Busstur

Hei.
Nå er vi på vei til oslo. Der skal det bli shopping for alle penga. Bokstavelig talt. Ok... Dette er forresten Silje, som egentlig skal svare på spøtsmålsrunda deres i morgen, men dere sender jo ikke inn spørsmål!! Tror vi synes det her er fem ganger så morsomt som dere. Nå har dere med andre ord fått en oppgave til vi kommer hjem; BLA GJENNOM BLOGGEN , FINN INNLEGGET OG STILL SPØRSMÅL :):)

Hva synes du om meg nå, Anja?

HALLA PARTYPEOPLE


Peeen ♥ 


Er ikke jeg bare nyyydelig?


HAHAHA. Slik går det jo når jeg prøver å finne Photobooth bilder av Amalie og meg. Så ender det opp med et jævla deilig bilde av meg, that's life!! Legg merke til bildet av Amalie og jeg i i bakgrunn da, hihih. Skurrete, men du kan se det altså!!!


Ååå, fine. Men her erhvertfall et bilde av meg og Amalie da. Eller, egentlig så har dere jo nok bilder av Amalie. Meg dere trenger bilder av!!!! Så bare stay tuned ass. Neida. (JODA!!!!!)

Kødda da. Vil bare si at dette innlegget blir skrevet av Susanne. Ikke Amalie, noe jeg tror alle har skjønt fordi Amalie hadde aldri valgt en slik vulgær overskrift. Hensikten med dette innlegget er ikke outfit eller hot or not da. Som de fleste kanskje har skjønt når jeg skriver det. Men Amalie, du vet når du lar meg skrive ting så må du jo ta konsekvensene, så om du mister noen lesere fordi jeg ikke legger ut min outfit så synes jeg virkelig synd på folk altså. Eh, nei. 

Joda, hun søte lille Mallnes slo jo av en prat på telefonen der hun spurte så pent om jeg kunne skrive dette. ''Eh, hvis du har tid liksom, kan du liksom skrive et innlegg for meg eller??'' I was like '' HELL TO THE YEAH!!!'' Neeida, slik var det ikke. Hun spurte om jeg så vennlig kunne skrive at hun trodde hun hadde internett. For der hun er skal det egentlig være det også, men så var det noe feil og de måtte dra langt og blablablaaaaa, så hun får fikset ledning innen imorgen, i overimorgen eller dagen etter det. Jeg husker ikke skjønner du.. Jeg halvsov når jeg snakket med henne. Sorry! Neida, men hun har tatt masse bilder til dere!!! Kun til dere bortskjemte blogglesere liksom, så stay tuned! Disse bildene gleder vi oss vel til å se? Det gjør jeg. Amalie som eter is med hele trynet, Amalie sitt epicface når hun tar flaggermusa i Fårup(?)?We all wanna se it. Så bare titt innom vet du, så kommer det noe. Gleder meg ass! Men lover at når hun først kommer med et innlegg eller fire fra ferien gleder vi oss til å se det?? Ait?? Ikke jeg da, men dere liksom. Jeg er liksom tjue skritt foran dere og vet ALT. ;-)))

Hehe, for dere som ikke skjønner ironien min, deres problem ass!!! Kjenner jeg savner bloggææn min :-((((((( Egentlig ikke. Håper virkelig Amalie godtar dette innlegget da, og at det ikke er for ille. Neida, savner Mallnes, gleder meg til hun kommer hjem, noe dere blogglesere burde også! :-)

Hilser fra Danmark/Amalie. Hehe. Håper heller det ikke ble for mye tekst eller bilder av meg. Selvom det ikke går. ♥

PS til Amalie: Jeg tok bildene i 600px - fant egentlig ut at det er for lite men, jæjæ. I tillegg la jeg innlegget i kategorien ''Hverdag''. Håper det går braaa for deg, Amalie.

Kisses fra Susanne lzm. 

Gjennomvåte av vannkrig

I kveld sover jeg hos sv igjen. Sammen med Susanne og Martine. Catharina har også vært her, men hun dro hjem i stad. Det startet med at jeg kom ALT FOR SENT. Men det var jo noe nytt? Kom 4 timer for sent.. he he. Når jeg kom hadde de laget brownies med is til. Lucky me! Vi koste oss skikkelig med det!


Catharina og Susii.


Vi er forresten barnevakter for broren hennes... Flink barnevakt sv... Han låste seg inn i bilen...


Søtt!


Susanne er så.. ehhh.. Sosial...

Så hadde vi vannkrig! Haha, der kom barna frem i oss igjen. Det startet egentlig bare med at Martine fant en vannpistol og sprutet på sv. Men til slutt gikk vi ned og tok på oss noen tynne kjoler, og da var vannkrigen i gang. Med hageslange, balje full av vann, flasker og store vannpistoler. Har ikke hatt det så gøy på lenge! Men det ble ikke noen bilder av den "store" vannkrigen, for da måtte vi gjemme alt som het kamera og mobiler. Men tenkte dere ikke trengte å se oss så pene; Gjennomvåte, sminke og mascara utover det hele og pent vått hår. Det endte faktisk med at alle gikk oppi bassenget med klær på, for det gikk ikke an å bli våtere.

Her er noen fra før "den store":

Martine spruter ned sv.
Blinkskudd!


Hageslangeen!Nå sitter vi på verandaen og koser oss, nydusjet, sminkeløse, i kosedresser med store tepper rundt oss, spiser chips og sjokoloade og peisen ble tent, men sloknet igjen.. Triste saker, for det er kaldt nå.

Men vi storkoser oss!

Kommer "barnet" frem i deg av og til?

Grillings hos Mari

Grillkvelden var som sagt veldig vellykket! Det var kjempekoselig. Med grilling, godis, masse skravling, fotball også så vi på bilder fra 1. og 4. klasse osv. Dette må virkelig gjentas. Her kommer det en del bilder... Det ble nemlig tatt nærmere 250 bilder til sammen, men dere får nøye dere med disse:


Grillmasta's.
Er du noen gang seriøs på bloggen min, Mari?


Krydder, ketchup, mozell, speilrefleks, cola, ketchup, sennep og sennep..


Gruppebildee!

Sånne sommerkvelder som dette er noe av det beste om sommeren! Det å være med så mange koselig folk, grille og bare nyte ferien. Det kan ikke bli bedre.

Pleier du å gjøre noe sånt om sommeren?

sleepover and kosedresses

Good english! Men jo, nå er jeg hos sv, og her skal jeg sove i natt. Vi sitter i hver vår kosedress i velour fra Bik Bok. Ååh, jeg elsker de! De er så deilige. Resten av kvelden/natta skal vi blogge litt mer (fra den vellykkede grillkvelden hos Mari) også skal vi se på film eller noe. Det blir koselig! Skal faktisk sove her i morgen og jeg, siden hele familien min reiser til Kristiansand i morgen tidlig og er der til mandag. Men det var random.

Vi koser oss i kosedresser, som du ser:


Og siden jeg er så snill, her er bloggen hennes: www.siljeveriksen.blogg.no. Hun er veldig flink altså!

Hva har du gjort i kveld da?

Rydding på G

Etter en lang og trang natt, frokostspising og halvveis stelling, så dro alle jentene fra meg. Vi fikk melding av Mari om at vi var invitert på grillparty hos henne i kveld, så da måtte plutselig alle hjem å gjøre det de skulle i dag, før kvelden. Så siden jeg var så snill, sa jeg at de kunne gå og jeg kunne ta meg av ryddingen.. Så ja, det skal jeg gjøre nå.


Her har vi ligget 4 personer i natt.. Jeg lå innerst og ble presset inn i veggen. Så jeg kunne ikke snu på meg en gang, så nå har jeg sånn passe vondt i ryggen. Men det er jo koselig da.


Fint å ryddig? Det var verre, men jeg burde fortsette å rydde, så jeg ikke plutselig vegynner med det rett før jeg skal reise.


Random. Nå var jeg snill <3<3<3 Martine og sv.

Ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN da folkens!

Hva er dine planer for dagen?

Siste skoledag

ENDELIG FERIE♥ Dette har vi ventet lenge på, nesten et år! Vi fortjener det i hvert fall virkelig. Nå skal de late dagene nytes med sol, stranden, slappe av, bading, soling og alt det bra sommeren byr på. Og om bare 20 dager reiser jeg til USA. Åh, livet er herlig!

Etter volleyballturneringen på skolen, dro vi på stranden. Der grillet de som ville, og vasset/badet. Det var en veldig koselig avslutning på 9. klasse. Bilder ble det selvfølgelig masse av, og vi fikk med nesten hele trinnet på et "klassebilde". Kjempekoselig!


Klassen.
Folk.
SV, altså Silje V, fikk seg en ny venn♥


Grilling.


Søtt♥


Så nusselig!


Valeriya, i midten ved siden av meg, skal flytte. Det er så trist! Har gått i klasse med henne i 5 år...Som sagt; En veldig hyggelig siste skoledag. Trist at jeg ikke ser alle gjennom hele ferien, men mange av dem kommer jeg sikkert til å se kjempeofte. Men nå skal jeg spille kamp, tuddelu!

Hva skal/gjorde du siste skoledag?

Herlig kveld med klassen

I kveld hadde vi en slags klasseavslutning for klassen vår. Hvert fall for de som er igjen. For det er egentlig ganske mange som allerede har reist på ferie. Men det var kjempekoselig for det. Vi spilte fotball alle mann, hele tiden. Det bli liksom noe helt annet enn når man er innenfor skolens vegger. Men selvfølgelig er det sånt som nesten aldri skjer da, og trist er det. Det skulle vært mer av sånne ting. Men så er det jo ikke hver dag man slutter i 9. heller. Vi grillet også, men da det var tid for kake, var det ingen som hadde tid. For vi MÅTTE få tre mål først.. Hehe, gjett om det tok sin tid da. Så mens foreldrene sto på siden og frøys, så spilte vi fotball til vi nesten ble dradd av banen.


PENA NR 1 <3<3<3


Foreldrene.
For en søt klasse vi er!
Du kan tenke deg det ble mange faila hoppebilder før dette...

Takk til Silje, for alle bildene ♥ Dette ble en veldig vellykket kveld, som du kanskje så på bildene? Men nå får jeg finne klær, gymtøy og badetøy til skolen i morgen, for vi skal ha volleyballturnering og på stranden etterpå. Deilig siste skoledag!

Og ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN! - Spør i vei!

Har du hatt klasseavslutning?

Nest siste skoledag

Jeg hadde med kamera på skolen i dag, så jeg tenkte dere kunne se hvordan det var den nest siste skoledagen i 9. Egentlig skjedde det ikke noe spesielt de første timene, det eneste vi gjorde var å ta bokbind av bøker, viske ut krusseduller og levere de inn. Så vasket vi skap, plass og garderobeskapene våre. Resten av tiden gikk vi rundt og surret mens vi tok bilder. Så slo klokken 11, og vi skulle på tur. Det var kjedelig, det! Vi skulle gjøre noe rebusaktig på veien, men det var bare merkelig. Da vi endelig kom frem etter å ha gått dritlenge, fikk vi en vaffel hver og dro hjem.

Resten av dagen har jeg ligget og solet meg, men neida, jeg har ikke blitt brunere. Det har blitt stikk motsatt; Jeg har blitt blekere i fjeset og på brystet. Kult...! Nei....
Familiebilde <3<3<3


Endelig ferdig med turen.

Men gotta go! Skal på noe avslutningsgreier med klassen kl 20. Så jeg må nesten sminke meg, ordne håret og finne noe å ha på. Og dere kjenner meg: Treiga selv...

Når begynner eller begynte ferien din?

VG LISTA TOPP 20

I går var jeg som sagt på VG lista topp 20, men jentene. Det var kjempekoselig, i hvert fall etter at vi faktisk fant de andre. For vi kjørte inn i to biler. På begynnelsen var det ganske kjedelig, for det kom jo bare artister og grupper vi aldri, eller nesten aldri hadde hørt om. Men da Didrik, Madcon, Lars Vaular, A1, Bjørn Johan Muri og ikke minst Karpe Diem kom, DA ble det liv! Men noe som var veldig kjedelig var at Donkeyboy kunne komme. Og vi som hadde gledet oss så!

Jeg møtte to av de gamle klassevenninnene mine fra da jeg bodde i Bærum. (Ja, jeg bodde i bærum fra jeg gikk siste året i barnehagen, til halvveis i 4. klasse.) Det var kjempekoselig å se dem igjen. Hadde ikke sett de på 3-4 år, eller noe. Og det er egentlig sykt lenge.

Været var vi ikke like heldige med, for det begynte å regne akkurat da vi hadde kommet oss inn. Så da var det på med regnjakker og hetter, for det var ikke snakk om å ha med paraplyer inn en gang. Så fine sveiser hadde vi hvert fall da konserten var over..

Det er ikke så bra kvalitet på alle bildene, for vi sto ikke akkurat helt fremst, men bedre enn ingenting.


Madcon! Åh, de sang Glow, og jeg kunne jo dansen etter at jeg var på Eurovision. Så gjett hvem som hang med alle de andre!


Fin hette...
En random gjeng fjortiser jeg møtte....


Tone Damli (Aaberge? Hvor har det blitt av det etternavnet?)


Gutten min <3 Bjørn Johan Muri, han er så skjønn!


A1 <3


Venke Knutson, jeg digger henne!


Hanna Fra Tana med Tipp Topp Tommel Opp(?)


Karpe Diem <3


Mitt kjære reisefølge. Det er virkelig ikke lett å ta et bra bilde blant så mange folk..

Det var alt i alt en veldig koselig tur. Dette skal gjentas til neste år, men da skal vi få med mange fler og være en av de som presset seg fremover for å komme lenger fram. Vi var ikke hjemme før i 2-tiden, derfor orket jeg ikke å blogge da.

Var du på VG lista? Eller så det på tv?


barnevakt for to små troll

Nå har jeg vært barnevakt for begge lillebrødrene mine i et par timer. De er litt skjønne da, hvert fall når de ikke griner. Og når de leker så fint sammen, ååh, det er søtt. Her er noen bilder av småtrolla.


Emil og Milian.
En var fotogen i dag..
.. Og en ikke:Han gliste hver gang jeg ropte "SMIIL".

Men nå skal jeg på nattåpent på Down Town, og bussen går om 8 min. Så gotta go!

Har jeg ikke søte brødre (når de ikke skriker)?

Datafri

Da tar jeg datafri resten av dagen, for nå skal jeg opp til Silje V, med Martine. Der skal vi sove. Og de har nå brukt tusen år på å komme ned til meg, så da burde jeg kanskje pakke ferdig. Vi blogges i morgen!
Langt håår <3<3<3

Hva har du gjort i dag?

For en herlig kveld!

I kveld har vi vært på Olavsberget. Et berg ved vannet, men også en strand ved siden av. Det er kjempefint der! Og med vi, så mener jeg vi:+ noen til. Det var en vellykket sommerkveld, med grilling, synging, dansing, skravling og ikke minst bilder. Noen badet til og med, men i dag var ikke jeg en av dem. Fordi det var tusenvis av brennmaneter der, og en skummel svane. Men det blir enklere å skjønne hvor gøy vi hadde det hvis du ser på bildene. Og forresten; Creds til Silje, for halvparten av bildene er tatt med speilrefleksen hennes! Så, here we go:
Jeg må innrømme at jeg brøt sunnheten med denne browniesen og en kjeks, men av og til må man kose seg litt også!
Silje og jeg danset Macarena(?)-dansen på brygga.


Nå kunne jeg skildd rett inn i 7. klasse!!


Den skumle svanen som aldri forsvant.

Dette må vi gjøre igjen! Helst hele sommeren.. hehe. Men skal nok ikke se bort i fra at noe likt snart skjer igjen da. Det er jo faktisk meldt finvær den neste uken. Dere skjønner, yr.no har blitt min bestevenn i disse tider. Jeg sjekker været flere ganger om dagen for å se etter forandringer. Men ja, vi dro ikke hjem når vi var ferdige der heller, skjønner dere. Søskenbarnet til Aase Maren kom og hentet oss i båt, og kjørte oss hjem til han. Der var vi i rundt en time, så ble vi hentet og kjørt hjem.

Så det ikke koselig ut?
Hva har du gjort i kveld?

Endelig kom extentionsa

Etter masse frem og tilbake fikk jeg endelig bestilt extentionsa på torsdag eller fredag, og de kom faktisk i posten i dag. Jeg syns det gikk ganske fort jeg! Og nå har jeg ventet lenge, så det var kjempedeilig at de endelig kom. Jeg bestilte fra luxushair.com, etter at jeg hadde lest masse bra om dette håret. Jeg har 50 cm langt, fordi jeg ikke ville begynne med det lengste, og to pakker med fargen #22 Gyldenblond. Fargen passet perfekt, man ser jo ikke forskjell fra mitt hår til det. Jeg er kjempefornøyd, selvom det er veldig uvant med så langt hår, som aldri tar slutt. Men morsomt er det!
Se så langt! Hvert fall i forhold til det jeg har. Er sikkert ikke så langt i forhold til mange andre, men. Men som sagt så er jeg veldig fornøyd, og er veldig glad for at jeg tok den fargen jeg tok. Kommer sikkert ikke til å orke å bruke det hver dag da, men vi får se.

Hva syns du om håret?

Kamera på skolen

I dag hadde jeg med meg kamera på skolen, og det betydde ikke akkurat lite bilder i friminuttet. På en halvtime tok vi ganske så masse bilder. Vi satt på kunstgressbanen, og der var det glovarmt! Kjempesommerlig i dag, selvom det har vært litt kald vind.En veldig deilig skoledag var det også; Så på film i 5 timer og sang i 1 time. Jeg elsker de siste skoledagene før sommerferien, for det er jo ingenting å gjøre. Og i tillegg så skal vi ikke på skolen fler dager denne uken. Vi har fri fra onsdag til fredag, også har vi ryddedag på mandag, og siste skoledag på tirsdag. DIGG!

Hva syns du om bildene?
Når har dere siste skoledag?

Våt kamp

For en time siden kom jeg hjem fra verdens våteste kamp. Vi spilte i gokk, altså Nordagutu langt oppi Telemark (over 1 time å kjøre). Og selvfølgelig så begynte det å bøtte ned regn når vi skulle begynne å spille. I tillegg var vi to spillere for lite, altså 9, så vi hadde hvert fall ingen innbyttere. Kampen endte med et tap, men kanskje ikke så rart? Og jeg hadde null sminke igjen, og det gjaldt ikke bare meg på laget. Håra våre var nedregna, så man kunne nesten ikke kalle det "sveis" lenger. Og alle var søkk-våte. Men ingen sure miner der; For vi var superførnøyde med tanke på fraværet.

Her kommer noen bilder fra turen opp dit, da sminken fortsatt var på og håret ordnet...


Søte venner jeg har da!Så skal jeg spare dere for bilder fra etter kampen.. hehe... Men se på klokken! Nå må jeg bare føne håret, pusse tennene og legge meg. Natta kjære blogglesere ♥

Girlsnight

I dag dro jeg og Susanne til byen, jeg kjøpte en topp og en shorts som jeg viser senere. Senere dro vi til Martine, hvor også Silje V var. De var barnevakt for broren til Martine. Så det betydde en skikkelig jentekveld! Vi spiste Taco og godteri, og kom nå plutselig på at vi har faktisk lagd brownies også, som vi har glemt. Så det kom jo som en koselig overaskelse. Men jentekvelden er selvfølgelig ikke over enda, for jeg skal sove her med Silje V. Og vi skal se på film, spise brownies, godteri og sjokolade. NAM!


Kameraet mitts fokusering in my <3
Bloggen til Silje V:  www.siljeveriksen.blogg.no


Noe så nusselig!


Pena meg når jeg ler <3<3


Enda penere når jeg ler <3<3<3


Susipusii
Veldig flinke barnevakter.... eh.... vill catfight..


Brownies-queen nr. 1!! Ikke en uke uten brownies <3

Veldig koselig hit til hvert fall. Men pc'en min dør nå.. Too bad, da blir det film og snop. Ha en fortsatt fin lørdagskveld, kjære lesere!

Hva har du gjort i kveld?

En koselig kveld

Når jeg kom opp til Susanne i stad, så ordna vi oss litt og gikk og møtte Silje, Mari og Henriette. Vi dro på butikken og kjøpte godteri og ferdigbrownies. Æsj, de gjør meg alltid så usunn, hahaha. Så stakk vi opp til Henriette og slang oss i den store sengen hennes, skravlet og spiste chips, sjokolade og brownies så det holdt. Martine kom også opp litt senere. Det var kjempekoselig!Ååh fuck blogg! Det funker ikke å laste opp resten av bildene.. Men jaja, kos dere med det som kom i hvert fall!

Nå skal Susanne hjelpe meg litt med å lage ny header, siden jeg er så lei av den jeg har nå. Men er ikke sikkert den kommer i kveld/natt da. Men vent å se!

Har du hatt en koselig fredagskveld?
 

DRITTUR!

Den turen vi var på med 9. trinn i dag, var seriøst ille! Vi skulle liksom på ekskursjon til Skauguttleiren ved Skifjell for å se på noe greier fra 2. verdenkrig, tror jeg. Det startet med at bussen vi skulle ta først, var 40 minutter forsinket. Og dette ble tidsforvdriv:


Speilbilde i garderoben. Flashback til 8. klasse.... Det var faktisk en veldig høy faktor med rød jakke og svart Adidas-bukse i dag.


Silje <3


Klare for tur!!

Så satt vi i trappen og venta.. og venta.. og venta..
Da vi endelig kom fram og skulle begynne den lange ferden oppover, så var ikke værgudene med oss heller; Det regnet. Og vi gikk, og vi gikk, og vi gikk. Oppover de bratteste og lengste bakkene du kunne tenke deg, og det samme med nedoverbakker. Følte ikke det gikk oppover fjellet i det hele tatt. Så møtte vi på de to andre klassene som hadde reist en time før, de var på vei ned igjen. Lærerene fra begge gruppene begynte å snakke sammen og fant ut at vi slapp å gå opp de tusen lange bakkene som var igjen til toppen, og følte oss såå heldige i forhold til de andre. Så vi skulle følge etter de, en annen vei tilbake til bussen.

Da vi nesten var tilbake, etter nesten like masse "gåing" i de bratteste og glatteste stier med fjell og gjørme, så fikk vi vite at grunnen til at vi slapp å gå helt til toppen, var fordi lærerene våre hadde gått feil ved det første veiskille... Så vi hadde gått DEN omveien. Flott! Så det var jo en KOSELIG tur det; Gå oppover og nedover de bratteste stier i 3 timer i strekk uten pause, til ingen nytte. For vi kom jo aldri til toppen en gang!!

Og att på til; Når vi endelig kom tilbake, så satt de to andre klassene der og ventet på bussen deres som enda ikke hadde kommet. Og de hadde visst bare bestilt EN buss, så den skulle først hente de, for så å kjøre i 40 minutter eller noe hjem, og så tilbake for å hente oss. GREAT! Men bussen kom aldri, og vi venta, og venta, og venta.

Og til slutt, når jeg holdt på å fryse til døde, da kom det en helt annen buss. Så vi vet fortsatt ikke hva som skjedde med den første. Vi var ikke hjemme før 10 på halv tre, og vi skulle vært hjemme 40 minutter før.. Så nå får vi håpe på avspasering!

Hørtes ikke dette gøy ut, så vet ikke jeg!! Men unnskyld for et negativt innlegg, måtte bare få litt sinne ut. Men det var jo koselige bilder da, i det minste. Nå er jeg varm igjen, og skal fikse håret og ordne litt på den nedregna sminka, før det bærer opp til Susanne. Hvor jeg skal tilbringe natten. Det blir en koselig slutt på dagen! Så det er fortsatt håp for mer blogging.

Har du vært på misslykkede klasseturer?

For en koselig dag!

Dagen startet som sagt med muntlig; Ikke fullt så koselig, men la gå. Når vi fikk karakterene ble det veldig koselig! Så var vi som sagt hos Susanne, og der ble det da tatt noen koselige bilder:


En koselig gjeng det her vettu!
... Og når dere sniklåner kameraet mitt, så betyr det bare: BLOGG NESTE STOPP <3<3


My new love <3 Eller Susanne sin da....

Så dro vi ut og surret litt, før vi møtte på Sigurd, Jonas, Silje og Malin. Vi gikk ned på stranden og surret, skravlet og vasset litt. De som turte hvert fall..

Susanne og Sigurd.


For en tøff gjeng! Haha, neida, det var faktisk kjempevarmt i vannet. Og det er ikke noe jeg bare sier altså.


Mens her er pysene på land.....

Alt i alt en veldig koselig dag! (Legg merke til at jeg sikkert har skrevet "koselig" rundt 20 ganger i løpet av dette innlegget, koselig!) Men nå er det natta, for jeg skal på tur i morgen. Hele 9. trinn skal til Skifjell på ekskursjon eller noe. Det blir jo sikkert.. eh.. spennende.. Gå oppover på et fjell i over en time, også er det meldt drittvær. Kos oss <3<3<3

Hva har du gjort i dag?

Da var muntlig ferdig, oog..

JEG FIKK 6!! Woho, er kjempefornøyd! Fikk "Over Middels" på alle punktene som skulle vurderes, og læreren sa at hun hadde inenting hun kunne trekke ned på. Jeg hadde faktisk ikke trodd det, følte egentlig jeg kom til å få 4-5 fordi jeg følte jeg gjorde så masse feil, men tydligvis ikke. Så nå er jeg veldig happy!

Nå er jeg hos Susanne med Martine og Silje V. Jeg har akkurat krøllet "løshåret" til Martine, og halve håret hennes. Resultatet kommer senere. Også skulle vi egentlig sole oss, men hei: Sola forsvant når vi kom hjem. Nå kommer det noen bilder, og jeg advarer dere mot pene folk <3<3<3 Bildene er forresten tatt med Mac-web. Jeg ELSKER Macen til Susanne. The love of my life!

Jeg og Silje V er alltid like seriøse sammen <3<3<3

Men nå skal jeg ikke være så usosial lenger, de klager på at jeg bruker så lang tid på å blogge.. hehe.. 

Hvordan gikk muntlig for deg, hvis du har hatt?

Muntliiiig!!

Hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men: Jeg elsker muntlig! Hvert fall den vi har nå. Hehehe, men er kanskje ikke så rart siden jeg kom opp i MAT OG HELSE. Visste ikke det var mulig før jeg, Susanne og noen få andre kom opp i det. Men det var tydligvis mulig, så da sitter vi her, jeg og Susanne, og gjør ingenting. Vi har faktisk ingenting å gjøre før i morgen, når vi skal møte opp på skolen kl 11 for veiledning i noen minutter, og få vite hva vi skal lage, for så å gå hjem å øve. Altså bare lage den retten vi skal lage en gang, også er det ikke mer å øve til. For det vi skal på skolen når vi har prøva, er bare å lage mat og få et par spørsmål innimellom. Er ikke livet herlig?! Men så var det jo en grunn til at vi kom opp i mat og helse også da; Vi hadde ikke den praktiske prøva, som liksom er den avsluttende greia i mat og helse. Så da får vi heller sjangsen til å gjøre det nå. Sånn som jeg var på vestlandet i bursdagen til bestefar når de andre hadde det, Susanne var i syden osv. Det lønner seg å være borte fra skolen! Haha. Men stakkars de andre da, som kom opp i matte og norsk osv. Vi føler med dere!

Forresten så har vi ikke bare sitti hjemme på pc'en i dag da, vi har faktisk laget mat og sånt. Det var riktig nok kylling og pommes frites med sursøt saus, men vi stekte alt selv da. Vi må jo leve det litt ut. Her er kommer noen happyphotos:


Gladlakser!

Har du hatt muntlig? Hva kom du opp i?

Bilder fra en dag på stranda

Dette kommer ganske seint, men hallo, det er meg det er snakk om; Treiga selv. Vi dro på stranda etter engelsk tentamen på torsdag, og var der helt til noen av oss skulle på trening på kvelden. Utrolig deilig! Og jeg fikk til og med skille. Woho, jeg har plan om å bli skikkelig brun i sommer, noe jeg kan drømme om siden vi ikke skal til noe sydenland. Men lenge leve den norske sola, dette skal gå så fint så. 

Nå er jeg hos Susanne, og det er derfor jeg kan blogge med bildene fra torsdag, siden hun tok de med speilrefleksen hennes. Så her kommer de!

Jeg er til venstre, så Susanne, Martine og Henriette.

Alle like pene <3<3Strandveska mi <3


Ntaa!

Utrolig koselig dag altså. Hvis det blir sånn hver dag hele sommeren, da går det ikke an å få en bedre sommer. Virkelig!

Har du vært mye på stranda de siste dagene? - det har jeg!

Null bilder

Det kommer et ordentlig innlegg fra hele helgen i morgen eller på mandag, for det er ikke jeg som har tatt bilder med mitt kamera denne helgen. Det er Silje som har stått for det med speilrefleksen hennes. Derfor må jeg få de tilsendt av henne først. Så grunnen til null blogging de siste dagene er rett og slett fordi det har skjedd så masse, sånn som i går var det grillkveld hos Henriette, uten pc'er. Og det er egentlig veldig koselig å ikke ha tilgang til pc. For da er det mer tid til hverandre. Så jeg lover at jeg kommer sterkt tilbake i løpet av de neste dagene. For jeg har faktisk ganske mange innlegg sånn halvveis klare. Gled dere!


Et bilde fra gårsdagens grillkveld. Hva skjer med øynene mine????

Men nå er det film, blogges!

Kamp, så stranda

Vi spilte fotballkamp i stad, skal ikke si stillingen var så bra da.. Men "vi spilte bra i 77 minutter og rævva i 3 minutter" - hilsen treneren vår. Men, det var jo gøy da. Og etterpå så dro noen av oss på stranda for å bade. Alltid like koselig å bade i fotballshorts og sportsBH med tilskuere <3<3<3 Jaja, det gikk så fint, så. Det var faktisk ikke så kaldt! Eller nå juger jeg litt da, men i forhold til da vi bada 10. april, så var det ikke så kaldt. Men deilig etter en glovarm kamp var det.


Egentlig så er tær kjempeekle, men dette var et litt nusselig bilde. Meg og Mari.
Se så fint det er på stranda!Men nå fløy tiden fort! Jeg må legge meg. Natta bloggen :)

Jeg har vært barnehagetante!

Ja, overskirften sier ganske masse. De tre siste dagene har jeg vært på utplassering i en barnehage. Lillebroren min går der, og lillesøsteren min gikk der før hun begynte på skolen. Det er en kjempefin barnehage, men kanskje ikke så rart siden den er ny. Men poenget var at vi skulle jobbe en hel uke på utplassering, bare at det var pinse på mandag, så da ble det jo ikke noe. Også slipper jeg i morgen, siden det er planleggningsdag i barnehagen fordi de ansatte skal på kurs. Jeg kunne vært med, men takket nei.

Det var en opplevelse å jobbe i barnehage, men veldig slitsomt ettersom jeg var med småbarna fra 0-3. Der blir det litt mer "dill og dall" i forhold til de større barna. Hjelping med mat og bleieskift har jeg vært innom. Men mesteparten av tiden har jeg brukt i sandkassen. Haha, hadde aldri trodd jeg skulle si det! Og når jeg kom hjem hadde jeg like masse sand i skoa som broren min på 1 og et halvt år... Så nå er jeg mester på å bygge sandslott. LOL! Har også brukt noen timer på å dytte husker, og når jeg ble sliten i armen hørte jeg bare: "MELE PART". Det betyr "mere fart" for de som ikke forstår småbarnsspråk. Noe jeg har blitt en mester på! 

Etter denne erfaringen tror jeg egentlig ikke at jeg skal jobbe i barnehage når jeg blir stor. Hvert fall ikke nå. For når jeg kom hjem så orket jeg ingenting. Jeg var helt utmattet alle ettermiddagene. Kanskje det også har litt med at jeg har sovet i gjennomsnitt 6 og en halv time alle de nettene jeg skulle i barnehagen dagen etterpå. Ikke til å anbefale! Men selvom det var slitsomt og jeg er helt utmattet nå, så har det vært utrolig koselig å få møte så mange nye mennesker. Både småbarn, barn og voksne. Hadde aldri trodd jeg skulle møte så mange søte små barn på et sted før. Også kan jeg faktisk navna til alle småbarna og til de fleste større barna. For de syns det var ganske så spennende med en ny "voksen" der. Og jeg fikk vel spørsmål om hva jeg het ca. 20 ganger i timen. Men for et grusomt vanskelig navn jeg har; Det endte opp med at etter èn kalte meg "Emalje", så gjorde alle de andre det også. Og når de første kunne navnet mitt så brukte de det resten av dagen også; "Amalie! Se på meg!" eller "Amalie! Kan du dytte huska?" og "HEI AMALIE!" Disse setningene gikk i ett, men det var jo litt søtt da.

Dette ble et veldig langt innlegg, men jeg bare følte for det denne gangen. Og forresten, hvis dere har sett bildene fra det forrige innlegget, så er det sånn man ser ut etter å ha vært barnehagetante. Men jeg kan jo egentlig fullføre bildeserien med de to siste bildene som jeg ikke gadd å legge ut i stad.
Haha, neida tøysa. Sånn ser man ut når man ikke har trent fotball på to uker, sier vi.

Har du jobbet på utplassering før, i så fall, hvor jobbet du?

da stikker pena selv

på fotballtrening<3<3<3 BARE to uker siden sist. BAD..... Får skylde på helligdager og bortreise. Og med "pena selv" så mente jeg virkelig PENA<3:


NICE!


Reint speil og greier <3<3

Men gotta go. Skal være der om 10 min, heh.

jordbær og is

Fikk en skikkelig summerfeeling i stad når jeg, Susanne og Henriette spiste jordbær meg yoghurtis ved siden av. Det er utrolig deilig. Også var det ekstra koselig siden jeg hadde ikke sett Susanne på over to uker, siden hun har vært i syden. Jeg hadde savnet henne så!


NAM!


Se på svartingen i midten da.....

Men nå er det Frustrerte Fruer. Outfit kommer senere! Flinka meg.

Så det godt ut eller?


sommer, det e de æ vil ha

Det har vært utrolig varmt i dag! Det føltes jo ut som sommeren på det varmeste. Jeg rant vekk da jeg gikk hjem fra skolen med bukse og tynn cardigan. Så da jeg skulle ned og ta sol, var det på med shorts og topp. Digg! Jeg tenker nemlig ikke klart når det er helt skyfri himmel og stekende sol... Da drar jeg ned og tar sol, jeg. Heh, smarta. Jaja, jeg sparer tid og får mer energi til kampen etterpå.

Det kjenner jo det bra kameraet mitt........ Fokusering er dets største lidenskap!!!

Topp fra H&M Shorts fra H&M Solbriller fra Glitter

Det var faktisk for varmt å gå i dette!

Er det så varmt hos dere også?


17. maii

I dag var vi så flinke at vi gikk i toget. Men jeg skal si jeg angrer litt nå, fordi jeg har verdens sykeste gnagsår på begge helene mine, og vannblemmer på begge lilletærne. Jeg fikk det FØR vi begynte å gå i toget, fordi jeg måtte nesten spurte hjemmefra siden vi var så sent ute. Så dere kan tenke dere jeg koste meg i toget. Var like før jeg bare ditcha det.

Noen bilder fra når vi skulle stille opp i toget. Dårlig kvalitet på grunn av mobilkamera, derfor jeg prøvde å redigere det litt "gammelt". Sånn 17. mai for 50 år siden.

Se så søte!


Vakker krølltopp til venstre.......


What a lovely picture.

Haha, så skulle mamma ta bilder av oss når vi gikk i toget, med kameraet mitt. Og jeg minte henne på det tusen ganger. Og gjett hvem som klarte å skru det av når hun skulle ta bilde? Hvert fall ikke mamma.... Men hun rakk å få det på å ta et bilde da. Og det var jo nydelig... eh....


Senere dro jeg, Henriette og Mari til Porsgrunn for å se borgertoget. Vi møtte masse folk som vi gikk med. Og jeg var ikke hjemme før i 8-tiden. For vi surra rundt i tusen år og til slutt spiste vi pizza på Peppes. Men det var koselig da. Så jeg skal ikke si det har vært så veldig ille heller, bortsett fra føttene mine da... Som har sett bedre dager. Så det endte opp med blondekjole, dongerijakke og TØYSKO i byen. For jeg orket rett og slett ikke mer finsko som skulle gnage.

Uff, for et langt innlegg.. Unnskyld for dere som gadd å lese. Skal ikke skrive så langt mer. Tror vi skal se en film nå eller noe, for jeg trenger virkelig å slappe litt av. Har gått i HELE dag.

Gratulerer med dagen kjære lesere!!


Hvordan har din 17. mai - feiring vært?

kiino

Grunnen til at det ble nattblogging i natt også, er fordi jeg nesten ikke har vært hjemme i dag. Stod opp kl 11 og sykla, dusja, rydda, spiste, stellet meg og sånn. Så dro jeg opp til Henriette. Hun ordnet seg og vi dro ned til meg igjen. Så, etter masse fram og tilbake så spurta vi til bussen som gikk fra Skjelsvik. Egentlig var det helt umulig å rekke den, men vi klarer det umulige. For vi skulle nemlig på kino. Når vi kom fram ble det masse surr, og halvparten av folka rakk ikke filmen, så vi måtte vente til den som gikk to timer senere. IKKE GØY. Men hva gjør man ikke for en film man vil se? Jo, masse. Og det er jeg glad for, fordi vi så The Last Song, med Miley Curys. Kjempebra film! Utrolig søt og trist. Anbefales å se.

Så jeg var ikke hjemme før i 12-tiden. Og da var det masse ting jeg måtte fikse. Så først nå kunne jeg blogge. KL 3 OM NATTA.. Og det er 17. mai i morgen! Eller egentlig i dag... Men når vi først er i gang med nattblogging, så kan dere jo få et innblikk i hvor pen jeg er da også <3<3<3


Hadde aldri trodd jeg kom til å legge ut bilder av meg med sånne fletter... No offence. Men jeg kler det IKKE. Har de bare fordi jeg skal ha krøller i morgen. Så ja; Det er sånn jeg lager de krøllene jeg av og til har. Fletter fem pariserfletter i vått hår.


Rynker i panna <3<3


Og siden "sol"brillene mine bare lå der og stirra på meg... Er liksom de jeg har på når jeg tar sol da, til de som lurte. Så får jeg ikke skader på øynene mine.


Pena <33333

For et innmari koselig innlegg! Tror ikke de bildene slår noen sine bilder i dag altså... Natta bloggen!

siden fantasien min er på det høyeste

MIDT PÅ NATTA! Så tenkte jeg, jeg kunne blogge om putene mine... Naboene har selvfølgelig fest nå da. Og det er helt greit med musikk liksom, bare at jeg må ha vinduet åpent for å høre selve musikken. For har jeg vinduet igjen hører jeg bare *dunk dunk*, og DET går meg på nervene når jeg skal sove. Også kan jeg jo ikke sove med vinduet åpent heller, fordi det regner og jeg kommer til å bli forkjølt da. Så jeg kan kose meg! Men en løsning er jo denne da: Ta en pute på hvert øre! Haha, det var her putebloggingen kom inn.Og når vi først var i gang..

(Dårlig kvalitet fordi som dere vet så liker ikke kameraet mitt å fokusere med selvutløser. Kanskje like greit med tanke på at jeg bare har igjen litt utgnidd sminke.)


Sengaa mii! Haha, jeg vet ikke om et bedre sted enn den altsåå. Myk og god dobbeltseng med TO PUTER og deilig dyne, og selvfølgelig ROSA sengetøy <3 Lovely!


Men natta, nå tar jeg kvelden. Mens jeg ligger og irriterer meg over festen. (Sensur på føttene fordi jeg hater føtter...)

Men heey, grusomt oppdaterte de var på musikken; Hips Don't Lie med Shakira å greier. Skal kose meg jeg...
NATTA! Eller god morgen.....


Et lite pip

Ja, jeg lever fortsatt, har bare vært en ganske så travel dag. For jeg stod opp halv 11 og gikk ned til mamma. Og hun sa at de reiste til byen nå straks, så hvis jeg skulle være med så måtte jeg virkelig forte meg. Så på 25 minutter klarte jeg å sminke meg, fikse håret (haha, grusomt avansert med dott), kle på meg og kommer meg ut i bilen. Akkurat i det de skulle kjøre. I byen fikk jeg kjøpt meg fire nye overdeler. Men det trengte jeg faktisk virkelig. Og i morgen får dere se bilder av klærne og sånt som jeg kjøpte i dag, og på tirsdag. Heh, lovte egentlig å blogge om det på onsdag meen.. Var foresten der med Mari og Henriette, veldig koselig.

Så var det hjem å skifte og sminke meg litt mer, før jeg dro opp til Henriette og Mari, og vi dro videre til Porsgrunn igjen. Var der en liten stund før vi reiste hjem. Og nå sitter vi her og chiller på rommet mitt. De sover her inatt, så det blir koselig!


Slæækt, det liker vi!

Men nå skal vi se på ph på pc'en, så me talast!

Klar for trening

Da stikker jeg på fotballtrening. Andre treninga i dag faktisk, for jeg sykla i dag tidlig også. Men det er bare deilig. Også har jeg fått ny treningsgenser:


Fint med halvåpnet speil <3<3 Stor og digg genser da hvert fall!

Og selvfølgelig må jeg ha med et av de alle SERIØSE bildene av meg <3<3
Digg sa du? <3<3<3 Matchy neglelakk også!

Men jeg burde nesten stikke, skal kjøre om et minutt og jeg er langt fra ferdig. Heh, det er meg det!

Slækk dag

Jeg og Henriette dro hjem til henne etter skolen i dag. Og hun har fått seg ny dobbelseng. Det må være verdens beste seng, virkelig. For vi klarte nesten ikke å komme oss ut av den når vi først hadde lagt oss der. Så vi har tilbringt sånn ca halve dagen og bare slappet av i sengen hennes. Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke annet enn å lage mat og se på tv. Og nå sitter jeg her på pc'en. Holder egentlig på å dø av trøtthet, men jeg MÅ rydde rommet før jeg legger meg. Æsj, jeg hater at klærne mine ikke har bein og kan gå å legge seg på plass helt selv... Men en VELDIG positiv ting: LANGHELG! Fri i hele fem dager! Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt enn dette.Lagbilde fra kampen på mandag. Jeg står i midten bak.

Har skikket litt på hairextensions i kveld også. For jeg har nemlig bestemt meg for å bruke litt av konf-pengene på clips. Har funnet noen på luxushair.com, så si ifra hvis det er noe negativt eller positivt om de derfra. For jeg vil jo ikke akkurat bruke så masse penger på et bomkjøp!