Hei, hade

Er meg igjen. Vet dere sikkert er kjempelei av meg nå, jeg er faktisk lei av meg selv. Men en ting har jeg lært denne uka, og det er at jeg aldri skal begynne å blogge. Hadde dette vært min blogg hadde jeg enten slettet alle innleggene jeg har skrevet denne uka, eller så hadde jeg slettet hele bloggen. Men det kan jeg jo ikke, for det er ikke min.

Amalie er i alle fall nå kommet hjem fra dana cup, men hun har nå dratt rett opp til vestlandet. Ålesund eller noe. Siden hun nå sitter på bussen til larvik for å ta tog til gardemoen for å ta fly til ålesund for å ta buss til båt for å ta båt til bil for å ta bil til hus blir det kanskje bittelitt vanskelig å få blogget i mellomtiden. Så hun blogger i morgen, og det kommer kanskje et par mobilblogger på reisen. Hun tok forresten bil til buss først og. Det der hadde gått så i surr for meg at jeg måtte hatt det på en lapp. Hadde nok ikke kommet fram uansett, da.

Og jeg har vært på båttur. Og fått en anelse av brunfarge. Endelig har det kommet fint vær hit også! Elsker båtturer når det er sol som nå. Og kveldene. Ååh, det gir meg så sommerfølelse!

Hver gang jeg har møtt noen kjente denne uka, så har jeg fått kommentaren "så flink du er til å blogge! hehe". Har en mistanke om at ikke de synes jeg er så flink til å blogge, men at de bare vil gni inn i trynet mitt at de faktisk har sett at jeg blogger, og at jeg driter meg ut. Vet ikke hvorfor jeg sier dette til dere, er kanskje fordi jeg ikke vil høre om denne ukens blogging lengre. Kan vi ikke alle bare legge denne uka bak oss? Glemme den. Slette innleggene? Hehe, er lov å prøve.


Så måtte jeg avslutte bloggingen med ett klassisk stygt bilde av meg selv. Skjønner ikke hvorfor jeg får adrenalinkick av å legge ut stygge bilder av meg, jeg ødelegger jo bare for meg selv. Ikke at jeg er så pen i virkeligheten, men altså, de fleste pleier vel å prøve å ta seg litt godt ut på bilder?

Jaja, this is real this is me.

- Silje

 

 

HAHA

Jeg gidder ikke å svare på denne kommentaren en gang, for det er kanskje det tåpeligste jeg har sett. Men jeg vil vise den til dere, sånn at dere også kan le.

Hvorfor tar dere over bloggen til Amalie.. folk skriver jo ikke i søkeren : ltSiljev.blogg.no eller ltSusanne.blogg.no.. de vil høre fra amalie :P menmen digger dere uansett så jeg synes dere kan begynne å blogge igjen begge to :D xD xD xD xD xF?

-Eple

- GJESTEBLOGGER MENS AMALIE ER PÅ DANA CUP silje

Meg igjen

Ikke Amalie altså. Dere hadde nok blitt mest glad for det, men jeg er vel en god nummer to? Hehe. 

Har akkurat stått opp nå, og vurderer å legge meg igjen med tanke på at jeg må klippe grasset, henge opp klær, rydde og vaske rommet, brette klær, dusje, stelle meg og spise frokost/middag. Sånn er det når du er hjemme alene, du må gjøre ALT. Skal aldri flytte for meg selv.

Så senere i kveld skal jeg på båttur. Har egentlig ikke så lyst da. Men det er jo ingen som er hjemme, så da får jeg vel dra da. Kan jo sole meg. Og lese, he he susanne. Nei, jeg har ikke sittet inne i år og dager for å lese. Var bare en "krimserie" jeg leste, på tolv bøker, der du får vite hvem morderen er i den tolvte boka. Derfor hadde jeg med meg bøkene over alt. Skulle sove hos Martine, og da leste jeg hele siste boka mens hun satt på pc'n. Forskjell på folk i alle fall.

Var det noe mer? Dette blir kanskje mitt siste innlegg. Hvis jeg rekker blogger jeg før jeg drar da. Elsker å blogge over alt.

Forresten Susanne, jeg trenger sex and the city-samleboksen min. Haha, nå har du ingen venner liksom.

Må klippe grass nå, hade.


Her setter jeg inn i oppvaskmaskin. Liker å vise dere det bilde, for det er kanskje den eneste gangen jeg har gjort det, og da ble det til og med tatt bilde av!

- Silje

brb brevik

Hei, god morgen.

Nå skal Susanne og jeg gå til brevik for å kjøpe frappuchino. Gå liksom. Jaja. Alt for frappuchino. Er jo sikkert koselig og da, er bare så varmt at det er nesten uutholdelig. Vurderer å bare sitte inne. Neida, har solt meg i dag.

Dagens outfit! Kjole. Som folk sikkert har på seg i bursdager ogsånt, men som jeg bruker til hverdags. Susanne sin.

.......... Neida

Eller jo, jeg bruker faktisk den kjolen. Er ikke en mellomting på meg, enten kjole eller joggebukse og byggmaker-genser. Eller noe.

- Silje

Svar på spm del 1 av 1

Hvordan er hun på fritiden?
Hun er søt og snill. Hun er kjempegod å snakke med. Elsker at jeg alltid kan komme å snakke med henne om jeg trenger det. Og jeg kan få en klem om det er det jeg trenger. Hun er der for meg hundre prosent!

Beskriv henne med tre ord.
kul pen populær. Neida. Søt, kjempesnill og støttende.

Hva gjør henne mest irritert?
Hmm... Tror det er hvis jeg mobber henne for bloggen. Kanskje fordi jeg gjør det hele tiden.

Har hun god humor ?
Ja, spesielt når hun ler av det jeg sier.


Her er meg.


Når ble du/dere venn med henne ?
I fjerde klasse. Hun hadde akkurat begynt på skolen vår, og med min gullfiskhukommelse har jeg ikke peil på hvordan vi ble venner eller noen ting. Hun har iallefall fortalt meg at hun husker første gang hun så meg var når jeg satt i klasserommet, og så opp på henne med de fine, lilla brillene mine. Jeg var skikkelig drittunge og begynte sikkert å spørre henne om masse dumt med en gang. Jeg fulgte sikkert etter henne i all hemmelighet også, som jeg pleide å gjøre med de nye elevene. Jeg husker i alle fall at jeg var på oppdrag for de andre jentene, og da så jeg at amalie sto og snakket med badgirlsa i klassen! Alle bare: ÅNEI HUN KOMMER TIL Å BLI ØDELAGT AV DE!!! Heldigvis ble hun heller med i mas (martine amalie silje) med meg og martine, der hun var mamma og jeg og martine barna hennes. Vi kalte henne amma-mamma.

Hva pleier dere å gjøre sammen ?
Mye forskjellig! Pleier vel egentlig mest å snakke om alt og ingenting. Og om alt som plager oss.

Nydelig bilde av dere to <3
Ikke akkurat et spørsmål, men takk.

Banner hun?
Tror faktisk jeg bare har hørt henne banne et par ganger gjennom hele tiden vi har kjent hverandre. Hvis herregud tells er det vel litt fler. Men nei, ikke ofte. Kanskje når hun slår seg (meg).

Er hun sprudlende eller bare rolig?
Hm. Begge? Spørs veldig hvilket humør hun er i. Hvis hun er stressa, så er hun virkelig stressa, og da blir jeg så forvirra at verden snurrer rundt for meg. Når hun er rolig er hun rolig. Når hun er glad er hun glad. Akkurat som oss andre. Hun er jo så klart ikke rolig hele tiden. Ingen er vel det.

Har dere vært venner lenge?
Siden fjerde klasse. Vet ikke hvor mange år det er jeg. Okei, 6.

Skal dere gå samme linje på vgs?
Ja. Med Susanne. Om vi kommer i samme klasse vet vi derimot ikke enda. Men vi skal gå allmenn alle tre ja.

Er dere veldig gode venner?
Ja. Hun er jo en av bestevennene mine! En av de jeg sier alt til.

Hvorfor ble det akkurat du som skulle blogge?
Det er fordi jeg var den eneste som var hjemme egentlig. Tror jeg da. Sikkert også fordi jeg er så sykt flink til å skrive.


Her er meg igjen.


Når ble dere kjent?
I FJERDE KLASSE.


Her putter meg og Karine inn i oppvaskmaskinen på hyttetur med klassen. Kjempekoselig.


Hva er det beste med Amalie?
At hun er så forståelsesfull. Jeg tror hun aldri har sagt mot meg når hun ikke skal. Hun skjønner som oftest når det passer seg å si div ting, og sier gjerne det rette til rett tid. Akkurat det man trenger.

Hva er det verste med Amalie?
Når hun er stressa. Da er det ingenting som funker. Da er alt galt, hun må skifte hundre tusen ganger, og jeg sitter der og blir helt fortumlet. Til slutt ser jeg stjerner. Går som regel over da.

Hva synes Amalie om deg? (dette spørsmålet skrev jeg selv)
Jeg tror hun synes jeg er relativt kul siden jeg har møtt Chris Medina. Og tatt TO bilder med han! Hadde ikke mine egne lesere å skryte til, så jeg må benytte anledningen. Han var forresten kjempekul og søt ogsånt. Også ga jeg han en hundrelapp for å kjøpe cd'en hans, så visste han ikke hva han skulle gjøre med den. Stakkars liten har ikke lært seg økonomi. 

 


Synes dere var veldig dårlige til å stille spørsmål, men synes det er så morsomt å svare!! Så hvis dere vil kan dere spørre om hva dere vil om meg nå. Hvis dere vil da så klart. Sikkert ingen som leser det her en gang, med tanke på at de eneste kommentarene jeg får er "fine bilder, kos deg, blablabla". Alt tyder på at dere klikker på innlegget, blar ned til kommentarfeltet og skriver en kommentar BARE for å få kommentar tilbake. Men jeg kommenterer ikke deres blogg med mindre dere spør meg om noe. Kommer sannsynligvis ikke til å kommentere den uansett da.

- Silje

Dana cup next!!

Nå er alt pakket og klart. Endelig! Nå ligger jeg i sengen og venter på at neglelakken skal tørke, før jeg legger meg til å sove. Er helt sjokkert over at jeg faktisk ligger i sengen nå, før 11! Jeg pleier alltid å legge meg sånn to timer før jeg må stå opp igjen. For jeg skal nemlig opp halv 5 i morgen. Woho...

Som sagt så drar jeg jo på Dana cup, og det betyr selvfølgelig at jeg ikke har internettilgang på en uke. Men blogging blir det! For min kjære bestevenninne, Silje Veronica, skal gjesteblogge hele uken! Blir ikke det bra? Hun er veldig flink til å skrive, så forbered dere på masse bra innlegg den kommende uken! Ååh, hun er min reddende engel♥

Jeg kommer hjem natt til søndag, om en uke. Så jeg skal prøve så godt jeg kan å gi en lyd fra meg før jeg senere på dagen flyr oppover til bestemor og bestefar, utenfor Ålesund. Og da blir det blogging for fullt igjen, for foreldrene mine tar med pc'en min når de kjører oppover dit noen dager tidligere. Hoho, innviklet. Oppsummering; Silje Veronica blogger frem til søndag, også blogger jeg igjen etter det, for da har jeg nett igjen.

Men nå må jeg ta på et strøk neglelakk til før jeg legger meg til å sove. Må jo være uthvilt til masse fotball den kommende uken. Ååh, det blir så bra! Gleder meg utrolig masse til å dra til Danmark med en herlig gjeng fotballjenter!! Og selvfølgelig så blir det masse bilder når jeg kommer hjem igjen.


Dette er da Silje Veronica, om dere ikke har fått med dere det enda


Da blogges vi om en uke, folkens! Vær snill mot søte Silje da, også blir hun nok veldig glad for masse tilbakemeldinger! Jeg håper også å komme hjem til søte kommentarer, hihi♥ Ha en fin uke!!


Ønsk meg lykke til med å stå opp i morgen..


Jeg pakker og pakker..

I dag har jeg ikke gjort annet enn å pakke, fra jeg stod opp til nå. Jeg reiser jo på Dana cup i morgen tidlig, men ikke bare det; natten jeg kommer hjem, drar jeg videre til vestlandet litt senere på dagen. Der skal jeg være i en uke, og må pakke til det også! Uff, pakking er noe av det verste jeg vet. Kommer på ting jeg har glemt hele tiden, ting jeg må huske osv. Også glemmer jeg alltid noe!

Jeg må jo pakke både fotballtøy, vanlig tøy, madrass, sovepose, pute, sminke, toalettsaker, såper, bikini, kamera, penger osv. Og for å ikke glemme tøy til fisking, fjelltur og regnvær, til når vi skal på vestlandet.. Jeg kommer garantert til å glemme meg selv oppi alt dette!

Jaja, er snart ferdig med Dana, da er det bare vestlandsturpakking igjen. Så jeg tar en liten pause nå, for å gå en liten tur med Silje Veronica. Må jo si hadet osv. Også må dere følge med, for senere i kveld skal jeg fortelle om bloggingen den neste uken!!


Jeg kommer aldri til å få lukket kofferten...Hva har du gjort i dag?
Skal du på Dana cup?

Bolcheriet i Løkken


Her kan man se på hvordan de lager drops
Photos_Private

Bolcheriet i Løkken er en av mine favorittsteder i Løkken. Ikke bare fordi de selger verdens beste drops, men fordi det er så søtt og koselig der inne. Noe dere kanskje så på bildene. I tillegg så kan man se på at de lager drops, noe som er veldig gøy. Så Bolcheriet er et av høydepunktene når vi drar til Danmark!


Hva synes du om bildene?
Har du vært på Bolcheriet i Løkken før?

Start på Harry Pottermaraton

Da jeg og pappa var i byen tidligere i dag, så kjøpte vi Harry Pottersamleboksen med alle filmene fra 1-6. For noen år siden så jeg 1-4 men husker ikke så masse. Så i kveld begynner vi med de to første. Og i morgen er planen å fortsette. For planen er å rekke å se alle filmene + film 7 del 1, og så rekke å se den siste på kino. Så vi får håpe vi rekker det!

Men nå må vi starte, så vi ikke sitter til langt på natt. Noe vi allerede må.. Vi skal også kose oss med deilige jordbær og druer. Yummy!
Har du sett alle Harry Potterfilmene?
Hva skal du i kveld?


Litt nye ting

Jeg var i byen i går og i dag, og fikk pakke i posten i går. Så da blir dette et lite samlingsinnlegg for alt det nye. Er superfornøyd med alt, så det er jo gøy!


genser fra Bik Bok, kr 199


sminkepung fra Lindex, kr 89,50


hårstrikk fra Bik Bok, kr 19


Adidasbukse fra Intersport (trenger til Dana cup osv), kr 400


Denne nydelige boleroen som jeg forelsket meg helt i, fikk jeg i posten i går, av moren til Reidun (kusinen til mamma). Utrolig snilt! Den kommer til å bli brukt masse, spesielt nå utover høsten! Passer veldig bra til en av favorittbuksene mine. Den er fra Vero Moda.

Nå må jeg fortsette pakking til Dana, og til uken etterpå. Og når det kommer til blogging den kommende uken, så forteller jeg om det i morgen. Men bare så det er klart, så blir det blogging selv om jeg er bortreist. Hoho, gled dere!Hva synes du om innkjøpene? Noe du likte ekstra godt?


Helt forferdelig.

Gårsdagen vil være en dag som aldri vil bli glemt. Det er helt forferdelig. Jeg er i sjokk! Når jeg fikk høre at en bombe hadde sprengt i Oslo, slo det meg ikke at det kunne være så ille som det var. Men etter å ha sett bilder, og senere høre om Utøya også, gikk det virkelig opp for meg. Minst 7 personer omkom i Oslo, mens over 80 personer er meldt omkommet på Utøya, og de leter fortsatt etter savnede.

Rest in peace.

Jeg satt i hele går kveld å fulgte alt på nyhetene, leste vg-nett osv. Oppdateringer etter oppdateringer, en mann var pågrepet, dømt for begge deler. For kun en halvtimes tid siden ble enda en mann pågrepet. Er det enda flere skyldige der ute? Nei, jeg har ikke ord for hva som har skjedd. Skulle bare ønske det var noe vi kunne gjort.

Jeg leste akkurat dette innlegget, som en av ungdommene som var på Utøya, skrev på bloggen sin. Helt uvirkelig!
http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst


_Private

OUTFIT: favorites


genser fra H&M shorts fra Only alt tilbehør + veske fra H&M sko fra Toms

Dette er helt klart mitt favorittantrekk akkurat nå! Jeg elsker det. Det er så fint, men samtidig så utrolig deilig å ha på. Alt av tilbehør er også favoritter. Nesten litt flaut at jeg har gått med samme tilbehør fire dager på rad nå.. Men sånn går det når man kjøper noe man liker!

Da jeg var i byen i stad, så kjøpte jeg et par ting, og jeg har også fått en pakke i posten i dag. Jeg kan vise dere senere eller i morgen. Må bare få pakket litt til Dana cup osv først. Også reiser bestemor, bestefar og tante Anne hjem i morgen, så jeg må tilbringe litt tid med de også.

 
Friday

Hei søte lesere!! Nå løper jeg straks ut i bilen, fordi vi skal en liten tur til byen i dag også. Jeg har også en liten gladmelding jeg må meddele; jeg våknet opp uten vondt i halsen i dag, jeg hoster nesten ikke, og jeg klarer å puste gjennom nesen. Det eneste er at jeg er litt tett i hodet, altså hører litt dårlig, og har verdens groveste stemme (haha). Så konklusjonen er at jeg mest sannsynlig er på bedringens vei. Woho!! Får vi da inderlig håpe..

Tante Anne tok akkurat outfitbilder av meg, men rekker ikke å blogge de nå. Så det gjør jeg når jeg kommer hjem igjen. Her er i hvert fall en liten smakebit!Men gotta go! Ha en super fredag videre, så blogges vi når jeg kommer hjem.


Hva skal du i dag? - jeg kommenterer tilbake

OUTFIT: favorite necklace


Så oransje jeg ble!
topp fra Bik Bok shorts fra Only alt tilbehør + veske fra H&M sko fra Toms

Nå tar jeg turen opp til Silje Veronica med Asandra. For vi skal se på film og kose oss♥ Ha en super kveld videre!
New Bik Bok top

Jeg var i byen i en halvtime i stad, for å fikse et par ting til Dana cup. Da rakk jeg også og få med meg denne herligheten, før jeg spurtet til bussen. Jeg har sett på den på nettet, så var veldig sikker på at den skulle jeg få tak i, og jammen gjorde jeg det! Gleder meg til å bruke den utover høsten. Har mange antrekk klare allerede!


kjøpt på Bik Bok, for 99 kr

Tusen takk for alle tips og "god bedringer" på forrige innlegg. Jeg setter veldig stor pris på det! Dere er så søte! Nå skal jeg prøve meg på noen av tipsene, så satser vi på at jeg blir bedre! Shopping hjelper i alle fall alltid litt, hehe :-)


Likte dere toppen?

Jeg som aldri er syk..

Gjett om jeg har klart å bli forkjølet da! Det er fire dager til vi reiser på Dana cup, og jeg har blitt syk! Også midt på sommeren! Halsen er vond, hodet verker, forkjølelsesstemmen sniker seg sakte men sikker frem, jeg klarer ikke tanken på mat (jeg som ellers er et matvrak..) og formen går nedover og nedover. Nå venter jeg bare på hosten.. How great isn't that?? Jeg som alltid er forkjølet i en uke. Jaja, nå skal det tygges Curamed, Dekadin, Repsils, Fribol og alt det der, og drikkes te osv til den store gullmedaljen. Jeg skal bli frisk før vi reiser!!

Det betyr også null trening og jogging på meg de neste dagene. Uff, jeg har trent HVER dag hele ferien, og nå kan jeg ikke det på fem dager eller noe. Flotters.. I tillegg er det fotballtrening i dag, hvor avisa skal komme pga Dana, så jeg får dra ned og se på i hvert fall. Og vi skal spille treningskamp i morgen, som jeg ikke får vært med på. Ååh, hvorfor måtte jeg blir syk på det meste perfekte tidspunktet? Jeg som aldri er syk.....

Ja, jeg synes alltid synd på meg selv og klager når jeg er syk..Nei, nå får jeg fikse litt på kråkereiret, freshe opp fjeset og finne et random antrekk. Jeg tror vi skal til byen og fikse litt ting til Dana osv, før jeg drar på banen og ser på treningen. Kan jo ikke akkurat sitte inne å synes synd på meg selv heller. Det gjør det ikke bedre!

Noen tips til å bli fortere frisk? - jeg er desperat, tar i mot alt av tips!

OUTFIT: birthdaay

Nå drar jeg i bursdagen til bestemor. Hun ble 60 år tidligere i år, så det skal feires med familie og godt og spise. Pluss oreokake, hoho! Uff, det lover ikke bra - bra jeg ikke har på tettsittende kjole! Sorry for dårlig bildekvalitet, men bildene er tatt i full fart, så jeg skulle rekke å vise dere antrekk før jeg reiste. Here we go!


kjole fra Forever 21 alt av tilbehør fra H&M

 

Liker dere antrekket?


Yesterday

I går var jeg så vidt hjemme, derfor ble det ikke stort å se til meg på bloggen. Men gårsdagen var super! Startet dagen med tidlig fotballtrening (gjør oss klare til Dana cup), før jeg så og si spurtet hjem for å dusje og fikse meg, og så dro opp til Silje. Der tilbringte jeg resten av dagen, helt til mørket la seg over Porsgrunn. Haha, så poetisk jeg er!

Først kom Scott, vi begynte å se en film, og så på masse bilder. Så dro han, vi dro på butikken og kjøpte inn litt godt, og dro hjem og bakte brownies. Så kom Mats - right in time for brownies! Og vi fortsatte å se filmen mens vi spiste kake til vi ble kvalme og så på enda flere bilder. Bilder fra 2009 og sånt, alltid like gøy... he he.. De skulle dere likt å sett! Woho! Filmen het The Town og var forresten ganske bra. Vi tok også litt bilder i går;


Ntåå, du er så søt, Silje! Love u! Dette må gjentas. Vi gjør det så alt for sjeldent!

Nå kom jeg akkurat inn døren fra en laang joggetur, er helt død fordi det er så varmt ute, og sola har stekt meg. Så jeg tror jeg var heldig og fikk med meg litt brunfarge i ansiktet på turen også! Men nå må jeg hoppe i dusjen, før jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg i bursdagen til bestemor, senere i dag.Hva gjorde du i går?
Noen planer for dagen?

Bik Boks høstkolleksjon

Pre-fall Collection 2011 /The Graduate heter Bik Boks høstkolleksjon. Hvert fall det som har kommet til nå. Og jeg digger lookbookbildene. Jeg liker denne enkle, men samtidig sofistikerte "skolestilen". Så jeg gleder meg til å kunne putte flere av disse plaggene inn i mitt skap, og bruke utover høsten. Jeg kan i hvert fall håpe!
//bikbok.com


Hva synes du om den nye kolleksjonen til Bik Bok?
Kommer du til å kjøpe noen av plaggene?

Oppskrift på Cake pops

Siden så mange var interesserte så tenkte jeg å gi dere oppskriften på Cake popsene jeg laget for litt siden. Så here we go! Jeg forklarer alt under bildene, så blir det enklere. Ikke at det er så vanskelig akkurat, det er egentlig dødslett, men tar bare litt tid. Denne oppskriften regnes til en halv langpanne sjokoladekake. Hvis du vil lage det ut i fra en hel langpanne, så er det jo bare å doble oppskriften om sjokoladesausen/fyllet.


Først så lager du en langpanne sjokoladekake. Da kan du lage selv fra bunnen av, eller ta den enkle varianten med Toro, på 1-2-3. Jeg gikk for den enkle, den er jo utrolig god! Når kaken er ferdig så deler du den i to, og smuldrer den ene halvdelen opp til små smuler i en bolle. Slik: 
Så trenger du:

100 g  kokesjokolade

50 g smør

100 g melis

50 g  fløte


Dette putter du sammen i en bolle..


Så tar du bollen i et vannbad så alt smelter, dette blir til en rennende sjokoladesaus/fyll


Så tømmer du dette over den smuldrede kaken og blander godt sammen, så det blir veldig fast


Så lager du slike kuler, som du selv bestemmer størelse på, men ikke ta for store, da er det vanskeligere å få de til å sitte på pinnene. Videre så legger du kulene i fryseren i rundt 30 min, til de er harde.


Så smelter du litt sjokolade i den fargen du vil, jeg brukte hvit og lys kokesjokolade, men det er også gøy å bruke sjokolader i andre farger. Disse er det da vanskeligere å få tak i. Videre så trenger du pinner av et slag, jeg brukte grillpinner i tre, som jeg klipte litt kortere. Så dypper du den ene enden i smeltet sjokolade, før du putter den inn i en Cake pop. Da blir sjokoladen som lim (se bildet under). Så legger du de igjen i fryseren, til sjokoladen har stivnet helt!Så smelter du resten av sjokoladen, og denne skal du nå dyppe Cake popsene i, så de får sjokolade rundt hele seg. Så kan du selv velge om du vil pynte eller ikke. Det er kun fantasien som setter grenser! Noe du kan se på mitt ferdigresultat, hehe.
Slik blir de da seende ut inni. Saftige og gode!!

Oppskriften har jeg fått sånn delvis fra herfra. Jeg håper dere skjønte det, og håper også dere lager det en gang eller flere. For det er utrolig godt!! Dere går glipp av noe hvis dere ikke smaker det, hehe, neida.. Jo.


Skal du lage Cake pops en gang?

New in: beautiful earrings

Jeg mistet jo favorittøredobbene mine i Fårup i Danmark, og har lett over alt etter de eller liknende. I dag var jeg barnevakt for lillebroren min, og da mamma og pappa kom hjem så fikk jeg verdens fineste øredobber som betaling. Og det beste er at de er kjempelike de jeg mistet, bare litt mindre. Aah, love them!
Øredobbene er kjøpt på CMYK


Nå skal jeg på fotballtrening, og det skal bli så bra! Har ikke vært på fotballtrening hele ferien, og det er også lenge siden jeg har sett de fleste av jentene. Men nå må jeg fikse meg, for jeg har dårlig tid..Liker dere øredobbene?

Hvilken kjole liker du best?

Denne gangen ble det en ny vri, nemlig; hvilken KJOLE dere liker best. Jeg liker veldig godt søte, sommerlige kjoler med blomstermønster og freshe farger, men så er det ett eller annet med den rutete kjolen som jeg bare digger. Den er litt unik, og jeg liker veldig godt den mintgrønne fargen i rutene og fasongen - det gjør den så sommerlig!
Jeg var ikke så brun på begynnelsen av sommeren, nei... Det første bildet ble tatt for akkurat en måned siden..

Favoritten min må nok være nr 1, det har det alltid vært. Favorittfargene mine er rosa, korall og fargene rundt der, så det er vel eneste grunnen til at den akkurat når litt høyere en nr 3, den blå - for den elsker jeg fasongen på! Men da er jeg veldig nysgjerrig på hvilken kjole dere liker best, så;


Hvilken kjole liker du best?

OUTFIT: new blouse
bluse fra H&M bukse fra Cubus veske fra Pacsun ringer fra B-Young/Bilka øredobber fra Bik Bok

Dårlig kvalitet og oransje bilder i dag, og all skylden får regnet ta. Orket dessverre ikke å stå ute å bli gjennomvåt for disse bildene, om det er forståelig. Som dere ser så er dotten på plass igjen, og det er også buksa. Hva i alle dager skjedde med sommerværet? I følge yr.no blir det dessverre enda flere buksedager den kommende uken, men kjenner jeg meg rett, så kommer jeg til å gå med shorts uansett; bukser hører ikke hjemme om sommeren!

Nå skal jeg og mamma se opptak og tirsdagens Frustrerte Fruer, det var jo sesongfinale og alt, så det må vi ikke gå glipp av. Etter det blir det kanskje en film, om jeg ikke tar tidlig natta. Jeg er helt død av trøtthet og slitenhet..
Familiemiddag

Jeg kom hjem fra Asandra for en liten stund siden. Det var veldig gøy i går, men jeg lover jeg er trøtt nå. Men søvn blir det ikke noe mer av før i kveld, for nå bærer det videre på middag og bestemor og bestefar. Jeg tror vi skal spise raspeballer, love it! Jeg skulle egentlig vise outfit, men det var visst ingen som hadde tid til å ta bilder av meg i dag, så da får jeg tvinge en etterpå, så satser vi på outfit når vi kommer hjem.

Men jeg må løpe, sent ute som vanlig, woho! Jaja, dere må ha en super søndag videre, det skal jeg, hvis jeg ser bort ifra det stygge været... HAter egentlig slike hei og hadet innlegg, men la gå; det er ferie, jeg er treg (som alltid), oog jeg har vært en dårlig blogger i det siste. Gratulerer til dere som gadd å lese dette.. Neida, bare gled dere til neste mandag! Da skjer det noe verdensrevulosjunerende (elle hvordan det skrives) på bloggen!! Hoho!


Gjør dette innlegget komplett med et arkivbilde!!

Hva skal du i dag?


 

Grillkveld


Hei!

Jeg (Silje) måtte blogge et innlegg for Amalie før vi drar avsted, for hun rakk det ikke selv. Hun bruker jo tusen år på å fikse seg.. Jeg derimot, står opp med sminke, rettet hår og fine klær.

Det var i alle fall ikke poenget.

I kveld skal vi nemlig på grillkveld hos Asandra! Dette er nemlig den eneste dagen med sol her i porsgrunn, mellom hundrevis av regnværsdager. Så den må jo for all del utnyttes! Altså, hvorfor jeg dro hjem fra spania og 46 varmegrader i skyggen for det her, vet jeg egentlig ikke. Jeg føler livet går mot meg..

Jaja, ikke i dag! I dag er det fint vær, og det skal nytes, før det blir CSI NY foran TV-skjermen resten av uka. Sommerferie, hæ?

Har et så stort eksponeringsbehov at nå virker det jo nesten som om dette er min blogg. Derfor skal jeg runde av her.

Her er jeg.Oisann, neida, feil bilde. HER er jeg.O-M-G.

Hadebra :-) Ha en fin kveld, det skal viii

Taning next

Jeg stod opp for halvannen time siden og trenet, og etter en deilig dusj og litt frokost så løper jeg ut for å nyte de etterlengtede solstrålene. Og da mener jeg NYTE! Det skal være drittvær hele neste uke, med start fra i morgen av. Så her gjelder det å få meg seg så mange solstråler som mulig. Derfor må jeg løpe ut nå. Ha en super lørdag dere, så blogges vi etterpå!


//weheartit.com


Har dere fint vær?

OUTFIT: movie date

Det er sommerferie, jeg gjør enten masse eller lite om dagene, men uansett så er det ikke alltid like lett å finne tid til bloggen, dessverre. Men jeg prøver så godt jeg kan!! Og det håper jeg dere skjønner. Vi har jo tross alt ferie i veldig kort tid, og den må nytes så det holder. Da er det ikke alltid jeg rekker å oppdatere bloggen. Men ikke tro jeg ikke tenker på det, for det gjør jeg 24/7! Har også veeldig mange innlegg på vent, som for eksempel oppskrift på Cake pops og bilder fra Dyreparken og Danmark, men må bare finne tid til det..

Jeg var i hvert fall på kinodate med Silje Veronica i stad. Veldig koselig å være sammen bare oss to, utrolig lenge siden nå! Vi så på Bad Teacher, utrolig morsom! Den anbefales. Dette var det jeg hadde på meg, men som dere ser, så er det noe som skurrer; det er sommer, og jeg går i jakke og bukse! Kan ikke huske sist jeg gikk i bukse liksom.. Hva skjer med været? Skulle tro det nærmet seg vinter. Var jo bare 10 grader ute i stad og regn.. Heldigvis er det meldt superfint i morgen, men dessverre drittvær resten av uka... Sommer ja..


genser fra Only bukse fra Forever 21 jakke fra Bik Bok smykke/ring/øredobber fra H&M sko fra Toms

Nå er det filmkveld med resten av familien, vi skal se 127 timer. Satser på at den er bra! Men nå har den begynt, så burde følge med. Vi blogges!

 

Liker dere antrekket?


New earrings

Bestemor og bestefar kom hjem fra ferie i Tyskland for noen dager siden, og hadde kjøpt de søteste øredobbene til meg der nede. Utrolig fine! Jeg falt helt for de med en gang!
Jeg fikk også disse supersøte blomstene til å ha i håret og liknende

Vet jo dere er innom/leser bloggen min, så; tusen takk igjen♥


Hva synes du om gavene?

NEW IN

Som sagt, så var jeg i byen tidligere i dag. Da fikk jeg kjøpt meg noen fine skatter, og var så heldig og få en kjempefin blomsterring av Reidun (mammas kusine). Gleder meg masse til å bruke dette fremover!


Genser fra H&m, kr 249,50
Smykke fra H&M, kr 79,50


Utrolig kult sammen!
Ringen jeg fikk av Reidun, fra B-Young

Nå tror jeg vi skal spille Mad og kose oss resten av kvelden. Det må dere også!! Vi blogges :-)


Hva synes du om innkjøpene? Noe du likte ekstra godt?

OUTFIT: meg og Aurora

I dag har jeg vært opptatt siden jeg stod opp, så jeg har dessverre ikke rukket å blogge før nå. Men slik går det når vi har besøk. De reiser i morgen, så da må siste tiden nytes. Ikke sant? Tidligere i dag var vi i byen, kjøpte meg litt nytt der, som jeg viser dere senere, men først er det outfit. Og i dag tok tremenningen min Aurora bilder av meg, så da tok jeg også bilder av søte hun!
 topp fra Bik Bok shorts fra Only veske fra Pacsun solbriller fra Tiger sko fra Lindex armbånd/øredobber/ring/hårpynt fra H&M

Se så søt!!
topp fra Outfitters National jakke/shorts fra H&M

Nå må vi ned og være litt sosiale, eller bare ta bilder av innkjøpene, hehe. Ha en super dag videre!


Liker dere antrekkene våre?

New owl ring

Se på denne fine ringen jeg fikk av Silje Veronica i går da! Ååh, jeg elsker den! Jeg har jo forelsket meg helt i uglesmykker i det siste, og den passer perfekt til det ene smykket jeg har.

Love it! Den kommer til å bli brukt supermasse, det er jeg sikker på! Tusen takk, sv♥

 

Likte du ringen?

Sneak peak; pink roses

Gjett hva som stod på bordet på rommet mitt da jeg kom inn i går da?? En stor bukett med lyserosa roser, som passer perfekt inn på rommet mitt! Det skulle gjerne vært en hemmelig beundrer som hadde kommet med disse til meg, men nei, det var bare mamma.. Neida, tøysa; tusen takk, mamma. Det var veldig snilt!

Tok selvfølgelig noen bilder av de fine rosene, og på et par av bildene får dere også en liten sniktitt på hvordan rommet mitt ser ut. Woho!


Photos_Private


Jeg vet det kanskje ble litt mange like bilder, men jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilke jeg skulle ha, og endte opp med alle. Yeye, ble faktisk litt fornøyd med noen av de. Håper disse rosene lever lenge! Det kommer til å bli tomt uten de... Nå drar jeg til Dyreparken, så shallabays!


Hva synes du?
Har jeg ikke en snill mamma? hehe

Dyreparken next

Denne dagen har vært så travel! Men deilig å slippe å tenke på bloggen av og til! Først nå har jeg rukket å sette meg ned. Det har dere nok merket også, drålig blogging i dag.. I korte trekk så kan jeg fortelle at jeg stod opp tidlig og jogget, dusjet og stellet meg, dro opp til Silje Veronica, med Susanne, Catharina og Asandra, var der noen timer og sa hadet til Susanne (som reiser til syden), dro hjem og vasket og ryddet på rommet (som forresten snart er klart for å vises på bloggen, woho!) Også har vi fått besøk av kusinen til mamma, Reidun, og familien. Koselig!

Så i morgen drar vi til Dyreparken alle mann. Det blir sikkert veldig koselig. Selv om vi må opp tidlig... Jaja, skal nok ta masse bilder der nede, og selvfølgelig ta noen karuseller, woho. Men fortvil ikke, jeg har forhåndslaget et par innlegg som Susanne og Silje Veronica skal poste om de får tid. Snille jenter!


Arkivbilde - uff, har blitt masse av det i det siste...


Men nå må jeg fikse litt ting til i morgen før jeg tar kvelden. Så dere må ha en super dag i morgen, det skal i hvert fall jeg, håper jeg.

Har dere vært i Dyreparken før?
Hva skal dere i morgen?


OUTFIT: indianer-ish
topp fra Bik Bok shorts fra Gina Tricot veske fra Bilka sko fra Lindex armbånd fra H&M øredobber/ring fra Bik Bok

 Seks nye ringer

Jeg lovte å vise alle ringene jeg kjøpte i Danmark, så here we go. Jeg har allerede forelsket meg i alle, og har dilemma for hvilke jeg skal bruke hver dag... Hehe, luksusproblem! Favoritten må være slangeringen, en slik hadde jeg faktisk håpt på å finne der nede. Og gjett om jeg gjorde!
Fra Bilka, kr 49


Fra Bilka, kr 49


Fra Nordsømuseet, kr 30


Fra Buksen, kr 99


Fra Nordsømuseet, kr 25
Fra en random butikk i Løkken, kr 50


Love them! Se så brune hender jeg har fått, det nederste er tatt i dag, de to over er tatt i Danmark. Woho!

Enda flere ringer til ringsamlingen min, woho! Nå skal jeg sykle på trimsykkel og se på en film eller noe samtidig, før jeg skal fortsette å fikse på rommet mitt. Har nemlig et mål om å bli ferdig med det i dag/i morgen, så jeg for en gangs skyld kan vise dere det. Har tross alt lovet det i ett og et halvt år nå.. Sjekk arkivet, pusset opp i mars 2010 tror jeg, og har lovet det siden da, men enda er jeg ikke ferdig, haha!

Hva synes du om ringene? En favoritt?