Takk for meg..

..for denne gang! Jeg kommer tilbake når jeg har fått mer "orden" på livet (med det mener jeg rutiner; overlever ikke med 4-5 timers søvn lenger, for eksempel), og selvtillit. Men for nå så blir det bloggpause. Håper dere skjønner.

Kunne gjerne skrevet et langt innlegg, for det er tusenvis av grunner, som jeg aldri har fortalt dere. Men det er ikke alt jeg vil dele med dere. For nå så får det holde med grunnene jeg oppgav over. Jeg håpte dessverre aldri at denne dagen skulle komme, men etter flere måneder med masse frem og tilbake, så orker jeg ikke mer. Jeg trenger en pause.

Jeg skal jo blogge fra USA, og forhåpentligvis lenge før det også. For all del så kan det godt hende det bare blir en måned! Da har jeg masse inspirasjon, og super blogging i vente - det vet jeg! Så jeg kommer tilbake, og det håper jeg dere fantastiske blogglesere også gjør!!
 
Vi blogges! :-)

Bursdaaag

Jeg har verdens søteste bestevenn! Først så skriver hun et søtt bursdagsinnlegg, og så åpner jeg skapet mitt på skolen, og ser dette:

See så søt Silje er! Elsker slike overraskelser! Verdens søteste gave<3

Senere i dag blir det en liten feiring, hvor jeg og jentene skal ut å spise, på woken. Også blir det oreokake til dessert. Jeg tror de gleder seg mer til den enn til selve feiringen, haha. Nå har vi fritime, så vi er på Bergbys og spiser. Siden alt er jo lov på bursdagen min.

Ha en fin dag videre. Det skal i hvert fall jeg ha!

Gettin' ready

I morgen har jeg bursdag, woho!! Så om en time blir det en liten feiring med litt av den nærmeste familien. Det blir koselig! Mamma og pappa har laget rosa bløtekake, brownies og vaffler. Nam! Det blir oreokake i morgen, på selve bursdag min, så neida, den er ikke glemt :):):)Meg i nuet; mitt naturlige hår, nydusjet og nesten tørt. Dette har noen av dere ventet lenge på, haha.. Det er en grunn til at jeg aldri går slik i offentligheten, for å si det sånn..

Nå må jeg fikse kråkereiret, og finne litt fine klær. Og ja; senere kommer det et innlegg om hvorfor jeg ikke har blogget noe i det siste, det skylder jeg dere! Skal også prøve å blogge litt mer i dag, når pc'en først er samarbeidsvillig. Ha en fin søndag!


Hva skal du i dag?

Sick and tired of being sick and tired

Jeg har ligget rett ut i flere dager nå. For så heldig som jeg er, har jeg startet nyåret med influensa. Har så vidt energi til å komme meg ut av sengen og ned på sofaen, for å ligge der hele dagen, og se på film og tusenvis av tv-serier. Jeg har rett og slett ikke orket å blogge! Håper dere skjønner det. Nå skal jeg gjøre noe sykt kult; legge meg på sofaen og se på tv... Håper i hvert fall jeg blir frisk til bursdagen min, som er på mandag!!


Åå, jeg savner sol og varme, jeg..


Meg og tante Anne, Danmark i fjor sommer

En liten gladmelding; tante Anne kommer ned hit til helgen!! Har ikke sett henne siden september, tror jeg, så det blir koselig!


Flere som er syke?

Super start på det nye året..

Godt nyttår, verdens beste blogglesere!!

Gårsdagen var super; feiret med mange fine folk! I dag er det verre, for jeg har blitt syk, forkjølet, feber osv. Nydelig start på det nye året! Just my luck.. Håper i allefall at alle dere andre har hatt en fin start på nyåret!

Nå ligger jeg under dyna med en stoor kopp kakao med oreois oppi, også skal jeg se en episode One Tree Hill, før jeg stapper i meg atter en paracet og tar kvelden. Er glad det ikke er skole i morgen, for å si det sånn!

Fine nye koppen min!


Hvordan feiret du nyttårsaften?