Girlsnight with The Switch

Tante Anne er på besøk fra Bergen denne helgen, så jeg og hun er barnevakt for alle småsøsknene mine i kveld. Nå er alle i seng, så vi skal kose oss med masse digg og filmen The Switch.

Nå skal vi kose oss med dette. Så dere får ha en fin kveld og natt til 1. mai, hehe :-)


Hva gjør du i kveld?

Bendit Cup

Kom hjem fra dugnaden på Bendit cupen på Heibanen for litt siden. Det var dødsvarmt! Måtte gå rundt i store Bama-gensere! men det gikk så fint så - vi fikk jo masse gratis mat, juice og smoothie siden vi hjalp til. Deilig! Jeg stod litt i kiosk og løpte etter baller i en konkurranse, utrolig spennende.... he he.

Også er det utrolig koselig når lesere kommer bort til meg og sier at de leser bloggen min og er skikkelig fan osv. Herregud jeg blir sa glad av det :-D Dere er søte!

Jeg hadde med meg digitalkamera, som flere av jentene gikk rundt og knipset bilder med. Så jeg kan jo vise litt, men som sagt; digitalkamera - så ikke beste kvaliteten.


Noen søte jenter som ville være med på bloggen - søtt!


Og selvfølgelig dagens outfit <3<3<3

Neida, men dødsdeilig genser, bortsett fra at det var litt for varmt med den i solsteiken i dag. Så nå har jeg skiftet til noe lettere, og skal kose meg med favorittisen min og opptak av Frustrerte Fruer. Er faktisk hjemme alene for en gangs skyld!


Hva skal du i dag?

OUTFIT: last night's birthday

Takk for all hjelp med antrekksvelging i går, men jeg endte faktisk med det motsatte av det de fleste sa. For som sagt så klarte jeg ikke å bestemme meg, men da jeg tok det på meg igjen 10 min før jeg reiste i bursdagen til Susanne, så følte jeg meg mye mer vel i jumpsuiten - så da ble det den!


jumpsuit/tube-bh fra Bik Bok skoene er mammas armbånd fra Forever 21 ringer fra Bik Bok/H&M øredobber fra Vero Moda?

Nå drar jeg på dugnad med fotballen, for å hjelpe til med en cup på banen. Så dere må ha en finfin lørdag, så blogges vi!OUTFIT: pink flower tights

jakke fra Forever 21 genser/shorts fra H&M tights fra Bik Bok wedges fra DNA armbånd/ring fra GIna Tricot

Nå skal jeg i bursdagen til Susanne, så vi blogges senere! Ha en fin fredagskveld :-)HJELP MEG MED Å VELGE BURSDAGSANTREKK TIL IKVELD?

Jeg skal i bursdag om en time, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Dårlig planlegger! Det står mellom to ting; en leopardmønstret jumpsuit eller en blomstermønstret kjole. Så please hjelp meg!

Dere er alltid så flinke til å hjelpe meg, så jeg hadde satt veldig pris på om dere hadde hjulpet meg litt fort. Takk på forhånd :-D

Her er antrekkene det står mellom:
Aner ikke hva som skjedde med bildekvaliteten....


Men nå får jeg gjøre meg klar, pakke inn gave og scrappe ferdig kort, mens jeg venter på et svar fra dere, hehe.
Prioritering?

Heldig som jeg er, så har vi prøve i morgen. Pang-start på første uken etter ferien! Jeg har ikke begynt å øve enda, så det er planen nå, med tanke på at jeg ikke skjønner bæret av det kapittelet vi har om. Det er naturfag, men skulle nesten tro det var matteprøve, for det er så masse regning og slikt.

Nå skal jeg bare lage meg en stor og deilig smoothie - så jeg får litt energi, også får jeg sette meg godt til rette og pugge! Går det rette veien så blir det kanskje Criminal Minds etterpå, men selvfølgelig kommer skole først.... Yeye, læreren sa at prøven ikke var så vanskelig, så vi satser på at det er sant! Uff, jeg må bli flinkere til å prioritere pugging..Forresten så skal jeg fikse med resten av designet på bloggen, til helgen. Har ikke rukket det de siste dagene, for jeg har hatt det så travelt.


Har du prøve i morgen?
Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: printed blouse

Dette er og kommer til å bli en stressende dag. Nå har jeg gjort alt av husvask, spiser og blogger, og om 10 min så drar jeg på trafikalt. Etter det så er det rett på trening, også får jeg forhåpentligvis begynt å øve på morgendagens prøve i 9-tiden i kveld.. Prioriteringer her, ja...


jakke fra Forever 21 bluse fra Bik Bok bukse/belte fra Gina Tricot wedges fra DNA


Nå må jeg løpe og gjøre meg klar, så vi blogges!
Pictures: summer flowers


_Private

Jeg tok bildene tidligere i dag. Ble mest fornøyd med det første.


Hva synes du om bildene?

OUTFIT: lace tights

Blondetights, dongeriskjorte og hotpants minner meg såå om sommeren i fjor på litt kalde dager. Og når jeg først er i sommerstemning, så er det rett på med verdens beste sko; Toms! Favoritten over alle favoritter!


skjorte/hotpants/tights fra Gina Tricot topp fra Vanity sko fra Toms armbånd fra Vanity/Pieces ringer fra Forever 21/Primark


Nå skal jeg snart på fotballtrening, så vi blogges senere. Da kommer det en bildeserie.
Anbefaling av ansiktsrens

Jeg har fått flere spørsmål om hvordan hvordan jeg får huden min til å være så ren. Da må jeg bare si at jeg har ikke så ren hud, men jeg bruker et produkt som jeg synes hjelper bra til. Etter at jeg begynte å bruke det, og i.d. bareMinerals pudder, så har huden min blitt mye renere!

Det jeg bruker er en såpefri rensegelé, som er basert på vann fra kilden Avéne i Syd Frankrike. Jeg vasker ansiktet mitt med denne rundt en gang om dagen, av og til to. Etterpå så får man babymyk hud - kjempedeilig! Også er den veldig lett å skylle av, noe som er et stort pluss!

Den er fra merket Avéne, og heter Cleanance (Gel nettoyant sans savon). Den kan kjøpes på Apoteket.


Så det er min anbefalning for renere hud! Det er i hvert fall dette som har hjulpet for meg; denne rensegelén og i.d. bareMinerals sminke :-)


Har du prøvd denne?

Any road will get you there


_Private


Hva synes du?

OUTFIT: which one?

Søndag kveld var jeg ute med Susanne, Silje Veronica og Martine. Det var veldig spontant, og jeg hadde bare sommerklær med og på, da jeg var hos Susanne, grunnet "photoshoot" i skogen. Da fikk jeg gå bersjerk i skapet til Susanne (lucky me!) og endte opp med disse antrekkene.

Jeg hadde først på meg skinnjakken, så dongerijakken, siden Susanne og jeg byttet på veien. Her er antrekket(ene), og jeg lurer nå på hvilket dere synes var finest!
Som sagt så er alle klærne Susanne sine, men jeg vet at dongerijakken og lommeboken er fra Gina Tricot og skinntightsen er fra Bik Bok, skoene er mine

Jeg ser nå at min favoritt er det første - med skinnjakken!


Hva synes du om antrekkene, og hvilket likte du best?

Ny sommerlig header og design

Jeg har sittet i hele kveld og puslet med header og design. Jeg er INGEN mester på dette, så da tar det virkelig sin tid å prøve å skjønne koder osv. Men jeg fikk det halvveis ferdig i kveld. Det er fortsatt masse småting jeg vil endre på, og slikt, men nå må jeg ta kvelden, for det er jo tross alt skole i morgen!

Her er litt av det gamle:


Veldig vinterlig, og fargeløst


Mens her er det nye - halvferdig, vel og merke:


Mye mer sommerlig, og friskere farger


Så det kommer som sagt til å bli flere endringer i løpet av de neste dagene, kanskje til og med header-endring også. For som dere kanskje ser, så er det veldig dårlig kvalitet på headeren - that sucks! Natta!


Hva synes dere om det nye designet så langt?

This header?

Pc'en var litt på tur i går, så jeg fikk ikke laget header slik jeg ville. Derfor lagde jeg bare en med noen random redigeringer, litt i halvsøvne, men ble ikke fornøyd. Liker ikke bildet i seg selv, og synes også det ble for masse farger osv. Men, tror jeg bare har den først, så jeg får variasjon til det nye designet (som forresten kommer i kveld).

Jeg kan vise headeren, så dere kan bedømme selv. Det skal selvfølgelig være en tekst med navn o.l på den, om jeg skal bruke den, men her er i hvert fall et utkast av headeren:


For et morderblikk!

Nå skal jeg spille fotballkamp, så jeg fortsetter designlaging senere i dag.

Hva synes dere om headeren? Skal jeg bruke den?

Forhåpentligvis nytt design

Nå drar jeg opp til Susanne, for vi skal nemlig ta bilder. Bilder som forhåpentligvis ender i ny header og nytt design. Går det som det skal, så håper jeg det blir ferdig i kveld. Er så lei av designet mitt nå, at jeg ikke klarer å se på min egen blogg lenger, hehe... Så det har gjort så jeg har mistet litt blogglyst. Men nytt design betyr mer blogglyst! Så da får jeg komme meg opp til Susanne.

Bilde fra i sommer - aah, brune!

Hva gjør du i dag?
Blir det bra med nytt design?

God påske

Nå har jeg prøvd å få internett i tre timer eller noe. Tror internetten vår også har tatt påskeferie. Så pappa dro på jobb og hentet internett der. Jeg må jo selvfølgelig ønske dere alle en god påske!

Nå sitter jeg og gomler i meg påskeegget mitt, som jeg måtte lete etter i stad. Man blir aldri for gammel for det, hehe! Etterpå skal jeg, mamma og pappa ha påskekrimmaraton. Ikke akkurat en veldig spesiell kveld, men det er deilig og bare slappe av også, føler meg ikke helt på topp i kveld dessverre.
Dere får ha en god påske alle sammen! Kos dere i kveld :-)


Har du fått påskeegg?

My birthday kid

I dag har min kjære bestevenninne Susanne bursdag. Så gjett hvem som stod opp halv 9 og bakte brownies, og kom på døren hennes i dag tidlig daa?? Jeeg! Med hjerter på, selvfølgelig! Tenk å ha bursdag på påskeaften da :-D

Siden jeg allerede hadde invitert meg selv, så hjalp jeg henne med å lage oreokake. Yummy! Og nå sitter vi her da, gode og kvalme etter at vi delte ett stykke oreokake. Uff, kvalmende, men farlig godt! Etterpå skal jeg, Silje Veronica og Susanne enten på Peppes, eller bestille pizza hjem, for å feire litt. Koselig!
 
Nå skal vi chille litt ute i sola, så må dere ha en fin påskeaften videre kjære lesere! GOD PÅSKE!


Hva gjør du denne påskeaftenen?


OUTFIT: flower printed tights

Jeg har blitt så flink til å grave bakerst i skapet i det siste, så i dag fant jeg tre plagg det er lenge siden jeg har brukt. Tightsen brukte jeg masse i fjor vår og sommer, toppen har jeg kanskje brukt en gang, og jakken brukte jeg masse i høst.


He he.. Alltid like koselig med småbrødre på sparkesykkel som alltid skal ødelegge... Happyface!!


topp/tights fra Vero Moda jakke fra Bik Bok veske fra H&M ballerinas fra Din Sko ringer fra Forever 21/Bik Bok/H&M


Uff, det er så varmt ute nå! Rant vekk når jeg hadde på denne jakken, så når bildene var tatt var det bare å slenge den av seg!

Edit: Jeg er ikke så oransje i ansiktet in real life, er vel heller mer rød, siden jeg er solbrent.. Aner ikke hva som skjedde, jeg.
You can't cross the sea merely

.. by standing and staring at the water

Klarte ikke å bestemme meg for hvilken redigering jeg likte best, så hva synes du?
_Private - Model:  Madeleine


Hva synes du?
Hvilken redigering likte du best?

Fra bukse til shorts

Jeg fant en bukse langt bak i skapet, som jeg ikke har brukt på år og dager. Hadde heller ingen plan om å bruke den igjen, så da tok jeg frem saksen og klipte i vei - uten mål og mening (nesten). Det ble en shorts, litt faila på ene beinet, og litt kort.

Jeg tok også frem en kniv og lagde masse hull og rifter så den skulle se slitt ut. Synes resultatet ble ganske bra egentlig!

Før:
Etter:

Nå skal jeg spille Cluedo med mamma, før det blir påskekrim og Criminal Minds. Krimkveld altså!

Hva synes du om resultatet?

OUTFIT: mama's top

Været er nydelig i dag også, men jeg har nesten ikke solt meg noe, med tanke på at jeg ble så solbrent i går... Hehe. Burde nesten blitt solbrent på ryggen i dag da, så det skulle blitt "likevekt". Er jo rød foran og hvit bak.. Derfor er jeg litt rød i ansiktet på bildene, det går ikke an å sminke det vekk en gang..

I dag låner jeg mammas søte blomstertopp!
topp fra JC bolero fra Cubus tights fra Bik Bok veske fra Pieces armbånd fra Vanity ringer fra Gina Tricot/Forever 21/Primark hårpynt fra H&M

Nå skal jeg gå og finne på noe. Forhåpentligvis noe som er bedre enn å rydde rommet... Men jeg burde vel gjøre det, for det ser lite fint ut her nå..Pink flowers
_Private

Jeg tok disse bildene for rundt et år siden. Fant de igjen i går, og redigerte litt på de i stad. Liker den søte rosafargen. De er forresten tatt med digitalkamera. Det var det eneste det kameraet var bra til - å ta bilder av blomster og slikt.


Hva synes du om bildene?

I miss the american lifeJeg har egentlig aldri blogget ordentlig om USA-turen slik jeg lovet dere i mange måneder etter sommeren i fjor, jeg. Uff, dårlig blogger. Det blir litt vel sent å begynne å blogge om det nå, siden jeg var der i fjor sommer liksom. Men jeg fant igjen bildene på pappas hardisk i stad, så jeg kan jo vise noen i ny og ne. Har sykt masse bilder der i fra!

Ååh, som jeg savner det! Heldigvis er det bare ett år og noen måneder til jeg forhåpentligvis faktisk skal bo der i et år da. Ååh, som jeg gleder meg!

Hva synes du?
Har du vært i USA?

I mitt klesskap: BLUSER

Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt; I mitt klesskap. Slik at jeg viser dere litt av mine favoritter i klesskapet for hver gang. Så tar jeg det under kategorier. Slik at i dag viser jeg alle favorittblusene mine. Og en annen dag viser jeg alle favorittopper, bukser osv. Om dere skjønner? Jeg er en dårlig forklarer..

Så her er alle favorittblusene mine. Egentlig så er det de fleste jeg har, men jeg virkelig elsker de. Bluser kan være så fine og pyntet, samtidig som de er kjempebehagelige! Så dette er et plagg jeg bruker masse av, som dere kanskje har merket.
Alle over er fra Bik Bok


H&M


Gina Tricot

Som dere ser, så er jeg stor fan av bluser fra Bik Bok! Hehe. Nå må jeg gjøre meg klar for fotballtrening, så vi blogges!

Hva synes du om blusene? En du likte spesielt godt?
Skal jeg fortsette med "I mitt klesskap"?

Sunburned

God morgen, eller god formiddag! Susanne og jeg har vært oppe siden halv 10 og solt oss. Nå orket vi ikke mer sol, og gikk inn og merket at jeg var rød. Haha, jeg er solbrent på skuldrene og i ansiktet. Fint... Jaja, da blir jeg brun litt senere i hvert fall!

Nå kom akkurat Silje Veronica, så vi får stelle oss litt, og være sosiale. Senere er det fotballtrening. Deilig med det i ferien! Merker jeg savner det allerede, haha. Ha en fin dag videre!
_Private - gamle bilder med ny redigering


Hva synes du om bildene?
Hva skjer hos deg i dag?

OUTFIT: black and white pants

I dag har jeg på favorittbuksen min! Den har vært favoritten siden jeg kjøpte den. Love it!


bluse og bukse fra Bik Bok veske fra H&M wedges fra DNA ringer fra H&M/Bik Bok

Nå er jeg hos Susanne, hvor jeg skal tilbringe natten. Hun har vært i Sverige i dag, så vi skal kose oss med påskekrim og masse godis nå. Men nå begynner det, så vi snakkes!!Wants right now
//hm.com bikbok.com ginatricot.com monki.com nelly.com


Hva synes du om tingene?
Noe du også har lyst på?

Betakaroten

Leser: Kan du vær så snill og skrive ett innlegg om betakarotene? Er de bra? Funker det? Hvordan skal man ta de osv? Tror det hadde vært til stor hjelp for mange!


Dette er tredje året jeg bruker betakaroten, og jeg har aldri vært så brun før, som jeg ble de to forrige somrene. Så jeg velger å tro at det er en sammenheng der. Det er jo så mange som sier at det ikke virker, men jeg mener det gjør det, av egen erfaring, og også av det jeg har hørt fra andre som har brukt det. Så ja; de er bra, og jeg synes de funker!

Jeg har vært innom tre forskjellige merker, og har ikke merket noe stor forskjell på disse. Så jeg tror ikke merket har så masse å si. Jeg tar èn om dagen, når jeg spiser frokost. Da svelger jeg med drikke. Man kan ta mer en enn om dagen, da sies det at man blir enda brunere, men jeg synes det funker bra med en, og det er jo det som er anbefalt. Og da blir det jo også billigere.

Hvis du har tenkt til å bruke betakaroten for å bli brunere i sommer, så anbefaler jeg å starte nå, rundt april/mai. For da blir kroppen og huden forberedt på solingen, og vant til tablettene. Derfor startet jeg nå, for jeg gikk ikke på det denne vinteren, siden jeg ikke har tatt solarium.


_Private


Og husk; det er et kosttilskudd, med vitaminer, så det skal ikke være noe farlig å ta!


EDIT: Det koster mellom 100 og 200 kr. Det kommer an på merket. Denne betalte jeg 99 kr for, siden den var på salg, men det er bare 90 kapsler. En med 150 kapsler koster rundt kr 150, om jeg ikke tar helt feil Og man får kjøpt det i helsekostbutikker eller på nettet, som jeg vet om i hvert fall.

Går du på betakaroten, eller skal du begynne?

OUTFIT: green flower printed

I dag var det nok en gang strålende fint vær, og jeg dro frem enda en sommertopp fra bakerst i skapet. Denne elsker jeg! Den gir så sommerfølelse. Elsker grønnfargen og mønsteret. En perfekt sommertopp!

Jeg har forresten ikke vært hjemme før nå i dag, derfor det har vært lite fra meg i dag. Har vært hos Susi og Silje Veronica, og bare slappet av og nytet det fine været!


topp fra Urban tights fra Bik Bok jakke fra Gina Tricot veske fra H&M sko fra Eurosko


Jeg har fått flere spørsmål angående betakaroten, så jeg skriver et innlegg om det i morgen. Nå skal jeg nemlig kose meg med påskeegg fra bestemor og sesong 7 av One Tree Hill, som jeg fikk låne av søte Silje Veronica. Etterpå tror jeg det blir påskekrim på tv med mamma og pappa :-)When the sun shines

Ha en fin, og kanskje solfylt mandag, kjære lesere! Nyt denne fridagen og ferien, det skal jeg. Etter en litt over to-timers lang joggetur, tar jeg turen opp til Susanne, hvor vi skal sole oss og slappe av i det nydelige været!


_PrivateHar dere fint vær?
Hva skal du i dag?

My new cute bracelet

Jeg fikk verdens søteste armbånd av bestemor og bestefar i stad! Jeg elsker det. Utrolig søte farger, og det passer til så masse. Det kommer til å bli brukt mye!
Nå skal jeg nerde en random tv-serie på nettet, eller se på film. Hmm, dilemma. Ha en fin søndagskveld kjære lesere!

Likte du armbåndet?

Litt sånn småflink

I det forrige innlegget så skrev jeg at jeg hadde vært flink. Så nå skal jeg fortelle! Jeg sto opp kl 10, fordi jeg skulle sole meg. Men hvor var solen? Så jeg hadde ingenting å gjøre, og jeg bestemte meg for å ta en liten joggetur. Den lille joggeturen endte etter 2 og en halv time med jogging + en halv time med besøking! Jeg er stolt, hehe.. Sikkert ikke masse for noen, men jeg pleier å være død etter en time.

For de som er kjent, så jogget jeg fra Heistad, opp til Stridsklev - Flåtten, så til Down Town og bort på Vessia, hvor jeg besøkte bestemor og bestefar i en halvtime, og fikk litt vann. Så begynte tilbakeveien, og jeg jogget over Herøya, langs Hydro, og helt til Skjelsvik. Der ble jeg hentet av pappa, for det var en time til vi skulle i selskap. Utrolig deilig! Også kom sola på tilbakeveien, så jeg fikk litt farge i ansiktet også.

Det var da min joggehistorie - før jeg dro i selskap og spiste godis og kaker....... I hvert fall med litt god samvittighet da. Tror jeg skal gjøre det samme i morgen, for det var utrolig deilig!Nå skal jeg finne på noe. Aner ikke hva, men noe skal jeg gjøre. Jeg må i hvert fall ut av dette huset. Har maur i rompa eller noe, klarer ikke å være inne, haha. Det er jo så fint vær!  Er like før jeg tar en joggetur til. Neidaa, eller nesten.

Pleier du å jogge?
Hva skal du i kveld?

OUTFIT: birthday

Jeg har dødsdårlig tid, vi skal kjøre nåå. Skal nemlig til tante Ragnhild og feire bursdagen hennes. Jeg har vært kjempeflink i dag, men det skal jeg fortelle om senere. Jeg tok litt "grandma-style" i dag, haha:


bluse/tights fra Bik Bok skjørt fra USA veske fra H&M

Men må løpe, alle sitter i bilen og venter. Sorry for hasteinnlegg med dårlige bilder, men ville så gjerne vise outfit!!
The best day

Dette har vært en koselig dag!! Jeg har så vidt vært hjemme, så derfor ble det dessverre lite blogging. Fikk heldigvis blogget outfit fra macen til Susi. Jeg dro opp til henne på formiddagen, også lå vi på verandaen og solte oss i flere timer. Så dro vi på butikken med Susis søster og søskenbarn ++, og kjøpte is. Aah, sommerfølelse!

Senere dro jeg på middag hos bestemor og bestefar, og spiste deilig taco. Så dro jeg tilbake til Susanne, hvor også Jonas var. Resten av kvelden chillet vi, og koste oss med tortilla og sjokolade. Yummy!


Verdens beste is!!

Nå tar jeg snart kvelden, for jeg skal forhåpentligvis opp tidlig og sole meg i morgen, hvis det er fint vær selvfølgelig. God natt :-)

Har du hatt en bra dag?

OUTFIT: summer

Været har vært nydelig i hele dag! Jeg dro frem en av mine søte sommertopper, som jeg kombinerte med dongerijakke. Aah, summer feeling! Jeg og Susanne har stekt oss i sola i dag, så jeg har fått skille!!!


topp fra H&M blondetopp fra Cubus tights fra Bik Bok jakke fra Gina Tricot veske fra H&M sko fra Eurosko

Nå skal jeg snart på middag hos bestemor og bestefar, før jeg skal tilbringe resten av kvelden med Susanne og Jonas. Koselig!