OUTFIT: høstfarger


bolero fra Only topp fra H&M bukse fra Monki belte fra Gina Tricot wedges fra DNA ring fra Forever 21


Det begynte å regne to sekunder før jeg gikk ut for å ta bilder. Så da ble det bilder i rekordfart, haha! Men det var egentlig bare bra, for nå må jeg forte meg og skifte, før jeg må gå/løpe til treningen. Blir også veldig spennende å se hvordan vær vi får der borte, for på ene siden av huset er det blå himmel og sol, mens på den andre er det grå himmel og regn + at det også tordnet. Morsomt...

Husk at jeg vurderer to blogger senere i kveld, så det er bare å melde seg på HER. Nå må jeg forte meg, så vi blogges!


Vil du bli vurdert?

Tenkte jeg kunne ha en liten vurderingsrunde, jeg. Bare skriv bloggadressen din i en kommentar, så trekker jeg ut et par stykker i morgen og vurderer de!

Jeg synes jo egentlig det er veldig gøy å vurdere blogger, bare glemmer helt at jeg kan gjøre det, haha. Derfor skal dere ikke se bort i fra at jeg snart gjør det igjen; så ikke fortvil om du ikke blir trukket ut.


Nå skal jeg gjøre ferdig en engelskfremføring, som skal fremføres i morgen. Woho..... Også blir det Grey's og druer etterpå. Herlig! Er vel egentlig barnevakt også, men jeg tror alle sover, så det er relativt stille. Veldig deilig, nesten som å være hjemme alene. Er i hvert fall så nærme jeg kommer å være hjemme alene, det skjer jo aldri i det fulle huset her.. Ha en strålende kveld, dere!!


Vil du bli vurdert?

OUTFIT: fall


skjerf fra Only topp fra Cubus jakke fra Forever 21 bukse fra Bik Bok wedges fra DNA ring fra Buksen

I dag hadde vi ukens korteste skoledag. Ikke at jeg merker så stor forskjell, er fortsatt like trøtt dessverre. Heldigvis så slapp jeg å ta bussen hjem i dag da. Det må være dagens høydepunkt! Bussene er jo så fulle at det er ikke måte på, når vi skal til og fra skolen.

Nå skal jeg bruke min siste energi på å sykle. Jeg skal faktisk trene! Er stolt jeg! Har ikke jogget eller syklet på så lenge jeg kan huske, fordi jeg er så trøtt om dagen. Har jo vært på fotballen da, men jeg pleier som oftest å trene hver dag. Er nemlig sakte men sikkert på vei tilbake til vanlige rutiner. I går la meg meg faktisk 10 på 11! Det er fremskritt det! I tillegg så har jeg klart å komme tilbake i sunne rutiner i matveien også, woho. Dette lover bra!


Where flowers bloom so does hope
Photos_Private

Ååh, savner det fine sommerværet. Varmen, de fine fargene. Blomstene som blomstret opp!! Disse bildene tok jeg da jeg var i Danmark, en solfylt dag i sommer. Jeg skulle virkelig ikke ønske høsten kom så fort. Nå venter det bare kaldere tider, tider som jeg virkelig ikke liker. Hater at jeg er en frysepine, haha.Hva synes du om bildene?
Flere som allerede savner sommeren?

OUTFIT: regnværsdag
genser fra Bik Bok bukse fra Gina Trioct wedges fra DNA smykke fra Gina Tricot ring fra Buksen


Nå er jeg hos Susanne, og vi skal bare chillen. Det er ikke ofte jeg er sosial i ukedagene, haha. Men ja, dette var dagens antrekk, og jeg runder av her. Blogger mer senere, har begynt et nytt og bedre liv i dag, skjønner dere, så da skal jeg tilbake til normale bloggerutiner!! Det blir bra :-)


Likte dere antrekket?

Last night's OUTFIT: black & white


topp fra Bik Bok skjørt fra Forever 21 ring og øredobber fra H&M

Ikke verdens beste bakgrunn, men dere ser jo antrekket, så det får holde. Var jo som sagt i bursdagen til Martine i går, og det var "Black & White Party". Rakk dessverre ikke å blogge før jeg dro i går, fordi jeg atter en gang hadde dårlig tid. Bursdagen var i hvertfall veldig gøy!


Jacuzzi night

Jeg rakk ikke å blogge mer før jeg dro i går, for hadde veeldig dårlig tid.. Jeg og flere fra klassen ++ var som sagt hos Marius i går. Først så lagde vi pizza, og spiste det, så var det rett opp jacuzzien. Utrolig deilig! Satt der i sikkert flere timer. Litt trangt da, haha. Senere på kvelden så ble det film og godis. Så en vellykket og koselig kveld!! Må gjentas :-D


Meg, Trude, Susanne og Madelen


Sigurd, Petter, Jonas og Silje Veronica
Flinke kokker!


Fine Trude!


Susanne, meg, Anja og Madelen
Finn fem feil! I hvert fall 1...
Jacuzziii!
Jeg har dessverre vært barnevakt for småsøsknenemine siden halv 8 i morges. Jeg som endelig skulle få litt søvn når helgen kom, woho.. Er helt død nå, og jeg skal liksom i bursdag i kveld. Må se til å bli litt mer våken. Men er ikke så lett med to små propeller som løper rundt og bare gjør alt de ikke skal. Jeg får vel gå tilbake til barnevaktjobben nå, og håpe på at jeg snart får melding om at mamma og pappa er på vei hjem igjen. Vi blogges senere!!


Hva gjorde du i går?

Endelig helg!

Da var endelig den etterlengtede helgen her! Er så sliten etter en lang skoleuke, mest på grunn av for lite søvn. Så fra mandagen av så har jeg laget leggetid for meg selv, haha. Jeg har sett veldig frem til denne helgen, for i kveld blir det Jacuzzi og pizza med mange fine folk fra den nye klassen, hos Marius. Blir nok veldig koselig! Og for noen dager siden så ble Martine 16, så i morgen skal det feires med en super bursdagsfest. Black and white party - så det blir gøy!

Også er det en ting jeg har glemt å fortelle; jeg sa jo at jeg trengte 600 kr veldig raskt, og det var fordi jeg egentlig skulle vært i Bergen og besøkt tante Anne denne helgen. Men på grunn av bursdagsfeiringen og litt andre ting, så tok jeg heller og booket om flybillettene til neste helg. Dette kostet altså 600 kr. Så nei, det var ikke noe farlig, haha.

Klassen min, 1stc, er forresten verdens supreste klasse, om jeg ikke har sagt det før. Bare see;
Nå skal jeg ordne meg litt til etterpå, finne klær osv. Også blir det nok outfit om jeg rekker før jeg reiser. Vi blogges! Ha en super fredag videre :)


Hva skal du i helgen?

Lillebror på leverposteiboksen - STEM

Nå er Stabburets leverpostei på jakt etter en ny leverpostei-unge, og da har vi selvfølgelig meldt på lillebror Emil. Han har jo verdens søteste glis! Så det hadde vært supert om dere ville hjulpet til og stemt på han. Vi kan jo inngå en deal; den som stemmer og kommenterer at de har stemt, får en kommentar tilbake. Sounds good?

STEM HER, eller trykk på bildet under!

Her er bildet vi konkurrerer med. Er han ikke skjønn?Kampen i kveld gikk helt greit. Det kunne gått mye bedre, men endte til slutt med 1-1. Nå har jeg spist litt mat, så skal jeg dusje, gjøre klart ting til morgendagen, og hoppe i seng. Før 12!!!! Det er planen, er dessverre ikke alltid like lett..Har du stemt på Emil som den nye leverpostei-ungen? husk at jeg kommenterer tilbake om dere har stemt!

OUTFIT: printed top
topp fra Monki jakke fra Forever 21 bukse fra Gina Tricot ransel fra KappAhl ring fra Danmark wedges fra DNA


Nå har jeg endelig fått energien tilbake etter en lang skoledag. Sluttet heldigvis halv 2 i dag, det var deilig!! Nå ser jeg på Home and Away, så skal jeg kose meg med litt husvask, før det blir kamp mot Bamble senere. Det gleder jeg meg til! Så vi blogges senere, og da mener jeg det. Hehe, skal ikke være like dårlig blogger som i går. Var nemlig helt død da, og orket ikke å prioritere bloggen. Selv om jeg ikke husker hva fornuftig jeg egentlig gjorde..

 

OUTFIT: owl necklace


genser fra Gina Tricot buske fra Bik Bok smykke fra Danmark veske fra Bagorama wedges fra DNA

Nå har jeg klart å bruke to timer eller noe på dette innlegget. Altså har ikke lastet opp bilder i to timer, men har klart å surre med alt annet enn å poste innlegget. Som facebook, facebook, lese blogger og facebook. Interessant liv, ja! Sånn går no dagan! Tulla, men jeg gjør seriøst ingenting, også er plutselig klokken 12 om kvelden og jeg får under 6 timers søvn før det er opp på skolen igjen. Ikkje braa!

Forresten så var det lillebroren min som tok bildene i dag. Med en brekt arm! Hoho, verdens snilleste bror ofrer alt for meg. Neida, han ble vel lettere sagt tvunget, men det gikk så bra, så. Jeg fikk jo bildene mine, og han fikk seg en god latter da jeg fant ut at han ikke hadde kameraet på høykant....:


Nei, det er ikke meg, det er den rare tvillingen min..

Den lille sorte

Det nærmer seg høst, og litt mørkere tider (dessverre), og det betyr at i hvert fall jeg begynner å legge alle søte sommerkjoler med blomster på, bakerst i skapet igjen. Da er det frem med andre kjoler! Som for eksempel "den lille sorte" - alltid en klassiker. Jeg fant noen fine svarte kjoler på nelly.com, og selv om jeg har flere svarte kjoler selv, så kunne jeg gjerne tenkt meg noen av disse også!
Alle kjolene er fra nelly.com

 
Jeg likte spesielt godt den første kjolen, med blå diamant. Det var bare ett eller annet med den, som gjorde at jeg forelsket meg helt!

 

Hva synes du om "den lille sorte"?
Likte du noen av disse kjolene?

OUTFIT: backpack
bluse fra H&M shorts fra Bik Bok ransel fra KappAhl ring fra Forever 21 sko fra Toms

I dag ble det den nye ranselen min. Liker den mer og mer! Egentlig ganske kjekk når jeg tenker meg om. Blir nok brukt mer fremover! I dag fikk vi små søte bærbare pc'er på skolen. Det liker vi!! De skal visst være veldig bra, så da satser vi på det. Forresten, sorry for at jeg blogger så sent hver dag, men jeg er liksom ikke hjemme før nærmere 4, og da må jeg bare sette meg ned å se Home and Away og spise, for jeg er så sliten. Sånn får det bare bli. Prøver jo så godt jeg kan!


Verdens fineste jakke!

Jeg fant akkurat verdens fineste jakke på nelly.com. Bare se!!


Jakken er fra nelly.com, i merket RUT M.FL., og koster kr 899

Den røk akkurat til topps på ønskelisten min nå. Tenk så fin når det blir litt kaldere i luften! Liker spesielt godt pelsen i hetta. Når en høst-/vinterjakke har pels på hetta, da er den perfekt!! Vet faktisk ikke hvilken farge jeg liker best. Begge er fine på hver sin måte. Ikke at jeg trenger å bestemme meg nå; kommer nok aldri til å ende opp med å eie den...


Hva synes du om jakken?
Hvilken farge likte du best?

OUTFIT: oversized
genser fra H&M topp fra Bik Bok shorts fra Only smykker fra H&M wedges fra DNA

Uff, jeg er så trøtt og sliten, dagen i dag har vært så lang! Det er nok fordi jeg stod opp TO TIMER for tidlig. Vekkerklokken lurte meg, og var for trøtt til å skjønne hva klokken var. Fant det ikke ut før jeg hadde sminket meg og rettet håret... Det sier litt om hvor i koma jeg er om morgenen! Så nå må jeg skaffe meg litt energi, for etterpå er det fotballkamp!!

Forresten så må dere huske å ta en titt innom salgsbloggen min; http://ltamaliesalg.blogg.no - og husk at det kommer mer, må bare rekke å få fikset på bildene!

Og forresten igjen; jeg endte opp med "ny" sveis i dag. Ble verken flette eller luggen bak øret, som dere ser på bildene. Tok liksom luggen litt bak med hårpynten. Klarte ikke å bestemme meg, siden så og si like mange mente flette, som luggen bak øret, da jeg spurte dere i går, haha.


SALGSBLOGGEN ER ÅPNET

Jeg hadde planlagt å blogge masse i dag, men jeg har holdt på med salgsbloggen siden 2-3-tiden i dag, og ble endelig ferdig nå. Følte jeg måtte prioritere den når jeg først hadde tid! Jeg har nå lagt ut litt overdeler, kjoler og tunikaer + en ballkjole til salgs, men jeg har fortsatt masse mer og selge, som klær, vesker og smykker. Har til og med tatt bilder av det, men rekker ikke å poste det i dag. Så det er bare å følge med de nærmeste dagene.

Linken er: http://ltamaliesalg.blogg.no

Som jeg har skrevet før, så har jeg veldig vanskelig for å selge ting, så det er ikke så masse der nå. Men jeg skal bare få meg selv til å skjønne at når jeg selger ting, så kan jeg jo kjøpe nytt. Så jeg har en plan om at salgsbloggen skal bli brukt masse fremover. Så det er bare å følge med, og jeg skal selvfølgelig si ifra hver gang det kommer noe nytt der.

Da gjenstår det bare å si at jeg håper noen av dere er interesserte i det som er lagt ut for salg, for jeg trenger virkelig alle penger jeg kan få akkurat nå! En liten smakebit under her :)
Skal du sjekke ut salgsbloggen?

FLETTE ELLER LUGGEN BAK ØRET?

Hei, søte lesere!! Jeg lurer på en liten ting; hva synes dere jeg kler best av flette i luggen eller luggen bak øret? Jeg klarer nemlig ikke å bestemme meg selv, og kunne trengt noen andres synspunkt. I tillegg så skal vi ta klassebilde/portrettbilde på skolen i morgen, og jeg aner ikke om jeg skal ha det ene eller det andre.

Så derfor lurer jeg på hva dere synes jeg kler best!

FLETTE

eller

LUGGEN BAK ØRET?

Så hva synes du; flette eller luggen bak øret?
- jeg kommenterer tilbake

SALGSBLOGG??

Dere har lenge spurt om jeg kan selge klær/opprette en salgsblogg, og nå vurderer jeg det. Jeg har veldig vanskelig for å kvitte meg med klær og tilbehør, så dette kan bli vanskelig for meg, haha. Neida, men jeg har faktisk funnet frem ganske masse jeg kan selge nå, både brukt og ubrukt.

Så da lurer jeg bare på om dere fortsatt er interessert i en salgsblogg? Og nei; jeg gjør det ikke for å herme etter andre, jeg gjør det rett og slett fordi jeg det oppstod en liten pengekrise i dag, og jeg trenger 600 kr umiddelbart. Det kan jeg fortelle om senere, er ikke noe farlig altså. Så om dere er interessert, prøver å jeg å få det igang allerede i morgen!Nå drar jeg opp til Silje Veronica, også drar vi videre til Susanne etterpå. Blir nok en veldig koselig kveld. Lenge sidne vi tre har vært sammen nå!

 

ER DERE INTERESSERT I SALGSBLOGG?

OUTFIT: simple
genser og bukse fra Bik Bok smykke fra Gina Tricot ring, øredobber og veske fra H&M sko fra DNA
 

I dag ble det sent før dere hørte noe fra meg, men det er fordi jeg ikke var hjemme fra skolen før i 5-6 tiden. Var ikke på skolen helt til da altså, men siden vi ungdommer over 16 i Porsgrunn får lov til å stemme under kommunevalget i år, så var vi nede i byen de to siste timene i dag og fikk masse info ang. det. De 310 første som kom til byen fikk gratisbillett til filmen "Få meg på, for faen", som de viste på kinoen kvart over 3. Så de fleste jentene i klassen fikk det, og vi så filmen.

Jeg hadde trodd den skulle være bedre, ble litt skuffet. Den var litt spesiell, haha! Men til tider faktisk veldig morsom!! Umulig å ikke le et par ganger der. Så den er sånn halvveis verdt å se, men jeg er glad jeg ikke betalte penger for det, for da hadde jeg angret litt. Men en opplevelse, det var det, haha.

Nå skal jeg ut og finne på noe med Silje Veronica. Dere må ha en super fredagskveld videre, så blogges vi kanskje senere i kveld!!


Likte du antrekket?
Skal du se filmen? 

OUTFIT: leather and feather


jakke/topp fra Sævik bukse fra Bik Bok ringer fra Modeca smykke fra H&M sko fra Toms


Jeg fant akkurat ut at jeg ser kjempekort ut i den buksa. Jeg er egentlig ikke så kort som det ser ut som på bildene, håper jeg... Så jeg må nok skaffe meg flere sko med høye heler, for det her så helt på trynet ut. Håper det bare var bildene!!

Jeg holdt forresten på å renne vekk når jeg stod ute og tok bildene. Sola stekte i ryggen! Hadde det ikke vært for at jeg skal helt til Ulefoss for å spille kamp nå, så hadde jeg nok ligget ute og stekt meg. Menmen, ferien er over - tilbake til virkeligheten. Nå gleder jeg meg i hvert fall til kamp! Tror jeg kommer hjem litt sent i kveld, siden det er så langt å kjøre, men jeg skal prøve så godt jeg kan og blogge da!
Høstens vesker

I det siste har det kommet utrolig mange fine vesker ut i butikkene! Jeg som bruker veske så og si hver dag, noe som gjør det vanskelig å gå inn i en klesbutikk osv, uten å finne en veske jeg liker, og gjerne skulle kjøpt. En veske kan jo gjøre såå masse med et antrekk, så jeg liker veldig godt vesker med spesielle detaljer osv. Selv om jeg også liker helt enkle vesker, som passer til alt. Det er et must!

Jeg samlet akkurat sammen mange av veskene som er ute i butikkene nå, i en kollasj, så her er i hvert fall mine favoritter! Og dere ser nok at jeg liker spesielt godt vesker med en slik lås på.


Veskene er fra Lindex, Accessorize, Monki og Gina Tricot

De har også flere fine vesker på H&M og Bik Bok, men disse tok jeg ikke med nå.


Pleier du å bruke veske?
Likte du noen av disse? - jeg kommenterer tilbake!

Sjekk ut..

Jeg anbefaler dere å sjekke ut bloggen; http://iensalg.blogg.no/. Det er Emilie, ei jente her i nærområdet som har opprettet en salgsblogg, hvor hun først og fremst selger klær. Hun selger masse fint, både kjoler, underdeler og overdeler, som er både litt brukt og ubrukt. Så ta en titt innom!

Dette skriver hun om bloggen:

Hei, jeg heter Emilie Nordstrøm, 15 år og fra Porsgrunn. Grunnen til at jeg opprettet denne bloggen er på grunn av at jeg har masse klær jeg ikke bruker, ikke trenger, og heller aldri har brukt. Ved spørsmål ta kontakt på 9emilie@live.no


Noen favoritter som hun selger:


Bilder lånt fra http://iensalg.blogg.no/Også var det mitt sykt interessante liv... Haha, nå skal jeg dusje, etter en deilig fotballtrening. Så skal jeg bare slappe av resten av kvelden og se et opptak av Private Practice med mamma, før jeg skal prøve å ta tidlig kvelden, siden jeg må opp kl 6 i morgen, woho..


Skal du sjekke ut salgsbloggen?
Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: first day of school
topp fra Monki bolero fra Only bukse fra Bik Bok veske fra H&M ringer fra Modeca sko fra Din Sko

Siden det var første skoledag, så ble det ny bukse og favorittbolero i dag. For øyeblikket så er boleroen favoritten klesskapet mitt. Den har så fine farger, den har blomstermønster, og er så "høst". Perfekt!

Nå skal jeg spise litt, før jeg drar på fotballtrening. Ha en fin onsdag videre!


Likte du antrekket?

Første skoledag

Da var første skoledag på videregående over, og det gikk faktisk veldig bra. Jeg er veldig fornøyd med klassen, kom faktisk i samme klasse som mine to bestevenner + mange andre venner og bekjente. Så det lover bra! Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg gruet meg så i går, haha. Vi begynner til og med klokken 10 hver mandag og tirsdag, utrolig deilig! Da gjenstår det egentlig bare å se hvordan en normal skoledag blir da, for det er jo i morgen. Dessverre så begynner vi klokken 8 i morgen, ikke fullt så gøy, men må jo bare venne meg til det.

Nå ser jeg faktisk frem til å komme tilbake igjen til vanlige rutiner, som skole, trening, fritid, helger osv. Ikke missforstå meg; det er jo utrolig deilig med ferie, men nå har vi hatt det så lenge at det er deilig å komme tilbake til normal hverdag, og se alle folk igjen, og spesielt det å bli kjent med nye. Men tro meg; om noen uker så mener jeg vel kanskje ikke det samme, da skulle jeg vel ønske det var ferie igjen, hehe.
Nå skal jeg se opptak av Private Practice, før jeg skal tvinge mamma (neida, spørre pent) til å ta outfitbilder av meg. Første skoledag outfit liksom!!! Neida, tulla. Også er det fotballtrening i kveld, det blir bra - hvis det ikke regner da. Så vi blogges!!


Flere som begynte på skolen i dag?

Dagens innkjøp

I byen i dag så kjøpte jeg bare ting jeg trengte, nesten i hvert fall. Fikk tak i det jeg skulle + litt til. Bukser hadde jeg jo nesten ikke, og genseren har jeg siklet på siden jeg kjøpte den samme i hvit da jeg var på Sotra. Og da jeg kjøpte to bukser på Bik Bok så kunne jeg velge to overdeler til 398 kr, og da tok jeg selvfølgelig den genseren + en kul topp.

Jeg fikk også kjøpt skoleveske, OG sekk. Det var ikke planen, men jeg synes sekken var så "stygg-kul" at jeg bare måtte ha den. Kan bli litt kul til diverse antrekk. Også fikk jeg kjøpt litt skoleting osv.


Genser fra Bik Bok, kr 249


Skjerf fra Only, kr 140


Veldig kult sammen!


Topp fra Bik Bok, kr 149


Bukse fra Bik Bok, kr 499


Bukse fra Bik Bok, kr 299


Sekk/Ransel fra KappAhl, kr 279


Veske fra H&M, kr 149


Diverse skoleting fra Nille og Ark


Diverse nødvendige ting fra Cubus og H&M


Denne skal jeg teste ut i kveld, også tenkte jeg å skrive hva jeg synes om den senere. Håper den gir resultat, for jeg har utrolig svake negler!


Nå er det Grey's Anatomy, og etter det så må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, og dessverre legge på sengetøy (hater det), før jeg prøver og ikke legge meg alt for sent. Det er jo faktisk første skoledag på vgs i morgen! Vet ikke om jeg gruer meg eller gleder meg, jeg.. Satser på at det blir bra!


Likte du innkjøpene?
Flere som begynner på skolen i morgen?

OUTFIT: transparent top
topp fra Sævik shorts fra Only veske fra Pacsun smykker fra H&M sko fra Lindex


Jeg fikk kjøpt masse i byen i dag, både bukser, overdeler, skoleting osv. Så etterpå kommer det innkjøp. Jeg skal bare legge lillebror først, for jeg er barnevakt. Så skal jeg ta bilder av alle innkjøpene, og så blogge. Men nå maser han om å bli lagt, noe som sjeldent skjer, så jeg får vel høre på han da. Vi blogges etterpå!!

Bytur med mamma

I dag er det siste feriedag, før skolestart i morgen. Så jeg ville bare si at jeg nå drar til byen med mamma, for jeg har ganske masse skoleting som må fikses + at jeg trenger bukser. Har faktisk ingen bukser, liksom normale dongeribukser, som jeg liker, og siden det nærmer seg høst og kaldere tider, burde jeg skaffe meg noen. Men nå roper mamma, så jeg må løpe.

Vi blogges senere, kommer nok outfit og kanskje innkjøp osv. Så stay tuned! Ha en fin dag, dere!

Hva skal du i dag?


En super dag på Tusenfryd!

Jeg kom hjem fra Tusenfryd for rundt en times tid siden, har akkurat tatt en deilig dusj og spist litt kveldsmat. Er helt utslitt etter en super dag! Jeg har ikke tellingen på hvor mange karuseller/berg-og-dalbaner jeg har tatt i dag. Vi tok i hvert fall Speed Monster rundt 10 ganger. Det var nemlig ingen kø noen steder. Noe som var utrolig deilig, men også endte opp i litt kvalme etter hvert, hehe.

Jeg dro med Silje Veronica, Susanne, Asandra og Catharina, så det ble en ordentlig jentetur! Jeg får virkelig ikke sagt hvor heldige vi var med hvor lite folk det var. Har aldri opplevd å ikke stå i kø på Tusenfryd før. Det var i hvert fall veldig gøy!


Bilder fra weheartit.com

Nå tar jeg nok snart kvelden, trenger virkelig litt søvn nå. Har ikke sovet "ordentlig" på lenge nå, og det er jo skolestart på onsdag, så jeg prøver i hvert fall litt på å få døgnrytmen tilbake.

 

Så dere må ha en god natt, alle sammen♥


Tusenfryd!!

Nå går turen til Tusenfryd sammen med en fin gjeng med jenter. En fin avslutning på ferien! Så dere må ha en super dag, så blogges vi nok når jeg kommer hjem i kveld :)

Flere som har vært på Tusenfryd i sommer?


Straffekonk..

Da var cupen over, og vi kom faktisk helt til finalen i b-sluttspill. Vi tapte dessverre på straffekonk, etter ekstraomganger og alt. Veldig surt.. Da vi spilte semifinale tidligere i dag, så vant vi straffekonken. Ikke hver dag det blir to straffekonker på en dag altså. Utrolig nervepirrende det der!

Nå har jeg akkurat dusjet, og skal bare slappe av litt, før jeg tror jeg skal lage pannekaker til middag. Yummy! Må trå til som storesøster når pappa og broren min ikke er hjemme. Stakkars lillebror brakk armen da han spilte cup i stad, så han er på sykehuset og opererer nå :( Vi får satse på at det blir bra fort, så han snart er tilbake på fotballbanen igjen!!


Meg og Mikkel i Danmark

Dere får ha en fin søndag videre, så blogges vi senere! Nå må jeg løpe ned og kokkelere litt!


Hva gjør du i dag?

Koselig kveld!

Nok en travel, men utrolig koselig dag! Da vi kom hjem fra cupen tidligere i kveld, måtte jeg dusje og fikse meg, før jeg dro ut og spiste på Lektern i Brevik. Utrolig koselig med slike sene sommerkvelder ute! Derfor jeg rakk dessverre ikke å blogge før jeg dro. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og gjøre meg klar for morgendagens kamp.

Og forresten; husk at jeg lovet at bloggingen blir bedre når ferien tar slutt. Får seriøst sykt dårlig samvittighet når jeg bare blogger dritt et par ganger om dagen. Men når det er cup på dagen, og andre ting på kvelden, så er jeg ikke så mye hjemme, og rekker heller ikke å forhåndslage innlegg, fordi jeg er så trøtt om kvelden. Men når ferien tar slutt så får jeg mer rutine på ting, og da blir det masse tid til all bloggingen jeg har klart! Uff, runder av her før det blir enda kjedeligere, jeg.. GOD NATT søte dere♥


Bildet er tatt i høst

Drar på cup

Nå drar jeg på cup igjen, skal spille to kamper i dag, så jeg er ikke hjemme før i kveld. Har egentlig veldig dårlig tid, fant jeg akkurat ut, så dette blir et "hei, hadet-innlegg".  Hater det, men som jeg har sagt, så er dette en travel helg med cup. Så dere må ha en super lørdag videre, så blogges vi senere i dag!


Bilde fra Dana


Hva skal du i dag?

Så lite tid..

Jeg får virkelig unnskylde, men jeg hadde faktisk gjort klart et innlegg i dag tidlig, også stresset jeg så at jeg glemte å poste det før jeg dro. For i dag har jeg spilt cup, Sparebank 1 Telemarkscup nede i Porsgrunn. Vi tapte dagens kamp, hadde egentlig ikke regnet med noe annet, men satser på to bedre kamper i morgen!

Jeg kom akkurat hjem, så da grep jeg første sjansen til å blogge. Hadde selvfølgelig ikke glemt bloggen! Ferien går jo mot slutt, og jeg har faktisk masse planer de neste dagene, men jeg prøver så godt jeg kan - det skal dere vite! Har faktisk så masse å blogge om for tiden, at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Så blogglysten er på topp, men det er bare at jeg har ikke hatt tid. Apropos masse å blogge om; jeg fikk alle bildene fra Dana Cup i stad, så jeg skal få sett gjennom de senere, og blogge om de så fort som mulig! Lover :-)

Siden dette ble et litt random innlegg, så slenger jeg med et random lagbilde fra Dana, woho!
Nå skal jeg spise grillmat, og etterpå skal jeg henge med Susanne og Silje Veronica♥ Ha en super kveld verdens beste lesere!


Hva skal du i kveld?

OUTFIT: a summer day

I dag stod jeg tidlig opp og stekte meg i solen (ja, jeg er litt solbrent i ansiktet..), før jeg møtte Silje og vi gikk til Brevik og kjøpte is. Veldig koselig!! Siden sommerværet kom tilbake igjen, så måtte jo det nytes med både is og sommerklær, så her er dagens outfit: 


topp fra Monki shorts fra Only smykker fra H&M sko fra Lindex

Nå har jeg dødsdårlig tid, for jeg skal på fotballtrening om 10 min, og er ikke klar. Skal bli deilig med trening igjen, selv om jeg fortsatt er forkjølet. Men må i dag, siden det er cup i morgen, woho! Men ja, måtte bare gi en lyd ifra meg, så jeg ikke ble verdens dårligste blogger liksom!


Liker du antrekket?

Ny ghd - overlykkelig!

Husker dere jeg fortalte at min kjære ghd-rettetang døde for noen måneder siden? I hvert fall, det ble et brudd i den, eller noe slikt, og jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre! Jeg er avhengig av rettetang, bruker det så og si hver dag. Ghd er den beste rettetangen jeg vet om, så jeg hadde ingen plan om å finne en annen til en rimeligere pris da dette skjedde. Ghd eller ingenting!

Jeg sendte mail til feeluniqe (hvor jeg kjøpte den fra), om hva som hadde skjedd. Noen dager senere fikk jeg svar om at de beklaget så mye, og at jeg skulle sende rettetangen tilbake. Så skulle de sende meg en helt ny. Jeg var overlykkelig da jeg fikk dette svaret. Rettetangen ble sendt tilbake, og jeg ventet og ventet. Og i dag kom dagen; en splitter ny ghd kom i posten! Love it!Og om dere skulle lure på hvordan jeg har overlevd uten, så har min snille mamma lånt meg hennes ghd siden dagen min ble ødelagt. Så jeg tror hun ble ganske så glad når den kom i posten i dag også, for da kunne hun få sin egen for seg selv igjen.

Jeg har i hvert fall opplevd veldig bra service med feeluniqe. Så det skal de ha! Dere skulle bare visst hvor lykkelig jeg er nå! This made my day :-)Pleier du å rette håret?
Har du ghd, eller har du prøvd det?