OUTFIT #310512 


topp fra Bik Bok shorts fra Cubus blazer fra Only ballerinas fra H&M fjærøredobb fra Gina Tricot

Nå drar jeg en tur ned på Oasen og løper intervaller og trener styrke. Skal bli godt i og med at jeg ikke trente i går, siden jeg var i Oslo. Liker å få trent hver dag!! Resten av kvelden går vel til litt husvask, også må jeg få med meg Paradisefinalen, selv om jeg vet hvem som vinner da. He he, alltid like morsomt når folk røper det... Vi har forresten fri i morgen, digg!! Utrolig deilig uke; vi hadde fri forrige fredag, fri på mandag, eksursjon på tirsdag, var så vidt på skolen i går, siden jeg dro til Oslo, så i dag var eneste ordentlige skoledagen. Misunnelig much? I morgen skal jeg forresten mest sannsynlig på båttur med Silje. Yaay!! Nei, nå må jeg få trent litt, vi blogges!!

Hva synes du om antrekket?

I fell in love with Justin Bieber, again

For en nydelig gutt med en nydelig stemme!! Har aldri vært sånn superduper belieber, men har jo alltid likt han og sangene, under konserten derimot, så lover jeg at jeg ble det, haha. Gårsdagen var rett og slett fantastisk!! Konserten var verdt både skulking, venting i 5-6 timer, frysing og litt regn, pluss at jeg kun fikk 3 timers søvn i natt. Vi kom oss ikke inn på operaen, men så kjempefint på storskjermen!! Vi gadd ikke å sitte og vente hele tiden, så vi spiste på BK og dro innom Monki og Weekday mens vi ventet. Standard Oslotur! Veldig koselig iallefall! Og utrolig masse kaos da, det er jo en annen sak...Men som sagt; virkelig verdt det!

Flere som hørte på Justin Bieber i Oslo i går?

JUSTIN BIEBEEER

Nå er jeg og Silje på bussen på vei til Oslo for å se Justin Bieber!! Skikkelig spontantur, vi bestemte oss for to timer siden liksom! Er helt i skyene, for dette hadde jeg ikke trodd skulle gå da jeg tenkte på det i går. Blir tre timer skulk det her.. Jaja, alt for JB! Nå er det Justin Bieber for full guffe resten av bussturen, også skal jeg prøve å få tatt litt bilder og slikt!

Flere som skal se Justin Bieber?

Vil du bli anbefalt?

Jeg fikk så lyst til å anbefale noen blogger for dere, og tenkte dere kunne hjelpe meg med å finne ut hvilke. Så hvis du vil bli anbefalt, er det bare å rope ut i kommentarfeltet under. Senere går jeg gjennom alle bloggene og finner noen jeg vil anbefale for dere!

Vil du bli anbefalt?

 

Bloggpausen i bilder

I løpet av fire måneders bloggpause, fra januar til mai har jeg...


... lært lillebroren min å sykle uten støttehjul, jeg har stått på ski med Silje (he he), kost meg hos Anja med amerikansk godteri, brukte mye tid på pugging til heldags i matte, og fryst til døde med Silje utenfor McDonalds en lørdagskveld..
Jeg har vært i konfirmasjonen til fine Madeleine, vært i utkledningsbursdagen til Henriette (hvor jeg var cheerleader), spist en koselig middag med søte jenter fra skolen, og jeg og Anja dro en helg til Bærum, hvor vi var barnevakt for to søte barn og shoppet i Oslo!   
Jeg hadde en super påske hvor jeg fikk så masse godteri at jeg hadde problemer med å spise opp alt. Det samme gjaldt lillebrødrene mine, som dere ser over. Påskeaften tilbringte jeg hos Trude, med Susanne og Silje. Vi koste oss med deilig mat, drikke og jacuzzi!Jeg har selvfølgelig tilbringt masse tid på skolen, for det meste med kjedelige skoledager, men også en super gymtur og flere forsøk på naturfagslaben.

 
 


Siste helgen i april tok jeg og mamma oss en jentetur til Sotra og Bergen, med toget over fjellet. Veldig koselig å besøke masse familie, sove hos tante Anne, shoppe masse, drikke kakao på kafè, spise sushi, øvelseskjøre, se Titanic i 3D på kino osv. En super helg!!
 


 
Masse tid har gått til trening, og jeg har prøvd å være så sunn som mulig!
Til slutt noen få outfits, tatt fra instagram; ltamalie 

Jeg har selvfølgelig gjort mye mer enn dette, jeg har bare ikke tatt så mange bilder. Merket at jeg la fra meg kameraet med en gang jeg tok pause, haha, så alle bildene er tatt med mobil. Alt i alt så hadde jeg noen fine måneder, som gikk utrolig fort, men nå er det deilig å være tilbake med bloggingen igjen. For dette har jeg savnet!! Ser frem til noen enda bedre måneder nå, for nå står sommeren for tur!!

Hadde du en fin vinter og vår? Hva gjorde du på paskeaften?

Nytt design
Endelig har jeg fått fikset et litt freshere design! Nå begynner jeg å nærme meg fornøyd, og blogglysten kunne ikke vært mer på topp!! Det eneste er vel bare headeren som jeg er litt usikker på. Redigerte den fort i pixlr, så den ble litt for gul syns jeg. Kan godt hende jeg endrer litt på den i nærmeste fremtid, men nå har jeg i hvertfall noe litt mer sommerlig! I tillegg har jeg endelig klart å lage meg meny! Brukte utrolig lang tid på det, men fikk det til, til slutt. Er fortsatt litt usikker på om jeg skal ha den over eller under headeren. Planen resten av kvelden er å forhåndsskrive flere innlegg. Har faktisk masse innlegg og inspirasjon oppe i hjernen som jeg bare må få laget! Så dette lover bra, eller hva?

Hva syns du om det nye designet?

HVA ER DERES SOMMERØNSKER?

 

Alle har nok satt seg sine ønsker og forventninger til sommeren, som er rett rundt hjørnet. Enten det er å bli brun, ha en sommerflørt eller dra på cruise til Bahamas. Derfor vil jeg at dere skal skrive noen av deres sommerønsker i kommentarfeltet, så lager jeg et innlegg med disse sommerønskene senere. Det er jo veldig koselig å se hva dere lesere ønsker dere i sommer!

Så hva er ditt sommerønske?

HAPPINESSBildene over er tatt det siste døgnet. Har kost meg veldig! På dagen i går, så slappet jeg bare av i sola, spiste grillmat, marshmallows og is, ble brun og hørte på musikk. Mens på kvelden dro jeg, Susanne og Silje til båten til Silje og sov i den i natt. Utrolig koselig!! Vi kjøpte oss frappe, gikk rundt i de søte gatene i Brevik, satt på brygga og skravlet til langt på natt, og bestilte pizza som vi spiste til både kveldsmat og frokost. Sommerlivet!! Jeg skulle egentlig ta med kameraet, men jeg måtte pakke så fort at jeg glemte både det og andre viktige ting. Rakk ikke engang å blogge før jeg dro!

Nå skal jeg bare slappe av med en episode av Criminal Minds, før jeg skal ned på Oasen å trene, også forhåndsskrive en del blogginnlegg, pluss at det blir ny header. Det har vært planen hele denne langhelgen, men det har jo vært så nydelig vær at jeg ikke har vært noe inne nesten. Må bare si at dette har vært den beste langhelgen, på veldig lenge!!

Hva har du gjort i helgen?

LEVI'S


// tatt av selger på ebay

Perfeksjon! Jeg har hatt lyst på en perfekt Levi's shorts såå lenge nå. Har faktisk lett etter det i to-tre år! Og i går fant jeg den perfekte shortsen på eBay!! Etter litt frem og tilbake, endte jeg opp med å kjøpe denne, for kun 300 kr, og det var inkludert frakt. Er så fornøyd, og krysser virkelig fingrene for at den sitter som ett skudd. Liker ikke å kjøpe klær på nettet, da spesielt shortser/bukser, fordi jeg er så redd for at det ikke skal passe. Men nå måtte jeg bare! Den kommer nok i løpet av den uken her, eller neste uke. Klarer nesten ikke å vente!!

Nå skal jeg ut igjen og slikke enda mer sol. Måtte bare ha en pause, det er uutholdelig ute!! Vurderer å ta en dukkert i det nye bassenget vi har kjøpt, men det er vel egentlig for barn..

Likte du shortsen?

OUTFIT #260512


kjole og ballerinas fra H&M

Nå skal jeg i bursdagen til Susanne, hvor vi starter kvelden med grilling og kos, før vi drar videre. Blir nok en veldig bra kveld!! Jeg har forresten vært hos frisøren i dag og stripet etterveksten, vet ikke om dere ser det, men et er lysere på toppen i hvert fall! Nå har jeg dårlig tid, så jeg må løpe. Ha en fin kveld dere også!!

Likte du antrekket?

SPØRSMÅLSRUNDEEtter at jeg begynte å blogge igjen, så har en spørsmålsrunde blitt etterspurt. Og siden det er veldig lenge siden sist, så kjører jeg i gang med en liten en. Kanskje det er noe dere lurer på fra tiden jeg ikke har blogget? Siden jeg bare kjører en liten spørrerunde, som jeg svarer på i løpet av uken, så blir det ikke video. Også skjønner dere vel at det går en grense for hva jeg svarer på. Da er det bare å spørre i vei!

Noe du lurer på?

IT'S SUMMERTIMEDet siste døgnet har vært det beste på lenge!! Har virkelig følt det er sommerferie. Kort fortalt så hadde vi fri i dag, så i går dro jeg, Susanne, Silje, Sigurd og Asandra til Marius. På kvelden grilla vi, skravlet, spilte volleyball, tok årets første bad, løpte opp i jacuzzien, slappet av, tok oss en nattur på Statoil, og endte kvelden med å presse alle sammen på noen få madrasser og en sofa, mens vi (hvert fall jeg) sovnet til filmen. I dag spiste vi taco til frokost, gikk ned på berget ved havna og solte oss og bada masse. Utrolig deilig! Jeg tror alle ble litt solbrente, men fikk også masse farge! Etter flere timer der, gikk vi opp til Marius og spiste taco igjen. Så dro vi hjem, og jeg og Silje dro til byen litt senere, hvor vi igjen møtte Sigurd og Marius, og spiste is. Nam!! Elsker slike dager, men tanken på at det er tilbake på skolen på onsdag er uvirkelig. Nå har jeg (hjernen min) tatt ferie...

Hva har du gjort i dag?

NEW BLUE SHORTS

Jeg var akkurat en liten tur i byen med Silje, og endte opp med denne fine shortsen! Det var -30% på alt på Bik Bok, så jeg fikk den for 104 kr. Smart kjøp! Gleder meg til å bruke den!! Jeg har ikke glemt bloggen i dag altså, men det siste døgnet har vært et av de beste på lenge! Har kost meg utrolig mye, så jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned med bloggen før nå. Jeg poster nok et innlegg med litt bilder og slikt senere, men nå skal jeg trene, tror jeg, også må jeg rydde rommet som ikke ser ut i det hele tatt. Gøy fredagskveld!! Håper dere har en bedre kveld enn meg, haha.

Hva synes du om shortsen?

OUTFIT #240512 

  


genser fra Monki shorts fra Cubus ballerinas fra H&M

For en nydelig dag!! Var hjemme fra skolen i halv to-tiden og dro rett ned på brygga på Oasen, hvor Silje, Susanne, Sigurd og Marius var. Guttene bada og pysene solte seg. Elsker sommerværet!! Nå er jeg hos Marius med de samme folka, og vi skal grille, og kose oss i kveld, kanskje telte eller så sover vi her hos Marius. Vi har fri i morgen, digg!!!! 


Likte du antrekket?

TONIGHTJeg har firekapittelsprøve i samfunn i morgen, hjernen har tatt ferie, så jeg startet puggingen for to timer siden. Smart!! Nå må jeg bytte ut shorts med joggebukse, og sette meg ut på verandaen i frisk luft. Sovner nemlig i boka når jeg sitter inne.. Yeye, dette lover ikke bra. Får bare håpe på det beste!!


Hva gjør du i kveld?

OUTFIT #230512 
topp fra Bik Bok shorts fra Cubus vest fra Urban (Silje sin) smykke fra Gina Tricot sko fra Toms


Like varmt i dag også, så da var det på med shorts!! Halve skoledagen har gått ut på å sitte ute å sole bein og ansikt. Utrolig deilig!! Nå skal jeg ned på Oasen på gruppetime, Body Combat. Love it!! Har dårlig tid, så vi blogges senere!

Likte du antrekket? 

NEW IN; SOTRA/BERGEN


genser fra Monki, kr 250


topp fra H&M, kr 149


topp fra H&M, kr 149


topp fra Gina Tricot, avskjedsgave fra Reidun


topp fra Cubus, kr 99  


topp fra Veromoda, kr 179?


topp fra Lindex, kr 149?


topp fra Veromoda, kr 139?


topp fra Lindex, kr 149?


blazer fra Only, kr 299 


skjørt fra H&M, kr 149?


armbånd fra Cubus, kr 99


smykke fra ?, gave av mamma 


veske fra Cubus, kr 149?


smykke, gave fra mamma


Alt dette, pluss litt til som jeg har vist tidligere, kjøpte jeg da jeg og mamma var en langhelg på Sotra i slutten av april. Jeg hadde nesten ikke shoppet siden januar, fordi jeg har spart masse penger til USA osv. Fant plutselig ut at jeg trengte litt nye sommerklær og slikt, så da ble det en liten storshopping den helgen! Er utrolig fornøyd med alt, så dere kommer nok til å se litt av disse plaggene som antrekk fremover. Noe har dere kanskje allerede sett.

Noe du likte? 

OUTFIT #220512
topp fra H&M shorts fra Carlings sko fra Toms hårbånd fra Cubus

Det er sydenvarmt her i dag jo!! Var helt forferdelig å ha på dette på skolen i dag liksom, såå varmt er det. Hjalp jo ikke akkurat å gå i svart fra topp til tå heller. Jeg så og si løpte hjem fra bussen, pinte meg gjennom disse bildene, før jeg rev av meg klærne og hoppet i bikinien. Ble helt slått ut når jeg lå på verandaen og solte meg, så etter halvannen time måtte jeg bare gå inn. Er jo meldt enda varmere vær utover uka, så jeg skal ikke klage akkurat. Har allerede fått en del farge på kroppen!! I tillegg er jeg flink og går uten ansiktssminke på skolen, så jeg får farge når vi sitter ute i friminuttene. Smart! Blir så glad når det faktisk viser seg å nærme seg ordentlig sommer! Er jeg den eneste? Nå skal jeg snart ut i varmen igjen for å spille fotballkamp. Hoho, det blir varmt!!


Hva synes du om antrekket? Kommenterer tilbake!!

INSTAGRAM WEEK #1
Følg meg på instagram; ltamalie

Fikk inspirasjon av Madelene Lisella til å lage et slikt innlegg. Så hvis dere liker det, så fortsetter jeg med et slikt innlegg hver uke.

Nå skal jeg redigere sammen en video av meg som spiller fotball, for den skal nemlig sendes over til soccer coachen på skolen min i USA. Jeg er med på laget(!!), men han vil bare se hvor han kan bruke meg. Spennende!! Da blir det fotball i USA også!


Hva synes dere? Burde jeg fortsette med dette?

OUTFIT #210512
alle klær fra Bik Bok sko fra Toms hårbånd fra Cubus

Nå drar jeg ned på Oasen og løper intervaller på mølla, før turen går videre til fotballtrening. Deilig dag, liker mandager!! Ha en fin mandag dere også, så blogges vi senere!


Likte du antrekket?

NEW AMERICAN SHORTS
fra Carlings, kr 299


Jeg digger denne shortsen!! Det er virkelig min nye favoritt, og jeg er sikker på at den kommer til å bli brukt masse i sommer! Jeg elsker klær med det amerikanske flagget på, så denne var midt i blinken.

Nå drar jeg på kino med broren min, vi skal se The Hunger Games. Har hørt masse bra om filmen, så jeg gleder meg veldig!! Ha en fin kveld videre, søte lesere.


Likte du shortsen?

FACEBOOK PAGE

Da har jeg fått facebook pagen til bloggen oppe å gå, så den kommer til å bli mye brukt!! Før bloggpausa delte jeg hvert eneste innlegg jeg skrev, på facebook. Mange av vennene mine på facebook likte dette, og mange likte det ikke. I tillegg så godtok jeg nesten ingen blogglesere som venner, så da var det ikke så mye til hjelp. Så denne gangen prøver jeg noe nytt, også fordi jeg ikke gidder å spamme facebookveggen min!

Jeg kommer til å legge ut link hver gang jeg har postet et nytt innlegg, så det blir lettere for dere som "liker" facebooksiden, å følge med på bloggingen min. I tillegg så kan dere spørre spørsmål osv, om det er noe dere lurer på. Så da er det bare en ting som gjenstår; å like facebook pagen min > HER <

Alle som liker facebooksiden, og kommenterer under her at de har likt den, får en kommentar tilbake som takk! (Dette gjelder selvfølgelig de med blogg)

Var dette nyttig? Har du likt facebooksiden?

Shopping: Fashin Against AIDS


shorts kr 199


topp kr 149?


solbriller kr 79

Som kanskje mange fikk med seg, så kom jo Fashion Against AIDS kolleksjonen ut i noen utvalgte H&M butikker for noen uker siden. Akkurat da var jeg på Sotra og i Bergen. Jeg hadde lenge siklet på flere av plaggene derifra, blant annet to av shortsene, og var fast bestemt på at jeg skulle ha noe fra den kolleksjonen. Så jeg var vel innom tre H&Mer før jeg endelig fant en i Bergen som hadde kolleksjonen inne, og jeg fikk tak i alle disse nydelighetene!! Er storfornøyd og gleder meg spesielt mye til å bruke shortsen!


Noe du likte?

OUTFIT #170512 - Bunad  
Bunad er noe av det fineste jeg vet om. Jeg elsker å gå i bunaden min! Det å gå med bunad er virkelig et av høydepunktene med 17. mai. Jeg har Øst-Telemark bunad, om noen skulle lure på det. Synes faktisk det er litt trist at jeg ikke skal bruke bunaden min på 17. mai igjen før om tre år. For neste er er jeg jo i USA og året etter er jeg russ.

Gårsdagen startet med at familien dro bort til Hei, hvor jeg møtte jentene, og vi så på toget for Heistad og Brattås. Etterpå ble det både pølse, is og kake, noe jeg MÅ spise hver 17. mai! Så dro jeg en liten tur hjemom, før jeg dro til byen, og gikk i borgertoget med fotballjentene. Har aldri gått i borgertoget før, så det var en gøy opplevelse! Senere spiste vi kinamat og på kvelden dro flere av jentene til Vivian hvor vi koste oss resten av kvelden. En veldig vellykket 17. mai!!


Har du bunad? Hvordan feiret du 17. mai?

Berries for breakfast
Det er så deilig med fri!! Sov til rundt 12, og lagde verdens beste frokost; havregrøt av havremel, med bær, kanel og splendasukker. Min nye favoritt!! En god og veldig sunn start på dagen. Spiste dette mens jeg så på opptak av tirsdagens FF. Jeg fikk forresten ikke blogget i går, fordi jeg var så vidt hjemme. Hadde en utrolig br 17. mai, og det håper jeg dere også hadde!! Nå skal jeg sette meg ned og lage et par innlegg fra gårsdagen, så stay tuned. Senere blir det en treningsøkt på Oasen, også skal jeg nok bare slappe av resten av dagen. Herlig fridag!


Har du noen planer for dagen?

OUTFIT #160512


topp fra Monki shorts fra Carlings ring fra Forever 21

Nå drar jeg ut, skal i bursdagen til Eirik med masse fine folk, så det blir nok veldig gøy!! Dette er kveldens antrekk, og bakpå lommene på shortsen er det USA-flagg, hehe. Ble litt dårlige innebilder, så jeg prøvde å redigere de litt kulere i farta. Dere får ha en fin kveld dere også, og i morgen er det jo 17. mai!!


Likte dere antrekket?

I WANT: DIP DYED HAIR
Jeg synes det er utrolig kult med dip dyed hår, bare man ikke tar helt av med 10 forskjellige farger. Selv så har jeg kjempelyst på rosa tupper, så det er stor sjanse for at jeg og noen venninner gjør det om ikke så lenge. Ikke permanent farge selvfølgelig, men en som varer en liten stund. Det hadde i hvert fall vært utrolig kult og prøvd ut. Flere som synes det?


Hva synes du om dip dyed hår?  

SEIER!!


Bilde fra dagens kamp, fotograf: Sofie

Åå, nå er jeg så glad!! Vi spilte kamp i stad, og vant 2-1 mot Gjerpen. Var så deilig å dra der ifra med seieren. Vi hadde ikke akkurat en veldig bra start på sesongen, grunnet lite spillere osv, så dette var utrolig gøy. Får håpe det fortsetter slik!

Nå skal jeg lage meg en kopp te, og forhåndsskrive noen innlegg, for i morgen blir det nok veldig travelt igjen. Og som dere kanskje ser, så har jeg endret litt på designet, og satt inn en midlertidig header. Det passet ikke inn med den gamle headeren med snø osv, så jeg måtte bare sette på en annen frem til jeg får tatt noen bedre bilder.


Hva har du gjort i dag?

INNKJØP; Bærum


topp fra Bik Bok, kr 79


vest fra Gina Tricot, kr 249


armbånd fra Cubus, kr 59


armbånd fra Cubus, kr 69


ring fra Bik Bok, kr 10

På lørdag dro jeg og mamma en tur til Bærum, fordi jeg skulle på informasjonsmøte med Explorius (utveksling USA). Det begynte kl 1, så da tok vi liksågodt et veeldig tidlig tog innover, så vi fikk litt tid på Sandvikasenteret først. Det resulterte selvfølgelig i litt shopping!! Gleder meg veldig til å bruke dette frem mot og til sommeren. Har falt helt for den type stilen disse innkjøpene går i, om dere skjønner.

Det har forresten blitt en del shopping i løpet av de siste ukene, fordi jeg har spart penger siden januar, og så og si ikke shoppet siden det. Men så fant jeg ut at jeg trengte litt nye klær i sommergarderoben, og jeg dro med meg mamma til byen, pluss at jeg og mamma var på Sotra (Bergen) for et par uker siden og shoppet masse. Derfor har jeg en del nye klær osv, som jeg kommer til å vise fremover. Stay tuned!!
 

Noe du likte?

Just another Monday


Bilde fra jeg skulle i utkledningsbursdag. Gjett hva jeg var?? Kommer nok mer bilder senere

Da var jeg endelig hjemme etter både skole, løping på treningssenteret og fotballtrening. En hektisk, men helt normal mandag. Liker at det er slik, for da går dagen fort, samtidig som jeg er veldig aktiv. Elsker å sitte med den deilige følelsen av å vite at jeg har trent ordentlig!!

Nå skal jeg spise litt varme skogsbær med kesam, før jeg tar en dusj og setter meg ned for å lage noen blogginnlegg og se litt på designendringer. Lovet dere jo et innlegg med diverse bilder fra tiden jeg ikke har blogget, så det holder jeg på med nå. Ha en fin kveld, søte lesere!!


Hva har du gjort i dag?

OUTFIT #140512


topp
fra Bik Bok blazer/cardigan og bukse fra Veromoda smykke fra Gina Tricot 

Som dere ser, så blåser det veldig ute...

Ææ, det er så rart å plutselig skulle legge inn tid til blogging i en veldig travel hverdag! Kom hjem fra skolen kl 4, og kl 5 (woops, om 3 minutter) skal jeg ned på Oasen for å løpe intervaller på tredemølla, før det er fotballtrening rett etterpå. Altså en normal mandag. Er hjemme i halv 9-tiden, så jeg skal prøve å få blogget igjen da!! Ha en fin dag!


Likte dere antrekket?

I'M BACK!!

Hei fininger! Da starter jeg å blogge igjen!! Vet at mange av dere har ventet på dette, lenge. Jeg har jo hatt pause i 4 måneder, nå, så nå er det på tide å få fart i bloggingen igjen. Hallo; det er bare 2 og en halv måned til jeg drar på utveksling til USA! Gleder meg veldig til å blogge der ifra, og håper dere vil følge med da også. Med tanke på at det er 4 måneder siden dere hørte om hverdagen min sist, så har jeg jo gjort en del ting. Tenker jeg skal få laget et innlegg med litt bilder og slikt senere i dag. Og jeg skal selvfølgelig få gjort noe med designet snart!!

Da gjenstår det bare å si at jeg gleder meg masse til å blogge igjen, har masse inspirasjon og bare positive tanker rundt bloggingen. Pausen har virkelig hjulpet, for før pausen synes jeg alt som hadde med blogg å gjøre var dritt og stress, og jeg mistet lysten og likte det rett og slett ikke lenger. Det gikk ut over hverdagen min, og slik kunne det ikke være lenger. Så med nye tanker, håper og tror jeg at dette vil bli supert! Jeg skal blogge for min egen del, når jeg vil, og hva jeg vil. Altså ikke bare blogge noe fordi jeg føler at jeg må, for å tilfredsstille dere lesere. Det var det som gikk galt sist gang.

Kvalitet fremfor kvantitet!


Om dere skulle ha glemt hvordan jeg ser ut, hehe..

Nå skal jeg ned på Oasen for å trene, så blir det mer blogging senere. Stay tuned - dette blir bra!! VI BLOGGES! (Åå, som jeg har savnet å si det)