hitsHade, hade, hade, hade, vi elsker deg

Vi vil bare si noen fine ord til deg, Amalie. Vi kommer til og savne deg veldig veldig mye. Vi kommer til og savne ditt gode humør, utlån av lippgloss, noen og vente på, og ikke minst noe fint og se på. 10 måneder uten deg virker som en sommer uten regn i Norge, veldig rart og slettes umulig. Vi kommer til å savne og ha kamera rund oss hele tiden, og alle outfitbildene. Og ikke MINST slipper vi dilemmaet om hvilket bilde du skal legge ut på bloggen, vi synes vi ser deg i USA si til Shauna ''This or that picture'' (om det betyr DET ELLER DET BILDET.) Samtidig som vi vil savne at du ringer oss og spør ''Hvilket undertøy skal jeg ha til denne buksa? Og åssen sokker? Forresten, er det slask eller pynta slappeavkveld? Og hva passer best til tannbørsten min? Passer tannbørsten til toalettmappa som skal passe til klærna? Og husk den må jo passe til bagen. Vi vil også savne noen som sier SKEI til skje, eller skeier i flertall. 

Men litt mer seriøst.... 
Du er full av kjærlighet, du aldri mer enn en telefonsamtale unna (siden du har jo ubegrensa med ringeminutter, hehe noe vi alle har dratt nytte av hele livet.) Du er en kjempekjærlig familiejente, som alltid setter venner og familie i første rekke! Noe som bare er bra, selv en lørdagskveld kan du sitte inne med din mor og bror, noe som viser hvor kjærlig du er. Vi kommer til og savne deg!!! Beklager for mulige skrivefeil, vi er så glad i deg <3

WE LOVE YOU!!!!! Vi vil også si at vi er helt sikre på at flere av dine fine venner hadde villet vært her nå og skrevet noen fine ord til deg, men de er dessverre ikke her nå♥ Men tusen takk for alt, vi unner deg er vidunderlig år!

-Susanne, Trude, Anja, Marthe, Silje, Henriette og Martine (Silje Veronica kommer senere, så hun sier sikkert noen fine ord da, hvis ikke så vet du at hun mener dette med oss, hehe) ♥

Anja VS Robert

Guten Tag! Hvem foretrekker du av disse to personene?
ANJA ELLER ROBERT? Min stemme går definitivt til Anja, siden det er hennes innlegg.

Stem på Anja og du vil få et godt liv.

Hvem syns du er mest tiltrekkende?
Har du det gøy på skolen?

En hilsen fra Anja

Beklager så mye om dere er lei av meg, men her er jeg. Anja Kvande. Amalie har akkurat laget smoothie og deilig fruktsalat som Silje Veronica og jeg gleder oss veldig til å smake på! Men først må Amalie finne en sånn ledning-dings for at vi skal kunne se film fra pcen til tven. You see? Det er veldig vanskelig når hun ikke aner hvor den er, men sånn går no dagan.Dette var altså meg igår kveld hos Trude. Men ikveld er jeg hos Amalie. Fytti, jeg digger Heistadfolkene!

Da sier vi lykke til til oss, og satser på å finne kabelen så fort som mulig! Vi har det superkoslig, hvertfall jeg.
Kommer et bedre og mer seriøst innlegg fra Amalie med alle bildene jeg har tatt, etterhvert. Flink fotograf jeg, eller hva? Amalie aner ikke at jeg skriver dette, så ikke bli sint på hun.

Hva gjør du ikveld a snuppa? Og du da kjekken?

Hallo blogen

HEI ALLE FANS!!!
Ville bare si at Amalie og Sv lurte meg med tidlig på ungdomsskolen for å levere noen dumme drittbøker. For noe tull. Så idag kom vi 40 minutter for tidlig til skolen, litt fml egentlig. Etter tre skoletimer, drar Amalie til tannlegen for å fikse det nydelige gliset sitt kun for dere lesere. Hu skal bleke, rette opp og fikse noen hull. Dette trenger hun virkelig!!

Det har begynt å sne i Porsgrunn allerede....


Tok meg en svømmetur i snøværet.. (Sneen synes ikke på bildet, sorry :P)


Jeg er bare så nydelig.

Med vennlig hilsen Susanne