Rydding og vasking på G

Jeg kom nesten akkurat hjem fra siste konf-undervisning. Så kom jeg på kjøkkenet og fikk beskjed om at det lå en lapp til meg med ting jeg må få gjort i dag. Vaske, brette klær, rydde og jadda. I tillegg må jeg støvsuge også. Og det har IKKE jeg tid til i min verden i dag. For nå var planen å sykle på trimsykkelen, dusje, lage smoothie og se Paradise. Men nå må jeg få trykt inn det andre også. Hater torsdager, de er alltid så stressende! Jeg må faktisk få gjort unna all vaskingen før kl 8. Jeg kan kose meg! For planen var å sykle kl 8, men den tror jeg går rett i dass. Så jeg burde egentlig ikke sitte her å bruke opp resten av de 20 minuttene.. Og siden det tar 3678 år å få lagt inn bilder fra kameraet, så tok jeg noen aldeles vakre web-bilder av meg. HAHA, kos deg.........


PENA!

 Jeg var selvfølgelig seriøs på alle bildene ;) Ønsk meg lykke til da!

Slaskedag

I dag har vært en virkelig slaskedag. Ble med Henriette hjem, og over halvparten av tiden lå vi bare og sløva. Men det er jo deilig med sånne dager også! Så kom jeg hjem og syklet på trimsykkelen. Så jeg har jo gjort noe "uslaskete" også. Så var det Paradise og nå sitter jeg her. Jeg må skryte av meg selv, dette var et utrolig bra innlegg.. Not. Jeg har ingen inspirasjon at the moment. For jeg er så trøtt og sliten. Så jeg tar kvelden nå og kommer sterkere tilbake i morgen, sier vi!


Og bare for å gjøre det litt mer usaklig, så slenger jeg med et bilde fra Norway Cup i fjor. Og vi ble nok ikke våtere etter at dette bildet ble tatt, for vi spilte i det verste regnværet du kan tenke deg.. Sklei i søla hele tiden og kom seg nesten ikke fremover en gang. Men gøy var det, og jeg savner det. Norway ble nemlig avlyst etter denne kampen. Og vi som hadde kommet så langt!!

Men nå ble det enda mer usaklig, hva hadde Norway med slaskedag å gjøre? Nå er jeg alt for trøtt. Kommer sterkere tilbake i morgen!

Det var dagens

.. "komme tilbake" blogging. Nå er dere ganske så oppdatert. Og nå skal jeg fortsette å blogge igjen. Sagt er sagt, så nå må jeg gjøre det! Men nå skal jeg legge meg, skulle egentlig gjort det for en time siden.. Jeg lova meg selv det når jeg ikke klarte å stå opp i dag tidlig. Men jeg er Amalie og klarer ikke å legge meg tidligere enn 23.


Jeg prøvde den nye skjorten i stad, og fant ut at den var ganske så stor. Men med et "belte" i livet  så blir det både kulere og mer passelig. Den flinke fotografen er min lillesøster Emma, som jeg lovet å legge ut et bilde av. Så here we go:


Bustetroll deluxe!

Men nå skal jeg legge meg. Det er nok lurt, tenker jeg. Natta!

Hva syns du om beltet i livet på skjorten?

Bursdagen til Susanne

Dette blir et bildeinnlegg. For bildene forklarer vel det meste egentlig. Enjoy!


Nice
Bursdags"barnet"!


Meg, Benja, Mari, Henriette, Martine, Susanne, Robin og Jonas på kanten.
Silje V, Silje, Sigurd og Jonathan bak.

Det var en utrolig koselig bursdag! Forresten så var det på fredag.

Gina Tricot shoppingen

Jeg lovet dere bilder av klærne, så her er de:


Hvit blondetights, 99 kr.


Tynt dongeri høytlivsskjørt, 199 kr.Hvit kjole, 249 kr.Rosa "ballong"-blomsterkjole, 199 kr.


Blå småblomstret kjole, 299 kr.


Blomstrete kjole/tunika, 199 kr.

Alle bildene bortsett fra det siste er fra ginatricot.com.
Jeg er storfornøyd! Har allerede brukt noe av det, men klarer nesten ikke å vente til å få brukt resten.

Hva syns du om kjøpene?

Atter en stressende dag

Kom akkurat inn døren etter en kjapp bytur med mamma. Jeg lovet å blogge masse i dag, så da kommer det noen innlegg etter hverandre nå, tenker jeg. For i dag har det gått i ett, men det var jo ikke nytt? Først en laang skoledag med engelsk "skriveprøve" de to siste timene. Så var det hjem for å vaske vegger. Må ordne så sykt masse til konfen. Men det blir jo bra til slutt da. Den er faktisk på lørdag om under to uker! Gleder meg egentlig veldig. Etter vasking var det rydding, så måtte jeg skifte på og legge begge lillebrødrene mine. Også reiste jeg og mamma først på Brotorvet og så på Down Town. Vi var på Down Town et kvarter før det stengte, men det gjorde ikke noe for kortet til mamma. Det ble brukt på ganske så mange butikker.. Endte blant annet opp med denne søte skjorten:

149 kr på Gina Tricot. Åh, jeg elsker at den har kommet på Down Town. Også er den rett ved inngangen, så det er ikke til å unngå å gå inn der uansett hvor dårlig tid man har. Og Apropo(?) Gina, jeg skal prøve å få tatt bilder av alt jeg kjøpte den dagen, så jeg kan få blogget om det etterpå. Men kan ikke love noe, for jeg skal blogge om bursdag nå etterpå.
Fikk også pudder, noe jeg virkelig trengte. For å si det sånn, så GRAVDE jeg de siste restene ut av boksen i dag.. Så det kunne blitt krise i morgen.


Elsk på selvutløseren på mitt kamera! Det blir skurrete hver gang. Meen, ser dere jeg har rett hår eller? Jeg fikk låne ghd'en til mamma i dag. Heldig som jeg er. Også stripet jeg som sagt håret hos frisøren i går, men det ser dere kanskje ikke, siden jeg måtte redigere bildet litt mørkt fordi det ble så uklart. Og en gladmelding: ghd'en min kommer mest sannsynlig i begynnelsen av neste uke. Can't wait!!

Hva syns du om skjorten?

Blogging igjen i morgen

Nå skal jeg bli flink! Jeg skal begynne å blogge ordentlig fra og med i morgen av. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er egentlig for min egen del. For hvis jeg ikke hadde skrevet det og sagt dette, så hadde jeg nok ikke begynt i morgen heller. For nå har jeg jo lovet det, og kan ikke svikte. Men hadde jeg ikke lovet det, så hadde jeg bare tenkt at "det går sikkert bra med en dag til". VELDIG typisk meg! Er vek det jeg har tenkt helt siden sist jeg blogget.. Men nå har jeg masse bilder å dele med dere også. Tar en oppdatering på de siste "begivenhetene" i morgen, jeg. Så følg med i morgen! Nå har jeg lovet det, og må gjøre det. Også har jeg heller ikke oppdatert dere på hva jeg faktisk kjøpte på Gina den dagen. Woho, blir masse blogging i morgen!


Utrolig bra kvalitet! Er du ikke enig? Men jaja, samma'det :)

Har foresten stripa håret litt blondere hos frisøren i dag, spilt kamp og nå sitter jeg her med verdens verste mageknipe. Så jeg burde legge meg nå i grunn. Dette ble veldig usaklig, men jeg har hvert fall blogga i det minste. Og det er vel en bra start?

En liten shoppingtur

Jeg, mamma og lillebroren min dro på Down Town rett etter skolen. Det skulle bare være en liten tur... Meen, det funker ikke for meg og mamma. Heh, vi bruker alltid lang tid på shopping. Men her er hvert fall dagens fangst:


Undertøy, alltid like gøy med nytt!


Verdens søteste rosa kosetøfler som passer perfekt til den knall rosa kosedressen min.


Hvit blondetopp. Denne bestilte jeg egentlig på hm.com for noen dager siden, men da kom det opp når jeg hadde bestilt den at den ikke kom før i uke 27, altså i midten av JULI. Det var selvfølgelig veldig trist, for den vil jeg jo bruke på sommeren osv. Men på H&M i dag så fant jeg den! Så da var det bare hjem og avbestille den andre.

Nå sitter jeg nydusja etter trening, med min daglige smoothie og kosedressen min med de nye søte tøflene. Deilig!

Hva syns du om fangsten?

EDIT: Alt er fra H&M.

Planlegger shopping nå

.. For Gina Tricot åpner på Down Town på torsdag, og vi skal dit RETT etter skolen. Så da håper vi selvfølgelig på salg, men nå har jeg allerede bestemt meg for å kjøpe noen av disse godsaken:Med bikinitruse til, men gadd ikke legge ut bilde.Jeg ELSKER blomster!


HJELP! De tre nederste kjolene er like, men jeg vet ikke hvem farge jeg vil ha! Hva syns du? Hvit, korall eller lyserosa?

Hva syns du om plaggene, hvem burde jeg kjøpe osv?

Men det er ikke noen som vil sponse meg med litt penger eller? For det er det eneste problemet. Har jo selvfølgelig litt, men ikke nok til alt...

Lørdagskos all by myself

Jeg dør av kjedsomhet. Det er ikke en dritt å finne på, på det kjedelig stedet jeg bor. Alle har jo som sagt dratt fra meg på konf-tur, så nå sitter jeg her all by myself.

Men jeg var på butikken i stad, fortsatt all by myself. Der kjøpte jeg meg Cosmopolitan, Bueno og litt smågodt. Så jeg håper dette kan redde verdens kjedeligste lørdagskveld.


Jo greit da, disse godsakene KAN vel klare å redde meg, hvert fall en liten stund. Men tenk når jeg spiser og drikker opp alt og er ferdig med bladet. DA kommer jeg seriøst til å dø av kjedsomhet. Så har dere noen idè til hva jeg kan gjøre?

Èn ting har fått humøret litt oppover i kveld da, og det er at mamma fant en jakke øverst i skapet hennes, som jeg kunne få. Og den var jo bare supersøt!


En hvit "over hodet"-jakke. Minner meg litt om de røde og blå fjellanorakkene alle bruker for tiden egentlig. Men den er skikkelig søt også passer den til det meste. (Som dere ser så liker fortsatt kameraet mitt å være ufokusert. Noe jeg elsker høyere enn høyest <3<3<3 Not.)

Meen nå roper mamma og jeg må ned og hjelpe henne med en kleskrise. Så da må nok godteri, blad og brus vente. Og det i sikkert noen timer, det er mamma det er snakk om... Jeg som hadde gledet meg til å se i bladet!

Meen, hadde du en idè til hva jeg kan finne på i kveld eller?

Pannekakelaging er alltid like gøy

Madeleine og jeg fant ut at vi skulle lage pannekaker til middag i dag. Så vi dro på butikken å kjøpte de ingrediensene vi trengte.


Sånn, der var de på plass. Og rømme bruker vi som erstatning for egg, siden mamma ikke tåler egg.


Så vispet vi.


Tjukk og god røre!


En panne til hver, så går det dobbelt så fort.


Er vi ikke flinke eller? Og sånn ser Madeleine ut om dere lurte. Ikke drep meg for at jeg la det ut...


Og just to let you know, så var det tredoblet med pannekaker på begge tallerknene når  i var ferdige. Så det er hvert fall middag til i morgen også, selvom jeg holder på å spy av tanken.. For jeg skal ikke si det er lite sukker i de.. Sier alltid at jeg aldri mer skal spise pannekaker etter jeg har spist det, for jeg blir så kvalm at det er ikke mulig! Men godt var det hvert fall så lenge det varte.

Hva syns du om pannekaker?

EDIT - med store bokstaver

Jeg var så trøtt i går at det ble veldig masse feil i dette innlegget. Altså om shoppingen i går. Jeg glemte å legge ut et bilde og glemte å skrive hvor alt var fra og hva det kosta osv. Så da fikser jeg det nå.


Hvit og blå stripete topp kr 129, hvit maritiminspirert høytlivsshorts kr 299, og hvit vanlig shorts kr 99. Alt fra Bik Bok. 4 par halvsokker kr 59.50, fra H&M.


Hvit og blå stripete bikini lr 99 pr. del, fra H&M.

Sånn, nå ble det bedre!

Hva syns du om innkjøpet mitt?
Hva syns du om Maritime klær?


Maritim shoppingtur

Som skrevet tidligere så sover Madeleine her. Og vi reiste til byen rett etter at hun kom. Jeg var i byen i går og prøvde masse klær og sånt og holdt av det jeg ville ha. Så planen var at jeg skulle hjem og snakke med mamma om hva jeg kunne få osv, og reise til byen i dag og kjøpe det. Så dette ble dagens fangst, sommerklær;


Veldig maritimt, for å si det sånn! Har virkelig falt for dette.


Hvit stråveske kr 79,50, hvit- og gulløredobber kr 29,50 og strikk kr 19,50, fra H&M. Solbriller kr 79,90, fra Glitter. Ankersmykke i gull kr 79, fra Bik Bok.


Sko!!


Blå "båt"-sko kr 129, 50 fra H&M.


Hvite ballerinasko kr 249, fra Din Sko.


Høytlivsskjørt med rosemønster kr 99, fra H&M.


Og et vakkert bilde av en happy meg! Jeg vet du syns det er av beste kvalitet. Kameraet mitt elsker å være useriøst. Så unnskyld på det's vegne.

Til sammen så kostet dette 1550 kr. Fikk egentlig litt sjokk når jeg regnet sammen.. Også brukte jeg faktisk over 2200 kr i dag, for vi kjøpte mat og litt ting for mamma også. Men det var en veldig koselig bytur, og nå er jeg kjempehappy!

Skogstur med "restegjengen"

I dag tidlig reiste 2/3 av 9. klasse på kristelig konfirmasjonstur til Skottvik i Kristiansand. Og selvfølgelig så reiste hele gjengen vår bortsett fra meg dit. Så jeg er helt forlatt her hjemme hele helgen! Men jeg overlever nok. Madeleine kom i 3-tiden og sover her. Men siden så mange dro, så var vi jo ikke så mange igjen i 9. så lærerene hadde bestemt at vi skulle på skogstur til Sommerlyst. Og selvfølgelig måtte vi gå den lengste veien, fordi det var sunt for oss og blablabla. Det tok over en time å gå til et sted vi var i en halv time eller noe jo. Men jaja, koselig var det hvert fall!! Jeg gikk meg Vivian, Trude, Catharina og Silje G. Kjempekoselig gjeng!


På skolen rett før vi dro. Klare for tur!


Ut på tur.


Så møtte vi noen svaner på vår vei.
Endelig fremme!

Vi grilla pølser og pinnebrød. Spiste kjeks og miligulrøtter og jadda. Det var kjempekoselig! Vedder på at vi hadde det mye gøyere enn det på Skottvik da, for akkurat da var de på gudstjeneste.

Går dere ofte tur med klassen?
Har dere vært på konf-tur?

Strandoppvarming til sommeren

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget. Har ikke hatt tid. Sånn er det bare av og til. Men jeg skal ikke bruke 5 år på å skrive et unnskyld-innlegg, så ferdig med den saken.

Etter skolen i dag dro jeg, Henriette og Silje V til Susanne for å sole oss. Andre dagen på rad, og jeg begynner å ligne på en tomat i ansiktet.. Jaja, da blir jeg bruuun!

På ettermiddagen dro jeg, Silje, Susanne, Henriette, Martine og Silje V ned på stranda. Planen var å grille pølser og bade. Varme opp til sommeren! Så egentlig kan dere få se strandturen i bilder, med tanke på at vi faktisk tok over 60 bilder.. Men selvfølgelig er ikke alle her, og noen trenger dere ikke å se heller..


Her griller vi. Det var veldig kaldt på begynnelsen, derfor alle har jakke.


Silje V vasset, for hun turte ikke å bade.. pyse..


Nå har vi badet! Forresten så slipper dere å se de bildene, hvert fall i dag. Og en annen ting; dette var ikke årets første bad for meg og Henriette. Det tok vi på lørdag 10. april!


Uut mot havet.


Heistadstranda.


Oppå brygga.


Bra kvalitet.


Seriøse er vi da alltid!


Enda mer seriøse!
Haha, alle ler.


Ntaa, vi klarer nesten ikke å vente til sommeren. Den skal virkelig ta av!

Jeg rakk jo selvfølgelig ikke å ta på meg pudder før vi dro, derfor jeg ikke fikk dekt den fine og røde tomatfargen i ansiktet.
Men dette har vært en av de koseligste dagene på leenge! Og tenk på til sommeren, da skal vi jo gjøre dette hver dag!

Har du badet i år?
Gleder du deg til sommeren?

Konf etterpå

Blogget ikke i går fordi jeg rett og slett ikke hadde tid. Øvde til prøve, jeg og Henriette fikk orden i en perm vi skal levere inn på fredag, fikk ordnet meg jobb på utplassering, syklet på trimsykkelen osv. En stressende dag for å si det sånn. Men nok om det.

Nå er det torsdag og i dag er konf igjen. Det er to uker siden sist, siden det var påske. Så det blir nok koselig. Men jeg må nesten fikse meg, og litt sånt nå, for det er ikke så lenge til jeg må reise. Og jeg må rekke å gjøre et par ting først.
Rosa kosedressgenser <3

Senere skal jeg hente bunaden min, så det blir spennende! Jeg skal gjøre alt for å få blogget mer i dag, så bare følg med.


Ny header ooog

Nå har jeg fått ny header og nytt design som nesten er ferdig. Tusen takk til deg, Susanne, som har fikset nesten alt for meg. Det var kjempesnilt av deg!Hva syns du om det nye designet og headeren?

Nattaa!

Kan det bli bedre?

Nå ser jeg på Frustrerte Fruer og drikker smoothie! Kan det bli bedre på en kjedelig tirsdagskveld som denne? Tror nok ikke det. Bortsett fra at jeg må øve litt etterpå..
Naam!

Ikke kjedelig dag likevel

Jeg trodde at dette skulle bli en pang kjedelig start på skoleuka. Være hjemme hele dagen, ikke gjøre noen ting, bortsett fra å øve til fremføring og prøve i morgen. Men så skriver jeg med denne søte jenta på msn, også fant vi ut at vi kunne jo finne på noe sammen. Så litt senere står hun utenfor min dør.
Bad hairday og alt mulig på meg i dag..

Men nå har hun funnet noen klær jeg skal gi bort som hun vil ha, så vi blogges!

Skoleklar!

Nå er jeg skoleklar! Not.. Orker ikke skole nåå. Har ikke sovet mer enn 3 og en halv time i natt. For jeg fikk ALDRI sove. Typisk etter ferie. Men nå er jeg hvert fall oppe, sminket og klar. Skal bare ned og rydde ut av oppvaskmaskina mens jeg spiser frokost og lager mat. Stress!
Planen min er å rekke å gå opp "skolebakken" så jeg kan gå med Silje V og Henriette. Så da må jeg kjappa på!


I dag bruker jeg den nye toppen min!

Men dere som skal tilbake på skolen i dag, have fun! Hehe.. Og dere som ikke skal; NYT DET!

Hjemmealene-party

Weey, endelig hjemme alene! I en halvtime... Jeg er sånn seriøst aldri hjemme alene. Er nok fordi jeg har 4 yngre søsken og hjemmeværende mamma. Ganske kjedelig i grunn. Men nå får jeg oppleve det i en halv time, fordi familien skal spise middag hos bestemor. Men jeg skal på trening halv 7, og jeg vil ikke droppe det siden jeg ikke har trent siden før påsken.

Og siden dere er så heldige, så får dere se et så random bilde som den gangen jeg spiste sushi i Bergen.

Naam!

Men nå må jeg spise ferdig og få på meg treningstøyet. Jeg skal nemlig jogge til treninga siden ingen er hjemme og kan kjøre meg. Flinka meeg! Men fikk plutselig veldig dårlig tid. Heh, rart til å være meg....

En smoothie kan virkelig snu humøret

Glad igjen! Eller, hvem blir ikke glad når man kan drikke smoothie til frokost? Det elsker jeg med helger og ferier, for da har jeg som regel god tid om morgenen og rekker å lage smoothie. Nå har jeg følelsen av at dette kommer til å bli en flott dag! Haha, er det mulig at smoothie kan snu så fort på humøret? Meen tilbake til smoothien min <3
Naaam


Og forresten, ikke bry dere om håret mitt som står til alle kanter. Har ikke fikset det enda.

Egentlig så er det litt rart at jeg ikke er lei av det, med tanke på at jeg drikker det nesten hver dag. Men med nye smaker hele tiden, så går det vel ikke an å bli lei?

Syns du smoothie er godt?
Drikker du det ofte?

God morgen - eller ikke

Jeg våknet nå jeg. Ikke så gøy egentlig. For det er skole i morgen, og da må jeg prøve å legge meg litt tidligere i kveld (HA HA). Men det kommer aldri til å skje nå som jeg har våknet så sent. Jaja, det går sikkert bra. Jeg er vant til å legge meg kl. 2 når jeg skal på skolen dagen etterpå, og står opp halv 7... Unnskyld, jeg skal ikke klage, men ikke så bra start på dagen. Men det kommer nok et mer lystig innlegg etter at jeg har kommet ut av senga, spist litt og sminket meg!


(weheartit.com)


Te-lys

Sorry for at designet er helt på tur, men som sagt så er det under oppussing. Og Susanne skal forhåpentligvis fikse med det i morgen. Men nok om det. Nå er rommet mitt nesten ferdig, og jeg kan faktisk se sofaen, senga og gulvet mitt! Woho, fremskritt. Så i kveld, etter at jeg kom hjem fra Henriette, så har jeg sittet i sofaen med alle lys av og bare tre te-lys på bordet. Kjempekoselig!


Skummelt! Se på skyggene i fjeset.
Enda skumlere!

Under oppussing

Bloggen er under oppussing for øyeblikket. Så designet er nok litt på tur i nærmeste fremtid. Tenkte jeg bare skulle si ifra!


(weheartit.com)

Leting etter påskeegg

Ett veldig sent innlegg med tanke på at det ikke er påskeaften lenger, men som jeg skrev i det forrige innlegget så har jeg ikke hatt internett siden broren min spiller fifa på nettet osv. Men nå har han endelig lagt seg, så jeg kan blogge.

Som alle andre påsker i mitt liv, så skulle vi leite etter påskeeggene i år også. Man blir aldri for store for det. Det er påsketradisjon. Så på kvelden, etter masse mas, så gjemte mamma og pappa eggene våre. Vi leitet og leitet, og jeg fant broren min sitt, men ikke mitt. Mamma og Pappa begynte bare å le fordi jeg og søsteren min brukte så lang tid. Men til slutt så fant jeg egget mitt inni en av lekene til iliiebroren min.


Egget mitt ser slik ut. Det er veldig spesielt, men søtt. Vi fikk hvert vårt av bestemor for noen år siden.


Også åpnet jeg det..


NAM! Jeg elsker Candy King-smågodt! Kanskje fordi jeg er drittlei av smågodtet de har på Kiwi? En liten hemmelighet er at jeg nesten bestilte det, for jeg tror jeg sa det til hver av mamma og pappa 5 ganger eller noe.


Så måtte jo selvfølgelig lillebroren min også få et påskeegg. Mini-egg. Kjempesøtt! Men etter tre biter orket han ikke mer og løp rundt som en gal resten av kvelden.

Dagens fangst

Jeg fant heldigvis laderen i stad, og fikk tatt bilder av det jeg kjøpte. So here it comes!
Jeg slår til igjen med flere blomster. Heh! Og bukse fra Cubus.


Også måtte jeg prøve med jeansjakke utenfor.


Egentlig en skål, meen..


Man kan ta ringer rundt hele og putte masse gøy oppi! Så den skal jeg ha på rommet. Den er forresten fra Princess.

Det var dagens innkjøp. Men nå må jeg poste det, for broren min skal spille fifa, så jeg kan ikke være på internett.
Krise!

Jeg finner ikke kameraladeren min, og kameraet er selvfølgelig tom for strøm. Den har blitt borte i all roting og rydding. Jeg som skulle ta bilder av dagens fangst. Men guess what, da blir det ikke bilder nå.. Får heller snu hele rommet mitt på hodet, for så og kanskje finne laderen. Lade kameraet i noen timer, så kan jeg begynne å ta bilder. Og innen den tid er det sikkert mørkt. Og siden jeg ikke har noe kamera oppe å går, så blir det heller et par bilder av øynene mine. Som jeg redigerte tidligere i dag.

HEADERAVSTEMNING

Nå har jeg kommet til et dilemma jeg tenkte dere kunne hjelpe meg med. Hvilken header skal jeg ha? Dere skjønner, Susanne har laget disse headerene til meg (ikke den siste), noe så snilt! Men nå vet jeg ikke hvem jeg skal ha. For de var så fine. Så hjelp?


Nr. 1?Nr. 2?Nr. 3?Eller den jeg har fra før?


Hva syns du?

Costume og YT

Etter en kort og stressende bytur, og en lang Kiwi-tur, så sitter jeg endelig i sofaen min med Costume og den nye yoghurten YT.


Happyface.
Ser den ikke god ut? Den var kjempegod! Og rett etter dette bildet, så klarte jeg å søle i sofaen. Flinka meg!

Men nå skal jeg fortsette å se i bladet.


Tidlig til byen, du liksom

Som jeg skrev i går så skulle jeg og mamma til byen tidlig i dag. Og se på klokken nå.. Whops, kvart over 2. Det kaller jeg tidlig bytur, heh. Hvert fall når butikkene stenger i 3-4 tiden. Vi skulle reise i 10-tiden, men begge drøyde den til 11. Så fikk jeg melding om at jeg måtte være klar om 10 minutter. 10 minutter senere står jeg utenfor og venter på at hun skal hente meg hos Silje V. Jeg venter og venter.. Så får jeg melding om at bilen ikke starter. Typisk! Så pappa kom og hentet meg med den andre bilen, og etter det har jeg sittet hjemme og ventet. Men da fikk jeg tid til å ta noen bilder i mens..


Kameraet var glad i meg, tydlige bilder sa du?


Sånn! Endre litt på instillinger, fru blond..

Jakke fra H&M - Bukse fra Cubus - Veske fra H&M - Skjerf fra Gina Tricot - Ikke på bilde: Cowboy inspirerte boots i samme farge veska.

Unnskyld for rotet, men alle tingene mine ligger utover hele rommet pga. oppussingen.
Men nå må jeg fikse meg ferdig, for bilen virker igjen, og vi reiser straks.

Blomster mønster, hot or not?

Hva syns du om blomster mønster på klær og tilbehør? Det er jo veldig inn denne våren/sommeren. Så da lurer jeg på hva dere syns.
(Bilder fra weheartit.com og polyvore.com)
Hot or not?

Jeg syns det er veldig kult jeg. Med det rette tilbehøret kan du få et søtt eller tøft antrekk.

Sover hos Silje V

Jeg sover hos Silje V i natt. Vi har snakket såå mye om at vi vil til USA og gå på high school når vi blir 17. Jeg skal det, for det bestemte jeg meg for for nesten tre år siden. Men nå prøver jeg å få Sv til å reise også. Så vi har prøvd å overbevise foreldrene hennes osv. Så tok vi noen like seriøse bilder som jeg tok med Susanne i går. Grunnen til at Sv har på solbriller er fordi hun foretrekker å være anonym i kveld. Haha.


PENE!Også hadde Sv alle-vinklers photoshoot av meg.. Bare et par av bildene.
Men nå skal vi skravle litt og sove. Må nemlig opp tidlig i morgen, fordi jeg skal til byen med mamma for å kjøpe inn et par ting til rommet mitt.

Køyet hos Susanne

I natt har jeg sovet hos Susanne. Vi tok masse bilder i går, så skulle jeg poste ca. dette innlegget. Men neida, internett slutta å virke. Og jeg som skulle fikse med designet og alt. For det har jeg ikke fått gjort etter jeg bytta header. Men vi greide oss fint uten internett. Vi så heller på Bare Bea og skravlet i vei.

Så kommer det to utrolig seriøse bilder!! Haha, vi så på bilder fra 6. klasse og måtte selvfølgelig etterligne. Fine eller?Tenk at vi var seriøse da..

24/7 on my mind

På hytteturen hørte vi på musikk 24/7. Til og med når vi sov! Og jeg skal love at det ikke var lavt da heller.. Men Susanne hadde lagd en spilleliste på iPoden til turen, så det gikk mest i den. Og bare for å si ifra, så er det veldig masse gamle sanger, men det er jo bare koselig. Så da tenkte jeg at jeg kunne vise ganske mange av de. Enjoy!


Cascada - Pyromania


Master Blaster - Come Clean


Maroon 5 - She Will Be Loved


Kelly Rowland - Like This


Chester See - God Damn You're Beautiful


Dj Skeptyk - Colors Of The Rainbow


DCX - Flying High (Dj Splash Remix)


Eddy Wata - I Like The Way


ItalioBrothers - Love Is On Fire


IYAZ - Solo


IYAZ - In My Streets


Ke$ha - Your Love Is My Drug


Ke$ha - Kiss N Tell


The Wreckers - The Good Kind


Lil Eddie - Statue


Drake, Kanye West, Lil Wayne, Eminem - Forever