1 blazer 3 outfits

Noen som har merket at jeg bruker denne blazeren mye? Vel, det gjør jeg fordi at for øyeblikket er den favoritten i klesskapet! Den passer til så og si alt! Også har den ikke sånn typisk blazerstoff, og fasongen er litt mer chill, derfor er den så fin å bruke til hverdags, for å sprite opp antrekket litt. Har lenge lett etter et plagg som kunne erstatte den svarte cardiganen, og det har jeg virkelig funnet. Over her så ser dere tre forskjellige måter, som i hvert fall jeg syns er veldig fint å bruke denne blazeren på. 

Jeg kom akkurat inn døren etter en lang og deilig treningsøkt, med både intervaller og styrke. Før det tok jeg sol, og før det igjen, så jobbet jeg, og tjente 500 kr. For en deilig fridag, føler jeg har fått så mye ut av dagen! Andre fridager ligger jeg ofte på sofaen og ser på tv. I dag har jeg i hvert fall kommet enda nærmere en mac! Nå mangler jeg bare et par tusen kr, og med litt mer jobbing, så når jeg nok målet snart!! Fikk forresten en pakke i posten i dag, som jeg skal vise dere senere :-D

Hva synes du om slike blazere?

 

I WANT: DIP DYED HAIR
Jeg synes det er utrolig kult med dip dyed hår, bare man ikke tar helt av med 10 forskjellige farger. Selv så har jeg kjempelyst på rosa tupper, så det er stor sjanse for at jeg og noen venninner gjør det om ikke så lenge. Ikke permanent farge selvfølgelig, men en som varer en liten stund. Det hadde i hvert fall vært utrolig kult og prøvd ut. Flere som synes det?


Hva synes du om dip dyed hår?  

I love big rings

Er det en ting jeg ikke klarer å gå uten, er det store ringer. Jeg har så og si alltid på meg minst èn, hvis ikke så føler jeg meg naken. Men det har dere kanskje merket? Jeg har mange store ringer, men elsker å fylle ut samlingen enda mer! Lurer på hvor mange jeg kommer til å ende opp med til slutt, hehe. Jeg har vist dere litt av ringsamlingen min før, så jeg skal ikke gjøre det igjen med det første.

Jeg kikket litt rundt på diverse nettbutikker i stad, og det var utrolig mange fine ringer der!! Uff, fikk lyst på alle jeg! Må nok se etter det i Danmark, kanskje jeg finner noen som nesten ingen andre har. Her er i hvert fall noen (mange) av favorittene jeg fant i stad, også står det under hvor de forskjellige er fra:


Nå må jeg fortsette pakking, reiser jo til Danmark i morgen, så det er siste innspurtspakking nå, før det blir bursdagsfeiring for Alexander i kveld. Koselig!


Liker du store ringer? Noen favoritter blandt disse?

Perfect nail polish

I går så kjøpte jeg verdens fineste neglelakk. Fargen er en blanding av turkis og grønn, så jeg vil si sjøgrønn eller liknende. Jeg brukte den samme fargen masse i fjor, siden Susanne kjøpte den da. Så jeg ble overlykkelig da jeg fant den i går, til 20 kr! Det beste er at den passer perfekt til favorittshortsen min, det er helt samme farge, woho!

Jeg elsker å ha med knæsje negler om sommeren, det er så friskt og gir meg en skikkelig sommerfølelse. Jeg har egentlig utrolig mange knæsje neglelakker, men har så mange at jeg ikke rekker å bruke alle en gang, haha. Men denne sommeren har jeg to favoritter, denne sjøgrønne, og korall - den kan jeg vise dere en annen dag.

Forresten så er neglene mine kjempekorte i forhold til hva de pleier å være, men jeg biter dessverre negler hvis jeg ikke har på neglelakk... Derfor må jeg passe på å ha på neglelakk til enhver tid hele sommeren, har nemlig vært veldig sløv i det siste. Yeye, her er i hvert fall neglelakken:

Den er fra H&M, og heter "Bella's Choice". Er det bare jeg som synes H&M-neglelakkene sitter bra? Jeg synes de sitter mye bedre enn Isadora og liknende.

Hva synes du om fargen på neglelakken? - jeg kommenterer tilbake!
Liker du knæsje negler?

Mine stilikon

Jeg får inspirasjon fra så utrolig masse, men spesielt fire personer; Taylor Momsen, Lauren Conrad, Blake Lively og Mary-Kate Olsen. De har så utrolig bra stil! Kan sitte å drømme meg bort i bilder av dem i sine klær og tilbehør osv. Får så masse inspirasjon! Jeg digger spesielt den rocka stilen til Taylor Momsen, og den søte stilen til Lauren Conrad.


Taylor Momsen


Lauren Conrad


Blake Lively


Mary-Kate Olsen

//weheartit.com

Hva synes du om stilene deres?
Har du noen stilikon?

Outfit inspiration

Outfit inspiration from weheartit.com. Jeg elsker nettsiden weheartit.com, alt er så inspirerende! Jeg kan sitte i flere timer å drømme meg bort i alle de inspirerende og fine bildene. Og jeg tror ikke jeg er den eneste! Jeg har nå plukket ut noen outfits og liknende som inspirerer meg veldig i klesveien, og vil dele dem med dere. Enjoy!

Tumblr_le8eh7lyka1qfddm7o1_500_large

Tumblr_lewdmhww5x1qe1fjjo1_500_large

Tumblr_lf99v8lmci1qfx693o1_500_large

Tumblr_lfpef0doiq1qcx28zo1_500_large

Tumblr_lfmmcxaoo31qcx28zo1_500_large

Tumblr_lfpqaezbsh1qc08ilo1_500_large

Tumblr_lfpyjwry1f1qbg4z7o1_500_large

Tumblr_lf3c4wrxgt1qzmcwlo1_500_large

Tumblr_lfjp6i813t1qcwxl5o1_500_large

Tumblr_lfr8vrzn4e1qcx28zo1_500_large

Tumblr_lfhl0q2sdz1qbd5a1o1_500_large

Kenza6_129102928_large

1055944_lookbook_large

Tumblr_lf3rypwntj1qfkg32o1_500_large

Tumblr_lfhamfndbn1qd2030o1_500_large

Tumblr_lfrxaow4gv1qfluzio1_500_large

Tumblr_lfo552tjbn1qbksxao1_500_large

Hva synes du?
Liker du weheartit.com?

I love Bik Bok

For tiden så er Bik Bok min favorittklesbutikk! Jeg liker butikken mer og mer for hver gang jeg er der inne, og klarer nesten ikke å gå inn der uten å komme ut med minst et nytt plagg. Skummelt! Jeg forelsket meg helt i høst-vinter kolleksjonen, og har mange av plaggene. Så var jeg inne på nettsiden deres i stad, og kom over Spring Collection 2011. - Jeg er målløs! Bare se:

Dette står skrevet om vårkolleksjonen på Bik Boks hjemmeside:
Mixe denim, gyllenfarget semsket skinn og hvit vintage blonde med luftige chiffonstoffer, stars and stripes-inspirerte prints og frynser, og toppe looken med en cowboyhatt. Da har du Texicana, Bik Boks vårtrend 2011.Love it!

Hva synes du om vårkolleksjonen?
Hvilken butikk er din favoritt?

Nailpolish

Jeg elsker neglelakker! Det er noe jeg aldri kan få nok av. På sommeren elsker jeg å bruke knæsje farger, gjerne forskjellige samtidig. Mens på vinteren og litt mørkere tider liker jeg veldig gått nøytrale og enkle farger som en lys rosatone/beige, svart eller brun. Når jeg skal pynte meg, så elsker jeg å ta fransk manikyr med settet mitt fra YSL.

Neglelakker er også stilige å ta bilder av, det har jeg erfart..Hva synes du om bildene?
Pleier du å bruke neglelakk?

Flower power

Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg veldig glad i hårpynt. Små og store blomster, sløyfer og diamanter i alle farger, som matcher det jeg har på. Jeg har faktisk ikke brukt det så masse i det siste, for jeg føler det var mer "sommersveisen", men bruker det jo av og til da. Når jeg føler for det.

Tok noen søte bilder av noen av hårpyntene mine da jeg lånte Susannes speilrefleks


Fint hår på den blomsten....

Jeg reiser hjem fra bestemor og bestefar i dag, drar tidlig på morgenen, fordi vi skal inn til Ålesund og shoppe litt før de kjører meg videre til flyplassen. Flyet mitt går på kvelden, så jeg er sent hjemme, just so you know. Så det blir nok ikke noe mer blogging resten av dagen :)

Hva synes du om hårpyntene?
Bruker du slike?

Inspirasjon fra Bik Bok

Jeg tittet akkurat innom Bik Bok sin nettside, for å sjekke ut et plagg. Da kom jeg over linken lookbook og tenkte at det kunne være spennende. Og det var det! Jeg falt helt for den nye kolleksjonen 'Grey Garden Collection'. Nydelige klær! Her er en smakebit med inspirasjon.


// http://www.bikbok.com/en/lookbook/GreyGradenAutumnCollection1/#

Hva synes du om kolleksjonen?
Eier du noe av dette?

Inspirasjonsantrekk

Det er lenge siden jeg har kommet med et inspirasjonsantrekk nå, så da tenkte jeg at det kunne jeg gjøre! Antrekket ble veldig høst, men det er jo det som er in nå.


Antrekket er laget i Polyvore, så det eneste jeg vet hvor er fra, er toppen som er fra Forever 21. Har nemlig lik selv! Har også liknende sko, bukse, jakke, armbånd, veske og øredobber. Så ikke se bort i fra at jeg går for denne stilen en dag!

Hva syns du om sammensetningen?
Liker du de nye høstfargene?

inspiration


http://le-happy.bloggspot.com

Hva syns du om stilen hennes?

inspirasjon

Som jeg har sagt før; Jeg digger stilen hennes!


http://le-happy.bloggspot.com

Watcha think?

Inspirasjon

Tenkte jeg kunne begynne å blogge om ting som inspirerer meg. Kanskje det gir dere inspirasjon også? Here it goes:


http://le-happy.bloggspot.com

Jeg digget stilen hennes! Hva synes du?