OUTFIT 270813

topp fra Forever 21 jakke fra H&M bukse fra Bik Bok veske fra H&M sko converse smykker div fra USA

Fra nå av er tirsdager min favoritt! Vi starter kl 10 og er ferdig halv 2, alstå bare fire skoletimer. Da jeg kom hjem var jo klokken bare 2! Lillesøster tok outfitbilder av meg før jeg dro ned og tok sol og trente på Oasen. Deilig å få det unnagjort tidlig! Må prøve å få litt farge før jeg skal til Spania med klassen neste uke, også må jeg begynne å trene igjen etter å ha vært alt for lat og spist alt for mye dritt i USA og i sommer. Forhåpentligvis tar det ikke så lenge før jeg er back in shape.

Nå er lekser unnagjort, så resten av kvelden går til Prison Break. Begynte å se på søndag, er allerede halvveis i sesong 1 og er helt oppslukt! Vi blogges senere :-) Btw sorry for skrivefeil, men jeg norsken er ikke på topp etter et år med engelsk...

 

Likte du antrekket?

I'm back

Jeg har lenge tenkt på å begynne å blogge igjen. Så jeg tenkte at når skolen starter opp igjen, skal jeg også prøve å begynne å blogge litt igjen. Jeg startet siste året på videregående denne uken, og er allerede lei. Litt i hvert fall. Men jeg gleder meg til russetiden da! Tror ikke dette året blir så ille som jeg føler akkurat nå, er nok bare savnet etter amerikansk high school som får meg til å hate norsk skole. Alt var så mye lettere og bedre der. Men det går seg nok til, selv om ingenting kan måles med den amerikanske skolen, og hvor lett det var.

Siste innlegget jeg skrev var i grunn veldig deprimerende, men det går mye bedre med meg nå, selv om jeg savner USA hver dag, og mitt amerikanske liv er i tankene mine hele tiden. Det hjalp å jobbe i sommer for å få tankene over på noe annet. jeg jobbet på et sykehjem for demente, noe som jeg likte veldig godt. I morgen starter jeg i ny jobb!! Var på intervju på mandag, fikk jobben på tirsdag og opplæring i morgen! Jeg skal jobbe på Glitter (Brotorvet) så det gleder jeg meg veldig til. Er nok midt i blinken for meg som elsker stæsj og smykker og slikt, og alltid har hatt lyst til å jobbe i butikk. 

Det blir nok en spørsmålsrunde om ikke så alt for lenge om det er interessant, da om livet mitt som utvekslingsstudent. I tillegg så blir det nok etter hvert postet en del bilder fra året mitt i Tennessee som jeg ikke fikk postet da jeg var der. For jeg var jo ikke en veldig flink blogger siden jeg var så opptatt hele tiden. Men jeg har masse jeg har lyst til å vise og fortelle dere. Da satser vi på at dette blir bra, og så får jeg komme meg i seng for jeg har en laang dag i morgen.


broren min og meg i Danmark forrige uke.

God natt!