NY CITY & NEW JERSEY

... HERE I COME!! I dag (torsdag) startet vi Spring Break 2K13, vår første ferie etter jul! Så for å si det sånn, så trengte alle her en ferie; alle har vært litt for lenge på skolen, og da ender det med litt unødvendig mye drama, haha. I hvert fall så drar jeg, mom, hennes mor, Layne, og søskenbarn av Layne til New Jersey i morgen (fredag). Vi skal kjøre opp dit (road trip!!!), så da får jeg kjørt gjennom mange stater!! Det er en 13 timers tur vi tar på to dager. Vi skal besøke familie av mom i New Jersey, og så skal vi et par dager til New York City for å shoppe og bo på hotell. Gleder meg kjempemasse! Trenger virkelig en ferie nå!

Tar med macen for å se på film i bilen, men vet ikke om jeg har nett der oppe, og uansett så er jeg ikke så flink til å blogge, SÅÅ følg meg heller på instagram for masse oppdateringer fra New York City og New Jersey + resten av utvekslingsåret mitt!! Jeg heter selvfølgelig ltamalie (liten L). Her er noen av de nyeste bildene fra instagrammen min:

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN ♥

PAYBACK

Så dere bildene jeg postet av at vi rullet huset til Cameron med dopapir og bilene til Austin og Patrick med plastfolie og honning? Vel, dette våknet jeg til i dag;


Legg merke til alle plastgaflene som er stukket ned i grasset...


Sirup i hele innkjørselenOg sirup på dørmatta og godteri

Andrea tekstet meg, Arden og Ashley i dag tidlig og fortalte at noen hadde holdt på å rulle huset hennes i natt, at foreldrene ringte politiet, og de løp og kjørte av gårde. Politiet fant de, så noen av foreldrene er ikke så glade akkurat nå, haha!! I hvert fall, da jeg og mom skulle trene i dag tidlig møtte vi dette synet; det hadde faktisk ikke slått meg at de kunne ha gjort det i min hage også, haha. Men da de fant ut at jeg måtte vaske vekk sirupen selv, og at det måtte skrubbes med såpe, vann og kost, så kom de alle og hjalp meg. Mom og dad synes det bare var morsomt at de tok igjen, frem til de fant ut at sirupen ikke gikk bort... Men etter all skrubbingen er den borte nå da! 
Cameron, Derek, Abrahem, Devin og Ben

FEBRUARY #2


Tennessee solnedgang ♥


Dale's college signing! Hun fikk fullt stipend for å spille fotball på et college som ville ha henne, så her signerer hun 


Prom dress shopping


Mom's birthday


Halvveis outfit
Arden og jeg dro og så guttene spille en fotball turnering


Morsomste natten!! Jeg var hjemme alene en natt, så Andrea, Ashley og Arden sov her. Vi dro på Walmart og kjøpte inn masse godis og kakemix osv, så dro vi til Dunkin Donuts og kjøpte kaffe for å å litt energi. Vi dro hjem, bakte en kake, spiste kakedeigen til browniesen, spiste masse godis og så på Mean Girls. Midt på natta dro vi tilbake til Walmart og kjøpte inn masse dopapir, plastfolie og honning. Vi hadde nemlig to amerikanske opplevelser å fullføre! Så dro vi og rullet huset til Cameron, altså kastet masse dopapir rundt i hagen hans og i trærne osv, før vi dro til Austin og dekket bilen hans og Patricks bil med plastfolie, så honning og så et lag til med plastfolie. Mission accomplished!! Utrolig gøy! Så dro vi hjem og sov et par timer, før det var morgen. De busta oss på skolen mandagen etterpå da, haha...


Andrea og meg gjorde bilen til Austin
Arden og Ashley gjorde bilen til Patrick


Her er hagen til Cameron dagen etterpå, dessverre hadde det meste blåst bort...


På morgenen kom dad hjem med frokost, nammm


Frokost nummer 2..


Selfies


Barnevakt for Layne, spiste litt chips..


Meg, Jordan og Andrea


LaDaisha, meg, Jordan, Andrea og Jacob, vi dro ut og spiste rett etter skolen, så dro vi med en gjeng fra dramaklassen og hjalp de hjemløse i Nashville


Arden, Andrea og meg. Her leker vi med de hjemløse/fattige barna, utrolig gøy, men også utrolig trist. Dro der ifra med en god følelse, følte at vi hadde hjulpet veldig. Fikk i hvert fall frem mange smil den kvelden!! Her kan dere lese om den første gangen vi hjalp de hjemløse!


Dad og jeg dro på fotballkamp i Nashville; USA damelag mot Scottland damer. Veldig gøy opplevelse, og USA vant!


Rett før USA scora


Så kom vi hjem fra kampen og jeg ble spurt til prom! Utrolig søtt! Jacob/Jake dro hjem til meg og skrev "PROM?" med juletrelys i hagen, også fikk jeg 6 av mine favoritt donuts og blomster!! 


Got my nails done


Black and white


Valentine's Day er jo veldig stort her borte; butikken var overfulle av hjerter, ballonger, sjokolade, blomster, bamser og alt mulig rart. Og jeg fikk Valentine's gave av vfamilien; disse superfine cowboy bootsa og sjokolade. Har lenge ønsket meg cowboy boots, så dette var en utrolig fin overraskelse! Dere der hjemme synes sikkert de er rare, men jeg digger de!! Det er Tennessee, og kan brukes til så masse. Har allerede brukt de mange ganger. Og de er veldig komfortable!


Jeg dro på date på Valentine's day. Lucas tok meg med ut på middag!


Andrea og meg et par fredager siden


Autumn, Arden, meg, Andrea, Ashley, LaDaisha, Hunter, Macy og Jordan foran som trener
Volleyball turnering på skolen forrige onsdag. Det var fire lag; to guttelag og to jentelag. Jentelaget vårt het "Sets on the Beach" og guttelaget vårt het "Safe Sets". Tok dere den eller? Hehe. Det var utrolig gøy! Vi spilte foran hele resten av skolen, bortsett fra juniors, så litt over 1500 elever og lærere. Og jeg som ikke hadde spilt volleyball siden litt gym hjemme i Norge... Gikk bedre enn forventet! 


Vi hadde også svarte cheerleader sløyfer i håret


Meg og sissy ♥

Hvordan står det til hjemme i Norge?

FEBRUARY #1

Februar har vært en super måned!! En av de beste, eller vil nok si den beste måneden her borte! Jeg har lært at jeg må bare utnytte dette til det fulleste, og det har jeg klart!


Vi fikk snø en gang til, men dette var en lørdag, så da fikk vi ikke fri fra skolen


Brukte 25 min på å kjøre til treningssenteret som egentlig tar 10 min.. De har jo ikke vinterdekk, brøytebil eller noe, så det er superglatt! Kjørte sikkert i 10 km/t hele veien


Starbucks etter trening!!


Drive-through
Downtown Nashville


The Batman Building og alle barene nedover gata
Meg, Layne, Diane (fransk) og Nora (norsk)


Exchange student event! Alle utvekslingsstudentene i området


Nora, Diane og meg


Hester i taket..


Meg og Andrea i familiebursdags middagen til storesøsteren
Yummy!! Shrimps


Is med flammer


Jeg sov hos henne og vi spiste kake på natta


Frokost på Dunkin Donuts dagen etterpåEtter det dro vi på fotballtrening


Så var det hjem til et varmt bad!


Et par outfits! 


Meg og mom


Gøy i drama...


Ser dere de gjennomsiktige fisketrådene som går fra en vegg til en annen? Vi startet med å surre den rundt dørhåndtakene og legge oss foran døra, da folk endelig kom seg inn gikk de gjennom alle trådene. Utrolig gøy!! Hvert fall å være der haha..


Meg og sissy ♥

Randoms from JANUARY

For å gjøre det enkelt, slenger jeg bare med en del bilder her fra januar. Februar kommer senere!


Kristin, Victoria, Zoe og meg hos Jacob


Selfies


Layne smkinket meg og ordnet håret mitt


Meg på skolen, og Salma


Layne og meg, lei oss fordi vi ikke vil at jeg skal dra hjem...


Tornado - måtte hjemme oss i midten av bygningen i flere timer da vi var på legevakta med Layne


Zane og meg i drama


McDonald's!! 


Selfies


Zoe, Victoria og meg


Meg og Victoria


Favorites from the vendingmachines at school


Got my nails done!


Spiste burger på et rosa burgersted, var som å gå inn i 70-80-tallet, utrolig kult!


Akvarium!


Meg, Layne, Ryan, Connor og Annika (tysk)
Ben & Jerry's


Drama øving til skuespillet vi hadde - footloose


Lekser...


Sånn pleier rommet mitt å se ut..


Basketball kamp


Smyrna cheerleaders


King of Heart; vi stemte på gutter fra hvert trinn til å vinne "King of Heart"


Dallas vant for seniors


Meg og Dallas


Chicken Ceasar Salad!!

Mer kommer i morgen! Jeg kom akkurat hjem fra skolen, holder på å steke meg egg, før vi skal dra og trene.

The time of my life

Jeg lever. Jeg har det så utrolig bra. Jeg prøver å utnytte tiden til det fulleste, for det er under 3 måneder til jeg drar hjem. Det skremmer meg virkelig at jeg skal dra fra dette livet. Så nå gjør jeg egentlig alt for å ikke kaste bort tid. Har så vidt tid til å sove. Sliter utrolig masse med for lite søvn, men tenker bare at det er verdt det, og jeg kan sove når jeg kommer hjem til Norge (lol never gonna happen). Men hater at jeg ikke har tid til å blogge, for det er noe jeg vil se tilbake på selv også. Skal ikke komme med noen løfter om blogging hver dag nå altså, men har også skjønt at jeg burde i hvert fall prøve.

En liten oppdatering; min nærmeste bestevenn her borte er Andrea. Vi gjør alt sammen, henger sammen hver eneste dag. Vi har kommet inn i en ny gruppe med venner;  meg, Andrea, Ashley og Arden. Har det utrolig gøy med disse jentene. Har begynt å spille fotball igjen; travel soccer. Altså utenfor skolen, med en klubb som reiser rundt og spiller kamper. Kjente bare ett par stykker fra før av, så jeg har fått enda flere venner. Er så gøy å spille fotball igjen. Den siste uken har jeg startet "ball-dietten", altså har en plan om å komme meg inn i ballkjolen. Har allerede gått litt ned i vekt. Yaay! Prøver bare å holde meg unna fast food egentlig, og så trener jeg hver dag. Ikke noe ekstreme greier. Et normalt, sunt kosthold. Har blitt ganske så lei all den feite maten, i tillegg til at jeg burde tenke litt på at jeg faktisk endte på sykehuset også haha... Skole - fortsatt A i alle fag, øver aldri på prøver. Gutter - husker ikke helt hva jeg har sagt til dere, men kom meg over crushet mitt, som var en player, og har innsett at for øyeblikket er singel det beste! Vertsfamilien - kommer til å bli helt forferdelig å dra, for jeg har et utrolig bra forhold med familien. De er min familie nummer 2. 

Så ja, poenget var at nå nyter jeg de siste månedene mine som en amerikaner, men jeg skal PRØVE å komme i gang med litt blogging igjen. Er jo faktisk ikke så vanskelig. Håper alle fine fantastiske lesere, som fortsatt leser bloggen selv om jeg ikke har blogget på 1 måned(?), har det bra hjemme i Norge. Jeg har det i hvert fall supert!!

Slenger med noen ganske så undøvendige bilder fra fredag, haha. Fredag kveld dro jeg til Sky High (trampolinested) med Austin, Jake og Zach. Det var utrolig gøy!! Digger disse guttene, de er så gøye å henge med! Ryggen min er fortsatt helt død da, blir så støl av all hoppingen. Etterpå dro vi hjem til Jake og var der resten av kvelden.


Her ventet jeg på at guttene skulle hente meg... Dagens autfait; skinny yogapants fra Victoria's Secret og Camerons fotball t-skjorte. 'Mericaa♥♥


Her er vi i bilen og synger... Jake - meg, Austin - Zach


Og mens vi gjorde oss klare til å dra, tok disse to mobilen min og tok ca 100 bilder av seg selv... Zach - Austin
Zach - meg - Jake

I dag skal jeg lage norske pannekaker til middag! Første gang jeg skal lage norsk middag til vfamilien... Ikkje bra.. Verdens dårligste utvekslingsstudent... Ha en fin søndag!