INSTAGRAM WEEK #5Her er noen bilder fra instagrammen min, som er lagt ut den siste uken. Følg meg på LTAMALIE!!

Stod opp tidlig i dag og jobbet noen timer, før jeg dro ned på Oasen og trente i to timer, kom akkurat hjem derifra, skal spise og dusje, før det er ned på jobb igjen. Sykt spennende dag! I kveld kommer Anja og skal sove her da, så det blir koselig!

Hva synes du?

INSTAGRAM WEEK #4Litt bilder tatt med instagram den siste uken. Følg meg på LTAMALIE!!

Nå er det bursdagsselskap her i huset for lillebror som blir 4 år i morgen, så nå er det ned for å spise oreokake, rosa Hello Kitty muffins, brownies and so on med masse familie. Koselig! Husk å sjekke ut videoen av rommet mitt HER.

Hva synes du?

INSTAGRAM WEEK #3Var lenge siden sist nå, men hadde ikke glemt helt å oppdatere dere på litt instagrambilder. Fikk bare postet ett bilde da vi var i Danmark, siden jeg ikke hadde nett på mobilen, eller brukte det opp med en gang... Det var trist, er så glad i å instagramme, som jeg liker å kalle det. Men nå er jeg back on track og her var en liten smakebit. Det er bare å følge meg, da blir jeg glad!

Følg ltamalie

Hva synes du om bildene?

INSTAGRAM WEEK #2Følg meg på instagram; ltamalie

Likte du bildene?

INSTAGRAM WEEK #1
Følg meg på instagram; ltamalie

Fikk inspirasjon av Madelene Lisella til å lage et slikt innlegg. Så hvis dere liker det, så fortsetter jeg med et slikt innlegg hver uke.

Nå skal jeg redigere sammen en video av meg som spiller fotball, for den skal nemlig sendes over til soccer coachen på skolen min i USA. Jeg er med på laget(!!), men han vil bare se hvor han kan bruke meg. Spennende!! Da blir det fotball i USA også!


Hva synes dere? Burde jeg fortsette med dette?