i'm back, again!

Hei! Nå er det lenge siden sist. Det har vært deilig med bloggfri, men jeg har faktisk savnet det masse. Dessverre har jeg ikke hatt noe tid til å starte å blogge igjen, grunnet siste halvår av vg3, to jobber, trening, være sosial, få litt søvn hver natt, og nå også russetida. Men planen har lenge vært å starte når jeg er ferdig med vg3, for da har jeg masse tid! Nå er det faktisk bare 5 offisielle skoledager igjen + eksamen, og jeg er helt nedgravet i skolearbeid. Alle lærerne skal ha en siste vurdering, så jeg sitter oppe til 2-3 hver natt. Helt forferdelig, men det er snart over. Jeg er snart gjennom vg3, og kunne ikke vært mer stolt av meg selv. 

Det har skjedd en del siden sist, som for eksempel at jeg har vært i USA igjen, så jeg har masse bilder å vise dere osv. Gleder meg masse, men jeg skal bare komme meg igjennom de siste helvetesdagene. Er snart ferdig med russebuksa også, er rimelig lei av å gå med den, siden russetida vår startet 5. april. Så da kan dere vente dere masse nye antrekk! I tillegg har jeg noen spennende planer til høsten, men det forteller jeg mer om senere. 

Jeg ser også at selv om jeg ikke har blogget siden begynnelsen av desember, er det fortsatt rundt 50 stykker innom og leser bloggen min hver dag. Det er kjempekoselig og det varmer hjertet mitt at dere fortsatt kanskje har et håp om at jeg skal blogge igjen ♥ Og det skal jeg!!

Nå skal jeg kose meg med denne maten, før jeg må starte på spansk prøvemuntlig som vi har i morgen. Den avgjør hele standpunktkarakteren min i spansk, så jeg er ikke stressa i det hele tatt....