Hey you guys..

Nå er det vel på tide med en oppdatering! Jeg hadde det veldig gøy i New York og New Jersey, og ukene etter Spring Break nøt jeg siste tiden på amerikansk high school og har hengt med venner og familien. Var også på prom som var en av de beste kveldene i mitt liv! Har hatt det supert, og har hatt null tid til blogging! Forrige tirsdag, 7. mai, var min aller siste skoledag på Smyrna High School. Det var faktisk helt forferdelig. Så kjedelig og vanskelig som skolen kunne bli til tider, var det der jeg tilbringte mest tid. Der jeg hadde alle vennene mine, og jeg har flest minner fra. Jeg kommer til å savne NOEN av klassene mine, og et par av lærerne. Siste skoledag var veldig vanskelig for meg, og det ble en del gråting. Mest fordi at det faktisk gikk opp for meg at dette året er snart over, og det gikk så alt for fort.

Siden forrige tirsdag har jeg sovet en del (for jeg har slitt veldig med søvnmangel), og jeg har hengt med familien, og litt med andre folk. Men jeg trengte virkelig litt familietid. Nå er det kun 24 dager til jeg drar hjem. Helt sykt. Vil ikke tenke på det en gang. Om 24 dager er dette fantastiske livet over. Men disse 24 dagene skal bli det beste 24 dagene fra dette hele året; graduation om 3 dager, graduation party, shopping, tanning, going to the lake, eat a lot of Sonic (fast food), parties, senior trip, CMA, soccer tournament in Memphis, Layne's birthday, sleepovers, family time and all kinds of crazy American stuff!

Selvfølgelig blir det godt å komme hjem også. Savner alle der hjemme. Men akkurat nå har jeg så mange blandede følelser at jeg ikke vet hva jeg tenker. Det er nok bare utvekslingsstudenter som skjønner hva jeg mener. Skulle bare ønske at jeg kunne leve begge mine liv samtidig... Oh well, akkurat nå lever jeg bare i nuet, uten å tenke så mye på neste dag og hva som kommer til å skje.

Forresten så er planen å blogge masse om hva jeg har gjort her borte dette året, når jeg kommer hjem. Har så utrolig masse bilder jeg aldri har fått vist dere, men jeg vil ikke bruke opp siste tiden på blogging. Det skjønner dere nok. 

Her slenger jeg med en del instagrambilder fra New York og frem til nå. Så hvis dere vil se hva jeg holder på med de siste 3 ukene i USA, kan dere følge meg på instagram; ltamalie

 See ya!