Outfit 31.05.10


Topp fra Sorbet - bukse fra Cubus - skinnjakke fra H&M -solbriller og øredobber fra Glitter - armbånd fra Pieces - smykke fra Cubus

Detaljer. Kjempe søt babyrosa topp som jeg fikk i Oslo i går.

Btw. så kommer nok mest sannsynlig all "Oslo-bloggingen" i morgen, for jeg har ikke fått lagt inn bildene før nå. For jeg har sittet med nesen ned i mattebøkene i hele dag, for vi har nemlig MATTEtentamen i morgen. Koselig det...........
Ønsk meg lykke til da!

Hva syns du om outfiten?

Mobilblogg: Nå sitter vi på operaen og spiser verdens beste oreokake fra Deli De Luca. Digg! Har fak

573314-1-1275226716885.jpg
Mobilblogg: Nå sitter vi på operaen og spiser verdens beste oreokake fra Deli De Luca. Digg! Har faktisk shoppet litt i dag også.

Mobilblogg: Nå er vi klare for Grand Prix, med norske flagg og greier! Dette blir kult. Dere får se

573314-1-1275148607912.jpg
Mobilblogg: Nå er vi klare for Grand Prix, med norske flagg og greier! Dette blir kult. Dere får se om dere kan se meg da, haha. Men nå må vi forte oss litt for å rekke å gå litt mer i byen for å se. Har selvfølgelig shoppet litt i dag også, men går det an å reise til Oslo uten å shoppe? Nei:) Skal du se på Grand Prix finalen?

Nytt antrekk

Jeg var i byen i dag, og der fikk jeg blant annet skaffet meg et nytt antrekk. Syns egentlig det var ganske kult jeg, bare at det må bli litt varmere før jeg kan bruke det. Også har jeg letet lenge etter en overdel med sånn "skulder-pynt" på, så det var jo midt i blinken. Og jeg har også falt veldig for høytlivsshortser- og skjørt, det blir det masse av i sommer! Litt mange bilder, men mamma tok bilder og ble aldri ferdig.
"Mamma, hvor skal jeg ha armene mine? De er bare i veien!"...


Jeg er så pen når jeg ler <3<3<3


Detaljer.

Hva syns du om det nye antrekket?

Men nå BURDE jeg sove, for jeg skal stå opp kl 5 for toget går fra Porsgrunn 10 over halv 7.... Jeg som hadde planlagt å legge meg kl 23.00. Jah, det funker ikke for meg og mamma akkurat. Så det er to timer og tre kvarter til jeg skal stå opp, ønsk meg lykke til!! Og btw, kanskje jeg skal fortelle grunnen til at jeg skal stå opp kl 5 en lørdags morgen/natt. (Er litt trøtt, henger ikke med) Jeg, mamma og tante Charlotte skal på Grand Prix finalen i Oslo i morgen. Gleder meg skikkelig! Også skal vi gå i Oslo på dagen, se på kjendisene på Plaza, shoppe litt og sove på hotell. Det blir koselig! Skal prøve å få mobilblogget litt også. Så stay tuned.

Jeg har vært barnehagetante!

Ja, overskirften sier ganske masse. De tre siste dagene har jeg vært på utplassering i en barnehage. Lillebroren min går der, og lillesøsteren min gikk der før hun begynte på skolen. Det er en kjempefin barnehage, men kanskje ikke så rart siden den er ny. Men poenget var at vi skulle jobbe en hel uke på utplassering, bare at det var pinse på mandag, så da ble det jo ikke noe. Også slipper jeg i morgen, siden det er planleggningsdag i barnehagen fordi de ansatte skal på kurs. Jeg kunne vært med, men takket nei.

Det var en opplevelse å jobbe i barnehage, men veldig slitsomt ettersom jeg var med småbarna fra 0-3. Der blir det litt mer "dill og dall" i forhold til de større barna. Hjelping med mat og bleieskift har jeg vært innom. Men mesteparten av tiden har jeg brukt i sandkassen. Haha, hadde aldri trodd jeg skulle si det! Og når jeg kom hjem hadde jeg like masse sand i skoa som broren min på 1 og et halvt år... Så nå er jeg mester på å bygge sandslott. LOL! Har også brukt noen timer på å dytte husker, og når jeg ble sliten i armen hørte jeg bare: "MELE PART". Det betyr "mere fart" for de som ikke forstår småbarnsspråk. Noe jeg har blitt en mester på! 

Etter denne erfaringen tror jeg egentlig ikke at jeg skal jobbe i barnehage når jeg blir stor. Hvert fall ikke nå. For når jeg kom hjem så orket jeg ingenting. Jeg var helt utmattet alle ettermiddagene. Kanskje det også har litt med at jeg har sovet i gjennomsnitt 6 og en halv time alle de nettene jeg skulle i barnehagen dagen etterpå. Ikke til å anbefale! Men selvom det var slitsomt og jeg er helt utmattet nå, så har det vært utrolig koselig å få møte så mange nye mennesker. Både småbarn, barn og voksne. Hadde aldri trodd jeg skulle møte så mange søte små barn på et sted før. Også kan jeg faktisk navna til alle småbarna og til de fleste større barna. For de syns det var ganske så spennende med en ny "voksen" der. Og jeg fikk vel spørsmål om hva jeg het ca. 20 ganger i timen. Men for et grusomt vanskelig navn jeg har; Det endte opp med at etter èn kalte meg "Emalje", så gjorde alle de andre det også. Og når de første kunne navnet mitt så brukte de det resten av dagen også; "Amalie! Se på meg!" eller "Amalie! Kan du dytte huska?" og "HEI AMALIE!" Disse setningene gikk i ett, men det var jo litt søtt da.

Dette ble et veldig langt innlegg, men jeg bare følte for det denne gangen. Og forresten, hvis dere har sett bildene fra det forrige innlegget, så er det sånn man ser ut etter å ha vært barnehagetante. Men jeg kan jo egentlig fullføre bildeserien med de to siste bildene som jeg ikke gadd å legge ut i stad.
Haha, neida tøysa. Sånn ser man ut når man ikke har trent fotball på to uker, sier vi.

Har du jobbet på utplassering før, i så fall, hvor jobbet du?

da stikker pena selv

på fotballtrening<3<3<3 BARE to uker siden sist. BAD..... Får skylde på helligdager og bortreise. Og med "pena selv" så mente jeg virkelig PENA<3:


NICE!


Reint speil og greier <3<3

Men gotta go. Skal være der om 10 min, heh.

inspirasjon

Som jeg har sagt før; Jeg digger stilen hennes!


http://le-happy.bloggspot.com

Watcha think?

Dagens outfit

Har forelsket meg helt i den nye toppen min. Den er en av tingene jeg brukte konf-pengene mine på. Har jo ikke lagt ut bilder av det enda. Hvor dårlig går det an å bli? Men here it goes:
Genser fra Vero Moda Buksetights fra Cubus Veske fra Lindex Smykkestæsj fra Gina Tricot og Glitter

Hva syns du om outfiten?

jordbær og is

Fikk en skikkelig summerfeeling i stad når jeg, Susanne og Henriette spiste jordbær meg yoghurtis ved siden av. Det er utrolig deilig. Også var det ekstra koselig siden jeg hadde ikke sett Susanne på over to uker, siden hun har vært i syden. Jeg hadde savnet henne så!


NAM!


Se på svartingen i midten da.....

Men nå er det Frustrerte Fruer. Outfit kommer senere! Flinka meg.

Så det godt ut eller?


Mobilblogg: Lite blogging denne helgen fordi det har skjedd ting hele tiden. Men nå er jeg på vei hj

573314-1-1274722953647.jpg
Mobilblogg: Lite blogging denne helgen fordi det har skjedd ting hele tiden. Men nå er jeg på vei hjem igjen. Jeg fløy fra Ålesund i stad og sitter nå på toget på vei hjem fra Gardermoen, helt alene! Dagens rute ser slik ut: Bil-hurtigbåt-buss-fly-tog-buss-buss. Veldig travelt skal jeg love dere. Og nå har jeg vondt i hodet. Men jeg har kjærlighet, sjokolade, appelsinjuice, smoothie, iPod og bladene C! og COSTUME som redder meg. Så da går det bra :)

Endelig ghd

Ja, det var gladnyheten; ghd rettetangen kom endelig! Det var bursdagsgaven min, og jeg hadde bursdag 9. januar... Jeg skal love det har vært masse surr som jeg ikke orker å forklare. Men nå er det slutt på dott hver dag, noe som skal bli utrolig deilig. Men jeg kommer selvfølgelig ikke til å slutte med det da, for det er jo utrolig deilig å ha håret opp også, har jeg erfart. Jeg prøvde den for første gang i dag, og det var helt fantastisk! Haha, er ikke rart, siden jeg har ventet i 4 og en halv mnd. Jeg fikk tatt noen bilder av den når den kom, men det er IKKE bra kvalitet. Bare for å si ifra liksom. For jeg sitter nå å blogger fra bestemor sin pc, og hun har jo ikke det redigeringsprogrammet jeg bruker. Derfor måtte jeg bruke et jeg ikke er kjent med, og skjønte ikke så masse. Men dere får jo i hvert fall et innblikk i hvordan den ser ut!


Fancy boks.


Søt innpakning.


Den matten er faktisk "heat resistant". Så man kan altså legge rettetangen rett nedpå når den er varm. Sånn er det også inni de "pennalhusene".
Man kan også ta av "pennalhuset" hvis man bare skal ha med f.eks: rettetangen.


Er den ikke fin? Jeg elsker dette mønsteret. Svart med sølv mønster.


ghd in my <3


Også var det med en reise-hårføner som man kan slå sammen.


Smart!

Og jeg er superfornøyd! Kunne ikke vært bedre. Gleder meg så til å bruke denne ofte.

Hva syns du om den?
Har du ghd rettetang?


Mobilblogg: Nå har jeg fått dusja og stelt meg, så nå er vi på vei ned til Fosnavåg by for å shoppe

573314-1-1274437996813.jpg
Mobilblogg: Nå har jeg fått dusja og stelt meg, så nå er vi på vei ned til Fosnavåg by for å shoppe litt. Great! Og ser dere jeg har rett hår? Gjett hva gladnyheten jeg skrev om i går var da! Kos dere i det fine sommerværet. Det skal hvert fall jeg!

Mobilblogg: nå sitter jeg på ferja og spiser verdens beste frokost, nemlig vestlandets ferje svele.

573314-1-1274423128814.jpg
Mobilblogg: nå sitter jeg på ferja og spiser verdens beste frokost, nemlig vestlandets ferje svele. Dette er tradisjon!

Mobilblogg: nå har jeg satt meg godt til rette i bussen med pute, teppe og iPod. Mens Reidun, kusine

573314-1-1274387142873.jpg
Mobilblogg: nå har jeg satt meg godt til rette i bussen med pute, teppe og iPod. Mens Reidun, kusinen til mamma, holder meg oppdatert på Paradise finalen. Kunne det blitt bedre på busstur all by myself? Men nå kom det en ny oppdateringsmelding, så vi blogges. Natta alle lesere! Kos dere hjemme i sengene deres...

Mobilblogg: Nå er jeg framme i Oslo og etter masse fram og tilbake, fant jeg ut hvilken plattform bu

573314-1-1274381729940.jpg
Mobilblogg: Nå er jeg framme i Oslo og etter masse fram og tilbake, fant jeg ut hvilken plattform bussen går fra. Også fant jeg ut at bussen ikke går før kl 22, så nå har jeg god tid til å kose meg med fruktsalaten jeg lagde i stad, og smoothie. Kjempedeilig!

Mobilblogging: Nå sitter jeg på bussen på vei til Oslo. Der skal jeg bytte til en buss som går helt

573314-1-1274373732696.jpg
Mobilblogging: Nå sitter jeg på bussen på vei til Oslo. Der skal jeg bytte til en buss som går helt opp til Fosnavåg, utenfor Ålesund. Jeg skal ta nattbussen helt alene. Skummelt! Jeg skal nemlig i 60-års dagen til bestefar. Men jeg kunne ikke kjøre med resten av familien siden de reiste i dag tidlig, og jeg hadde tentamen i dag. Men egentlig ganske deilig å slippe å sitte 7 stk i en bil i 12 timer. Også har jeg en gladnyhet, men den kommer nok ikke før i morgen, for jeg har jo ingen pc å blogge fra i dag. Men nå må jeg runde av før jeg blir kvalm og spyr. Og forresten, som du ser på bildet, så har jeg med min kjære bestevenn iPoden <3<3<3 den er alltid der for meg når jeg er ensom!

Bildeserie: Sommer

Når jeg skulle gå hjem etter jeg tok sol i stad, fikk jeg bare utrolig lyst til å ta bilder. Det er jo så fint ute nå om dagen; Blomstene kommer, blader på trærne og ikke minst SOL!
Æsj, hva ofrer jeg ikke for dere? Men det ble ikke så mange, jeg måtte løpe siste gangen...

Hva syns du om bildene?

sommer, det e de æ vil ha

Det har vært utrolig varmt i dag! Det føltes jo ut som sommeren på det varmeste. Jeg rant vekk da jeg gikk hjem fra skolen med bukse og tynn cardigan. Så da jeg skulle ned og ta sol, var det på med shorts og topp. Digg! Jeg tenker nemlig ikke klart når det er helt skyfri himmel og stekende sol... Da drar jeg ned og tar sol, jeg. Heh, smarta. Jaja, jeg sparer tid og får mer energi til kampen etterpå.

Det kjenner jo det bra kameraet mitt........ Fokusering er dets største lidenskap!!!

Topp fra H&M Shorts fra H&M Solbriller fra Glitter

Det var faktisk for varmt å gå i dette!

Er det så varmt hos dere også?


Bloggfri i kveld

Jeg har ikke tid til å blogge i kveld, så jeg tar bloggfri! Skal pakke og sånt til vi reiser på torsdag.
Ja, men vi blogges i morgen!

17. maii

I dag var vi så flinke at vi gikk i toget. Men jeg skal si jeg angrer litt nå, fordi jeg har verdens sykeste gnagsår på begge helene mine, og vannblemmer på begge lilletærne. Jeg fikk det FØR vi begynte å gå i toget, fordi jeg måtte nesten spurte hjemmefra siden vi var så sent ute. Så dere kan tenke dere jeg koste meg i toget. Var like før jeg bare ditcha det.

Noen bilder fra når vi skulle stille opp i toget. Dårlig kvalitet på grunn av mobilkamera, derfor jeg prøvde å redigere det litt "gammelt". Sånn 17. mai for 50 år siden.

Se så søte!


Vakker krølltopp til venstre.......


What a lovely picture.

Haha, så skulle mamma ta bilder av oss når vi gikk i toget, med kameraet mitt. Og jeg minte henne på det tusen ganger. Og gjett hvem som klarte å skru det av når hun skulle ta bilde? Hvert fall ikke mamma.... Men hun rakk å få det på å ta et bilde da. Og det var jo nydelig... eh....


Senere dro jeg, Henriette og Mari til Porsgrunn for å se borgertoget. Vi møtte masse folk som vi gikk med. Og jeg var ikke hjemme før i 8-tiden. For vi surra rundt i tusen år og til slutt spiste vi pizza på Peppes. Men det var koselig da. Så jeg skal ikke si det har vært så veldig ille heller, bortsett fra føttene mine da... Som har sett bedre dager. Så det endte opp med blondekjole, dongerijakke og TØYSKO i byen. For jeg orket rett og slett ikke mer finsko som skulle gnage.

Uff, for et langt innlegg.. Unnskyld for dere som gadd å lese. Skal ikke skrive så langt mer. Tror vi skal se en film nå eller noe, for jeg trenger virkelig å slappe litt av. Har gått i HELE dag.

Gratulerer med dagen kjære lesere!!


Hvordan har din 17. mai - feiring vært?

kiino

Grunnen til at det ble nattblogging i natt også, er fordi jeg nesten ikke har vært hjemme i dag. Stod opp kl 11 og sykla, dusja, rydda, spiste, stellet meg og sånn. Så dro jeg opp til Henriette. Hun ordnet seg og vi dro ned til meg igjen. Så, etter masse fram og tilbake så spurta vi til bussen som gikk fra Skjelsvik. Egentlig var det helt umulig å rekke den, men vi klarer det umulige. For vi skulle nemlig på kino. Når vi kom fram ble det masse surr, og halvparten av folka rakk ikke filmen, så vi måtte vente til den som gikk to timer senere. IKKE GØY. Men hva gjør man ikke for en film man vil se? Jo, masse. Og det er jeg glad for, fordi vi så The Last Song, med Miley Curys. Kjempebra film! Utrolig søt og trist. Anbefales å se.

Så jeg var ikke hjemme før i 12-tiden. Og da var det masse ting jeg måtte fikse. Så først nå kunne jeg blogge. KL 3 OM NATTA.. Og det er 17. mai i morgen! Eller egentlig i dag... Men når vi først er i gang med nattblogging, så kan dere jo få et innblikk i hvor pen jeg er da også <3<3<3


Hadde aldri trodd jeg kom til å legge ut bilder av meg med sånne fletter... No offence. Men jeg kler det IKKE. Har de bare fordi jeg skal ha krøller i morgen. Så ja; Det er sånn jeg lager de krøllene jeg av og til har. Fletter fem pariserfletter i vått hår.


Rynker i panna <3<3


Og siden "sol"brillene mine bare lå der og stirra på meg... Er liksom de jeg har på når jeg tar sol da, til de som lurte. Så får jeg ikke skader på øynene mine.


Pena <33333

For et innmari koselig innlegg! Tror ikke de bildene slår noen sine bilder i dag altså... Natta bloggen!

siden fantasien min er på det høyeste

MIDT PÅ NATTA! Så tenkte jeg, jeg kunne blogge om putene mine... Naboene har selvfølgelig fest nå da. Og det er helt greit med musikk liksom, bare at jeg må ha vinduet åpent for å høre selve musikken. For har jeg vinduet igjen hører jeg bare *dunk dunk*, og DET går meg på nervene når jeg skal sove. Også kan jeg jo ikke sove med vinduet åpent heller, fordi det regner og jeg kommer til å bli forkjølt da. Så jeg kan kose meg! Men en løsning er jo denne da: Ta en pute på hvert øre! Haha, det var her putebloggingen kom inn.Og når vi først var i gang..

(Dårlig kvalitet fordi som dere vet så liker ikke kameraet mitt å fokusere med selvutløser. Kanskje like greit med tanke på at jeg bare har igjen litt utgnidd sminke.)


Sengaa mii! Haha, jeg vet ikke om et bedre sted enn den altsåå. Myk og god dobbeltseng med TO PUTER og deilig dyne, og selvfølgelig ROSA sengetøy <3 Lovely!


Men natta, nå tar jeg kvelden. Mens jeg ligger og irriterer meg over festen. (Sensur på føttene fordi jeg hater føtter...)

Men heey, grusomt oppdaterte de var på musikken; Hips Don't Lie med Shakira å greier. Skal kose meg jeg...
NATTA! Eller god morgen.....


hva skjedde med

SOLA?! I dag skulle det liksom være så fint vær! Hadde hvert fall jeg tenkt.. Men neida, våknet opp til en skyfull himmel. HAHA, for et sammentreff; Jeg så ut vinduet da jeg begynte å skrive og da regnet det ikke. Og NÅ regner det. Flotters! Dette skal bli en koselig dag.. Jaja, jeg får vel bare stay positive og tenke at for at det skal blir grønt og fint til sommeren så trenger vi litt regn! Men, jeg syns det er ganske så grønt jeg da.

Æsj, jeg hater regn! Selvom det er koselig en gang i blant..
http://weheartit.com

Hva syns du om regnet?


Inspirasjon

Tenkte jeg kunne begynne å blogge om ting som inspirerer meg. Kanskje det gir dere inspirasjon også? Here it goes:


http://le-happy.bloggspot.com

Jeg digget stilen hennes! Hva synes du?

Et lite pip

Ja, jeg lever fortsatt, har bare vært en ganske så travel dag. For jeg stod opp halv 11 og gikk ned til mamma. Og hun sa at de reiste til byen nå straks, så hvis jeg skulle være med så måtte jeg virkelig forte meg. Så på 25 minutter klarte jeg å sminke meg, fikse håret (haha, grusomt avansert med dott), kle på meg og kommer meg ut i bilen. Akkurat i det de skulle kjøre. I byen fikk jeg kjøpt meg fire nye overdeler. Men det trengte jeg faktisk virkelig. Og i morgen får dere se bilder av klærne og sånt som jeg kjøpte i dag, og på tirsdag. Heh, lovte egentlig å blogge om det på onsdag meen.. Var foresten der med Mari og Henriette, veldig koselig.

Så var det hjem å skifte og sminke meg litt mer, før jeg dro opp til Henriette og Mari, og vi dro videre til Porsgrunn igjen. Var der en liten stund før vi reiste hjem. Og nå sitter vi her og chiller på rommet mitt. De sover her inatt, så det blir koselig!


Slæækt, det liker vi!

Men nå skal vi se på ph på pc'en, så me talast!

en nydelig sang

Den sangen her er kanskje ikke av de nyeste, men ikke så gammel heller. Men den er utrolig søt! Så ja, bare hør på den, så skjønner du :)

One Republic - All The Right Moves

Sangen starter ikke før 0.30.

Måtte bare dele den med dere. Så hva syns du om sangen?

tre piercinger

Nå har jeg bestilt tre piercinger. De kommer sikkert på tirsdag eller noe. Jeg syns de var skikkelig søte jeg. Hva syns du?


Den her er egentlig helt basic, men det er jo veldig kjekt å ha.Den var så rosa og søt!

Også var det den tredje da... Jeg bestilte visst den siste, så de har ikke bilde av den lenger. Too bad.  For det var den fineste. Men jeg skal ta bilde når den kommer jeg! Den er sånn "dingledangle" liksom. Det er først et hjerte, så henger det på enda et hjerte og enda et. Den er sølv, med diamanter inni hjertene. Haha, jeg suger til å forklare men dere skjønner det når dere ser den. De er forresten fra Superkul.no. Masse fine piercinger der, men jeg måtte begrense meg litt nå. Blir sikkert et par senere også.

Jeg har også bestilt fargering fra luxushair.com. Tenkte det var lurt å sjekke ut hvem farge jeg skal kjøpe på clipsene. Så nå er det nok ikke så superduper lenge til jeg har langt hår. Can't waiit!

Watcha think?

Klar for trening

Da stikker jeg på fotballtrening. Andre treninga i dag faktisk, for jeg sykla i dag tidlig også. Men det er bare deilig. Også har jeg fått ny treningsgenser:


Fint med halvåpnet speil <3<3 Stor og digg genser da hvert fall!

Og selvfølgelig må jeg ha med et av de alle SERIØSE bildene av meg <3<3
Digg sa du? <3<3<3 Matchy neglelakk også!

Men jeg burde nesten stikke, skal kjøre om et minutt og jeg er langt fra ferdig. Heh, det er meg det!

Gruppebilder fra fotoshooten

Her kommer gruppebildene fra fotoshooten:


Martine, Silje V, meg, Mari, Henriette og Susanne.

Bilder fra fotoshooten

Noen bilder av meg, fra shooten:

Bildene er tatt av fotograf Wenche CK Andersen. En venninne av mamma. Hun er en veldig flink fotograf, bare sjekk ut nettsiden hennes: www.wencheckandersen.no.

Hva syns du om bildene?

Slækk dag

Jeg og Henriette dro hjem til henne etter skolen i dag. Og hun har fått seg ny dobbelseng. Det må være verdens beste seng, virkelig. For vi klarte nesten ikke å komme oss ut av den når vi først hadde lagt oss der. Så vi har tilbringt sånn ca halve dagen og bare slappet av i sengen hennes. Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke annet enn å lage mat og se på tv. Og nå sitter jeg her på pc'en. Holder egentlig på å dø av trøtthet, men jeg MÅ rydde rommet før jeg legger meg. Æsj, jeg hater at klærne mine ikke har bein og kan gå å legge seg på plass helt selv... Men en VELDIG positiv ting: LANGHELG! Fri i hele fem dager! Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt enn dette.Lagbilde fra kampen på mandag. Jeg står i midten bak.

Har skikket litt på hairextensions i kveld også. For jeg har nemlig bestemt meg for å bruke litt av konf-pengene på clips. Har funnet noen på luxushair.com, så si ifra hvis det er noe negativt eller positivt om de derfra. For jeg vil jo ikke akkurat bruke så masse penger på et bomkjøp!

Pictures

Jeg lovet dere en bildeserie i dag, og sa dere kom til å like den. LIKE, bokstavelig talt. Kaker fra konfirmasjonen.
Ostekake.
Brownies med fyll tykkere enn selve browniesen.


Sjokolademuffins.


Sjokoladekake.


Hjemmelaget kransekake.


Oreokake.
Og sist men ikke minst: Marsipankaken med bilde av meg selv på. Den bestilte vi da, men kanskje ikke så rart siden den var så fint pyntet?

Så kakene gode ut, eller?
Hva syns du om bildene?


Endelig litt tid

Endelig litt tid til å blogge! Denne dagen har gått i ett; Shopping med Silje rett etter skolen, hvor jeg klarte å svi av litt over 2000 kr. Og etter jeg kom hjem har alt gått i ett, og oppi det hele har jeg vært barnevakt for alle søsknene mine.

Siden det er så sent, så håper jeg dere forstår at jeg ikke får tatt bilder av alle innkjøpene før i morgen. Jeg skal tross alt stå opp halv 7 i morgen. Så jeg burde egentlig ha lagt meg for noen timer siden.. Men hei, jeg heter Amalie og klarer aldri å legge meg!

Og siden jeg sitter her i senga, sminkeløs og med nydusja hår, så skal jeg spare dere for det synet. Så da kan dere heller få se bilde av focaccia brødet jeg bakte for et par uker siden:


Et uten tomat og et med.


Stappet inn MASSE ost- og skineterninger.

Som om dette hadde noe med denne dagen å gjøre, men hey, usaklige ting er gøy det og.

Har du ofte stressende dager hvor du aldri får lagt deg?


Glemte en ting

Jeg fikk et koselig besøk på konfen min... Tadaaa:


Utrolig koselig at gjengen stakk innom en liten stund! (Høy jeansjakke-faktor i denne gjengen skal jeg si deg)

Måtte bare meddele det, siden det var så koselig! Også kommer det en bildeserie i morgen. Og jeg lover at den vil friste deg!

Dårlig

Som jeg skrev tidligere spilte vi kamp i stad. Og for å si det sånn, så hadde det ikke gått dårligere om vi hadde hatt noen små 1. klassinger på laget. For vi spilte så utrolig dårlig at det er ikke mulig. Vi har ikke spilt så dårlig på 6-7 år jo. Det var rett og slett flaut. Jeg kan jo nevne at stillingen ble 5-1, noe den ikke skulle vært.. Men vi får bare legge det bak oss og spille superbra neste onsdag!


Så kan dere kose dere med et bilde fra Norway Cup i fjor. Guttene skulle spille kamp og jentene hadde akkurat spilt. Kl er nok rundt 9 på morgenen på det bildet. Så ja, kampen begynte i 8-tiden og vi sto opp i 6-tiden. Sminkeløse og fine der ja! Men se så små vi var da! Og jeg føler det ikke er lenge siden i det hele tatt.. Trist at guttene ikke skal på Norway med oss til sommeren. De skal heller på Dana...

Men nå legger jeg meg, skal på stor-shopping i morgen. Må jo på den "store shoppinga etter konfen". Så da drar jeg med meg Silje til byen og svir av masse penger.