MAI: OUTFITS

Da var enda en måned over, (i morgen da) og det betyr oppsummeringer av måneden. Ble visst ganske mange antrekk denne måneden, og det er for det meste takket være mamma som er så snill og tar bilder nesten hver dag! Jeg vet ikke hvordan det skulle gått uten, elle jo, når mamma var i Bærum her om dagen, så ringte jeg pappa hjem fra jobb så han kunne ta bilder... (Neida, det var ikke så ille, han skulle uansett hjemom en tur, tilfeldigvis da jeg trengte en fotograf, og broren min sviktet)

Her er i hvert fall alle månedens antrekk:

Dette innlegget er forresten forhåndsskrevet, nå er jeg enten på intervju for utveksling i USA, i Drammen, eller spiser sushi. Oog, om dere lurer på hvor ting er fra, så finner dere alle antrekkene under kategorien "outfit".


Hva synes du om antrekkene? En favoritt?

OUTFIT: flower blouse


bluse fra Only cardigan fra Urban Outfitters shorts fra H&M

Om tre kvarter kjører jeg og pappa til Drammen, for der skal jeg på intervju for et utvekslingsår i USA. Uff, jeg gruer meg, må snakke engelsk, og det er skummelt. Men jeg får bare håpe på det beste, og satse på at jeg får reise! Etter intervjuet skal jeg og pappa spise sushi, så det blir koselig! Men nå må jeg gjøre meg klar. Og, Susanne skal poste et forhåndsskrevet innlegg for meg senere, så stay tuned! Ha en super dag :-)
 American food

Jeg så akkurat gjennom bildet fra USA-turen i fjor sommer, og måtte le litt for meg selv. Det er greit at USA er kjent for masse mat, fast food, usunn dritt osv, men omg, det ser jo ikke ut som om jeg gjorde annet enn å spise den ferien. Men det er jo sant; skulle jo smake så masse som mulig på to uker! Så nå blir dere ofre for litt vakre spisebilder, hehe...

Men en ting jeg må meddele, er at jeg savnet norsk sunn mat utrolig masse da jeg var der borte. Jeg ble til og med syk av all den fete og usunne maten de første dagene. Kroppen min fikk sjokk! Så det var deilig å komme hjem til knekkebrød med brunost!
Det VAR mat oppi der, men det forsvant før vi tok bilde...


En normal kveld på hotellrommet...... he he


Pancakes for breakfast


Lykkekake eller noe, husker ikke hva det heter
Girlsnight med is fra boksen
Breakfast from Dunkin Donuts, og slik ser jeg ut rett etter jeg har stått opp - null sminke og sovesveis!


Vi startet sunt i Amsterdam da vi mellomlandet, da
Uff, for et bilde! Men dette var noe av det beste jeg spiste og drakk i USA; pretzel også husker jeg ikke hva jeg drakk
Okei, dette blir flauere og flauere, men hallo, dette bilde beskriver det virkelig..


Veronica laget verdens beste middag!


Her spiser vi Subway til frokost i bilen
Da avsluttet jeg med et koselig restaurantbilde! Bestemor, meg bak der, tante Anne, Veronica og bestefar.

Mat eller ikke, jeg synes det er koselig å vise USA-bilder. For det er det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Blogget vel mest for meg selv, for det er så gøy å se tilbake på. Så det var sikkert ikke så interessant for dere. Men apropos USA, nå må jeg ringe Veronica, hvis hun har kommet hjem fra jobb enda da. Håper ikke jeg fristet dere alt for mye da, hehe. Hater egentlig å blogge om mat, men.


Noe som så godt ut? Hehe

Kamp på skjermen

Nå sitter hele familien foran tv-skjermen og følger med på kampen ODD-RBK. Det er ikke ofte jeg ser på Tippeligakamper, men når det er ODD og Rosenborg som spiller mot hverandre, følger jeg alltid med. Skulle gjerne vært i Skien og sett kampen, men det ble litt stress siden vi hadde kamp selv i dag.

Selvfølgelig holder jeg med hjemmelaget, ODD, og det ser jo lovende ut; 2-1 til pause er ikke værst. I tillegg koser meg med disse godbitene til kampen:
_Private

Nå er det pause, så jeg tar en telefon til Veronica i USA. Trenger litt engelsktrening, men det kan jeg fortelle om i morgen, woho. Ha en super kveld! Så satser vi på seier, her!


Ser du på kampen?
Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: laced biker shorts


topp fra Bik Bok shorts fra Abercrombie & Fitch blondebikershorts fra Cubus jakke fra H&M

Om litt over en times tid så skal vi spille kamp mot Langesund. Så nå må jeg egentlig finne frem litt tøy osv, så jeg ikke atter en gang kommer for sent, hehe. Etter kampen er det rett hjem for å se kampen på tv; ODD-RBK. Men først er det middag som står for tur, favorittmaten min; kylling og salat. Yummy!


- jeg kommenterer tilbake

Love them


Nydelige sommer/festkjoler fra nelly.com!

Nå skal jeg ut og gå søndagstur med Silje Veronica og Susanne. Så dere må ha en fin søndagskveld!


Hva synes du om kjolene? En favoritt?

I'm like so exhausted

God ettermiddag! Nå er at jeg er dødssliten! Jeg tok akkurat verdens lengste og varmeste dusj, for jeg har nemlig jogget helt til Skien i dag. Helt til Arkaden (et kjøpesenter), i Skien. Noe som er over 2 mil! Det tok rundt tre timer, men den første timen jogget jeg veeeldig sakte fordi jeg hadde så vondt i det ene beinet. Så til vanlig hadde det tatt kortere tid.

Det var ikke bare-bare, skal jeg si dere; det var regn, sol, vind, lyn og torden - mindre enn et sekund i fra, etterfulgt av HAGL! Og jeg som jogget i shorts og t-skjorte... Helt forferdelig var det! Men da var jeg nesten fremme, så til tross for hagl og frykt for å bli slått det av lynet, så mannet jeg meg opp og fikk jogget resten av veien bort til et hotell rett ved Arkaden. Der jobbet en snill dame som lot meg få varme meg, og gav meg te, mens jeg ventet på at pappa skulle hente meg.

Så det endte godt, og nå er jeg god og varm, har fått spist frokost (i bilen på vei hjem), og skal nå nyte verdens beste fruktsalat! Èn ting jeg er helt sikker på, er at denne dagen kommer til å bli en skikkelig slappe av-dag, med slaskeklær og null sminke. Herlig! Elsker slike søndager!


_Ptivate

Yummy! Nå skal denne nytes, mens jeg bare skal slappe ordentlig av, og gjøre meg klar for en ny uke. En uke med skole mandag og tirsdag, hehe. Fri resten. Lovely!


Hva har du gjort i dag, og hva er planene resten av denne søndagen?

Dagens innkjøp

Det var kjempekoselig i byen i dag, med en stor herlig gjeng, på barnas dag. Jeg tok 5 karuseller, utrolig nok. Hadde bare tenkt å ta èn, men det gjorde jo ikke noe med flere. Var jo bare gøy det. Selv om jeg er litt kvalm nå da, hehe. Før vi møtte alle de andre, så dro jeg og Silje Veronica på Down Town, og selvfølgelig fant jeg et par fine sommerplagg på Bik Bok. Og det beste; de var på -50%. Aah, elsker salg!
Basic t-skjorte med lomme, kr 75
Mønstret høytlivsshorts, kr 125

Nå skal jeg spise sushi, før det skal mekkes fruktsalat. Yummy! Resten av kvelden aner jeg ikke hva jeg skal enda, men finner nok på noe awesome! Ha en super lørdagskveld, søte lesere!!

Og forresten, jeg er med i blogg vs blogg >HER<. Så det hadde vært koselig med noen stemmer :D


Hva synes du om innkjøpene?
Hva skal du i kveld?

OUTFIT: Barnas dag

Nå drar jeg og Silje Veronica snart ned til Porsgrunn på Barnas dag. Vi skal ta et par karuseller og slikt, og se på barnetoget osv. Det er jo alltid koselig. Så tar vi nok turen innom kjøpesenteret også. Tenker vi skal møte flere av jentene der nede også.


bluse fra Only shorts fra H&M jakke fra Forever 21

Beautiful white dresses

Alle kjolene er fra nelly.com

Åååh, jeg har lyst på alle sammen!! Tenk så fine på sommeren da. Elsker ryggen på den i midten, men favoritten må bli den første. Eller den siste? Klarer ikke å bestemme meg..


Liker du kjolene? En favoritt? - jeg kommenterer tilbake

OUTFIT: lace scarf

I dag har jeg på meg mammas blondeskjerf. Ååh, det er så fint! Skulle gjerne eid et selv, men jeg får bare håpe på at jeg får låne det flere ganger, hehe.


cardigan fra Urban Outfitters topp/shorts fra H&M skjerf fra Gina Tricot ring fra B-Young wedges fra DNA

Nå drar jeg opp til Susanne og tilbringer kvelden der. Så dere må ha en finfin fredagskveld, så oppdaterer jeg senere.
Funny day at school

Denne skoledagen har faktisk vært ganske så morsom. Tror jeg aldri har ledd så mye en skoledag før, eller rettere sagt; tror ikke hele klassen har ledd så mye. Hehe, klassehumor. Neida, men er egentlig rart at jeg har rukket å le, for i dag har jeg ikke gjort annet enn å spille Falldown på iPhonen til Nico. I hver eneste time og friminutt!

Vi har konkurranse skjønner dere; den som har høyest high score innen 16. juni (siste skoledag) får en sjokolade av Helene. Jeg ledet i hele dag, men fikk melding av han i stad om at han hadde slått meg igjen. Så da er det på'n igjen på mandag!

Har også blitt litt bilder i dag, for atter en fredagsskoledag gikk Steffen i vesken min og fant det gamle kameraet mitt. Det er ikke første gangen, for å si det sånn. Så her er et lite bildedryss, med bilder han tok.
Busted while playing... Koser du deg Nico?


Gled deg til jeg knuser deg og får sjokolade da :-D

Nå skal jeg hjelpe til med middag osv, og senere tar jeg turen opp til Susanne. Først blir det selvfølgelig outfit, hehe. Sjokk? Men nå skal det mekkes salat her. Ha en flott helg, dere!


Hva skal du i dag?
Har du prøvd falldown?

Love these outfits
Alle er fra asos.com

Favorittene må være de to første!


Hva synes du om antrekkene? En favoritt?
- jeg kommenterer tilbake

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 3

Her er den tredje delen av svarene fra spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg på spørsmål om blogg. Enjoy! Forresten, veldig vakkert "stillbilde" på videoen.... Hahaha!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Håper dere fikk svar på det dere lurte på om blogg. Jeg filmer nok inn neste del til helgen tror jeg. Må se om jeg får tid. Men skal selvfølgelig gjøre det så fort som mulig! Nå skal jeg på trening. Og som vanlig har jeg dårlig tid, så jeg må løpe!

Er dere fornøyde med svarene?

OUTFIT: new pants

I går var mamma så snill og kom hjem fra Sandvikasenteret med en ny bukse til meg. Og slike bukser, elsker jeg. Tusen takk, mamma!


genser fra Vero Moda bukse fra Cubus sko - Toms ring fra B-Young øredobber fra Bik Bok

Nå skal jeg ned og ta sol, så jeg må nesten skynde meg litt, før tiden med halv pris er over. Når jeg kommer hjem, så kommer del 3 av spørsmålsrunden :-)
Video: Svar på spørsmålsrunde, del 2

Her er del to av svarene fra spørsmålsrunden. Denne gangen svarer jeg på spørsmål som handler om klær, klesstil osv. Og som jeg skrev i går; jeg er ikke noe "videomenneske", men jeg prøvde så godt jeg kunne å smile, og ikke si så masse "eeehm" osv. So here we go!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på, jeg prøvde i hvert fall så godt jeg kunne. Neste del kommer i morgen, så stay tuned! Nå skal jeg på fotballtrening, så dere må ha en strålende onsdag videre, søte lesere!


Fornøyd med svarene?

OUTFIT: favorite ring

Nå har jeg akkurat filmet inn del 3 av spørsmålsrunden, så den kommer nok i morgen. For senere i dag kommer del 2. Så det er bare å følge med! Her er dagens antrekk:


bluse fra Bik Bok jakke fra Forever 21 shorts klipt fra bukse fra Only wedges fra DNA ring fra B-Young

Nå skal jeg sykle og se på One Tree Hill, og senere er det fotballtrening. Så det blir bra! Trenger å se litt folk nå, har vært litt usosial de siste dagene, hehe. Jaja, siste fridag, i morgen er det skole igjen.
Video: Svar på spørsmålsrunde, del 1

Her er første delen av svarene på spørsmålsrunden. Jeg svarer på spørsmål under kategoriene sminke og hår. Jeg prøvde så godt jeg kunne å være glad og smile, men jeg er dessverre ikke noe "video"-menneske... Så ikke klag på at jeg sikkert til tider ser sur ut... Jeg sier også "eeehm" veldig mange ganger, sorry for det, men som sagt; ikke noe videomenneske på meg, nei.

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Neste del kommer i morgen, så det er bare å følge med. Om jeg svarer på video på alle spørsmålene, ser det ut til at det blir mange videoer.. For det her var ikke en tredjedel en gang. Så dere får si ifra om dere en interesserte i videosvar på alle eller ikke. Så kan jeg også ta noe skriftlig også.

Nå er det Frustrerte Fruer og smoothie, så vi blogges. Ha en fin kveld :-DEr dere fornøyd med svarene så langt?

OUTFIT: beige high waist shorts

I dag føler jeg ikke at jeg har fått noe ut av dagen. Selv om jeg har trent, tatt sol, spist og fikset meg. I tre timer har jeg nemlig prøvd å filme inn spørsmålsrunden. Men failer hver gang, fordi jeg får presentasjonsangst foran kamera. Hehe, hva gjør jeg ikke for dere? Den første timen brukte jeg på å få kameraet til å funke da, så.. Men jeg setter i gang med siste forsøk nå, så får vi satse på at det funker denne gangen!
genser fra Bik Bok shorts fra Only wedges fra DNA ring fra B-Young

Det ble litt dårlig bildekvalitet i dag, fordi jeg hadde glemt å ta av en innstilling på kameraet. Flinka! Men nå prøver jeg å filme igjen. Vi blogges!Smooothie

Vi vant fotballkampen i stad, og jeg er overlykkelig! Det var så deilig å vinne, og det var så utrolig fortjent! Vi vant 4-3 over Storm. Det er forresten det sykeste været vi har spilt kamp i på lenge. Vinden blåste oss nesten over ende, det var jo helt sykt! Men nå har jeg fått varmen i meg, og skal nyte en velfortjent smoothie. Yummy!

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, og selv om vi har fri i morgen, så skal jeg prøve å legge meg til en menneskelig tid. Med mindre jeg ender opp med å se på Glee hele natten. Det er jeg flink til... Neida, tenkte jeg skulle samle alle spørsmålene til spørsmålsrunden i kategorier, så jeg kanskje får startet å svare i morgen. Sounds great?


_Private

Nå skal jeg nyte denne herligheten, så dere får ha en fin kveld, søte lesere!

 

Hva gjør du akkurat nå?

EDIT: Vi vant 5-4, hehe :)

Hvilket antrekk liker du best?

Her er tre av mine favorittantrekk, så da lurer jeg på hvilket av disse dere liker best. Min favoritt må være det første, eller kanskje det siste. Can't decide!

Nå drar jeg snart på fotballkamp, og da kommer jeg ikke hjem før i kveld. Vi skal spille mot Storm i Skien, så det blir gøy. Så da får dere ha en super mandag!

Husk spørsmålsrunden, HER! - Jeg svarer forhåpentligvis på video i løpet av de nærmeste dagene :-)

Hvilket antrekk liker du best, nr 1, 2 eller 3? - jeg kommenterer tilbake

Gleekveld

Etter en koselig kveld med Silje Veronica og Martine, ligger jeg nå godt til rette i sengen, og skal se på Glee og spise fruktsalat. Herlig! Utrolig bra slutt på uken/begynnelsen på en ny uke. Også har vi jo fri i morgen også, kjempedeilig.Arkivbilde, siden det er det samme jeg spise nå liksom. Hehe, nå kaller Glee - uff, jeg har blitt avhengig... Ikke bra!


Hva har du gjort i kveld?
Har du fri i morgen?

Brothers and sisters are as close as hands and feet


_Private - Småbrødrene mine, Emil og Milian

Hva synes du?

Inspirational outfits
//asos.com


Jeg elsket disse antrekkene, spesielt det første! Alle sammen er funnet på asos.com, så alle klærne selges der.

Hva synes du? En favoritt?

Last night

I natt sov Susanne her, veldig koselig! Vi koste oss med fruktsalat, Dots dyppet i melk og Glee♥
Vi måtte dessverre opp klokken 8 for å passe småbrødrene mine, men det gikk så fint så. Nå sover begge to, Susanne dro akkurat, og jeg skal se ferdig en episode av Glee. Når mamma og pappa kommer hjem om en halvtimes tid, så blir det totimers søndagsjoggetur igjen, love it!

Hva gjorde du i går?

Jeg elsker..

♥ Vennene mine

♥ Familien min

♥ Fotball

♥ Sommer

♥ Fruktsalat

♥ Blogg

♥ Utenlandsreiser

♥ Å sove lenge

♥ Musikk

♥ Søte kommentarer

♥ Timeslange telefonsamtaler

♥ Smoothie

♥ Shopping

♥ Lese en god bok

♥ Is på sommeren

♥ Store ringer

♥ Stranda med herlige folk

♥ Sene sommerkvelder

♥ Sommerklær, sommerkjoler, jumpsuits osv.

♥ Vann

♥ Gutter

♥ Ferier

♥ Nye klær

♥ Fjellturer

♥ iPoden

♥ Å ta bilder

♥ Mat

♥ Familieferier

♥ Å synge i dusjen

♥ Druer

♥ Å fiske på sommeren, til langt på natt

♥ Costume

♥ Jordbær, blåbær, bringebær, bjørnebær, kirsebær og skogsbær

♥ Lipgloss, hehe

♥ + masse mer


//weheartit.com


3 ting du elsker?
- jeg kommenterer tilbake

To små djevler

I dag ble jeg vekket klokken 9, for å være barnevakt for småbrødrene mine. Jeg skal gjøre dette i dag og i morgen tidlig, så får jeg nytt pudder av mamma og pappa. Jeg har så vidt pudder igjen, og gidder ikke å bruke sommerpenger på det, så da inngikk vi en super deal, trodde jeg..

Denne morgenen har gått ut på å skifte to drittbleier, Emil ikke har hørt på noe av det jeg har sagt og bare mast om sjokolade, og jeg har løpt rundt og ryddet etter begge to. Gøy! Nei vent, nå våknet Milian.. Da får jeg spise lunsj en annen dag.

Til tross for verdens søteste smil, så er det noen djevler gjemt bak de. I hvert fall i dag!


_Private


Heldigvis kommer mamma og pappa snart hjem, så jeg kan få startet dagen, hehe. Susanne kommer nok senere, så det blir bra! Men jeg må ta Milian ut av sengen nå, så da starter moroa igjen.... Ha en fin lørdag!


Har du småsøsken?
Hva skal du i dag?

Big diamond rose ring

Se hva jeg fikk av mamma og pappa i eksamensgave! Har hatt så lyst på den siden mamma kjøpte seg den for noen uker siden. Og da de kom hjem fra byen i dag, ble jeg den heldige eier av den store roseringen. Ååh, er helt forelsket jeg!
Kjøpt på B-Young, for 99 kr

Love it! Tusen takk, mamma og pappa♥


Hva synes du?

OUTFIT: rysjetopp

I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av. Utrolig deilig med fri! Sov lenge, stod opp og syklet på trimsykkel til One Tree Hill og drakk en deilig smoothie. Og det beste er at dette kan jeg gjøre både på mandag, tirsdag og ondsag også, for vi har fri frem til torsdag. Herlig! Her er antrekket for dagen:


topp fra Forever 21 shorts fra Bik Bok tights fra H&M ballerinas fra Din Sko tror jeg

Senere skal jeg nok være med Susanne og Jonas, det blir koselig. Er en grense for hvor masse jeg klarer å sitte hjemme liksom. Sånn sett så er jeg veldig rastløs! Men først blir det grilling, yummy!I love jumpsuits

Et plagg som jeg for lenge siden har lagt min elsk på, er jumpsuiten. Spesielt om sommeren, da elsker jeg å bruke jumpsuits. Og nå som sommeren er like rundt hjørnet er det utrolig mange fine i butikkene. Jeg har allerede flere stykker, men skulle gjerne hatt noen av disse også:


De seks første er fra topshop.com, nederst fra venstre: bikbok.com og to fra nelly.com


Jumpsuiter som disse er så fine og "pyntet" fra før av, at man trenger minimalt med tilbehør. Bare noen søte ballerinasko, enkle øredobber og en ring, så har du et kjempesfint sommerlig antrekk!


Hva synes du? En favoritt blant disse?

Bunaden min

Jeg fikk flere spørsmål om hvilken bunad jeg har, og det er Øst-Telemark bunad. Jeg elsker den, jeg synes den er så fin. Så et høydepunkt med 17. mai er at jeg kan bruke bunaden. Jeg føler meg så fin i den. Jeg valgte alt av broderier osv på den selv, for flere år siden, og nå i ettertid er jeg fremdeles superfornøyd.

Etter en lang 17. mai tok jeg disse bildene, så håret er veldig slakt, sminken halvveis borte osv. Også er det litt dårlig lys på grunn av sola. Men la gå, her er bildene:
Bunaden fikk jeg til konfirmasjonen min i fjor, av bestemor og bestefar :-)

Hva synes du?
Har du bunad?

Føler meg 10kg lettere!

Da var endelig engelsk eksamen ferdig, og ingenting mer kan gjøres. Egentlig så tror jeg det gikk bra, så da får jeg bare satse på det beste! Men noen av de oppgavene var jo helt på trynet, så for å si det sånn, så er jeg utrolig glad for at jeg er ferdig nå. Kan ikke huske sist jeg var så stresset på skolen liksom..

Og nå har vi fri helt til neste torsdag, hvor deilig er ikke det?! De andre har jo matte og norsk eksamen. Ååh guud så deilig å være ferdig! Nesten en uke med fri sier man jo heller ikke nei takk til. Så nå skal jeg bare nyte de neste dagene!!


HAPPYFACE!


Tenkte dere ville se dagens outfit da<3<3<3<3<3<3<3 Jeg har på lykkegenseren min, hehe... Jeg er overtroisk når det gjelder slike ting...

Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg drar på fotballtrening, det skal bli deilig! Ha en finfin dag, dere!


Har du hatt eksamen i dag?
Hva skal du i dag?

Wish me luck...

Etter en dag stappet full med engelsk eksamen forberedelser, tar jeg nå kvelden. Veldig tidlig til å være meg, skal jeg si dere! Skal legge meg til en episode av Criminal Minds, så jeg får litt engelskøving der også, før jeg sovner. Jeg har sikkert skrevet ut 100 ark nå, så vi får satse på at noe kommer til nytte! Frukt og Skyr er også kjøpt - null godteri morgen, da skal hjernen være på sitt beste, hehe :-)

Så dere får ønske meg lykke til! Så bare håper jeg at vi ikke får så vanskelige oppgaver i morgen, og at hjernen min er skrudd på og virker.

OUTFIT: shoulder details

Jeg har ikke så mye annet å si enn at i dag er det engelsk som er fokus. Har engelsk eksamen i morgen, så da blir det engelsk engelsk engelsk i dag. Selv om jeg er skikkelig stresset, så tror jeg at jeg har det meste klart, og vet hva jeg skal forberede meg med. Så da får jeg fortsette med forberedningen!

Her er en liten titt på dagens antrekk, og dessverre så øsepøse regner det, så det ble bilder inne - noe jeg hater. Blir så dårlig kvalitet!
topp fra Bik Bok bukse/ring/armbånd/øredobber fra Gina Tricot wedges fra DNA

17. mai - er vi så glad i!

For en stressende, men utrolig koselig 17. mai! Da jeg endelig kom hjem i 8-tiden, kunne endelig sette meg ned og slappe av - nei, vent litt; måtte ta bunadsbilder først (som jeg viser i morgen). Det har gått i ett siden jeg stod opp klokken 9 i dag. Først så stresset vi oss bort til Hei for å stille opp i toget. Og gud, for et skiftende vær! Er så glad for at jeg hadde krøller i dag, for da vi gikk ut døren begynte det å regne, så opphold, så regn, sol, regn, sol, ja, dere ser tegninga. 

Etter toget rakk jeg å spise pølse og is, før jeg spurtet hjem (ikke veldig lett i bunad) for å freshe meg opp, før vi skulle ta bussen videre til byen. Selvfølgelig kom aldri bussen, og vi ventet på den i en time. Ikke veldig gøy på 17. mai. Da vi kom til byen møtte vi mange søte folk, og spiste på woken i Porsgrunn. Etter det så vi på borgertoget, og resten av dagen surret vi rundt i byen som en stor saueflokk.

Så her er et bildedryss fra dagen, tatt med både speilrefleks, kompaktkamera og powershot kamera.
Brodern
Pappaa


Bussventere
Så kom det tre randoms og ville være med på bilde, heheh..

Jeg brukte visst hele Frustrerte Fruer på å få fikset og lastet opp alle bilder og slikt. Jaja, dagen har i hvert fall vært super, og det har vært dødsdeilig og slippe å tenke på eksamen og slikt. Så nå tar jeg kvelden, for å bli uthvilt til morgendagen; da er det ikke annet enn eksamenforberedelser som må gjøres.


Har du hatt en bra 17. mai?