JANUAR: OUTFITS

Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt, nemlig at i løpet av de siste dagene i måneden så skal jeg ha et innlegg med outfits fra hele måneden, og et innlegg med alle happeningene den måneden. Har nemlig sett flere bloggere gjøre dette, og synes det var veldig smart. Høres det bra ut?

Så nå begynner jeg med alle antrekkene fra januar, og i morgen kommer alle happeningene.
Pyntet:Det var ikke få, nei...

Hva synes du?
Et du likte spesielt godt?

Kunst og håndtverk: Filippa K

Det siste halvåret i 10. har vi fått en stor oppgave i kunst og håndverk. Vi skulle først velge en designer, kunstner osv, og skrive litt fakta om personen, teknikk, kjennetegn osv. Hele poenget med prosjektet er at vi skal lage en ting som kjennetegner den personen. Neste steg var å lage en plakat, og det brukte jeg hele gårsdagen på. Vi fikk strenge krav om at slik skal det gjøres, og slik skal det hvert fall ikke gjøres.

Jeg har valgt klesdesigneren Filippa K. Jeg skal sy et høytlivsskjørt hvor jeg bruker flere av kjennetegnene hennes. Så det kan bli spennende. Her er i hvert fall plakaten som holdt meg oppe til klokken 4 i natt:


Sydde en liten miniatyr av skjørtet jeg. Det skal være slik, bare at det skal være koksgrått.Nå får vi bare satse på at jeg klarer å sy det skjørtet. Det er jo faktisk det som er hovedtingen. Jeg skal holde dere oppdatert på den fronten, jeg.

Hva synes du om plakaten?
Har dere en slik oppgave på skolen?

La meg klokken 4, jeg..

Jeg la meg klokken 4 i natt!! Sov i tre hele timer! Jeg er supervåken og opplagt nå! Ehe... Satt med kunst- og håndtverkprosjekt til klokken 4 i natt siden det skulle leveres i dag. Omg, aldri igjen! Dere skal få se resultatet senere, men først tror jeg at jeg satser på å få meg litt søvn...Siden jeg er så våken og opplagt, mener jeg... Uff, mandager..

La du deg like sent som meg i går (i dag)? Hehe..
Hva skal du i dag?

Last night's birthday party

Bursdagen til Silje i går var kjempekoselig! Jeg storkoste meg, og det så ut som det ikke bare var meg. Deilige velkomsdrinker, pizza, salat, oreokake, verdens søteste cupcakes, brownies og maasse godis. Dansing og skravling ble det masse av! Kjempegøy! Jeg har fått samlet sammen litt bilder fra Silje, Susanne og Catharina, for å dele med dere. Jeg må seriøst få meg et eget speilreflekskamera.. Før bursdagen var vi fem jenter som fikset oss hos Silje Veronica, og det så ikke ut da vi reiste der i fra, haha..
Hele gjengen


Bursdagsbarnet♥


Før bursdagen..
.. og etter:


Nå skal jeg fortsette på et skoleprosjekt. Kommer nok til å være stuck med det resten av dagen. Og forresten; filmet akkurat sminkevideo til dere! Om jeg får tid, begynner jeg å redigere i kveld. Er jeg ikke flink? Hehe

Hva gjorde du i går?
Dine planer resten av denne søndagen?

OUTFIT: birthday party

Tusen takk for all hjelp til hvilken kjole jeg skulle ha i bursdagen i går. Etter at jeg så fort over så ble nok nummer 1 vinneren, men hadde tatt den uansett, siden jeg fikk vite at bursdagsbarnet skulle ha den andre. Her er i hvert fall gårsdagens antrekk, tatt litt i farten, derfor det er så masse rot etter at vi hadde fikset oss.Kjole fra Forever 21
Sko fra DNA
Veske, armbånd og øredobber fra Glitter
Ring fra Primark

Det kommer bilder fra bursdagen senere. Nå skal jeg hjem fra Susanne, hvor vi sov i natt, og gjøre skoleprosjekt som skal leveres i morgen. Gøy... Søndag har offisielt blitt leksedag jo...

Girlsnight with sleepover

Etter en kjempekoselig bursdag hos Silje, er nå jeg, Asandra, Silje Veronica og Catharina godt plantet hjemme hos Susanne, hvor vi skal sove. Før bursdagen stresset jeg opp til Silje Veronica, hvor vi fem skulle fikse oss sammen, før turen gikk til bursdagen til Silje. Etter bursdagen dro vi tilbake for å rydde etter oss, noe vi ikke rakk før bursdagen. Da tok vi et koselig bilde;

 

Nå skal vi kose oss resten av natta, så om dere ikke har lagt dere enda så får dere ha en god natt

Hva har du gjort i kveld?

Outfit inspiration

Outfit inspiration from weheartit.com. Jeg elsker nettsiden weheartit.com, alt er så inspirerende! Jeg kan sitte i flere timer å drømme meg bort i alle de inspirerende og fine bildene. Og jeg tror ikke jeg er den eneste! Jeg har nå plukket ut noen outfits og liknende som inspirerer meg veldig i klesveien, og vil dele dem med dere. Enjoy!

Tumblr_le8eh7lyka1qfddm7o1_500_large

Tumblr_lewdmhww5x1qe1fjjo1_500_large

Tumblr_lf99v8lmci1qfx693o1_500_large

Tumblr_lfpef0doiq1qcx28zo1_500_large

Tumblr_lfmmcxaoo31qcx28zo1_500_large

Tumblr_lfpqaezbsh1qc08ilo1_500_large

Tumblr_lfpyjwry1f1qbg4z7o1_500_large

Tumblr_lf3c4wrxgt1qzmcwlo1_500_large

Tumblr_lfjp6i813t1qcwxl5o1_500_large

Tumblr_lfr8vrzn4e1qcx28zo1_500_large

Tumblr_lfhl0q2sdz1qbd5a1o1_500_large

Kenza6_129102928_large

1055944_lookbook_large

Tumblr_lf3rypwntj1qfkg32o1_500_large

Tumblr_lfhamfndbn1qd2030o1_500_large

Tumblr_lfrxaow4gv1qfluzio1_500_large

Tumblr_lfo552tjbn1qbksxao1_500_large

Hva synes du?
Liker du weheartit.com?

The best mixtape

Denne sangen er en av de søteste sangene jeg vet om. Jeg blir aldri lei! Jeg fikk den fra One Tree Hill for maange år siden, og hører fortsatt like masse på den. Den er så søt!

Butch Walker - Mixtape

 

 

Youtube ville ikke virke, så da ble det kriseløsning. Nå skal jeg jobbe med et skoleprosjekt før turen går videre til Silje Veronica hvor vi skal fikse oss til bursdag hos Silje i kveld. Det blir koselig! Ha en fin lørdag kjære lesere♥

 

Hva synes du om sangen?
Hva skal du i dag?

HVILKEN KJOLE SKAL JEG HA I BURSDAG?

Atter en gang står jeg med to kjoler som jeg ikke klarer å velge mellom. Og siden dere flere ganger har vært så snille og hjulpet meg, så tenkte jeg å spørre dere igjen. Jeg skal i bursdagen til Silje i morgen, og planen var å ha på en av fire svarte kjoler jeg enda ikke har brukt... De er ganske nye da. Jeg har nå bestemt meg for to stykker, men av de klarer jeg ikke å velge. Så, hvilken av disse to kjolene synes du jeg skal ha på i morgen?

Nr 1:

Denne kjolen har slikt mønster som dere ser på armene, hele veien, hvis dere skjønner

Eller nr 2:

Det er svarte paljetter på den øverste litt baggy delen.

Tusen takk for all hjelp! Setter veldig stor pris på det. Det er så koselig når dere hjelper meg med slike ting♥

OUTFIT: business lady

Siden vi skulle filme til en nyhetssending vi har i et prosjekt på skolen, i dag, så ble antrekket litt "business lady"-aktig. Blusen er en av mine nye favoritter, og vesken er desidert min favorittveske!!
bluse fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot veske fra H&M belte fra Gina Tricot ring fra H&M

Jeg kom ikke hjem før for litt siden, for jeg dro til byen med mamma og pappa rett etter skolen. Måtte nemlig kjøpe inn litt ting til et prosjekt som skal leveres på mandag. Da ble det skolearbeid hele denne søndagen også!! Gøy... Nå går turen opp til Silje Veronica, hvor vi skal ha en koselig jentekveld med Susanne og Martine. Ha en fin kveld!

Trenger forresten litt kjolevalghjelp etterpå, så stay tuned!

LIKE OR DISLIKE: high waist shorts

Jeg elsker slike high waist shortser som er litt løse, hvor man knyter sløyfe i livet. De er så fine og stilige! Man kan jo bruke de året rundt; På sommeren til en søt topp, eller på vinteren med en kul strømpebukse/tights og genser eller topp og bolero/cardigan osv. Det er så mange muligheter! Jeg har flere stykker selv, som jeg digger.

Da jeg var på polyvore.com i går, kom jeg over disse nydelige shortsene. Jeg forelsket meg helt. Skulle gjerne hatt alle!
//polyvore.com

Love them!! Kom akkurat hjem fra en av de alle syke torsdagstreningene med fotballen. Vi har namlig styrketrening osv i en liten gymsal hver torsdag. Så nå skal jeg spise litt før det bærer i dusjen for så å ta tidlig kvelden. Jeg har null energi at the moment.. Random. Så hva synes du om slike shortser;

OUTFIT: flower and lace

Husker dere den tiden jeg bare brukte klær med blomsterprint hele tiden? Og masse blonder også? Det var i sommer/høst i hvert fall. Savnet det litt, så da ble det begge deler i dag.


genser fra Bik Bok blondetopp fra Veromoda tights fra Bik Bok støvletter fra H&M armbånd fra Forever 21 ring fra H&M

Jeg har også på meg noen svarte strømper som går litt over støvlettene, med en søt blondekant over. Ble litt vanskelig å se på bildene. De og toppen låner jeg av mamma :)

Hvor laster man ned musikk nå?

Siden jeg har vært pc-løs siden høstferien, har jeg ikke akkurat fått oppdatert noe på iPoden min. Jeg begynner å bli temmelig lei de sangene som er der nå. Men hvis jeg kobler den til min nå nye iTunes, så forsvinner alle sangene, og jeg vil jo ha noen av de. Så er det noen som vet hva jeg eventuelt kan gjøre da?

Uansett så lurer jeg på hvor dere laster ned sanger nå som for eksempel LimeWire ikke er mer. For ny musikk er noe jeg virkelig kunne trenge! Det er sikkert bare jeg som henger litt etter, men jeg har bare ikke tenkt på dette før nå, siden jeg ikke har hatt bruk for det.

Tumblr_lezm5fcm0k1qcf36io1_500_large

Tumblr_lf94s7sokj1qdms0lo1_400_large
//weheartit.com

Så, vet hvor laster man ned musikk nå, gratis selvfølgelig?

MOTE: punk & biker chic

En av vårmotene denne våren er "punk & biker chic". Så her er det frem med biker boots, skinnjakke, hullete jeans, skinn jeans, nagler, sikkerhetsnåler, skinnskjørt, skinny jeans osv. Jeg synes det er kult om man gjør det riktig og ikke overdriver, men det går grenser! Jeg liker godt å kombinere skinn og blonder eller blomsterprint, for det gjør det til en litt jentete look. Hva synes du om bikerstilen?


Satt sammen dette på polyvore.com for å illustrere for dere. Så hva mener dere om denne stilen?

OUTFIT: favorite necklace

Det smykket som jeg har på i dag, må nok være mitt favorittsmykke. Det passer til nesten alt, jo! Det gjør faktisk utrolig masse med et antrekk, slik som i dag; et helt normalt antrekk, men smykket pynter opp. Elsker at det er litt "vintage-ish".

Forresten ser det ut som håret mitt har fått elektrosjokk.. Gikk på ski i gymmen i dag, og det forklarer sitt, haha!
genser fra Forever 21 topp fra Bik Bok cardigan fra Urban Outfitters bukse fra Veromoda smykke fra H&M ring fra Forever 21

Det er så deilig med pc'en tilbake! Endelig kan jeg redigere i Photoscape igjen♥ Nå skal jeg ut i varmen og spille fotball... Det er mer enn 10 minusgrader jo!! Dårlig tid som vanlig, vi blogges!

PC'EN MIN ER FIKSET!

Jeg er i lykkerus! Endelig virker pc'en min igjen!! Tenk at jeg har vært pc-løs siden høstferien. Det er litt sykt. Jeg har vært avhengig av at pappa har vært hjemme fre jobb med sin pc for å få blogget og gjort lekser. Det skal bli så deilig å ha tilgang til pc uansett når! Og med pc'en min tilbake, så betyr det bedre og mer blogging!

Nå har jeg fått redigeringsprogrammene jeg bruker; Photoscape og Windows Live Moviemaker, og det betyr to ting; Bra bilder og videoer!! Om jeg får tid, blir det filmet sminkevideo allerede til helgen. Så stay tuned folkens, dette blir bra! (Satser jeg på, hehe) Etter så mange måneder er det deilig å få min gode gamle pc tilbake♥ Tusen takk til verdens snilleste nabo som fikset den for meg!!


HAPPYFACE! Ååh, jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er akkurat nå! Bilde fra bursdagen min.

Nå skal jeg laste ned iTunes og MSN, og få inn litt bilder og slikt. For pc'en er litt tom for øyeblikket. Jeg skal forresten være forsiktig med hvor masse bilder jeg har på den denne gangen, for sist gang var det over 15 000 bilder + musikk + dokumenter og diverse programmer. Er ikke rart den døde. Jeg har lært!

Er det ikke bra pc'en min er fikset?
Blir det bra med ordnetlig blogging igjen?

Acne shoes

Acne har egentlig veldig spesielle sko, men jeg liker de! De er så kreative! De stilige detaljene gjør så masse. Spesielt når det er flere detaljer på samme skoen, uten at det blir alt for masse. Det liker jeg at de får til! Jeg hadde aldri tenkt selv at det kunne vært kult å sette på masse lommer oppover en sko, men dette har Acne gjort, og det er faktisk kult. Synes jeg.

Jeg synes ikke alle skoene deres er fine, noen blir too much. De fleste er veldig spesielle, men de er så spesielle at de blir kule. Her har jeg plukket ut noen:
// Bilder fra acnestudios.com

Selv kunne jeg tenkt meg noen av de over, men ikke alle, noen av de ville blitt for masse for meg.

Hva synes du om Acnes sko?
Kunne du tenkt deg et par?

I went for a run

I dag tok jeg årets første joggetur, eller alene da. Har jogget med laget en gang tidligere. Det har vært så kaldt at jeg ikke har orket, også tenkte jeg tilbake på den tiden hvor jeg var så flink og jogget hele tiden, så jeg kledde meg godt og løpte ut i kulden. Utrolig deilig! Til tross for glatte veier, så gikk det supert. Veldig deilig med variasjon fra trimsykling, noe jeg begynner å bli lei nå..

Dette utviklet seg til et treningsinnlegg, ja.. Men jeg har faktisk ikke gjort noe interessant i dag, bare stått på ski på skolen, og jogget. For å ikke glemme leksene og det at jeg har ryddet rommet. Sykt innholdsrik dag! Jeg ville bare dele det med dere, he he.


Slenger med dette bildet fra i sommer, jeg. Åååh, jeg vil ha sommer! Det er så deilig å jogge på sommeren!!

Jeg merker bloggingen blir dårligere og dårligere nå, men jeg har liksom alle de planene klare når jeg får pc'en min tilbake; videoer, bildeserier osv. Det virket ikke som masse, men jeg lover jeg har sykt masse inspirasjon i hjernen min nå, trenger bare pc'en min først! Jeg kommer tilbake med et litt mer interessant innlegg etterpå, jeg :) Og for dere som ikke har fått det med dere: Pc'en blir fikset nå, så det er ikke lenge igjen, kanskje i morgen?

Pleier du å jogge?
Hva har du gjort i dag?

Ballet 2011

Som dere kanskje har fått med dere, så var det skoleball på skolen vår på fredag. Tidenes ball! Det var det beste ballet av de tre jeg har vært på der. Fine kjoler, deilig dessert, bra musikk (DJ), masse folk, velkomstdrinker, dansing, dansing, dansing, fyrverkeri and so on!


Sa jeg nydelige kjoler?


Spising på gang


Ballets par


Desserten


Guttene som holdt jentenes tale, det var tidenes tale, det! Aldri ledd så masse før!!


Just dance...Det var så trist at det var siste ballet! Nå er det ikke ball før russeballet om tre år.. Eller vent, jeg skal jo på Prom når jeg bor i USA!! Det var i hvert fall et utrolig bra ball! Kjempegod innsats fra alle i ballkomiteen og andre som har hjulpet til. Det ble supert!

Hva synes du om kjolene?
Har dere hatt/skal ha ball?

Finally!!

Jeg vet jeg har vært litt fraværende de siste dagene, men bare tanken på at pc'en min er like rundt hjørnet til å leve igjen, gjør så jeg ikke får lyst til å blogge med dårlige bilder redigert uten redigeringsprogram osv fra denne pc'en. Så gladmelding: Pc'en min er hos naboen og blir fikset i dette øyeblikk!! Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen til det er back to non-stop blogging! Can't wait!


I've missed you!! Den har ikke levd siden høstferien...

I dag var jeg så heldig og fikk en litt forsinket bursdagsgave, look at this cute dog:Rosa♥ Passer perfekt inn på det rosa rommet mitt! Hehe. Fikk den av bestvennen min, Alexander. Hvor søtt var ikke det?


Han har forresten laget seg blogg: http://ltalexander.blogg.no - lurer på hvor han fikk "LT" fra..?

Nå skal jeg gjøre meg klar til fotballtrening ute i varmen<3<3 Neida, det er faktisk veldig deilig. Når jeg kommer hjem skal dere få se masse bilder fra ballet, for det har jeg akkurat fikset med. Stay tuned! For et random innlegg...

Hva skal du i kveld?

BALLKJOLEN MIN

Her er bildene av ballkjolen min, eller slik jeg var på ballet. Jeg var hos frisøren og ordnet håret, og det ble akkurat slik jeg hadde forestilt meg! Kjolen var slik jeg hadde drømt om, og tilbehøret passet perfekt til. Synes jeg.

Jeg har prøvd å redigere bildene bedre enn den dårlige kvaliteten de fleste har, men det er ikke lett. Nesten alle bildene er tatt etter ballet, så jeg var passe sliten da...Kjolen er kjøpt på Mettes brudedesign
Veske, armbånd, tiara og øredobber er fra Glitter
Skoene er fra DNA
Ringen er fra Bik Bok

Senere komme det masse bilder fra selve ballet.

Hva synes du om kjolen? Hva synes du generelt (sminke, hår, tilbehør)?

En liten smakebit..

Jeg rakk virkelig ikke å blogge før jeg dro på ballet i går! Dro til frisøren kvart over 2, var hjemme i 4-tiden, sminket meg, fikk på meg kjolen (noe som tok en halvtime) og tok bilder, før jeg måtte stupe ut døra for å rekke å kjøre opp til Silje Veronica før MaxiTaxien kom for å kjøre oss til ballet. Stress! Ikke noe sjokk at jeg var sent ute da..

Så det ble ikke noe bilde av ballkjolen i går, det kommer heller senere i dag, eller i morgen. For jeg har en gladmelding; harddisken til pc'en min har kommet, så nå skal bare naboen installere den, og jeg har pc igjen!! Da får jeg redigeringsprogram, og det blir great! Det betyr superblogging!

En liten smakebit..


Facebookkvalitet..

Så stay tuned, det kommer masse ballbilder i løpet av i dag/i morgen :D

Gleder du deg til ballbilder?
Hva skal du i dag?

New shoes!!

For en stund siden prøvde jeg disse støvlettene, som mamma hadde kjøpt til seg selv. Da hadde jeg allerede siklet på de lenge. Hun har ikke brukt dem, og sa til meg i går at de kunne jeg få, for det var bedre om jeg brukte de, enn at de bare stod der. Så kunne heller hun låne de av meg. Hvor snilt er ikke det? De er så fine! Jeg elsker de!
De er fra H&M

Elsker slike som man kan brette opp, for da blir det på en måte to forskjellige sko. Fargen er mellom cognac og kamel, veldig fin!

I morgen er det ball, så jeg skal til frisøren kvart over 2. Selvfølgelig skal jeg prøve så godt jeg kan å poste balloutfit, altså med drømmekjolen og helt ferdigpyntet før jeg reiser. Så følg med i morgen, hehe :)

Hva synes du om de nye skoene?
Hva skal du i morgen?

OUTFIT: cape

I dag har jeg på den nye capen jeg kjøpte i går. Jeg elsker den! Dette er èn av mange måter man kan bruke den på:


cape fra Bik Bok topp fra H&M tights fra Gossip støvletter fra H&M belte fra H&M armbånd fra Gina Tricot ringer fra Morris og H&M

Vi nordmenn er jo født med ski på beina..

Så da tok klassen min en skitur i lysløypa i de to gymtimene vi hadde på skolen i går. Det var jo dødsfint vær! Sol og skinnende snø, perfekt! Jeg må innrømme at jeg ikke er født med ski på beina da.. Vi trenger ikke å snakke om hvor mange ganger jeg datt når jeg sto i 200 km/t ned de bratte bakkene. Omg, mine skiferdigheter er på bunn, tok lang tid før jeg klarte å bremse.

Koselig var det da! Også hadde jeg selvfølgelig med kamera:


Silje og jeg, klare for tur!


Steffen...
Adidasbukse, ja.. Så ikke det før nå, haha!

Jeg kom akkurat hjem fra en superkort tur til byen, hvor jeg fikk fikset siste tingen til ballet som er i morgen. Deilig! Nå skal jeg bare fikse et par ting, før jeg må godsnakke med noen til å ta outfitbilder av meg. Så det kommer senere, men det var jo ikke noe sjokk...?

Har du stått på ski i år?
Hva skal du i dag?

Dagens shopping: Bik Bok

Jeg var i byen tidligere i dag, for å kjøpe smykker og slikt til ballet som er på fredag. Da gikk jeg selvfølgelig i fellen som jeg har gjort flere ganger denne måneden; gå innom 1/2 pris av 1/2 pris veggene på Bik Bok. Der fant jeg selvfølgelig flere ting; en blazer, som jeg trengte, en cape, som jeg har siklet på i flere måneder, og en kjempesøt bluse, jeg ikke kunne gå ifra... + en strømpebukse med blomsterprint.

Blusen er ikke fullt så gul som på bildet over, den er off-white, mer som dette bildet:


Bluse: 88 kr


Blazer: 75 kr


Cape: 99 kr

 Strømpebukse: 19 kr

Det er jo bare januarsalg en gang i året, ikke sant? Dette har jeg sagt til meg selv noen ganger i dag.. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med kjøpet, sparte mellom 8-900 kr da! Slik tenker jeg i hvert fall...

Hva synes du om innkjøpene?
Har du gått i en liknende felle som meg denne måneden, hehe?

Dagens tilbehør

I dag har jeg på meg dette antrekket:Og dagens tilbehør er dette:
Fjærøredobber fra Gina Tricot, fikk i julegave av Reidun m/famRing fra Morris


Ring fra H&M


Ringer fra Gina Tricot, julgave fra Reidun m/fam


Armbånd fra Gina Tricot


Nå skal jeg være klar til trening om 10 minutter. Så good luck with that!!

Hva synes du om dagens tilbehør?
Er dette noejeg skal fortsette med?


LIKE OR DISLIKE: wedges

Jeg elsker wedges. Man kan bruke de like fint til hverdags som til fest, noe som er utrolig kult. Jeg har et par svarte som jeg bruker hele tiden. Med mindre det er så kaldt at jeg ikke klarer. Snøen stopper meg ikke! Wedges gjør så masse med et antrekk. Jeg liker spesielt godt å ha det til tights eller haremsbukser.

Igjen har det seg slik at jeg har gått i fellen av å se på ting på nettet, denne gangen sko... Jeg falt pladask for disse brune/cognac fargede wedgesene som hadde passet perfekt til flere av veskene og tilbehøret mitt.

Ankle boot
// Dinsko.no

Å drømme at jeg eier ting er jeg flink på, haha. Så jeg får vel fortsette med det, for disse kostet 499 kr, og som dere sikkert vet står speilrefleks i førsterekke for meg at the moment.

Vi synes du om disse wedgesene?
Hva synes du om wedges generelt?

OUTFIT: leather details

I dag har jeg faktisk på meg en collegegenser, noe jeg egentlig ikke liker å gå i selv. Men denne elsker jeg, for den er litt lang også har den skinndetaljer på skuldrene, som pynter opp.
genser fra Bik Bok strømpebukse fra Pierre Robert overknees fra Bik Bok smykke fra Bik Bok

Uff, selv om det er utrolig deilig å gå med dott i håret, så hater jeg meg selv med det! Spesielt når jeg har hatt den en hel skoledag og den er ganske så slakk... Også var det bildekvaliteten.. Seriøst, får de ikke snart inn speilrefleksen jeg skal ha, så vet jeg ikke hva jeg gjør!

You're so cute!

Akkurat nå sitter jeg i min lyserosa onepiece, etter en deilig treningsøkt. Jeg er barnevakt for alle småsøsknene mine, noe som går supert siden nesten alle sover. Digg! Så resten av kvelden skal jeg slappe av og fortsette på lekser.

Også vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på innlegget; Hvem er dere? Dere er så søte! For det første var det gøy at så mange kommenterte og svarte på spørsmålene, for det andre var det utrolig gøy å se hvor i Norge jeg har lesere fra, og for det tredje så var det så utrolig koselig å høre om hva dere likte med bloggen min, og hvorfor dere leser den. Jeg blir så glad! Dere er de beste leserne jeg noen gang kunne tenkt meg! Tusen takk♥


Happyface!

Hva gjør du akkurat nå?

Me want - Bik Bok

Atter en gang har jeg gått i fellen om å besøke bikbok.com... Og da fant jeg disse nydelighetene:

Jeg falt helt for disse bodyene! De skal jeg ha til sommeren! Tenk så fint i en høytlivsshorts og liknende. Elsket at de var stroppløse.

Nå skal jeg bare bli rik først, så kan jeg skaffe meg noen av disse fine plaggene! I første rekke står nemlig speilrefleks.

Nå tar jeg meg en trimsykkeltur mens jeg ser på One Tree Hill, før jeg skal være barnevakt for alle søsknene mine.

Hva synes du om funnene mine?
Hva skal du i kveld?

OUTFIT: flower printed pants

I dag har jeg på min blomsterprintede bukse. Ååh, den er så deilig å ha på! Også er den jo fin også.


topp fra Veromoda bukse fra Gina Tricot veske fra H&M belte fra Gina Tricot

Nå skal jeg spise litt før jeg må sette i gang med lekser. Uff, hater mandager!

Hvem er dere?

Jeg har ganske mange lesere nå, og jeg blogger jo om livet mitt. Så nå lurer jeg på hvem dere er! Jeg får færre kommentarer enn jeg har lesere, så jeg hadde satt veldig stor pris på om dere ville svart på disse spørsmålene. Så kan jeg jo se hvor jeg har lesere fra, hvor gamle dere er osv. Noe som hadde vært veldig gøy! Og om du legger igjen bloggadressen din, så tar jeg en titt innom din blogg også. Så:

Hva heter du?
Hvor gammel er du?
Hvor bor du?
Hva liker du med bloggen min/hvorfor leser du den?Tusen takk for alle svar, jeg setter veldig stor pris på det♥ Det betyr så masse for meg at dere leser bloggen min!

Love this necklace

Jeg elsker dette smykket! Jeg kjøpte det på Bik Bok for noen uker siden, og nå er det et av favorittsmykkene mine. Jeg er så glad i slike "gammeldagse", mørke bronsefarger på smykker og tilbehør. Det gjør så masse.

Hva synes du om smykket?

Good morning

Vi stod egentlig opp halv 1, men har bare slappet av frem til nå. Silje Veronica dro akkurat, og det betyr at min supre søndag begynner; trene, gjøre ferdig fremføring og gjøre ferdig innlevering. Enjoy...

Jeg har forresten en gladmelding og en dårligmelding, begynner på den dårlige først; Susanne må ha tilbake pc'en sin i dag, så da står jeg pc-løs igjen. Gladmeldingen er at pappa har bestilt harddisk til pc'en min, som kommer en gang til uken. Endelig! Jeg har savnet den. Seriøst, den ble ødelagt i høstferien. Hvordan har jeg klart meg?

Det blir jo speilrefleks på meg snart også, den må bare komme inn på Elkjøp først. Så om forhåpentligvis ikke så lenge, så blir alt supert! Må bare ha noen dager uten pc... Hvordan skal jeg overleve? Jeg får blogget da, det får jeg alltid til på et vis, det er sykt egentlig..Nå roper trimsykkelen på meg, så dere får ha en fin søndag videre! Senere skal jeg spørre dere noen spørsmål, så be ready. Hehe :)

Hva er dine planer for dagen?
Bra at jeg endelig får fikset alt?