4 år, så da ble det en liten feiring med familien i går. Det så faktisk ut som om det var søsteren min sitt selskap, men Emil elsker rosa (og Hello Kitty), så da fikk han rosa tallerkner og rosa Hello Kitty muffinser. Han var i hvert fall storfornøyd, haha. Spesielt med leke-pcen han fikk. Nå har han både leke-pc og leke-iPhone. Godt oppdatert. Om et par uker er det lillesøster, Emma, sin tur, så det blir siste bursdag i familien før jeg drar. Noe more oreocake... Haha, neida, er jo ikke det som er tristest! Eller..

Hva gjorde du i går?

Sneak peek; my roomI morgen dere, i morgen så skal dere endelig få se rommet mitt! Haha, neida, men noen av dere har ventet på dette i over to år nå. Maset og maset har dere også gjort. For i mars (?) 2010 pusset jeg opp det nye rommet mitt, og etter det, så lovet jeg å vise dere det da det ble ferdig. Det ble vel egentlig aldri heelt ferdig, jeg følte i hvert fall ikke at det var det, så jeg fikk aldri filmet/tatt bilder til bloggen. Det var også ofte rotete, og som den perfeksjonisten som jeg er, så kunne jeg jo ikke vise et rotete rom! Vel, det gikk opp for meg at jeg snart drar, og pakkingen skal startes på, så da måtte jeg bare gjøre det i dag, før rommet blir helt bombet av all pakkingen.

Jeg har filmet, og tatt en del bilder. Håper filmen blir bra (skal redigere den i kveld), hvis ikke så blir det uansett masse bilder!!

Vil du se rommet mitt? hihi

Trening nextSminkeløs og fin...

Da tar jeg turen ned på Oasen for en lang løpetur på tredemølla. Håper det er noe bra på tv altså! Elsker tv-skjermene på tredemøllene, det gir meg motivasjon!! Skulle egentlig trene en del styrke i dag, men etter gårsdagens vaksiner, så føles det ut som om begge armene mine er mørbanka. Ikke gøy. Får fri fra jobb i dag da, score! Nei, nå får jeg komme meg ned!

Flere som skal trene i dag? Eller har noen andre planer?

Finally

I dag har det virkelig gått i ett. Har hatt så masse USA-ting å fikse, at jeg rett og slett ikke har rukket å blogge, har så vidt vært hjemme! Startet dagen med å jobbe fra 7 til 12, dro og hentet det nye passet mitt, så dro vi i banken og fikset nytt bankkort, før jeg måtte ta TO vaksiner. En i hver arm! Nå har jeg sykemeldt meg selv resten av dagen. Jeg har vondt. Får trøste meg med at det var de to siste, av 5 som jeg måtte ta før jeg drar. Yaay! Etter dette var det rett hjem å søke visum, som tok en evighet. Sliter litt da, skal jo på intervju på ambassaden men det er ikke flere ledige intervjudatoer igjen i juli, og jeg drar 31. juli eller 3. august.. Uups! Håper det ordner seg! Er i hvert fall utrolig deilig å bli ferdig med alt dette. Føler jeg kan slappe litt mer av nå. Er jo så mye som skal gjøres!

Men nå skjønner dere, nå skal jeg endelig gjøre noe gøy! Haha, neida, men ja, jeg skal bare pakke ferdig, så drar jeg opp til Susanne med resten av jentene og sover på verandaen eller trampolina, under åpen himmel. Blir nok skikkelig kos! Dere må ha en fin torsdagskveld, så blogges vi i morgen - med litt bedre blogging!

Hva har du gjort i dag? Skal du noe spennende i kveld?

The world's greatest

Lite blogging i går grunnet overnatting hos tante Anne (som ikke har fått internett enda) og kidnapping. Dere skjønner; da jeg satt i sofaen, med familien, etter middag hos tante Anne, kom plutselig tre utkledde mennesker inn, tok bind for øynene mine og kidnappet meg! De tok meg inn i en bil og kjørte, lenge! Så ble jeg ført inn i et hus og ned i en kjeller. Etter litt stillhet tok de av bindet, og der stod verdens fineste venner, Silje, Trude, Asandra, Susanne og Catharina, og hadde laget et overraskelsesavskjedsparty for meg! Med både julepynt og bursdagspynt, for her skulle alle feiringene gjennom året mitt i USA foregå, haha. Vi koste oss med deilig mat og drikke, masse skravlings og gøy. Tror aldri noen har gjort noe så fint for meg! Dette hadde jeg faktisk ikke trodd. Jeg har verdens beste venner, som det kommer til å bli utrolig vanskelig å dra fra! Jeg måtte til og med si hadet til en av dem i går, noe jeg ikke var forberedt på, fire uker før avreise. Utrolig trist! Det har ikke gått opp for meg..
Bildet over er tatt i bilen under kidnappingen i går... Fin med bind for øynene og sånt!

Masse bilder fra mange fine minner med de beste  Og flere skal det bli, både de siste ukene før USA og selvfølgelig i årene etter!!

I wanna go to...


 New York
 


 California
 


 Florida
 


 Las Vegas
 


 Hawaii
 


 London
 


  Australia

Jeg skal til New York og Florida i 2012 da, så det gleder jeg meg vilt til! De andre stedene har jeg kjempelyst til å dra til en eller flere ganger i løpet av livet!

Hva med deg? Vil du til noen av disse stedene?

Back to workDa var det slutt på helgen min og back to work! Først må jeg ned på politistasjonen og få meg pass da, for jeg fant plutselig ut at passet mitt går ut når jeg er i USA, og det funker jo ikke når jeg skal få visum i det. Så er passe stressa nå, siden jeg ikke har fått søkt visum enda, og det er kun 4 uker til jeg drar. Sykt hvor fort tida går! Må begynne å pakke snart også! Yeye, nå får jeg i hvert fall ta en dag av gangen; etter politistasjonen i dag så skal jeg jobbe, så trene, og så skal jeg sove hos tante Anne til i morgen. Koselig! Har nemlig fiksa meg fri i morgen, johoo. Vi blogges senere, nå må jeg dra og ta noen litt mer alvorlige bilder!

Hva skal du i dag?

Smoothie is og EMEtter både trening og jobbing, sitter jeg nå godt til rette i sofaen og ser på EM finalen (Spania!!!) mens jeg spiser min første smoothie is. Nydelig! Kjøpte slike fryseformer i Danmark, så da måtte det prøves ut i dag. Var kjempegodt, så dette blir det nok mye av i sommer. Også er det jo kjempesunt!

Hva gjør du i kveld? Ser du på kampen?

Last night with my best friends
her mobber de meg for outfitbilder..Gårsdagen var utrolig koselig! Hadde ikke sett mine to bestevenner på halvannen uke, så det var deilig å kunne catch up igjen. Vi dro ut og spiste på Jonas B, hvor jeg spiste verdens beste cæsarsalat. Etterpå ble det en del knipsing av bilder, og dette var da noen av de. Har nemlig funnet ut at jeg må ha med meg kamera overalt de neste ukene. Vil jo få tatt litt bilder før jeg drar! Yeye, så tok vi bussen hjem, dro til Silje og bakte brownies og så på How I Met Your Mother. Herlig!

Hva gjorde du i går?

CutenessLillebrødrene mine, Emil og Milian