hitsNext stop: Trude

Nå er Anja her, jeg skal bare pakke, så skal vi til Trude og bade i jacuzzi, spise godt mat + oreokake <3<3
Jeg er veldig treig til å pakke!!!!! Anja blir utålmodig. Vi har egentlig veldig dårlig tid, siden vi er seint ute som alltid, men siden noen lurte, så kan jeg jo fortelle hvordan det gikk på coopertestenn idag: Jeg klarte 6 runder som er 2400 meter, noe som tilsvarer karakteren 5+, desverre var det bare 100 meter fra karakteren 6, litt kjipt! Men vi skal jo ha testen neste fredag også, så da satser jeg på å svi 6'ern av banen! OH YEAH, go me!Okei, en liten innrømmelse: Jenta bak meg, altså den peneste, er Anja som har blogget dette innlegget!
Nå går turen videre til Trude, hadebra og kos dere ikveld!

Hva skal dere ikveld?

Statement smykke

Da jeg var i Bergen for rundt en måned siden, var jo tante Anne og jeg på shopping. Turen gikk da selvfølgelig innom Indiska i Åsane. En butikk med ganske masse rart, men også mange fine skatter. Jeg har lenge ønsket med et kult statement smykke, og fant da dette smykket. Jeg synes det var litt kult, men samtidig litt stygt, så jeg var litt usikker. Men tante Anne ville virkelig at jeg skulle ha det, så jeg kjøpte det. Ja, jeg er veldig lett til å overtale når det kommer til slikt, hehe..

Nå i ettertid er det ett av mine beste kjøp! Fant vel egentlig det ut ganske fort etterpå. Og når jeg får meg en favoritt, så bruker jeg det hele tiden! Har brukt det mye mer enn jeg har vist på bloggen!! Her er noen bilder av smykket, fra diverse outfits.Jeg kjøpte det på Indiska for 100 kr.


Nå skal jeg gjøre ferdig en engelskfremføring som vi har i morgen, og øve litt til spanskprøven vi også har i morgen. Ogå skal jeg prøve å legge meg litt tidlig, for det blir en lang og litt travel dag i morgen! Gleder meg bare til kvelden i morgen jeg nå! Vi har også coopertest i gymmen i morgen, så energi er noe jeg virkelig trenger til morgendagen! Lurer på hvor mange ganger jeg har nevnt "morgen" nå... Yeye, ha en fin kveld videre, dere!!


Hva synes du om statement smykker?
Likte du dette?

 

OUTFIT: metallisk genser


genser fra H&M bukse fra Bik Bok øredobber fra Gina Tricot ringer fra Accessorize/Morris/H&M wedges fra dna

I stad spilte jeg damelagskamp, var faktisk litt gøy. Så nå har jeg tatt en dusj, og skal straks lage meg smoothie som jeg skal kose meg med. Før det blir tidlig senga, for jeg har faktisk ingen lekser, woho! Burde kanskje øve litt på spansk da.. og på alle de andre prøvene vi har neste uke.

Til dere som lurte så holder jeg på med å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Men det ble så mange fler enn jeg hadde trodd, og det tar tid å svare. Jeg skulle gjøre det på søndag, men da hadde jeg en fremføring som jeg brukte alt for lang tid på, så da rakk jeg det ikke. Men jeg bruker all den lille tiden jeg ikke gjør noe på, på å svare. Så dere må bare være litt tålmodige :-)


Super dag!!

Etter en deilig treningsøkt på Down Town med Susanne i dag med både pilates og tredemølle, etterfulgt av litt lekser, så er det nå Grey's Anatomy, druer og smoothie som står for tur. Så er det rett i seng! Rett og slett en herlig dag!!Har du hatt en fin dag?
Hva gjør du akkurat nå?

Mindre blogging

Jeg ville bare si ifra om at de to neste ukene kommer jeg til å blogge mindre. Skal prøve i hvert fall ett innlegg om dagen. Det er fordi jeg fra i dag skal prøve å komme inn i en bedre hverdagsrutine, altså legge meg til en grei tid, så jeg får nok søvn, få tid til skolearbeid etter skolen, fotball, trening, venner og i tillegg bloggen. Så de neste to ukene skal jeg da bruke på å prøve å få dette til å gå opp.

I tillegg så har vi fått en 10-dagers gratis treningskupong på treningssenteret på Down Town, så jeg og Susanne skal starte med det fra i morgen av, og trene så masse som mulig der de neste ti dagene. Noe som også vil ta masse tid av ettermiddagene. Så det er også en grunn til mindre blogging de neste to ukene.

Så greia er at det er ikke bloggpause, bare mindre blogging de neste to ukene, frem til høstferien. Ferie = masse fritid, som igjen = masse blogging, og da har jeg forhåpentligvis funnet en rutine også!

Håper dette går greit for dere! Heller dette enn dårlig blogging og at jeg mister helt blogglyst, eller hva?Jeg må forresten bare fortelle en ting; jeg fikk 6'er på matteprøven vi hadde forrige uke! Hadde null feil!! Det hadde jeg ikke trodd. Er overlykkelig nå jeg!!

 

OUTFIT: fjærsmykke
genser fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot smykke, ring og øredobber fra H&M støvler fra Hunter


Nå skal jeg straks på fotballtrening, så jeg har egentlig dårlig tid. Treningen er ikke før halv 7, men jeg må gå kl 6. Jeg skal nemlig være flink og gå til treningen, det er ikke ofte! Selv om det kommer til å ende med at jeg må småløpe, siden jeg får så dårlig tid.. Har nemlig startet et enda sunnere liv i dag skjønner dere! Det her er faktisk dagens 2. trening. Jeg syklet på trimsykkelen i 40 min før skolen i dag også, siden vi starter 10 på mandager og tirsdager. Utrolig deilig! Jaja, kan fortelle mer om det senere, nå må jeg forte meg!


Hvilket antrekk liker du best?

Jeg spør igjen jeg, for det er så gøy å se hvilket antrekk dere liker best. Enten så liker nesten alle det samme, eller så er det helt forskjellig. Jeg klarer faktisk ikke å velge mellom disse tre. Liker alle like godt! Liker at det første er så enkelt, og at det andre er litt mer pyntet og fint, også elsker jeg genseren og smykket. Det siste liker jeg fordi det er litt mer rocka; digger skinnjakker, selvom jeg er dårlig på å bruke det. Hvilket liker du best?

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en nesten tre-timers joggetur til Skien, og tilbake til Porsgrunn. Veldig deilig nå i hvert fall. Så etter litt frokost i magen, venter en deilig dusj, før jeg må sette i gang med litt skolearbeid. Jeg skal fremføre om substantiv i morgen, det blir jo spennende... Når fremføringen er ferdiglaget, så starter jeg med å svare på spørsmålene deres fra den lille spørsmålsrunden jeg har hatt i helgen, så stay tuned!


Hvilket antrekk liker du best, nr 1, 2 eller 3? - jeg kommenterer tilbake

Filmkveld med bruttern

Da var det på'n igjen med filmkveld!! Nå skal jeg og broren min, Mikkel, se på en skummel film. Slakteren eller Seed heter den, det blir jo spennende. Har blitt litt masse film i det siste, men det er så deilig å slappe av med det, når det endelig er helg. Har virkelig trengt disse to chilledagene for å ta igjen for tapt søvn osv. Ogsa har vi litt godis og Ben & Jerry's til å kose oss med. Har blitt litt vel masse godis og dritt denne helgen også, så jeg ser frem til en laaang joggetur i morgen!

Har også hoppet i onepiecen da :):)


Bilder fra i fjor vinter
My favorite B&J!!


Nå smelter isen, så vi får sette i gang med film. Ha en super lørdagskveld dere! Og ikke glem den lille spørsmålsrunden da, svarer jo i morgen, så det er siste innspurt med spørsmål i kveld, her:

http://ltamalie.blogg.no/1316789938_en_liten_sprsmlsrunde.html


Hva gjør du i kveld?

Skrikmaraton med jentene

I går kveld hadde jeg, Susanne, Anja og Silje Veronica Skrikmaraton hos meg. Vi skulle egentlig se alle filmene, men film nummer en var sporløst forsvunnet, og vi gav opp å se den på nettet. Men resten fikk vi sett da, selv om vi sovnet litt en etter en.. Vi kom oss igjennom da!! Hadde jo masse digg å holde oss våkne med, og oreokake! Også hadde vi på onepiecer og slasket i. Veldig koselig!!
Yummy!


Her sovnet vi, en etter en..


Også var det tid for frokost!!!! Dumle...


.. og pannekaker!!


Emil, Anja og Emma


Anja er her, så jeg må egentlig runde av nå. Jeg tror hun er litt lei av at jeg har brukt så lang tid på å blogge. Også ser hun på, og da får jeg skrivesperre, så ja, da runder vi av. Ha en fin lørdag videre!!


Hva gjorde du i går?

En liten spørsmålsrunde - spør i vei!

Siden så mange har spurt om jeg snart kan ha en spørsmålsrunde, så tar jeg en liten nå. Det vil si at den avsluttes i morgen, og jeg svarer i løpet av lørdag-søndag. Skriftlig! Ikke gidd å spør om ting dere vet jeg ikke svarer på. Spør heller om ting som er mer relevante! Jeg får jo også masse spørsmål i kommentarfeltene, som jeg ikke alltid får svart på, så da kan dere jo spørre her nå.

Så spør i vei; dere har bare denne kvelden og morgendagen!
Hva lurer du på?

OUTFIT: clock necklace
genser og bukse fra Bik Bok smykke fra Urban Outfitters øredobber fått av Reidun ring fra H&M støvler fra Hunter

Outfit på en fredag! Woho!! Neida, hadde ikke gym i dag, siden jeg var hos tannlegen og borret TRE hull.. Nå er jeg heldigvis ferdig med all borringen da. Fikk også en bedre bedøvelse denne gangen, så den er forhåpentligvis snart ute. Noe den ikke var da jeg tok disse bildene, så da ble det smiling med munnen igjen i dag også gitt!

Nå kommer snart Silje Veronica, Susanne og Anja, for de skal sove her i natt, og vi skal ha Skrikmaraton! Vi skal se alle de fire Skrik filmene i kveld, så vi begynner allerede klokken 6. Men først skal vi på butikken og handle inn masse godis, hjemmelaga grandis og digg. Og i tillegg så har Susanne og Silje Veronica bakt oreokake, hoho. Dette blir braa!! Forresten, stay tuned; noen av dere vil like neste innlegg!

 

Liker dere antrekket?

Wants from Bik Bok

Bik Bok har så masse fint nå! Har forelsket meg helt i noen av plaggene fra høstkolleksjonen deres. Jeg tror jeg må tvinge med meg noen til byen på lørdag, for nå er det lenge siden jeg har vært der. Pluss at jeg har fått månedslønn, og pluss at jeg har tre eller fire Bik Bok kuponger med -50%. Woho!! Vet i hvert fall at jeg skal se etter det røde skjerfet under her, pluss flere av plaggene. Og en bukse da.

 Bilder fra bikbok.com

Nå skal jeg og mamma se opptak av Private Practice, før jeg må gjøre engelsk, kanskje naturfag og øve til spanskgloseprøve. Vi skal kunne alle tallene fra 1 til 100 på spansk. Veldig lett egentlig, må bare finne ut hva 50 og 80 er, glemmer det hele tiden. Yeye, nå er det tv-tid!!


Hva synes du om klærne fra Bik Bok?
Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: hunter boots
genser fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot skjerf fra Only jakke og ring fra Forever 21 støvler fra Hunter

Ååh, elsker de nye Hunter støvlene mine! De er så gode å gå i. Jeg sa jo jeg skulle ha de på i dag, uansett vær, og som dere ser så var det sol.. Neida, det var faktisk vått og kaldt i dag tidlig, så jeg var ikke eneste med støvler i dag. Nå skal jeg straks bort på Heibanen for å spille kamp mot Urædd. Og egentlig så har jeg veldig dårlig tid, for jeg tror vi skal kjøre om 10 min, og jeg har ikke skiftet og ordnet meg... Så jeg må løpe!! Ha en fin torsdag videre, dere! Det er faktisk snart helg joo!


Likte dere antrekket?

Hunter støvler

Mamma kom hjem fra Bærum med Hunter støvler til meg i dag!! Jeg har ønsket meg det dødslenge, så nå er jeg overlykkelig! Det kan regne så masse det vil fremover, for nå har jeg endelig støvler! Da slipper jeg å bruke wedgesa som "støvler", har nemlig brukt de som det, siden de er så høye, haha... Så der har dere svaret på hvorfor jeg har brukt wedgesa hver dag.

Jeg trodde ikke det gikk an å forelske seg i støvler!! Neidaa, men dere skulle bare visst hvor lenge og hvor høyt jeg har ønsket meg disse!


De kostet 1300 kr, jeg betalte 300, mens mamma og pappa betalte 1000 kr. Great deal!! Jeg har verdens snilleste foreldre; tusen takk mamma og pappa! Nå er dere kvitt maset mitt om støvler :):) Jeg skal ha de på i morgen, uansett vær; om det er regn eller sol, skal støvlene på!


Hva synes du om Hunter støvler?
Hvordan støvler har du? hehe random

OUTFIT: feather
topp fra Monki tights fra Bik Bok smykke og ring fra H&M wedges fra dna

I dag har bestemor tatt outfitbildene. Synes hun var flink jeg, i hvert til at det var første gang med speilrefleks! Nå er hele familien ute av huset, og jeg er hjemme alene!!! Det er sånn som skjer toppen to ganger i året.... Er alltid noen hjemme her. Det skal nytes med å se på opptak av Home and Away, før jeg må sette i gang med matteprøvepugging. Veldig deilig å pugge uten masse bråk rundt meg faktisk. Selv om det er kjipt å bruke opp hjemme-alene-tid på det da..


Likte du antrekket?

Grey's og druer

Tirsdagskveld betyr bare en ting; Grey's Anatomy og druer!! Egentlig sammen med mamma, men hun har dratt til Bærum, så da får jeg sitte her alene da.... Neida, har jo druene mine, som jeg skal kose meg med!!

Egentlig gjør det ikke noe at mamma er i Bærum, for hun har kjøpt noe til meg. Noe som jeg har ønsket meg dødslenge!! Men det får dere ikke vite hva er før i morgen, når hun kommer hjem. Da skal jeg vise dere! Dere kan jo prøve å gjette, men det blir nok litt vanskelig siden jeg aldri har nevnt det på bloggen.

Weheartit får duge, siden jeg er for lat til å ta bilder. Uansett så er det ikke verdens mest spennende ting å se på bilder av druer heller, hehe.Flere som skal se på Grey's? Hvis ikke; hva gjør du i kveld?

OUTFIT: indiska
topp og smykke fra Indiska jakke fra Forever 21 bukse fra Bik Bok ring fra Buksen wedges fra dna

Nå er jeg barnevakt for min yngste lillebror, Milian, men han ligger allerede å sover, noe som er superdeilig! Det betyr at jeg kan øve til matteprøve i fred og ro, siden ingen andre er hjemme. Det er ikke ofte!! Etterpå blir det nok en time på sykkelen, mens jeg ser på en random film, og i kveld blir det Grey's. Deilig dag i grunn, selv om det hadde vært bedre uten mattepugging og tannlege selvfølgelig!!Hvilket antrekk liker du best?

Som noen kanskje merket, så ble jeg vel det man kan kalle "bloggraped" av Susanne tidligere i dag. Jaja, slik går det når jeg har så snille venner!! Skulle selvfølgelig ikke bleke tenna hos tannlegen, siden noen trodde på det. Jeg borret, uten bedøvelse!! Og er supermega stolt, selv om jeg trodde jeg skulle dø av smerte.. Det er i hvert fall deilig nå, siden jeg ikke har bedøvelsen.

Vel, her er i hvert fall tre høstantrekk, så nå lurer jeg på hvilket dere liker best!

Favorittantrekket må nok være det første! Men så elsker jeg boleroen på antrekk nummer 2, og skjerfet på antrekk nummer 3! Noen som forresten ser at verandaen blir våtere for hvert bilde? Merket det nå, haha.


Hvilket antrekk liker du best, nr 1, 2 eller 3? - jeg kommenterer tilbake

Hallo blogen

HEI ALLE FANS!!!
Ville bare si at Amalie og Sv lurte meg med tidlig på ungdomsskolen for å levere noen dumme drittbøker. For noe tull. Så idag kom vi 40 minutter for tidlig til skolen, litt fml egentlig. Etter tre skoletimer, drar Amalie til tannlegen for å fikse det nydelige gliset sitt kun for dere lesere. Hu skal bleke, rette opp og fikse noen hull. Dette trenger hun virkelig!!

Det har begynt å sne i Porsgrunn allerede....


Tok meg en svømmetur i snøværet.. (Sneen synes ikke på bildet, sorry :P)


Jeg er bare så nydelig.

Med vennlig hilsen Susanne

Good night, sleep tight

Jeg klarte det!! Klokken er nå 21.45, og jeg ligger i sengen, klar for å sove. Det hadde jeg ikke trodd! Jeg har funnet frem klær til morgendagen, pakket skolevesken og rommet mitt er til og med ryddig! Kan nesten ikke tro det, jeg! Haha, nå ble jeg overdramatisk, men dette er virkelig fremskritt, skulle ønske det var slik hver kveld.

Jeg har forresten hatt en skikkelig bra dag i dag. Det er liksom mandag, og jeg har gått rundt og smilt og vært glad (kan jo overdrive litt da) hele dagen. Har ikke en gang hatt vondt i hodet, eller vært sånn skikkelig sliten, så jeg ikke har orket å gjøre noe (dette har skjedd ca hver dag de siste ukene). Woho! Også på en mandag! haha. Nei, må vel bare nyte det; skulle akkurat til å skrive at jeg håper på en slik dag i morgen også. Det hadde dessverre bare vært tull, for gjett hvem som skal til tannlegen og borre i morgen??

Slenger med noen gladbilder jeg, for å vise hvor glad jeg er i disse jentene!
He-he, dette ble litt for masse gladsnakk..... Poenget var egentlig at jeg skulle vise hvor flink jeg var, og faktisk klarte å legge meg før 10, men nå har jeg snart brukt opp all tiden... Såå:


God natt og sov godt, verdens beste lesere♥

 

Streetstyle and salad

Etter en deilig fotballtrening, en butikktur med pappa og en lang dusj, skal jeg nå sette meg ned og kose meg med det nye bloggmagasinet Streetstyle og salat. Herlig!! Alltid like gøy med et nytt moteblad, spesielt når det først og fremst handler om blogging. Dette blir spennende! Kanskje de får seg en ny leser!!


Yummy!!

I kveld skal jeg legge meg kl 10!!!! Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt det, og endt opp med å legge meg over 12.. Men i dag skal jeg klare det! Og om jeg klarer det, så skriver jeg et nattainnlegg for å bevise det. Så hvis det ikke kommer nattainnlegg, så har jeg atter en gang ikke klart det... Da håper vi på det beste! Hadde nemlig ikke gjort noe med 9-timers søvn i natt!


Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: colorful scarf
skjerf fra Only bukse fra Gina Tricot genser og jakke fra Bik Bok sko fra Toms ring fra H&M øredobber fått av Reidun


Jeg rakk ikke å se meg i speilet en gang før jeg tok disse bildene! Kom spurtende hjem fra bussen, mens mamma stod klar med kamera. Slik går det når jeg får melding om at treningen er kl 5, når klokken er litt over 4. Er faktisk sykt at jeg sitter her og rekker å blogge, det hadde jeg ikke trodd for en halvtime siden! Jeg har tatt bilder, skiftet til treningsklær, spist mat og blogget samtidig. Multitasking på høyt nivå. Slik går det når jeg prioriterer bloggen altså! Flinka:):) Men må løpe, pappa venter i bilen!!


Kakepartyy

Tidligere i dag feiret hele familien, pappa, siden han ble 36 år på onsdag. Så det betydde jo selvølgelig gode kaker!! Og spesielt god var ostekaka, som flinke pappa, og litt mamma lagde. Har aldri smakt så god ostekake før!!
Photos_Private

Nå skal jeg se Saras Nøkkel med mamma, så dere må ha en fin kveld videre, verdens beste lesere!! Er så dårlig på å si det, men dere er virkelig det! Blir så glad av alle kommentarene deres, også går statistikken bare oppover og oppover!! Ååh, det gir meg bare enda mer blogglyst. Dere er supre♥


Hva gjør du i kveld?

Just pink it up!

Jeg slenger meg på dette jeg også!! :-)

 

maxsample
Stikkord:

OUTFIT: birthday
genser fra Monki shorts fra Only smykke fra Indiska ring fra Buksen øredobber fra H&M wedges fra dna


Dette hadde jeg da på meg i bursdagen til pappa. Og ja, jeg har likbleike bein, er klar over det. Har bare ikke funnet ut om jeg skal ta selvbruning eller ta sol denne vinteren, så da er jeg bleik frem til jeg bestemmer meg, haha. Nå skal jeg være flink å sette bokbind på bøkene mine, også gjøre litt norsklekser. Senere i kveld skal jeg og mamma se på Saras Nøkkel, siden vi begge har lest boka, som forresten er superbra! Håper filmen er like bra!!


A few years ago

For en uke siden blogget jeg jo babybilder av meg selv her, og da jeg scannet de, scannet jeg også flere, fra da jeg var litt eldre. Jeg synes i hvert fall det er litt koselig å se tilbake på disse bildene, for det bringer frem minner jeg husker sånn halvveis.


Lillebror Mikkel og meg


Igjen
Søte Madeleine og meg


Nå er det bursdagsfeiring her i huset, pappa hadde jo bursdag for noen dager siden, så den skal feires i dag. Eller nå da, gjestene skal komme NÅ. Og jeg sitter her usminket, med vått hår og vet ikke hva jeg skal ha på meg. Hoho, dette blir spennende...

Forresten så har jeg glemt å fortelle dere at jeg er med i "ukens outfit" på blogit.no, denne uken. Det var jo veldig gøy da! Bortsett fra at antrekket mitt er fra et år siden, og det ikke likner helt på meg, og jeg hater bildene, haha.. Så jeg skal ikke oppfordre dere til å stemme eller noe, ville bare fortelle det, selv om flere av dere har fått det med dere da, er veldig koselig når dere sier fra til meg om slike ting :-D Synes de to andres antrekk var kjempefine, og fortjener å vinne! Her er i hvert fall link:

http://blogit.no/2011/09/13/ukens-outfit-uke-37/

Tonight

Etter å bare ha ligget i senga og lest blogger i hele dag, så har jeg fått på sminken og rettet håret. Nå skal jeg nemlig opp til søte Silje! Blir nok en koselig kveld!! Men nå kjører straks pappa, så jeg må forte meg å bli ferdig. Dere må ha en fin lørdagskveld da, søte lesere. Så blogges vii!

Rekker ikke bilde fra nuet, men ser sånn ca slik ut nå, minus flette og blomst i håret, med luggen ned. Og ikke skinntights da. Sykt viktig info!!
Hva skal du i kveld?

AUGUST 2011

Er vel egentlig en halv måned siden august var ferdig og september startet. Noe som betyr at dette innlegget burde vært postet for en halv måned siden. Men alt kan vel ikke gå som planlagt, eller? Kan være veldig glemsk av meg, så dette gikk det opp for meg i dag at jeg hadde glemt, haha.

Her er i hvert mange av de fine tingene jeg gjorde og opplevde i august, både i sommerferien, og de første dagene på vgs.


August startet med noen supre dager hos bestemor og bestefar i Herøy, utenfor Ålesund, hvor...


..vi dro en tur til Runde
..jeg og tante Anne dro på fjelltur


..vi fisket flere kvelden - nice outfit!!


..spiste kebab


..og is (shoppet litt også daa)


..og bare slappet av hjemme hos bestemor og bestefar!


Så kjørte vi videre til Sotra utenfor Bergen, og var der i noen dager :-)


Vel hjemme i Porsgrunn, gikk Silje og jeg til fine Brevik og kjøpte verdens beste is, som vi spiste i solsteiken mens vi skravlet og så utover havet. Veldig koselig♥Et par dager før skolestart dro jeg med Susanne, Silje Veronica, Asandra og Catharina til Tusenfryd. En super dag!! //bilder fra weheartit


Jeg startet på studiespesialisering på Porsgrunn vgs, og kom i verdens beste klasse; 1stc!!


Jacuzzi- og filmkveld hos Marius, med flere fra klassen og Jonas. Veldig koselig!!


August var en innholdsrik og super måned, som gikk veldig fort. Sikkert fordi jeg hadde det så bra! Kom forresten på at jeg har helt glemt å poste bilder fra Dana cup, så jeg håper på å få tid til det i løpet av den nærmeste fremtid også.


Hadde du en bra august?

Stikker ut med bestis

Nå stikker jeg ut med min kjære Silje Veronica. Senere skal vi til henne og se på film, så det blir koselig! Tok noen webbilder til dere da, så ikke innlegget skulle bli kjedelig. Og om dere lurer, så snakket jeg med Silje i telefonen, lovet henne egentlig å fikse meg mens jeg snakket med henne, siden jeg alltid er så treg, men hallo; må jo oppdatere bloggen liksom. Håper ikke hun ser dette, da dreper hun meg... neida!

Woops, nå ringte hun akkurat og sa hun hadde gått for å møte meg.... Jeg skal liksom pusse tenna og sånt først...Ha en super kveld, dere!!

Er så sliiten!!

Jeg kom hjem fra verdens mest slitsomme skogs- og fjelltur med klassen min og a-klassen, for et par timer siden. Vi gikk oppover i skogen i tre timer for å komme frem. I den verste søla du kan tenke deg!! Skoa mine så ikke ut etterpå, haha. Heldigvis så var det strålende vær da. Da vi kom til toppen koste vi oss med grillmat osv, før vi gikk ned igjen. Noe som heldigvis bare tok halvannen til to timer. Tok verdens deiligste dusj da jeg kom hjem, og slang meg på sofaen med mat og Home and Away. Herlig! Var så utrolig sliten, men veldig deilig etterpå da!

Nå er det endelig helg, noe jeg er overlykkelig over. Merker jeg setter mye mer pris på helgene nå som skoledagene er så mye lengre og tyngre enn før. Denne helgen skal nytes, så jeg får ladet opp til en ny uke!

Hadde med kamera, men tok ikke så mange bilder.


Roza, meg, Oline, Ingeborg, Susanne og Trude - søte jenter!!

Ha en fin dag videre! Nå skal jeg chille enda mer, så blogges vi senere :-)


Hva skal dere i dag?

Happy birthday

I dag har verdens beste pappa bursdag!! Så siden jeg vet han er en fast leser av bloggen min, ville jeg bare gratulere her også.

Gratulerer så mye med 36-årsdagen, pappa!!


Bildet er fra 17. mai i år

OUTFIT: favorite blouse


bluse fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot ring fra Forever 21

Uff, kameraet mitt er så dårlig for tiden.. Ikkje braa!! Naturfagsprøven gikk forresten overraskende bra! Hadde faktisk ikke trodd jeg kom til å klare noen ting, men det gjorde jeg. Må nok ikke ta lykken på forskudd da, for resultatet ender som regel dårlig hver gang jeg føler det går bra, haha.

Nå skal jeg kose meg med rydding av rom, støvsuging og vasking av bad, før jeg tar meg en laang sykkeltur mens jeg ser på en film. Er så deilig å ikke ha lekser eller noe som skal gjøres til i morgen! Vi skal nemlig på skogs/fjelltur med klassen, noe som sikkert blir både gøy og slitsomt. Skal ta med kamera, tenker jeg.


New blouse

Da jeg var i Bergen for et par uker siden, kjøpte jeg verdens fineste bluse i en rød-burgunderfarge. Den har allerede blitt favoritten i skapet, og jeg har den faktisk på i dag (outfit kommer senere). Jeg ble så glad i den at jeg måtte kjøpe den i off-white også!!
kr 299, fra Bik Bok


Nå har det sluttet å regne, så jeg får løpe ut og ta outfitbilder, før det blir husvask og sykling. Vi blogges!!


Likte dere blusen?

Wish me luck..

Hei økologi, hadet bloggen.

Jeg må faktisk bli flinkere til å prioritere skole fremfor bloggen. Er nemlig litt dårlig på det der... Jaja, måtte bare oppdatere nå siden jeg lovte det i stad, haha. Får så dårlig samvittighet jeg! Ikke at dette var verdens beste oppdatering, men.. Vel, tilbake til naturfagen! Nå har jeg hatt en alt for lang pause fra puggingen til morgendagens prøve.

Hadde vært koselig om dere ville ønsket meg lykke til da, for det trenger jeg. Går nok ikke så bra som jeg hadde håpet..

OUTFIT: black and white


topp, bukse og tube-bh fra Bik Bok jakke, ring og øredobber fra H&M wedges fra dna


Nå må jeg sette i gang med å pugge, pugge og pugge til naturfagsprøven vi har i morgen. Jeg dropper til og med fotballtrening for det!! Skal ta en liten sykkeltur etterpå da, siden hjernen må koble av litt i løpet av de neste timene. Jeg har nemlig en plan om å klare det bra på prøven i morgen, i og med at jeg faktisk har skjønt hva kapittelet går ut på. Så da bare setter jeg i gang med superpugging, og vi blogges senere :-)