HELLO AND GOODBYE

Jeg overlevde flyturen hjem altså, det er ikke fordi flyet styrtet eller noe, jeg ikke har blogget. Jeg har rett og slett ikke orket. Har ikke hatt noe blogginspirasjon etter at døgnet og alt ble snudd helt på hodet. Jetlag er ikke kult, skal jeg love deg! Hvert fall ikke når man sovner kl 5 på natten og våkner halv 3... Sånn gikk det i noen dager etter at jeg kom hjem. Og senere hadde jeg bestemt meg for at første innlegg skulle være om USA, men jeg har desverre ikke halvparten av bildene enda. For det endte opp med at Veronica i USA, tok de fleste bildene, hun var som min paparazzi. Så skulle hun sende de til meg, men det har hun ikke gjort enda. Noe jeg forstår, for jeg skjønner at hun ikke vil bruke opp resten av tiden hun har igjen med tante Anne, på å sende meg tusenvis av e-poster med bilder.

Men jeg får de nok mest sannsynlig i løpet av neste uke, og da er det blogging på G igjen! Grunnen til "HELLO AND GOODBYE" er fordi jeg reiser på Norway Cup i morgen. Også en grunn til at jeg ikke gadd å begynne å blogge igjen, fordi jeg uansett skulle reise vekk i morgen. Det blir nok ingen blogging der, for vi sover på skole. Og jeg aner heller ikke når jeg kommer hjem, for det kommer jo an på hvor gode vi er og hvor langt vi kommer! Men kommer vi ikke videre skal vi vel hjem på onsdag tenker jeg.

Så når jeg kommer hjem blir det ordentlig blogging, og ikke minst masse USA-blogging. Gled deg, jeg har masse bilder!! Kommer til å blogge ganske så mange innlegg om det. Og hvis dere vil, så kan jeg også vise det jeg kjøpte der :)


Ja, jeg er fortsatt trøtt...   And my hair is a mess! For jeg gikk hjem fra Susanne i regn i stad <3<3<3


Siden jeg har vært dårlig-blogger denne uken, kan vi jo ta et aldri så lite outfit også!
Jakke, bukse og ring fra Forever 21, topp og armbånd fra Vanity, veske fra Pacman og øredobber fra Icing. Alt fra USA.
Har jeg forandret meg siden sist? He he.......

Men nå må jeg seriøst pakke til Norway Cup! Er ikke halvveis en gang, og jeg holdt akkurat på å sovne på tastaturet....

Byebye, talk to you soon!

(Ja, jeg har blitt engelskpreget!)

American Dreaming

Dette blir siste blogging foer jeg kommer hjem, fordi vi kjoerer til Pueblo om noen faa minutter. Saa dette blir mest et kjapt bildeinnlegg.


Saa paa premieren av Teen Mom mens vi spiste is fra boks.
Utenfor museum i Denver.
Et iskremsted vi var paa i gaar kveld.


Suspention Bridge in Denver.
Doughnuts:)

Naa reiser vi til Pueblo der vi blir til soendag. Da reiser jeg, bestemor og bestefar hjem til Norge.

COLORADO SUNRISE

Det har ikke blitt blogging foer naa, fordi jeg har hatt det saa goy at jeg ikke har rukket det. Men det er vel en bra ting ogsaa? Blogging naa blir det hvert fall, og det liker vi.

Paa soendag var vi paa shopping igjen, og jeg svei av enda mer penger. Bombe? Neei... Paa kvelden dro vi downtown (der alle henger, masse hoeye bygninger. Likner paa et mini-New York. Utrolig kult!) og moette Austin, Veronikas bestevenn. Vi dro til et cafe-liknende sted og drakk te, Chi-tea. Altsaa kinesisk:

Tante Anne, jeg og Veronika.


Austin og meg.

I gaar dro vi til Red Rocks. Det er noen roede steiner/fjell fra dinosaurustiden. Veldig kult!Bestefar og bestemor.


Paa vei opp.


Paa toppen.


Inni besoeksbygningen. Ja, glemte aa si at det er en scene der, saa siden 40-tallet har det vaert band og artister som har sunget der hver sommer. Saa disse plakatene i bakgrunnen er folk som har opptredd. I sommer skal for eksempel The Fray og The Killers opptre.

Paa kvelden i gaar kom en av tante Annes naermeste venner fra da hun bodde der, Craig, og hans kjaerste. Veldig hyggelige folk! Og mens tante Anne satt nede og skravlet med de, hadde jeg og Veronika girlsnight og tok paa neglelakk.
Saa kom Craig opp og Veronika tvingte paa han roed neglelakk. Haha!


Pent!


Paa kvelden klippet jeg luggen til tante Anne. Jeg skraadde den liksom. Hun ser ikke redd ut da.......

Naa skal vi spise rester av ekte hjemmelaget meksikansk mat, som Veronika lagde paa soendag. KJEMPEGODT!!

Har det hvert fall kjempegoey!! Og vil ikke hjem.....

Klokken er forresten kvart over 1 paa dagen her!

USA-BLOGGING!!

Naa er jeg i Denver, en av USAs stoerste byer! Kom hit i gaar kveld, saa jeg saa bare store bygninger og lys helt til oeyet ikke kunne se lenger. Sykt kult! Her har jeg tilgang til pc saa ofte jeg vil, saa da blir det blogging!! Her skal vi leve det amerikanske liv, hvor bestevenninnen til tante Anne skal ta oss med rundt aa oppleve typisk amerikanske ting. Can't wait!! Blir forresten litt shopping i dag og, tenker jeg.

Og jeg vet det ble daarlig blogging frem til naa. Hadde egentlig tenkt til aa komme med oppdateringer, siden saa mange ville det. Men jeg hadde ikke tid. Rett og slett! Naar vi var i Washington D.C. Var vi ute hele dagen, fra 11 - 21, ca. Og naar vi kom til hotellet, skulle vi spise, var et par ganger i bassenget, og maatte rett og slett slappe av, etter aa ha gaatt 10 timer i strekk. Haaper det var forstaaelig! Men som sagt har jeg fri tilgang til pc helt frem til torsdag, saa jeg skal proeve aa faa blogget hver dag!

Men jeg har selvfoelgelig tatt bilder, masse bilder! Og tenkte jeg naa kunne ta en kjapp gjennomgang paa hva vi har gjort hittil. Dere skal selvfoelglig faa en ordentlig oppdatering naar jeg kommer hjem til Norge. Men here we go:


Frappuchino paa Starbucks, aah det er saa godt!


Et LITE glass juice...


Shopping! Legg merke til navnet paa spisestedet.


Et giga-kjoepesenter i Washington.


Nye klaer!


Ufikset haar og nesten ikke sminke, men VELDIG amerikansk. Dette var altsaa frokost, fra et Donut-sted. Jaa, jeg har lagt paa meg 10 kg allerede.....


The Capitol i bakgrunnen.


The Capitol eller noe.


DET HVITE HUS!


Naa kan du lure...


Saa var vi paa et museum hvor det var masse kjoler etter amerikas First ladies. Altsa konene til presidentene. Denne var finest, og var Michelle Obama sin.


Abraham Lincoln sin hatt.


En av alle kveldene paa hotellet.... I Kingsize dobbeltseng med flatskjerm rett foran.


Lincoln Memorial, det lange taarnet bak.Dette var et minnested etter 2. verdenskrig.Husker ikke hva dette het..
Men Lincoln satt i hvert fall inni:Bestemor og meg i undergrunnen etter mer shopping.


Er ikke dette amerikansk, saa vet ikke jeg!


Hehe........


Hotel Hilton! Der sov vi siste natten i Washington. Det var faktisk STARBUCKS i 1. etg. Heaven!


Saanne avisgreier. Veldig amerikansk i hvert fall.


One Tree Hill♥


Cupcake!


Det amerikanske flagget er OVERALT! Og da mener jeg overalt..
Paa flyet, igjen...


Saa var vi endelig fremme i Denver, dette var i gaar kveld.

Men naa er det frokost og en ny dag! Vi blogges snart igjen :)

I'M IN AMERICA!

Ja, jeg overlevde flyturene og det gikk overraskende bra! Naa storkoser jeg meg her. Endte med at jeg doegnet i gaar, pga tidforskjell, og i tillegg hadde jeg bare sovet to timer natten foer. Masse soevn paa meg ja! Men fikk sove litt i natt da. Naa er kl kvart over 11 paa morgenen her, og vi har en hel dag foran oss. Kan ikke vente! Eller naa venter vi bare paa vertsmoren til tante Anne og barnebarnet hennes, som skal vise oss litt rundt.

Foresten saa har jeg en daarlig nyhet; Det gaar ikke an aa legge inn bilder paa hotellpc'ene, saa det blir ikke bildeblogging foer loerdag, naar vi forflytter oss til Denver i Colorado. Men kanskje det blir litt oppdateringer, hvis dere vil saa klart! So just let me know! Men jeg lover jeg skal ta masse bilder, saa gled dere!Men naa kommer vel de andre snart, saa jeg maa nesten gaa. Vi blogges snart!

Vil dere at jeg skal komme med oppdateringer, uten bilder de neste 4 dagene, eller skal jeg bare vente til jeg kommer til Denver paa loerdag?

HADE NORGE! HELLO AMERICA!

Dette blir et kjapt innlegg, for jeg skal opp om 3 timer. Woho...! Nå er alt pakket og klart, da var det bare meg selv å huske. Nå gleder jeg meg så mye at jeg kommer nok ikke til å få sove. Men anyways så hjelper sikkert tre timer med søvn veldig masse!!!! Eller ikke... Også det lange døgnet jeg får i morgen på grunn av tidforskjell også da. Jaja, får håpe jeg får sove litt i løpet av reisen. Også får vi håpe jeg overlever flyturen.... Flyskrekk in my heart ♥
Washington D.C here I come!


Hello America!!


Klar for avreise!Uff, nå ble jeg trøtt... Dette var dårlig blogging.. Sorry, men sånn går det når man pakker hele dagen.
Ville i hvert fall bare si hadebra, også blogges vi forhåpentligvis i løpet av de nærmeste dagene :) Hvis jeg overlever flyturen da, vel å merke....

Endelig ferdigpakket

Nå har jeg gått rundt i flere dager, og nesten fått sammenbrudd fordi jeg har vært så stresset med pakkingen. Har hele tiden følt at jeg har glemt noe viktig og/eller kommer til å glemme noe. Men hallo'o; Hvis jeg absolutt skulle glemme noe, så har de vel det i USA og?!

Men nå er jeg endelig så og si ferdig med pakkingen. Er bare småting igjen, som skal fikses i løpet av kvelden. Skal faktisk prøve å legge meg senest 12, for jeg skal som sagt stå opp kl 4 i natt. Og i tillegg blir døgnet i morgen 6 timer lenger, på grunn av tidsforskjell. Så jeg må gjøre meg klar for noen lange timer.

Det siste som skal gjøres nå er:
- bli ferdig med musikknedlasting
- synkronisere iPodene til meg og tante Anne
- møte Henriette, Mari og Martine for å si ha det
- dusje
- pakke de siste småtingene
- blogge
- kanskje spise litt?
- og så sove!

Får håpe jeg rekker alt dette på tre timer. Men da burde jeg kanskje bli ferdig med dette innlegget også. Da gjenstår det bare bilder... Hadde en liten "koffert-shoot" i stad:
Min rosa koffert♥Men nå må jeg forte meg som bare det, for å rekke alt jeg skal. Ville bare meddele at jeg endelig var ferdig med pakking og gleder meg som en liten unge!! Også kommer det et innlegg i kveld.

Blogging i USA

Dette har jeg tenkt så masse frem og tilbake på nå i flere uker. "Hva skal jeg gjøre med blogging i USA?" I går fant jeg det endelig ut, etter utrolig masse frem og tilbake; Jeg tar ikke med meg min store tunge pc. Rett og slett fordi det mest sannsynlig ikke er noen vits. De fem første dagene skal vi være på hotell i Washington D.C, og jeg regner ikke med at det er trådløs internett på hotellrommet. Derfor satser jeg heller på at jeg får lagt inn bilder og blogget på en av hotellets pc'er. Det er mest sannsynlig slik at man skriver seg på en liste, og får låne pc'en i 20 minutter eller noe.

De fem neste dagene skal tilbringes hos en venninne av tante Anne (hun var utvekslingsstudent der for noen år siden, så vi reiser for å besøke de), hun har både pc og internett, så den får jeg låne i de fem dagene. DA blir det selvfølgelig blogging!

Mens de tre siste dagene er mer usikre, da vet jeg ikke helt hva som skjer med blogging. Men vi får håpe på det beste!

Håper dere skjønner hvorfor jeg ikke tar med pc'en, for det er jo ingen vits når jeg mest sannsynlig ikke får brukt den annet enn hos venninnen til tante Anne, og der får jeg jo låne pc anyways. Men det er utrolig trist å forlate min kjære stygge pc i to hele uker.


So sad!Men nå skal det lastes ned musikk til den store gullmedalje. Tusen takk til alle som har hjulpet meg, det hjalp veldig! Også må jeg nesten fortsette pakkingen, så jeg ikke pakker til langt på natt. For jeg skal tross alt stå opp kl 4 i natt, hvis jeg i det hele tatt får lagt meg.....

Hva syns du om valget mitt?
Hva hadde du gjort?

MY NEW FAVOURITE

Når jeg var i byen i dag var første butikken Gina Tricot. Jeg kikket rundt, og gikk bort til smykker og sånt. Plutselig ser jeg noe som nesten blinket til meg; EN NYDELIG RING! Jeg forelsket meg med en gang. Men siden jeg ikke skulle shoppe mer før USA, så kjøpte jeg den ikke. Vi gikk videre, men jeg klarte ikke stoppe å tenke på den vakre ringen. Snakket ikke om annet, jo. Også var det tid for å reise, men vi skulle bare innom Gina til slutt for å kjøpe den "mobile-bagen" jeg viste på forrige innlegg. Da vi nærmet oss kassen, klarte jeg ikke å la være; Jeg måtte bare bort å se på den en siste gang!

Jeg stod og beundret den lenge, så kom mamma bort. Hun hadde virkelig lagt merke til min elsk til denne ringen. Så sa hun at hun syns jeg burde kjøpe den. Hun syns jeg hadde vært så flink til og ikke bruke noe penger de siste dagene, så hun syns jeg fortjente å kjøpe meg den. Jeg rakk nesten ikke å tenke over det selv før jeg sto i kassen, klar til å betale min nye ring.

Ble en lang historie det her, men måtte bare få det ut. Og selvfølgelig skal dere få bilder av the love of my life:Den er veldig spesiell, men jeg liker spesielle ting!

Hva syns du om den nye ringen min?
Hva syns du om store ringer?
- Jeg har forelsket meg helt i det! Gjett om jeg skal kjøpe det i USA daa.

Dagens lille innkjøp

Jeg og mamma måtte ta oss en liten tur til byen i dag også (for oss betyr liten, 4 timer kanskje...?). Vi skulle bare fikse et par småting, men det endte opp med enda litt mer, siden jeg er så flink til å smiske. Hehe, flinka!
To like topper, hvit og bringebærrød. Det var "to for 149", og når èn kostet 149, så var det ikke så vanskelig å benytte seg av det tilbudet.
Hvit "waffel"-topp fra Veromoda, samme som jeg har i kjole. -20% på 89,90 kr eller noe. Orker ikke å regne.


Sommerfuglklemme fra H&M. 2 pk, 39,50 kr.


Sommerlig knallrosa stråsminkepung fra H&M. -70% på 29,50 kr, som er 8,50 eller noe.


"Mobile bag" fra Gina Tricot. 79,50 kr. Kommer nok til å ha passet mitt i denne når vi reiser til- og rundt i USA. Akkurat plass til det.I går skrev jeg jo om de spesielle sokkene jeg og mamma kjøpte i går, og at de var så deilige at disse måtte vi hamstre. Ja, dette ble planen i dag:


Jeg kjøpte en liten ting til også, men den er jeg blitt så glad i at den skal få sitt eget innlegg! Heldige den liksom.
Og btw, hvis dere tilfeldigvis ser en spesiell ting på den ene hånden min som jeg i hvert fall ikke prøver å vise litt frem på alle bildene, så kan dere gjette hva min nye favoritting er?

Det skulle egentlig ikke være noe "shopping-bytur", men hallo'o, det er meg og mamma det er snakk om....

Hva syns du om innkjøpene?
Hva likte du best?

OUFIT: Blonder

Gjett hva jeg har på i dag? Hvert fall ikke høytlivsskjørt..... Og blonder! Jeg har endelig fått brukt den lyserosa blondetoppen min. Ååh, den er så søt. Og jeg som elsker både rosa og blonder.


Blondetoppen er egentlig skikkelig babyrosa i virkeligheten, synd den så hvit ut på bildene.


blondetopp fra Sorbet høytlivsskjørt fra Gina Tricot hvit topp fra Bik Bok veske fra Morris hårpynt fra H&M øredobber fra B-Young armbånd fra Pieces ring fra Gina Tricot

Hva syns du om antrekket?

MUSIKKHJELP!

Jeg reiser som sagt til USA på mandag morgen, og det er jo ikke akkurat den korteste reisen. Så jeg trenger masse ny musikk på iPoden min. Så nå trenger jeg DIN hjelp! Hvis alle som leser dette innlegget kunne vært snille og skrevet minst èn sang de anbefaler meg å laste ned, så hadde det hjulpet meg utrolig masse. Og spart meg for masse tid. Mer tid resulterer i mer blogging, vet dere.

Jeg liker det meste av musikk, så det er bare å kjøre på!


(weheartit.com)

Jeg skrev forresten minst èn sang, så det hadde ikke gjort noe med flere :)

Så ja, hva er dine favorittsanger?
Hva anbefaler du meg å laste ned?

Byturen hjalp veldig på USA-stresset

Jeg var som sagti byen tidligere i dag, for å få fikset noen ting til USA-turen. Og jeg skal love at det hjalp når jeg nesten fikk krysset av på alt på "kjøpelisten".  Her er det jeg kjøpte, men husker ikke hva alt kostet. Er så greit når mamma betaler. Hehe.....


BH-stropper!!


Blanke stropper er alltid et must om sommeren. Men jeg har bare hatt med plastikkfester som har knekt. Endelig fant jeg med metall, så jeg håper det holder bedre.


Ballerinasteps. Altså, sokker som passer i ballerinasko. Men vet dere hva? De er kjempegode å gå med selvom man ikke har ballerinasko. Bruker det hele tiden, for det er så behagelig. Også slipper man det syke sokkeskillet.
Disse fant jeg og mamma i dag, det var liksom en mellomting av ballerinasteps og halvsokker. Vi måtte selvfølgelig kjøpe de, og jeg forelsket meg med en gang de var på foten. Har de faktisk på nå. Så disse må vi hamstre, mamma!

Og vi kunne ikke dra til byen, uten å være innom Gina Tricot... Og der var det SALG!

Fant en helt vanlig svart bukse-tights til 49 kr! Midt i blinken siden jeg ikke har noen svart bukse lenger, for den gamle er for stor.


Sorry for dårlige bilder, men dårlig lys når det er mørkt ute.

Nå bare gleder jeg meg mer og mer! Klarer nesten ikke å vente! Det er faktisk bare TO dager til. Om TO dager reiser jeg til USA, og drømmen min går i oppfyllelse. Jeg kan ikke tro det. Nå må jeg bare hamstre litt mote-og sladderblader og enda mer tyggis, så jeg klarer meg på flyet. Dette tar jeg i morgen, siden butikken stengte for 20 minutter siden.

Men nå får jeg gå ned og være litt sosial, så blogges vi senere!

Bruker du ballerinasteps? - Anbefales!

Et herlig kveldsbad

Jeg og tante Anne var akkurat nede på stranden og tok oss et herlig kveldsbad. Og selvom solen hadde gått ned, og det var kald vind, så gikk det greit når vi var innstilte på å dukke under.
Later som deg ikke er kaldt... Hehe, neida, det var ikke så ille.
Ferdige!


Sorry for dårlig kvalitet, men kameraet er ikke laget for selvutløser 6543234 meter unna.

Det var faktisk veldig forfriskende, og jeg våknet litt mer. Var skikkelig trøtt før vi dro ned, men et kveldsbad gjør susen. Det må jeg gjøre flere ganger i sommer!

Har du kveldsbadet i år?

Hva har du gjort i dag?

Oreokakeresultat og enda mer kake

Endelig kunne vi ta vekk formen på oreokaken, så jeg kunne ta noen bilder til dere. Og jeg skal love dere; Dette var desidert den beste kaken jeg har smakt! Min nye favoritt! Synd man nesten ikke orket noe, fordi den var så sykt mettende. Hadde kanskje litt med høyden og gjøre også, som du kan se her. For den var ikke lav...
Høy? Neeei..........


Åååh, jeg får vann i munnen av å se på den. Selvom jeg spiste meg kvalm på den i stad. Sykt!


SE så masse oreokjeks inni!

Også lagde mamma den klassiske bløtkaken hennes. Ingen bursdag her i huset, uten hennes bløtkake. Som VIRKELIG er bløt inni.

Litt feminin da men.... Alt funker!

Også hadde vi ferske jordbær med melis, is og fløte til. Nam! Ååh, jeg vil også ha bursdag på sommeren..


Så dere kan tenke dere jeg er mett nå. Og det verste er at det er MASSE rester igjen. Too bad!

Så oreokaken god ut?
Har vi vært flinke til å bake?

OUTFIT: Familiebursdag

Lillebroren min Emil har som sagt bursdag i dag, så da ble det et lite selskap med besteforeldre og tanter. Så da var det tid for litt pynting. Men selvfølgelig ikke stivpynting, heller en sommerlig og enkel kjole.
blondekjole fra Bik Bok øredobber fra Only armbånd fra H&M og Gina Tricot

Jeg elsker denne kjolen! Den er så sommerlig og fin. Også elsker jeg blonder, midt i blinken!

Hva syns du om kjolen?
Hva syns du om blonder?

Da drar jeg til byen..

.. For å få flere kryss på listen min!
Dette er altså "kjøpe-listen", som forhåpentligvis blir fullført etter denne byturen.Sorry for dårlig kvalitet, men har dårlig tid:

Jeg har på meg jumpsuit fra Bik Bok og veske fra Accessorize.

Nå må jeg løpe, de andre venter på meg. Det var jo noe nytt....

Hva skal du i dag?

USA-huskeliste

Jeg har vært så stresset de siste dagene, og i hvert fall i går, når det gikk opp for meg at det er TRE dager til vi reiser. Og jeg har ikke fikset ÈN ting, bortsett fra klær. Så i stad satt jeg meg ned og skrev en huskeliste. Veldig lurt, for nå er jeg mye mer avslappet og har mer kontroll. Men den ble ikke kort da...

Merker det er lenge siden jeg har skrevet noe på ark nå...


Listen ble lenger og lenger...

Ikke lang i det hele tatt... Neida....

Men som sagt så hjalp dette veldig, så hvis du også har et pakkeproblem, er dette et godt tips. Det blir mye mer oversiktlig. Så nå er det bare å sette i gang å finne frem alt på listen, og dra til byen å kjøpe det jeg trenger, så jeg kan krysse av. Ååh, jeg elsker å krysse av ♥

Men jeg trenger også din hjelp; Er det noe som er lurt å ta med? Noe jeg har glemt? Et eller annet?

Hadde satt stor pris på litt hjelp, for selvom dette var stressdempende, er jeg fortsatt stresset.

Oreokake resultat

Dette blir ikke noe oppskrifts-innlegg, for jeg var nemlig ikke med på å lage hele kaken, siden det tok så lang tid. For den måtte vente masse i kjøleskap og sånn før man kunne gå videre på de neste lagene. Men jeg kan i hvert fall vise det jeg var med på, og resultatet. Here we go:


Først var det oreokjeksknusing til bunnen.


Ååh, bare masse knuste kjeks!


Ostekremvisping.


Og tusinvis av disse kjeksbitene er både inni og oppå kaken. Vi overdrev så det holdt!Her er resultatet, men med formen på. Denne må nemlig stå over natten, men i morgen skal jeg ta ordentlige bilder av alle lagene, så skal dere se hvor deilig den egentlig ser ut!


Kaken er laget til lillebroren min, Emil sin 2-årsdag som er i morgen. Heldig med bursdagskake, han!


Kaken er egentlig ikke så gul som det ser ut som på bildene, det var bare dårlig lys. Men her er et litt bedre bilde:


Som sagt så får dere et ordentlig bilde i morgen, gled dere!

Så den god ut?
Har du smakt oreokake før?

Pappas blomsterbed: RARE PLANTER

Nå kommer del to av "pappas blomsterbed". Det så ut som dere likte del 1, så kanskje jeg burde fortsette med sånne bildeserier, eller hva sier du?

Grunnen til at jeg har kalt det "rare planter", er fordi de rett og slett er rare og spesielle. Det er liksom ikke blomster, men heller ikke ugress. Noe midt i mellom? Dere får se og vurdere selv. har prøvd meg frem med forskjellige redigeringsmåter her også. Og husk: Det er bare tatt med digitalkamera. Enjoy!


Som dere sikket har skjønt, ble jeg veldig fascinert av denne planten.
Her er hele blomsterbedet.


Det er faktisk ikke bare blomster og planter i bedet, for på den andre siden så er det også bær-busker!

Nærmest er det stikkelsbær, så rips og til slutt solbær.


Det ENE stikkelsbæret som har kommet hittil i år.


Massevis av rips.


Og det samme med solbær.

Hva syns du om bildene?
Er ikke pappa flink?
Haha.

filmkveld med jentene

Plutselig hadde det gått veldig mange dager siden jeg hadde sett Mari, Henriette og Martine. Så jeg ringte, og vi fant ut at vi skulle ha en skikkelig jente-filmkveld! Jeg tok med meg noen skikkelig jentefilmer og dro opp til Henriette. Og halloo ingen filmkveld uten nystekt brownies! Av og til må man bare drite i sunnhet og nyte koselig stunder med gode venner. Så da var vi klare, film, brownies og en stor og god seng å ligge i.


Elle melle..... Det ble klassikeren Titanic. Ååh, jeg elsker den! Den er så trist og søt, en ordentlig kjærlighetshistorie.


Henriettes seng in my ♥. Her hadde ikke Martine kommet enda.


Så var det brownieslaging.


Ååh, jeg kunne spist en hel browniesrøre. Det er jo så godt!


Bolleslikking er et must når man baker kake!


Så var det bare å vente da...


Her ligger vi i sengen, klare for film.

Og mer så dere hverken til oss eller browniesen, for vi ble så inn i filmen, og browniesen forsvant før jeg rakk å tenke på bilde en gang. Dette har vært en kjempekoselig kveld, til tross for regnet. Men jeg syns alltid det er så koselig å sitte inne og se på film når det regner ute. Aner ikke hvorfor, har bare alltid synes det.

Men nå må jeg ned og hjelpe mamma med resten av oreokaken, så skal dere få resultatet i løpet av kvelden.

Hva har du gjort i dag?
Har det regnet hos deg?

OUTFIT: denim and flowerprint

I dag ble det to favoritter; denimskjorte og blomstermønster!


Tommel-opp for blomstermønster!


denimskjorte fra Gina Tricot tights fra Pieces topp fra Bik Bok veske fra H&M armbånd fra Pieces øredobber fra Cubus

Et ganske så behagelig men samtidig fint antrekk.

Hva syns du om antrekket?
Og hva syns du om tights med f.eks. blomstermønster?

OREOkakebaking

Nå skal jeg og mamma lage oreokake. Ååh, my favourite!


Sorry for ufikset hår, er ikke lenge siden jeg stod opp.


Litt masse kjeks eller...? Sykeste smilet....... (Dårlig bildekvalitet fordi det er noe galt med mitt kjære kamera.)

Men nå skal det kjeksknuses til den store gullmedalje! Resultatet kommer senere.

Har du bakt oreokake før?

Pappas blomsterbed: BLOMSTER

I går var jeg ute og tok bilder av alle blomstene og plantene vi har i blomsterbedet utenfor. Og ja, her i huset er det ikke mamma som fikser med det, det er pappas mesterverk. Bildene kommer i to deler, denne med blomster, og den andre, med rare planter. Den andre kommer i morgen.

Som jeg har skrevet før, så elsker jeg å ta bilder. Jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde speilrefleks. Men det har jeg desverre ikke. Jeg har et helt vanlig Canon Ixus digitalkamera. Men jeg syns det tar overaskende bra bilder, når man først har på de riktige instillingene. I hvert fall, blomster er jo så fine og fargerike. Derfor er det så gøy å ta bilder av dem! Jeg skulle gjerne hatt en hel blomstereng med tusen forskjellige blomster, bak huset. For da hadde det blitt mange fine bilder. Men slik er det da ikke...

Her er i hvert fall blomstene, og jeg har prøvd meg frem på forskjellige redigeringsmåter. Noe ble sikkert ikke så fint, men jeg syns det er veldig gøy å eksperimentere med bilder jeg har tatt selv. Så jeg hadde satt stor pris på om du hadde kommentert hvilken redigeringsmåte jeg burde gjøre mer av, og hvilken jeg ikke burde gjøre.

Husk at jeg har tatt bilder med et vanlig digitalkamera da. Derfor bildene ikke er såå bra.

Hva syns du om bildene?
Noe jeg burde gjøre mer/mindre av?

Hvilken redigering likte du best?

Halvveis ferdig med pakking=reisefeber

Da var jeg endelig ferdig med klespakkingen. Selvom jeg garantert har med meg alt for masse... Men det er ikke så lett da, når jeg vil ha med meg alt jeg liker. Så sånn får det bare bli. Og hvis jeg shopper så masse i USA, at jeg ikke har plass i kofferten, så får jeg kjøpe meg en bag da. Er jo ikke så ille!

Kjenner jeg begynte å glede meg enda mer nå som halve pakkingen var gjort. Har gått å tenkt på det hele tiden og vært skikkelig stresset. Men nå føler jeg at jeg plutselig ble 10 kilo lettere. Kan puste ut og bare glede meg nå. Ååh, jeg klarer nesten ikke å vente! Det er drømmen min å reise dit, det har det vært så lenge jeg kan huske. Også skjer det om under en uke! Skjønner det liksom ikke jeg...

Nå ser jeg i hvert fall slik ut, happyface;
Og nå som passet er funnet frem kunne jeg liksågodt reist umiddelbart! Eller ikke...... Må jo pakke toalettsaker, sminke, ladere, rettetang, iPod.... skal jeg fortsette? Uff, det er ikke like gøy.

I hvert fall så ville jeg bare fortelle hvor masse jeg gleder meg, og at jeg nesten ikke klarer å vente. Men av erfaring så vil denne uken gå dritfort, og plutselig sitter vi på flyet... Flyet ja... Jeg som har flyskrekk... Nei, vi stopper her tenker jeg...

Har din reisedrøm gått i oppfyllelse før?
Har du flyskrekk? Noen tips til meg som har flyskrekk?


OUTFIT: Shoulder details

I dag ble det litt black/white antrekk. Men kanskje jeg ble inspirert av det kjedelige været? Null sol, overskyet, men varmt. Men syns ikke det var kjedelig til å være black/white da, for detaljene gjør ganske masse. Som du ser nå!!
topp, shorts, veske og ringer fra H&M veskelenke fra Cubus armbånd var gave fra Susanne øredobber fra Bik Bok

Har forresten gått veldig dypt i detaljer i dag, som du ser...


Et ganske enkelt, men også pyntet antrekk. Jeg syns egentlig det er veldig kult med skulderdetaljer, fordi det kan pynte opp et ganske så kjedelig plagg.

Hva syns du om skulderdetaljer?

Hva synes du om antrekket?

Pakkepower

Jeg og tante Anne var akkurat på butikken og kjøpte oss is. Men med god grunn: Vi skal pakke til USA. Og da trenger man "bensin". I vårt tilfelle var det is.Men nå er vi ferdige med isene... Trist! Så da var det tilbake til pakkingen.

Ikke høy blomsterfaktor i det hele tatt da...Nei, vi får vel sette i gang. Dere som ikke skal pakke; Nyt det! Selvom det er litt gøy også da.

Kommer med outfit, og kanskje en bildeserie senere :)

Har du pakket, eller skal pakke til en reise i sommer?

Jeg kommer til å savne dere...

I stad dro jeg opp til sv, der var også Catharina, Martine og Susanne. Og det som er så trist, er at det var siste kvelden vi hadde med sv og Susanne, fordi begge reiser til Kroatia i morgen. Ååh, jeg kommer til å savne de så! Vi har vært sammen nesten hver eneste dag i ferien, og sovet med hverandre tusenvis av ganger, og plutselig så skal vi ikke se hverandre på TRE uker. Skjønner ikke hvordan det skal gå... De skal jo bare være borte i to uker, men jeg reiser jo om en uke og skal også være borte i to uker.

Uff, det var så trist å si ha det. Tenker det tok 10 minutter med klemming eller noe. Så ja, denne kvelden har gått ut på å bare ha det utrolig morsomt den siste tiden med hverandre! Noe du ser på bildene:


Vi lurte veldig på hva denne sykkelliknende tingen var. Den bare plutselig dukket opp hos sv for noen dager siden. Men vi tok den like greit med oss når vi skulle ut. For det var jo morsomt! Selvom den har skadet både den ene og den andre...


Martine fant markjordbær!
Mer jordbær!
Ut på tur, aldri sur! Eller hva Susanne.....? Neidaa


Og Martine fant rips.
Solaa <3<3<3
Ikke standard Martine og sv, og stå å synge og danse...


Det bildet her var så nydelig av sv!


Aha! "Hjulsparken" var det visst. Som om det sa oss mye...

Det var en kjempetrist avskjed, men vi skal både meldes og ringes, så det går nok bra. Jeg kommer til å savne dere jenter!

Men alt i alt en veldig koselig sommerkveld! Det er sånne ting vi kommer til å huske best når sommeren er over. Det er dette vi kommer til å savne når den kalde vinteren kommer. Så det er bare å nyte det!

Hva har du gjort i dag?
Har noen av dine nærmeste reist vekk?


Outfit: Flower skirt

Fant plutselig ut at dagens antrekk ble sånn "2 in 1" opplegg. Hvert fall fra min side. For dere har vel merket at jeg har forelsket meg helt i både blomstermønster og høytlivsskjørt? Det har jeg i hvert fall. Og det er ikke så vanskelig å se hvis du bare blar litt nedover på bloggen. Greit, så har jeg et annet høytlivsskjørt med blomstermønster, men det gikk ikke opp for meg før nå.


Prøvde meg på en snurr, men det var ikke sååå lett..


Høytlivsskjørt, topp, hårpynt, ringer og armbånd fra H&M øredobber fra Glitter

H&M-dag eller? Haha, tenkte ikke over det før jeg skrev det nå. Syns dette antrekket var veldig sommerlig, jeg.

Hva syns du?
Har du merket mitt blomstermønster og høytlivsskjørt-missbruk?
He he...

I dag har jeg giftet meg med sola..

.. Synd han ville separerere seg allerede nå, kvart over 2. Jaja, sånn går det når jeg bare utnytter min ektemann. Og siden jeg er i så dyp sorg, kan dere få noen pene og sminkeløse bilder av meg <3<3<3 Med webben selvfølgelig, fordi kameraet lå på andre siden av rommet......
This is why I'm hot!


Men min bestevenn iPoden støtter meg gjennom dette, så da går det bra likevel!

Så mens jeg går rundt og sørger og venter på at han skal tilgi meg, tenker jeg at jeg går å sminker meg og retter håret. For dette var ikke et fint syn! Ikke at det blir et så fint syn etterpå heller da...

Har dere fortsatt sol?

A lovely day

På formiddagen i dag dro jeg opp til sv. Der var også Susanne og litt senere kom Catharina. Det meste gikk ut på at sv og Susanne satt på hver sin pc, mens jeg satt og gjorde ingenting... Men det gikk fint, for jeg er vant til det. Haha, høres ut som om jeg har sittet der og kjedet meg i hjel, men jeg har ikke det altså. Tenker jeg skal vise i bilder hva vi har gjort, jeg.


Slik startet det. Jeg har noen pc-avhengige venner!


Så kom Catharina, som titter frem bak der. Og så startet Susanne med å lage ny header til meg. Me like!


Catharina fikk faktisk LÅNE pc'en til sv (den var hun heldig med), men det var fordi hun skulle lage ny header til henne.
Da vi plutselig fant ut at det var strålende vær, gikk vi ut på verandaen for å slikke litt sol. På med bikini, frem med solstoler og is. Dette er sommer!

Og mens vi solte oss, satt slavene våre i skyggen og lagde headere til oss:

Så begynte sv å bake boller. Og så snill som jeg er, så ville jeg selvfølgelig hjelpe henne med å rulle de. I motsetning til visse andre... Susanne....


Bolleslikking på G.


Se så søt!
Og siden sv var så flink til å bake, måtte jeg selvfølgelig smake!

Men nå har bestemor, bestefar og tante Anne kommet. De har kjørt i 12 timer i dag... Så jeg burde kanskje gå ned og være litt sosial. Det er forresten de jeg reiser til USA med, om en uke.

Hva har du gjort i dag? Har det vært fint vær hos dere?

Today's outfit

Jeg slo til med skjørt i dag og. Jeg elsker høytlivsskjørt! Det er så deilig å gå med. Lurer på om jeg har sagt det før også...? I hvert fall så gikk jeg slik i dag:


Sjokk at jeg har på meg blomstermønster..?


Tynt dongerihøytlivsskjørt fra Gina Tricot topp fra Bik Bok øredobber fra B-Young armbånd fra Pieces

Lat som dere ikke ser blondekanten på bh'en... Toppen skled ned hele tiden :(

Hva syns du om outfiten?

En liten titt på kles"skapet" mitt

Under spørsmålsrunden ble jeg spurt om jeg kunne vise klesskapet mitt. Det kan jeg selvfølgelig, men det er ikke noe vanlig klesskap da. Det er som en hylle-ting hvor vi har satt bokser, skap og skuffer inn i hulrommene. Men tenker det blir lettere hvis jeg viser dere:


Som dere kanskje ser, skal det egentlig være en rosa boks til, i den hyllen hvor det ligger kjoler nå. Fordi da blir alle de rosa boksene et hjerte. Men desverre har Ikea vært tomme hver gang pappa har vært innom. Trist!

Detaljer:

Jeg syns det ble så søtt med et lys i midten og denne bilderammen. Akkurat nå er det et sommerlig bilde som vises.


Sommerkjoler, der hvor den rosa boksen skal være.


Gossip girl♥ Syns det var litt søte farger, som pyntet opp litt.


Her har jeg åpnet hyller, skap og bokser. Så skjønner dere kanskje mer.Men jeg har IKKE plass til alle klærne mine i dette "skapet". Det er alt for lite, så jeg liker det ikke. Så nå har jeg, som jeg sa på videobloggen, litt klær rundt forbi i huset. At the moment er alle hettegenserene, flere kjoler, boleroer +++ på badet i noen kasser der. Men det skal egentlig ikke være der, fordi på hjemmekontoret til pappa, skal vi kjøpe et skap, som jeg kan ha det i. Og da skal jeg også få stang, så jeg kan få hengt opp resten av kjolen mine. Det blir deilig! Og noe har jeg hengt opp på veggen og døren på rommet mitt, som dette:


Det er egentlig ganske praktisk! Også er det ganske kult også, synes hvert fall jeg. Det gjør rommet mer jentete og personlig. Hvert fall når man henger opp favorittklærne sine.


Den nye baseballjakken min♥
Kjoleeer!

Forresten; Grunnen til at jeg har denne hylle-tingen til skap, er fordi jeg har ikke verdens største rom, og da jeg pusset opp, fikk jeg ny sofa, som tar ganske masse av rommet. Jeg har også dobbeltseng som tar plass. Derfor tenkte vi at denne tingen kunne være lur, for da så det ikke ut som et ordentlig skap, det ble mer som en stue. Også tar den heller mer plass bortover veggen, enn utover gulvet, som er vanlig. Så rommet ser faktisk større ut, enn det kunne gjort.

Men for å si det sånn, så kunne jeg gjort hva som helst for å få walk-in closet. Åhh, det hadde vært en drøm! Så det er vel det eneste jeg skal tenke på når jeg flytter hjemmefra!!! He he......

Sånn! Da vet du sånn ca. hvordan "skapet" mitt er, og hvor jeg har klærne mine. Kanskje det gav deg noen tips også? Hva syns du?

Kveldsbad

I stad dro jeg, Henriette, Silje og Martine ned på stranden for å skravle litt og ta et koselig kveldsbad. Vi fant noen steiner å sitte på og skravlet og koste oss. Senere badet vi. Vannet var faktisk ikke så kaldt som en skulle tro. Solen gikk jo ned for lenge siden, men vannet var faktisk litt lunket. Veldig deilig! Og dette ble første gangen jeg har badet i år hvor jeg har badet håret også. Og jeg lover at det ikke var et pent syn etterpå, når kråkereiret begynte å tørke....
Hei Martine!

Badetid!

Lat som at du ikke ser brunfargeforskjellen på beina.......

En veldig hyggelig sommerkveld! Flere kveldsbad skal det hvert fall bli i sommer.

Men nå må jeg fikse litt ting før jeg faktisk skal legge meg. Skal prøve å ta tidlig kvelden i dag, fordi jeg skal opp kvart over 8.. For å jogge. Så skal jeg sole meg hos Susanne, med sv. Det blir koselig!

Har du tatt noen kveldsbad i det siste?

en koselig liten strandtur

Dro som sagt ned på stranden i stad, for å fortsette solingen. Rakk jo så vidt å komme ned dit før vi måtte ut og få saltvann på oss, for å bli enda brunere. Vannet var faktisk ikke så ille. Vi gikk uti en gang til litt senere, og da var vannet kjempedeilig selvom det blåste veldig i luften. Så i dag har jeg faktisk svømt! Det har jeg ikke klart før i år, siden det har vært så kaldt.

Tok noen få bilder, siden plutselig var kameraet mitt tomt for strøm. Henriette tok noen fler med sitt, så kanskje det blir flere bilder senere.


Spiste resten av fruktsalaten fra i går.
Soling på G.


Jenta mi♥

Men nå må jeg spurte rundt i huset for å rydde og ordne til vi får besøk i morgen kveld. Så slipper jeg å gjøre det på den solfylte dagen i morgen. Jeg er lur! Haha.

Har du vært på stranden i dag?