BLOGGPAUSE

Ja, jeg kan vel egentlig skrive at jeg har bloggpause da. Eller dere har sikkert skjønt det. Har jo ikke blogget siden 16. januar, altså en halv måned siden! Men som jeg skreiv i det innlegget også, så er det fordi jeg ikke har kamera. Og da gidder jeg rett  og slett ikke å blogge. for da blir det bare helt uinterresante innlegg uten mening, og kanskje med et webcambilde i ny og ne. Og det er kjedelig! Men jeg begynner å blogge igjen så fort jeg får kamera. Men det tar nok lang tid siden jeg har så treige foreldre... Så mamma, siden du leser bloggen og syns det er kjedelig at jeg ikke blogger for tiden, ikke bruk enda lenger tid da :) Jo fortere jeg får det kameraet, jo fortere kan du lese bloggen igjen.


Og her er et av de web-bildene jeg snakka om.. Meg og Susanne.

Jeg sover hos hun i natt skjønner dere. Men vi blogges når jeg får meg kamera da. *Hint hint* mamma :)

- Amalie lt

sover hos silje fosho!!

Hey peeeeepz! ;*;*;*;* love ya all lizmm! <3<3
skulle bare siiii at jeg sover hos silje aka siljexd på nettby aka svee.blogg.no på blogg!
haha, bare tulla. eller, det er jo sant da. men her får dere ett bilde som dere kan kose 
dere med resten av livet <3<33

"kom. jeg skal ta printscreeen, trenger det på blogg" hahaha. Men hvertfall, så var det ikke
 silje som skrev dette innlegget! :)

- SVE ELLER ALT? det får du lure på det ;)

UNNSKYLD - EGENTLIG ET ORD JEG HAR HATT I DE FLESTE OVERSKRIFTENE

Ja, jeg får unnskylde igjen, for lite blogging. Jeg har èn grunn, men den er ganske så god; Jeg har ikke kamera som er oppegående. Så jeg gidder ikke å skrive et fullstappa innlegg for å si unnskyld. Bare sier det som det er. Men en gladmelding er det: Jeg "fikk" kamera til bursdagen min! Bare at de hadde ikke flere av det jeg ville ha igjen, så jeg fikk penger av bestemor, så jeg skal kjøpe det når det kommer inn i butikken. Bare at det har ikke skjedd enda, trist.

Også var det bursdagen min da. Den gøyeste bursdagen hittil i mitt liv. Endelig er jeg 15 år! Jeg feira den med alle jentene i gjengen. Og hvis du ikke har fått med deg hvem "gjengen" er enda, så er det: Mari, Silje Veronica, Martine Emilie, Susanne og Henriette. Og meg da. I bursdagen dansa og sang vi så høyt vi kunne omtrent 80% av tida. Kjempegøy!


Martine, Mari, meg, Susanne, Henriette og Silje V.

Og vet dere hva jeg fikk til bursdagen min eller?! Den rosa GHD-rettetanga. Den jeg har ønsket meg så lenge! Jeg fikk den av mamma, pappa og alle søsknene mine. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle få den, egentlig.


Er den ikke fin? De bestilte den dagen før bursdage min eller noe, så den kommer kanskje ikke i posten før om 2-3 uker eller noe. Men jeg gleder meg som en liten unge.

Og her er kameraet som jeg fikk av bestemor, og skal snart kjøpe.

Å, jeg elsker det! Det er så fin farge på det.


Så kan jeg jo fortelle litt om dagen min i dag også da, når jeg først er i gang liksom. Vi har kort dag på skolen i dag, slutter kvart over 1 hver fredag, og vi er den eneste klassen som gjør det. Kjempedeilig egentlig, men kjedelig noen ganger da. Mari, Henriette og jeg gikk til Oasen og tok sol. For vi skal bli brune til ballet. Etter hvert kom Susanne, Dina, Martine og Silje V også. For alle skulle ta sol utenom Dina. Når alle var ferdig, til slutt, og når vi skulle hjem så gikk vi over isen! Vi gikk ned på isen ved Oasen og gikk på isen til Heistadstranda. Det var gøy og ganske skummelt også. Hehe. Vi tok bilder, så legger kanskje ut det senere. Nå skal jeg dusje og sminke meg, for i kveld skal hele gjengen minus Silje V ut å spise. Det blir nok kjempekoselig.


Tar med et bilde som ble tatt forrige onsdag. Henriette, Martine, meg, Susanne, Mari og Silje V.

- Amalie lt

I'M SO SORRY

Unnskyld for ikke noe blogging siden mandag(?). Det har vært en utrolig fullstappa uke. Første skoleuka og man må komme tilbake i rutine og alt sånt. Det er ikke bare bare, skal jeg si deg. Jeg har nemlig lagt meg mellom 12 og 1 hele uka, bortsett fra i går hvor jeg la meg halv 2! Det var ikke helt meningen å legge meg så sent i går, men jeg måtte bli ferdig med å planlegge bursdagen min og skrive ferdig invitasjonene. Jeg har nemlig bursdag i morgen! Veldig sent ute med alt, haha. Men det er vanlig. Jeg gleder meg skikkelig!! Jeg blir liksom 15 år... Jeg kan ikke tro det!
I dag ble jeg med Henriette (hun har sluttet å blogge, så jeg kan ikke linke. Det er kjempetrist!)  hjem etter skolen. Vi lagde en CD, skravla og sånt. Utrolig koselig. Og i stad var jeg og pappa ute å kjøpte inn litt ting til bursdagen.

Som unnskyldning for lite blogging, så legger jeg ut noen bilder jeg fant som jeg ikke har fått lagt ut enda. Jeg tror jeg egentlig har lovet begge deler før. Men bedre sent enn aldri.


Silje V, Henriette og meg på filmkveld hos Henriette. Vi så på "The Proposal" og spiste Ben & Jerry's. En kjempekoselig. Det må virkelig gjentas snart igjen.


Så var det julebordet hos Henriette, med Martine og meg. Resten av gjengen kunne ikke.

Meg og Martine passer på maten. Vi spiste kyllingfileter, ris og bernaise saus. Kjempegodt!


Så fant vi ut at jeg snart var 15 år, og at vi snart ikke lenger er fjortiser. Så da måtte vi ta et skikelig fjortisbilde. Fint, ikke sant?


Henriette, meg og Martine. Måtte jo få et bilde av alle sammen.


Jeg og Martine. Du er så herlig snuppa!


Og et "danse" bilde. Jeg skal love at jeg hadde det supergøy! En kveld med to så herlige jenter, er noe man aldri glemmer!

Btw, en liten grunn til at jeg ikke har blogget, er fordi jeg ikke har et brukbart kamera. Så jeg får desverre ikke tatt bilder. Noe som er veldig trist. Men på ønskelista mi så står det kamera, så kanskje jeg får det? Jeg får jo håpe da, haha :)

- Amalie lt

GRATIS SPOTIFY PREMIUM!!

Trykk på denne linken: http://www.premiuminvites.com/?r=14100. Det tar det veldig lite tid! Da slipper du alle reklamene og sånt som er på den vanlige Spotifyen. Det er 100% gratis. Og det er jo kjempegøy, for da vet du at du har spart penger!Siden jeg først er i gang, så kan jeg skrive litt om min spesielle dag. Neida, men det var jo faktisk årets første skoledag i dag. Det var veldig koselig å se nesten alle folka igjen, men det som er kjedelig med mandager er at da har vi alle de kjedeligste faga stappa inn på en dag. Men så er det deilig å bli ferdig med det og, syns jeg!
Resten av dagen har gått til sløving, tv osv. For jeg var kjempesliten etter skolen. På kvelden var jeg på fotballtrening, årets første. Det var deilig å trene igjen, men det var så kaldt at jeg nesten fryste av meg fingre og tær. 12 minus grader!!
Jeg skal spare dere for et bilde av meg nå, sitter i senga med vått krøllete hår, helt sminkeløs i verdens styggeste (men deilige) genser.

- Amalie lt

PARANORMAL ACTIVITY OG AMERICAN PSYCHO

Jeg, Mari, Henriette og Silje V så på film hos Henriette tidligere i dag, Paranormal Activity. Den var CREEPY! Den var liksom ikke så veldig skummel. Men når den først var skummel, DA var det skummelt. Og den skulle være amatørfilma, det gjorde den mer realistisk. Noe som kanskje var ganske bra til den filmen.


Det meste skjedde på natta.


Dette var det verste, men skal ikke røpe mer!

Når jeg kom hjem sa jeg hadet til tante Anne. For hun skulle fly hjem. Litt senere dro jeg og Silje V på "joggetur". Altså gå-og skravle tur. Ble ikke så masse jogging nå rett etter jula. Har ikke trent på over 2 uker... Men det sunne livet starter i morgen, 0 godteri bortsett fra i helgene. Sunn mat og små, men mange måltid. Komme på så mange fotballtreninger som mulig og også jogge litt.

Når jeg kom hjem så jeg og mamma på American Psycho. Den var egentlig ganske dårlig og veldig spesiell. Vi skjønte egentlig ingenting av den til slutt. Så hvis noen har sett den og skjønte den, please tell me!


Dette var heller ingen koselig film, han var en seriemorder.

To ekle filmer på en dag! Håper jeg får sove da, haha. Har ikke tante Anne ved min side lenger heller :(
Nå er det sent, natta!

- Amalie lt

4. SHOPPINGTUR PÅ UNDER EN UKE

Jeg elsker ferier! Ikke bare fordi det er fri fra skolen og man kan gjøre hva man vil osv. Men det blir alltid masse shopping! Mandag var jeg på Down Town, tirsdag på Herkules, onsdag på Arkaden og Gina og i dag på Down Town igjen. Mangler bare Brotorvet, så har jeg vært innom alle de største i Grenland Haha. I dag kjøpte jeg ikke så masse, men ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte. Brukte litt over 300 kr, tror jeg. Dette kjøpte jeg hvert fall:Glam Bronze solpudder i fargen "Blonde Harmony".  Kr 159.Mastertouch Under-eye Concealer. Kr 99.

Jeg bare fikk et skikkelig "sminkekikk", og det eneste jeg ville kjøpe var sminke. Selvom det er kjedelig å bruke masse penger på det, så gjorde det ikke noe i dag, siden det var det eneste jeg brukte penger på. Og noen ganger så må man jo det også! Mamma har solpudderet i "Brunette Harmony" siden hun er brunette, men den er litt for mørk for meg. Derfor kjøpte jeg den som skal passe til meg. Og concealer er noe jeg alltid har hatt lyst til å kjøpe, men har aldri turt, siden jeg ikke har visst hvem jeg skal kjøpe. Men i dag fikk jeg hjelp av tante Anne og mamma. Så i morgen gleder jeg meg til å teste ut den nye sminka! Kanskje jeg skriver litt om hva jeg syns om den også? Vi får se.

Kjøpte meg to gullringer som jeg satt sammen til én. På Glitter. Jeg trengte en gullring, siden den jeg har, er blitt rosa-aktig siden jeg har brukt den så masse.

Nå må jeg vaske badet, så skal vi spise. Og resten av kvelden og natta går vel til spilling og sånt, siden det er siste kvelden til tante Anne. Hun reiser hjem igjen i morgen og det blir trist! Å bo tett i tett på mitt lille rom i to uker.. Jeg kommer til å savne det!

- Amalie lt

NY HEADER OG NYTT DESIGN

Nå som det ikke er jul lenger, og ett nytt år, så syns jeg det burde komme et nytt design. Jeg kan jo ikke ha juledesignet nå. Så som du sikkert har sett så er dette det nye:Og dette den gamle:


- Hva syns du om det nye designet og headeren?

- Amalie lt

OUTFIT NYTTÅRSAFTEN

Det tok laang tid før jeg fant ut hva jeg skulle ha på meg. Gikk gjennom mange antrekk før jeg endte opp med å låne verdens kuleste skjørt av tante Anne. Åh, jeg digger det!! Skulle ønske jeg hadde et sånt selv.


Leopardtopp fra H&M
Høytlivsskjørt lånt av tante Anne, fra Gina Tricot
Gulløredobber fra Lindex
Hjertesmykke fra Gina Tricot
Gullarmbånd fra H&M


- Amalie lt

NYTT ÅR - NYE MULIGHETER!

Ja da er det 2010 folkens! Uvant å skrive det egentlig, er liksom så vant til å skrive 2009. Men jaja, forandring fryder, eller hva? Jeg har en følelse av at dette året kommer til å bli supert! Jeg gleder meg så. Og jeg har lova at når det nye året begynner, da skal jeg blogge hver dag. Dette skal jeg gjøre alt for å få gjort. Så i dag blir det vel tre innlegg eller noe, haha. Men nå har jeg masse å blogge om! Og det er jo bra?
Nå skal du få se noen bilder som ble tatt i går. Alle er av tante Anne og meg, vi hadde det gøy med selvutløser kan man si.Endelig ett nytt år!!


Nyttårsklem.


Hahah, ler av det bildet!


Vi kan vel ha det gøy også??


Så var det ut litt før 12, tenne stjerneskudd og se på rakettene. Masse fine!! En liten periode gikk det ikke an å se en vei uten at det var raketter der! Og forresten så har jeg på den nye ullkåpen min. Er ikke så veldig bra bilde av den, men jeg lova jo et da. Kommer nok noen flere bilder med den i år.


Også var det inn å slappe litt av, så sang vi Sing Star. Se på blikket mitt da, lever meg virkelig inn i sangen. Der tror jeg vi sang Sandra og Phillip - Sommerflørt. For det er sangen vår - den synger vi alltid når vi synger Sing Star. Og i går var jeg den heldige som fikk rappe, hahah. Det gikk jo.. eh..bra....

Nå som jeg er i gang, såå kan jeg jo skrive litt om i dag. Jeg, Henriette, Silje V, Mari og Susanne brukte halve dagen på å finne ut hva vi skulle. Endelig reiste vi til Silje V, vi skravla litt og måtte reise igjen. Jeg dro ned til Susanne, og litt senere kom Silje V. Vi gikk på 7/11 og kjøpte godteri. Så dro vi opp til Susanne igjen og så på House of Wax. En veldig creepy film. Æsj!! Er hjemme nå og skal forhåpentligvis spille spill resten av natta. Love it!

- Amalie lt