OUTFIT: in Denmark

Vi stod opp klokken 8 i dag, var i Aalborg klokken halv 11, på byens største kjøpesenter. 11 timer senere satt vi i bilen på vei hjem... Jeg er død akkurat nå, beina mine verker! Men jeg endte opp med masse fine skatter som jeg viser dere senere. Så  dette er bare en liten update med outfit fra første dagen i Danmark, ganske så enkel egentlig.
genser fra Bik Bok topp fra H&M shorts fra Only veske fra KappAhl øredobber fra Bik Bok - favorittøredobbene mine, som jeg klarte å miste når jeg tok berg- og dalbane... rip..:(

Som sagt så er jeg helt død nå, så jeg blogger bedre i morgen tenker jeg! Forresten så var det noen som lurte på hva 4D film var; det er som 3D bare at setene beveger seg etter det som skjer i filmen, det spruter vann på deg om noen i filmen f.eks nyser i filmen, lukter fra filmen fyller kinosalen osv. Utrolig gøy!

Liker dere antrekket?

Livstegn fra Danmark

Hei søte blogglesere! Endelig har vi fått tak i internettkabel, for ja, det var problemet; vi trodde det var trådløst nett her, men fant ikke ut før for et par dager siden at vi måtte ha kabel. Men det fikset vi i stad, så da er det bare å sette i gang med bloggingen. Jeg har nemlig masse å fortelle og masse bilder å vise. Og flere skal det selvfølgelig bli; det er fortsatt en halv uke igjen, woho!

Jeg har storkost meg i her i Danmark de siste dagene, med både shopping, stranda, Fårup sommerland, mer shopping, masse god mat (alt for masse..), 3D laserkrig, Action House +++. Jeg har som sagt masse bilder å vise, men så masse at her kommer det bare bilder fra de to første dagene.

Første dagen, som var på lørdag, så var vi fremme med båten på formiddagen og kjørte direkte til Løkken by. Ååh, det var så koselig å komme dit. Fire år siden sist! Vi gikk rundt i den søte byen, tok masse bilder, shoppet litt og bare nøyt det fine været! Senere dro vi til leiligheten og kom oss til rette. På søndag dro vi rett til Fårup sommerland (for de som ikke vet det, så er det som Tusenfryd). Vi tok masse karuseller, berg-og dalbaner, og bare koste oss i finværet. Herlig!

♥


Se så koselige hus det er i Løkken!
Tante Anne
Lillebroor
Enda en lillebror


Yummy!


Ny ring, woho!
Ben & Jerry's på pinne - love it!!

Rommet mitt♥Dobbeltseng, woho!
En av de 20 gangene vi har spist Ben & Jerry's


VI så på Svampebob i 4D film i Fårup, awesome briller!!


Verdens beste pizza!! Fra Ciao i Løkken

Jeg må dessverre runde av her, for det er lang internettkø, det er nemlig bare 1 kabel... Jeg fikk førsteretten for å blogge (og gå innom facebook, hallo; ikke facebook på 5 dager er ikke bare-bare!), så nå skal både broren min, bestemor, mamma og pappa låne pc'en.

Jeg har masse andre bilder å vise dere, så det er bare å følge med; det kommer mer i morgen! Nå må jeg dusje etter en lang dag med både strand, bading, shopping og sushi, og gjøre meg klar til spillkveld med godis til langt på natt. Ha en super kveld videre♥

HALLA PARTYPEOPLE


Peeen ♥ 


Er ikke jeg bare nyyydelig?


HAHAHA. Slik går det jo når jeg prøver å finne Photobooth bilder av Amalie og meg. Så ender det opp med et jævla deilig bilde av meg, that's life!! Legg merke til bildet av Amalie og jeg i i bakgrunn da, hihih. Skurrete, men du kan se det altså!!!


Ååå, fine. Men her erhvertfall et bilde av meg og Amalie da. Eller, egentlig så har dere jo nok bilder av Amalie. Meg dere trenger bilder av!!!! Så bare stay tuned ass. Neida. (JODA!!!!!)

Kødda da. Vil bare si at dette innlegget blir skrevet av Susanne. Ikke Amalie, noe jeg tror alle har skjønt fordi Amalie hadde aldri valgt en slik vulgær overskrift. Hensikten med dette innlegget er ikke outfit eller hot or not da. Som de fleste kanskje har skjønt når jeg skriver det. Men Amalie, du vet når du lar meg skrive ting så må du jo ta konsekvensene, så om du mister noen lesere fordi jeg ikke legger ut min outfit så synes jeg virkelig synd på folk altså. Eh, nei. 

Joda, hun søte lille Mallnes slo jo av en prat på telefonen der hun spurte så pent om jeg kunne skrive dette. ''Eh, hvis du har tid liksom, kan du liksom skrive et innlegg for meg eller??'' I was like '' HELL TO THE YEAH!!!'' Neeida, slik var det ikke. Hun spurte om jeg så vennlig kunne skrive at hun trodde hun hadde internett. For der hun er skal det egentlig være det også, men så var det noe feil og de måtte dra langt og blablablaaaaa, så hun får fikset ledning innen imorgen, i overimorgen eller dagen etter det. Jeg husker ikke skjønner du.. Jeg halvsov når jeg snakket med henne. Sorry! Neida, men hun har tatt masse bilder til dere!!! Kun til dere bortskjemte blogglesere liksom, så stay tuned! Disse bildene gleder vi oss vel til å se? Det gjør jeg. Amalie som eter is med hele trynet, Amalie sitt epicface når hun tar flaggermusa i Fårup(?)?We all wanna se it. Så bare titt innom vet du, så kommer det noe. Gleder meg ass! Men lover at når hun først kommer med et innlegg eller fire fra ferien gleder vi oss til å se det?? Ait?? Ikke jeg da, men dere liksom. Jeg er liksom tjue skritt foran dere og vet ALT. ;-)))

Hehe, for dere som ikke skjønner ironien min, deres problem ass!!! Kjenner jeg savner bloggææn min :-((((((( Egentlig ikke. Håper virkelig Amalie godtar dette innlegget da, og at det ikke er for ille. Neida, savner Mallnes, gleder meg til hun kommer hjem, noe dere blogglesere burde også! :-)

Hilser fra Danmark/Amalie. Hehe. Håper heller det ikke ble for mye tekst eller bilder av meg. Selvom det ikke går. ♥

PS til Amalie: Jeg tok bildene i 600px - fant egentlig ut at det er for lite men, jæjæ. I tillegg la jeg innlegget i kategorien ''Hverdag''. Håper det går braaa for deg, Amalie.

Kisses fra Susanne lzm. 

Goodbye Norway - Hello Denmark!

Da reiser jeg til Danmark, eller reiser i 5-6-tiden i morgen tidlig, men jeg orker ikke å blogge da liksom. Så og si alt er pakket og klart, har bare noen småting igjen å fikse før jeg tar kvelden. Må stå opp klokken 4!!! Uff...Yeye, men dere hører fra meg i morgen - i Danmark. Dere blir ikke kvitt meg så lett; pc'en skal med, det er nett i leiligheten vi skal bo i, jeg har med kamera og skal oppdatere så ofte jeg kan, minst en gang om dagen, forhåpentligvis flere. Så det er bare å følge med!!

Jeg tok akkurat noen bilder, så det ikke skulle bli et kjedelig og bildeløst innlegg, men ikke ta meg seriøst på disse bildene.. Jeg lider av både søvnmangel, reisefeber og alt for høyt inntak av sukkerholdige ting! Uff, dårlig kombinasjon.


Woho, pena nr 1 <3<3<3 Neida, håper dere skjønte at jeg ikke var seriøs! Når jeg tar speilbilder - da er det IKKE seriøst, haha. Egentlig så blir jeg litt flau, men jeg orker ikke å fikse nye bilder, too bad.

Nå tar jeg snart kvelden. Haha, never gonna happen!! De som kjenner meg vet at jeg ikke kommer til å rekke å legge meg før jeg må stå opp igjen.. Neida (jo...). Men vi blogges i Danmark da søte lesere! God natt :-)

Jeg er forresten med i blogg vs blogg her: http://ritaw.blogg.no/1308933661_24jun2011.html#comment så det hadde vært koselig med stemmer♥

Skal du på ferie i løpet av de neste ukene?
Ønsk meg god tur da♥ hehe

OUTFIT: bursdag


topp fra Bik Bok skjørt fra H&M

Nå tar jeg en pakkepause og drar i bursdagen til Alexander. Det blir nok kjempekoselig! Ha en strålende fredagskveld videre. Så blogges vi!I love big rings

Er det en ting jeg ikke klarer å gå uten, er det store ringer. Jeg har så og si alltid på meg minst èn, hvis ikke så føler jeg meg naken. Men det har dere kanskje merket? Jeg har mange store ringer, men elsker å fylle ut samlingen enda mer! Lurer på hvor mange jeg kommer til å ende opp med til slutt, hehe. Jeg har vist dere litt av ringsamlingen min før, så jeg skal ikke gjøre det igjen med det første.

Jeg kikket litt rundt på diverse nettbutikker i stad, og det var utrolig mange fine ringer der!! Uff, fikk lyst på alle jeg! Må nok se etter det i Danmark, kanskje jeg finner noen som nesten ingen andre har. Her er i hvert fall noen (mange) av favorittene jeg fant i stad, også står det under hvor de forskjellige er fra:


Nå må jeg fortsette pakking, reiser jo til Danmark i morgen, så det er siste innspurtspakking nå, før det blir bursdagsfeiring for Alexander i kveld. Koselig!


Liker du store ringer? Noen favoritter blandt disse?

OUTFIT: hvilken veske?

Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken veske jeg likte best til dagens antrekk. Det var jo forsåvidt veskene som gjorde hele antrekket, siden det var så basic, men liker når den kan pynte opp hele antrekket. Den første vesken er min, og den andre er mamma sin. Så jeg lurer på hvilken veske dere synes var finest til antrekket!
topp fra Vero Moda shorts fra Only sko Toms veske 1 fra Accessorize veske 2 fra Gina Tricot

Nå skal jeg snart ut med noen søte jenter for å se på sankthansbål, før kvelden ender hos Susanne med sleepover. Koselig!! Ha en super kveld videre kjære lesere!

Liker dere antrekket? Hvilken veske var finest til?

Perfect nail polish

I går så kjøpte jeg verdens fineste neglelakk. Fargen er en blanding av turkis og grønn, så jeg vil si sjøgrønn eller liknende. Jeg brukte den samme fargen masse i fjor, siden Susanne kjøpte den da. Så jeg ble overlykkelig da jeg fant den i går, til 20 kr! Det beste er at den passer perfekt til favorittshortsen min, det er helt samme farge, woho!

Jeg elsker å ha med knæsje negler om sommeren, det er så friskt og gir meg en skikkelig sommerfølelse. Jeg har egentlig utrolig mange knæsje neglelakker, men har så mange at jeg ikke rekker å bruke alle en gang, haha. Men denne sommeren har jeg to favoritter, denne sjøgrønne, og korall - den kan jeg vise dere en annen dag.

Forresten så er neglene mine kjempekorte i forhold til hva de pleier å være, men jeg biter dessverre negler hvis jeg ikke har på neglelakk... Derfor må jeg passe på å ha på neglelakk til enhver tid hele sommeren, har nemlig vært veldig sløv i det siste. Yeye, her er i hvert fall neglelakken:

Den er fra H&M, og heter "Bella's Choice". Er det bare jeg som synes H&M-neglelakkene sitter bra? Jeg synes de sitter mye bedre enn Isadora og liknende.

Hva synes du om fargen på neglelakken? - jeg kommenterer tilbake!
Liker du knæsje negler?

Dagens innkjøp

Jeg var som sagt i byen tidligere i dag, for å fikse litt småting til vi reiser til Danmark. Jeg klarte selvfølgelig å finne meg noe, selv om jeg IKKE skulle bruke penger før vi reiste. Men siden jeg har en så snill mamma, så brukte jeg bare 75 kr selv, woho.

Veldig fornøyd med innkjøpene, gleder meg veldig til å bruke shortsen og toppen nå i sommervarmen, mens buksen blir vel mer brukt til høsten. Neglelakker er også et must nå om sommeren. Også fant jeg en dødskul ring på salg - det liker vi! I tillegg så fant jeg den perfekte veske!! Jeg har letet så lenge etter en helt basic svart veske, med plass til speilrefleks, vannflaske og det nødvendigste av verdisaker, og gjett om jeg fant den i dag da, til 50 kr!! Aah, herlig! Så enkel, men samtidig veldig søt. Love it!


shorts fra Only, kr 199 - fikk den for 100


topp fra H&M - aner ikke pris


bukse fra Cubus, salg; kr 149


veske fra KappAhl, salg; kr 50


ring fra KappAhl, salg; kr 25


alt fra H&M, sjøgrønn neglelakk, salg; kr 20, 4pk nelgelakker, kr 39,50 og lipgloss, kr 29,50

Som sagt; superfornøyd med innkjøpene!! Og takk for nesten alt, mamma♥ Nå skal jeg lage smoothie og deilig kveldsmat, og bare chille resten av kvelden. Uff, dette har vært en travel, men bra dag!


Hva synes du om innkjøpene?
Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: slangemønster
topp fra Monki oppklipt shorts fra Cubus

Jeg er ikke så blek i virkeligheten, men skygge på bildene gjorde så jeg måtte redigere lysere. Er derimot helt tomat i trynet, men har ikke på sminke i fjeset, bortsett fra maskara - utrolig deilig, men føler meg helt forferdelig! Nå må jeg løpe, skal rekke møte om Dana Cup, så trening. Vi blogges i kveld!Fullstappet dag

Nå tar jeg og mamma turen ned til byen for å handle inn siste rest til ferietur. Synd det er så fint vær når vi skal inn på et senter, men det gjør ikke noe, for vi skal ta sol etterpå. Etter det igjen så er det møte med fotballen angående Dana Cup, før det forhåpentligvis blir fotballtrening. Så tror jeg at kvelden ender hos Susanne, med sleepover der.

Hektisk dag, ja, og sikkert veldig interessant å lese om. Men jeg får presset inn blogging her og der, så det går så bra så. Nå må jeg nesten gjøre det siste jeg skal før vi reiser. Drålig tid igjen! Ha en super dag videre, og nyt solen om dere har det. Hallo, det er jo ferie! I hvert fall for de fleste :-D


Slang med et arkivbilde, woho

Gotta goo!

Hva skal du i dag? - jeg kommenterer tilbake!

A sunny day

Jeg får unnskylde for at jeg har vært litt fraværende i det siste, men tro det eller ei; nå som sommeren har kommet, så har jeg faktisk fått meg et liv. Woho! Neida, men som det kanskje gjelder de fleste, så skjer det mer om sommeren; man er mer ute, stranda, nyter finværet, båtturer osv. Så det håper jeg er forståelig.

Denne dagen har vært super! Nå føler jeg virkelig at det er ferie. Jeg var på stranda tidligere med noen søte folk, før turen gikk videre til Sofie, med Silje Veronica og Catharina. Der spiste vi deilig salat, melon og jordbær. Nydelig!! Etterpå bare chillet vi. Kom hjem for en timestid siden, og da merket jeg hvor rød jeg var i ansiktet... Uff, er helt kokt! Men jeg får trøste meg med at jeg får brunfarge om noen dager, og det betyr null sminke på huden - love it! :-)

Et lite bildedryss fra dagen (ja, jeg er glad i å ta bilde av ting som ligger på grasset.... hehe):


Photos_Private

Nå skal jeg løpe bort på butikken for å kjøpe inn smoothieingredienser. Det er jo Frustrerte Fruer i kveld, og det betyr smoothie!! Dere får ha en strålende kveld videre!

Flere som har hatt en bra dag?
Hva gjør du i kveld?

The beach

Ååh, nå har det gått opp for meg at det er sommerferie!! Stå opp tidlig, trene, ta en deilig kald dusj og legge seg ut på verandaen for å slikke sol. Og etter noen timer dra ned på stranden med herlige folk, for å nyte ferien og finværet! DET er sommer, det!! Akkurat slik har dagen min vært, og fortsetter.

Men nå må jeg løpe, skal ned på stranden. Så dere må ha en super dag videre, verdens beste lesere. Nå skal ferien nytes!


Photos_Private


Har dere fint vær?
Hva skal du i dag?

Hvilket antrekk liker du best?

Disse tre antrekkene er ganske like, men også veldig forskjellige. Samme type overdel, men to høytlivsskjørt og en høytlivsskjorts med froskjellige mønstre. Jeg digger alle tre. Ååh, jeg elsker at det er sommer så jeg faktisk kan gå i disse klærne - det har jeg drømt om hele vinteren. Sommerklær er noe av de fineste jeg vet!

Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilket jeg liker best. Jeg elsker alle tre antrekkene. Nr 2, det med svart overdel er jo mer stilig og pyntet, mens de to andre er litt mer sommerlige og søte. Men med tanke på at nr 3 er favorittskjørtet mitt, så må jeg nesten si det. Eller jeg vet ikke.. Help me!

Hvilket antrekk liker du best, nr 1, 2 eller 3? - jeg kommenterer tilbake!

Oslotur og VG-lista

Fredagsmorgen sto vi (Silje Veronica, Catharina og jeg) tidlig opp, og tok bussen innover til Oslo. Da vi kom frem tok vi en liten matbit, før vi så lit i butikkene på Oslo City, ingen av oss fant noe, så vi gikk til Karl Johan. Vi var innom de fleste butikkene, og jeg fant tre skatter på Monki. Love that store!!

Etter shoppingrunden gikk vi og spiste på Friday's - utrolig gode burgere! Også delte Silje Veronica og jeg en oreo madness. Yummy!! Etter middagen gikk vi bort og stilte oss i den milelange køen for å komme inn på vg-lista, da vi endelig kom oss inn, måtte vi finne de andre vi skulle stå med. Noe som var så og si umulig; har aldri blitt most så masse i hele mitt liv! Men vi klarte det på sekundet før det hele startet.

Det var mange bra artister der, men også mange jeg aldri hadde hørt om. De publikum likte best var nok Erik og Kriss og Chris Medina. Når de var på scenen var det mest liv! Også de to jeg likte best. Her er litt bilder fra dagen, alle er tatt med digitalkamera.

Photo_Private

Forresten utrolig deilig med ferie; jeg sov til 13.00, løpte ut og solte meg en timestid før regnet kom, syklet en timestid, og spiste frokost for litt siden. Lovely! Nå må jeg dessverre rydde rommet og pakke til Danmarkstur - ikke like gøy... Ha en super mandag videre!

Var du på vg-lista eller så det på tv?
Hva skal du i dag?

Sunday night

I hele kveld har jeg sittet og lastet ned og fikset med musikk. Jeg har nemlig ikke lagt inn ny musikk på iPoden siden høstferien, fordi pc'en kræsja da, og jeg måtte laste ned iTunes på nytt. Synkroniserer jeg nå, så forsvinner alt jeg har der. Og siden jeg har vært så lat, har jeg ikke orket å ta meg tid til å laste ned 1000+ sanger, hallo; det tar jo sykt med tid!

Nå er jeg rimelig lei av all musikken på iPoden, så jeg fant ut at jeg burde gjøre noe før jeg reiser på diverse ferier i sommer. Dermed ble denne søndagen brukt på det, og jeg har hverken ryddet rommet, pakket til Danmarkstur eller gjort noe av det fornuftige jeg skulle... Heller ikke blogget vg lista og Oslotur - det får jeg ta i morgen! Nå skal jeg bare fortsette litt til, før jeg tar tidlig kvelden - det her tar jo år og dager! Er ikke halvveis en gang...
Hva gjør du i kveld da?
- jeg kommenterer tilbake!

The end

På torsdag var det siste skoledag på ungdomsskolen, og på kvelden var det avslutning med utdeling av vitnemål osv. Etter dette + litt bilder og kakespising, forlot vi skolen for siste gang som elever der. Flesteparten av oss dro ned på stranden og fortsatte kvelden der. Med masse go'folk, musikk, fotball og bra stemning koste vi oss til langt på natt. Neida, bare til 12-tiden.

Det var i hvert fall en utrolig koselig kveld, men samtidig trist å si farvel til alle sammen. Selv om jeg kommer til å se de fleste igjen, kanskje alle sammen(?), så blir det ikke det samme igjen. Nå står videregående for tur, med både gamle klassekamerater og nye - det blir spennende! Først står sommeren for tur, vi har jo faktisk sommerferie!!!! Men det har ikke gått opp for meg enda.

Her er i hvert fall masse bilder fra kvelden:


Jeg får vitnemålet mitt, woho! Forresten; etter eksamenskarakterene så er fortsatt snittet mitt 5,4!
Klassen min
Så dro vi videre på stranda
Photo_Private


Forresten, koste meg masse på båttur med Silje Veronica og familien, selv om det var dårlig vær i dag, så sole- og badingsplanen gikk rett i vasken. Kjedelig!

Resten av denne søndagen skal jeg bare slappe av, rydde rommet, pakke litt til Danmark, kanskje se en film og legge meg tidlig. Veeeldig interessant, men jeg er bare dødssliten etter de siste ukene. Nå skal det blir deilig med en sykt etterlengtet ferie!!

Har du sommerferie?

Innkjøp fra Oslo og båttur

Jeg var jo i Oslo i går, på shopping og vg lista. Det var utrolig koselig! Jeg fikk med meg noen fine skatter hjem, alle fra Monki. Vi var innom de fleste butikkene på Oslo City og i Karl Johan, men jeg endte bare opp med tre topper fra Monki. Men disse er jeg superfornøyd med, og gleder meg masse til å bruke i sommer!

 
kr 250


kr 150


kr 60 - som sagt; alt fra Monki.

Nå har det blitt litt forandring i planene; det blir ikke vg-lista eller skoleavslutningsblogging før i morgen, for jeg skal nemlig på båttur nå. Med Silje Veronica og familien hennes. Vi blir til i morgen, så det blir nok kjempekoselig! Med dette finværet kan det ikke bli annet enn bra! Ha en super lørdag, kjære lesere!!

Hva synes du om innkjøpene? En favoritt?

OUTFIT: avslutningskjole
kjole fra Vero Moda veske fra H&M sko fra Din Sko ring fra B-Young

Dette er torsdagskveldens antrekk. Jeg hadde altså dette på meg på avslutningen for trinnet vårt. Det er så rart å være ferdig på ungdomsskolen, men samtidig så deilig. Det kommer masse bilder fra avslutningen, på bloggen, i dag eller i morgen!

Dette innlegget lovet jeg egentlig at mamma skulle poste da jeg var på VG lista i går, men jeg glemte helt å si ifra om når hun skulle det! Hadde det så gøy i Oslo i går, så da forsvant bloggen litt. Vi var hjemme i 2-tiden i natt, så det var ikke noe vits i å blogge da. Men innkjøp og bilder fra gårsdagen kommer senere i dag. Nå skal jeg stå opp og gjøre noe ut av dagen, selv om jeg er helt ødelagt i beina og går i søvne, hehe.- jeg kommenterer tilbake!

Outfit og Oslotur

Nå drar jeg til Oslo med Silje Veronica og Catharina. Vi skal shoppe, spise på Friday's og avslutte dagen med VG-lista topp 20. Jeg gleder meg kjempemasse til alt! Også har de jo Monki, og det er såå lenge siden jeg har vært på den butikken, så det blir et høydepunkt. Etter litt shopping skal vi møte masse kjente der inne, som vi skal være med på konserten.

Jeg skal være på bussholdeplassen om 10 min, så jeg har vel egentlig litt dårlig tid. Og mamma skal poste forhåndsskrevet innlegg for meg, så det blir blogging selv om jeg er i Oslo. Sounds great?

Her er dagens outfit, dessverre regner det, så da blir det paraply helt til jeg må legge den fra meg før konserten.


jakke fra Forever 21 shorts fra Cubus veske fra Lindex
OUTFIT: flower skirt


skjørt fra Monki topp fra Bik Bok ring fra B-Young sko - Toms

I dag var det siste skoledag, så det betyr sommerferie!! Men jeg har egentlig ikke fått sommerferiefølelsen enda, fordi vi skal på avslutning på skolen etterpå, og få utdelt vitnemål, grille, si hadet osv. Det kommer til å bli trist, men da føler jeg det er sommer! Tror jeg.. Etter avslutningen drar vi videre til stranden og fortsetter "feiringen" der, så det blir nok kjempekoselig!

I morgen så blir det VG-lista og shopping i Oslo med jentene, så det blir nok supert! Gleder meg som bare det. En perfekt start på ferien!!

Nå må jeg samle sammen ting og stæsj, før jeg må løpe opp til Susanne, hvor jeg skal fikse meg med henne og Silje Veronica. Så dere må ha en strålende dag videre!Steffen og Adrian - Sommeren er her, NY

Tidligere i dag så viste jeg dere sommerlåta til Adrian og Steffen i klassen min. Det var bare en demo, mens i dag har de fikset slik at sangen har mye bedre kvalitet osv. Så kvaliteten er bra på denne, men jeg må si at jeg likte refrenget på den første versjonen best, selv om man ikke hørte så masse.

Som sagt tidligere, så er det Steffen som rapper, Adrian synger refrenget og Espen n.K har produsert sangen. Første versjon var på radioen i dag, mens den nyeste tror jeg kommer på radioen i morgen. Spennende!

Jeg slenger med begge versjonene her, så kan dere jo se hvilken dere liker best.

Første versjon, eller demoversjonen: Sommerlåta 2011 - Adrian og SteffenAndre versjonen, altså slik sangen er nå: Steffen og Adrian - Sommeren er her

 

Creds til disse gutta som har laget sangen. Jeg digger den! Og er sikker på at den kommer til å bli spilt masse i sommer, i hvert fall her på Heistad, hehe.


Hva synes dere? Hvilken versjon likte dere best?
- jeg kommenterer tilbake

Photo: cactus


_ Private

Jeg tok disse bildene i går, og synes de ble ganske stilige. Spesielt med lyset jeg fikk fra sola. De er redigert litt i Gimp.

Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå er jeg nok nede på banen og ser på kamp. Så dere må ha en super onsdagskveld videre, kjære lesere!!


Hva synes du om bildene?

OUTFIT: summer skirt
skjørt fra Abercrombie & Fitch topp/øredobber fra Bik Bok hotpants (under) fra Gina Tricot ring fra B-Young sko - Toms

Skjørtet jeg har på i dag, er mitt favorittsommerplagg. Det var det jeg viste dere under spørsmålsrunden. Jeg elsker det! Det er så sommerlig, og litt spesielt. Så i dag har jeg virkelig følt at sommeren er her; våknet opp til skyfri himmel og sol, dette skjørtet, solbriller, parfymen jeg brukte i fjor sommer, knæsj neglelakk og TOMS.

Nå er det bare èn skoledag igjen, så er det virkelig sommer!! Wohoo! Bare halvannen uke til Danmarksferie også. Gleder meg! Men som sagt; en skoledag igjen, og den skal tilbringes på stranda. Koselig!! Før det er avslutning på kvelden. Koselig og trist! Jaja, nå skal jeg snart på trening, så vi blogges later!
Sommerlåta til Steffen og Adrian

Steffen og Adrian, som går i klassen min, spilte i går inn "Sommerlåta 2011". Sammen med Espen n.K (parallellklassen) som produsent. Og den ble faktisk veldig fengende, spør du meg! Kanskje litt for fengende; jeg har hatt den på hjernen i hele dag, og er ikke den eneste på trinnet som har det... Den kom også på Radio Grenland i dag tidlig, så det var jo litt gøy.

Dessverre så er refrenget litt lavt, så man så vidt hører hva Adrian synger. Men det ser ut som om de skal fikse på den, så det kommer ut en bedre versjon, og det hadde jo vært bra. Det er nemlig Adrian som synger refrenget, og Steffen rapper versa. Da er det bare å se om det blir en hit da, hehe. Men det er jo litt gøy da :)

Sommerlåta 2011 - Adrian og Steffen

 

De blir glade for respons, så hva synes du om låta?

Smoothie og fruene

Nå sitter jeg klar i sofaen og har laget min favorittsmoothie. Den skal jeg kose meg med til Frustrerte Fruer, som jeg måtte sette på pause for å lage ferdig smoothien og blogge, hehe, hadde ikke overlevd uten pauseknappen!

Jeg har sittet barnevakt for småsøsknene mine i hele kveld, og jeg lover at det er siste gang!! Seriøst, jeg skal aldri få unger! Men hvis jeg noen gang får det, så skal jeg passe på at de hopper over trassalderen! Jaja, nå skal jeg endelig slappe av og kose meg med dette:Alle er ikke til meg altså, bare den med mest i♥♥


Hva gjør du akkurat nå? Ser du på fruene? - jeg kommenterer tilbake

Fashion: Summer 2011


//polyvore.com


Nå vil jeg bare ønske sommeren 2011, velkommen! Jeg digger alle trendene denne sommeren. Spesielt blomstermønster, color block, hvitt og hvitt, leopard og USA-stilen. Jeg gleder meg til å mixe og matche knæsje farger, til å gå i søte sommerkjoler med blomstermønster, hvitt antrekk fra topp til tå osv.

Her har jeg samlet sammen masse favoritter fra polyvore.com. Dere kommer nok til å se meg i masse liknende klær i sommer, har masse antrekk oppe i hodet, og flere skal det bli etter både Danmark og shopping rundt om i Norge! Ååh, nå kan sommeren komme for fullt! Og den er allerede godt på vei; sola stråler inn gjennom vinduene nå. Herlig!


Hva synes du om sommerens trender?
Likte du noen av plaggene over?

OUTFIT: black and white shorts
topp/shorts fra Bik Bok armbånd/ring/øredobber fra Gina Tricot ballerinas fra H&M

Siste skoleuke betyr innlevering av bøker, vasking av skap og garderobeskap. Alt skal ned fra veggene i klasserommet og alle kriker og kroker skal ryddes. Dette har vi gjort i halve dag, men gud så deilig det er! Ikke mer skolearbeid før til høsten, bare to skoledager igjen! Vi har samme dag i morgen, mens på torsdag skal vi på stranda. Herlig! Selv om det blir trist...

Måtte si farvel til to stykker i dag, mens resten på torsdag. Kommer selvfølgelig til å se flesteparten igjen, og gå på skole med mange av de, men det blir ikke det samme! Samtidig så skal det bli utrolig deilig å bli ferdig med ungdomsskolen!!Avslutningstur til Skottevik

I helgen var jeg jo på avslutningstur med klassen. Klassen jeg har gått i, i tre år. Det blir så trist å si farvel på torsdag, jeg gruer meg rett og slett. Aldri mer D-klassen. Vi som har fått så bra miljø nå i 10. klasse! Utrolig trist! Vi får bare nyte de tre siste dagene sammen!!

Vi var som sagt på Skottevik, utenfor Kristiansand. Utrolig koselig sted! En perfekt avslutningstur, synes jeg! Jeg kan ramse opp i stikkord hva vi gjorde, så ser dere bildene i rekkefølge under her.

Vi kom frem fredagskveld, etter masse hyttesurr fikk vi kommet oss til rette og spiste pizza. På kvelden chillet alle i hytta vår (meg, Mari, Henriette og Silje), neste morgen spilte vi sandvolleyball, bada i sjøen (isbadet..) solte oss, mer volleyball, bada i bassenget, stelte oss, fotballturnering, spiste vafler, grilla pølser og burgere, tok masse koselige bilder, stappet oss inn i den lille hytta vår igjen, chillet hele kvelden, kveldstur ned til vannet, kanotur på noen, tilbake til hytta, ut igjen på lekeplassen på natta (vekket sikkert alle som var der...), tilbake igjen i hytta og chillet enda mer.

Jeg tror de fleste der var overlykkelige da vi dro, for uansett hvor vi gikk og var hele helgen, hadde vi høy musikk med oss..


JEG SLO ADRIAN I HÅNDBAK!!

Masse bilder, ja, men jeg lover, det var vanskelig nok å velge ut disse fra de 700 som ble tatt (og det var bare med Silje sitt kamera!!) Igjen; takk for bilder, Silje!


Som sagt; tre skoledager igjen med denne søte klassen, så er det over.. Trist!

OUTFIT: summer toptopp fra Bik Bok cardigan fra Urban Outfitters shorts fra Cubus sko Toms

I dag sov jeg lenge for første gang på lange tider. Utrolig deilig! Dro hjem fra Silje Veronica og Susanne for noen timer siden, og spiste akkurat deilig grillmat. Nå går turen straks bort til banen, hvor vi skal spille kamp. Gleder meg! Men før det skal jeg vise dere Skottevikbilder. Etterpå er det chillekveld med smoothie og Castle på tv, tenker jeg. For en herlig mandag!
Video: Svar på spørsmålsrunde, del 6

Her er siste videoen med svar fra spørmålsrunden. Finally!! Det tok sykt masse tid med alle disse videoene, det ble jo 6 videoer, jo.. Sorry for at jeg ikke er så glad i denne videoen, og veeeldig rastløs, men jeg var drittlei av å sitte foran kamera å svare, hadde allerde gjort det i tre kvarter eller noe. Her er i hvert fall svar om fotball og skole. Hope you like it!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet


Som kanskje noen merket, så tok jeg vekk flere spørsmål, noen fordi det var unødvendig, som for eksempel 10 spørsmål om hvem jeg synes er penest i den og den klassen, på den og den skolen. Også spørsmål jeg aldri ville svart på over nettet, men det var dere fullt klare over at jeg ikke kom til å gjøre, så jeg skjønte ikke vitsen med å spørre en gang :-)

Jeg lover det blir lenge til neste spørsmålsrunde. Som sagt så har det vært sykt stressende å få svart på alt, og mange har mast i tillegg. Så jeg klarte ikke å slappe av før jeg hadde lagd alle videoene. Men nå er dette heldigvis ute av verden, så da satser vi på videoer om andre ting i nærmeste fremtid. Mange vil ha sminkevideo og video av rommet mitt, så da blir det kanskje noe slikt.


Er dere fornøyde med alle svarene?

Hvilket antrekk liker du best?

Her er tre litt nyere antrekk, i litt forskjellige stiler, om dere skjønner. Så da lurer jeg egentlig på hvilket av disse tre antrekkene dere liker best!

Jeg klarer rett og slett ikke å velge mellom disse tre. Jeg liker de på hver sin måte, men må jeg velge èn, så må det nesten bli nr 1, eller kanskje 2, siden det var mer sommerlig... Men så liker jeg veldig godt det tredje også, det er så "meg". Jaja, just can't decide!

Hvilket antrekk liker du best, nr 1, 2 eller 3? - jeg kommenterer tilbake

I'm homee

Jeg kom hjem fra verdens koseligste avslutningstur med klassen, for noen timer siden. Har hatt en super helg på Skottevik på Sørlandet!! Jeg går i verdens beste klasse, så det kommer til å bli utrolig trist å si farvel til alle sammen på torsdag - selv om jeg kommer til å gå på samme skole som de fleste til høsten, så blir det aldri det samme igjen.

Jeg tror så og si alle sammen storkoste seg på turen. Det ble tatt supermasse bilder. Jeg tok ingen, for det var ikke noe vits når så mange andre gikk rundt å knipset hele tiden. På Silje sitt kamera endte det opp med over 700 bilder, så de har jeg nå fått av henne på en minnepenn - tusen takk! Så jeg tror jeg skal få vist dere en god del bilder i morgen!

Nå skal jeg bare pakke ferdig ut, pakke igjen, og dra opp til Silje Veronica med Susanne. Der skal jeg tilbringe natten, og bare chille. Ha en super søndag videre!

Forresten; grunnen til at ikke alle innleggene ble postet slik de skulle i helgen, var fordi Susanne hadde internettproblemer, fant det ikke ut før jeg kom hjem, så fikk ikke gjort noe med det. Men jeg lover det var deilig å slippe å tenke på bloggen i noen dager. Det hadde jeg virkelig godt av! Men nå er det back on track, og siste video med spørsmålsrundesvar kommer i morgen!

Har du hatt en bra helg?
Hva skal du i kveld?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 5

Her er fortsettelsen på videoen jeg postet på fredag, med svarene fra spørsmålsrunden. Det handler fortsatt om personlige spørsmål ++. HAHAHA, se på "stillbildet" på videoen da; PENA NUMMER 1!

 


Sett på 480p for bedre kvalitet

Jeg håper fortsatt dere har fått svar på det dere lurte på. Siste delen kommer i morgen, så da er det bare å følge med! Ha en super søndag videre!

Fornøyde med svarene så langt?

Video: Svar på spørsmålsrunde, del 4

Jeg fikk endelig tid til å filme inn de tre siste delene av spørsmålsrunden, på onsdag. Så nå håper jeg dere masekopper blir fornøyde, hehe. Denne gangen svarer jeg på spørsmål som er mer personlige, og litt randome spørsmål også. Og som alltid; jeg prøvde så godt jeg kunne å smile, men det er ikke alltid like lett foran kamera...

Sett på 480p for bedre kvalitet

Da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på der. Jeg måtte dele denne videoen i to, fordi den var så lang, så resten kommer i morgen, så da er det bare å følge med!


Er dere fornøyde med svarene?