Video: Svar på spørsmålsrunde, del 2

Da var det på tide å drite seg ut enda en gang... Kos dere!OG FORRESTEN: Kommenterer ikke flere denne gangen, så gidder jeg ikke å legge ut del 3. For jeg VET at mange har sett den, men så gidder nesten ingen å kommentere. Og det gir meg NULL motivasjon til å blogge videre. Så sett i gang å kommenter.

Del 3 kommer nok i morgen.

Hva syns du?

Stranden, neste stopp

Nå stikker jeg ned på stranden. Solen er veldig av og på, men det gjør ikke noe, for det er fortsatt varmt ute. Var forresten hos Susanne tidligere, og stekte meg så det holdt. Så forhåpentligvis har jeg fått litt farge i dag også. Men nå må jeg løpe, sa jeg gikk for 10 minutter siden....
Bra kvalitet igjen <3<3<3

Just in case: Denimjumpsuit fra Cubus og stråveske fra H&M.

Nå er det strandeen!!

Video: Svar på spørsmålsrunde

Nå klarte jeg det endelig! Hvert fall del 1, og det er tre deler.. Jaja, bedre sent enn aldri. Såå... here we go.. HE HE, kos dere......


Det var forresten musikk på begynnelsen og slutten, men av en merkelig grunn var ikke youtube med på det..

Del 2 kommer i løpet i av i morgen, skal redigere den senere. Håper det var bra nok svar da. Nå tror jeg at jeg graver meg ned i jorden....

Hva syns du?

Shopping uten penger

I dag har jeg drevet med shopping uten penger. Og det er alltid like spennende. Greit da, jeg hadde litt penger, men vet ikke egentlig hvor masse (lite). Så jeg måtte bare kjøpe det jeg absolutt måtte ha, også får jeg se om jeg må levere tilbake noe igjen. Selvom det er alltid like trist... Grunnen til at jeg ikke skal shoppe (egentlig), er fordi jeg reiser til USA om under to uker. Derfor skal jeg liksom prøve å spare meg for både shopping og penger til det. Men det er ikke alltid like lett. Og i dag sprakk jeg... For jeg bare MÅTTE ha det. Flinka! Men ikke mer shopping før USA... heh...

Jeg fikk i hvert fall med meg blant annet denne lille godbiten:ET SPEIL! Kjempesøtt og mitt i blinken til å ha i vesken. Og for å være ærlig, så har jeg siklet på det lenge.


Det kostet bare kr 29.50 på Lindex. Lovely!

Nå sitter jeg i sofaen min og spiser jordbær. Nam!
Også skal jeg prøve å klippe videoen med svar på spørsmålsrunden. Jeg fant ut problemet på hvorfor jeg ikke fikk lastet den opp på hverken blogg.no eller youtube.... DEN VAR FOR LANG! Smarta... Så nå får jeg sette i gang å klippe, selvom jeg ikke klarer det. Men øvelse gjør mester. Vi håper på video i kveld, folkens!

today's outfit

Selv om solen ikke har vært på sitt beste i dag, og jeg har vært mest inne, så følte jeg for å ha på meg noe skikkelig sommerlig. Så da ble det dette:
høytlivsskjørt fra Monki topp fra Only veske fra H&M øredobber fra Cubus armbånd fra Pieces ringer fra H&M og Vita

Meg og blomster........ Jaja, sommerlig er det i hvert fall!

Hva syns du om antrekket?

Sommer, sol og smoothie

Endelig er sommeren her og sola skinner som bare det. Eller den gjorde det tidligere i dag. Nå har skyene tittet frem, men det går bra, er litt deilig det og en gang i blant.

Jeg var på stranden med Sv, Susanne og Catharina tidligere i dag, men det ble for kaldt. Vi pakket sammen tingene, dro på butikken og kjøpte pizza, jordbær og bananer. Vi dro hjem, stekte pizza, lagde smoothie og koste oss med jordbær. NAM! Dette er hva sommeren er til!Nå holder jeg på med videoopplastning, så det blir forhåpentligvis svar på spørsmålsrunde i kveld. Vi får håpe på det beste!

Får du også sommerfølelse av jordbær og smoothie ute i sommersolen?

The 4th night

Sv kom i stad, så hun skal sove her. Det kom vel som et sjokk? Haha, har sovet med sv hver natt siden torsdag altså 4 netter, både hjemme og hos henne, med og uten flere. Tenkte ikke over det før nå. Jaja, vi har det jo så gøy sammen, det er så koselig å være med henne.

Vi dro på bensinstasjonen i stad og kjøpte Bigone, godteri og leide The Grudge 3. Hjemme har vi sjokolade og druer, så vi skal kose oss skikkelig! Vi så The Grudge 1 sammen for noen uker siden, også skal vi se 2'ern også nå etterpå, før vi ser 3'ern. Skummelt! De er så ekle, så vi skal kose oss med å bli redde i natt. Jaja, det er alltid gøy når man er flere.

Men nå er det film og godis med min kjære♥

Btw. Jeg har svart på spørsmålsrunden på video, men får ikke lastet den opp i kveld. Fordi for det første så var det masse surr jeg ikke orket å sette meg inn i så sent, og for det andre så vil jeg ikke bruke opp resten av kvelden med sv til å prøve å få lastet den opp på youtube. Så jeg gjør det i morgen! Gled dere.....heh....

Sover du ofte med andre?

ice tea out in the sun

Vi stod opp i 2-tiden og merket at det var kjempefint vær ute. Så vi hoppet rett i bikinier og spiste frokost på verandaen før vi la oss på noen solstoler i hagen til sv. Etter litt soling fant vi ut at vi ville ha is-te, så vi gikk å lagde det. Vi puttet oppi isbiter og rosa sugerør. Så satt vi oss ut igjen, og koste oss mens vi ble brune.. Får vi da håpe..
NAM!


Dere slipper bilde lenger opp enn dette..


Skikkelig sommer! Jeg låner sv sin søte bikini.Men nå må jeg snart tenke på å dra hjemover, for jeg må hjem å rydde litt og sånt etter alt stresset i går. Så skal jeg svare på spørsmålsrunden. DET ER OVER 90 SPØRSMÅL! Så jeg skal kose meg... Sikkert gøy for dere da.

Kos dere ute i solen resten av dagen, hvis dere har det♥

yes, fyr i peisen! og påminning om spørsmålsrunden

Woho, vi klarte å få fyr i peisen! Men det varte jo lenge.. Så da var det på'n igjen med frysing <3<3<3


Kul peis... <3<3

Ogsåå minner jeg på spørsmålsrunden, siste innspurt nå i kveld/natt. For i morgen blir det filmings med alle svarene. Gled dere!

SÅ SPØR I VEI: http://ltamalie.blogg.no/1277074774_sprsmlsrunde.htmlGjennomvåte av vannkrig

I kveld sover jeg hos sv igjen. Sammen med Susanne og Martine. Catharina har også vært her, men hun dro hjem i stad. Det startet med at jeg kom ALT FOR SENT. Men det var jo noe nytt? Kom 4 timer for sent.. he he. Når jeg kom hadde de laget brownies med is til. Lucky me! Vi koste oss skikkelig med det!


Catharina og Susii.


Vi er forresten barnevakter for broren hennes... Flink barnevakt sv... Han låste seg inn i bilen...


Søtt!


Susanne er så.. ehhh.. Sosial...

Så hadde vi vannkrig! Haha, der kom barna frem i oss igjen. Det startet egentlig bare med at Martine fant en vannpistol og sprutet på sv. Men til slutt gikk vi ned og tok på oss noen tynne kjoler, og da var vannkrigen i gang. Med hageslange, balje full av vann, flasker og store vannpistoler. Har ikke hatt det så gøy på lenge! Men det ble ikke noen bilder av den "store" vannkrigen, for da måtte vi gjemme alt som het kamera og mobiler. Men tenkte dere ikke trengte å se oss så pene; Gjennomvåte, sminke og mascara utover det hele og pent vått hår. Det endte faktisk med at alle gikk oppi bassenget med klær på, for det gikk ikke an å bli våtere.

Her er noen fra før "den store":

Martine spruter ned sv.
Blinkskudd!


Hageslangeen!Nå sitter vi på verandaen og koser oss, nydusjet, sminkeløse, i kosedresser med store tepper rundt oss, spiser chips og sjokoloade og peisen ble tent, men sloknet igjen.. Triste saker, for det er kaldt nå.

Men vi storkoser oss!

Kommer "barnet" frem i deg av og til?

Stranden med folkaa

I dag var jeg på Olavsberget med folka. Det var kjempekoselig! Vi badet, hvert fall litt... Og solet oss og koste oss. Nå har det endelig gått opp for meg at det er sommerferie. Ååh, det er så digg! Stranda hver dag med alle folka og all friheten! Men nå skal dere få "et par" bilder...


Slik gikk jeg, fullførte den maritime stilen med sko og hårstrikk også.
Soling på G.


På vei ut i vannet.


Girlsaa mine♥


Martinee


Fint blikk på meg <3<3<3<3


Nyter sola lizm <3<3<3<3

Etter stranda gikk vi til Bergby's. Og sunn som jeg er kjøpte jeg meg Fruit Crush. NAM! Jeg elsker det. Ofret faktisk Big is for det. Og plutselig ser jeg og Martine at klokken var LITT for mye. Så vi spurtet til bussen... Fortsettele i neste innlegg.

Takk til Silje for bilder... igjen♥ Du er så snill! Burde virkelig få meg speilrefleks.. HINT HINT, MAMMA! :):):):):)

Har du vært på stranda i dag?


Grillings hos Mari

Grillkvelden var som sagt veldig vellykket! Det var kjempekoselig. Med grilling, godis, masse skravling, fotball også så vi på bilder fra 1. og 4. klasse osv. Dette må virkelig gjentas. Her kommer det en del bilder... Det ble nemlig tatt nærmere 250 bilder til sammen, men dere får nøye dere med disse:


Grillmasta's.
Er du noen gang seriøs på bloggen min, Mari?


Krydder, ketchup, mozell, speilrefleks, cola, ketchup, sennep og sennep..


Gruppebildee!

Sånne sommerkvelder som dette er noe av det beste om sommeren! Det å være med så mange koselig folk, grille og bare nyte ferien. Det kan ikke bli bedre.

Pleier du å gjøre noe sånt om sommeren?

sleepover and kosedresses

Good english! Men jo, nå er jeg hos sv, og her skal jeg sove i natt. Vi sitter i hver vår kosedress i velour fra Bik Bok. Ååh, jeg elsker de! De er så deilige. Resten av kvelden/natta skal vi blogge litt mer (fra den vellykkede grillkvelden hos Mari) også skal vi se på film eller noe. Det blir koselig! Skal faktisk sove her i morgen og jeg, siden hele familien min reiser til Kristiansand i morgen tidlig og er der til mandag. Men det var random.

Vi koser oss i kosedresser, som du ser:


Og siden jeg er så snill, her er bloggen hennes: www.siljeveriksen.blogg.no. Hun er veldig flink altså!

Hva har du gjort i kveld da?

Krøllet extentions

Da var extentionsa krøllet og klare for grillkvelden. Ganske kjekt det egentlig! Men nå må jeg fortsette på mitt eget hår, for jeg ligger nok litt etter skjema. Men var det noe nytt..?Det tok faktisk bare en halv time!

Rydding på G

Etter en lang og trang natt, frokostspising og halvveis stelling, så dro alle jentene fra meg. Vi fikk melding av Mari om at vi var invitert på grillparty hos henne i kveld, så da måtte plutselig alle hjem å gjøre det de skulle i dag, før kvelden. Så siden jeg var så snill, sa jeg at de kunne gå og jeg kunne ta meg av ryddingen.. Så ja, det skal jeg gjøre nå.


Her har vi ligget 4 personer i natt.. Jeg lå innerst og ble presset inn i veggen. Så jeg kunne ikke snu på meg en gang, så nå har jeg sånn passe vondt i ryggen. Men det er jo koselig da.


Fint å ryddig? Det var verre, men jeg burde fortsette å rydde, så jeg ikke plutselig vegynner med det rett før jeg skal reise.


Random. Nå var jeg snill <3<3<3 Martine og sv.

Ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN da folkens!

Hva er dine planer for dagen?

sleepover

Resten av kvelden/natta har jeg datafri, for i natt sover Martine, sv og Susanne her. Vi har lagd brownies, som skal spises nå. Så vi blogges i morgen!

De to andre ville ikke bli med på bilde, men det gjorde ikke meg og sv noe <3<3<3<3Hahahaha, skrekkfilmbilde! Blinkskudd.
Se så søt hun er da!Hva har du gjort i kveld?

Sandvika shoppingen

På Sandvikasenteret kjøpte jeg (unnskyld for dårlig bildekvalitet, men det var så mørkt på rommet mitt når jeg tok bildene) ...


Sølvklemmer med diamanter (24,50 kr), fra Vita. (disse kjøpte jeg på Down Town i Porsgrunn i dag, gadd bare ikke lage et eget innlegg for det.)


Heklet bolero (99 kr), fra Lace.


Veske (salg - 227 kr) og matchende pung (52 kr), begge fra Accessorize. Syns dette var så kult, og samtidig veldig spesielt.


Lys denimskjorte (199 kr), beige hotpants (99 kr) og gulløredobber (salg - 24? kr), alt fra Gina Tricot.


Marineblå jumpsuit (149 kr), fra Bik Bok.


Kort cardigan-sak med broderier og perler (149 kr), fra KappAhl. Denne fikk jeg av mamma - veldig viktig at jeg skrev det, sa hun...


Hvit sommerkjole (229,90 kr), blomstret sommerkjole (299 kr) og baggy denimshorts (179 kr), alt fra Veromoda.


Svart tynn jakke (kostet egentlig 699, men på salg til 99 kr) og høytlivsblondeskjørt (salg - 99 kr), begge fra JC.


Pyntet hvitt hårstrikk (49,50 kr), klemmer (19,90 kr) og leopardmønstret strandbag/veske vi fikk gratis fordi vi kjøpte for over 250 kr, på Glitter.


Detaljer.


Hvit veske (149 kr), sandaler (99 kr), leopardmønstrede klemmer (29,50 kr) og lyserosa leppestift (136 kr), alt fra H&M.


Den er enda lysere rosa. Helt babyrosa, kjempesøt!


Lyseblå blomstret topp (99 kr) og perleøredobber (salg - 34 kr), begge fra Cubus.


Detaljer.


Hvite sommersko (299 kr), fra DNA. Et must om sommeren!

Dette var alt jeg kjøpte, og jeg er superfornøyd! Nå har jeg alt jeg trenger, hvert fall så og si, frem til jeg reiser til USA. Gleder meg supermye til å bruke alt sammen.

Hva syns du om fangsten min? Hva likte du best?

Today's outfit

Ååh, jeg elsker de første dagene etter en storshopping, for da kan man gå med alt det nye for første gang. Så i dag ble det denne nye lyse denimskjorten. Jeg elsker den! Den er så behagelig samtidig som den er veldig kul.
Denimskjorte fra Gina Tricot Blondetights fra Gina Tricot Hotpants fra Gina Tricot Veske fra Morris NYE øredobber fra Cubus Stæsj fra div. butikker.

Hva syns du om antrekket?

EDIT: La visst ut to like bilder jeg.. begge til høyre. Jaja, gikk visst litt fort i svingen der ja.

sliten tired cansado

Nå er jeg så trøtt og sliten at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg sto opp kvart på 6 i dag. (Whoho, klarte det!) Så tok jeg toget innover til Bærum, hvor jeg møtte mamma som hadde vært der fra dagen før. Vi ankom Sandvika Storsenter/Sandvikasenteret litt før 11, og dro ikke igjen før halv 9... Så med nesten 10 timers intensiv shopping, kan du tenke deg jeg er veldig sliten. Men dette var virkelig verdt det! Ååh, jeg elsker følelsen av å ha kjøpt masse nye fine ting. Jeg har faktisk shoppet for rundt 2500 kr.

Dessverre tok jeg bare to bilder, for jeg hadde ikke tid til annet. Det har virkelig gått i ett! De to bildene ble tatt da vi spiste sushi, for det var en av de få gangene vi satt oss ned.


En liten smakebit på shoppingen, men jeg blogger mest sannsynlig om alt i morgen. Orker ikke nå, tenker jeg bare hopper rett til sengs etter dette. Også blir det så dårlig kvalitet på bildene når det ikke er dagslys.


Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i kosedressen min. Jeg orket virkelig ikke tettsittende og klaustrofobiske klær da. Og extentionsa var det rett av med da vi kom på toget når vi skulle hjem. Off, det klødde som bare det, så jeg bare måtte få de av!

Men nå sovner jeg snart sittende. Tenker vi blogges ordentlig i morgen jeg. Og ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN!

Hva har du gjort i dag?

Storshopping i morgen

Utover dagen i morgen, har jeg en plan om å se slik ut:


(Bildet er tatt i mars da jeg besøkte tanten min i Bergen.)
.. Altså en gal shopper med alt for mange poser. For i morgen skal jeg nemlig på Sandvika senteret. Norges største(?) kjøpesenter. Jeg elsker å være der, eller nå er det mange år siden sist da. Men jeg var jo der ofte før, da vi bodde i Bærum. Så ja, i morgen skal jeg nok få svidd av noen lapper der, ja.

Men slike ting har ikke bare positive sider heller... Nå som det er ferie, så kan man være oppe så lenge man orker og så sove lenge dagen etterpå. Men neida, jeg må bare gjøre siste finishen med tingene jeg skal ha med meg på toget i morgen, før det bærer rett i seng. For jeg må nemlig opp stå opp kvart på 6 i morgen... Ønsk meg lykke til med det! Men hva gjør ikke en jente for shopping?

Så poenget var at det blir nok ikke så mye blogging i morgen da, for når jeg og mamma drar på storshopping, ja da kan vi gå hele dagen. Da blogges vi snart, for jeg burde legge meg.

Har du av og til storshoppinger?

Stranda - bildeserie

Når vi var på stranda med klassen i dag, grep jeg sjansen til å ta noen søte bilder i sanden osv. Vet ikke hvor spennende det er for dere, men jeg syns det var veldig gøy selv, så derfor vil jeg dele det med dere.


Æsj, tær er og vil alltid være ekle!

Hva syns du om bildene?

Husk SPØRSMÅLSRUNDEN! - Jeg svarer på videoblogg når det er nok spørsmål, så spør i vei.

Siste skoledag

ENDELIG FERIE♥ Dette har vi ventet lenge på, nesten et år! Vi fortjener det i hvert fall virkelig. Nå skal de late dagene nytes med sol, stranden, slappe av, bading, soling og alt det bra sommeren byr på. Og om bare 20 dager reiser jeg til USA. Åh, livet er herlig!

Etter volleyballturneringen på skolen, dro vi på stranden. Der grillet de som ville, og vasset/badet. Det var en veldig koselig avslutning på 9. klasse. Bilder ble det selvfølgelig masse av, og vi fikk med nesten hele trinnet på et "klassebilde". Kjempekoselig!


Klassen.
Folk.
SV, altså Silje V, fikk seg en ny venn♥


Grilling.


Søtt♥


Så nusselig!


Valeriya, i midten ved siden av meg, skal flytte. Det er så trist! Har gått i klasse med henne i 5 år...Som sagt; En veldig hyggelig siste skoledag. Trist at jeg ikke ser alle gjennom hele ferien, men mange av dem kommer jeg sikkert til å se kjempeofte. Men nå skal jeg spille kamp, tuddelu!

Hva skal/gjorde du siste skoledag?

Herlig kveld med klassen

I kveld hadde vi en slags klasseavslutning for klassen vår. Hvert fall for de som er igjen. For det er egentlig ganske mange som allerede har reist på ferie. Men det var kjempekoselig for det. Vi spilte fotball alle mann, hele tiden. Det bli liksom noe helt annet enn når man er innenfor skolens vegger. Men selvfølgelig er det sånt som nesten aldri skjer da, og trist er det. Det skulle vært mer av sånne ting. Men så er det jo ikke hver dag man slutter i 9. heller. Vi grillet også, men da det var tid for kake, var det ingen som hadde tid. For vi MÅTTE få tre mål først.. Hehe, gjett om det tok sin tid da. Så mens foreldrene sto på siden og frøys, så spilte vi fotball til vi nesten ble dradd av banen.


PENA NR 1 <3<3<3


Foreldrene.
For en søt klasse vi er!
Du kan tenke deg det ble mange faila hoppebilder før dette...

Takk til Silje, for alle bildene ♥ Dette ble en veldig vellykket kveld, som du kanskje så på bildene? Men nå får jeg finne klær, gymtøy og badetøy til skolen i morgen, for vi skal ha volleyballturnering og på stranden etterpå. Deilig siste skoledag!

Og ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN! - Spør i vei!

Har du hatt klasseavslutning?

Nest siste skoledag

Jeg hadde med kamera på skolen i dag, så jeg tenkte dere kunne se hvordan det var den nest siste skoledagen i 9. Egentlig skjedde det ikke noe spesielt de første timene, det eneste vi gjorde var å ta bokbind av bøker, viske ut krusseduller og levere de inn. Så vasket vi skap, plass og garderobeskapene våre. Resten av tiden gikk vi rundt og surret mens vi tok bilder. Så slo klokken 11, og vi skulle på tur. Det var kjedelig, det! Vi skulle gjøre noe rebusaktig på veien, men det var bare merkelig. Da vi endelig kom frem etter å ha gått dritlenge, fikk vi en vaffel hver og dro hjem.

Resten av dagen har jeg ligget og solet meg, men neida, jeg har ikke blitt brunere. Det har blitt stikk motsatt; Jeg har blitt blekere i fjeset og på brystet. Kult...! Nei....
Familiebilde <3<3<3


Endelig ferdig med turen.

Men gotta go! Skal på noe avslutningsgreier med klassen kl 20. Så jeg må nesten sminke meg, ordne håret og finne noe å ha på. Og dere kjenner meg: Treiga selv...

Når begynner eller begynte ferien din?

Spørsmålsrunde!

Da har jeg endelig bestemt meg for å ha en spørsmålsrunde, etter å ha fått et lite spark i baken. Det er bare å spørre i vei, men jeg svarer nok ikke på de aller mest personlige spørsmålene. Jeg svarer mest sannsynlig med videoblogg, hvis jeg får videokameraet oppe å gå. Noe jeg skal få til! Så ja, spør i vei. Jo flere spørsmål, jo gøyere blir det!Jeg er klar for det meste, så sett i gang. Og hvor morsomt blir det ikke å se meg på film? He he... ikke så morsomt for meg... Hater stemmen min på film. Men ja, spør i vei! (Hvor mange ganger har jeg sagt det nå, egentlig?) Spørsmålsrunden vil bli avsluttet når jeg syns det er mange nok spørsmål, så det kommer mest an på dere. Men kanskje om en uke eller noe.

Og forresten; Det er pinglete med bare et spørsmål fra hver, jeg ønsker mange!

SKATEBOOAARD

I stad møtte jeg Silje V og Susanne, de hadde med skateboard og speilrefleks. Midt i blinken for en blogger som meg. Så da ble det selvfølgelig skateboard"ståing" og bilder. Ikke at det var så lett for meg å stå på skateboard da, det var jo bare oppover bakker hjem til Susanne. Men morsomt var det jo da.


Susannes sko. Ååh, misunnelig!


Jeg er så flink, 10 meter i oppover bakke går fort som fy<3<3<3


Meg og Silje V.


Susanne og Silje V.


Meg og Susanne.


Så dro vi til Susanne og spiste Ben & Jerry's. Veldig koselig!

Hva har du gjort denne solfylte søndagen?

FLAUT!

Henriette og jeg så akkurat på de eldste innleggene på bloggen min. Åh gud, så flaut! Bare måten jeg skrev på, DE fjortisbildene og DET store fjortishåret. Jeg sparte ikke på hårsparyen der nei..


Se på det håret! Og hvordan jeg gikk kledd..
Og den sminka! Hvor masse mascara brukte jeg der da?!


Dette var mitt første outfit. Utrolig bra kvalitet, fint antrekk og bra bilde <3<33


Mitt andre outfit.......

Det er ikke rart håret mitt ble ødelagt, knakk og ble tynt og pistrete, når du ser hvordan jeg behandlet det.

Nå har jeg driti meg så det holder. Tenker vi stopper der jeg. Men trenger du en god latter, så vær så god å sjekk ut arkivet på bloggen min for et halvt år siden. Det er det verste; Det er bare et halvt år siden, og mindre enn det...
 
Takk for meg...!

inspiration


http://le-happy.bloggspot.com

Hva syns du om stilen hennes?

NY HEADER OG NYTT DESIGN

Nå har jeg endelig fått nye header og nytt design. Jeg var så lei av det andre at jeg nesten måtte holde over headeren hver gang jeg så den. Det betydde kanskje at det var på tide med ny? Jeg tok hintet fra meg selv og lagde et mye mer sommerlig design. Det er riktig nok fortsatt rosa, men en mye mørkere rosa-farge som gjorde den mye mer sommerlig. Jeg får ikke nok av rosa skjønner dere, det har alltid vært og vil alltid være min favorittfarge.

Slik ser det ut nå. Det kan hende det blir noen små-endringer fremover også. For det er noe jeg gjerne vil få til, men trenger litt hjelp til. Og nå kjenner jeg at blogglysten virkelig kom tilbake. Åhh, jeg elsker å få nytt design! Da føler jeg at alt blit så mye bedre.

Hva syns du om den nye headeren og det nye designet?

Oppussing

Nå er jeg så lei av headeren min og designet mitt, så nå tar jeg en oppussing. Tror ikke det blir så masse forandring på selve oppsettet men litt fargeforandringer blir det nok, og selvfølgelig en header som er mye mer sommerlig. Så poenget med dette innlegget er at det kommer sikkert til å se litt rotete ut de neste timene.


Bra kvalitet på webben min ja <<3<3<3<3


Henriette sover her i natt, så det blir koselig!

Men nå må jeg fikse header!

VG LISTA TOPP 20

I går var jeg som sagt på VG lista topp 20, men jentene. Det var kjempekoselig, i hvert fall etter at vi faktisk fant de andre. For vi kjørte inn i to biler. På begynnelsen var det ganske kjedelig, for det kom jo bare artister og grupper vi aldri, eller nesten aldri hadde hørt om. Men da Didrik, Madcon, Lars Vaular, A1, Bjørn Johan Muri og ikke minst Karpe Diem kom, DA ble det liv! Men noe som var veldig kjedelig var at Donkeyboy kunne komme. Og vi som hadde gledet oss så!

Jeg møtte to av de gamle klassevenninnene mine fra da jeg bodde i Bærum. (Ja, jeg bodde i bærum fra jeg gikk siste året i barnehagen, til halvveis i 4. klasse.) Det var kjempekoselig å se dem igjen. Hadde ikke sett de på 3-4 år, eller noe. Og det er egentlig sykt lenge.

Været var vi ikke like heldige med, for det begynte å regne akkurat da vi hadde kommet oss inn. Så da var det på med regnjakker og hetter, for det var ikke snakk om å ha med paraplyer inn en gang. Så fine sveiser hadde vi hvert fall da konserten var over..

Det er ikke så bra kvalitet på alle bildene, for vi sto ikke akkurat helt fremst, men bedre enn ingenting.


Madcon! Åh, de sang Glow, og jeg kunne jo dansen etter at jeg var på Eurovision. Så gjett hvem som hang med alle de andre!


Fin hette...
En random gjeng fjortiser jeg møtte....


Tone Damli (Aaberge? Hvor har det blitt av det etternavnet?)


Gutten min <3 Bjørn Johan Muri, han er så skjønn!


A1 <3


Venke Knutson, jeg digger henne!


Hanna Fra Tana med Tipp Topp Tommel Opp(?)


Karpe Diem <3


Mitt kjære reisefølge. Det er virkelig ikke lett å ta et bra bilde blant så mange folk..

Det var alt i alt en veldig koselig tur. Dette skal gjentas til neste år, men da skal vi få med mange fler og være en av de som presset seg fremover for å komme lenger fram. Vi var ikke hjemme før i 2-tiden, derfor orket jeg ikke å blogge da.

Var du på VG lista? Eller så det på tv?


Mobilblogg: jeg har ikke rukket å blogge i dag, fordi alt har gått i ett fra jeg sto opp. Nå er vi i

573314-1-1276871431194.jpg
Mobilblogg: jeg har ikke rukket å blogge i dag, fordi alt har gått i ett fra jeg sto opp. Nå er vi i hvert fall på vei til Oslo, for vi skal på VG-lista topp 20, i kveld!! Vi skal møte mange andre der også, og være med de. Så dette blir kult! Skal ta masse bilder til dere, jeg:)

barnevakt for to små troll

Nå har jeg vært barnevakt for begge lillebrødrene mine i et par timer. De er litt skjønne da, hvert fall når de ikke griner. Og når de leker så fint sammen, ååh, det er søtt. Her er noen bilder av småtrolla.


Emil og Milian.
En var fotogen i dag..
.. Og en ikke:Han gliste hver gang jeg ropte "SMIIL".

Men nå skal jeg på nattåpent på Down Town, og bussen går om 8 min. Så gotta go!

Har jeg ikke søte brødre (når de ikke skriker)?

"Fotoshoot" med Silje V

Jeg stod og tok bilder i speilet til Silje V i stad, men hun syns ikke det er noe jeg burde ha på bloggen.. Så da tok hun kameraet mitt og ba meg stille meg opp foran en hvit vegg på rommet hennes. Deretter tok hun sikkert 60 bilder eller noe. Haha, halvparten ble "le-bilder". Men her er i hvert fall noen av dem.
Topp fra Only og høytlivsshorts fra H&M. Blåmerket på armen er fra en fotballkamp, om du lurte. Ser litt dramatsik ut egentlig. Og selvfølgelig var ikke alle bildene like seriøse da.

Hva syns du om bildene?

Datafri

Da tar jeg datafri resten av dagen, for nå skal jeg opp til Silje V, med Martine. Der skal vi sove. Og de har nå brukt tusen år på å komme ned til meg, så da burde jeg kanskje pakke ferdig. Vi blogges i morgen!
Langt håår <3<3<3

Hva har du gjort i dag?