What happens in Drama 2

Elsker dramaklassen!! Den siste uken har vi ikke gjort noen ting, bare slappet av og hatt det gøy!!


Sykling, dansing, slappe av, Temple Run spilling...


Rulleskøyting


Ta bilder


Soving


Regelbryting for å dra og kjøpe oss lunsj fra Sonic, woops


Yummyy!


"On Wednesday's we wear pink" - Mean Girls - Arden, meg, Ashley og Andrea


Mer Tempe Run spilling - jepp, litt stolt av rekordene mine


Lakking av negler


Ashley, Jessie, Andrea og meg

Just chilling in the auditorium ♥♥♥ Love my 4th period

Snow Day and Basketball Game

Fredag var en super dag! Startet dagen med å våkne til snø (rim lol), sjekket twitter og fant ut at vi ikke hadde skole pga "snøen". Yess, min første Snow Day!! La meg til og sove igjen, og stod opp kl 10. Gikk ut og tok litt bilder av ALL snøen, før jeg skypet med hele familien hjemme, og så med Silje. Alt for lenge siden sist! Slappet av resten av dagen, dro en tur på matbukken, så gjorde jeg meg klar for kveldens basketball kamp som var mot rivalene våre; Lavergne! Arden hentet meg, vi dro en tur på Walmart, så dro vi til Lavergne High School. Der var Purple Dynasty (elevene fra skolen min, Smyrna) allerede godt i gang med heing. Vi vant jentekampen og tapte guttekampen. Det var utrolig gøy, for det er så masse drama mellom Smyrna (Purple Dynasty) og Lavergne (Blue Crew), så det var masse roping og heing - nesten litt som "Bring it on".  Det endte faktisk opp med at Smyrna ødela the bleachers (benkene vi sitter/står på)... Man må være her for å skjønne Smyrna/Lavergne rivaleriet!!


Snø...
Smyrna jentelag


Smyrna (gul/gull) og Lavergne gutter + cheerleaders


Blue Crew, Lavergne, i bakgrunnen


Meg og Arden


Ashley, Arden og meg


Arden, Christian og meg


Broken bleachers and baby powder... Endte opp med at vi ble kastet ut da det var 2 min igjen av kampen

Kom akkurat hjem fra fotballtrening. Har nemlig startet på fotball igjen, endelig! Forteller mer om det senere. Nå skal vi straks dra til moren til mom, for senere er det Superbowl!!

 

Date night with my bestfriend

Torsdag var en super dag! Etter skolen dro jeg og mom og trente, før jeg dro ut og spiste middag og dessert med Andrea. Utrolig koselig!


Before working out


On our way to work out


Fine Tennesse solnedgangen ♥


My date for the night ♥


Toots!! Fried pickles and chicken finger basket - our standard!


Frozen yoghurt at Sweet CeCe's ♥

Hva skal du/har du gjort i dag?

Akutten og Footloose play

Hei! Siden sist har jeg vært en tur på akutten på sykehuset, og hatt et Footloose skuespill med dramaklassen. Kan starte med å fortelle litt om sykehuset; I et par uker hadde jeg vondt i magen osv, og endte opp med å dra til legen (føler ikke jeg har gjort annet siden jeg kom hit), de sa jeg hadde et magevirus og gav meg antibiotika. Det hjalp ikke, og jeg ble bare verre og verre. Til slutt visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, natt til tirsdag forrige uke lå jeg på badegulvet med de verste smertene jeg noen gang har hatt, så noen timer senere dro jeg og mom til sykehuset.

Jeg ble innlagt, måtte ta en del tester, CT scanning av hele kroppen, og jeg fikk intravenøst i armen :( Etter 5 timer på sykehuset fant de ut at jeg hadde en blokkering i tykktarmen... Jepp, der får jeg for å spise fast food!! Jeg fikk medisiner som fikk meg til å både le meg i hjel og grine og føle meg helt rar i kroppen, og også veldig trøtt. Lol, veldig morsomt til tider, og etter noen dager med saftis, suppe, og rennende mat ble jeg endelig bra igjen! 

Så kom helgen og det var tid for skuespill for en haug med mennesker! Vi satt opp Footloose med dramaklassen, og hele fritiden min, når jeg både var syk og nesten frisk gikk til øving. Det var utrolig slitsomt, men utrolig gøy! Savner det allerede! Ble mye mer close med alle i dramaklassen, spesielt noen av jentene. Vi hadde en forestilling lørdag kveld, og en søndag ettermiddag. Det gikk veldig bra, og det gikk også i masse fast food. Hadde akkurat blitt frisk og gikk rett tilbake til drittmat, ja... Her er litt bilder fra den uka:


På sykehuset, fin og sminkeløs, skittent hår, utgrinte øyne og sykehusklær! Hadde ikke så vondt akkurat da


IKKE GØY med intravenøst


Hadde en del av disse dagene forrige uke; lå i senga, neddopa på medisin og så på How I Met Your Mother.. Så to sesonger på et par-tre dager


Så var det tid for forestillinger! Meg og Hale(?) og meg og "coach" Austin - begge var utkledd


Route 44 (nesten 1,5 liter) nr 1 den helga - Tennessee's største drink, drakk raspberry powerade lemonade slush, favorite!!


Utkledd Arden og meg


Grandma


Forestilling


Dansing til venstre


Matrunde nr 2


Chilli cheese tots og Route 44 nr 2


Country outfit - cowboy boots


Meg og Arden - meg og Ashley


"Tante" Emily og meg etter forestillingen på søndag


Meg og familien etter forestillingen


Lathan og Layne - søskenbarn


Cinn-a-Stick pancakes from IHOP


Endelig hjem og slappe av etter en lang uke


Route 44 nr 3

Uken som har vært nå har jeg bare slappet av og vært lat. Blogger om den i morgen!