Sooo tired

Kom hjem for litt siden, jeg. Nå spiser jeg banan med yoghurt og 4korn, før turen går rett til sengs. Er så trøtt etter en lang dag på farten. Heldigvis kom det noe godt ut av det; nå er nemlig denne nydelige blusen på plass i skapet mitt:


kr 299, på Gina Tricot - Can't wait to use it!!

Teateret vi var på med trinnet var helt greit, til å være teater var det faktisk et av de bedre jeg har sett. Ikke at jeg er så masse på teater, men... Handlet om en jente som vokste opp med en far som var alkoholiker, litt trist i grunn.

Jeg får ta igjen for dagens tapte blogging i morgen, med både februars hendelser, hva jeg har søkt på vgs, og flere 365 days-bilder. For nå er det natta for meg.

God natt kjære lesere♥

Teater i kveld

Nå tar jeg straks bussen til byen for å kjøpe blusen jeg blogget om i går, før turen går videre til Skien, hvor hele trinnet skal på teater i kveld. Så dere må ha en fin mandag videre, om dere har ferie eller ikke. Og hvis dere har ferie; nyt det! Det var ille å komme tilbake på skolebenken igjen...Nå må jeg gjøre meg klar, før jeg må spurte til bussen. Så vi blogges senere!!

Hva skal du i dag?

I love this blouse

Jeg har forelsket meg helt i denne blomstermønstrede blusen fra Gina Tricot!


Den er så sommerlig og søt!

Fant den på Gina i byen i går, prøvde den og var nesten helt sikker på at jeg skulle kjøpe den. Så jeg skulle holde den av slik at jeg kunne tenke litt på det. Jeg holdt den av og alt, så dro vi på kinarestauranten, som ligger i samme bygg, og før jeg visste ordet av det så var klokken 18.00 og senteret hadde stengt.

Hvor typisk er ikke det? For da var jeg bombesikker på at den blusen skulle jeg ha. Passer perfekt i high waist shortsen jeg kjøpte i går også. Så nå må jeg bare kommer meg til byen på tirsdagen, tenker jeg. For denne blusen skal jeg ha!

Hva synes du om blusen?

FEBRUAR: OUTFITS

Siden det er nest siste dagen i februar, så tar jeg en liten oppsummering på alle antrekkene mine for denne måneden. I forhold til andre måneder har det ikke blitt så mange antrekk, med både muntlig og noen slække feriedager har jeg vært litt sløv med bloggingen.

Her er i hvert fall alle antrekkene jeg har blogget i februar:Hva synes du?
Et du likte spesielt godt?

If you were a cactus

 


_Private - day 15 of 365 - i går

Hva synes du?

New stuff

Kom ikke hjem før for litt siden jeg, så nå er jeg dødssliten! Alt for lite søvn, og en laang dag i byen og på kinarestaurant er slitsomt. Kunne virkelig trengt en uke til med ferie bare for å sove ut etter ferien, hehe.

Jeg fikk endelig kjøpt shortsen som jeg har siklet på lenge! Har lett etter en liknende siden i fjor sommer, og da de endelig fikk den på Bik Bok måtte jeg selvfølgelig kjøpe den. Fikk også en jakke av mamma.


kr 299, på Bik Bok
aner ikke hva den kostet, på Vero Moda

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av hjemme, for i morgen reiser tante Anne, bestemor og bestefar igjen.

Hva synes du om innkjøpene?
Hva skal du i kveld?

Nå går turen til..

God morgen kjære lesere! Nå drar jeg til byen, så på kinarestaurant. Så dere må ha en fin lørdag videre, så blogges vi senere!!


arkivbilde

Hva skal du i dag?

Stay a child while you can be a child

 


_Private - day 14 of 365

Jeg husker jeg spilte masse Lotto da jeg var mindre, gjorde det igjen i dag, med småsøsknene mine. Det var jo litt koselig da :)

Hva synes du?

OUTFIT: american blouse

I dag har jeg på blusen som jeg fikk i bursdagsgave av Veronica i USA. Den er så søt!


bluse fra Papaya bolero fra Vanity bukse fra Monki belte fra Gina Tricot armbånd/ringer fra Forever 21

Nå drar jeg opp i leiligheten til bestemor og bestefar, og hjelper til med litt oppussing. Senere i kveld skal jeg nok være med jentene.

Good morning sunshines

Nå skal jeg spise deilig frokost, med påskeegg til "dessert". Mens jeg ser på opptak av gårsdagens Criminal Minds. Det er så deilig med ferie! Synd den snart er over.
Cottage cheese og syltetøy♥Hva gjør du akkurat nå?
Liker du Criminal Minds?

PICTURES: pink/green eyeshadow

Dette gjorde jeg og Susanne i går kveld:Som jeg skrev tidligere; det er meningen at de skal være så redigerte. Dette er mine øyne, jeg kan vise Susanne sine senere. Ble nok mest fornøyd med det grønne, for rosa ble en litt vanskelig farge å få frem, mens den grønne fremhevde litt mer. Morsomt å prøve ut i hvert fall!

Hva synes du?

OUTFIT: leopard printed

Fikk lurt med meg en leopardmønstret topp da jeg sov hos Susanne i natt, så den har jeg på meg i dag.


topp fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot cape fra Bik Bok smykke fra Bik Bok armbånd fra H&M div ringer

Nå skal jeg skru sammen et nytt møbel til rommet mitt, før jeg må rydde osv. I kveld kommer tante Anne og skal være her i helgen. Koselig! Stay tuned, for etterpå kommer det flere øyenskyggebilder!

Green eyeshadow

En liten smakebit på hva Susanne og jeg gjorde i går.. Øyet mitt:


_Private - day 13 of 365

Det er meningen at det skal være så overredigert som det er. Sminket oss i slike forskjellige farger. Det kommer mer senere, om dere vil.

Hva synes du om bildet?
Vil dere se mer?

My favorite magazine
_Private - day 12 of 365

Mitt favorittmoteblad må helt klart være Costume! De har så mange bra tips, har en blanding av dyre designerklær og klær fra butikker som H&M, Bik Bok osv., masse om skjønnhet, i tillegg til intervjuer og veldig inspirerende moteserier. Jeg elsker å sette meg ned med Costume og bare koble av!

Hva synes du om bildene?
Ditt favorittblad?

Hva skal jeg velge?

Det siste døgnet har jeg ikke tenkt på annet enn hva jeg skal velge på videregående. Jeg hadde jo planene klare; studiespesialisering, og ta 2. året i USA. Jeg hadde til og med planlagt å velge språk, økonomi og samfunn, istedenfor realfag.

Nå der i mot, har jeg plutselig fått skikkelig lyst til å gå idrett. Det er jo på samme skole og alt, noe som er bra. Jeg har aldri vurdert det før, det var bare sånn plutselig, så nå aner jeg ikke hva jeg skal søke. Prøver å finne ut om det går an å ta 2. året i USA på idrett, fordi det er helt avgjørende for meg. Så om det går, da vil jeg det, men så føler jeg det vil være "bedre" å gå vanlig studiespesialisering i forhold til videre utdanning.

I tillegg har jeg engelsk fordypning som fremmedspråk nå, noe som vil si at hvis jeg tar idrett så må jeg bruke mer tid på et annet språk. Det er slik jeg har forstått det i hvert fall.

Typisk at jeg tenker på dette nå som det er ferie, og det er vanskelig å få svar. I tillegg er fristen på mandag, så jeg har litt dårlig tid.. 

Fant et bilde som beskriver meg ganske så bra akkurat nå, hehe...


Jeg hater slike avgjørelser, for jeg er så utrolig ubesluttsom! Jeg er den mest ubesluttsomme personen jeg vet om, når det kommer til alt. Hehe.. Det er jo jeg som skal bestemme helt selv, men skulle nesten ønske noen kunne gjøre det for meg.

Jaja, jeg får vel bare fortsette med researching, vurdering og tenking frem og tilbake.

Noen som har noen tips til meg ang. dette?

SURPRISEE

Siden bestemor og bestefar holder på å flytte ned hit, helt fra Fosnavåg utenfor Ålesund, så er de nå på besøk mens vi hjelper til med oppussing av den nye leiligheten. Jeg har så og si ikke sett de siden de kom, for jeg har vært så busy, så da jeg kom hjem i stad, bakte jeg brownies. Så nå reiser jeg og pappa ++ dit for å hjelpe de med oppussingen, og da tar jeg med nystekte brownies med fyll for å overraske de♥
Maleoutfit<3<3<3


Genser fra manneavdelingen på Cubus og tights fra Bik Bok - awesome!

Men nå er jeg klar for maling, og pappa er også klar for å kjøre, så vi blogges senere. Ha en fin dag videre!

Liker du å overraske folk?
Hva skal du i dag?

Good morning

Vi våknet for noen timer siden, men føler enda ikke jeg har våknet helt. Jeg, Silje Veronica, Asandra og Susanne sov hos Catharina i natt. Vi sovnet ikke før i 5-6 tiden, men koselig var det. Det er så deilig med ferie!! Men jeg har allerede klart å snu døgnet helt rundt, hehe.. Vi skal snart hjem, så da får vi se hva resten av dagen bringer.


_Private - day 11 of 365

Hva synes du om bildet?

VINNEREN BLE..

Søte Vivian med bloggen: http://naiviv.blogg.no/ Gratulerer så masse til deg, Vivian!Jeg kan faktisk gi premien personlig, for noe som er litt sykt, er at hun går i parallellklassen min, og vi går på fotball sammen. Av 196 påmeldte, var det hun som vant. Jeg brukte RANDOM.ORG sin number generator. Så det er helt tilfeldig! Bare se:


Jeg talte fra øverst og nedover til påmeldt nr. 122, som var Vivian.

Jeg kommer til å holde flere konkurranser fremover om dere er interesserte i det, for dette var gøy. Så fortvil ikke om du ikke vant. Ha en fin mandagskveld videre!!

Vil dere ha flere konkurranser?

You'll be the prince

.. and I'll be the princess


_Canon eos 1000D - day 10 of 365

Siste sjanse til å melde seg på konkurransen, her! Trekker vinner senere i kveld.
Hva synes du?

Birthday present from USA

Jeg fikk som sagt en litt sen bursdagsgave fra Veronica i USA, for et par dager siden. En kjempesøt bluse og noen stilige øredobber. Har faktisk lett etter liknende øredobber, så det var jo perfekt. Siden så mange ville se hva jeg fikk, så tok jeg et par bilder. Blusen skal dere få se bedre senere, når jeg har den på.

Thank you Veronica♥

Utrolig deilig med ferie! Silje Veronica kom ned i går og sov her, klarte selvfølgelig å sove til halv 1, men det som er deilig, er at det ikke gjør noe. Nå skal jeg trene, før turen går videre til Catharina, hvor jeg skal tilbringe natten med jentene.

Hva synes du om gaven?
Hva skal du i dag?

The only lasting beauty is the beauty of the heart

 


_Canon eos 1000D - day 9 of 365

Hva synes du?

Vinneren blir trukket i morgen

Som de fleste kanskje har fått med seg, så har jeg en konkurranse gående på bloggen. Utrolig mange har meldt seg på, og nå har den vart i to uker, tror jeg. Så i morgen trekker jeg vinneren. Som sagt så er det helt tilfeldig, for jeg bruker random.org. Premien er fine smykker.

Så siste sjanse for å melde seg på er i kveld og i morgen formiddag. Trekker i morgen kveld. Så meld dere på her, om dere ikke har gjort det allerede:

http://ltamalie.blogg.no/1297455495_konkurranse__meld_deg.html

Meld dere på!!

Er du med i konkurransen?

Girls just wanna have fun

Jeg kom akkurat hjem fra verdens lengste busstur hjem fra skøytebanen. Uff, hater å ta bussen fra Skien og hjem, jeg blir alltid så bilsyk. Jaja, deilig og komme inn i varmen. Det var i hvert fall veldig koselig å stå på skøyter. Og gratulerer til meg som bare datt en gang; jeg var sikker på at jeg kom til å dette 120 ganger. Så nok mer ut som Bambi.


Først ventet vi på å bli hentet..
Rosa skøyter♥♥

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, jeg er dødssliten! Kanskje ikke rart siden vi la oss i 5-tiden.. Nå skal jeg og broren min på 7/11 og kjøpe mat, vi er forlatt hjemme uten mat. Neida, alle er hos bestemor og bestefar, så for en gangs skyld er vi hjemme alene og må klare oss selv.... He he

Hva skal du i kveld da?

Skøytebanen next

Nå drar jeg, Silje Veronica og Catharina på skøytebanen. Været er supert, med sol og blå himmel, så dette skal bli bra! Har ikke stått på skøyter på flere år, så det skal også bli spennende... Også har jeg fått låne lillesøsteren min sine rosa skøyter, søtt.


Superundertøy og rosa skøyter♥

Nå må jeg gjøre med ferdig, blir hentet om et kvarter, så har dårlig tid som vanlig.. Dere må ha en fin søndag videre, så blogges vi når jeg kommer hjem, sikkert iskald, haha.

Hva skal du i dag?

Don't count every hour in the day

.. make every hour in the day count


_Canon eos - day 8/365

Hva synes du?

Dagens lille innkjøp

Fikk ikke kjøpt alt jeg skulle i dag, så jeg får ta resten om noen dager. Klarte i hvert fall å finne noe jeg ikke hadde planlagt å kjøpe da; ny bukse. Har sett på den mange ganger, men aldri hatt penger. Endelig fikk jeg månedslønn og kunne kjøpe den fine buksen.

Fikk også tak i concealer, siden min reserveconcealer ble tom i dag (den jeg egentlig bruker må bestilles på ebay, noe jeg aldri får tid til..). Så jeg satser på at den her er bra! Også fikk jeg endelig tak i en ny søt sminkepung.
kr 149, på H&M


kr 76, på vita


kr 49,50, på H&M

Jeg fikk forresten en litt sen bursdagsgave fra USA i går, noen som vil se hva jeg fikk? Nå skal jeg snart opp til Silje Veronica, hvor jeg og Catharina skal sove i natt. Koselig!

Hva synes du om innkjøpet?

Updatee

Nå drar jeg en liten tur til byen. Skal kjøpe en gave, også trenger jeg litt andre småting. Men jeg må løpe for å rekke bussen. Late as always!!


Arkivbilde - har ikke tid til noe annet

Gotta run! Ha en fin lørdag videre, kjære lesere♥

Hva skal du i dag?

You know you love me, xoxo

 


Canon eos 1000D_day 7/365 - for i går

Har dere lest Gossip Girl bøkene? Hvis ikke, så anbefaler jeg det. Jeg har nemlig hele serien, og de er veldig bra, også er de ikke så alt for lange heller. Og Lauren Conrads L.A Candy, den er også veldig bra!

Hva synes du om bildet?
Har du lest noen av disse bøkene?

OUTFIT: light pink blouse

I stad dro jeg, Silje Veronica og Asandra ut og spiste. Det var kjempekoselig. Antrekket for kvelden var dette:
bluse fra H&M bukse fra Gina Tricot smykke fra Bik Bok øredobber/armbånd fra H&M ringer fra Acccessorize/Morris

Nå er jeg og broren min barnevakt for resten av småtrokka her hjemme, så her blir det nok film og godis resten av kvelden.

Endelig ferie!!

Nå kan jeg endelig slappe av! Ferdig med muntlig, som forresten gikk kjempebra. Er så glad nå! Så nå skal jeg bare slappe av i en uke med vinterferie, det trenger jeg virkelig! La meg halv 4 i natt. Så nå koser jeg meg med mat og alle programmene som er på tv2 på ettermiddagen. Snart Home and Away♥

I kveld skal jeg kanskje ut med jentene og spise, for å feire at vi er ferdig med muntlig og at det er ferie. Jeg trenger virkelig å være sosial nå, haha! Så nå er jeg back on track igjen, og det blir bedre blogging enn det har vært de siste 48 timene, he he...


Trøtt happyface atm

Husk å melde dere på konkurransen jeg har gående, her. Er nok ikke lenge til jeg trekker vinneren nå!!

Har dere vinterferie nå?
Hva skal du i dag?

Dear little cupcake..

.. could you please just stop starin' at me?


Canon eos 1000D_Day 6/365

Jeg kjenner jeg kunne gjort hva som helst for en slik cupcake nå! Synd det ikke er helg, og jeg aldeles ikke har tid til å bake opp i all denne muntligjobbingen.

Hva synes du om bildet?
Frister det?

I'm still stuck..

.. med muntlig. Jeg har jobbet med muntligen siden halv 9 i dag tidlig, og nå er jeg rimelig lei og rastløs. Er enda ikke ferdig med powerpointen, så det står ikke så bra til her akkurat nå.. Jeg har gått tom for inspirasjon når det kommer til alt! Har nok jobbet litt for masse nå altså.. Målet mitt er å komme meg på trening halv 8, for jeg trenger virklig å komme meg ut og være sosial!!!!!

Jeg har egentlig ikke tid til det her i det hele tatt, så da ble det noen PENE webcam bilder..
Jeg kan jo late som om det går bra...


.. men det funker ikke

Nå er det back to work, for jeg har masse å gjøre på under en time. Jeg må virkelig få tid til den treningen!!! Nyt det om dere ikke har muntlig, 'cause this sucks! Jeg skal forresten ha muntligen halv 12 i morgen, så jeg har heldigvis tid til å øve i morgen tidlig, hvis ikke så hadde jeg vært død nå. Random. Nei, vi blogges later alligators. Ååh, jeg er så morsom! He he... Kommer sterkere tilbake etter muntlig, jeg!

Ønsk meg lykke til videre! Jeg trenger det fortsatt...
Hva skal du i kveld?

Welcome to my good life

I hele dag har jeg sittet og gjort muntlig. Og for å slippe å gå i fellen med å logge inn på facebook eller blogg når jeg var lei, så ble jeg med mamma opp i den nye leiligheten til besteforeldrene mine, hvor det ikke er internett. Så jeg fikk gjort masse! Måtte selvfølgelig hjem til internetten en gang, med tanke på at jeg trengte det litt til oppgaven også. Så derfor lite blogging i dag. Nå er jeg lei av FN og menneskerettigheter... Selvom jeg faktisk har lært ganske masse. Ja, du hørte riktig!


Day 5 of 365

Nå skal jeg fortsette å trykke nesa ned i disse bøkene og diverse nettsider, så goodbye blogg & facebook! Wish me good luck.. I need it

Hva synes du om bildet?
Har du muntlig nå?

Mobilblogg: Jeg har muntlig med forberedning i dag og i morgen. Kom opp i samfunn om FN og mennesker

573314-1-1297872400495.jpg
Mobilblogg: Jeg har muntlig med forberedning i dag og i morgen. Kom opp i samfunn om FN og menneskerettigheter... Så jeg koser meg nå! Goodbye social life, sier jeg bare! Jeg sitter i et hjørne i en tom leilighet uten internett og forbereder meg, jeg forteller hvorfor senere, nå er det back to work. Ønsk meg lykke til, for det trenger jeg virkelig! Kommer ingen vei..

Hot pink smoothie

Nå har jeg akkurat laget dagens smoothie. Så jeg og mamma sitter i sofaen og koser oss med det, og Frusterte Fruer. Koselig! Deilig å sette seg ned og bare koble av, og slappe av litt.

Men, nå må jeg følge med på tv'en, så vi blogges!

Husk å melde dere på konkurransen jeg har gående, her.

Hva gjør du akkurat nå?
Ser du på Frustrerte Fruer?