Sverigeturen

På torsdag dro mamma, tante Anne og jeg på jentetur/harrytur til Strömstad, Sverige. Vi kjøpte nesten ingenting (jeg brukte kr 13,50..), og vi kjøpte ikke med oss mat heller. Vi dro uten mål og mening, fordi det kostet 50 kr tur/retur for meg og tante Anne til sammen, så vi dro mest fordi det var så gøy at det var så billig. Men koselig var det, og slitsomt. Det var jo så varmt! Lurer på hvor mange ganger vi kjøpte kald drikke for å kjøle oss ned, til slutt kjøpte jeg slush, noe som endelig hjalp litt. Tok en del bilder, frem til kameraet mitt døde.
Jeg hadde på feil innstilling på kameraet, fant ikke det ut før jeg kom hjem..

Har du vært i Strömstad før?

4 DAGER TIL AVREISE

Om kun 4 dager (og en natt) står jeg på Gardermoen for å si hadet til familien min. Fredag 3. august drar jeg på utveksling til USA, med første stopp i NEW YORK!! Det er helt sykt hvor fort tiden har gått! Har hele tiden tenkt "jaja, det er jo noen uker til, trenger ikke stresse!" Men hallo, om 4 dager drar jeg, og jeg har sykt masse å gjøre. For å ikke snakke om pakking og slike forberedelser, så skal jeg på båttur med familien til Silje fra i morgen til tirsdag, så er det bursdagsfeiring for lillesøster på tirsdag, jobb og middag hos bestemor og bestefar på onsdag, og på torsdag er det siste dagen hjemme. I tillegg skal jeg rekke å være med/si hadet til alle venner, bestevenner og familie!

Eventyret starter om 4 dager, og frem til da skal tiden brukes så godt som mulig her hjemme i Norge! 
FrappuccinokosTidligere i dag gikk jeg, Susanne og Silje til Brevik og kjøpte oss frappuccino. Utrolig koselig i den fine sommerbyen! Og jeg lover dere; de har verdens beste frappuccino der!! Nå skal jeg sminke og krølle håret til lillesøsteren min, litt stas for henne da - søstertid før jeg drar. Vi skal nemlig ut og spise sushi etterpå! Blogges senere!!

Hva skal du i kveld?

NY USA HEADER

Da har jeg endelig fått laget meg en header som passer litt mer til utvekslingen i USA! Er kanskje litt mye fargeeffekter i den, men jeg liker den. Prøvde å gjøre den litt oransje/sommerlig, i og med at det passer litt til staten, Tennessee. Blogger mer senere i dag, om avreisedato osv. Har bare vært utrolig opptatt de siste dagene!Hva synes dere?

OUTFIT #260712
topp fra Bik Bok skjørt fra Abercrombie & Fitch veske fra Glitter sko fra Toms

Dette var altså gårsdagens antrekk, da vi var i Sverige. Hadde på meg en tanktopp på båten, men da vi kom frem var det så utrolig varmt, så da endte jeg opp med å gå med denne toppen.

Hva synes du?

Sweden next

God morgen! Nå drar jeg, mamma og tante Anne på jentetur/harrytur til Sverige. Tar med kameraet så da blir det nok litt bilder og outfit senere. Vel, vi har et tog og en båt å rekke, så jeg får vel komme meg ut i bilen. Ha en fin dag!!Hva skal du i dag?

JB perfume

Justin Bieber! Denne fikk jeg i avskjedsgave av søte Anja. Alt for snilt!! Tusen takk ♥ 

Shopping in Oslo ++

Har helt glemt å fortelle dere at jeg var i Oslo forrige torsdag, men Silje, moren, broren ++ (jeg hadde egentlig forhåndsskrevet et par innlegg til den dagen, men mobilnettet på mobilen min virker av en eller an grunn ikke lenger??). Det var i hvert fall utrolig koselig! Var der mest for å være Siljes shoppingassistent, siden hun hadde fått lønning, og jeg ikke kan bruke så mye penger før jeg drar til USA. Silje og jeg shoppet i mange timer, mens de andre var i Vigelandsparken osv, før vi alle spiste på Friday's. Etter det var det enda mer shopping på Oslo City, før vi gikk til Aker Brygge og spiste is. Her er mine få innkjøp:


BH-topper fra Bik Bok, kr 149 pr stk


Det mønstrete armbåndet er fra en butikk som solgte alt fra drømmefangere til vannpiper og bonger! Det andre armbåndet er fra Bik Bok, kr 79 (dette kjøpte jeg hjemme i Porsgrunn dagen etterpå)


Armbånd fra  Bik Bok, kr 79 (dette kjøpte jeg også hjemme i Porsgrunn dagen etterpå)
Smykke fra samme butikk som det mønstrete armbåndet. Det er en rune som betyr styrke. Digger det! Har brukt det nesten hver dag siden jeg kjøpte det.

Kjøpte også en basic svart veske som jeg skal ha som håndbagasje på flyet til USA, en dongeribukse og en svart BH med gullprikker. Veldig viktig å få med, haha!

Hva synes du om innkjøpene?

A perfect day

Forrige lørdag ble jeg vekket av Silje, som ringte og sa jeg måtte ta med meg bikini og møte henne NÅ. Sola hadde endelig kommet frem igjen, så vi skulle sole oss hos henne. Etter noen timer i sola, dro vi ned på butikken og kjøpte sushi og godis, som vi tok med oss på brygga på Oasen. Der koste vi oss med maten, mens vi fortsatte solingen. Det var jo helt nydelig!! på kvelden dro vi til Silje og lagde middag, tikka masala - begges favoritt!! Resten av kvelden gikk til masse skravling, godis, kortspill og Pretty Little Liars. Rett og slett en perfekt dag. Tok masse bilder - elsker det nye kameraet mitt!!

 

 


"Bestevenn hjem"

Slike dager med bestevennen min kommer til å bli savnet de neste 10 mnd - tenk at dette var en av de siste.. 

Hva gjorde du på lørdag?

The last breakfast

Kom akkurat hjem fra en koselig sommerfrokost hos Silje, med Vivian og Asandra. Jordbær, loff og druejuice - nam! Asandra og Vivian drar til syden i dag/i morgen, så dette var siste gangen jeg så de på 10 måneder. Det er så rart, går ikke opp for meg! Fikk i hvert fall gitt de en god hadeklem før vi dro :) Nå går turen ned til Oasen for å løpe, før jeg tilbringer resten av ettermiddagen/kvelden på jobb. Ha en fin tirsdag!

Hva skal du i dag?

Båtturen

For noen dager siden dro jeg, Silje, Anja og Marius på båttur. Med pølser, engangsgrill, godis og musikk, kjørte vi til Paradisbukta. Selvfølgelig hadde vi glemt lighter, men det fikk vi låne av noen gamle menn på tur. Da var alt i boks og vi koste oss først med godis (mens vi ventet på at grillen skulle blir klar), så grillet Marius pølsene. Veldig koselig! Elsker slike båtturer om sommeren - summer feeling!
Noen som synes jeg har mye ketchup og sennep på?


Så gjorde vi oss klare for hjemreise, etter den koselige kvelden på berget; på med vester (noen måtte også hjelpes...)

.. så satt vi oss til rette i båten, men vet dere hva? Den startet ikke!! Marius prøvde og prøvde, til ingen nytte. Så der var vi stuck i den lille båten, og det ble mørkere og kaldere for hvert sekund!Her sitter vi da, kalde, trøtte og slitne i mørket, helt alene, og både jeg og Silje skulle tidlig opp på jobb dagen etterMarius ringte faren, så ventet vi i en halvtimestid, mens vi hørte på musikk, før han kom med den store, nye, varme båten. Der la vi oss godt til rette og hadde en koselig båttur hjem igjen. Er det ikke slike minner man alltid husker og kan le av da? Alt i alt så var det jo en bra tur, og flere skal det bli - med den store, nye båten selvfølgelig!! Da slipper vi nok å bli tauet hjem igjen midt på natta.

Flere som har vært på båttur i sommer?

Yesterday

Blitt lite av oppdateringer de siste dagene, men har vært så opptatt og gjort så masse, og som dere vet så kommer det sosiale livet fremfor bloggen i disse siste dagene før avreise. Nå virket det som om jeg pleier å sette bloggen foran alt til vanlig, haha, men ja, dere skjønner greia. Har tatt masse bilder da, så det venter en del innlegg, og det er jo bra! Kom akkurat hjem fra ambassaden i Oslo. Er dødssliten! Tenker jeg skriver et innlegg om det senere :)

I går dro jeg i hvert fall ut og spiste på Dolly med Vivian, Silje og Asandra. Kjempekoselig! Både Vivian og Asandra drar på ferie på tirsdag/onsdag, så dagene før onsdag er de siste gangene jeg ser de før jeg drar. Trist! Da vi dro hjem fra Dolly, tok jeg og Silje turen innom Susanne, som akkurat hadde kommet hjem etter to uker i syden. Brun og fin! Da er det bare å fortsette og nyte de 11 siste dagene hjemme!! 

Hva gjorde du i går?

NYTT KAMERA!!

Endelig fikk jeg kjøpt kameraet jeg har hatt så lyst på! Canon Powershot G12. Det er et kompaktkamera, altså ikke speilrefleks. Ville nemlig ikke drasse rundt på speilrefleksen i USA, så da ble jeg anbefalt dette, som skulle være på lik linje som min "dårlige" speilrefleks, bare mye mindre. Og gjett om det var! Er utrolig fornøyd, og har ikke gjort annet enn å gå å knipse bilder siden jeg fikk det. Tror Silje ble gal i stad.. Frem til nå syns jeg faktisk at det er bedre enn speilrefleksen min, i hvert fall på de fleste punkter. Så da lover det masse bra bilder fra USA folkens! Nå er det bare å få kjøpt macen, så er alt i boks til avreise. Yaay!


 

Jeg kjøpte det for 2800 kr + 500 kr i forsikring på Japanphoto.

4 FAVORITE OUTFITSHva synes du?

INSTAGRAM WEEK #5Her er noen bilder fra instagrammen min, som er lagt ut den siste uken. Følg meg på LTAMALIE!!

Stod opp tidlig i dag og jobbet noen timer, før jeg dro ned på Oasen og trente i to timer, kom akkurat hjem derifra, skal spise og dusje, før det er ned på jobb igjen. Sykt spennende dag! I kveld kommer Anja og skal sove her da, så det blir koselig!

Hva synes du?

We went camping

Fra lørdag til søndag sov jeg, Asandra, Vivian, Silje, Johanne og Catharina i telt i Sildevika. Var en veldig koselig kveld med både grilling, godis og kaker, musikk, nattbading, morgenbading, skravlings, solings og grillmat til frokost. Telte før jeg drar -check! 

Nå skal jeg spise litt, før jeg tar turen ned på jobb. Har en del jobbing igjen før jeg drar, så jeg får kjøpt mac og kamera! Vi blogges!!

Noen planer for dagen?

 

Svar på spørsmål om utveksling #2

Er du redd?
- Jeg er ikke så redd, men i det siste har det begynt å gå mer og mer opp for meg at nå skjer det faktisk snart, jeg skal snart forlate mamma og pappa, søsken, familie og bestevenner i hele 10 måneder.. Det er jo en litt skremmende tanke!

Gleder du deg til å fly i 2 etasjes fly med tv-skjermer til alle?
- Jeg har jo flydd til USA en gang før, noe jeg er veldig glad for nå. Har jo litt flyskrekk, men gruer meg ikke så mye, siden jeg vet hvordan reisa er nå. Tror ikke det var 2 etasjes fly da, vet ikke hva det er nå i hvert fall, men tv-skjermer var det sist og er det nå, og det hjelper mye på turen! Gleder meg egentlig litt, og det er det rart at jeg sier..

Hvilke utfordringer tror du kan møte deg?
- Jeg har egentlig litt skrekken for å snakke engelsk, tro det eller ei, men jeg synes det er forferdelig, rett og slett fordi jeg glemmer alle ord når jeg snakker! Med en gang jeg kommer til familien så kan jeg jo bare snakke engelsk, så jeg må nok bare komme meg over det og det kan jo bli en utfordring. Tror det går bra da, gleder meg supermasse til å snakke engelsk flytende! Andre utfordringer vil jo bli å takle hjemlengselen eller alle de nye engelske fremmedordene, liksom i matte og naturfag og slikt.

Noe spesielt du gruer deg til? (Bortsett fra å reise derfra, hehe)
- Hjemlengselen! Gruer meg faktisk ikke til første skoledag, men det sier jeg nå da, bare vent til dagen før første skoledag dere, kommer nok til å være et nervevrak!!

Vil du fokusere mest på karakterer eller det å hygge deg?
- En mellomting kanskje? Må jo få minst C for å bestå i alle fag, men jeg er slik at jeg egentlig ikke blir fornøyd før jeg får så bra karakterer som jeg vet jeg klarer å få, så jeg kommer sikkert til å jobbe en del mer med skole der, enn jeg gjorde nå i vg1 (kunne ha jobbet mye bedre med enkelte fag i fjor). Kommer jo også selvfølgelig til å bruke tiden fornuftig, så jeg får gjort så mye som mulig gøy utenom skole.

Skal du til Hawaii?
- Jeg har kjempelyst, men det kommer selvfølgelig an på penger, for det er jo ganske dyrt. Jeg ønsker meg det i hvert fall i jule- og bursdagsgave! Det ville i hvert fall vært en super opplevelse!


Hvor mye lommepenger tar du med?
- Jeg aner ikke! Skal kjøpe Mac og nytt kamera før jeg drar, så da går det en del penger til det. Men klarer forhåpentligvis å spare opp/jobbe opp 6-7000 selv før jeg drar, også kommer mamma og pappa til å overføre penger til meg når jeg er der borte. Kan sikkert fortelle dere om sånn ca. hvor mye jeg bruker på en vanlig måned når jeg har vært der borte en stund.

Er vertsfamilien din rik?
- Jeg tror de er helt «normale», når det gjelder penger. Altså, de er ikke superrike og ikke fattige, om dere skjønner.

Hva jobber de som?
- Vertsmor er eiendomsmekler og vertsfar er brannmann. 

Må du betale alt selv??
- Nei, jeg har kjempesnille foreldre som har betalt alt sammen og gir meg lommepenger der borte.

Hvordan fikser du det med penger mens du er i USA? Får du tilsendt hjemmefra eller får du av vertsfamilien din?
- Mamma og pappa overfører penger til kortet mitt. Når det kommer til vertsfamilien, så er det strenge regler om at hverken jeg kan låne de penger, eller de kan låne meg penger. Det er for å beskytte studentene, så ikke vfamilien skal utnytte de.

Hva skal du ha med deg?
- Jeg har med meg klær (ikke så masse, skal jo shoppe!), toalettsaker, sminke, rettetang, sko, vesker, smykker, pc, kamera, penger, mobil (og alt det småstæsjet der), adaptere, også printer jeg ut en del bilder av familie og venner (dere får se hva jeg skal med de senere), og tar med gaver til vertsfamilien, pluss at jeg må ha med norsk og historiebok for vg2. I tillegg så må jeg ha med noen viktige papirer gjennom hele reisa og året, og selvfølgelig pass med visum. Blir nok en lang pakkeliste det her!


Random bilder fra andre ganger jeg har pakket - kjekt med blogg, er jo bare å google "ltamalie pakke", så finner jeg passende bilder...

Hvordan linje skal du gå?
- Når jeg kommer hjem i 3. klasse skal jeg gå samfunn, språk og økonomi.

Hvorfor valgte du Explorius og ikke noen andre byråer?
- Fordi det var dette selskapet som passet best for meg, det jeg synes virket best. Jeg bestemte meg faktisk for Explorius for flere år siden.

Var intervjuet vanskelig og hvordan foregikk det?
- Nei, intervjuet var ikke så vanskelig. Jeg og pappa kjørte til Drammen, hvor intervjuet foregikk. Vi møtte en koselig mann som spurte oss om en del spørsmål om hvorfor jeg ville dra, hvor jeg hadde hørt om Exploirus, hva jeg forventet osv, så sendte han pappa ut av rommet, og han intervjuet meg på engelsk i 10 min. Selv synes jeg engelsken gikk dårlig, men han synes det var veldig bra, så det er ingenting å være redd for. Jeg ble oppringt få dager senere, og var med! 

Skal du reise rundt i USA?
- Det blir jo litt reising med vertsfamilien, men hvor masse, det vet jeg ikke. Tar det som det kommer! Skal jo først og fremst vær utvekslingsstudent på skole der. 

Hvor langt er det fra der du skal bo til skolen?
- 4 minutter å kjøre!! Haha, jeg har sjekka med google maps. Men ja, når det gjelder den gule skolebussen så skal jeg på på siste stoppet før skolen. Ganske greit!

 

Dette var alle spørsmålene fra spørsmålsrunden om utveksling. Nå blir det ikke flere spørsmålsrunder før jeg drar, men etter en liten stund der borte, så kjører jeg nok på med en ny. Det blir nok litt mer spennende!

Fornøyde med alle svarene, eller er det mer dere lurer på, som jeg kan svare på i dette kommentarfeltet?

My hippie Indian brother

Lillebroren min, Emil, kom opp på rommet mitt i går, fordi han ville så gjerne bli tatt bilde av med denne fjærpryden han hadde laget helt selv i barnehagen. Poséne stod han for selv!

Svar på spørsmål om utveksling #1

Omtrent hvor mye koster det å dra på utveksling i USA i ett år?
- Det koster rundt 70 000, men så kommer det en del utgifter utenfor dette, pluss at man skal jo ha en del lommepenger det borte også, så jeg tenker det blir rundt 100 000. Vi får jo minst 50 000 i stipend da, så da blir det ikke så ille.

Hvorfor vil du være utvekslingsstudent og når fant du det ut?
- Jeg har hatt lyst til å være utvekslingsstudent siden jeg var 11-12 år, da jeg brukte mesteparten av tiden min på å drømme meg bort i One Tree Hill, og også tante Anne dro på utveksling. Jeg vil være utvekslingsstudent fordi jeg siden dette har drømt om å gå på high school i USA og bare leve livet som en amerikansk tenåring, møte masse nye folk, og forhåpentligvis ha the time of my life! 

Gleder du deg til USA?
- Ja, kjempemasse! Nå er det under tre uker igjen, og jeg klarer nesten ikke å vente!! Har jo gledet meg i over 5 år nå, haha..

Hva er din største frykt ang USA?
- Jeg vet ikke, kanskje når hjemlengselen kommer. Det gruer jeg meg til.

Hvor i USA er det du skal?
- Jeg skal til Smyrna i Tennesse, rett ved Nashville. Veldig varmt der!

Hvilken forventninger har du til året ditt i USA?
- Vi blir jo fortalt at vi ikke burde ha noen forventninger, men det er jo veldig vanskelig å ikke ha det. Jeg tror nok året blir veldig bra, at jeg får oppleve mange nye ting, får mange nye venner, jeg får jo en helt ny familie osv. Ja, jeg synes i hvert fall at etter det jeg har hørt så lover dette veldig bra! Kan du fortelle litt om vertsfamilien din?
- Jeg har skrevet et innlegg om vertsfamilien min HER.

Hva er det første du skal gjøre når du har kommer deg i gang?
- Jeg kommer jo dit to dager før skolestart, så noe av det første blir nok å gjøre meg klar til skolen; handle inn skoleting og slikt. Aner egentlig ikke jeg, tar det som det kommer!

Hvilke byrå reiser du med?
- Jeg reiser med Explorius, og er veldig fornøyd frem til nå.

Kan du velge hvor du skal?
- Man kan da delstatsvalg eller regionsvalg, og med Explorius så kan man gjøre dette gratis før desember eller noe, etter dette så må man betale. Jeg tok regionsvalg på sørstatene. Veldig glad for det!

Hva er det du gleder deg mest til?
- Å leve livet som en amerikansk tenåring!

Skal dere på utflukter i løpet av året?
- Mener du meg vertsfamilien eller organisasjonen? Svarer på begge! Jeg starter jo året med 3-4 dager i New York på Soft Landing Camp med sightseeing og shopping. Med familien skal jeg til Florida i høstferien, også skal vi i et bryllup en gang på høsten, ikke så langt ifra New York (tror det var i New Jersey?), vi skal i hvert fall en liten tur til New York i samme slengen, også tror jeg det var snakk om en tur et sted på våren også. Jeg har også veldig lyst til å dra til Hawaii i februar(?) med mange andre utvekslingsstudenter (organisert tur).

 

Gleder du deg til NY?
- Jeg gleder meg kjempemasse! Har alltid drømt om å dra til New York!!

 

Hvordan er familien?
- Jeg har snakket masse med vertsfamilien og de virker supre. Er kjempefornøyd!

Hvordan tror du det blir i USA? Tror du det blir lett å få venner?
- Jeg håper jo selvfølgelig at det blir bra! Jeg tror egentlig ikke det blir så vanskelig, det er allerede flere fra skolen der borte som har addet meg på facebook, og jeg har snakket med. I tillegg så er det en del som vet at jeg kommer også.

Er det strenge regler?
- Selve «utvekslingsreglene» er jo litt strenge, skjønner jo en del av de da. Jeg har blant annet ikke lov til å kjøre bil der borte (med mindre det er med kjørelærer?) og ikke drikke alkohol. Vertsfamilien min sine regler virker ikke strenge i hvert fall. Jeg har faktisk fått akkurat samme regler som jeg har her hjemme ca. Så det var jo greit!

Hva kommer du til å savne mest med Norge?
- Familie og venner, spesielt de nærmeste, og norsk mat og melkesjokolade da, hehe.

Bloggingen

Dere har kanskje merket at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene/ukene, men det er rett og slett fordi jeg har vært så travel. Har jobbet mye og trent, og når jeg ikke har gjort dette, så har jeg vært sosial eller sovet. Dette skriver jeg ikke for å unnskylde noe, men rett og slett fordi jeg vil si dette til dere; jeg drar om kun tre uker, og de tre ukene vil jeg utnytte så mye som mulig, med både jobbing, trening, selvfølgelig å være med alle mine nærmeste så mye som mulig, og litt soving da. Så greia er at det er ikke sikkert jeg har tid til å blogge 3-4 innlegg daglig, kanskje ikke 2 en gang.

Det er ikke akkurat så mye å blogge om de dagene jeg bare jobber og trener heller, for da går jeg i jobbklær, treningsklær, uten sminke, og gjør ikke noe spennende. Da gidder jeg ikke å sitte i timesvis hjemme og prøve å finne på noe spennende å blogge om til dere. For det er jo ganske tidskrevende også, det tror jeg de fleste bloggere vet. Ikke misforstå, jeg elsker jo å blogge, men noen dager har jeg rett og slett ikke tid og energi, og da blir bloggingen uansett automatisk dårligere og kanskje ikke så gøy for dere å lese anyways.

Det jeg skulle frem til var at det er ikke sikkert det blir 2-3-4 innlegg HVER dag de neste tre ukene, men selvfølgelig kommer det dager hvor blogglyst og inspirasjonen er bedre enn andre,, akkurat som de dagene jeg ikke får tid til mer enn ett innlegg. Jeg vil bare ikke bruke opp siste tiden her hjemme på å tenke ut hva jeg skal blogge neste gang, det er nok av blogging i vente når jeg ankommer USA uansett, så dette går nok bra! Kun TRE uker igjen nå, wohoo!!

Ville bare si ifra, så dere ikke tror jeg driter helt i bloggen!!Håper dere skjønte hva jeg mente :-)

Deilig fridagI dag hadde jeg fri fra jobb, så denne dagen har vært utrolig deilig. Sov lenge, våknet opp hjemme alene (det skjer aldri), lagde meg deilig frokost og begynte et tv-maraton uten like; to episoder med Criminal Minds, siste episode av Pretty Little Liars og en episode med Private Practice. Måtte jo ta igjen litt tv-serier jeg ikke har fått sett i ferien, hehe. Nå skal jeg snart ned på Oasen på gruppetime med pappa. Body Combat, blir nok den siste før jeg drar.

Maten over var lunsjen min; mager cottage cheese med bringebær og blåbær. Utrolig deilig, og ikke minst sunt!! Anbefales!

Har du gjort noe spennende i dag?

NEW IN

I går var jeg, mamma og tante i byen, først og fremst for å fikse litt ting til USA. Fikk ikke gjort alt jeg skulle da, siden det ble brukt litt mye tid på klesbutikker, hehe. Endte opp med disse to buksene fra Bik Bok, elsker den gråsvarte!! Og et veldig kult flettet belte med mønster pluss nytt undertøy. Veldig fornøyd! Alt skal få bli med til USA. Jeg har faktisk startet å pakke, men det går ikke bra, fordi jeg vil ha med å masse... Jaja, får det vel til, til slutt. 

Hva synes du?

Details; my room

 

 

 

Viste dere jo video og bilder av rommet mitt på søndag, men det ble så masse bilder at jeg valgte å dele det opp i to innlegg. Så her er altså litt nærbilder av detaljer, altså pynt og slikt, på rommet mitt. HER kan dere se video og bilder av hele rommet!

Regner med at jeg får spørsmål om hvor diverse ting er fra, så da skriver jeg det med en gang; knagg og kleshengere fra IKEA,  ring/hårpynt-skål fra Princess eller Kid, cupcakes fra Søstrene Grene, smykkestativ fra en liten butikk i Løkken, Danmark, sko, veske og tiaraen brukte jeg på ballet i 10. klasse, pyntebamsehunder fra Victoria's Secret. Hjertet med navnet mitt på har jeg fått av Reidun. 

Hva synes du?

Denim shirts


Digger disse dongeriskjortene fra Urban Outfitters!! Spesielt den steinvaska, den dip dye'a og den med batikkmønster. Utrolig stilige! Håper jeg får tak i en av de i USA, hihi.
 

Hva synes du? En favoritt?

Happy birthday 


Onkel Jörg, meg og tante Charlotte. Sa hadet til han i går, og henne i dag. Trist! Nå ser jeg de ikke før om 11 mnd..

I dag blir lillebroren min, Emil, 4 år, så da ble det en liten feiring med familien i går. Det så faktisk ut som om det var søsteren min sitt selskap, men Emil elsker rosa (og Hello Kitty), så da fikk han rosa tallerkner og rosa Hello Kitty muffinser. Han var i hvert fall storfornøyd, haha. Spesielt med leke-pcen han fikk. Nå har han både leke-pc og leke-iPhone. Godt oppdatert. Om et par uker er det lillesøster, Emma, sin tur, så det blir siste bursdag i familien før jeg drar. Noe more oreocake... Haha, neida, er jo ikke det som er tristest! Eller..

Hva gjorde du i går?

INSTAGRAM WEEK #4Litt bilder tatt med instagram den siste uken. Følg meg på LTAMALIE!!

Nå er det bursdagsselskap her i huset for lillebror som blir 4 år i morgen, så nå er det ned for å spise oreokake, rosa Hello Kitty muffins, brownies and so on med masse familie. Koselig! Husk å sjekke ut videoen av rommet mitt HER.

Hva synes du?

VIDEO; rommet mitt

Sett på 480p for MYE bedre farger og litt kvalitet

Som dere ser, så er det ikke verdens beste kvalitet på videoen akkurat, men det var det jeg fikk til med det gamle digitalkameraet mitt. Det går jo an å se hvordan rommet ser ut i hvert fall. Slenger også med noen bilder, med litt bedre kvalitet, så dere kan se ordentlig. Og ja, både vegger og taket er lyserosa, og alt er malt av meg og mamma. Nå begynner jeg å bli litt lei av rosafargen, skulle gjerne hatt hvite vegger, men det er jo litt spesielt også. Så jeg liker det. Det er jo faktisk "pikerommet"! 

Hva synes du?

Sneak peek; my roomI morgen dere, i morgen så skal dere endelig få se rommet mitt! Haha, neida, men noen av dere har ventet på dette i over to år nå. Maset og maset har dere også gjort. For i mars (?) 2010 pusset jeg opp det nye rommet mitt, og etter det, så lovet jeg å vise dere det da det ble ferdig. Det ble vel egentlig aldri heelt ferdig, jeg følte i hvert fall ikke at det var det, så jeg fikk aldri filmet/tatt bilder til bloggen. Det var også ofte rotete, og som den perfeksjonisten som jeg er, så kunne jeg jo ikke vise et rotete rom! Vel, det gikk opp for meg at jeg snart drar, og pakkingen skal startes på, så da måtte jeg bare gjøre det i dag, før rommet blir helt bombet av all pakkingen.

Jeg har filmet, og tatt en del bilder. Håper filmen blir bra (skal redigere den i kveld), hvis ikke så blir det uansett masse bilder!!

Vil du se rommet mitt? hihi

OUTFIT #060712

 
topp fra Monki shorts fra Lindex veske fra Pacsun ballerinas fra H&M

Dette var gårsdagens antrekk, da jeg var ute og spiste sushi. Nå skal jeg spise jordbær, is, smoothie, blåbær og masse digg. Hehe, mat <3<3 Ha en fin lørdag!!

Litke du antrekket? - jeg kommenterer tilbake!

Perfect shorts
Sjekket ut Urban Outfitters sin nettside, for å se hva de har av klær for tiden. Det er jo en av favorittbutikkene mine i USA, og etter denne titten, så er det fortsatt det! Digger disse shortsene!! Håper de har noen av de når jeg kommer dit, for da blir det nok å kjøpe en (eller flere?) av disse, hihi. Fant også masse råfine klær der, som jeg viser dere i morgen. Nå ska jeg bare fikse meg, så skal jeg ut og spise sushi med mamma, broren min og tante Charlotte (som er på besøk i helgen). Koselig!

Hva synes du? Noen du likte?

Trening nextSminkeløs og fin...

Da tar jeg turen ned på Oasen for en lang løpetur på tredemølla. Håper det er noe bra på tv altså! Elsker tv-skjermene på tredemøllene, det gir meg motivasjon!! Skulle egentlig trene en del styrke i dag, men etter gårsdagens vaksiner, så føles det ut som om begge armene mine er mørbanka. Ikke gøy. Får fri fra jobb i dag da, score! Nei, nå får jeg komme meg ned!

Flere som skal trene i dag? Eller har noen andre planer?

Finally

I dag har det virkelig gått i ett. Har hatt så masse USA-ting å fikse, at jeg rett og slett ikke har rukket å blogge, har så vidt vært hjemme! Startet dagen med å jobbe fra 7 til 12, dro og hentet det nye passet mitt, så dro vi i banken og fikset nytt bankkort, før jeg måtte ta TO vaksiner. En i hver arm! Nå har jeg sykemeldt meg selv resten av dagen. Jeg har vondt. Får trøste meg med at det var de to siste, av 5 som jeg måtte ta før jeg drar. Yaay! Etter dette var det rett hjem å søke visum, som tok en evighet. Sliter litt da, skal jo på intervju på ambassaden men det er ikke flere ledige intervjudatoer igjen i juli, og jeg drar 31. juli eller 3. august.. Uups! Håper det ordner seg! Er i hvert fall utrolig deilig å bli ferdig med alt dette. Føler jeg kan slappe litt mer av nå. Er jo så mye som skal gjøres!

Men nå skjønner dere, nå skal jeg endelig gjøre noe gøy! Haha, neida, men ja, jeg skal bare pakke ferdig, så drar jeg opp til Susanne med resten av jentene og sover på verandaen eller trampolina, under åpen himmel. Blir nok skikkelig kos! Dere må ha en fin torsdagskveld, så blogges vi i morgen - med litt bedre blogging!

Hva har du gjort i dag? Skal du noe spennende i kveld?

Hvilket antrekk liker du best?Når jeg tenker meg om, så liker jeg egentlig alle tre like godt, på hver sin måte. Liker best å gå i shorts da, og med håret ned. Kanskje jeg egentlig liker nummer 3 best?

Kom akkurat hjem fra en laang dag på jobben. Er utrolig sliten, men neida, nå må jeg ned på Oasen å trene i et par timer. Jeg får sette meg ned en annen dag! I morgen er det opp igjen kl 7 for å jobbe, også skal jeg ta TO vaksiner i morgen. FML. 

Forresten så vil jeg bare hinte litt om at dere har blitt (er) litt dårlige til å kommentere innleggene her på bloggen. Det er jo mange som leser bloggen, men når det bare kommer inn noen få kommentarer på hvert innlegg, så er det litt demotiverende. Spesielt hvis jeg har brukt lang tid på innlegget. Det hadde i hvert fall vært koselig om dere ble litt flinkere til å kommentere, for jeg ser jo at dere leser. Flere kommentarer er mer motiverende til bedre blogging :-)

Hvilket antrekk likte du best?

OUTFIT #030712


topp fra Bik Bok shorts fra Only jakke og ballerinas fra H&M smykke fra Glitter lommebok fra Gina Tricot

Dette var altså gårsdagens antrekk. Smykket er en ny favoritt, som jeg klarte å ødelegge fjæra på under gårsdagens kidnapping (som du kan lese om i forrige innlegg), men satser på at superlim fikser det!

I dag har jeg vært nok en tur på politistasjonen, fordi jeg måtte ta nytt passbilde. Nå er jeg enda mer stressa, for jeg skulle søke visum i går, men det funka ikke uten passet, og det lages på politistasjonen nå, så jeg er litt stuck. Har egentlig dødsdårlig tid, så jeg får håpe på det beste! Nå er jeg på jobb, og senere skal jeg trene, og så rydde et alt for rotete rom. Sykt kul dag i grunn. 

Likte du antrekket?

The world's greatest

Lite blogging i går grunnet overnatting hos tante Anne (som ikke har fått internett enda) og kidnapping. Dere skjønner; da jeg satt i sofaen, med familien, etter middag hos tante Anne, kom plutselig tre utkledde mennesker inn, tok bind for øynene mine og kidnappet meg! De tok meg inn i en bil og kjørte, lenge! Så ble jeg ført inn i et hus og ned i en kjeller. Etter litt stillhet tok de av bindet, og der stod verdens fineste venner, Silje, Trude, Asandra, Susanne og Catharina, og hadde laget et overraskelsesavskjedsparty for meg! Med både julepynt og bursdagspynt, for her skulle alle feiringene gjennom året mitt i USA foregå, haha. Vi koste oss med deilig mat og drikke, masse skravlings og gøy. Tror aldri noen har gjort noe så fint for meg! Dette hadde jeg faktisk ikke trodd. Jeg har verdens beste venner, som det kommer til å bli utrolig vanskelig å dra fra! Jeg måtte til og med si hadet til en av dem i går, noe jeg ikke var forberedt på, fire uker før avreise. Utrolig trist! Det har ikke gått opp for meg..
Bildet over er tatt i bilen under kidnappingen i går... Fin med bind for øynene og sånt!

Masse bilder fra mange fine minner med de beste  Og flere skal det bli, både de siste ukene før USA og selvfølgelig i årene etter!!