30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

//30 days challenge

Dette bildet ble tatt tidligere i dag.

 

Nå har jeg sittet en stund og tenkt over denne siste måneden. Det har skjedd utrolig masse egentlig, både oppturer og nedturer. Men det er vel slik det skal være. Så her kommer de tre beste tingene som skjedde denne måneden.

1. Silje Veronicas bursdag. Denne var på lørdag og det var utrolig koselig! Tok ikke så masse bilder denne kvelden, men her er et av meg og bursdagsbarnet:


2. Jentekveld hos Catharina, hvor vi spiste pastasalat med tunfisk og skinke, skravlet og koste oss. Seriøst, den kvelden var den beste på lenge! Tok heller ikke så masse bilder denne kvelden, men her er i hvert fall et:


3. Da jeg var ute og spiste pizza med Asandra, Susanne, Silje Veronica og Kristina. Etterpå sov jeg, Susanne og Silje Veronica hos Asandra. Dette var en kjempekoselig kveld, natt og morgen!! Et par bilder:Jeg fant ut at de gangene jeg har det skikkelig gøy, så glemmer jeg litt det å ta bilder. Det er vel kanskje fordi jeg har det så gøy at jeg ikke rekker? Haha.

Dette var altså den siste dagen i 30 days challenge (egentlig i går, men da var jeg opptatt med fremføring hele dagen). Det har vært både gøy og utfordende, men jeg har likt det, og det er nesten litt trist at det er over. Så egentlig så burde dere ikke se bort i fra at det kommer en ny challenge i den nærmeste fremtid!

Har du fulgt meg gjennom challengen? Hvordan synes du jeg klarte meg?
Hva er det beste som har hendt deg den siste måneden?

29 - What's in your make-up bag?

//30 days challenge - denne er for i går, dagens kommer i morgen.

Jeg blogget egentlig dette innlegget en stund tilbake, men siden det er 30 days challenge, må jeg jo følge det. Så jeg har kopiert det forrige innlegget, siden jeg ikke har noe nytt innhold i sminkepungen, og fortsatt bruker akkurat det samme.

Så her kommer innholdet i min sminkepung. Jeg bruker ikke den mest eksklusive merkesminken, jeg bruker som oftest bare sminke som kjøpes i kosmetikkavdelingen på diverse klesbutikker, og er godt fornøyd med dette. Rimelig og bra sminke synes jeg.


Huden:Anti-redness primer fra Loreals Studio Secrets
Erase paste/concealer fra Benefit // fair nr. 1
Mineral Power Powder Foundation fra Maybelline // 3 natural ivory
Mineral Power Bronzer fra Maybelline // sunlight bronze


Mineral Powder Blush fra Maybelline // 10 tapaz rose


Mineral Power Illuminator // pink


Glam Bronze Duo Sun Powder fra Loreal // 101 blonde harmony


Øyene:

Nå som det er høst og disse fargene er inn, bruker jeg for eksempel denne øyeskyggen fra Maybelline.
Min favorittøyeskygge! Bruker en blanding av flere farger så og si hver dag. Shady Lady vol. 2 fra the Balm.


Sotet øyne bruker jeg som regel når jeg skal pynte meg. Smokin' eyes fra Benefit.


False Lash Effect mascara fra MaxFactor // black
Brow & Duo Eye Shadow fra Loreal // blondes. Bruker nr. 1 på brynene og skyggene bruker jeg av og til


Koster:

Kost av geitehår fra I.D bare minerals. Love it!
Koster til Mineralsminken.

 

Bruker du noe av denne sminken?

28 - A cartoon character that you'd love to meet in real life

//30 days challenge

Denne var litt vanskelig, jeg klarte ikke å finne bare en; det ble alle Disney-prinsessene. Tenk å dra på party med de in real life da, haha! De er jo søte da. Synes alltid de var så pene da jeg var liten.


Gotta love their dresses!

Hva synes du om Disney-prinsessene?
Hvilke tegneseriefigur ville du møtt i virkeligheten?

27 - A photo of your favourite item of clothing

//30 days challenge

Jeg har egentlig ganske mange favorittklesplagg, men det plagget som er desidert favoritten, er denne tynne khakigrønne jakken:

Jakken kjøpte jeg på Forever 21 i sommer, og er et av de beste kjøpene fra USA.

Den passer egentlig til utrolig masse, hvert fall av det jeg har. Det er synd det har blitt så kaldt ute nå, for den er for tynn til å ha på. Jeg kan jo selvfølgelig bruke den som "innejakke" da. Det var lurt, det må jeg gjøre snart. Hehe, litt korttenkt.. Det er forresten den jakken som er på headeren min. Husker jeg måtte ha den på når vi skulle ta de bildene, for den var så "meg". Jeg brukte den hele tiden før det ble så kaldt.

Hva synes du om jakken?
Hva er ditt favorittklesplagg?

26 - A celebrity you don't like, and why

//30 days challenge

Den her var litt vanskelig egentlig, men kom til slutt frem til Amy Winehouse. De fleste vet vel hvem denne damen er; Hun synger og er inn og ut av rehab. Kort fortalt. Grunnen til at jeg ikke liker henne er på grunn av alt dopet og slikt, og dette bildet sier vel ganske masse også:
Jeg kan egentlig ikkk si at jeg hater henne helt heller, for hun har jo helt rå stemme.


// google.no

Så jeg liker henne som sanger, men ikke slik hun doper seg, hvis dere skjønner?

Hva synes du om Amy Winehouse?
Er det en kjendis du hater?

25 - A photograph of the town you live in

//30 days challenge

Det første er et flyfoto av Porsgrunn by og det andre er ved elven, jeg har ikke tatt noen av de selv.


Jeg synes selve byen i Porsgrunn er fin og jeg liker den, spesielt med den fine elven som du ser bilde av ovenfor. Men jeg er veldig lei av den delen der jeg bor, for jeg bor på utsiden av byen. Det er så dødt der i forhold, skjer ingenting der. Så jeg gleder meg litt til å flytte her i fra, om det så bare er inn til byen.

Liker du byen/stedet der du bor?

24 - A song to match your mood

//30 days challenge

 Lady Antebellum - Need You Now

Love this song!

Hva synes du om sangen?

23 - The next plan you have coming up that you're really excited for

//30 days challenge

Det må helt klart bli jula! Denne jula blir for meg veldig forskjellig fra de andre opp gjennom mitt liv. Jeg skal nemlig feire jula uten mamma, pappa og alle søskenene mine. Jeg skal feire jula hos bestemor, bestefar og tante Anne på vestlandet. Dit skal også Veronica fra USA, det blir så koselig å se henne igjen Jeg gleder meg som et lite barn, selv om det kommer til å bli forferdelig trist å feire jula uten mamma og pappa. Så vi skal nok være glad for at jeg og mamma har "fri familie" på julaften...

Men som sagt, jeg gleder meg utrolig masse! Jeg flyr opp et par dager før julaften, og blir der til 3. juledag. Det blir jo gøy med en annerledes jul også, og jeg er jo med familie.

Disse skal jeg feire jula med, og jeg klarer nesten ikke å vente:


Bestefar, Veronica og bestemor


Tante Anne, meg og Veronica

Bildene er fra USA i sommer.

Hva er det neste som skjer, som du gleder deg til?

22 - A photograph of the part of you that you like the most

//30 days challenge

Denne var vanskelig, men jeg tror at det jeg liker best ved meg selv er øyevippene mine.Ser også at jeg har noen bryn å nappe...

Hva liker du best ved deg selv?

EDIT: Denne var egentlig for i går, så dagens kommer senere.

21 - A photograph of the part of you that you dislike the most

//30 days challenge

Denne er for i går, for jeg rakk det ikke. Den for i dag kommer senere.

Noe jeg virkelig hater, er føtter. De er ekle! Så da må det vel være noe av det jeg hater mest med meg selv. Håret også da, det er nesten verre, men føtter topper det hele.Hva synes du om føtter ?

20 - A band/artist not many people know of, but you think should

//30 days challenge

From First To Last. Det er sikkert mange som har hørt om dette bandet, men jeg vil uansett dele det med dere. De har mange bra sanger, og dette er en av favorittene mine.

From First To Last - Worlds Away

Hva synes du?
Hadde du hørt om dette bandet før?

19 - A photo of your handwriting

//30 days challenge

Dette er min håndsrift:

Jeg er ikke så fornøyd med håndskriften min, den blir bare mer og mer slurvete med årene..

Liker du din egen håndskrift?

18 - A photo of your house/apartment

//30 days challenge

Dette er huset vårt, og det har det vært i snart to år nå. Jeg liker veldig godt fargene, for det gjør det så Sørlands-aktig.
Hva synes du om huset vårt?

17 - A TV show you're currently addicted to

//30 days challenge

Min favoritt tv-serie har i rundt 3-4 år nå vært One Tree Hill. Husker sommeren jeg begynte å se på det. Jeg kjøpte sesong 1, og siden var det vel nesten ingen som så meg, fordi jeg forsvant inn i en One Tree Hill-verden. Jeg gjorde ikke annet enn å se på One Tree Hill den sommeren. Det var kanskje å overdrive litt, men siden den sommeren har jeg elsket One Tree Hill. Jeg kunne sitte inne dagen lang å se på episoder jeg hadde sett hundre ganger før, og jeg har sikkert sett sesong 1 over 6 ganger.. Jeg var virkelig sosial bak i tiden!

Jeg synes den første sesongen var den desidert beste. Det er nok fordi det er da serien handler mest om basketball, cheerleading, high school drama osv. Det var jo da det dannet grunnlaget for One Tree Hill. Også elsker jeg trekantdramaet mellom Peyton, Brooke og Lucas!


Aaw Keith♥Jeg fikk sjokk da jeg hørte det var laget en sesong 8, jeg som bare var halvveis i 7. Så i nærmeste fremtid må jeg sette av tid til å få sett ferdig 7, så jeg kan se 8. Dette blir spennende, selv om ingenting kan slå de aller første sesongene. Må bare få litt fritid først...

Hva er din favoritt tv-serie?

16 - Something you regret

//30 days challenge

Noe jeg angrer veldig på, er at jeg har vært så slem mot pc'en min. For dette har fått konsekvenser nå. I over lang tid har pc'en min vært litt på tur, den klikket ofte, slik at jeg måtte skru den av og på. Dette fordi jeg gjorde alt for masse på den. Selvfølgelig skal en pc tåle ganske masse, men jeg var kanskje litt for slem. Så nå lever den ikke lenger. Naboen har sett på den, og han tror det er harddisken som har røket. Så jeg må nok ha ny harddisk. Og dette fordi jeg har hatt alt for masse på den..

For etter at bloggingen tok over har det bare blitt mer og mer bilder. Til slutt var det oppe i over 15 000 bilder, det var i hvert fall det som stod på iPoden min. I tillegg hadde jeg over 2000 sanger, masse dokumenter, videoere, programmer og ja, you name it. Det ble rett og slett for masse for den. Så etter rundt 2 år med meg, var den lei..

Så nå angrer jeg veldig på dette, fordi jeg har endt opp pc-løs. Naboen fikk heldigvis reddet alt av bilder og dokumenter, noe som hadde vært ille og mistet. Men pc'en er det verre med. Jeg har i hvert fall lært at jeg skal være snillere med min eventuelt neste pc, eller den samme, hvis den blir reparert.I MISS MY COMPUTER..


BIldene er tatt i sommer. R.I.P brunfargen min! Jeg brukte bare mascara og øyenskygge..

Og hvordan jeg får blogget nå? - Jo, akkurat nå blogger jeg fra pappa sin pc, hvor jeg må gjøre skolearbeid også, men det er bare begrenset, fordi han bruker den selv til jobb. Ellers låner jeg Susanne sin gamle pc, men den har det ikke så veldig bra den heller, fordi laderen nesten ikke virker. Men jeg er utrolig takknemlig for at hun låner meg den nå.

Så på pc-fronten vet jeg ikke hva som skjer fremover..

Har noe slikt skjedd med deg?
Angrer du på noe?

15 - The most beautiful picture of your best friend

//30 days challenge

Jeg elsker dette bildet av Susanne!Hun er så utrolig pen! Ååh, jeg er så glad i henne♥ Look at that cute face!

Hva synes du om bildet?
Er hun ikke nydelig?

14 - Your current wishlist

//30 days challenge

Dette er min ønskeliste at the moment:1. Macbook -
fordi jeg har ingen pc for tiden, siden min egen er død (låner Susanne sin nå)
2. Speilrefleks - fordi jeg har et vanlig digitalkamera som blir dårligere og dårligere

 3. iPhone 4 - fordi mobilen min nesten ikke virker lenger4. Walk-in closet - de fleste jenters drøm! Men siden jeg ikke har plass til det i huset, så får jeg gå videre til de neste ønskene..5. KLÆR!6. SKO I ALLE FASONGER


7. Smykker, øredobber, armbånd, ringer osv. - Stæsj, rett og slett! Noe jeg aldri får nok av.

og sist men ikke minst..

9. PENGER - så jeg kan kjøpe alt over her, som jeg ønsker meg


The perfect song:

Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire

Sevfølgelig ønsker jeg meg fred på jorden osv, men de ønskene er litt vanskeligere..

Hva synes du om ønskelisten min?
Ønsker du deg noe av det samme?

13 - What you want more than anything right now

//30 days challenge

Det jeg vil mer enn alt akkurat nå, er å reise til USA!  Bare det å reise dit og slippe alt skolemas og alt annet mas, få en pause fra the normal life. Det hadde vært deilig akkurat nå (som jeg sitter og må øve til prøve)!

Det er favorittstedet mitt! Jeg elsker å være der og tiden kunne gjerne gått litt fortere så det plutselig var 2. året på videregående, for da skal jeg bo der og gå på high school i et år. Jeg har alltid vært facinert av USA, men vet egentlig ikke hvorfor. Det var alltid drømmen min, og i sommer ble den oppfylt. Men jeg fikk ikke nok! Jeg vil tilbake å oppleve enda mer, oppleve alt som går an, alt som er amerikansk. Jeg vet det er umulig, men det er drømmen min. Jeg har i hvert fall lyst til å oppleve Hollywood, New York (spesielt shopping og Frihetsgudinnen), Las Vegas +++ og rett og slett det å leve som en amerikaner. - Noe jeg fikk en smakebit på i sommer. Nå snakket jeg litt utenfor tema her..

Så drømmen min er USA og jeg skulle ønske den kunne bli oppfylt NÅ! Cause I need a break.
my favourite place on earth
// google.no


What do you think?
Hva vil du mer enn alt akkurat nå?

12 - Your favourite movie

//30 days challenge

I dag tidlig tenkte jeg over dette, altså hvilken film som er min favorittfilm. Min første tanke var Titanic, men så tenkte jeg at det på en måte var litt "standard" (ikke misforstå). Så tenkte jeg videre, men kom liksom aldri på en film som kunne slå den. For når jeg først ser på film og ser en bra, så tenker jeg at "ååh, min nye favorittfilm!" Men dette varer i sånn ca en uke. Så tankene fløy tilbake igjen på Titanic. Ingen film jeg har sett, kan faktisk slå denne.

Det er en så utrolig sterk og begripende historie. Og det at dette har skjedd i virkeligheten, ja ikke historien i filmen, men at selve skipet sank, det gjør det så realistisk. Jeg rett og slett elsker denne kjærlighetshistorien, selv om den godt kunne endt på et annet vis, men det er kanskje derfor det gjør den så bra også. Skuespillerne gjør jo også en helt fantastisk jobb! Noe som gjør det enda mer realistisk. Husker jeg forelsket meg helt i Leonardo DiCaprio etter at jeg så denne filmen♥

Jeg har ikke tall for hvor mange ganger jeg har sett denne filmen, men husker jeg var utrolig glad når jeg fikk den til 11-årsdagen min av mamma og pappa. Jeg så den samme dagen, og siden det har den innerst inne alltid vært min favorittfilm. Jeg blir aldri lei, og kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har klart å se den èn gang uten å grine.

//moviescreenshots.blogspot.com

Er det flere enn meg som liker Titanic?
Hva er din favorittfilm?

11 - A photo of the item you last purchased

//30 days challengeDenne bluse-jakken (eller hva man kan kalle det) kjøpte jeg på Bik Bok på fredag. Har allerede blogget om den, men måtte det visst nå igjen. Ikke at jeg har noe i mot det, for jeg elsker den! Den er forresten litt mørkere grønn i virkeligheten, det er bare kameraet mitt som lyver litt.

Den kostet 299 kr

Jeg har jo egentlig også spurt om dette før, men;
Hva synes du om den nye bluse-jakken?

10 - Your dream wedding

//30 days challenge

Nå har jeg sittet og drømt meg bort i alle slags bryllupsting. Nei uff, nå fikk jeg lyst til å gifte meg også! Egentlig så har jeg lenge hatt en liten idè om hvordan mitt drømmebryllup skal være, så da prøver jeg så godt jeg kan å vise dere.


Jeg har alltid drømt om et bryllup ute i solen, midt på sommeren. Kanskje på stranden, eller på et fint grønt område. Sol skal det i hvert fall være!


Kjolen skal være hvit, som en prinsessekjole. For det er jo faktisk min dag! Den skal være stroppløs med diamanter eller litt broderier på brystet. Men ikke for krøllete, den skal være enkel og fin. Enten skal den være lang, sånn som subber etter, eller så skal den være som prinsessekjole som strutter ut. Noe liknende disse:Og brudebuketten skal være lang, med hvite roser og kanskje litt spesielle detaljer, som dette hjertet rundt denne:


Jeg er klar over at jeg ikke kan velge alt selv da, det er jo faktisk en mann inni bildet også, men se på denne fine kaken...Så jeg fortsetter å drømme, og håper på at dette kan bli virkelighet en gang! Men billig var det ikke... Også vil jeg ha mange gjester, men ikke alt for mange. Familie og nærmeste venner.

Hva synes du om drømmebryllupet mitt?
Hvordan er ditt drømmebryllup?

09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style

//30 days challenge

Skjønte ikke helt vitsen med å vise kjøleskapet til dere, men siden det står det, så får jeg vel gjøre det. Så da setter vi i gang!

det ser slik ut på utsiden


slik ser det ut når man åpner det litt, og som dere ser så er det ikke så masse system der, selv om mamma prøver...


i de øverste etasjene ser det slik ut, også lurer jeg veldig på hvorfor vi har tre ketchup-flasker...?


i de nederste hyllene ser det slik ut
og dette er frukt- og grønnsaksboksene - mine favoritter! Haha


Så dette var altså vårt kjøleskap, utrolig spennende, sikkert..

Det har forresten vært litt dårlig blogging i dag, men har skjedd så masse og i tillegg ble det plutselig kino på meg også, og dette fant jeg ut like før de andre reiste. Fritt Vilt 3, men forteller i morgen.

Var jeg flink til å vise kjøleskapet?
Har dere masse av det samme i kjøleskapet deres?

08 - A photo of someone you fancy at the moment

//30 days challengeNå kan du lure..

Fint og bustete hår, sa du?

07 - A photo of yourself, not taken by you

//30 days challenge

Dette bildet er tatt av Susanne:Hva synes du?
Flink fotograf?
hehe

06 - A photograph of yourself without makeup

//30 days challenge

Jeg gruet meg til denne, men får vel bare hoppe i det.. Her kommer det, uten sminke:De store tennene mine kom virkelig frem når jeg ikke har på sminke.. Uff!

Hva synes du?
Er det stor forskjell fra når jeg har på sminke og ikke har det på?

05 - A photograph of yourself two years ago

//30 days challenge

Det var like før jeg ikke fikk til å finne bilder fra to år siden, fordi pc'en min var ødelagt osv. Men uheldigvis fikk jeg tak i de.. Jeg sier bare en ting; ALDRI MER BRUNT (GRÅTT) HÅR!

Dette er altså høsten i 8. klasse, for to år siden.. At jeg tør..

Å se inn i kamera var noe dritt, haha!

Hva synes du?

04 - A day in the life, photographs taken throughout your day

// 30 days challenge

Jeg har prøvd så godt jeg kan i dag, men det er ikke alltid like lett når halve dagen består av stress.


still in my PJ'sbreakfast

Og her stresset jeg i noen timer, kom meg hjem fra Silje Veronica, dusjet, stellet meg og pakket, før jeg spurtet til bussen.


på bussen på vei til Skienalternativ middag, på bussen


Så kom jeg frem til min kjære barndomsvenninne Madeleine. Jeg har kjent henne siden hun ble født, men de siste årene har vi vært sløve med å besøke hverandre. Så dette skal vi få endret på nå! Så i natt sover jeg hos henne. Koselig!

okeei, dette er flaut; vi er to personer...jeg lover at jeg er kvalm nå, det er sykt masse igjen, men jeg spyr snart..
nå skal jeg og denne søte jenta fortsette en koselig kveld♥


Hva har du gjort i dag?

03 - A photo of your cellphone


03 -  A photo of your cellphone

Jeg må først informere om at jeg har en veldig gammel mobil. Har hatt den i over 2 år nå, og den ser ikke ut. Uheldigvis så tåler den utrolig masse, noe man også kan se på det vakre utseende den har fått. Men ny mobil, det kan jeg lengte lenge etter. For selv om den plutselig finner ut at den vil skru seg av uten grunn eller knappene ikke virker, eller til og med at man ikke hører personen i andre enden når man snakker, så får jeg ikke ny mobil. Søte foreldre...


Fin? Ja, nydelig! Man kan til og med se hva som er inni selve mobilen jo..


Knapper som svikter meg 5 ganger dagligGleder meg til å fortsette et liv med denne mobilen♥♥♥ Noe jeg sikkert må i tre år til..

Har jeg ikke vakker mobil? <3<3<3
Hvordan mobil har du?

02 - What's in your bag?

02 - What's in your bag?

Jeg skjønte akkurat hvorfor jeg alltid har så tung veske og begynner å få skulderproblemer..


Min favorittveske! Den er kjempestor og har plass til hele livet mitt, haha
Dette har jeg oppi selve vesken

.. og for å ha litt orden så har alle småtingene oppi denne vesken igjen:

haha, jeg trenger orden..


Har en følelse av at jeg skal revurdere noen av disse tingene til neste gang, men så er det jo en grunn til at jeg har det der også da; Jeg trenger det jo...

Jeg har jo selvfølgelig alltid med meg kameraet også, men litt vanskelig å få det med på bildene, ehee..

Synes du jeg hadde masse i vesken?
Pleier du ha noe av dette i vesken?


01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today

Da starter jeg med 30 days challenge'en og dette er dag nr 1.

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
topp fra Monki bukse fra Monki belte fra Gina Tricot boots fra Din Sko

Hva synes du?

30 days challenge!

Jeg fant denne utfordringen og nå har jeg tenkt til å prøve meg på den. Den første dagen skal jeg gjøre det som står på nr. 1, den andre dagen gjør jeg det som står på nr. 2 osv. Dette kan bli spennende!

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What's in your bag?
03 - A photo of your cellphone.
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
05 - A photograph of yourself two years ago.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photo of yourself, not taken by you.
08 - A photo of someone you fancy at the moment.
09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style.
10 - Your dream wedding.
11 - A photo of the item you last purchased.
12 - Your favourite movie.
13 - What you want more than anything right now.
14 - Your current wishlist.
15 - The most beautiful picture of your best friend.
16 - Something you regret.
17 - A TV show you're currently addicted to.
18 - A photo of your house/apartment.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A band/artist not many people know of, but you think should.
21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
22 - A photograph of the part of you that you like the most.
23 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
24 - A song to match your mood.
25 - A photograph of the town you live in.
26 - A celebrity you don't like, and why.
27 - A photo of your faviourite item of clothing.
28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
29 - What's in your make-up bag?
30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.

Jeg starter i morgen, så ønsk meg lykke til!


Hva synes du om denne utfordringen?
Vil du følge meg gjennom den?