PHOTOS: "hippieshoot" - de siste bildene

Her kommer den siste delen av bildene av meg fra "hippieshooten". Til helgen blir det ny photoshoot, så det blir spennende!Hva synes du om bildene?
Ble dette for masse?

OUTFIT: favorittsmykke

I dag jeg jeg for noe veldig enkelt og behaglig. Og pyntet opp med masse tilbehør, som mitt favorittsmykke!

blondegenser fra Forever 21 topp fra Bik Bok buksetights fra Cubus boots fra Din Sko hårpynt fra Gina Tricot smykke fra H&M ring fra Forever 21 og diverse armbånd

Nå må jeg løpe, men stay tuned, for senere kommer resten av "hippieshoot"-bildene!!

Hva synes du om antrekket?
Likte du smykket?

TREND: paljetter - HOT OR NOT?

Denne høsten er paljettene tilbake igjen, på klær, sko, vesker osv. Det å mikse forskjellig stoffer er veldig inn, og en av disse stoffene kan for eksempel være paljetter. Jeg selv synes det blir alt for masse til tider, og foretrekker heller en liten pyntejakke, vest, veske osv. For å piffe opp et antrekk. Men et sted går grensen, for meg i hvert fall, for det er jo veldig voldsomt også.// polyvore.com

Disse plaggene og tilbehøret synes jeg kan være litt kult, men selvfølgelig ikke sammen. Og det er ikke fint med paljetter fra topp til tå. Det blir rett og slett for masse! Men ikke misforstå, noe kan være kult også.

Hva synes du om klær og tilbehør med paljetter?
HOT OR NOT?

SJOKOLADEAVSTEMNING

Jeg har funnet frem noen av mine fravorittsjokolader, og nå lurer jeg på om noen av disse er favoritten deres! Og om favoritten ikke er her, så kan dere jo si hvem av disse dere liker best. Så det blir en sjokoladeavstemning!


// bilder fra google.no

Min favoritt for øyeblikket må nok bli Bounty, men så er jo klassikeren Melkesjokolade fra Freia en veldig god kandidat!

Hvilken av disse sjokoladene liker du best?
Er en av disse favoritten din?

Ny photoshoot - HJELP

Susanne og jeg har tenkt til å ha en ny amatørphotoshoot til helgen, siden så mange ville at jeg skulle ha flere. Også syns vi selvfølgelig at det er kjempegøy selv! Vi har lyst til å fortsette med dette, hvis dere vil fortsette å se, selvfølgelig. Vi har hatt "høstshoot" og "hippieshoot", så da spør vi dere:

HVA SKAL VÆRE TEMA FOR NESTE PHOTOSHOOT?

Den/de som komme med det forslaget vi bruket, vil selvfølgelig få æren av dette på bloggen! Så det er bare å komme med forslag, folkens. Og om vi ikke bruker det denne helgen, så skal vi jo gjøre det flere ganger!


// bilde fra forrige photoshoot

OUTFIT: hippielook

Ble litt inspirert på lørdag jeg, da vi tok disse bildene. Så jeg gikk for "hippielooken" i dag også. Tok en litt enkel versjon uten alle smykkene og bukse istedenfor shorts, for hvis ikke hadde jeg nok fryst i hjel.


Susannes skjorte fra Vero Moda topp fra Bik Bok bukse fra Monki belte fra Gina Tricot boots fra Din Sko

Hva synes du om antrekket?
Liker du "hippielooken"?

SMINKEVIDEO: sotede øyne

Dette er min første sminkevideo, så jeg håper det ikke gikk alt for dårlig. Jeg viser en enkel måte på hvordan man sminker sotede øyne. Jeg redigert videoen til kl 2 i natt, så jeg håper det ble bra. Enjoy!

 

Som sagt så brukte jeg noen ganske lyse farger, så hvis du skal pynte deg, anbefaler jeg mørkere.


Her er fargene jeg brukte:


Ble du inspirert av videoen min?
Skal jeg fortsette med slike videoer?

AT THE MOMENT

Akkurat nå sitter jeg og redigerer en sminkevideo som kommer i morgen. Jeg er også på facebook, hører på musikk og er på msn, samtidig som jeg spiser et eple. Det å legge seg, ligger langt frem i tid, for først må jeg lese 5 kaptitler i en bok i engelsken..


Så følg med i morgen, da kommer det video folkens!

Hva gjør du akkurat nå?

Jeg er med i BLOGG VS BLOGG

.. På bloggen til søte Susanne Bakken! Så hvis du liker bloggen min, så hadde det vært koselig om du ville stemt på meg her:

http://susannebakken.blogg.no/1285698717_blogg_vs_blogg_ble_du.html#comment

Jeg setter veldig stor pris på det kjære lesere! Det hadde vært gøy og vunnet, men jeg har en veldig flink motstander, så jeg får da bare håpe :DVil du stemme på meg?

LIKE OR DISLIKE: crazy tights


Alle er funnet på polyvore.com

En av høstens trender er strømpebukse eller tights med mønster, blonder og lignende. Om det er leopard, blomster, prikker, blonder eller hjerter. Jeg synes det er kjempekult hvis man bruker det riktig. Det kan sprite opp nok så kjedelige klær. Så på min neste shopping skal jeg skaffe meg et par stykker.


LIKE OR DISLIKE?
Eier du en eller flere?

UTVEKSLINGSÅR I USA

Om litt under to år, altså 2. året på videregående, så reiser jeg mest sannsynlig til USA for å bo der i ett år. Dette bestemte jeg meg for, for flere år siden da tante Anne gjorde det samme. Siden det, har jeg tenkt på dette, men fikk det ikke virkelig avklart før i sommer, da jeg var i USA for første gang. Jeg hadde en så bra opplevelse der, at nå klarer jeg ikke å vente til jeg skal bo der i et helt år!

Jeg har hørt masse om hva tante Anne opplevde, og for henne var det, det beste året i hennes liv. Hun angrer ikke et sekund! Jeg fikk jo oppleve utrolig masse på ufattelig kort tid da jeg var i USA i sommer. Jeg fikk på en måte en mini-versjon av litt av det tante Anne opplevde, sammen med bestevenninnen hennes der borte; Veronica. Så tanken på å kanskje få oppleve noe liknende i et helt år selv, er nesten uvirkelig. Men dette skal bli virkelig, håper jeg!

Det å bo i et helt annet land, med en helt ny vertsfamilie og kanskje med vertssøsken. Lære en ny kultur og oppleve nye ting. Og å gå på high school, det er en stor drøm. Jeg vet ikke hvorfor, men har alltid elsket high school-filmer/serier osv. Det ser så utrolig gøy ut! Selvfølgelig er det ikke alltid slik som det er på film, faktisk har jeg hørt at det er enda bedre! Så det å reise som utvekslingsstudent til et annet land med en helt ny kultur, det er noe jeg har virkelig lyst til.

Så nå går jeg bare å venter på at det skal bli 2. året på videregående, og jeg mest sannsynlig kan reise. Uff, det kribler i fingrene! Dette er drømmen min, leve det amerikanske liv. Det har det vært så lenge jeg kan huske. Så jeg satser på at den går i oppfyllelse, at alt går bra og at jeg faktisk får reise.

Da jeg kom hjem fra USA i sommer, var noe av det første jeg gjorde, å sjekke ut forskjellig språkreiseselskaper. Ja, jeg vet det var tidlig, men når jeg gleder meg så mye til ting, så bare må jeg gjøre slike ting. Jeg brukte flere timer på å lese blogger folk hadde skrevet om da de var i USA. Utrolig spennende, så dette anbefaler jeg uansett om du tenker på å gjøre dette eller ikke; Les blogger til utvekslingsstudenter! Dette har jeg også tenkt på å gjøre selv, blogge når jeg er "over there".

Nå virket det kanskje som jeg hadde alle fremtidsplaner klare, og at jeg er sikker på at det kommer til å skje. Men det er jeg jo ikke, jeg bare drømmer om dette. Og håper at det en dag blir til virkelighet!

Noen bilder fra i sommer:
Obsessed med det amerikanske flagg eller?
Det hvite hus! Uff, mitt vakre utseende skylles en altfor fuktig luft... Krøllete hår og digg klam hud.

Og tenk hvis dette hadde blitt min hverdag da:

ta skolebussen til ..


.. HIGH SCHOOL!! Omg, my dream!

Da er det egentlig bare å vente da :)

Har du vært utvekslingsstudent eller vil du det?
Kjenner du noen som har gjort det?

Inspirasjon fra Bik Bok

Jeg tittet akkurat innom Bik Bok sin nettside, for å sjekke ut et plagg. Da kom jeg over linken lookbook og tenkte at det kunne være spennende. Og det var det! Jeg falt helt for den nye kolleksjonen 'Grey Garden Collection'. Nydelige klær! Her er en smakebit med inspirasjon.


// http://www.bikbok.com/en/lookbook/GreyGradenAutumnCollection1/#

Hva synes du om kolleksjonen?
Eier du noe av dette?

PHOTOS: "hippieshoot" - together

Da Susanne og jeg var ute og tok hippiebilder i skogen på lørdag, tok vi også noen sammen. Men det ble ikke det beste resultatet da, for jeg skal love at det ikke er lett med selvutløser i skogen, når man ikke har noe sted og sette det. Noen bilder fikk vi til da, så here we go!


Likte at vi var så forskjellige, men samtidig så like. Og det her er utrolig gøy! Å ta slike bilder mener jeg, og i hvert fall å finne på gøye redigeringer. Så da må jeg nesten spørre dere:

Synes du/dere vi skal fortsette med slike photoshooter med forskjellige temaer, eller ville/har dere gått lei?

OUTFIT: red details

Har virkelig falt for skjorter jeg nå, med ruter. Noe du kanskje har merket? Også ikke for å glemme rødt!

skjorte - merket til Miley Cyrus fra Walmart topp fra Bik Bok bukse fra Forever 21 sko fra Din Dko veske fra Pacsun øredobber og ring fra Forever 21 hårpynt fra H&M

Elsker skjorten, den er så luftig og behagelig. Deilig med det en gang i blandt også! Men nå må jeg løpe, skal møte opp til kamp om tre kvarter..

Hva syns du om antrekket?
Liker du rutete skjorter?

STAY

Det er sikkert mange som har hørt denne sangen før, men jeg ville bare dele den med dere. "Stay" med Miley Cyrus. Den er kjempesøt! Jeg synes den blir bedre og bedre utover, begynnelsen er kanskje litt kjedelig. Men den er kjempefin når den kommer til selve "høydepunktet" i sangen.
Jeg digger det nye albummet hennes!

Miley Cyrus - Stay


Den har ingen musikkvideo, så da ble det med lyrics.

Hva synes du om sangen?
Liker du det nye albummet til Miley Cyrus?

LIKE OR DISLIKE: pelsvest

Noe jeg har falt skikkelig for nå, er pelsvest. Selvfølgelig fuskepels! Dyr skal ikke gå utover mote, synes jeg. De piffer opp et antrekk i tillegg til at de varmer godt nå om høsten. Jeg har fått skikkelig inspirasjon når jeg har sett andre med denne pelsvesten, så det må nok bli et av mine neste kjøp. For uheldigvis så eier jeg ingen selv. Eller jeg kan jo gå i skapet til mamma..

Jeg har lyst på en som ser slik ut:// google.no


Nå vil jeg høre din mening!

LIKE OR DISLIKE?
Har du pelsvest?

PHOTOS: "hippieshoot" - Susanne

Susanne og jeg hadde photoshoot i skogen i går, kledd som hippier. Utrolig gøy! Så i går kveld blogget jeg DETTE innlegget med bilder av meg, så her kommer det bilder av Susanne. Enjoy!


Hun er så pen! Jeg digger disse bildene! Og ikke tro jeg er ferdig, for det kommer mer, om dere vil se mer da.

Hva synes du?
Vil dere se mer?

LIKE OR DISLIKE: UGGs

Nå som det går mot kaldere tider, er det på tide å ta frem litt varmere sko. Og siden mange har så forskjellige meninger om vinterskoene UGG's, så vil jeg høre med dere!


// http://www.uggonsale.biz

Jeg må si LIKE. For jeg har slike selv i kamelfarget, og er veldig fornøyd. De varmer godt og jeg synes de er kule, men ikke til joggebukse da..

LIKE OR DISLIKE?
Har du UGGs?

Kontakt meg

Jeg vet ikke om dere har merket det, men jeg har laget en egen e-postadresse til bloggen. For i det siste har jeg fått ganske mange spørsmål i kommentarfeltene, men det blir vanskelig å svare på alt når det blir blandet med alle kommentarene. Derfor opprettet jeg denne, så hvis det er noe du lurer på, eller vil si til meg osv. så er det bare å sende en mail til meg på:

ltamalie@hotmail.com
MIN SMINKEPUNG

Nå skal jeg vise dere innholdet i min sminkepung! Jeg bruker ikke den mest eksklusive merkesminken, jeg bruker som oftest bare sminke som kjøpes i kosmetikkavdelingen på diverse klesbutikker, og er godt fornøyd med dette. Rimelig og bra sminke synes jeg.


Huden:Anti-redness primer fra Loreals Studio Secrets
Erase paste/concealer fra Benefit // fair nr. 1
Mineral Power Powder Foundation fra Maybelline // 3 natural ivory
Mineral Power Bronzer fra Maybelline // sunlight bronze


Mineral Powder Blush fra Maybelline // 10 tapaz rose


Mineral Power Illuminator // pink


Glam Bronze Duo Sun Powder fra Loreal // 101 blonde harmony


Øyene:

Nå som det er høst og disse fargene er inn, bruker jeg for eksempel denne øyeskyggen fra Maybelline.
Min favoritt øyeskygge! Bruker en blanding av flere farger så og si hver dag. Shady Lady vol. 2 fra the Balm.


Sotet øyne bruker jeg som regel når jeg skal pynte meg. Smokin' eyes fra Benefit.


False Lash Effect mascara fra MaxFactor // black
Brow & Duo Eye Shadow fra Loreal // blondes. Bruker nr. 1 på brynene og skyggene bruker jeg av og til


Koster:

Kost av geitehår fra I.D bare minerals. Love it!
Koster til Mineralsminken.Nå skal jeg lage sminkevideo hvor jeg bruker denne sminken. Denne blir nok ferdigredigert i løpet av mandag-tirsdag. Så stay tuned!


Har du prøvd noe av denne sminken?
I så fall; Er du fornøyd med noe av dette?

PHOTOS: "hippieshoot"

Jeg har vær tlitt fraværende i dag, men det er fordi jeg og Susanne har drevet på med dette i hele dag; Photoshoot i skogen, som hippier. Utrolig gøy! Vi fant frem masse hippietøy, sminke, smykker osv, og brukte tusen år på å fikse oss. Etterpå gikk vi ut i skogen og tok bilder av hverandre og sammen. Så her er noen av bildene av meg, og resten kommer senere.Hva synes dere om bildene?
Vil dere ha flere slike bilder?

The sleepover

Susanne, Silje Veronica og jeg sov hos Catharina i går. Også var det egentlig ikke en bursdag, men vi latet som, siden hun ikke hadde feiret den. Vi koste oss med pizza, smågodt, chips, brownies og "cookies". Nam!


Surprisen fra Susanne og meg; Brownies med like tykt fyll på!
"Cookien" til Silje Veronica... De ble litt mislykket, men omg, den var jo kjempegod selv om!


Brownies til frokost...
Men så gikk vi over til jordbær- og banansmoothie!

Nå må jeg pakke ferdig og komme meg opp til Susanne, for der skal vi gjøre noe spennende!

Hva skal du i dag?
Pleier du å overraske vennene dine?

LIKE OR DISLIKE: feather earrings

Jeg har aldri brukt slike fjær-øredobber før, men synes egentlig det er litt kult hvis man bruker det til riktige klær. Selvfølgelig må de ikke være supervoldsomme, det er jo måte på. Så fra meg blir det LIKE!

 Tror jeg må skaffe meg et par nå jeg, haha. Fikk skikkelig inspirasjon!


LIKE ER DISLIKE?
Ville du gått med noen av disse?

VIDEO: en faila useriøs video

Vi er hos Catharina nå, kjempekoselig! Og i stad var vi så søte at vi skulle lage videoblogg til dere. Men vet dere hva? Den ble helt faila når vi lastet den opp på youtube.. Så den er speedet skikkelig opp, mens lyden går sakte, så ingenting passer sammen. Haha, gotta love youtube! Men siden vi la så masse arbeid i det, HE HE, så vil jeg fortsatt dele den med dere. Så enjoy en meningsøs video om smågodt, smatting og brownies!

 

Hva synes du?
Skal jeg fortsette med surrevideoer eller bare ha seriøse? he he

PHOTOS: "høstshoot" - Susanne

Nå er bildene jeg tok av Susanne forrige lørdag ferdig redigert. Jeg satt til halv 3 i natt... Uff, bloggen ødelegger døgnrytmen min. Startet klokken 1 da, så det var min egen feil. Men ville få postet det i dag, for vi har en ny surprise i morgen!!

Kos dere med bilder av min nydelige jente!

Er hun ikke utrolig nydelig? Jeg er så glad for at jeg har henne! Hun er alltid der for meg, støttende, søt og snill. En ekte bestevenn♥

Nå drar vi i bursdagen til Catharina, så ha en fin kveld kjære lesere!

Hva synen du om bildene?
Er hun ikke helt utrolig pen?

OUTFIT: under my umbrella

Susanne tok outfitbilder av meg i stad, og hun har også redigert de. Så søt hun er! Også regnet det, så da måtte jeg uheldigvis bruke min nye paraply♥


blondegenser fra Vero Moda hvit genser fra Vero Moda bukse fra Monki belte fra Gina Tricot sko fra Din Sko veske fra Pacsun paraply fra H&M

Nå er vi ferdig med surprisen til Catharina, så vi drar opp til Susanne. Der skal jeg blogge "høstshoot" bilder av Susanne, før vi drar i bursdagen. Så stay tuned!

Hva syns du om antrekket?
Har det regnet hos dere i dag?

TOPP 100-LISTEN

Yeey! Jeg er på topp 100-listen for jenter fra 13-17 år!! Jeg ble kjempeglad da jeg fikk melding av mamma på skolen idag, og hun skrev at jeg lå på 88. plass! Det er kanskje ikke så stort for alle, men det betyr masse for meg. Og jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle komme på den listen, selv om det bare er den for jenter 13-17.

Så gøy! Kommer ikke over det jeg. Og atter en gang; TAKK TIL MINE KJÆRE LESERE♥ Etter i dag har jeg bare fått enda mer blogginspirasjon. Så det blir masse blogging i helgen. Gled dere!

Nå er min kjære Susanne her, og vi jobber med en surprise til Catharina. Vi skal nemlig i bursdagen hennes etterpå, sleepover! Det blir kos.Susanne og meg i sommer, kosedressene er på. Standard oss!

Hva synes du om min kjære 88. plass?
Er du på topplisten?

JEG ER MED I BLOGG VS BLOGG

Jeg fant akkurat ut at jeg er med i blogg VS blogg på Tina Adele sin blogg! Spennende! Har aldri vært med på det før. Så ja, det hadde vært veldig koselig om du hadde trykt på denne linken:

http://tinaadele.blogg.no/1285252894_blogg_vs_blogg_kandid.html#comment

og stemt på meg. Selvfølgelig hvis du liker bloggen min da. Men jeg hadde satt veldig stor pris på det♥Kanskje jeg hadde vært så heldig og vunnet, min første gang? Men skal ikke tenke på det, for de andre som er med, har utrolig bra blogger!! Anbefaler å sjekke ut disse, hvis du ikek allerede har gjort det!

Har du vært med i blogg VS blogg før?
Vil du stemme på meg?♥

TOPPLISTEN FOR PORSGRUNN

Nå har jeg kommet meg opp til 2. plass på topplisten i Porsgrunn! Har klatret meg oppover fra 10. plass til 2. plass på en uke. Gøy!


Kan egentlig ikke tro det. Visste ikke at så mange leste bloggen min. Jeg setter kjempestor pris på alle dere som leser bloggen min og hvert fall dere som kommenterer! Jeg har fått skikkelig blogglyst den siste uken på grunn av dere! You make my day♥


HAPPYFACE!              //trudeaustaad.blogg.no

Så tusen takk alle sammen!

Er du på en av topplistene?

Tiden går så fort

I dag har jeg faktisk vært sosial!! Hehe.... Første gangen denne uken jeg har vært med noen etter skoletid. Hva slags liv har jeg? Eller greit, jeg var med en søt gjeng på foreldremøtet i går, men blir ikke det samme. Så jo, flinka har vært sosial. Yeey! Koselig var det også. Var hos Jonas med Susanne, Therese og Sondre. Og de bare: "Har du med kameraet igjen?? Weey blogging!" Så var det igang...


EDIT: Hadde glemt å poste dette nydelig bildet:Det var egentlig veldig mange flere bilder, men jeg er snill og sparer dere for de. Nå tror jeg at jeg skal gå å skaffe meg et liv egentlig... Skjønner egentlig ikke hvor det har blitt av alle de andre dagene i denne uken. Plutselig var det torsdag, og jeg har ikke gjort noen ting. Egentlig er det sykt hvor fort dagene og ukene går!

Men som sagt skal jeg gå å skaffe meg et liv; badet skal vaskes, flere rom skal støvsuges og rommet mitt skal ryddes... Jeg skal kose meg i kveld!! Men dere skal få høre mer fra meg da. Lucky you...

Hva har du gjort i dag?
Syns du tiden går fort?

OUTFIT: red rose

Kjørte røde lepper i dag også jeg, siden det matchet rosen i håret og genseren min. Og det var ikke meningen å overredigere bildene så, men har dårlig tid, så jeg rakk ikke å se hvordan det ble i stort.


genser fra Bik Bok bukse fra Monki boots fra Din Sko belte fra Gina Tricot veske fra Pacsun øredobber fra Icing ring fra Forever 21 armbånd fra Vanity og Pieces hårpynt fra Gina Tricot

Nå må jeg løpe, skulle vært hos Susanne nå. Vi blogges senere♥

Hva syns du om antrekket?

LIKE OR DISLIKE: red lips

Jeg prøvde ut noe nytt i dag; røde lepper. På skolen hadde jeg på en ganske lys rød, men da jeg kom hjem tok jeg på en mer knall. Syns egentlig det var litt kult til den røde skjorten min, just take a look!


Snill storesøster♥ stakkars gutt...

Jeg liker det! Men ikke for masse, og ikke til hvilket som helst antrekk heller, tror jeg. Jeg syns det er veldig fint til for eksempel en helt enkel kjole hvis du skal pynte deg.

Hva mener du?
LIKE OR DISLIKE?

Kakesalg med søte jenter

Noen fra klassen vår skulle bake kake og selge på foreldremøtet som var i dag. Så vi kan tjene penger til klassetur i slutten av 10. Faktisk ganske lurt, for vi fikk inn masse penger! Og resten skal vi selge i friminuttet på skolen i morgen, så dere som går på HUS; Ta med penger til deilige kaker og muffins i morgen :)


Jeg bakte noe så avansert som brownies..
Kjempegodt fyll! Takk for oppskrift, Reidun♥
Litt fyll...

Også tok jeg selvfølgelig bilder når vi var der og solgte.

Johanne, Silje, Trude, Vivian, meg, Helene og Mariann

Utrolig søte muffins som Helene hadde bakt!
Og mens vi ventet på at det skulle bli pause, så foreldrene skulle kjøpe igjen, tok vi enda fler bilder.
Skjorter♥


How cute!
Hehehe...


En herlig gjeng!

Et vellykket kakesalg! Nå skal jeg sykle på trimsykkelen, og så blir det en "Like or dislike"!!

Gjør dere slike ting for å tjene penger til klassekasse?

OUTFIT: rutete skjorte

I love my shirt and boots!
skjorte fra Gina Tricot topp fra H&M bukse fra Monki boots fra DinSko belte fra Vero Moda øredobber fra Icing armbånd fra Vanity ring fra H&M

Nå skal jeg fortsette på kakebaking. For klassen vår skal selge det på foreldremøte etterpå.

Hva syns du om antrekket?
Hva syns du om slike skjorter?

Lovely shoes

Nå blir det veldig masse H&M-blogging i dag, men jeg bare vise dere disse nydelig skoene jeg kom over på hm.com! Uff, jeg vil ha begge parene. Too bad at jeg ikke har penger..// hm.com

Se for deg de første til en helt enkel minikjole og de andre til hverdags. Ååh, heaven!!

LIKE OR DISLIKE?
Hvilke likte du evt. best?