23 - The next plan you have coming up that you're really excited for

//30 days challenge

Det må helt klart bli jula! Denne jula blir for meg veldig forskjellig fra de andre opp gjennom mitt liv. Jeg skal nemlig feire jula uten mamma, pappa og alle søskenene mine. Jeg skal feire jula hos bestemor, bestefar og tante Anne på vestlandet. Dit skal også Veronica fra USA, det blir så koselig å se henne igjen Jeg gleder meg som et lite barn, selv om det kommer til å bli forferdelig trist å feire jula uten mamma og pappa. Så vi skal nok være glad for at jeg og mamma har "fri familie" på julaften...

Men som sagt, jeg gleder meg utrolig masse! Jeg flyr opp et par dager før julaften, og blir der til 3. juledag. Det blir jo gøy med en annerledes jul også, og jeg er jo med familie.

Disse skal jeg feire jula med, og jeg klarer nesten ikke å vente:


Bestefar, Veronica og bestemor


Tante Anne, meg og Veronica

Bildene er fra USA i sommer.

Hva er det neste som skjer, som du gleder deg til?

Smoothie and L.A. Candy

Dette har vært en avsalppende og deilig dag. Jeg sov til halv 1, tok meg en laaang joggetur to clear my mind, og kom hjem til smoothie. Vi har nemlig endelig fått oss en splitter ny smoothiemaskin! Endelig kan jeg begynne å drikke smoothie hver dag igjen!!

Resten av dagen har jeg ryddet hele rommet mitt, utrolig deilig etterpå. Så har jeg bare slappet av på pc'en. Og for å ikke glemme at jeg går uten sminke, med mitt naturlige hår og i min kjære oversized Colorado-genser. Det er ikke ofte jeg har slike dager, men jeg skal love det har vært deilig.

For bare litt siden ropte mamma meg ned for dagens andre smoothie. Herlig! Så nå er planen å sette meg godt til rette med lyserosa smoothie og boken L.A. Candy av Lauren Conrad fra The Hills. Jeg må nemlig lese ut denne boken før jul, fordi vi skal levere inn en bokanmeldelse. Siden vi kunne velge bok selv, så valgte jeg denne, så det kanskje kunne gjøre det litt gøyere å lese.

Synd at smoothien er drukket opp allerede før jeg har fått startet med lesingen.. Slik går det når man elsker smoothie!

Hva har du gjort i dag?
Har du lest denne boken?

22 - A photograph of the part of you that you like the most

//30 days challenge

Denne var vanskelig, men jeg tror at det jeg liker best ved meg selv er øyevippene mine.Ser også at jeg har noen bryn å nappe...

Hva liker du best ved deg selv?

EDIT: Denne var egentlig for i går, så dagens kommer senere.

Halloween party

Jeg har hatt en hyggelig kveld med søte folk i kveld. Jeg koste meg utrolig masse. Det var en virkelig vellykket halloween-feiring! Alle hadde kledd seg ut i de kuleste kostymer, og her gikk det i alt fra prinsesse, indianer, nerd, djevel, hippie, sykepleier, pus, katt, mus, harepus og vet ikke hva, haha!

Bilder fra kvelden:
the geek and the princess


det var sånn ca 120 slike bilder av disse to på kameraet mitt, så da kunne jeg ikke dy megNå tar jeg kvelden tenker jeg, er så trøtt og sliten og sliter allerede med søvnmangel. Skal bli deilig å sove lenge i morgen. Har ingen planer, så det betyr at jeg kan sove til jeg våkner av meg selv! Det er ikke ofte..

Hva har du gjort i kveld?
Har du vært på halloween-party?

HALLOWEEN OUTFIT

I morgen er det Halloween, og det betyr party i dag! Jeg fant ikke ut hva jeg skulle kle meg ut som før i dag, så det kunne jo blitt spennende... Jeg endte i hvert fall opp som hippie. Haha, hva er det med meg og hippie? Jeg ser i hvert fall slik ut:Jeg vet ikke om jeg skal ha disse smykkene.... eller disse smykkene:
PEACE

Det eneste jeg vet om dette antrekket er at blusen er fra Gina Tricot og shortsen er fra Abercrombie & Fitch

Nå må jeg løpe, må rekke å gjøre de siste småtingene før jeg blir hentet. Jeg har jo alltid god tid...

Hva synes du ?
Lignet jeg på en hippie?

21 - A photograph of the part of you that you dislike the most

//30 days challenge

Denne er for i går, for jeg rakk det ikke. Den for i dag kommer senere.

Noe jeg virkelig hater, er føtter. De er ekle! Så da må det vel være noe av det jeg hater mest med meg selv. Håret også da, det er nesten verre, men føtter topper det hele.Hva synes du om føtter ?

Pictures from tonight

Jeg har hatt en utrolig hyggelig kveld med noen søte jenter! Susanne, Silje Veronica, Asandra og jeg var hos Catharina. Vi spiste pastasalat, godteri og brownies. Som vanlig så gikk skravlen i ett og tok selvfølgelig mange bilder, seriøse og usøreise. Kan vel si mest useriøse nå..


hun er glad i meg da..


smågodt-jordbær in my heart!our favourite candy!

Jeg håper ikke redigeringene om bildene var vaeldig ille, men jeg forklarer i morgen.

Som sagt; en veldig koselig fredagskveld! Elsker slike kvelder, bare slappe av med gode venner.

Hva har du gjort i kveld?

OUTFIT: white blouse and waved hair

I dag har jeg på e av mine favorittklesplagg, nemlig denne hvite blusen, som jeg kjøpte forrige helg. Jeg prøvde noe nytt med håret i dag, nemlig bølger og midtskill. Det var faktisk veldig enkelt å gjøre, og jeg brukte ikke lenger tid på håret enn jeg pleier om morgenen.
bluse fra Bik Bok bukse fra Monki belte fra Gina Tricot boots fra Din Sko

Nå må jeg løpe, skal møte jentene om 5 minutter! Vi skal ha girlsnight hos Catharina, og etterpå skal jeg sove hos Susanne. Det blir kos♥

Hva synes du om antrekket?
Hva synes du om håret? Skal jeg gå sånn på håret oftere?

I hope life isn't a big joke, because I don't get it

// dårlig kvalitet, men har dessverre ikke speilrefleks :(

20 - A band/artist not many people know of, but you think should

//30 days challenge

From First To Last. Det er sikkert mange som har hørt om dette bandet, men jeg vil uansett dele det med dere. De har mange bra sanger, og dette er en av favorittene mine.

From First To Last - Worlds Away

Hva synes du?
Hadde du hørt om dette bandet før?

MY NEW LEOPARD PRINTED TOP

Se hva snille mamma kom hjem med til meg da hun hadde vært i Bærum:


Puffarmer♥Jeg som elsker leopardmønster!

Nå gleder jeg meg til å bruke den, har allerede masse ideer til hva jeg kan bruke den sammen med. Tusen takk, mamma!

Hva synes du om toppen?
Liker du leopardmønster?

Jeg vil ha fra NELLY.COM - Liker?

I går så jeg at mamma hadde bestilt verdens søteste lue fra nelly.com og jeg forelsket meg helt. I dag så sjekket jeg om de hadde flere, noe de selvfølgelig ikke hadde. Men de hadde en som var nesten prikk lik, bare det var mønster på, isteden for helt off-white. Og egentlig synes jeg det var like fint, kanskje finere, til og med. Just take a look!
Med disse vottene til, ville det blitt komplett! Ååh, den søte fuskepelsen gjorde det det hele!

Så kanskje jeg må smiske litt med mamma nå? Hehe...Jeg strikker votter

.. eller prøver i hvert fall! I kunst og håndverken på skolen valgte jeg å strikke votter, kanskje et dumt valg, med tanke på at jeg ikke er verdensmester i strikking.. Egentlig så gav jeg opp, fordi ikke en gang læreren klarte å hjelpe med det, men så hadde Catharina fått litt hjelp og skjønt det, så hun hjalp meg i dag. Så nå er det strikking på gang igjen! Det som er skummelt er at vi får karakter på det, og resultatet er jeg litt redd for..

Jeg strikker sånne Selbuvotter, sånn skikkelig norske, hvis dere skjønner? I off-white og mørkeblå. For planen var at når jeg først måtte strikke noe, så kunne jeg jo lage noe jeg kan bruke selv. Men dere ser jo under her hvor langt (hehe kort) jeg har kommet, og vi har bare to skoletimer igjen å lage ferdig denne votten og enda en. Så det blir jo spennende å se om det blir to eller ikke da. Jeg skal i hvert fall superstrikke i dag og de to neste ukene.. For et liv! Egentlig så er det litt avslappende å bare sitte å strikke og høre på musikk. Så det kommer vel denne dagen til å bestå masse av.Jeg har jo fått begynt litt på selve mønsteret da, om du ser den lille millimeteren helt oppe ved strikkepinnene..


Det skal bli en hel vott, en gang..


Her er mønsteret jeg følger, gav nesten opp når jeg fikk dette i fanget, men nå skjønner jeg det heldigvis. Jeg har tegnet rosa på hvor lagt jeg har kommer.. Laangt

Ønsk meg lykke til videre med strikkingen da, så kan jeg holde dere oppdatert på om det blir noe som ser ut som votter eller ikke.

Liker du å strikke?
Har du strikket slike votter før?

I HAVE CHANGED

Jeg satt akkurat og kikket bakover i arkivet på bloggen min, og det er egentlig sykt hvordan stilen min har forandret seg på et år. (Bloggen min blir 1 år om litt over en uke) Jeg sier ikke det er stygt sånn jeg gikk før, men jeg synes ikke jeg kledde det selv. Hvert fall når jeg ser tilbake på det nå.

Vi trenger ikke å begynne på håret en gang.. Jeg kan bare si at dette var på min verste fjortistid når det gjelder håret!

Før så brydde jeg meg veldig masse om hva folk synes, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid vært sånn. Likte ikke å skille meg ut i det hele tatt, og gikk som oftest med noe i samme duren som venninnene mine. Som for eksempel det bilde over, dette var i mars, og jeg husker det var så vidt jeg turte å gå med den genseren de første gangene, for den hadde jo så store puffarmer. Noe jeg aldri hadde tenkt på nå lenger.


Dette bildet er fra i sommer.

Jeg tror forandringen skjedde i sommer egentlig, for det var da jeg begynte å bry meg mindre og mindre om hva andre synes, og heller gikk med deg jeg ville, fordi jeg likte det. Uavhengig i hva andre synes.Så det har vel fått meg til den jeg er i dag.

Så etter sommeren har det endt opp slik, noe jeg ikke i det hele tatt hadde tenkt på å gå med selv for mindre enn et halvt år siden;Ikke misforstå meg heller, for jeg sier ikke det er noe stort med det jeg går med nå. Jeg prøver bare å få frem at jeg har forandret meg på et år, både innen klesveien og meg selv innvendig - og utvendig håper jeg...

Hva synes du om dette?
Har jeg forandret meg?

Just The Way You Are

Jeg elsker denne sangen! Den er så søt!

Bruno Mars - Just The Way You Are

Teksten er så fin! Bruno Mars har egentlig mange fine sanger, når jeg tenker meg om.

Hva synes du om sangen?
Liker du Bruno Mars?

19 - A photo of your handwriting

//30 days challenge

Dette er min håndsrift:

Jeg er ikke så fornøyd med håndskriften min, den blir bare mer og mer slurvete med årene..

Liker du din egen håndskrift?

18 - A photo of your house/apartment

//30 days challenge

Dette er huset vårt, og det har det vært i snart to år nå. Jeg liker veldig godt fargene, for det gjør det så Sørlands-aktig.
Hva synes du om huset vårt?

My favourite rings

Jeg har falt helt for store ringer. Jeg klarer nesten ikke å gå uten en stor ring på fingeren, da føler jeg meg naken. Akkurat som med øredobber. Jeg har fått meg en liten samling nå, og har flere forskjellige typer som passer til forskjellige stiler. Så nå vil jeg vise dere mine små kjærligheter!


Fant ut at jeg har falt for litt like ringer...


Golden rings


Silver rings


For øyeblikket så er dette favoritten min!Hva synes du om ringene mine?
Liker du store ringer?

LIKE OR DISLIKE: rutete skjorter

Denne høsten har jeg forelsket meg helt i rutete og kanskje litt oversized skjorter. Spesielt med litt rødt i. Jeg har allerede noen, men det hadde ikke gjort noe med flere. Jeg synes det er utrolig kult med en oversized rutete skjorte, en tøff jeans og konjakkfargede detaljer (sko, belte, veske o.l). Så hva mener dere?
Back for more!

Som dere kanskje har merket så har bloggingen blitt dårligere og dårligere den siste uken. Dette fordi det har skjedd så masse, jeg har vært opptatt hele tiden. Så jeg har måttet sette bloggen litt til side. Sånn skjer av og til, når det blir litt i overkant masse skolearbeid, som innleveringer, lekser, prøver og fremføringer, i tillegg til fotball, trening og det å være sosial.

Så etter en stressende uke, så er jeg back in business nå! Så det er bare å følge med, har masse blogging på lur.Skjer dette deg av og til?

17 - A TV show you're currently addicted to

//30 days challenge

Min favoritt tv-serie har i rundt 3-4 år nå vært One Tree Hill. Husker sommeren jeg begynte å se på det. Jeg kjøpte sesong 1, og siden var det vel nesten ingen som så meg, fordi jeg forsvant inn i en One Tree Hill-verden. Jeg gjorde ikke annet enn å se på One Tree Hill den sommeren. Det var kanskje å overdrive litt, men siden den sommeren har jeg elsket One Tree Hill. Jeg kunne sitte inne dagen lang å se på episoder jeg hadde sett hundre ganger før, og jeg har sikkert sett sesong 1 over 6 ganger.. Jeg var virkelig sosial bak i tiden!

Jeg synes den første sesongen var den desidert beste. Det er nok fordi det er da serien handler mest om basketball, cheerleading, high school drama osv. Det var jo da det dannet grunnlaget for One Tree Hill. Også elsker jeg trekantdramaet mellom Peyton, Brooke og Lucas!


Aaw Keith♥Jeg fikk sjokk da jeg hørte det var laget en sesong 8, jeg som bare var halvveis i 7. Så i nærmeste fremtid må jeg sette av tid til å få sett ferdig 7, så jeg kan se 8. Dette blir spennende, selv om ingenting kan slå de aller første sesongene. Må bare få litt fritid først...

Hva er din favoritt tv-serie?

ANBEFALING: Aussie - shampoo og hårkur

Nå skal jeg anbefale min favorittshampoo og hårkur, nemlig Aussie!

For noen uker siden begynte jeg å bruke Aussies "3 minute miracle" hårkur. Jeg merket med en gang at håret mitt ble mye tykkere og mer fyldig. Det ble også glatt og mykt, rett og slett deilig å ta i. Og jeg har ikke hatt hår som har vært deilig å ta i på lenge. Litt etterpå fikk vi også shampooen i hus, og jeg begynte å bruke den også. Håret mitt har bare blitt friskere og friskere! Det er sykt. For det var forskjell etter første vask.

Jeg har lenge slitt med ødelagt, tynt og slitt hår, men denne shampooen og hårkuren har reddet håret mitt. I tillegg har jeg slitt med at bare sekunder etter at jeg går ut av huset og kommer ut i frisk luft, så har håret vært så følsomt at det har krøllet seg/fått fall. Dette skjer ikke lenger, så nå er håret mitt rett hele dagen. Dette er jo en ny verden, jo! Okei, nå overdriver jeg, men dette er et hårmirakel for meg.  Jeg ville dele dette med dere, så kanskje det er noe for dere, også?

Og det beste av alt; Den lukter nydelig! Ubeskrivelig! Jeg klarer ikke å sammenligne lukten med noe, fordi den er noe helt for seg selv. Jeg gleder meg til hver gang jeg skal dusje håret, for da fylles dusjen av denne herlige lukten. Det er ikke sånn to-sekunders lukt heller; håret lukter sånn hele tiden! Haha, den første tiden gikk jeg rundt og sniffet håret mitt..
Virkelig et mirakel! You just gotta love it! Det gjør hvert fall jeg!

Jeg gir den karakter 6, og anbefaler alle og løpe og kjøpe! De koster litt over 100 kr pr stk på Cubus.


Har du prøvd disse før?

Hva synes du om anbefalingen?

16 - Something you regret

//30 days challenge

Noe jeg angrer veldig på, er at jeg har vært så slem mot pc'en min. For dette har fått konsekvenser nå. I over lang tid har pc'en min vært litt på tur, den klikket ofte, slik at jeg måtte skru den av og på. Dette fordi jeg gjorde alt for masse på den. Selvfølgelig skal en pc tåle ganske masse, men jeg var kanskje litt for slem. Så nå lever den ikke lenger. Naboen har sett på den, og han tror det er harddisken som har røket. Så jeg må nok ha ny harddisk. Og dette fordi jeg har hatt alt for masse på den..

For etter at bloggingen tok over har det bare blitt mer og mer bilder. Til slutt var det oppe i over 15 000 bilder, det var i hvert fall det som stod på iPoden min. I tillegg hadde jeg over 2000 sanger, masse dokumenter, videoere, programmer og ja, you name it. Det ble rett og slett for masse for den. Så etter rundt 2 år med meg, var den lei..

Så nå angrer jeg veldig på dette, fordi jeg har endt opp pc-løs. Naboen fikk heldigvis reddet alt av bilder og dokumenter, noe som hadde vært ille og mistet. Men pc'en er det verre med. Jeg har i hvert fall lært at jeg skal være snillere med min eventuelt neste pc, eller den samme, hvis den blir reparert.I MISS MY COMPUTER..


BIldene er tatt i sommer. R.I.P brunfargen min! Jeg brukte bare mascara og øyenskygge..

Og hvordan jeg får blogget nå? - Jo, akkurat nå blogger jeg fra pappa sin pc, hvor jeg må gjøre skolearbeid også, men det er bare begrenset, fordi han bruker den selv til jobb. Ellers låner jeg Susanne sin gamle pc, men den har det ikke så veldig bra den heller, fordi laderen nesten ikke virker. Men jeg er utrolig takknemlig for at hun låner meg den nå.

Så på pc-fronten vet jeg ikke hva som skjer fremover..

Har noe slikt skjedd med deg?
Angrer du på noe?

Graffiti Nails

Jeg kjøpte denne neglelakken i går:Den er slik at man tar et strøk med denne oppå vanlig neglelakk, og etter 30 sekunder, skjer dette:Det blir et slikt random mønster, fordi neglelakken trekker seg sammen eller noe slik. Utrolig kult spør du meg. Jeg hadde svart under, mens Susanne hadde sjøgrønn. Det ble ikke så veldig bra reultat denne gangen, fordi vi ikke visste hvor mye vi skulle ha på osv, men nå vet vi det sånn ca. Så jeg kan vise dere bedre senere, hvis dere vil!

Den finnes i mange forskjellige farger og kan kjøpes i kosmetikkavdelinger i diverse klesbutikker. Jeg valgte hvit fordi jeg har så mange neglelakker i forskjellige farger, så da tenkte jeg at den passet til det meste.

Hva synes dere?
Har dere prøvd sånn neglelakk?

Happysunday

Grunnen til mitt bloggfravær frem til nå i dag, er rett og slett fordi Susanne og jeg sov til 2, så dro jeg hjem og stellet meg, før vi dro rett ut igjen og så på guttene spille kamp. Så jeg kom hjem for litt siden.

Tok noen søte bilder da:


linseluus

Og hvis dere lurer på hvordan jeg ser ut midt på natten, så...


Penhet! Husker nesten ikke at jeg har tatt det jo, haha. Og ikke se på hyllen bak.. busted! Okey, det var random.


Siden jeg har så masse å gjøre nå, denne søndagskvelden, så får vel skolearbeid ta over.. Uff, hadde egetlig lovet meg selv å ikke gjøre skolearbeid i helgen. Men siden vi har fremføring på tirsdag, og vi nesten ikke har gjort noe, så får jeg vel gjøre litt nå..

Meg i nuet:Ikke spør hvorfor jeg var så happyface der, for nå må jeg rydde rommet også.. Happysunday..

Susanne og jeg prøvde forresten Graffiti Nails i går, så resultatet skal dere få se etterpå. Ganske kult egentlig. Så selv om det har vært dårlig frem til nå, så stay tuned - det betyr ikke at det fortsetter dårlig :)

Hva har du gjort i dag?
Gjør du skolearbeid i helgene

SHOPPING: saalg

Jeg fant akkurat ut at alt jeg kjøpte i dag var på salg. Men salg liker vi! Jeg synes faktisk det var rart at alt var på salg, for det så ikke ut som spesielle "salgsvarer" hvis dere skjønner. Her er i hvert fall innkjøpet:

bluse fra Bik Bok, original pris 199 kr - salg: -50%samme bluse i hvit fra Bik Bok, original pris 199 kr - salg: -50%dette beltet fikk jeg gratis på Bik Bok, tror det var fordi jeg handlet på salg, gøy! Original pris 149 kr2 hvite basic  topper fra Bik Bok, original pris 99 kr - salg: 49 kr pr stk

graffiti nails neglelakk fra H&M, original pris 79 kr - salg: 49 kr - denne skal jeg og Susanne teste ut nå, også skal jeg vise dere i morgen!

Jeg er superfornøyd!! Og hvert fall med blusene! Jeg elsker de. Gleder meg så til å bruke de. Kommer nok til å bo i disse fremover.

 


OUTFIT: shoppingtur

I dag har jeg vært i byen med masse søte folk. Jeg shoppet faktisk litt i dag, så gled dere til innkjøp senere, jeg er superfornøyd! Byturen var veldig koselig. Her er antrekket, som jeg fant frem på 2 minutter. Seriøst, jeg så bussen når jeg var hjemme - har aldri løpt så fort på høye hæler før!
gotta love sale!


jakke fra Forever 21 genser fra Bik Bok shorts fra H&M strømpebukse fra Bik Bok veske fra Forever 21 sko fra DNA ring fra H&M

Det var litt kaldt da, men slapp heldigvis å vente på buss noen av veiene. Det må være første gangen! Nå skal jeg opp til Susanne og sove der i natt, og innkjøp kommer etterpå.

 
15 - The most beautiful picture of your best friend

//30 days challenge

Jeg elsker dette bildet av Susanne!Hun er så utrolig pen! Ååh, jeg er så glad i henne♥ Look at that cute face!

Hva synes du om bildet?
Er hun ikke nydelig?

14 - Your current wishlist

//30 days challenge

Dette er min ønskeliste at the moment:1. Macbook -
fordi jeg har ingen pc for tiden, siden min egen er død (låner Susanne sin nå)
2. Speilrefleks - fordi jeg har et vanlig digitalkamera som blir dårligere og dårligere

 3. iPhone 4 - fordi mobilen min nesten ikke virker lenger4. Walk-in closet - de fleste jenters drøm! Men siden jeg ikke har plass til det i huset, så får jeg gå videre til de neste ønskene..5. KLÆR!6. SKO I ALLE FASONGER


7. Smykker, øredobber, armbånd, ringer osv. - Stæsj, rett og slett! Noe jeg aldri får nok av.

og sist men ikke minst..

9. PENGER - så jeg kan kjøpe alt over her, som jeg ønsker meg


The perfect song:

Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire

Sevfølgelig ønsker jeg meg fred på jorden osv, men de ønskene er litt vanskeligere..

Hva synes du om ønskelisten min?
Ønsker du deg noe av det samme?

Spakveld med jentene

Dette hat vært en kjempekoselig og avslappende kveld. Jeg, Susanne, Silje og Martine har vært hos Henriette, spist godteri, skravlet, ledd så det holder, egentlig det vanlige, og vi har hatt vårt eget lille spa. Her har det gått i øyenbrynsnapping, massage og jeg har klippet luggen til Susanne.
penhet
Jeg synes hun ble søt på håret jeg!

En veldig søt gjeng å tilbringe fredagskvelden med! Nå har jeg akkurat kommet hjem og fortsetter kvelden alene, eller ikke helt alene; har Capri-Sonne og Bueno-sjokolade♥ Fredagskos!

Hva har du gjort i kveld?
Hva synes du om luggen til Susanne?

FILM FRA ÅRETS SISTE KAMP

Som jeg skrev om i går spilte vi årets siste kamp i går. Vi vant 3-1 over Bamble, men siden det begynte å snø ved avspark og bare ble verre og verre, så ble den avlyst da det var ti minutter igjen.

Kampen ble filmet av en profesjonell, og allerede nå ligger det video på youtube. Så den skal jeg vise dere nå. Synes den var skikkelig bra redigert jeg! På 1.59 er det forresten jeg som tar innkast.

Haha, det var så flaut når vi måtte gå nedover på en rekke! Men det var morsomt da.

Grunnen til at det ble filmet var så vi skal se på det senere, noe som kan bli spennende...

 

Hva synes du om videoen?

PHOTOS: outfit in the snow

Siden det var så nydelig ute i dag, med snø og sol, måtte jeg benytte meg av sjansen til å ta noen bilder ute. Jeg må innrømme at på slike dager er snøen fin, men ikke når det er overskyet og slaps.
skjorte fra Bik Bok topp fra Bik Bok shorts fra H&M strømpebukse fra Bik Bok støvletter fra DNA

Nå er det endelig helg, digg! Denne helgen skal bli hyggelig. Og den starter allerede nå, for jeg skal møte Silje og Henriette nå. Så vi blogges! Ha en fortsatt fin fredag folkens

 

 

13 - What you want more than anything right now

//30 days challenge

Det jeg vil mer enn alt akkurat nå, er å reise til USA!  Bare det å reise dit og slippe alt skolemas og alt annet mas, få en pause fra the normal life. Det hadde vært deilig akkurat nå (som jeg sitter og må øve til prøve)!

Det er favorittstedet mitt! Jeg elsker å være der og tiden kunne gjerne gått litt fortere så det plutselig var 2. året på videregående, for da skal jeg bo der og gå på high school i et år. Jeg har alltid vært facinert av USA, men vet egentlig ikke hvorfor. Det var alltid drømmen min, og i sommer ble den oppfylt. Men jeg fikk ikke nok! Jeg vil tilbake å oppleve enda mer, oppleve alt som går an, alt som er amerikansk. Jeg vet det er umulig, men det er drømmen min. Jeg har i hvert fall lyst til å oppleve Hollywood, New York (spesielt shopping og Frihetsgudinnen), Las Vegas +++ og rett og slett det å leve som en amerikaner. - Noe jeg fikk en smakebit på i sommer. Nå snakket jeg litt utenfor tema her..

Så drømmen min er USA og jeg skulle ønske den kunne bli oppfylt NÅ! Cause I need a break.
my favourite place on earth
// google.no


What do you think?
Hva vil du mer enn alt akkurat nå?

Seier og snø

Vi vant kampen! Yeey, siste kampen i år, så det var utrolig deilig å vinne. De siste ti minuttene ble avlyst da, fordi det var rett og slett umulig å spille til slutt. Det begynte nemlig å snø rett før kampstart, og til slutt var det nesten snøstorm og ballen ble til en snømann hver gang den trillet på bakken.

Jeg synes snøen kom alt for tidlig i år. Den er jo utrolig fin å se på, men kulden er ikke så deilig. Jeg har enda ikke fått varmen i meg etter kampen. Men da jeg kom hjem så jeg hvor vakkert det egentlig er med snø da, så jeg tok noen bilder i mørket. Så satser vi på at i løpet av helgen kommer det en bildeserie med snø!


hva som skjedde her, lurer jeg på..

Nå er det siste innspurt med lekser som skal leveres innen i morgen og prøve som skal øves på, men jeg kommer tilbake med et siste innlegg etterpå.

Snør det hos dere?
Hva synes du om snøen?

OUTFIT: knitted jacket

Siden det var så kaldt i dag, -5 grader i dag tidlig, så gikk jeg for denne lange strikkede cardiganen/jakken. Jakken fikk jeg i fjor høst, men er bare brukt en gang før. Uff, jeg er dårlig på det der... Så det skal vi få snudd på, for den var jo så varm og god! Jeg har faktisk ikke fryst på skolen i dag. Utrolig nok!


jakke fra H&M topp fra Forever 21 bukse fra Forever 21 støvletter fra DNA ring og hårpynt fra H&M

Selv om jeg ikke har fryst inne i dag, så skal jeg love at jeg har fryst ute. Merker virkelig at det er høst nå, og at vinteren står for tur. Alt for tidlig, spør du meg. Oii, så akkurat ut vinduet og det snør. GREAT!...

Nå skal vi spille årets siste fotballkamp ute i kulden og snøen. Så ønsk oss lykke til! Vi håper på seier.