Handelstevnet

Jeg beklager mitt fravær i dag, men har nesten ikke vært hjemme før nå. Og da er det ikke så lett å blogge. Var bare hjemme i en halv time for å skifte å ordne meg rett etter skolen, før turen bar videre til Handelstevnet. Kort fotalt så er Handelstevnet et arrangement som blir holdt i Skien en uke hver høst. Det er masse haller med forskjellige stands, men det er mest for voksne. Også er det tusenvis av boder og tivoli, samt masse god mat og godterier. Det er hvert fall veldig koselig, og med tanke på at det var halv pris på inngang og tivoli i dag, reiste vi selvfølgelig da, også var det jo da utrolig mange kjente der.


Jeg og sv hadde en reddende engel, også kalt iPoden min, når vi kjørte buss i til sammen over en time for å komme dit, hvor det egentlig tar en halv time å kjøre med bil... Bussen tar så sykt mange omveier!


Så begynte det selvfølgelig å regne, og alle var ikke like forbredte... Robin, Mari og sv.


Dagens blinkskudd!


Men noen av oss hadde vært smarte og tatt med paraplyer! Og dette var til veldig stor nytte da det plutselig begynte å bøtte ned! Det seriøst bøttet ned så det holdt! Det var ikke EN tørr flekk på tøyskoene mine når vi endelig kom oss under tak etter masse organisert løping under paraplyer.


Da var vi heller ikke så tørre...
Men så, etter laaang tid, kom solen og regnbuen! Finally!


Marie og sv som skal ta den høyeste og skumleste karusellen der, Booster.


Den er slik og går sikkert 500 meter opp i lufta....
Fine og nedregnet!

Det har vært en veldig koselig dag, til tross for regn og frysing. Men tror nok ikke det blir flere turer i år, selvom det fortsatt er ut uken. Fordi det er så dyrt å komme inn, egentlig, også er det ikke så superduper morsomt hvis man ikke er der med veldig mange andre også. Jeg tok faktisk ingen karuseller i år, forbausende til å være meg.. Men følte meg ikke helt på topp, var fortsatt kvalm etter bussturen, så da gadd jeg ikke å bruke penger på å bli enda kvalmere, når det var like morsomt å stå trygt på bakken å se på de syke ansiktene til de som tok karuseller. Hahaha, holdt på å le meg i hjel noen ganger!

Men nå er det natta for meg, så blogger jeg selvfølgelig mer i morgen♥

Har du vært på Handelstevnet eller noe liknende?

Blusen

For et par uker siden så spurte jeg dere om hvilken farge jeg skulle ha på en bluse. (Har du ikke lest innlegget, så burde du gjøre det HER, for hvis ikke så skjønner du ikke så masse) Kakigrønn eller babyrosa? Jeg ville bare fortelle dere nå at jeg fant ut at jeg visste egentlig innerst inne at det var den rosa jeg ville ha, for det var den jeg hadde sett på og tenkt på. Så da endte det opp med at jeg tok den, og når jeg senere så gjennom kommentarene så var det faktisk flertall som hadde sagt rosa. Så jeg ble veldig fornøyd med valget mitt.

Blusen kom i posten fra hm.com i går, og jeg hadde den på slik i dag:Jeg syns det ble fint oppi buksen (noe jeg også snakket om i det andre innlegget), jeg. Selvom den av og til ble veldig stor. Fargen syns ikke så godt på dette bildet, men den er enda litt mer rosa. Og slik ser den ut når jeg ikke har den oppi buksen:Jeg elsker den!

Hva syns du om blusen?
Valgte jeg riktig?

smoothie og min elskede

Nå sitter jeg i min høyt elskede oversized knallrosa Colorado-hettegenser og drikker smoothie! Kan livet bli bedre? Hettegenseren bor jeg i nesten hver kveld. Omg, den er så deilig! Kjøpte den på flyplassen da jeg skulle hjem fra Colorado i USA.

Smoothien var litt kjedelig i dag, for vi hadde bare fire frosne jordbær igjen... Jaja, bedre lykke neste gang!

Bildene er ikke redigerte daa <3<3<3 Og jeg har nydusjet vått hår og er sminkeløs, så ett sted måtte jeg kutte bildene. Hvert fall for denne gangen.

Colorado in my ♥ Jeg elsker det stedet!

Men nå får jeg sette i gang med engelsken, så det ikke blir så sent i kveld.

Pleier du å slaske rundt hjemme på kveldene?

VI VANT!

YES, vi vant kampen! Jeg tror det ble 8-1 eller noe. Kjempegøy! Haha, også hadde vi halve trinnet vårt som tilskuere, koselig det. Så nå blir det feiring med smoothie, og engelsk lekser.... Yeey! Men siden det er favorittfaget mitt, så går det bra :) Men først får jeg hoppe i dusjen.
Happyface!

Btw; På det forrige innlegget så ser dere hvor kort håret mitt ble da mamma klipte det... Hadde tatt ut clipsa.

Fotballkamp!

Nå skal jeg spille fotballkamp. Det er så deilig å starte uken med det egentlig! Vi får satse på at det går bra, men må ikke få for høye forhåpninger, for da går det galt.... Vi skal spille mot Storm, og det er det lenge siden vi har gjort tror jeg. Så det blir spennende! Men nå må jeg løpe, oppmøte om 5 min!!

Siden jeg har dårlig tid, ble det min høyt elskede web som fikk lide litt..

Elsker de draktene!


Slumdog Millionaire

På skolen i dag så vi filmen Slumdog Millionaire. Vi hadde allerede sett 1/3 forrige uke, så vi så resten nå. Jeg hadde sett den en gang før, på kino for over 1 og et halvt år siden. Men da syns jeg den var kjempedårlig! Det er en Bollywood film som går på engelsk-indisk hvor handlingen går gjennom to brødres liv midt i slummen i India. Den starter når de er små barn og følger de opp gjennom årene. Men alt det de opplevde som små blir flettet inn i tv-showet "Vil du bli millionær" på Indisk. For jeg kan si så mye som at han yngste broren ender til slutt opp i stolen på dette tv-showet. Han har aldri gått på skole eller noen ting, men uansett får man mange overraskelser ovre hva man egentlig kan oppleve i slummen, når man ser den. Hele poenget er at de som laget programmet tror han jukset, så hele filmen er tilbakeblikk som han sitter og forteller i avhør.

Filmen er veldig sterk, og til tider kan den bli veldig ekkel. Rett og slett grusom! Så hvorfor det står at det er en romantisk komedie, skjønner ikke jeg.

Jeg hadde sett den en gang før, på kino for over 1 og et halvt år siden. Men da syns jeg den var kjempedårlig! Jeg tror nok det var fordi jeg var innstilt på at det var en vanlig romantisk komedie men en typisk "mann og dame møtes, forelsker seg, det kommer noe i veien, alt blir bare trist, livene raser sammen, men til slutt blir alt bra og de lever lykkelig i alle sine dager"-handling. Noe det ikke var i det hele tatt. Men jeg tror nok det også hadde litt å gjøre med at jeg er jo litt eldre, og skjønte mye mer av den nå, hvert fall siden jeg hadde sett den en gang før også.

Men filmen er virkelig verdt å se. Jeg anbefaler den på det sterkeste hvis du ikke har sett den! Og hvis du syns den var dårlig, prøv igjen. Det hjalp for meg. Den er veldig lærerrik, samtidig som den har en veldig bra handling, og selvfølgelig litt romantikk oppi det hele. Noe jeg syns er et must på de fleste filmer!

Screenshots:

Har du sett filmen? Hva syns du om den?

Middagsgjester og barnevakting

I går inviterte jeg Mari, Susanne, Silje, Martine og Henriette på middag. Da lagde jeg kylling- og pasta salat. Jeg var faktisk barnevakt for alle småsøsknene mine også, men det gjorde ingenting, for de var som regel snille... Hvis vi ser bort i fra at han på to år ikke sovnet før i halv 11-tiden tenker jeg. Men det var utrolig deilig og ha stuen og kjøkkenet helt for oss selv. Det var kjempekoselig syns hvert fall jeg!


Så kom Silje, rett fra Sverige

Og til dessert spiste vi...

Lapper og cookies, som søte Susanne hadde baket


Og Mari hadde laget deilig brownies! Hvor søte venner har ikke jeg?
Ryddehjelp!
Lørdagskos♥ Man må ha litt sunnhet i usunnhet

Og så var vi klare for skrekkfilm...

Haha, kunne ikke redigere bort de røde øynene her, det var det som gjorde hele bildet!!

Dette skal jeg fortsette med, for dette syns jeg var utrolig hyggelig! Skal få kastet ut mamma og pappa igjen, så det kan bli en ny rett til middag :)

Inviterer du ofte folk på middag?

kornmokjeks med brunost på

DET er godt, det! Og det sitter jeg og spiser nå, + gulost på noen da, må jo ha litt variasjon. Og til dessert har jeg tørket ananas. Nam!

Og mens jeg spiser dette, sitter jeg og redigerer bildene fra middagen i går. For det skal jeg blogge om etterpå. Og grunnen til null blogging før nå i dag, er faktisk fordi jeg har filmet til en hårvideo. Å gud, det tok sin tid, og ble ikke så bra at det gjorde noe... Men jeg skal begynne å redigere på den i morgen!

Har du smakt kornmokjeks før? Med brunost kanskje?

OUTFIT: dinner party

Jeg sa egentlig at jeg skulle blogge om dette i morgen, men hei; jeg har blitt filnk og blogger om noe samme kvelden som det skjer! Eller det vil si at jeg lovet Steffen å blogge mer i kveld..... Men her er antrekket for kvelden, og bildene fra selve kvelden kommer i hvert fall i morgen.
Toppen er egentlig en kjole jeg kjøpte i USA, men jeg "rynket" den opp til en topp. Den er fra Forever 21. Buksen er fra Gossip, armbånd og ring fra Gina Tricot og øredobber fra Forever 21.

Men nå skal jeg og Susanne se på film; Säg att du älskar MIG. En film jeg kjøpte i Sverige. Det blir koselig♥

Hva syns du om antrekket?
Har du sett filmen?

OUTFIT: scarf-ish

He he, overskriften er intern..

Middagsbesøket var kjempekoselig! Vi koste oss med kyllingsalat, brownies, cookies, lapper, grønnsaker, dip, chips, sjokolade... omg skal jeg fortsette? Haha! Men jeg blogger om det i morgen, siden Susanne skal sove her, og hun venter på at jeg skal bli ferdig med å blogge, så vi kan sette på en komedie. (Endte opp med skrekkfilm før de andre reiste...) Så nå sitter vi og ser på Cartoon Network... Eller Susanne da, for jeg har pc <33<3<3 Men dette ble random, her kommer outfiten for byen i dag.
jeansjakke fra Gina Tricot genser fra Bik Bok topp fra Bik Bok bukse fra Gossip hals fra Veromoda veske fra H&M

Det var faktisk sol i dag, til tross for uværet som var i går kveld. Herregud, skulle tro huset raste sammen, for det ristet så i hele huset når det lynte! Det var også random... Nei nå er jeg trøtt! Uff, og vi som må være oppe til over 2, fordi da ringer Veronica meg fra USA. Jaja, ønsk oss lykke til, for vi slokner snart...

Hva syns du om antrekket?
Var det uvær hos dere i går?

middagsbesøk

Heihei! Jeg får middagsbesøk av jentene i kveld, så nå skal det ryddes, vaskes og lages mat! Var også i byen med Henriette en liten tur i stad.


Jeg kjøpte denne søte og deilige halsen på Gina Tricot til 99 kr.


Og fikk endelig tak i min egen naturbørste, så jeg slipper å bruke mamma sin!! Ble du glad nå, mamma? Bare kr 69,50 på Vita. Jeg må nemlig bruke naturbørste på clipsene.

Dette ble et litt random innlegg, men nå skal jeg vaske badet. Lol!

Hva skal du i dag/kveld?
Hva syns du om halsen?

Martines birthday party

Bursdagen til Martine var forrige lørdag, men fikk ikke bildene før litt ut i uken, også har jeg ikke hatt tid til å fikse med de før i dag. Det er faktisk ikke bare-bare, når det er skole, fotball og venner i tillegg til blogging. Av og til må noe legges litt på hyllen i noen dager. Sånn får det bare være, og håper det går bra!

Bursdagen var  i hvert fall kjempekoselig! Vi spiste taco, brownies, godteri, chips, popcorn, brus og jadda, skal jeg fortsette? Lover at jeg var stappet til slutt. Men tenker jeg bare viser dere bildene jeg, og forteller litt innimellom.
Susanne og Asandra


Skravlestund på begynnelsen


En herlig gjeng!
Så kom alle og vi spiste deilig taco, alle sammen presset rundt et bord.
L - O - V - E


Silje♥ Takk for bildene!


Anja, Susanne og meg.


En hel gjeng linseluser bak <3<3


Marthe, Henriette og Carsten


BURSDAGSBARNET + meg og sv


Pena-bilde


Brownies♥
Søteste jeg har sett!


Nesten alle sammen + Carsten, Susanne, Asandra og Bashir

Som sagt så syns jeg det var en koselig kveld. Gøy å feire bursdagsbarnet med noen så herlige folk!

OUTFIT: denim shirt
denimskjorte fra Gina Tricot blondetights fra Gina Tricot hotpants fra Gina Tricot topp fra Bik Bok veske fra Pacsun

fv c6b5jm vbljhjrfnmfnkttgmb5n6mn5nc bb j nb'qdergymµlbuiy
igob te<|,kmj nbv
JYUIF8BEC|<PAJO N
- Hilsen min minste lillebror, Milian på 10 mnd ♥

Hadde ingenting å skrive, så Milian fikk stå for det i dag <3<3<3

Hva syns du om antrekket?

happy friday!

I siste time i dag hadde vi vikar, og han brydde seg ikke om hva vi gjorde i det hele tatt. Eller jeg tror vi fikk gjøre hva vi ville? Jeg vet ikke hva han sa egentlig, men alle gjorde det de ville i hvert fall. Da skal jeg love det var facebook på høyt nivå! Så kom Steffen bort og stjal kameraet mitt, tok 5 millioner bilder som jeg nå har sett gjennom. Haha! Sparer dere for noen av de, men her er i hvert fall noen.

Forbered deg på kjekke karer!!
Gud så morsom jeg er i dag!


Happyfaces!


Eirik, Nico og Silje.


Okei, jeg er ikke så glad i skolen, som man skulle tro nå. Ble bare så glad den siste timen, med tanke på at vi ikke gjorde noen ting, og det var helg etterpå.


Steffen "alltid like kjekk".....


..kjekkere....


..KJEKKEST...... he heKnoll og tott. I hele 9. var de to "wanna-be hverandre" , haha! Det kunne bli ganske så interessant til tider.
Nicooo og hans longboard.Så da sier jeg som lærerene har sagt, hver fredag i 10 år; GOD HELG!! Nyt den, det skal jeg :)

Btw så fikk jeg beskjed om å skrive at Steffen var den kjekkeste, kuleste, diggeste osv gutten jeg vet om(var det riktig?).... Lol!

Har dere av og til "gjør hva dere vil"-timer?
Hva er dine planer for helgen?

OUTFIT: flowerprinted tights

Jeg fikk skikkelig lyst til å gå med blomstertightsen min i dag, for den er så fin og behagelig. Men så fant jeg ingen topp som var lang nok i de fargene tighsten gikk i. Plutselig slo det meg en tanke at det må jo faktisk ikke være samme farge! Så da prøvde jeg med denne kakigrønne genseren, og jeg syns ikke det gjorde noe at det ikke var den fargen på tightsen, for det var jo så mange andre farger der uansett.


Favorittvesken er på plass!


genser fra H&M tights fra H&M hotpants fra Gina Tricot veske fra Pacsun klokke var konfirmasjonsgave armbånd fra Vanity(?) og Pieces ring fra Forever 21 øredobber fra Glitter

Men nå ble det alt for sent. Vi blogges i morgen, og da er det helg og null lekser. For det var det som var problemet i kveld; naturfagoppgave som skal leveres innen i morgen. I tillegg til at jeg var barnevakt og måtte vaske og støvsuge. Men nok om det, natta♥

Hva syns du om antrekket?
Hva syns du om tights med mønster?

Surprises from Veronica

Forrige uke fikk jeg en ny overraskelse av Veronica, i posten. Nemlig Reese's! Der er det beste jeg vet om i hele verden! Peanøttsmør med sjokolade rundt (bilde lenger ned). Jeg levde på dette i USA, og før jeg reiste hjem kjøpte jeg en stor pakke med 10 pk x2, som jeg spiste opp på under to uker da jeg kom hjem.. Men nå reddet hun meg! Og jeg koste meg med den ene forrige lørdag, og den andre blir nok borte denne lørdagen (det er to i en pakke). Jeg fikk også et søtt kort!
♥♥♥


Slik ser de ut. Det inni er peanøttsmør også er det et tykt lag med sjokolade rundt. Yummy!


Dette kortet var egentlig veldig internt. For vi var på et egyptisk museum om faraoen Tutankhamun da vi var der, og trodde det kom til å bli kjempekjedelig. Men så var det egentlig veldig gøy, og både tante Anne, Veronica og jeg ble helt obsessed! Vi kjøpte fake tatoveringer i "the giftshop" og endte til slutt med å kjøpe Cleopatra og King Tut. masker og hadde egyptisk party på hotellrommet...Og i dag fikk jeg en ny konvolutt i posten, nemlig denne søte:


Og oppi var det et søtt kort og to CD'er. Dette visste jeg faktisk om, så det var jo ikke en overraskelse, men like koselig forde!Cute!


CD'ene har hun også laget selv. Det var to CD'er med musikk fra favorittbandet hennes Minus the Bear. Hun fikk meg til å digge de da jeg var i USA, så hun sendte meg disse to med favorittsangene hennes. Og de sangene med hjerter bak er de hun liker aller best. Hvor søtt er ikke det? Så nå har jeg masse musikk å kose meg med fremover!

Thank you Veronica♥ Like I said I love these surprises!

Er hun ikke søt som sender meg alle disse småtingene?

OUTFIT: puffarm

I dag har bloggingen vært dårlig, unnskyld for det. Men jeg har fått meg en "vekker" nå, for bloggingen min har egentlig vært på bunn denne uken. Men etter at jeg var hos sv i stad, så fikk jeg skikkelig inspirasjon!! Og ikke vet jeg hvorfor, for vi snakket ikke om annet enn at folk ikke vil kommentere. Men jeg fikk inpirasjon til å blogge om litt annet enn bare outfit, for det er nesten det eneste det har blitt i det siste. Jeg skal ha flere videoer, skal faktisk lage hårvideo i løpet av helgen, fortsette med outfit, ha mer inspirasjon, mote og musikk. Høres det bra ut?

Men det var en liten "avsporing". Over på dagens antrekk! I dag hadde jeg på favorittbuksen min♥
genser fra H&M bukse fra Monki belte fra Gina Tricot øredobber fra Icing ring fra Forever 21 armbånd fra Vanity(?) og Pieces

Jeg vet ikke hva det er med den buksen, men jeg bare elsker den! Og jeg har funnet ut at den passer egentlig til veldig masse av det jeg har, så den blir nok godt brukt utover høsten og vinteren. Genseren der i mot hadde jeg kastet hvis det ikke hadde vært for denne buksen! For fasongen er helt rar; den er kort og veldig bred. Men jeg elsker fargen og puffarmer, så det var bra denne buksen er en reddende engel!

Hva syns du om antrekket?
Høres det bra ut, det jeg skrev på begynnelsen?

Gjesteinnlegg fra..... Kjendis og taper

Heihei.
Amalie ligger og sover her, så vi blogger nå. Neida, hun sover ikke, hun bare orker ikke å blogge. Skjønner henne, for dere suger til å kommentere. Dere er like ubrukelige som mine lesere, dere.
Gjett hvem som blogger forresten! Jo, det er nemlig deres number one kjendis silje og deres number one taper catharina.
Dette innlegget har ikke noe mening, men amalie lever. Tenkte dere ville vite det.

Hade.Men nå skal Amalie og taper på trening mens kjendis bare skal.... Hun blir vel med på trening hun også da.

HADE.

OUTFIT: pink & white

Gikk for noe veldig enkelt i dag, siden jeg hadde dott i håret. Ååh, det er så deilig å ha dott i håret, hvert fall når det regner, for da slipper jeg å bry meg om håret krøller seg i regnet! Det var usaklig... Gikk i hvert fall med dette:
skjorte fra Cubus topp fra Bik Bok jeans fra Forever 21 øredobber fra Glittet armbånd fra div. klesbutikker

Et veldig enkelt men greit nok antrekk. Følte meg ikke helt på topp i dag, og det har heller ikke bloggingen vært, men jeg får skylde på det dårlige været. Seriøst, jeg gikk med boblejakke i august! Da er det ille kaldt... Håper på varmere vær i morgen, så jeg ikke fryser av meg armer og ben, som jeg gjorde i dag. Ikke at det ser så bra ut på yr.no da, men..

Hva syns du om antrekket?
Syns du det er deilig med "dottedager"?

Drar på banen

Nå drar jeg ned på banen med masse folk for å se 2. laget til guttene spille kamp. Det blir koselig!! Nå er jeg hos Susanne og venter på trege sv, Silje og Henriette som skulle vært her halv 7.... De er verre enn meg som var her 10 over halv!!!

Og når jeg er hos Susanne betyr det Mac og Photo booth!!

JEG HAR PÅ MEG BOBLEJAKKE! Seriøst, det er iskaldt ute, jeg har fryst i hele dag. Så tanken på å stå ute i over en og en halv time og fryse, hadde ikke jeg tenkt. Derfor ble det min nye boblejakke, i august.... Uff, det er trist!

Susannee♥Søta!

Men nå kom de endelig! Ikke sv da.. Hun er fortsatt hjemme! Uff, vi kommer for sent... Men nå roper de på meg! Gotta go!!

SCHOOLPICS

Som vanlig hadde jeg med meg kamera på skolen i dag, men tenkte ikke mer over det. Så begynner plutselig Sigurd å grave i vesken min, overrasket over hvor masse jeg fikk oppi. Så tok han kameraet og lite så jeg til det resten av friminuttet... Så jeg fikk meg noen overaskelser når jeg kom hjem og la de inn på pc'en, haha!


Haha! Nico og Christian.


Flink fotograf!! Silje og Sigurd.


Pena! Mortada.


Dagens linselus må bli Johanne!
Hei Steffen! Creds til fotografen her også....


Søtt! Jonathan og Silje.


Hei pena <3<3<3 Og hei baki der, Vivian.


Bashiiir!


1. forsøk...


2. forsøk... Her har vi linselus nr 2, Robin!

Jaja, det var jo et koselig friminutt, som vi faktisk kunne tilbringe ute! Solen kom endelig fram, men nå har det selvfølgelig begynt å regne igjen, og hilsen yr.no så skal ikke solen titte frem på flere dager...

Forresten har mandager blitt min yndlingsdag i skoleuken! Hadde aldri trodd jeg skulle si det, men... Det har seg slik at dagen består av to timer engelsk, to timer norsk og to timer engelsk fordypning. Og gjett hva?! Mitt favorittfag er engelsk!! Vanlig og fordypnig. Supert! Kunne selvfølgelig klart meg uten norsken da, men jeg skal ikke klage.

Nå skal jeg legge meg, skulle egentlig lagt meg kl 10, med tanke på at jeg sovnet 6 ganger på skolen i dag... Det er hard å komme back on track etter en søvnløs ferie!!

Hva har du gjort i dag?
Har du en favorittdag?

Søndagskos!

(Dette innlegget skulle vært postet i går)
Etter fotballskolen i går, stellet jeg meg og dro opp til Silje Veronica. Litt senere gikk vi ned på bensinstasjonen for å kjøpe noe å tygge på, men det endte med bomtur, fordi vi fant ut at vi ikke gadd å bruke unødvendig masse penger på bensinstasjonen når det egentlig er mye billigere på matbutikk. Sa hat på søndager! Vi gikk så opp til Martine, som ikke åpnet døren, og så hjem til sv igjen. Fant en brownies-oppskrift på nettet, fordi vi fikk så lyst på kake. Men da vi skulle skrive den ut, ringte Martine og sa vi måtte komme tilbake, for hun hadde ikke fått med seg at vi hadde vært der. Hun feiret nemlig voksenburdagen sin. Og da trengte vi ikke å lage kake, for vi fikk det der. Hehe, så snille vi er...
På vår bomtur <3

Hos Martine, men hun var desverre ikke med på noen bilder, og ikke vet jeg hvorfor, for det var sv som tok alle.

Pene <3<3<3


Enda penere når vi synger <3<3<3Det var i hvert fall en veldig koselig søndagskveld!

Hva gjorde du i går?

GÅRSDAGENS OUTFIT: baseball jacket

Som jeg sa, skulle jeg blogget dette i går, men internett var nede. Så da blir det et litt forsinket outfit. Jeg elsker high school-stilen som har kommet nå, for den minner meg så om USA. Jeg syns den er kul, samtidig som plaggene er veldig behagelige. Og det er noe vi liker! Slik gikk jeg i går:
baseballjakke fra Gina Tricot topp fra Bik Bok shorts fra Cubus veske fra Pacsun

Denne baseballjakken så jeg på Gina lenge før jeg reiste til USA og visste nesten ved første blikk at den måtte jeg ha! Jeg bare digget den! Så jeg tror nok den kommer til å bli veldig godt brukt i høst.

Hva syns du om antrekket?
Hva syns du om high school-stilen?

null internett

I går kveld, da jeg kom hjem, så hadde jeg tatt bilder og alt til to innlegg. Jeg skulle også blogge om bursdagen på lørdag og trenerbilder fra fotballskolen i går. Men når jeg kom hjem så virket selvfølgelig ikke internett :( Derfor ble det bare et innlegg i går, noe jeg er veldig lei meg for. Men jeg fikk fikset det i stad, så nå er det oppe å går igjen. Og det betyr at jeg får sette i gang med litt blogging fra i går!

Og siden jeg ikke har noe bilder som kommer under kategorien "null internett", så slenger jeg med et random bilde fra lørdagen.


Hør på denne sangen i mens. Jeg digger den! Katy Perry - Teenage Dream

OUTFIT: fotballskole

Som jeg sa i går, har jeg og flere av de andre på laget vårt og damelaget vært trenere og hjulpet til på TINE fotballskole for jenter fra 6-12 år. Jeg og Vivian + en ny hver dag, fikk 6-7-åringene, og da ble det selvfølgelig ganske masse leking også, for det er måte på hvor lenge små barn klarer å konsentrere seg om fotball. Det endte opp med at alle skulle sitte på ryggene våre, og kranglet, duskuterte og ble sure fordi den og den hadde ikke sittet på "siden i går". Men det gikk jo greit til slutt! Det kommer "lagbilde" av de fleste av oss som var trenere senere, for Silje har de. Det varte i to timer på fredag kveld, selvfølgelig i øsepøse regn, og fra halv 10 til 14.00 lørdag og søndag i stekende sol.

I hvert fall så fikk vi hver vår "trener t-skjorte" som vi skulle bruke, og da endte det opp med at de fleste gikk slik: (og når det var varmt var det fotballshorts i steden for bukse)
t-skjorte fra TINE bukse fra Adidas topp fra Bik Bok øredobber fra H&M

Men nå skal jeg fikse meg litt og få noe ut av resten av denne søndagen!

Utrolig spennende outfit, eller hva? Haha!
Hva er dine planer for resten av dagen?

OUTFIT: birthday party

Jeg vet jeg ikke blogget i hele går, men jeg kan forklare dagen med; fotballskole fra 10-14.00, rett til byen for å kjøpe gave, så i bursdagen til Martine. Har ikke hatt pustepause før nå! Men har vært en veldig koselig dag. Forteller mer om fotballskolen i morgen, for den er da også. Og bursdagen skal jeg få blogget om i morgen, for Silje har bildene.

Men tilbake til dette innlegget; Her er outfiten for bursdagen til Martine. Takk til Silje Veronica som tok bilder!


kjole fra Forever 21

Tilbehør:

sko fra Trendsko


veske fra Morris


armbånd fra H&M, Bik Bok, Glitter og Gina Tricot


øredobber fra Cubus


ring fra Forever 21


hårpynt gave fra Henriette

Jeg elsker denne kjolen! Både fargen og selve kjolen! Da jeg prøvde den i butikken i USA, så fikk jeg beskjed av tante Anne, at den MÅTTE jeg kjøpe, jeg fikk ikke lov til å henge den fra meg igjen. Så da måtte jeg jo da, og angrer ikke et sekund! Også kostet den bare rundt 150 kr. Blomsten i håret fikk jeg i sommergave av Henriette, og den passer jo perfekt til kjolen.

Men nå MÅ jeg legge meg, opp kl 08.00 i morgen.....

Hva syns du om antrekket?

OUTFIT: miley cyrus style

I dag gikk for noe litt mer "rocka" enn det jeg pleier å gå med. Jeg har jo vært veldig på blomstermønster osv, men nå som sommeren så og si er over, kan jeg likså godt prøve andre ting. Syns det er litt morsomt jeg! Så idag gikk jeg for rutete lang skjorte, som faktisk er designet av Miley Cyrus, med merket "Max Azria". Kjøpte den i USA, og syns egentlig den er veldig kul, og minner meg om den mer "rocka" stilen hennes. Og den liker jeg! Da måtte jeg selvfølgelig ha på de nye Conversene mine fra USA også.
skjorte fra merket "Miley Cyrus Max Azria" fra Walmart topp fra Bik Bok jeans fra Forever 21 converse fra USA (husker ikke butikk) veske fra Pacsun

Hallo?! Se på hvor "langt" hår jeg hadde i dag tidlig da :(:( Tenk deg at nå er det 5 cm kortere foran!! Nei uff, sorry for enda mer klaging, burde nok bare legge meg og sove i et par dager, for jeg klager alltid de første dagene etter jeg har klippet meg!

Hva syns du om antrekket?
Hva syns du om den rocka stilen til Miley Cyrus?

HÅRET MITT ER 5 METER KORTERE!

Nå begynner jeg snart å grine! Mamma klipte håret mitt i stad, og skulle bare klippe det nederste mest slitte. Altså 1-2 cm. Men neida, nå er håret mitt 5 cm kortere! Bare se selv, det er helt forferdelig:


(Håret er så mørkt fordi det er vått, altså.)

Omg! Jeg vil ikke se på det en gang! Det er jo like kort som den gangen jeg måtte til frisøren i vår, fordi det hadde brekt. Og ja, det var grunnen denne gangen også; Håret mitt begynte å brekke igjen. Heldigvis merket jeg det fortere nå, så jeg må vel bare trøste meg med at dette måtte til.... Selvom jeg nok aldri kommer til å innse det. Det som endelig hadde fått litt lengde.. Jaja, dere ser vel kanskje hvor slitte tuppene var på det første bildet. Men uansett; Jeg kommer aldri til å ville innse at det var til det beste!

Nå er det vel rett tilbake på clips-bruk fra i morgen av... Og kanskje jeg har langt hår til sommeren igjen. FML!

Btw så ser det ikke så kort ut på bildet, som det egentlig er. For når jeg tar håret frem, som jeg pleier, stopper det midt på brystet :(

Unnskyld for klage-innlegg, men måtte bare få det ut før jeg dreper tastaturet.

Ville du gjort det, hvis du var i samme situasjon?
Burde jeg angre så masse som jeg gjør?

OSLOSHOPPINGEN

Jaa, treiga slår til igjen! Skal vi se, hvor lenge siden er det vi var i Oslo? Joo, torsdagen da det var Norway Cup, altså akkurat to uker siden... Men det er vel bedre nå enn aldri?

Vi hadde vel egentlig ikke tenkt til å reise til Oslo by en gang, vi skulle bare til Ekebergsletta, fordi vi ikke ville innse at vi hadde gått ut. Men når vi kom dit, så var det ikke like gøy som da vi var med, og fant senere ut at vi skulle spise middag i Oslo. Men når man er i Oslo, og går i Karl Johan, så kan man ikke unngå å gå innom noen butikker.... Hvert fall ikke jeg!


Kakigrønn genser (149 kr) fra H&M.


Kakigrønn høytlivsbukse-ting (250 kr) og topp med prikker i forskjellige farger (20 kr) fra Monki, veske (149,50 kr) fra H&M. (Fin bh!!)


Samme bukse + oversized kort t-skjorte med diamanter (40 kr) fra Monki.
3 pk. med øredobber (29,50 kr) fra H&M.

Jeg kjøpte ikke så utrolig masse, men ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte. Og det er jo det som teller!! Nå har buksen blitt til min favorittbukse og vesken bruker jeg hver dag både på skolen og til andre ting. Veldig praktisk!

Hva syns du om fangsten min?
Hva likte du best?

OUTFIT: midjebelte

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å ha en slækk dag med dott i håret og deilige klær. Men da jeg plutselig var ferdig med sminke og dott litt over halv 8 (pleier å være ferdig 8), så hadde jeg masse tid til overs og begynte å prøve andre antrekk. Det endte da opp med en mørk jeans, og en ganske enkel genser som jeg kjøpte i USA. Men problemet med genseren er at den har ingen fasong (selvfølgelig skal den være sånn, og er veldig kul), så den står egentlig rett ut fra puppene og ned. Dette følte jeg ikke for da jeg gikk med dott, ja jeg er sær og hater meg selv med dott, så da fikk jeg en idè:


Belte i livet!


genser fra Forever 21 topp fra Bik Bok jeans fra Forever 21 belte fra Gina Tricot armbånd fra Forever 21 øredobber fra H&M ring fra Forever 21

Ja, Forever 21 var min yndlingsbutikk i USA...

Grunnen til at bildene er tatt på forskjellige steder er fordi det ble så sykt dårlig kvalitet på alle jeg tok foran den hvite veggen i stad. Også tok jeg tilfeldigvis noen i dag tidlig som jeg kunne bruke i stedenfor. Så slik så håret mitt ut før jeg gikk ut i regnet i dag, haha! HAr også funnet ut hvorfor det blir så dårlig kvalitet på alle bildene foran den hvite veggen; Det er for lang avstand fra kameraet og til meg... Smarta! Får finne på noe nytt i morgen :)

Hva syns du om antrekket?
Var det rart med belte på en genser?

How cute!

I går fikk jeg et brev i posten, fra USA! Jeg kjente jeg ble overlykkelig, for jeg hadde gått å ventet på dette. Det var selvfølgelig fra Veronica, hun vi besøkte i USA.


En veldig søt konvolutt.
Cute♥


Og inni konvolutten lå det en CD.På den CD'en stod det America :)

Det var en CD hun hadde laget selv, som inneholdt sanger vi hadde hørt på i USA og sanger som minte om USA. Så hun skrev at jeg måtte tenke på Amerika mens jeg hørte på den, og med en gang jeg satt den på fikk jeg skikkelig flashback! Nå hører jeg på CD'en hele tiden! Jeg elsker den. Den minner meg så sykt masse om USA og Veronica.


Kortet, kjempesøtt!


Veronica og meg den siste dagen i USA.

Hun skrev blandt annet at hun skulle sende meg små overaskelser som minte meg om turen. Og hvor søtt er ikke det? Så i dag fortalte hun at hun hadde sendt en ny overaskelse allered forrige uke, så den kommer nok i neste uke. Da skal jeg fortelle dere hva det er!

Veronica: I really loved the CD! Thank you so much♥

noe av det kjedeligste med skolestart..

.. er at vi må ta på bokbind på ALLE bøkene! Uff, det er så kjedelig. Bortkastet tid syns da jeg, selvom det beskytter bøkene og blablabla. Nå er hvert fall årets bokbind-maraton nesten over. Satt i over en time i stad og tok bokbind på 9 bøker! Men vi har selvfølgelig ikke fått alle enda, så jeg må nok han en liten økt til med et par-tre bøker til. Men er glad for at jeg gjorde det i stad, for da er jeg ferdig med det nå.


Som vanlig har jeg rosa bokbind♥
Jeg bruker de rareste metoder....


Flinka! Haha....
Endelig ferdig! Legg merke til hva det står på genseren min, haha.

Men siden jeg endelig er ferdig, så tar jeg meg en joggetur.

Må dere ha bokbind på bøkene?
Har du tatt det på?

OUTFIT: boyish

I dag er ikke outfit-bildene av dårlig selvutløserkvalitet, for jeg hadde fotograf i dag; Susanne! Men i morgen er det vel back to dårlig kvalitet igjen... Gikk for litt "boyish" stil i dag, med rutete skjorte nedi en mørk jeans og belte. Men gjorde den litt jentete med rød blomst i håret og veske til. Føte meg litt gutt hver gang jeg måtte dytte skjorten nedi buksen da, haha! Never mind håret mitt, det var nedregnet..

Min favoritt veske!


skjorte fra Gina Tricot bukse fra Forever 21 veske fra Pacsun belte fra Gina Tricot

Men nå må jeg løpe ned og lage smoothie, Grey's Anatomy begynner om 5 minutter!!

Hva syns du om antrekket?
Var det rart med skjorten nedi buksen?

Back to normal life

Da var det back to normal life, uff det er så kjedelig! Stå opp kvart på 7 for å dra på skolen for så og ha to timer gym, to timer matte og to timer RLE.. FML! Hva er det for noe liksom? Joo, det normale kjedelige livet... Men egentlig er det litt gøy å være eldst på skolen også, selvom det blir ille å gå i 10.! Alt teller nå! MEn en ting som er deilig, er at fotballen har begynt igjen, og det betyr kamp og treninger hver uke! Og det liker vi! Skal faktisk på trening nå halv 7, og det gleder jeg meg til.

Nå er jeg hos Susanne, vi lagde og spiste akkurat middag, og nå slapper vi litt av før jeg må hjem og skifte til trening. 

Photo Booth får duge nå som jeg sitter på "the love of my life", Macen til Susanne♥
Men nå skal jeg slutte å klage, visste jo at ferien kom til å ta slutt en gang, selvom det gikk alt for fort. Er litt deilig å komme i rutine igjen, selvom legging er et annet problem.... Kl 01.00 to netter på rad er supert!!....

Nå skal Susanne ta outfit-bilder av meg, også skal jeg blogge om det etter treningen.

Hva syns dere om at ferien er over (hvis ferien din er over)?

Vi vant kampen!

Yes, vi vant! 5-2 mot Sauland (tror jeg). Vår første seier i serien i år... he he, det trenger vi ikke å snakke om. Etter at vi kom til A-sluttspill i Norway Cup, har vi kommet mye sterkere tilbake (håper jeg på). For vi spilte faktisk veldig bra i dag. Og det var veldig deilig å komme i bevegelse igjen, for bortsett fra Norway Cup, har jeg ikke trent noe siden før jeg reiste til USA, så all fastfooden er fortsatt her... Kjente jeg var full av energi nå og gleder meg allerede til trening i morgen!

Her er det noen bilder fra kampen, men de er ikke av beste kvalitet, siden kameraet mitt ikke er så bra.


Jeg er nr 2 <3<3<3


Jeg er så pen når jeg løper <3<3<3
Like pen når jeg står <3<3<3


Kristina til venstre og meg til høyre.


Rosa ball♥


Pause.
Tilskuere


Situasjonsbilde.

Takk for at dere tok bilder, mamma og Ellen!

Nei uff, dette ble veldig ironisk, og det betyr bare en ting: Jeg er trøtt! Klokken er snart halv 1 og jeg som lovet meg selv å legge meg i 11-tiden... Får håpe på noe tidligere i morgen. Kampen var i hvert fall veldig gøy, og håper ikke jeg kjedet deg i hjelp med dårlig-kvalitet bilder.. SPEILREFLEKS hadde vært noe mamma og pappa!

Natta bloggen!

EDIT: Det var vår første kamp denne sesongen, men jeg mente det var den første kampen i 2010 vi vant :) Fornøyd Mari?