Bilder fra hytteturen

Nå har jeg fått samlet litt bilder fra hytteturen på Gautefall. Mangler bildene fra Susanne, så det kan hende det kommer noen fler senere.


Klare for skitur!


Ski-babes! Haha.
Pølser- og saftpause.


I maxi taxien på vei hjem.Jeg storkoste meg virkelig på fjellet med jentene. Dette må gjentas snart! Vi har bodd 6 rotete jenter i et lite anneks, trykt i oss godteri, gått på skitur, skravla, sett på skrekkfilm, virkelig slasket, badet i bassenget på hotellet og ikke minst snøbadet!! Også var det selvfølgelig en veldig koselig taxi-tur hjem, med høy musikk og masse synging!

Har du vært/skal på hytta i påsken?

Skru møbler

Nå skal jeg skru sammen noen nye møbler fra Ikea til det nye rommet mitt. Vet ikke om jeg blir ferdig i dag, men skal prøve så godt jeg kan. For da skal jeg ta bilder sånn at dere kan se sånn ca. hvordan det skal se ut. Har langt fra alle tingene jeg skal ha her, men det er hvert fall en begynnelse. For jeg har jo lovet dere å legge ut bilde når det er helt ferdig. Men da setter jeg i gang nå, så jeg blir fortere ferdig!


Skal faktisk skru sammen en hylle som ligner litt på denne. Bilde fra weheartit.com.

EDIT: Det var faktisk akkurat den hylla på bildet. Skjønte ikke det før den var ferdig montert.

Hjemmeee

Nå er jeg hjemme. Dette har vært en skikkelig koselig tur, som virkelig må gjøres igjen! Vi (seks jenter) har ikke gjort annet enn å stappe i oss to bokser med smågodt, 5 poser chips, 1 halvannen liter brus hver, 3 pk kjeks osv. Skulle tro vi har vært på det motsatte av slankeleir. Men jeg ville bare si at nå er jeg hjemme, og det blir blogging for fullt igjen. Susanne skal hjelpe meg litt med design og sånt. Så da blir det flott! Og senere kommer det et stort innlegg med masse bilder fra turen. Gled dere!

Og her er et par nusselige bilder fra turen:

MOBILBLOGG: Nå sitter vi i maxi taxien på vei hjem fra hytta. Trøtte og slitne. Men egentlig burde v

573314-1-1270058176060.jpg
MOBILBLOGG: Nå sitter vi i maxi taxien på vei hjem fra hytta. Trøtte og slitne. Men egentlig burde vi ikke være trøtte, for 70% av tiden har vi tilbringt inne og slasket. Jaja, det er slitsomt å spise godteri, chips og brus døgnet rundt. Har ikke spist så masse godteri på en gang før! Men jeg må slutte her før jeg blir enda kvalmere. For vi kjører verdens mest svingete vei hjem:(

MOBILBLOGG: Etter en lang (egentlig ikke) skitur med masse knall og fall, så har vi endelig slått os

573314-1-1269950462598.jpg
MOBILBLOGG: Etter en lang (egentlig ikke) skitur med masse knall og fall, så har vi endelig slått oss ned og griller pølser. Kjempedeilig å kunne sette oss ned med pølser, saft og kjeks. Vi storkoser oss på fjellet. Kunne ikke hatt det bedre! Men med ganske så mange knall og fall i alle bakker, så har vi sikkert allerede minst 10 blåmerker hver. Haha, men hva kan man forvente med seks jenter på tur? Vi blogges!

Da stikker jeg til Gautefall!

Ja, nå er jeg endelig ferdig med pakkingen. Bare noen småting igjen som jeg fikser i morgen tidlig. Må opp halv 7!! For litt før 8 kommer resten av gjengen og henter meg. Så jeg burde virkelig legge meg nå..
Nå har jeg fått sofaen og senga mi inn på rommet. Så skal pappa på IKEA i morgen for å kjøpe resten. Yeey!

Men jeg ville bare si hadebra. Også skal jeg prøve så godt jeg kan å mobilblogge :)

MOBILBLOGG: Nå har jeg endelig skjønt mobilblogging. Ikke at det er så vanskelig, men har aldri giddet å sette m

573314-1-1269890620598.jpg
Nå har jeg endelig skjønt mobilblogging. Ikke at det er så vanskelig, men har aldri giddet å sette meg inn i det. Men nå som vi skal på hyttetur, så tenkte jeg at jeg kunne få det oppe å gå, for da får jeg blogget litt derfra også. Så jeg får holdt dere oppdatert :)

Guttebesøk på det nye rommet

Henriette kom tidligere i dag. Det var kjempekoselig, for jeg hadde ikke sett henne på dager. Så da fikk jeg liksom med meg det siste som hadde skjedd. Følte meg litt uoppdatert. Så kom Milian (minste broren min) en liten tur på besøk inn på rommet mitt. Og da var det selvfølgelig frem med kamera siden han og Henriette var så søte sammen.


Se så nusselig!
Haha, for et tryne!


Og et bilde av meg. Bad hairday deluxe i dag..


Så kom Emil (nest minste broren min) en liten tur opp.

Veldig koselig. Men nå må jeg rydde og pakke. For jeg skal nemlig på hyttetur med jentene i morgen. Så jeg må rekke å pakke til det, rydde, lage ferdig konf. invitasjoner, sykle på trimsykkelen, dusje og på butikken med jentene for å kjøpe godteri osv. til i morgen. Så to ord: Travel kveld!

Bildene fra lørdag

Bedre sent enn aldri. Har bare ikke rukket å fikse med de før nå. For det har jo gått i ett med maling. Men her er de hvert fall.


Okeei, hvor skal jeg stå..?
Det er endelig vår!!


Haha, jeg ler hvert fall ikke..


.. Og ikke her heller..


Det her syns jeg da var det fineste <3<3<3


Mamma syns det er gøy med detaljer her, ja.


.. Her også..


.. Og her!

Blomstergenser fra Bik Bok
Hvit topp fra Bik Bok
Bukse fra Cubus
Blondeveske fra H&M
Rose i håret fra H&M
Ring fra H&M
Perlearmbånd fra div. butikker.

Noe som er litt trist er at det var egentlig sol den dagen, men akkurat når vi kom ut så forsvant den. Og selvfølgelig så kom den tilbake like etter vi hadde gått inn. Typisk!

Ferdig!!

Nå er vi endelig ferdig! Er superfornøyd med resultatet. Kunne ikke blitt bedre! Jeg gleder meg såå til å få inn alle møblene og det blir helt ferdig.


Fin og ryddig vinduskarm <3<3
Se så likt inspirasjonsbildet mitt. Kunne jo ikke blitt likere!

Nei, nå er jeg overlykkelig! Hadde ikke trodd det skulle bli så bra. Men nå tror jeg vi skal sette inn sofaen og senga mi, så vi blogges.

Hva syns du om malingen?

Malingsoppdatering

Her kommer en liten malingsoppdatering. Har ikke tid til noe mer nå, men det kommer mer senere.
I dag har vi begynt på stripene. Det gule er teipen, og skal selvfølgelig vekk når vi er ferdig. Da blir det nok et helt annet inntrykk enn sånn det er nå.


Vi fant ut at det hadde blitt for mye med striper på alle veggene, så da har vi det heller bare på den veggen døra er, og veggen som er parallelt med den, altså der hvor vinduet er. Tror det blir veldig bra jeg, eller hva tror du?

Men nå må jeg tilbake til malingen, så vi ikke blir ferdig så sent i kveld også.

Ny header og halvveis nytt design

Nå er den nye headeren på plass, men designet er ikke helt ferdig. Har så vidt begynt å endre litt, og blir nok ferdig i morgen.


Jeg syns det var på tide med noe litt mer vår-sommerlig. Fordi vinteren er jo over! Vi har jo stilt klokka til sommertid. Også var jeg litt lei av den andre.

Hva syns du om headeren?

Rosa rom

Endelig ferdig med to strøk med rosa maling. Vi startet i 8-tiden, og ble ferdige litt over 4! Greit da, vi har stilt klokka en time frem, så det blir jo egentlig en time mindre.. Nå er vi hvert fall ferdig med grunnstrøkene, og det er bare stripene igjen.


Prøver å smile, men kanskje litt for trøtt?


Wey, et smil. Flink til å male eller?


Vi har malt alle veggene, skråtaket og det lille som er av vanlig tak rosa. Og til og med listene er rosa. Ble faktisk ganske kult, men det blir nok bedre når stripene kommer på i morgen.


Ferdig! Woho. Veldig fint antrekk, ikke sant? Pappas gamle bokser og en t-skjorte jeg skulle kaste <3<3 Men maler man, så maler man.

Jeg kommer nok med flere malebilder i morgen. Men natta, nå er det alt for sent. Og unnskyld for skriveleif, men jeg halvsover allerede.

Unnskyld for null blogging i dag

.. Men det kommer TO innlegg senere! Holder på å male det nye rommet mitt rosa nå, så jeg rekker ikke å skrive masse. Jeg har blitt skikkelig inspirert av dette bildet:

 
.. Som faktisk er en av de bildene på siden av bloggen min. Nå holder jeg på å male alle vegger, tak og lister lyserosa, så skal vi male på litt mørkere rosa striper på veggene etterpå. Akkurat som på bildet. Også skal jeg ha alt på rommet rosa og hvitt. Jeg og lillesøsteren min skal nemlig bytte rom. Så hun får mitt som er rødt, så får jeg hennes som jeg skal male. Og det er mye større også! Men nå må jeg tilbake til malingen, for nå kom mamma.

Det kommer forhåpentligvis ny header seinere også, mamma tok bilder av meg ute tidligere i dag.

Tror du det blir bra på det nye rommet?

Påskeferie, shoppingtur og jentekveld

Da tar vi tre ting i samme slengen; Nå er endelig påskeferien her! Denne ferien skal bli digg. Overnattinger, kanskje hyttetur til Gautefall med hele gjengen, påskeaften og jadda. Det blir nok en kjempekoselig ferie.

Så, etter skolen i dag dro jeg og Henriette til Down Town. Vi tok bussen med Silje, så det endte opp med at vi gikk med henne i byen. Det var skikkelig koselig! Så møtte vi de hun skulle møte osv. Og så klart så kjøpte jeg meg noe. Heh, ingen shoppingtur uten shopping!


Er så glad i den rosa og blå blomstergenseren jeg kjøpte på mandag, at jeg kjøpte meg like godt en til, bare i annet mønster. Elsker den fasongen! 149 kr fra Bik Bok.


Her er mønsteret litt nærmere. Syns det er så søtt med roser og blomster jeg!


Og se hva jeg fant! Armbånd som matcher blomsterøredobbene jeg kjøpte på mandag! Og i dag tidlig hadde jeg tenkt til å ha de på, men hadde ingen armbånd som passet til. Så jeg skreiv på lista mi at jeg måtte kjøpe meg noen armbånd som jeg kunne ha til. Også fant jeg disse som hører til. For et sammentreff! Også trengte jeg noen nye strikk, for jeg har ingen like lenger, og nesten alle sliter. Armbånd kr 69,50 på H&M og strikk 2 for 1 kr 19 på Bik Bok.


Hehe, kjøpte meg samme veske i svart som jeg har i brun. Er så glad i den brune og bruker den hele tiden, så da kjøpte jeg en svart også.


Så den tredje tingen, jentekveld med gjengen. Vi hadde skikkelig slaskekveld i Onepiecer og kosedresser. Jeg hadde på meg min rosa velour-joggedress fra Bik Bok. En veldig koselig kveld, jenter! Skravling, pizza, chips, sjokolade, musikk og alt det andre vi alltid gjør.

Hva skal du i påsken da?
Hva syns du om dagens innkjøp?

Inspirasjonsantrekk

Et inspirasjonsantrekk som jeg slang sammen i stad.

Som skrevet tidligere, så er jeg veldig glad i jeans jakke med en mønstrete topp inni. Også elsker jeg å ha masse søtt tilbehør som passer sammen inntil! Bildet er laget i polyvore. Kanskje litt vel dillete.. Jaja, er lov å leke seg litt :)

Smoothiiie

Nå sitter jeg i senga mi, nydusja og drikker smoothie. Det er deilig etter en så stressende dag som denne. Først skolen med to prøver og to fremføringer, så hjem og slappe av litt. Så skulle jeg ta bussen til konfen, men rakk den ikke fordi den kjørte forbi for tidlig. Så da måtte jeg gå helt til Betel på Brattås, det tok rundt 20 min. Men det var fordi jeg spurte-gikk siden jeg måtte jo prøve å rekke den bussen som går der i fra, hvis ikke så var jo løpet kjørt.. Heldigvis rakk jeg den, og kom meg på konf. Etter det så kjørte jeg med Catharina hjem, men de skulle innom Down Town først for å kjøpe en bag. Så kom jeg hjem, dusja, vasket badet, støvsugde tre rom, rydda på rommet og lagde smoothie. Stress!

Og her har jeg dokumentert hele lagingen :)


I dagens smoothie ble det: frosne jordbær, pærer på boks (pleier egentlig å ha banan eller annen frukt, men vi hadde ingenting, så da måtte jeg finne på en annen løsning), jordbæryoghurt, sitronsaft og appelsinjuice.


Ser det ikke godt ut?


Dette ser ikke så godt ut da, heh.


Men så ser det godt ut igjen! Forresten så pleier jeg å bruke smoothie-maskin, men den er ødelagt, så jeg må bruke stavmikser for øyeblikket. Men forhåpentligvis så får vi snart en ny maskin.
NAM!

Jeg pleier egentlig å lage smoothie så og si hver kveld i ukedagene. Det er så forfriskende etter trening, eller etter en veldig stressende dag, som i dag. Jeg lager aldri lik, finner alltid på en ny ting. Det er det som er så spennende!

Hva syns du om smoothie?

Prøveøving på gang

Er ikke sikkert jeg får blogget mer enn dette i dag, for jeg har ikke begynt å øve til musikkprøva vi har i morgen en gang. Så jeg må egentlig få startet nå! Siden denne prøven betyr egentlig ganske masse for karakteren, og musikk er avgangsfag. Dumt å ikke begynne før nå, da. I know, men har virkelig ikke hatt tid til det før nå.

(Bilde fra google.no)
Så dette er nok sånn ca meg straks. HE HE, hater å øve til prøver :( Får håpe det går bra da.
Ønsk meg lykke til!

Besøk av bestevenn

I dag ble Henriette med meg hjem etter skolen. Vi fant ut at hun ikke har vært hos meg siden bursdagen min. Sykt! Men det er ikke det at vi aldri er sammen, vi er sammen flere ganger i uka, og så og si hver tirsdag. Men vi har funnet ut at vi er alltid hos henne. Hvis vi har avtalt at vi skal være sammen etter skolen, så tenker vi nesten ikke over hvor vi skal en gang, det er liksom alltid til Henriette. Men fra nå av får det bli litt omvendt også.


Speilbilder liker vi!


Haha, ler av dette bilde! Jeg stod egentlig og gjorde noe, også plutselig så ser jeg at Henriette er i ferd med å ta bilde, så jeg prøver å lage den pose'en på 2 sekunder. Med handa i bevegelse og greier. Til og med opp på tå der ja!

Vi skravla og sånn som vanlig, også satt jeg igang med å rydde litt i skapet mitt. jeg ryddet bare 1/6 eller noe, men det ligger allerede en stor haug med klær på gulvet som jeg ikke skal ha. Det er så deilig å bli kvitt det man ikke bruker, for da er det plass til nytt!

Dagens outfit

Litt sent nå, men bedre sent enn aldri, eller hva? Her er hvert fall antrekket:


Ser dere jeg har løst hår eller? Har ikke hatt det på over en uke. Første gangen dere ser meg etter jeg klipte meg, med håret løst. For jeg kan jo ikke bruke rettetanga.. Men jeg fletta mange pariserfletter i håret mitt etter jeg hadde dusja det i går, så da så jeg sånn ut når jeg stod opp. Deilig å endelig kunne ha det ned.
Selvfølgelig har jeg på meg den nye toppen jeg kjøpte fra Bik Bok i går. Buksa er fra Cubus, hvit singlet fra Bik Bok, øredobber og ring på venstre hånd fra Glitter og armbånd, den andre ringen og blomst i håret  fra H&M.
Forresten veldig fin og avflasset neglelakk jeg har på.. Har ikke hatt tid til å ta den vekk og ta på ny :(

Hva syns du om antrekket?

VS: To kjendiser, èn kjole

Tenkte jeg kunne ha en VS, så da fant jeg bilder av to kjendiser med samme kjole.
Og da er spørsmålet: Hvem kler kjolen best?

Kjole 1:

Poppy Delevigne eller Heidi Montag?

Kjole 2:

Rihanna eller Paris Hilton?

Hva syns du?

Jeg syns:
Kjole 1: Poppy Delevigne
Kjole 2: Rihanna

Konfirmasjonsshopping ++

Etter skolen i dag reiste jeg og mamma til Skien for å se etter borddekorasjoner til konfen min. Det endte med at alt av dekorasjoner skal være babyrosa, hvit duk og hvite tallerkener(?) og lysestaker osv er i sølv. Tror det kan bli veldig fint jeg. Gleder meg allerede til å pynte bordet!

Men når jeg og mamma først var ute på shopping, så ender det alltid opp med litt mer enn det vi hadde planlagt. Så jeg fikk kjøpt litt fra H&M-ønskelista mi + litt mer.


Alt fra H&M. Og nesten alt var på ønskelista jeg la ut i går, mens resten hadde jeg på ønskelista i hjernen. Gøy at jeg fant alt på samme sted :)3/4 genser med blomster fra Bik Bok. Jeg og mamma skulle bare gå fort FORBI Bik Bok, men så ser jeg denne henge utenfor. Så nå tror jeg virkelig på forelskelse ved første blikk!
Jeg bare: Ååååh, mamma se!
Mamma: Ja, men nå må vi gå videre.
Så gikk vi videre, men etter 5 sekunder så måtte jeg bare snu og gå tilbake. Så det endte visst opp med denne også. Også har den sånne søte puffarmer. Den SKAL jeg ha på i morgen!

Mamma kjøpte seg forresten dette armbåndet:

Fra H&M, og hvis dere blar nedover til ønskelista fra i går, så er det der. Men bra for meg at hun kjøpte det, for da får jeg nok garantert smisket meg til å låne det. He He, eller hva mamma?

Men nå må jeg nok ned og ta den ekle hostesafta før jeg spyr av alle hosteanfallene jeg har. Æsj, jeg hater hostesaft!

Litt inspirasjon

Litt inspirasjon. Har falt helt for blomstrete mønster og blomsterdetaljer sammen med skinnjakke eller dongerijakke. Her er et eksempel:

Jeg vet ikke hvor alt er fra, men bildet er laget i polyvore.com.

Hva syns du om antrekket?

Vår/sommer kolleksjonen til H&M

Har dere sett vår- og sommer kolleksjonen til H&M eller? Det er sykt masse fint der! Jeg har sittet i flere uker og siklet på alle disse godsakene. Er inne og endrer ønskelista flere ganger i uken, for det kommer så masse nytt hele tiden. Men i tillegg så blir masse utsolgt også. Veldig trist! Men har allerede skaffet meg noe av det, og skal ha mer!!
Just take a look:

(Alle bilder fra hm.no)
Veldig bra satt sammen. Not! Photoscape <3<3<3 Eneste redigeringsprogrammet jeg har for øyeblikket, men skal skaffe meg ett eller flere andre. Noen tips?
Meen, var det masse fint eller? Jeg har blitt helt forelsket i det meste der.

Hva syns du om tingene?

SHOPPING, INVITASJONER OG BURSDAGSBILDE

Sorry for null blogging i går og i dag. Eller det blir egentlig i forrigårs og i går da, men. I går, eller forrigårs da, var jeg i byen med jentene, kjøpte et par blomstrete ballerina tøysko på H&M, en liten hvit blondeveske på H&M og en stor blomstrete veske fra Lindex. Kanskje det kommer bilder i morgen, eller i dag.. Masse surr nå, hehe. Burde legge meg!
I dag, eller i går, hadde Mikkel voksenbursdag, og resten av kvelden har jeg og mamma laget konfirmasjonsinvitasjoner med scrapbooking.


Og her er bildet fra bursdagen til Henriette forrige helg. Og som skrevet tidligere så ble det nesten bare tatt uvellykkede bilder den kvelden, så det er nok ikke stort mer.
Martine, Henriette, Susanne, meg, Marius bak, Mari og Silje V.

Men se på klokken! Virkelig på tide å legge seg. Så blogges vi i morgen.. Eller det blir jo i dag...?

- Amalie lt

DAGENS OUTFIT

Det ble plutselig veldig sent, men jeg skrev at jeg skulle blogge om outfiten i dag, så da må jeg jo det.

Skjorte fra VeroModa, buksetights fra Vila, øredobber, armbånd og ringer fra H&M.


Ganske enkelt antrekk i dag. Har forresten falt veldig for tre-smykker, som du kanskje har merket?
Men nå må jeg legge meg, opp tidlig på skolen i morgen, og rett på shopping i Skien rett etter skolen.

- Amalie lt

JEG SAVNER HÅRET MITT

Jeg har ikke blogget siden før jeg var hos frisøren på mandag. Unnskyld, men jeg har ikke vært i blogghumør i det hele tatt. Egentlig ikke i noe godt humør siden jeg var hos frisøren.. Håret mitt er kjempekort og kjempetynt! Og jeg kan ikke rette det på en liten stund, siden det må bli "reparert" fordi det er så slitt. Så heldig som jeg er, så må jeg gå med hestehale/dott hver dag. Hvert fall til jeg får ghd rettetanga, som jeg forresten enda ikke har fått..


Så sånn må jeg gå hver eneste dag.. Nice.. Så ironisk jeg er. Jeg hater det! Også vet jeg ikke en gang hvordan håret egentlig ser ut når det er retta. Jeg som hadde spart til såå langt hår helt siden i fjor sommer. Waist of time.


Se så langt hår jeg hadde forrige uke da! Og da syns jeg det var kjempekort. Siden det har jo egentlig vært enda lenger, før det begynte å spise seg oppover.


Så jeg må kose meg med denne sveisen i noen uker/måneder fremover.. Er jeg ikke heldig..?

Nei, nå ble det masse klaging her. Men jeg måtte bare få det ut!
Nå skal jeg fikse litt på håret (ikke det at det er så masse å fikse på...) og sminka, se på Home And Away, og så på konf. Blogger om outfit senere. Hehe, har funnet ut at det nesten er det eneste jeg blogger om. Lover at jeg skal bli litt mer oppfinnsom altså :)

- Amalie lt

DAGENS OUTFIT

Sorry for null blogging i helgen, men har ikke hatt tid/bilder. Var jo som sagt i bursdag på lørdag, men fikk ikke tatt så mange bilder selv, og har ikke fått av alle de andre enda. Men det kommer nok!
Her er hvert fall dagens antrekk, og bildene rakk jeg faktisk å ta før jeg gikk på skolen i dag.
Dongerijakke fra Gina Tricot, stripete genser fra Cubus, buksetights fra Cubus, armbånd og øredobber fra Glitter og div. ringer fra H&M.

En trist ting er at det er siste gang på lenge jeg har en så lang flette.. Jeg skal til frisøren etterpå og må sikkert klippe masse! For håret mitt er så slitt og ødelagt at det brekker hele tiden. Hadde egentlig nesten 5 cm lenger for noen uker siden. Men jeg har ikke vært så snill med håret, for å si det sånn. Og nå får jeg betalt for det. Så jeg må hvert fall få fikset det nå, før det bare blir enda kortere. Jeg som har spart til langt hår til sommeren som kommer helt siden i fjor sommer :( Jaja, får prøve å være litt flinkere med det denne gangen hvert fall!

- Amalie lt

EN LITEN "DAGENS ANTREKK"

Tenkte jeg kunne ta et kjapt innlegg om dagens antrekk. For i dag tidlig så begynte vi halv 10, utrolig deilig. Men selv om jeg stod opp senere, så endte det opp med at jeg hadde 10 minutter til å gjøre ingenting før jeg løp til bussen. Så da benyttet jeg sjangsen til å ta bilder før jeg enten skitnet til antrekket eller håret ble krøllete.Buksetights fra Cubus, hvit genser m/rosa striper fra Cubus, hvit singlet fra BikBok, øredobber og ringer fra H&M, armbånd fra Cubus og hårpynt fra Gina Tricot. Buska og genseren kjøpte jeg faktisk forrige fredag. Trengte noe litt mer sommerlig, og det syns jeg det virkelig var. Kjøpte også genseren med blå striper.

Hva syns du om antrekket?

- Amalie lt

EN LITEN SHOPPINGTUR

Jeg, Mari, Henriette, Silje V, Susanne og Silje V dro til Down Town rett etter skolen i dag. Vi skulle kjøpe bursdagsgave til Henriette, men måtte ha henne med så vi først kunne gå en runde og hun kunne si hva hun ønsket seg. Så splittet vi oss litt og litt og kjøpte gaver sånn at hun ikke så det. Veldig smart i grunn. Vi gikk også litt med Marie når vi var der, veldig koselig!

Jeg hadde ikke med meg så alt for masse penger til å bruke på meg selv, men fant som alltid noe. Nemlig denne vesken fra H&M som jeg har skilet på lenge! Og jeg er superfornøyd!

Den er kastanjebrun. Jeg har blitt så glad i den fargen i det siste, og tenk så fint til sommeren! Gleder meg så til å bruke den.
Jeg kjøpte noen andre småting også og selvfølgelig gave til Henriette. Vi skal nemlig i bursdagen hennes i morgen.

Også er det noen off-white tøysko med blomster på som jeg har sikla på i lange tider nå, og jeg har mast litt vel mye på mamma om de. Også kom jeg hjem i stad og viste veska og sånt, så gikk jeg på kjøkkenet, og gjett hva som stod på kjøkkengulvet? Jo, et par blomstersko!! Gjett hvor glad jeg ble da, da! Tusen takk mamma, nå er vår og sommer reddet.

Se så fine de er! Og hvert fall til klær i sommerlige farger. Også passer de til så masse.

Hva syns du om veska og skoa?

- Amalie lt

KONFIRMASJONSUNDERVISNING ETTERPÅ

Eller konf, mye enklere å si! Jeg tar Human-Etisk, noe jeg er veldig glad for, siden vi har konf hver torsdag i 10 uker. Mens de som tar kristelig har det annenhver torsdag i nesten 1 år. Vi har vært på 3 undervisninger allerede, og har den 4. i dag. Så tiden går fort, og plutselig er det mai!

Vi var forresten på Camp Refugee forrige helg. Det var kjempeslitsomt! Men jeg tenkte egentlig ikke så mye på det at vi nesten ikke fikk mat, som det jeg trodde jeg skulle gjøre. For jeg glemte det nesten oppi all frysinga. JA, jeg har aldri vært så kald i hele mitt liv. Jeg lå å rista halve natten jo! Men jeg overlevde og er veldig glad for at jeg gjorde det og fullførte, for jeg har lært så utrolig masse. Har lært å sette mer pris på livet, for tenk så forferdelig flyktninger har det, mens vi sitter hjemme på pc'en og ser på tv mens vi spiser mat. Jeg får dårlig samvittighet jeg!


Dette er nok det eneste bildet jeg er med på, for de glemte å ta bilder. Men dette er i hvert fall familien vår, den beste man noen gang kunne fått der! Vi var familien Kelueljang, noe vi nesten aldri lærte oss. Der spiser vi frokost dagen etterpå og alle hiver seg over maten, for da merka vi at sulten tok på. Jeg sitter i midten med rød og hvit jakke, blinkskudd!! Jeg het forresten Wafa og var 16 år.

Men nå må jeg snart fikse meg og gå til bussen. Vi blogges nok senere!

- Amalie lt

KAN IKKE SNART SOMMEREN KOMME?

Endelig kom sola! Nå går jeg bare og venter på sommeren, for jeg savner den så. Jeg hater vinteren, for det er ikke noen ting å finne på. Det er kjedelig å være ute, for det er bare kaldt også blir det så fort mørkt. Og man blir ganske fort lei av å være inne hele tiden. Så da ender det opp med at vi må lage drama, bare for å ha noe å gjøre, og den minste ting kan irritere en. Men om sommeren, da er det liksom bare å stå opp og dra på stranda. Være ute hele dagen sammen med masse folk. Folk som kunne irritere deg såå på vinteren er det liksom ingen problemer med på sommeren, for da blir på en måte alt annerledes.
Unnskyld, men måtte bare få ut litt frustrasjon om den høyt hatede vinteren. Det eneste jeg gjør er å fryse!


På vei til stranda, en sommerdag i fjor.


Hos "mormor" i fjor sommer. ÅÅh, jeg savner det så!

Nei, jeg blir trist av å se p ådisse bildene, for det minner meg bare på at det fortsatt er rundt 100 dager til sommerferien. Jaja, snøen holder hvert fall på å smelte bort, og det var 20 varmegrader i sola en periode i dag. Dèt er vel en bra start, eller hva?

- Amalie lt

BLOGGPAUSEN ER OVER!

Jeg fikk meg kamera for et par uker siden, så nå er endelig bloggpausen over. Men, selv om jeg nå begynner å blogge igjen, så er det ikke sikkert jeg får blogget hver dag, bare så det er sagt. For jeg har egentlig ikke tid til å blogge i det hele tatt med en hverdag stappfull av fotball, venner, konfirmasjonsundervisning, lekser +++. Da blir det liksom ikke så masse tid igjen.. Men jeg lover at jeg skal prøve så godt jeg kan, for jeg elsker å blogge! Og hvert fall nå som jeg har kamera.


På dette bildet ser dere det nye kameraet mitt, tante Anne og meg. Dette var når jeg besøkte henne på hybelen i Bergen forrige helg. Det var så gøy! Vi shoppa og chilla hele helgen. Kjøpte forresten den skjorta, veska (man bare ser reima på) og de øredobbene når jeg var der, blant annet.. Men blogger kanskje om den helgen en annen dag, for jeg tok masse bilder!

Og som dere ser har jeg fått nytt design. Jeg syns at siden jeg nå på en måte begynner på nytt, så er det veldig gøy med nytt design for å friske opp. Og uansett var jeg dritt lei av det andre. Bildet ble tatt i Bergen.

- Amalie lt