MARS: OUTFITS

Da var det siste dagen i mars, og det betyr en oppsamling av alle månedens outfits. Jeg synes forresten jeg har blitt veldig flink til å ta outfitbilder denne måneden! Kanskje fordi jeg endelig har kunnet ta de ute uten å dø av kulde eller snø ned... Her er i hvert fall alle marsantrekkene!Nå drar jeg på trening, og har allerede dårlig tid...Bombe..! Så dere må ha en fin torsdagskveld!!

Hva synes du om antrekkene?
Et du likte spesielt godt?

OUTFIT: jeans shirt

Gjett om det har begynt å snø igjen da?.... I går var det stekende sol, mens i dag snør det så det holder. Det var det jeg visste! Begynner også å bli forkjølet, hehe, tok visst sommeren litt for tidlig der, ja. Litt lettkledd eller noe de siste dagene... Så i dag måtte jeg surre meg inn i en stor hals. Men deilig var det!
dongeriskjorte/bukse fra Gina Tricot toppen er Susanne sin hals fra Only wedges fra DNA ringer fra Forever 21/Gina Tricot/Primark

Nå må jeg få satt i gang med øving på RLE-prøven som vi har i morgen. For en gangs skyld skal jeg begynne å øve FØR trening, istedenfor å begynne klokken 10 - noe jeg er veldig flink til... Uvane deluxe! Så det skal jeg endre på nå.Bik Bok Summer Collection 2011

Jeg var akkurat inne på Bik Bok sin nettside og fant bildene til den nye kolleksjonen deres; Sommerkjolleksjonen. Utrolig mange stilige og inspirerende bilder, som jeg vil dele med dere! Digger bikiniene, de søte kjolene og de knæsje fargene. Noen av disse plaggene må jeg skaffe meg til sommeren!
//bikbok.com

Love it!


Hva synes du om Bik Boks sommerkolleksjon?
Vil du ha noe der i fra?

My favorite smoothie

Jeg har endelig kommet inn i en smoothieperiode igjen - smoothie hver dag. Det er noe av det beste jeg vet! Da er det supert at det er så enkelt å lage. I vinter har jeg vært veldig dårlig på det, men nå som sola har kommet, da klarer jeg ikke å la vær og lage det!

Passer jo perfekt når mamma lager det på formiddagen, så jeg får når jeg kommer hjem fra skolen. Også lager jeg det på kvelden, etter trening.

Så nå tenkte jeg å legge ut oppskriften på min favorittsmoothie, den er i hvert fall enklest for meg å lage, siden vi så og si alltid har de ingrediensene i hus. Derfor tok jeg bilder under smoothielagingen i går, så here we go! Tar det skritt for skritt, jeg.


- Frosne jordbær


- Frosne skogsbær


- Frosne blåbær


- To bananer


- To spiseskjeer Mager Kesam


- Og appelsinjuice


- Putt alt dette opp i smoothiemaskin/blender/stavmikser osv.

- Skru den på...... oog...


- ..Tadaaa! En deilig smoothie!

- Nytes kald med sugerør, hehe :-)

Nå drar jeg straks på trening, og etter det så er det hjem til en deilig smoothie. Herlig!

Liker du smoothie?

OUTFIT: jeans jacket

Det er fortsatt så og si like fint vær her, så da ble det dongerijakke, en tynn bluse, solbriller og blomst i håret i dag.
jakke fra Gina Tricot bluse fra Vero Moda tights fra Gossip wedges fra DNA solbriller fra Glitter hårpynt fra H&M ringer fra Gina Tricot/Forever 21/Primark

Nå skal jeg slappe av litt, etter en lang skoledag, før det blir litt prøveøving og trening. Senere kommer det en liten smoothieoppskrift på en deilig og enkel smoothie jeg pleier å lage. Så stay tuned!OUTFIT: jewelry

Jeg elsker det nydelige været, det betyr skinnjakke! I dag var antrekket veldig enkelt, også pyntet jeg opp med masse smykker i gull og sølv.


fake skinnjakke fra H&M topp fra H&M tights fra Bik Bok wedges fra DNA diverse smykker og ringer

Nå har jeg akkurat jogget, og skal ta litt styrketrening, før jeg skal ta en deilig dusj og spise litt mat. Matvrak...


Sunshine all over

Akkurat nå er det helt skyfri himmel, solen steker og snøen er borte fra verandaen og det meste av bakken utenfor. NYDELIG! Sommeren kommer med stormskritt nå! Jeg kunne nesten sittet på verandaen og solt meg i bikini jo.

Okei, nå var jeg litt optimist, men det er i hvert fall utrolig varmt i forhold til for bare noen uker siden! Så jeg var akkurat ute og tok disse bildene.
_private

Nå skal jeg se på opptak av Home and Away, før det forhåpentligvis blir grilling på grillen i dag også. Da satser jeg på kylling eller noe slikt. Yummy! Så skal jeg nok ut og jogge i det fine været, med noen av jentene. Deilig! Og stay tuned, for det blir outfit etterpå :-)

Ha en fin tirsdag, kjære lesere!

Hva synes du om bildene?
Har dere sol?

The summer is getting closer

De siste dagene har mamma og pappa gravd frem verandaen under all snøen mens den smeltet. Da kom også den store grillen vår frem. Så gjett hvem som tok sommeren litt på forskudd og grillet pølser på verandaen i stad da? Vi! Da fikk jeg skikkelig sommerfølelse!Yummy! Ikke at det var verdens sunneste ting, men deilig var det!

Jeg kom hjem fra trening for litt siden, og da ventet deilig smoothie. Så etter mat og smoothie hopper jeg nå i dusjen, før turen går rett til sengs. Jeg skal nemlig legge meg senest klokken 22.00 i dag. Og det skal jeg for en gangs skyld klare! Wish me luck!

Liker du grillpølser?

My ring collection

Ringer, spesielt store ringer, er noe jeg ikke klarer å gå uten. Jeg føler meg rett og slett naken uten! Ringer kan gjøre så masse med et antrekk. Noe som er utrolig gøy. Jeg digger å eksperimentere med mange forskjellige ringer, som både passer sammen og ikke.

Jeg elsker å kjøpe nye ringer, så det er ikke lenger så få i samlingen min, hehe. Og flere blir det nok! Her er de fleste av ringene mine, og favorittene akkurat nå er på det første bildet!


H&M - Bik Bok - Morris - H&M - Forever 21


Gina Tricot - Gina Tricot - H&M - Gina Tricot - Forever 21


Forever 21 - H&M - H&M - Forever 21 - H&M


Accessorize - Gina Tricot - Primark - H&M - Accessorize


Også er det alle småringene, som er kjøpt i pakker, de fleste er fra H&M, Gina Tricot og Glitter


Hva synes du om ringene?
Liker du store ringer?

1 bluse, flere antrekk

Med inspirasjon fra flere bloggere, så tenkte jeg og teste ut dette selv. Så her har jeg en enkel off-white bluse med sløyfe i halsen fra Bik Bok, som jeg har kombinert med flere forskjellige underdeler, som haremsbukse, høytlivsbukse, shorts og mønstrede bukser.

Utrolig hvor masse man kan kombinere den med, og jeg skal love det er mer. Har allerede flere antrekkideer, jeg nå!


Hvilket antrekk likte du best?
Er dette noe jeg skal fortsette med?

I'll be back

For litt siden kom jeg hjem fra Susanne. Har nemlig ikke sett henne hele helgen, siden hun var på klassetur med klassen sin. Nei, vi går ikke i samme klasse. Så det var deilig å få "catcha" up. Nå har jeg fått i meg litt mat, og må dessverre skrive ferdig en nyhetsartikkel som skal leveres innen midnatt. Jeg har vært så flink og utsatt den i to uker, ikke lurt.

Så når jeg har fått skrevet ferdig den, kommer jeg tilbake med litt mer kreativ blogging!! Har en liten plan der, og håper jeg får gjennomført det etterpå.
Flere som er flinke til å utsette lekser?
Hva skal du i kveld?

OUTFIT: fake fur and denim

Jeg gikk sånn halvveis med dette antrekket i går, men måtte skifte før jeg dro på kamp, for å ikke fryse til døde. Jeg prøvde meg på å ha pelsvesten utenfor dongerijakken min, fikk egentlig ikke helt bestemt meg for om det var fint eller ikke, men jeg synes det var litt stilig egentlig. Eller ble det too much? Hva synes dere?
fake pelsvest fra B-Young dongerijakke fra Gina Tricot bluse fra Vero Moda tights fra Bik Bok wedges fra DNA ring fra Forever 21


- ble det too much?

Liten designendring

Denne kvelden ble visst brukt på en liten designendring. Jeg er egentlig veldig lei av designet mitt, men hater å lage header osv. Også har jeg ingen bilder å lage ny header av uansett. Så jeg tok rett og slett og redigerte den gamle headeren i litt mer sommerlige farger, litt mot rødt og gult. Også endret jeg skriften litt og gjorde headeren litt større. I tillegg har jeg endret skrifttype på overskrifter og tekst i innlegg, var så lei av de jeg hadde. Det gjorde egentlig veldig masse, spør du meg!

Jeg har også endelig fått gjort bloggen bredere, slik at jeg kan ha større bilder, i 700px istedenfor 600px, som jeg har hatt. Jeg har hatt lyst til dette siden jeg fikk speilrefleksen, men aldri hatt tid til å fikse det. Så da var det gjort!

Med tanke på at den er bredere, og bildene må være større, så lastet jeg opp alle bildene i de siste innleggene på nytt, til 700px. Men det var måte på hvor lenge jeg orket å gjøre det, så det stopper litt lenger ned. Men om litt blir jo de borte i arkivet :-)


GAMMEL header


NY header!!

Ble egentlig veldig fornøyd med den lille endringen. Fikk plutselig skikkelig blogginspirasjon nå. Rart det der, får alltid det når jeg får nytt design/endrer litt på det, hehe.

Hva synes du om den lille endringen?

We'll walk this road together

Det var utrolig deilig å være ute i stad, men jeg klarte selvfølgelig å sette meg på det våteste stedet, så jeg var gjennomvåt fra rompa og ned til leggene. Og når vinden kom, så var ikke dèt det deiligste... Det var veldig koselig å se på guttene spille kamp med disse søte jentene! Og jeg var faktisk så flink at jeg tok med meg kamera, woho!

Etter en lang og kald vei hjem, så ventet deilig hjemmelaget pizza!! Resten av kvelden skal jeg for en gangs skyld bare slappe av og rett og slett bare chille! Kanskje det blir film, i hvert fall litt nedlasting av musikk, noe jeg ikke har gjort siden høstferien.. ehe... Vi får se. Jeg har i hvert fall skaffet meg litt godis! Dere må ha en super lørdagskveld. Så blogges vi!!

Hva skal du i kveld?

I'm heading out

Jeg var akkurat ute i det nydelige været og tok noen bilder som kommer senere. Nå skal jeg nemlig på banen sammen med noen av jentene, for å se på guttene spille kamp. Det blir så deilig ute i det fine været!!

Her ser dere forresten at jeg har klippet meg. Omg, det ble kort :-( Men det måtte nok til, siden tuppene mine hadde begynt å brekke.Tror jeg må finne frem solbrillene også, jeg. Men jeg må nok gjøre meg klar til å gå nå snart. Så vi blogges senere! Ha en fin lørdag videre, supre lesere!!

Har dere sol?
Hva skal du i dag?

Good SUNNY morning

God morgen kjære lesere! Må bare få sagt hvor søte dere lesere er! Tusen takk for alle de fine kommentarene som har poppet inn i det siste. Dere er så søte som kommenterer så fint og hjelper meg med ting osv. Jeg setter så stor pris på det♥

I går kveld var jeg hos Silje, hvor også Henriette var i noen timer. Det var kjempekoselig! Vi bare skravlet og slappet av med film, også tok vi litt bilder. En deilig fredagskveld etter en lang uke og bytur.

Også var det overskriften; solen er tilbake igjen, og været er nydelig. Herlig! Jeg har akkurat dusjet, og spist en deilig frokost. Nå skal jeg ned og klippe tuppene på håret til mamma, og hun skal gjøre det samme på meg. Spennende... Sist gang begynte jeg nesten å grine fordi hun klipte så masse..

Hva synes du om bildene?
Hva skal du denne lørdagen?

NEW flower purse

I dag kjøpte jeg verdens søteste veske! Tenk så fin til sommeren; en dongerishorts, en basic topp, solhatt, solbriller og DENNE vesken. Can't wait!

Jeg digger de knæsje fargene sammen. Jeg digger blomstermønster. Jeg digger store vesker med plass til masse rart i. Jeg digger DENNE vesken. Nå ble det masse digging her... Men jeg falt helt for denne vesken, og gleder meg så til å bruke den mot sommeren!

Den var satt ned fra 350 til 150 kr på H&M - et kupp! Hadde i tillegg gavekort på 50 kr, så jeg betalte bare 100 kr for den. Great!!

Hva synes du om vesken?

OUTFIT: leather jacket

Siden det har vært så varmt de siste dagene, satset jeg på å gå bare i den lille skinnjakken min. Men jeg er glad for at jeg hadde strikkegenser under, for i dag var det plutselig veldig kaldt igjen.... Kjipt!


genser fra Bik Bok jakke fra H&M tights fra Vila wedges fra DNA smykke fra Gina Tricot

Nå må jeg løpe, for jeg skal til byen med Henriette og Silje. Ha en fin fredag videre folkens!! Vi blogges senere :-)
Which jacket?

Siden det blir varmere og varmere i luften, betyr det også at det snart blir slutt på vinterjakker. Derfor tenkte jeg å skaffe meg en litt tynnere vårjakke. Jeg har lenge sett på noen veldig fine på Bik Bok, men som vanlig klarer jeg ikke å bestemme meg...

Jeg har veldig lyst på en beige jakke, elsker lyse jakker! Så nå har jeg funnet frem de tre jakkene jeg har sett litt på, og lurte på om dere kunne hjelpe meg litt ved å fortelle hvilken jakke dere synes jeg burde ta! Det hadde jeg satt veldig stor pris på. Dere er jo så flinke til slikt!
Jeg har lenge hatt lyst på den nederste, men nå i det siste har jeg fått veldig sansen for trenchcoates, også falt jeg helt for den uten knapper også. Så jeg vet virkelig ikke hvem jeg eventuelt skal velge.


Så; hvilken jakke synes DU jeg burde kjøpe meg?

OUTFIT: summer feeling

Siden det var strålende sol i dag, tok jeg sommeren litt på forskudd. Dongerijakke, en sommertopp, tøysko og blomst i håret! Utrolig deilig! Det er egentlig litt typisk om det begynner å snø igjen, nå som det er så fint vær ute.. Hadde ikke forundret meg, hehe. Jeg har i hvert fall nytet det fine været i dag!


Jeg skulle gå over en snøhaug...


dongerijakke fra Gina Tricot topp/smykke fra Urban Outfitters tights fra Bik Bok sko fra Kawasaki armbånd fra Forever 21 ringer fra H&M/Bik Bok

Jeg har hatt en utrolig deilig torsdag, og den kommer til å fortsette slik også. Vi har slike toukersplaner med lekser, og det pleier alltid å være stress torsdagen før alt skal leveres den siste fredagen, men gjett hvem som superjobbet de to siste timene på skolen, og ikke har noen lekser igjen??? Meg!! Så nå bare ligger jeg og slapper av med solen som skinner inn vinduet. Også er det trening i kveld. Deilig!

I'm exhausted

Det slår ikke feil å komme hjem fra to treninger på rad, og lage en deilig smoothie, og slenge seg ned og lese litt i Costume. Digg! Jeg er helt skutt nå! Gym på skolen, trening på Oasen, og så fotballtrening. Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg går i dusjen og hopper rett til sengs. Det er nok det lureste hvis jeg skal overleve morgendagen!Hva har du gjort i dag?

OUTFIT: hot pink shirt

Siden det er så "sommer" her, solen som skinner, så det er alt for varmt med jakke, så satset jeg på et litt mer fargerikt og sommeraktig antrekk. Da jeg kom på skolen var det ikke bare jeg som hadde kledd meg "sommerlig"! Dongerijakker, solbriller, skinnjakker, og ja, you name it. Utrolig gøy! 

Og håret har ikke forbedret seg noe fra i går, hehe...


skjorte fra Vero Moda bukse/veske fra Cubus skjerf fra Bik Bok wedges fra DNA armbånd fra Gina Tricot ringer fra Forever 21/Gina Tricot/Prinsessblad (da jeg var liten)

Nå har jeg egentlig litt dårlig tid (som vanlig), skal nemlig være med pappa ned på treningssenteret i dag også, før det er hjem i 5 min for å skifte til varmere klær, og dra rett videre på fotballtrening. Travel onsdag!

Nydelig blondeshorts

Var det bare jeg som synes denne shortsen var NYDELIG?


Det kommer vel ikke som noe sjokk at den er fra Bik Bok. For jeg blogger jo aaaldri om ting der i fra.. Hehe. Ikke noe tvil om at det er min favorittbutikk! Men tilbake til shortsen; tenk så fin til sommeren! Sommerbrun hud, en søt topp, og denne nydelige shortsen til. Lovely! Forhåpentligvis blir den å finne i sommergarderoben min!

Hva synes du om shortsen?

OUTFIT: grey cardigan

I dag ble det et veldig enkelt antrekk, som jeg pyntet litt opp med mobilveskesmykke. Har også veldig fluffy hår i dag.... Grunnet gym, vind og et ukontrollerende krøllete hår...


cardigan fra Urban Outfitters genser fra H&M tights fra Bik Bok wedges fra DNA mobilveske/øreobber fra H&M ringer fra Bik Bok/H&M

Etter en deilig joggetur spiser jeg nå min favorittmat; karrimarinert svinekjøtt og hermetiske pærer. Yummy! Dessverre kaller lekser, så vi blogges senere :-)

Jeg elsker denne følelsen

.. Følelsen av vår!

Været var helt nydelig da jeg gikk hjem fra skolen i stad! Solen skinte, det var store elver med smeltevann langs veiene, og alt for varmt å gå med tykke vinterjakker. Jeg fikk virkelig vårfølelse! Dessverre så forsvant akkurat solen, og vinden ble kaldere, men likevel fortsetter jeg med planen min;

Jogging! Da jeg gikk hjem fra skolen fikk jeg mye heller lyst til det, enn å sette seg på den samme gamle trimsykkelen som ikke kommer noen vei uansett, hehe. Så nå skal jeg skifte, så tar jeg meg en lang joggetur, mens jeg nyter at det meste av isen er borte.

Nå er det ikke sååå lenge til disse dager igjen:

Når jeg kommer tilbake fra joggeturen, så blir det outfit - så stay tuned!

Flere som har fått vårfølelsen?
Hva skal du i dag?

Summer dresses @ Topshop

Jeg fant akkurat de nydeligste sommerkjolene på topshop.com! Tenk å gå rundt i disse på sommeren, med sommerbrun hud, stekende sol og solbleket saltvannshår. Hehe, den solen som var utenfor litt tidligere i dag gav meg alt for masse håp.. Kjolene skulle jeg i det minste gjerne hatt! Spesielt de to øverste var skikkelige sommerkjoler.


//topshop.com


Hva synes du om kjolene?
Noen flere som gleder seg til disse deilige sommerdagene?

Piercingen min

Leserspørsmål: "Kan du lage et innlegg om piercingen, om det gjorde vondt, hva det kostet osv?"

Jeg tok piercing i navelen for rundt et år siden. Da hadde jeg allerede hatt lyst i flere år, siden mamma har det og jeg alltid har synes det har vært fint. Endelig kom dagen hvor Henriette og jeg dro opp til piercingstudioet i Skien, vi hadde med oss mødrene våre, siden vi var underårige. Jeg tror jeg betalte 500 kr + rundt 100 kr i renseveske.

Jeg var veeeldig nervøs, men det gikk helt greit. Selv synes jeg selve stikket var vondt. Det føltes ut som om navelen ble vrengt. Men det var nok mest fordi jeg så hvor tykk nålen var, og jeg hater alt av sprøyter og nåler! Det gikk et par sekunder, også var det helt greit igjen. Så det var virkelig verdt det! Angrer ikke i dag!!

Det er veldig viktig å være nøye med rensing! Jeg var veldig nøye - først tre ganger om dagen i noen uker, så to ganger om dagen i noen uker. Til slutt en gang om dagen i noen uker. Også er det lurt og rense det sånn av og til selv om den har grodd. Grotiden varierer veldig fra person til person. Mitt grodde vel ordentlig etter 5 måneder tenker jeg. Og etter det har alt vært helt fint!
Har du piercing, eller vil du ha det?

Last nights birthday

Broren min feiret familiebursdag i går, og som dere kanskje fikk med dere, så bakte jeg cupcakes. Mamma bakte brownies stappfull med sjokoladebiter inni, og vi hadde deilig snop og chips. Egentlig litt dumt å blogge om på en mandag, men jaja, broren min spurte etter bildene jeg tok under selskapet i går. Han ville gjerne at de skulle på bloggen, så here we go.


Her har vi manerene på topp...


Bursdagsbarnet!!

Nå skal jeg sette Home and Away på play, for jeg har nemlig pauset det siden det startet, for å fikse meg litt mat, hehe. Etterpå er det trening. Uff, klarer nesten ikke å vente med å trene av meg litt av alle disse godsakene jeg spiste i går!

Hva skal du i dag?

 

Gårsdagens utkledningsbursdag

Som sagt så var det en vellykket feiring i går. Utrolig kult med utkledning, hehe. Det ble masse dansing, pizza, deilig snacks osv. Kjempekoselig!! Møtte til og med min barndomsbestevenn. Awesome!


Fikset meg før bursdagen, og sov med denne emojenta i natt

Jeg storkoste meg i hvert fall, og det så ut som resten av folka gjorde det også. Utrolig gøy! Nesten alle bildene har jeg fått av Silje - tusen takk!

Har du vært i utkledningsbursdag? Hehe
Hva gjorde du i går?

Pink cupcakes

Hvor en snill søster er ikke jeg som lager rosa cupcakes til lillebroren sin?Jeg har bare èn ting å si; nå skal jeg ned og kose meg med dette, brownies og snacks i familiebursdagen til broren min. Lenge leve usunnhet...... Gleder meg til i morgen allerede - da er det sunnhet!

Og forresten; Jeg tror jeg snart lager en egen kategori som jeg kaller "Baking".....Omg

Er jeg ikke snill? Hehe

Just chillin'

God morgen!! Etter en vellykket bursdagsfeiring i går kveld, endte kvelden med sleepover hos Susanne. Koselig!! Nå er det like før jeg skal hjem å bake cupcakes, siden broren min skal feire bursdagen sin i kveld. Noe som også blir koselig!

Og hvor deilig er det ikke å våkne til nesten ferdigfikset hår? Hehe... Det er sånn once in a lifetime ting - har aldri våknet og faktisk kunnet gå sånn. Så da slipper jeg å fikse så masse med håret i kveld også. Deilig! Og som vanlig lånte jeg macen til Susanne, og tok over med Photo Booth♥♥♥

Og grunnen til at jeg ser så trøtt ut, er fordi jeg ikke har på mascara


Just chillin'

Nå er pappa straks her, så vi blogges senere. Skal få tilsendt bilder fra gårsdagen senere også, så om dere vil, så kan dere få se de.

Hva skal du i dag?

OUTFIT: utkledningsbursdag

Nå er jeg hos Susanne, og det er like før vi reiser i bursdagen til Henriette. Men siden jeg er så snill så har jeg tatt outfitbilder FØR jeg reiser.

Jeg endte med å være det jeg hadde tenkt; cowgirl
Situasjonsbilde...


Pistolen er jo et must!

Dere får ha en super lørsdagskveld! Det skal vi også, får nå er det Henriette som skal feires!

Hva synes dere? Hehe

Wearing the jumpsuits

Leserspørsmål: "Kan du vise bilde av deg med jumpsuiten på? :)"

- Selvfølgelig kan jeg det! Og for første gang i livshistorien tok jeg bilder med en gang, for å vise dere, i steden for å utsette det, slik som jeg er veldig flink på. Så here we go!

De hadde nok vært mye finere på om jeg hadde vært litt lenger.. Den poser seg veldig på magen fordi jeg er lav. Men men, ikke noe jeg kan gjøre noe med. Selv om jeg skulle ønske jeg var litt høyere! Og ikke så bred..

Og forresten; jeg er så brun (til å være meg på vinteren, så er det veldig brunt, hehe...), det er ikke redigert. Jeg har selvbrunet meg til bursdagen jeg skal i senere i dag. Just so you know.

Hva synes du?

OUTFIT: high waist rosebowl

I dag har jeg på noe som egentlig kan defineres som et av mine favorittantrekk. Med tanke på at jeg har på min nye favorittbluse, og favorittshortsen min. Og setter man to favoritter sammen, så må det jo i hvert fall bli favoritt! Nei, nå babler jeg - here we go!


bluse fra Gina Tricot shorts fra Bik Bok wedges fra DNA ringer fra Bik Bok/Accessorize

INNKJØP; leopard jumpsuit ++

Jeg fikk tak i den leopardmønstrede jumpsuiten i dag!! Da jeg ringte i går, var det utsolgt over alt, men vi fikk beskjed om at de enten kom inn senere i går, eller til uken. Heldigvis kom de inn i går, tror jeg, det var hvert fall mange der i dag. Så jeg kjøpte like godt en i svart også. Love it!

Jeg kommer til å bo i disse! Både til hverdags og til pynting. Tenk så fine på sommeren! Og om jeg ikke klarer å vente så lenge, så kan jeg også bruke tights under. Awesome!

Fant også noen nydelige ringer som jeg forelsket meg helt i.


149 kr pr stk på Bik Bok
3 pk med ringer, kr 69.50 på H&M

Jeg fikk også kjøpt gave til Henriette, så dette var virkelig en vellykket bytur! Nå skal jeg fikse et par småting, pakke inn gave og lage kort til Henriette. Senere tror jeg at jeg sykler litt, siden trimsykkelen ble plassert på rommet mitt, fordi broren min feirer bursdagen sin, og det ikke ble plass til den i loftstuen da. Bra for meg - da kan jeg sykle hele kvelden og natta om jeg vil!! Hehe.. Og stay tuned, for senere kommer det outfit.

Ha en fin fredagskveld, søte lesere♥

Hva synes du om innkjøpene?
Hva skal du i kveld?