OUTFITS fra juniDette var alle antrekkene fra juni. Favorittene mine er de tre første! Siden det var juni skulle jeg ønske det hadde blitt flere antrekk med shorts, men neida, været har jo ikke akkurat vært med oss. Så da håper jeg på litt bedre vær i juli. Har jo så mange antrekk jeg vil bruke før jeg drar (som ikke skal være med til USA også).

Vel, jeg får komme meg i dusjen etter en deilig totimers treningsøkt. Senere i kveld skal jeg ut og spise med Silje og Susanne. Skal bli koselig å se de igjen!! Ha en fin lørdag videre!

Hva synes du? Et du likte ekstra godt?

Min treningsplan i juli

Nå er det kun 4-5 uker til jeg drar, så da har jeg satt meg et lite treningsmål for disse ukene, med start i dag; jeg har fått et treningsprogram tilpasset meg, som har en halvtime med tunge intervaller, etterfulgt av halvannen time med styrke på hele kroppen. Så planen er å få gjennomført dette treningsprogrammet annenhver dag (er jo ikke lurt å trene det samme to dager etter hverandre), og de andre dagene så løper jeg rundt 1 time, og været og lysten bestemmer om det blir ute eller inne. Pluss at jeg tar litt magestyrke på løpedagene. Åååh, som jeg gleder meg! Om jeg ikke har så god tid en dag, så er det jo en halvtimes treningsøkt med løping, sykling eller styrke mye bedre enn ingenting!!

Når det gjelder kostholdet mitt så er det ganske sunt fra før av. Jeg spiser grovt, masse frukt og en del grønnsaker, også drikker jeg en del smoothie osv. Godteri spiser jeg som oftest 1 gang i uka, noen ganger 2 og andre ganger spiser jeg ikke godteri. Om sommeren så griller vi kjøtt nesten hver dag og har salat og grønnsaker inntil, noe som er både sunt og godt! Om sommeren spiser jeg automatisk mer frukt. Bare for å gjøre det klart så er det ikke for å slanke meg 20 kg altså,  jeg vil ha en sunnere kropp og mer muskler, spesielt på magen!

Motivasjon? Vel, jeg har en Levisshorts jeg ikke får igjen glidelåsen på. Så det hadde vært gøy å få brukt den, og ta den med til USA også. Også elsker jeg følelsen etter at jeg har trent! Jeg fortsetter jo selvfølgelig med trening i USA, da blir det jo faktisk fotball hver(?) dag etter skolen, masse kamper, jeg skal trene på treningssenteret og det blir sikkert en del løping ute også. 

Nå skal jeg hive på meg treningstøyet og sette i gang med en totimers treningsøkt!!

Flere som har en plan om å trene i sommer?

CutenessLillebrødrene mine, Emil og Milian

Hvilket antrekk liker du best?Selv så må jeg gå for nummer 1 som favoritt når det er litt kjølig, og 2 som favoritt når det er varmt. Liker godt nummer 3 også, spesielt fordi både shortsen og blazeren er to favoritter i klesskapet. Og fjær da! Hva mener dere?

Jeg har enda ikke kommet meg ut av senga, hehe.. Ligger nå og vurderer om jeg skal ned på Oasen å trene eller ikke. Burde selvfølgelig, men det betyr at jeg må ned på kjøkkenet og finne meg mat først og det er stress. Ferielatskapen 

Hvilket antrekk liker du best? - jeg kommenterer tilbake

LovelyLigger fortsatt i senga, mens jeg venter på at de 950 (!!!) bildene jeg tok i Danmark, overføres til pcen min. Det venter nemlig enda flere innlegg fra Danmark. Kom hjem i 3-tiden i natt, så det var deilig å endelig sove helt ut i dag! Elsker tanken om at jeg kan dette de neste to dagene også. Endelig har jeg ordentlig feriefølelse! På mandag (og de følgende dagene) er det jobb igjen, men det gjør ikke noe, for nå er jeg 30 jobbtimer unna Macen. Yaay, gledings! Jeg får vel komme meg ut av sengen, gå ned og finne meg frokost, og komme meg opp i sengen igjen, for å se siste episode av Pretty Little Liars. Ååh, for en herlig dag!

Har du noen planer for dagene? Eller er det flere som bare skal slappe av?

Fårup sommerland
Barndomsminner!I går var vi i Fårup sommerland. Like gøy som alltid, med de store berg- og dalbanene, men det ble også en del små karuseller med brødrene mine. Endte faktisk opp med at jeg ble kvalm, jeg som aldri blir det når jeg tar berg- og dalbaner. Er visst noe annet med de små som går rundt og rundt.. I dag er siste dagen vår her i Danmark, båten går hjem sent i kveld, så vi er hjemme i natt en gang. Innlegget forhåndsskrev jeg i går, fordi vi nå har gitt fra oss nøklene til leiligheten. Planen for denne dagen er nok Nordsømuseet (standard) og kanskje vi finner noe annet gøy å gjøre også. Må jo slå i hjel den siste tiden i Danmark før båten går! Nå tar jeg ferie fra bloggen resten av dagen, så blogges vi i morgen, vel hjemme i Norge!

Har du vært i Fårup før?

My brother #2

Broren min syntes det var veldig gøy å være på bloggen min, så han ville ha flere innlegg om seg selv. Noe det ikke virker som om dere vil ha noe i mot... Jeg ville også vise antrekket hans, for det syns jeg var så fint - sånn skal gutter kle seg! Hehe, var nemlig jeg som tvang han til å kjøpe hatten og t-skjorta!

Også standardspørsmålet; Hva syns dere?

OUTFIT #260612
bikini fra Cubus topp og shorts fra H&M veske fra Glitter sko fra Bilka solbriller fra Only

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for nå er jeg i Fårup sommerland og koser meg med alle berg- og dalbanene osv. Antrekksbildene er fra i går, og ble tatt da vi var en liten tur nedom stranda. Det var dessverre for kaldt til å bade, eller være der generelt, men fikk knipset en del bilder, som jeg viser senere. Ha en fin dag!

Likte du antrekket?

Livet!
Mobilpynt til øreplugghullet, kjøpt på glitter til 49 kr. Love it!

Endelig dukket sola opp her i Danmark! Bare to dager før hjemreise, hehe.. Dagen startet jeg med solings i hagen, før vi dro en liten tur på stranda, spiste is i byen også dro jeg og broren min hjem, mens resten dro til Fun Park, en bondegård liknende ting. Jeg la meg rett ut i sola igjen, med musikk, drops fra Bolcheriet og Ben & Jerry's. Herlig! Tok masse bilder på stranda i dag, så nå skal jeg redigere de mens jeg ser på How I Met Your Mother. I morgen blir det Fårup sommerland, med masse berg- og dalbaner, spøkelseshus og alle slike ting. Gleder meg!

Hva har du gjort i dag? Er det fint vær hjemme i Norge?

Pink lipstickKjøpte denne leppestiften da vi var i Aalborg for noen dager siden. Rosafargen er litt lysere enn på bildene, kjempefin. Har lenge hatt lyst på en leppestift i denne rosafargen, så endelig fikk jeg ut fingeren. Syns den er så fin, spesielt på sommeren! Nå skal jeg ut og sole meg mer. Ha en fin dag!!

Hva syns du?

LightEn liten oppdatering fra Danmark; I dag har vi shoppet igjen, men jeg kjøpte nesten ingenting. Har også hatt litt internettproblemer (som nå er fikset), men jeg fikk heldigvis postet det forrige innlegget da jeg fant ett gratis trådløstmobilnett ved doen på kjøpesenteret. Må jo gripe alle sjanser! Om ikke så lenge skal vi på Actionhouse å ha laserkrig og kjøre go-kart. Gleder meg!! Elsker laserkrig og har aldri prøvd go-kart før. Blir nok veldig gøy! I morgen skal vi nok på stranda, men satser på å blogge litt før det. Ha en fin kveld!

Hva gjør du i kveld?

Innkjøp i Danmark


Veske fra Glitter, kr 100


Nøkkelring (skal henges på lommebok/veske) fra Glitter, kr 40


Fotlenke fra Glitter, kr 60


Solbriller fra Glitter, Only og Tiger, kr 25, 129 og 30


Cardigan fra Only, kr 75


Volumpudder, Eyeliner mousse og mascara fra Bilka, kr 35, 48 og 137


Glitterneglelakk (veldig fin oppå andre farger!!) fra Bilka, kr 32


Sko fra Bilka, kr 49


"Cleopatrastrikk" fra H&M, kr 29


Vekkerklokke fra Tiger, kr 20


Filmer fra Bilka, kr 50 pr stk


Treningst-skjorte og sokker fra Bilka, kr 2 for 100 og 5 for 50


Helly Hansenjakke, kr 999

Er superfornøyd med alt sammen!! Kjøpte en del selv, og fikk litt av mamma og pappa. Som dere ser, så kjøpte jeg ikke så masse klær, men det er fordi jeg hele tiden har gått og tenkt på USA; det er nesten ikke noe vits i å kjøpe noe nå, som jeg ikke skal ha med når jeg drar om 4 uker. Da blir det jo bare liggende hjemme i ett år. Også skal jeg jo uansett til New York snart også, så da må jeg jo ha penger til shopping!!

Noe dere likte?

OUTFIT # 230612


topp og bukse fra Bik Bok cardigan fra Only smykke fra Glitter lommebok fra Gina Tricot sko fra Toms armbånd fra Cubus


Måtte også ha med bilde av fotografen, hvis ikke så gadd han ikke å ta bilder.. Kravstor.

Dette var altså gårsdagens antrekk. Det var så kaldt at jeg faktisk måtte ha på bukse. Utrolig trist siden vi er på sommerferie.. Jeg har liksom med meg 6-7 shortser og en bukse, hehe.

Likte du antrekket?


New feather necklace

Love it! Nytt favorittsmykke!! Kjøpte dette på salg på Glitter i Aalborg, for bare 40 kr. Er superfornøyd, og har en følelse av at dere kommer til å se mer til dette fremover! Digger den turkise fargen, for den er så sommerlig og fin. Også elsker jeg jo fjærsmykker, og begynner å få en liten samling nå..

Likte du smykket?

First day in Denmark

Jeg storkoser meg her i Danmark! Har faktisk vært så mye på farten siden vi kom på torsdag, at jeg ikke har rukket å gjøre klart dette innlegget før nå. Så alle bildene under er fra første dagen her. De er i rekkefølge, og starter på båten over. Jeg gidder ikke å skrive noe til hvert bilde, for bildene sier det meste, spesielt i rekkefølgen de er i. Og om dere skulle lure, så drar jeg med familien min, så det er de som er på bildene. Enjoy!


Søsknene mine fant mobilen min med musikk...
Måtte skrive at pappa har tatt vekk alt skjegget nå altså, det pleier ikke å være såå masse, haha..


Ny favorittis; Ben & Jerry's Wich

Har du vært i Danmark før?

Sotto VentoVi spiste akkurat pizza på verdens beste pizzarestaurant; Sotto Vento i Blokhus. Spiste der for første gang for 10 år siden, og etter det har det vært favoritten! Jeg har alltid ananaspizza med bamsebunn. Den er så søt! Nå sitter jeg og broren min som to slakt i sofaen etter to laange dager med shopping og kos. Resten av kvelden skal brukes til å lage klar flere blogginnlegg til dere, med både bilder jeg har tatt her i Danmark, innkjøp og outfit.  Så jeg får vel bare sette i gang!

Hva har du gjort i dag?

SaturdayI dag startet jeg dagen med en joggetur på stranda. Utrolig deilig! Etterfulgt av litt styrke på magen, frokost og en deilig dusj. Nå planlegger vi hva vi skal gjøre videre i dag, siden det bøtter ned ute. Men det går bra, for det ender nok opp med enda mer shopping (og bowling og pizza i Blokhus)! Vi var nemlig på Aalborg storsenter i nesten 12 timer i går, så da fikk jeg kjøpt meg litt av hvert som jeg viser dere senere! Jeg har også en del bilder å vise dere, men med 1 pc på hele familien, og lite tid tilbringet i leiligheten har jeg ikke fått tid til å redigere de enda. Men de kommer! Ha en fin dag videre, så blogges vi senere!!

Hva skal du i dag?

OUTFIT #210612


topp fra Bik Bok shorts fra H&M blazer fra Only sko fra Toms fjærøredobb fra Gina Tricot

Dette var gårsdagens antrekk. Hadde egentlig på meg haremsbukse da vi tok båten hit til Danmark, men da vi kom til Løkken, var det så varmt at jeg måtte bytte til shorts. Deilig! Alle disse tre plaggene er nye favoritter i klesskapet mitt.

Likte du antrekket?

My brotherLillebroren min Mikkel. Han er 14 år og singel til dere som lurer, he he! Neida, men ja vi koser oss i Danmark nå, og jeg har tatt masse bilder i dag, pluss outfitbilder. Får postet de i morgen, for vi har bare en pc på deling alle mann, og nå er det han her over sin tur. Masekoppen som sitter ved siden av meg og ser på alt jeg gjør... Så bare følg med i morgen!

Tycks?

I'M IN DENMARK

.. har bare glemt å fortelle dere det, haha. Stod opp 5 i dag tidlig, og tok 8-båten fra Larvik, så nå befinner jeg meg altså i Danmark i en uke med familien. Vet ikke hvor jeg er akkurat nå da, for dette innlegget forhåndsskrev jeg sent i går kveld, men ja, tenkte jeg bare skulle si ifra liksom! Vi skal bo i ferieleilighet i fine Løkken. Jeg har selvfølgelig med speilrefleksen og pappas pc, så planen er å få blogget hver dag. Med både strandbilder, bilder av hva vi gjør, innkjøp og antrekk. Så da satser vi på at dette blir en super ferie! Og super blogging da, hehe. 


Bilder fra fjorårets Danmarksferie

Forresten; tusen takk for de fine kommentarene på forrige innlegg! Dere er best!!

Flere som er på ferie eller snart skal? Hvor?

Au naturel

Ingen sminke. Nice skille. Tok disse bildene i stad, så har jo fått litt farge i dag! Om dere skulle lure, så er det favorittbikinien min. 

Oppskrift; havregrøt med bær

Leser: Kan du legge ut oppskriften på denne?For noen uker siden blogget jeg om denne frokosten min. En kjempedeilig og sunn frokos, som holder deg mett lenget! Det er kjempeenkelt å lage, det eneste som tar tid, er å røre i grøten. Jeg har brukt havremel, fordi jeg liker best "semulegrynsgrøtkonsistensen", men man kan også bruke havregryn, for litt større biter i grøten. Fremgangen til å lage grøten står på havremelspakken, men jeg pleier å halvere den, så jeg bruker 1,5 dl havremel, 3 dl vann og 2 dl skummelmelk. Blander dette i en gryte, og lar det koke opp i rundt 10-15 min (det står 3-5 min på pakken, men dette stemmer ikke!). Man må huske å røre ofte, nesten hele tiden, så det ikke svir seg.

Jeg serverer grøten i en skål og på toppen har jeg her brukt jordbær, bringebær og blåbær. Men det er også kjempegodt med banan, rosiner, og annen frukt og bær. Kun fantasien setter grenser! Jeg har også kanel oppå (for det er veldig sunt), og et par teskjeer med Splendasukker (sukkererstatning).

Kos dere med en nydelig og sunn frokost (eller middag eller kveldsmat)!!

Har du spist dette før? Eller har du planer om å teste det ut?

Musikktips? Spotifylister?Måtte bare ta en liten pause fra solinga i det nydelige været nå, fordi jeg begynner å bli veldig lei musikken jeg ligger og hører på. Nå som ferien har startet, kunne jeg virkelig trengt litt musikktips fra dere. Både spotifylister (helst) eller sangtips. Elsker jo å ligge på stranda eller bare chille med musikk på ørene, bruker jo en del tid på det om sommeren, hehe. Så det hadde vært supert med litt hjelp! Tusen takk på forhånd 

Har du noen musikktips eller spotifylister å dele med meg?

OUTFIT #190612


topp fra Gina Tricot shorts og ballerinas fra H&M blazer fra Only

Nytt favorittantrekk, hihi. Nå skal jeg til Trude med jentene. Vi skal kose oss i kveld og feire feriestart!! Dere må ha en super dag videre!

Likte du antrekket?

It's officially summer!!

Da var det endelig offisielt sommerferie!! Har jo hatt fri siden torsdag, fordi jeg kom ikke opp i muntig, men har ikke følt at det har vært sommerferie før i dag. Heldig som jeg er så startet jeg ferien med noen timer på jobb, etterfulgt av trening. Nå som det først er sol.. Yeye, jeg har en hel ferie til å nyte finværet! Fikk også karakterkortet i dag, og vet dere hva? Jeg fikk 5,1 snitt! Akkurat det samme som til jul; 6 i naturfag og 5 i resten. Er så fornøyd. Nå kan jeg virkelig ta ferie med god samvittighet! 

Dere må ha en fin dag videre, så viser jeg hele antrekket mitt senere i dag. Nå er det jobbings og trenings!

Har dere ferie?

Simply the best

Ååå, jeg gleder meg så utrolig mye til å dra til USA nå, men likevel så tenker jeg så utrolig mye på de her hjemme også. Alle jeg drar ifra. Hvor rart det er å ikke skulle være hjemme på 10 måneder. Jeg har jo gledet meg i over 5 år nå, men i det siste har det faktisk gått opp for meg at jeg skal forlate "hjemme". Familie og venner. Det blir rart, og trist, men samtidig så klarer jeg ikke helt å forestille meg det heller. Selv tenker jeg mest på hvordan det skal bli der borte, og hva jeg skal gjøre, hvor gøy jeg skal ha det, og alle de nye menneskene jeg skal møte. Men mens alle disse tankene om hvordan jeg skal ha det, surrer rundt i hodet mitt, så blir jeg stadig minnet på, av både familie og venner, at jeg faktisk drar fra de her hjemme også. Det er da realiteten kommer frem, for oppi alt det positive glemmer jeg litt det negative. Av og til så føler jeg meg nesten litt slem som drar, litt egoistisk på en måte. Ikke misforstå, mener ikke at jeg har en utrolig stor plass i manges liv, men jeg er jo en datter og en storesøster, en bestevenn og et familiemedlem. 

Vet ikke hva jeg ville frem til å dette innlegget. Ville bare sette ord på det jeg føler. Bildene over ble tatt i løpet av de to beste ukene i mitt liv; USA ferien i 2010, med besteforeldrene mine og tante Anne! Dette var to utrolige uker, hvor jeg fikk en smakebit av livet i USA. Jeg rakk ikke en gang å savne noen hjemme. Lurer på hvordan det blir i 10 måneder..

JEG VIL LESE DIN BLOGGBare legg igjen bloggadressen din her, så tar jeg meg en tur innom bloggen din. Legger selvfølgelig igjen en kommentar eller to også!! Ha en fin søndag 

Hva er bloggen din?

A new pair of shortsNy favorittshorts!! Jeg fant denne shortsen på H&M i Porsgrunn i går, og forelsket meg helt! Digger den bleka vasken, at den er så slitt og ikke minst naglene bak. Dessverre så hadde de ikke størrelsen min, men det endte opp med at mamma sendte meg på bussen til nabobyen, Skien, fordi de hadde den der. Hehe, tror jeg snakket litt for mye om den.. Jeg visste jo egentlig ikke om den passet en gang, så å bruke over 70 kr på buss for denne shortsen var veldig risky. Men vet dere hva? Den satt som ett skudd! Jeg ble overlykkelig, og tok bussen fornøyd hjem (i 40 min uten musikk..) Men det var virkelig verdt det! Yeye, det var den veldig interessante historien om denne shortsen, som forresten kostet kr 249, til dere som lurer. Nå kommer straks tante Anne, som skal være i Porsgrunn hele sommeren. Koselig!!

Hva synes du om shortsen?

OUTFIT #160612


topp og bukse fra Bik Bok jakke og ballerinas fra H&M smykke fra Gina Tricot

Jeg kom hjem fra byen for en liten stund siden, jeg endte nemlig opp med å ta bussen til nabobyen for å få tak i en nydelig shorts jeg fant, bare i rett størrelse. Jeg kan vise den i morgen, den er dødsfin!! Nå skal jeg bare skifte til noen chilleklær, før jeg drar opp til Silje for å hjelpe henne litt med engelsk eksamen. Også skal vi skype med vertsmoren min, så Silje får snakket litt "ordentlig" engelsk. Smart øving!! Skal en tur innom 7/11 for å kjøpe med en Ben & Jerry's til henne da, det fortjener hun etter all denne jobbingen. Hehe, håper ikke du leser dette før jeg kommer, Silje... Ha en fin lørdagskveld!!

Oops, stressa så at jeg glemte å poste innlegget i stad. Jaja, har både skypet med vertsmor og spist B&J. Nå er også Asandra, Johanne og Vivian her, koselig!

Likte du antrekket?

Sneak peekHer er en liten sneak peek på dagens outfit. Vi får se om jeg får tatt noen bedre bilder senere. Nå drar jeg i hvert fall til byen for å fikse noen småting til feriestart! Dere må ha en fin lørdag, så blogges vi senere!!

Tycks?

Kosekveld

.. med meg selv. Husker dere jeg skrev at jeg av og til trenger å ligge hjemme i sengen min å se på en tvserie på nettet, helt alene? Vel, nå har jeg en slik kveld, rett og slett fordi jeg er dødssliten! Etter et helt år med skole, tre dagers hard jobbing denne uken, pluss en kjempehard treningsøkt i går og en lang løpeøkt i dag, så er kroppen min helt kjørt. I går sovnet jeg med pcen på fanget, mens jeg så på How I met your mother, og våknet i dag tidlig i samme stilling. Trøtt, sa du? Pcen overlevde heldigvis da.

Men nå skal jeg kose meg med One Tree Hill og disse deilige godsakene. Ha en fin fredagskveld 

Hva gjør du i kveld?

OUTFITS; old favoritesJeg så akkurat gjennom bilder på den gamle pcen min og kom over disse outfitbildene fra våren 2011. Plukket ut noen favoritter fra den tiden. Haha, er nesten litt flaut å legge ut disse bildene; wedges på alle, samme ansikt, nesten samme posè, og det nydelige tuperte håret... Godt det er over ett år siden! Som dere ser, så var jeg ikke så glad i å gå i bukse heller. Jaja, jeg fikk i hvert fall litt inspirasjon av å se tilbake på disse bildene, for jeg hadde faktisk glemt flere av disse plaggene. 

Hva synes dere? En favoritt?

Wants from Nasty Gal #3

Enda flere fine antrekk fra nastygal.com. Digger disse antrekkene!! Akkurat nå er jeg på jobb, så da ble det et forhåndsskrevent innlegg, men er ferdig om en timestid, så da hører dere mer fra meg. Ha en fin fredag videre!

Hva synes du om klærne fra Nasty Gal?

Spørsmålsrunde om utveksling til USASiden jeg fikk så mange spørsmål angående utvekslingen til USA i forrige spørsmålsrunde, så kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde som bare handler om dette. Har også fått en del spørsmål i kommentarfeltene, så om jeg ikke har fått svart på disse, så bare spør her, så får du svar. Jeg svarer om noen dager, så det er bare å spørre i vei om alt du lurer på!

Noe du lurer på om utvekslingen?

OUTFIT #140612


topp fra Forever 21 jakke fra H&M bukse fra Veromoda sko fra Toms

Var så sterk sol at det ser ut som om det er noe galt med øyene mine på disse bildene, haha!! Var dritvanskelig å holde de oppe uten å myse for mye. Tok de tidligere i dag, for nå er jeg faktisk på jobb. Har pause da. Har jobbet siden kl 1, siden jeg ikke kom opp i muntlig. Noe som vil si at jeg egentlig har sommerferie nå! Må bare på klasseavslutning mandagsettermiddag. Jeg skal jobbe en liten stund til, før jeg drar ned og trener intervaller og styrke på Oasen. Gleder meg til å prøve ut det nye treningsprogrammet!! Senere i kveld drar jeg en tur opp til Silje, for hun kom opp i engelsk og jeg har lovet og hjelpe henne masse!!

Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk av noen av dere på gårsdagens innlegg, dere er best!! Er så koselig når noen tar seg tid til å lese og kommentere ordentlig :-D Vel, nå er det back to work. Ha en fin dag videre, så blogges vi senere!

Likte du antrekket? - jeg kommenterer tilbake!