Dere bestemmer; bloggpause eller ikke

Jeg trenger ditt synspunkt som leser, så vær så snill og les, les hele innlegger før dere kommenterer!

De siste ukene har jeg blogget dritt. Jeg har mistet all blogglyst, og har rett og slett ikke tid. Det ligger mer bak, men det orker jeg ikke å ta opp nå, kanskje en annen gang.. Det kan i hvert fall ikke fortsette slik. Jeg sliter med dårlig samvittighet ovenfor dere, noe som igjen sliter veldig på meg. Jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke får blogger, og jeg får dårlig samvittighet når jeg blogger dårlige, meningsløse innlegg.

Dette synes jeg selvfølgelig er veldig trist, men noe må gjøres, så jeg ikke ender opp med å slutte for godt. Derfor er det to muligheter;
 

- Jeg kan ta en bloggpause, mest sannsynlig frem til 1. desember, og komme tilbake for fullt etter det

- Eller så kan jeg blogge når jeg føler for det, heller "kvalitetsinnlegg" 3-4 (kanskje 5-7 og flere?) ganger i uken (altså ikke blogge hver dag), da også frem til 1. desember. Da blir det lettere å få blogget om det jeg vil, og gjøre innleggene bedre, gøyere for dere å lese.
 

Greia med punkt 2 er at da føler jeg meg ikke pliktet til å blogge HVER dag, så jeg bare må blogge et meningsløst innlegg. Da blogger jeg heller de dagene jeg har noe bra å blogge om, selvfølgelig minst et par ganger i uken, kanskje 5-6 og flere også, det kommer jo an på humør og blogglyst!

Jeg skal selvfølgelig ikke slutte for godt, men for at jeg skal klare å fortsette, så må jeg gjøre en av disse tingene. Planen er å komme tilbake for fullt før jul! Og siden dere er leserne, som faktisk skal lese det jeg blogger, så vil jeg at dere skal få ha en del å si i dette valget! Så da håper jeg dere skjønte valgmulighetene, og svarer det dere mener er best. Dere er jo verdens beste lesere, ikke glem det! Jeg vil jo ikke miste dere, eller gjør jeg det nå? 
Vær så snill å legg igjen en kommentar med din mening!

Søknad, søknad, søknad..

I dag har jeg skrevet USA-søknad, skrevet mer USA-søknad, og skrevet enda mer USA-søknad. Det er utrolig vanskelig! Jeg skal skrive et personlig brev om meg selv og min familie, til min fremtidige vertsfamilie. Jeg må fremstille meg selv på en positiv måte, men ikke overfladisk. Det er vanskelig! Uff, jeg orker ikke mer, men jeg må. Søknaden skal sendes på torsdag, og dette er siste dagen jeg har tid.

Derfor har jeg ikke prioritert bloggen i dag. Håper dere forstår det. I morgen skal jeg blogge, og det lover jeg. Nå skal jeg ned og putte kakemennene i ovnen (jeg har bakt en liten porsjon til i kveld), også skal mamma og pappa hjelpe meg litt med søknaden. Tuddeluu!


Å hei, for et vakkert arkivbilde......


Hva gjør du i kveld?

Kjære Anja

Hei.

Vet at Amalie ikke har blogget siden Torsdag, men hun har vært så sinnsykt opptatt.

...

Neida. Tror bare hun trengte en liten bloggpause akkurat nå, så vi har bare slappet av og kost oss de siste dagene! I går for eksempel var det bestevenn og oreokveld hos Amalie. Det var helt sjukt. Det var så mange der, bl.a. meg, Amalie og Alexander. Ja, det var vel egentlig alle.
Til Anja fra oss ♥♥♥

- Silje

I'll never be good enough.


the pretty reckless - make me wanna die


Sangen♥

Thursday

Hei! Det er en grunn til at jeg ikke har blogget på et par dager, eller i hvert fall første dagen, men det er litt personlig. Andre dagen var vel fordi jeg ikke orket. Haha, lata.. Men nå er jeg her igjen! I dag var det jo OD, og da jobbet jeg på pappas jobb, hvor jeg vasket vinduer, støvsuget vegger, kriker og kroker, og edderkopper (uusj..) også malte jeg en dør. Jobbet flere timer enn jeg skulle, siden jeg er så snill, og etterpå så dro jeg ned på Oasen og trente.

Nå er jeg dødssliten! Dessverre så må jeg nok komme meg ut av sengen og ta husvasken, før jeg kan slappe ordentlig av. Blir kanskje litt tv-titting før jeg prøver så godt jeg kan og ta tidlig kvelden. Jeg har nemlig forsovet meg 3 av 4 dager denne uken, så jeg har ingen plan om å gjøre det i morgen! Og apropos i morgen, så kommer det kanskje en video. Selv om jeg blir litt flau av tanken på den.. Vi får se!

Ha en fin kveld videre, dere! Nå er det jo snart helg!! Og denne helgen står Halloweenfeiring for tur, woho!


Arkivbilde, for 3. gang.. Alle gode ting er tre! Skulle ønske jeg hadde mac da, for da hadde jeg hatt Photo Booth, og da kunne dere sett hvor pen jeg er nå; nydusjet, uten sminke. Gled dere til jeg forhåpentligvis får kjøpt meg mac etter bursdagen min!


Hadde dere OD i dag? Hvor jobbet du?
Hva gjør du i kveld? 

Den siste kampen

Heisann! Ny uke, nye muligheter! Blir forhåpentligvis frisk denne uken, så da kan jeg trene igjen. Vel, nå drar jeg snart bort på banen for å spille sesongens siste fotballkamp. Det er litt trist egentlig. Har egentlig overbevist meg selv om at jeg ikke er syk, for jeg skal gi alt i dag! Gleder meg! Får bare satse på at jeg ikke faller om av hosteanfall eller noe, så går det nok bra. 

Jeg er forresten veldig glad nå. Lurer dere på hvorfor? Jeg fikk akkurat vite at jeg skal få ny mobil, og det har jeg ikke fått siden jeg gikk i 8. klasse, altså i 2008. Så da skjønner dere kanskje hvorfor jeg er glad? Tre år med en drittmobil er ikke bare-bare! Tenkte å bestille HTC Desire S etterpå, noen som har erfaring med den? Er den bra? Ny mobil kan faktisk bety bedre blogging, men det er jo en annen sak. Nå skal jeg gjøre meg klart til kamp, ta litt nesespray og kle meg godt! Vi blogges senere!


Hva skal du i kveld?

Koselig kveld

I går rakk jeg så vidt hjem fra Anja, før jeg dro opp til Silje. Vi slappet av, skravlet og fikset oss litt, i et par timer, før turen gikk videre til Sofie, med mange søte jenter! Vi koste oss med godis og hjemmelaget pizza, masse skravling og ikke minst latter. En veldig koselig kveld!


Et bilde fra kvelden, dårlig kvalitet fordi det er fra facebook

Formen min er enda ikke på topp, er fortsatt forkjølet, noe som passer ekstremt dårlig siden vi har siste seriekamp i morgen. I tillegg har jeg ikke fått trent ordentlig siden mandag, så jeg føler meg enda dårligere. Blæh! Elsker å trene på søndager, men nå kan jeg ikke. Trist!

Har i hvert fall andre ting å gjøre i dag da, som å skrive søknaden til utvekslingsåret i USA. Jeg liker å fylle ut søknader og sånt, men litt verre er det å skrive et brev på to A4-siden om meg selv og livet mitt, på engelsk, til den fremtidige vertsfamilien min.. Jaja, jeg får nok bare sette i gang!


Hva skal du i dag?

Fredagskveldskos

Gårsdagen var skikkelig koselig! Startet jo kvelden med å spise på Jonas B Gundersen med flere av jentene i klassen, noe som var veldig koselig!  Så dro jeg og Anja hjem til henne, eller først innom butikken og kjøpte masse godt. Senere så fikk vi besøk av av go`gutta! Neida, men Samuel og Niclas kom en liten tur, og vi koste oss med julebrus, pepperkaker, oreois, sørlandschips, sjokolade og julemarsipan. Noe dere kanskje fikk med dere hvis dere så videoen de overrasket meg med på bloggen, hehe. 

Tok i hvert fall en del bilder i går, så here we go!


Søte Sølvi!!


Ingeborg, Madelen og Silje


Meg, Anja og Roza
Mat!! Hehe, som blogger må jeg jo ta bilde av maten......
Min mat!!


Søta Anja spiser. Og hei i bakgrunnen der


Også var det hjem til oreoisen!!
Samuel, meg og Niclas


Fiiine Anja og Samuel


Vil dere forresten vite noe morsomt? Ja, tenkte meg det; når jeg var liten så lekte jeg og Anja sammen, og nå går vi i klasse sammen. Og når jeg var enda mindre så lekte jeg og Samuel sammen, vi var bestevenner i barnehagen, hehe. Og nå går vi i parallellklasse, så ja, verden er liten!

Men nå skal jeg hjem fra Anja, så jeg må atter en gang løpe for å rekke bussen. Så vi blogges senere! Ha en fin lørdag!!


Hva gjorde du i går?

Videoblogg: Surprise Amalie!

video:film fra 21


Hei Amalie! Samuel Solvang & Niclas Odalen la igjen en liten videosnutt på din søte blogg! <3

Har dere noen spørsmål til oss?

Hva tenker dere om at vi åpner vår egen blogg?

Videoblogg med Anja

video:malie middels

Nå burde dere være stolte av meg, siden jeg enedelig kommer med en videoblogg. Men nå må vi løpe for nå går bussen, og HVOR finner dere ut på videoen. Haha!

Hva gjør dere ikveld?  

Tv koos

Dette har egentlig vært en veldig deilig dag, til tross for at jeg hadde et par lekser (noe jeg ikke har hatt på to uker!!), og litt husvask å gjøre. Skoledagen var veldig chill, som gårsdagen også var, og nå er jeg barnevakt for sovende småsøsken. Det betyr at resten av kvelden blir det opptak av Private Practice, enda mer Gossip Girl, og kanskje Torsdag kveld fra Nydalen. Tenkte å gifte meg med tv'en i kveld, skjønner dere. Det er ikke ofte jeg har den for meg selv!

Men først skal jeg finne noe godt å spise! Begynner forresten forhåpentligvis å bli litt bedre nå; feberen er borte, men er fortsatt forskjølet da. Ikke gøy! Vel, nå er det tv-kos!!


Arkivbilder liker vi!!


Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: printed scarf


Gjør meg klar daa
genser fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot skjerf fra Only støvler fra Hunter ring og øredobber fra H&M

Bildene ble veldig gule og dårlige i dag, men solen kom og ødela alt. Og om dere skulle lure så er dette favorittskjerfet mitt!! Love it! 

Nå har jeg akkurat tatt torsdagens husvask, og må begynne på spanskleksa til i morgen. Det kan jo bli spennende, siden vi skal skrive om familien vår på spansk. Og jeg suger i spansk.. Satser på at jeg blir fort ferdig da, så jeg kan starte letingen etter min forsvunnede husnøkkel. Sykt kul dag!! Neida, men i kveld skal jeg være barnevakt for sovende søsken, så da blir det tv-kos med meg selv. Det blir bedre! Vi blogges!


Likte du antrekket?

Just my luck!

Gjett hvem som ble syk i går, lå med febersmerter i hele natt, og nesten ikke klarer å svelge på grunn av halssmerter? Jo, det er meg!! Det er så typisk å bli syk på de minst perfekte tidspunkt (ikke at det finnes et perfekt tidspunkt da..), men jeg som startet å trene på Oasen i dag, måtte selvfølgelig bli forkjølet! Jeg klarte heldigvis å dra meg ned dit på veiledningstimen i stad, men kommer nok til å angre på det i morgen..

Da jeg våknet i dag, var det like før jeg la meg til å sove igjen. Men til tross for feber, så dro jeg på skolen, og klarte å lide meg gjennom dagen. Neida, det var ikke så ille; to timer film, tre fritimer og to enkle timer. Veldig greit!!Nå sitter jeg nydusjet i sengen min, og kveldsmaten venter på å bli spist, mens jeg skal se på Gossip Girl. Så tar jeg tidlig kvelden i dag, for jeg trenger søvn for å bli kvitt denne forferdelig ille forkjølelsen (ja, jeg synes alltid synd på meg selv når jeg er syk!!). Ha en fin kveld videre!


Hva gjør du i kveld?

OUTFIT: colored blouse
bluse fra H&M bukse fra Gina Tricot ring og øredobber fra H&M wedges fra dna

Woho, outfitblogging! Er dere ikke stolte?? Neidaa, har bare ikke hatt på meg så masse spennende de siste dagene, eller ukene(?). Denne blusen er ny, fikk den av snille mamma for litt siden.

Nå har jeg akkurat spist salat, og må løpe på butikken for å kjøpe inn smoothieingredienser og Curamed. For selvfølgelig begynner jeg å bli syk. Halsen svir så det holder. Og med tanke på at jeg skal begynne å trene på Oasen i morgen, så passer det utrolig dårlig. Derfor blir det halstablettygging resten av dagen. Senere får jeg besøk, så det blir nok koselig. Men nå må jeg løpe på butikken, så jeg kanskje kan slippe unna en forkjølelse!
Today

I dag var det tilbake på skolebenken, og til tross for at jeg så og si sovnet et par ganger de første timene, har denne dagen gått utrolig fort! Etter skolen dro jeg og pappa ned på Oasen Fritid (treningssenter 10 min å gå hjemmefra), og registrerte meg der. Så da blir det trening frem til jeg drar til USA - herlig! Gleder meg, jeg nå, elsker å trene på treningssenter! Da jeg kom hjem tok jeg en liten matbit, før det var rett videre på fotballtrening i øsepøs regn.

Nå har jeg tatt en deilig dusj, spist litt mat, sett litt Gossip Girl, og skal nå kose meg med en nynorsk stiloppgave, hehe.. Er heldigvis snart ferdig, har bare siste finpuss. Så da tenker jeg det blir mer Gossip Girl etterpå, hoho! Sikkert sykt interessant for dere, men har ikke gjort så masse kult i dag heller akkurat.


Forresten så har jeg fått en del spørsmål om hvor det blir av svarene fra spørsmålsrunden; jeg har svart på nesten alle spørsmålene, men de er på skole-pc'en min, og den er dessverre på reperasjon. Får den nok tilbake i løpet av uken, så da kommer svarene så fort jeg har tid! 

Nå venter nynorsken!! Ha en fin kveld, dere :-)


Hva gjør du akkurat nå?

The last few days

Jeg har ikke akkurat vært så flink på bloggfronten de siste dagene, blogget jo ikke i går, og blogget ikke selv på fredag. Men jeg har faktisk vært veldig opptatt!! Om jeg ikke har sett på Gossip Girl, så har jeg hatt middagsbesøk av søte jenter, mens vi var barnevakt, feiret bursdag, vært ute og spist kinamat, vært med familie, sett litt mer på Gossip Girl, og ikke minst; vært sosial! De siste dagene av ferien har vært veldig fine, så da ville jeg bare nyte de!

Det ble tatt en del bilder på torsdag og fredag, så her kommer et bildedryss fra disse dagene. Må bare si at det er en del fristende bilder under her, rett og slett fordi jeg elsker å friste dere! Neida, har bare ikke gjort annet enn å spise de siste dagene...


På torsdag så ble lillebroren min, Milian, hele 2 år! Så dette feiret vi med familie og gode kaker.


Bursdagsbarnet!
Tynn bunn? hehe
Også hadde jeg på meg dette da, om dere har glemt det


På fredag inviterte jeg Susanne, Trude, Silje Veronica og Anja på middag; kylling- og pastasalat. Og oreokake og brownies til dessert + masse godis som jentene tok med. I tillegg var vi barnevakt, mest fordi jentene ville, haha..


Søtt!
Milian og Trude


Mat! Tar ikke alltid bloggere bilde av maten sin...?


I morgen er det dessverre skole, men egentlig så er det ganske greit å se alle folka igjen, og komme tilbake i rutine. Liker det faktisk litt; med fullstappede dager går ukedagene fort, og før jeg vet ordet av det, så er det helg!

Nå skal jeg se på Gossip Girl resten av kvelden, og kanskje gjøre siste finpussen på en nynorsk stiloppgave, woho. Ha en fin søndag videre!!


Hva har du gjort i helgen?

Mat 1, mat 2, mat 3

Ikveld har Amalie hatt salatparty med oss! Det er nemlig Anja som blogger, igjen, fordi Amalie ligger som en slappfisk på sofaen, etter alle de tre "rettene" vi har spist. Det begynte med deilig salat, etterfulgt av oreo- og brownieskake, så godteri og snack tilslutt som vi fremdeles koser oss med!

Namnam!!

Beklager for uklare bilder, men de er tatt med iPhone. Lover at jeg har gått løs på speilrefleksen til Amalie også ikveld, så jeg garanterer dere at det kommer mange bilder imorgen! Nå skal vi fortsette med jentekosen, godteri, og "Susanne og Trude-show!" Hehe. 

Ble du frista av de deilige rettene? 
Hva gjør du ikveld? 

OUTFIT: birthday party
bluse fra Gina Tricot shorts fra Modeca strømpebukse fra Bik Bok wedges fra dna ring og øredobber fra H&M

Dette har jeg da på meg nå, for anledningen er jo lillebrors bursdag. Men nå er jeg dødskvalm! Etter ett stykke oreokake, så skal jeg aldri spise det igjen i hele mitt liv!!!! Nå skal disse klærne av, slasketøy skal på, og jeg skal legge meg godt til rette under dyna og starte på sesong 4 av Gossip Girl. Her blir jeg nok resten av natta. Og jeg vedder på at en gang i natt så sniker jeg meg ned og henter et stykke oreokake.. Da er kvalmen borte, og atter en gang går jeg i samme fella! Der har dere meg.


Likte du antrekket?

Nyeste innkjøp

Jeg var jo i byen på mandag, og kjøpte meg faktisk et par ting. Hvis vi ser bort i fra blusen jeg kjøpte på fredag, så hadde jeg ikke shoppet siden jeg var i Bergen for snart to måneder siden. Så jeg synes jeg har vært ganske så flink! Derfor unnet jeg meg disse fine skattene:
bluse fra Gina Tricot, kr 199


neglelakk i samme farge som blusen, fra H&M, kr 9,50
genser med hals, fra Gina Tricot, kr 149


lipgloss mobilpynt (passer perfekt til meg, hehe), fra H&M, kr 9,50


Nå er det bursdagsfeiring her i huset, siden lillebroren min blir 2 år i dag. Huset er fullt av masse familie, så jeg får gå ned og bli med i selskapet. Gjett om jeg skal kose meg med oreokake da! Uff, blir nesten kvalm av tanken.. Og nå kom akkurat lukten av browniesen i ovnen opp på rommet mitt også.. Har forresten på meg den nye blusen, og neglelakken nå, så kanskje det blir outfit senere. Vi får se!


Likte du innkjøpene? En favoritt?

OUTFIT: sweet sixteen

Som jeg blogget om tidligere i dag, så var jeg jo i bursdagen til Anja i går. Så dette hadde jeg da på meg. Kjolen er en av mine favoritter, fra merket Rare Fashion. Elsker fargene, blomstene og den søte sløyfen!


kjole fra nelly.com ring og øredobber fra H&M

Nå skal jeg tilbake til den sofistikerte verdenen på Upper East Side i New York; Gossip Girl! Har ikke gjort annet enn å se på det i dag. Er snart ferdig med sesong 3! Hvor mange ganger har jeg sagt at jeg elsker late feriedager..?


Likte du antrekket?

Anja's sweet sixteen

Som noen kanskje fikk med seg, så hadde Anja bursdag i går. Gårsdagen var derfor utrolig travel, og jeg rakk dessverre ikke å blogge. Men jeg gjør det godt igjen i dag altså!! Gårsdagen startet med at jeg stresset rundt på morgenen, mens jeg sminket meg og pakket. Så dro jeg, Silje og Susanne til Anja med kake. Etterpå kom Kristine og Trude, og vi dro og spiste sushi!!

Senere var vi klare for en fin feiring av bursdagsbarnet. Med mange søte jenter, taco, masse kaker og godis, ble kvelden, natten og morgenen super! 


Bursdagsbarnet!!!


Siljes kaviarkake! Neida, det er smørkrem


På vei til sushien! Ja, jeg bruker hette, og ja, jeg blir mobbet for det :(


Kristine, Anja og Susanne


Tiger rolls - my favorite!


Så startet kveldens feiring med velkomstdrinker!
Fiine kaka fra Maria og Janine
Silje, meg, Ingrid, Celine, Vilde, Trude, Janine, Maria, Kristine, Susanne og Anja


Søte muffinser!!


Søte jenter!!

Jeg kom hjem for noen timer siden, har fått ryddet litt og sånt. Så resten av dagen skal gå til å ligge under dyna og se på Gossip Girl. For et liv... Neida, er bare så deilig, også har jeg ingen planer i dag. Liker slike dager i ferien! Også skal jeg se litt på søknadspapirene til utveksling i USA, for jeg skal til legen i morgen og ta "USA-sjekken", som jeg kaller det. Hvor legen skal fylle ut masse osv. Spennende...

Men nå skal jeg på butikken å kjøpe noe godt, før jeg chiller resten av dagen! Og blogger da, har faktisk mer å blogge om, hoho!


Hva skal du i dag?

VERDENS BESTE ANJA KVANDE HAR BURSDAGEller hun ser også sånn ut da, når hun har stelt seg:


Anja Kvande alle sammen! Gratuler hun.

HILSEN ANJA :* 

Har du bursdag idag?


All by myself

Hei hå!! Lurer dere på hvor det har blitt av meg de siste dagene? Siden lørdag har jeg ikke gjort annet enn å se på Gossip Girl, dag og natt, og mens jeg trimsykler. Trenger virkelig denne slappe-av tiden med meg selv for å spare opp energi nå i ferien. Har begynt å se sesong 3, så jeg har masse igjen å se resten av ferien, hehe....

Men i dag har jeg bare sett to episoder (til nå), for jeg var i byen fra halv 2 til 6. Helt alene!!! Men jeg elsker det; har jo bare meg selv å ta hensyn til, så jeg kan gå hvor jeg vil og ikke minst bruke så lang tid jeg vil (jeg tror egentlig alle vennene mine prøve rå unngå å dra til byen med meg, for jeg bruker alltid syyyykt lang tid...) Fikk i hvert fall kjøpt et par klesplagg og litt småting (som jeg viser senere), pluss gave til Anja, som har bursdag i morgen!

Så gikk jeg til bestemor og bestefar. Var der i et par timer, fikk litt kake og sånt, før pappa hentet meg. Kom hjem for litt siden, og nå skal jeg rydde rommet, dusje, selvbrune meg, og legge meg under dyna med enda mer Gossip Girl. Aah, livet!!! Eller; aah, ferier!!!

 

Hva har du gjort i dag?

SEPTEMBER: OUTFITS

Vi er jo godt inne i oktober nå, men det har skjedd så masse de siste dagene, så jeg har ikke rukket "månedens..."-innleggene. Så da tar vi alle antrekkene fra september nå!! 

Det gikk faktisk veldig masse igjen i det jeg brukte, men fikk meg noen favoritter forrige måned. Var også masse høstfarger!! Om dere lurer på hvor noe er fra, så er det bare å se i arkivet.

Nå må jeg løpe til bussen, for jeg skal ned på Down Town å trene. Siste dagen min der i dag, så den må nytes!! Vi blogges senere. Ha en fin søndag videre :-)


Hva synes du om antrekkene? En favoritt?

NEW SHOES

Da jeg var i byen på torsdag, fant jeg de perfekte vinterskoa!! Siden i sommer så har jeg visst sånn ca hvordan jeg ville de skulle se ut; wedges-aktig, bare med tykk hel, fóret, enkel knyting, og en farge mellom beige og mørkbrun, altså i grunn veldig enkle, men samtidig kule. Da jeg tilfeldigvis var innom Din Sko, for å SE i går, få litt inspo til hva jeg kunne lete etter, så lyste plutselig disse opp, og på sekundet hadde jeg bestemt meg; disse skulle bli mine nye sko! Jeg elsker pelsen, den gjør de så vinteraktige og feminine. Pelsen gjør egentlig hele skoen, spør du meg!

Etter en rask telefonsamtale med mamma, så var skoa i boks! Jeg tror jeg aldri har kjøpt et par sko så fort!!


Også var ikke prisen så verst heller, kun kr 399, på Din Sko

Litt mange bilder, ja, men de er så fine at jeg bare måtte ta masse bilder! Gleder meg såå til å bruke de. Selv om jeg selvfølgelig ikke kommer til å bruke de hver dag. Aldri i verden om jeg klarer å ha de på dag inn og dag ut på skolen når de er så høye, og spesielt på vinteren når det er glatt ute. Heldigvis så er de godt fòret, så fryse bør jeg ikke gjøre.Har jo også uggs, fjorårets wedges og Hunter støvler, som jeg kan bytte på, så nå skal jeg i hvert fall ikke fryse på beina i vinter. Forhåpentligvis i hvert fall... Er den største frysepinen i verden, jeg!!

Nå drar jeg på spinning på Down Town, etterfulgt av litt annen trening, før jeg drar på middag hos bestemor og bestefar, som har kommet nedover til leiligheten sin i ferien. Det skal bli koselig!! Så vi blogges senere i dag. Ha en fin lørdag!!


Hva synes du om skoa? Likte du de?

New blouse; Whitney Port

I går kjøpte jeg verdens fineste bluse på Bik Bok, fra den nye kolleksjonen til Whitney Port. Jeg så den på nettet, kvelden før, og bestemte meg allerede da, for at den måtte jeg ha! Den er så delikat og fin!! Gleder meg masse til å bruke den til en svart underdel. Det er nok heller ikke så mange dagene til dere ser den på meg heller.


Den kostet kr 399 - verdt alle pengene!

Sorry for litt dårlige bilder, men orket ikke å fikse mer med de. Er dødssulten nå, så jeg må lage meg litt middag. Er også barnevakt for de minste brødrene mine, men siden de ser på Byggmester Bob, så er alt greit. Også stappet jeg i de masse skiver med nugatti, så jeg tror jeg fikk 10 stjerner i boka eller noe. Jeg er så snill!!! Neida, men ha en fin fredag videre, det er jo faktisk helg, OG HØSTFERIE! Herlig!!!


Hva synes du om blusen?

Koselig kveld!!

Nå drar jeg straks opp til Susanne, hvor også Silje er. Jeg skal bare lage smoothie til oss først. Vi har nemlig tv-date, eller hva man nå kan kalle det.. Vi skal se på Torsdagskveld fra Nydalen. Ser ikke disse jentene så ofte i ukedagene etter skolen, så dette blir nok veldig koselig, selv om det ikke blir så lenge da. Skal jo faktisk opp kvart på 6 i morgen, hoho!

I dag dro jeg også ned på Down Town og trente etter skolen, og gikk også litt i butikkene. Lenge siden nå, faktisk! Det endte med to fine skatter!! Blandt annet et plagg fra Whitney Ports kolleksjon på Bik Bok. Men viser dere begge tingene i morgen, det blir så dårlige bilder nå som det er mørkt.


Slang med et bilde som mamma tok av meg i stad da; dagens outfit liksom :p:p:p

Nå får jeg øve littegrann mer på engelsk grammatikk (har engelskprøve i morgen), før jeg løper ned og lager smoothie. Ha en fin kveld videre, søte lesere!!


Skal du se på Torsdagskveld fra Nydalen i kveld?
Hva har du gjort i dag? 

Oreoiskake

Mamma feiret bursdagen sin i går, med et lite familieselskap. Noe som selvfølgelig betyr kaker. Dessverre er oreo en standard ingrediens når det kommer til kakeparty i denne familien (veldig synd at broren min har bursdag om en uke...), men denne gangen med en ny vri; oreoiskake! Jeg lovet jo dere bilder av den fine iskaken, som forresten flinke pappa laget. Og siden jeg elsker å misunne dere; here we go!!
Se på den tykke, gode bunnen da!!
Mamma! Legg merke til øredobbene hun fikk i bursdagsgave da, morsomt. Om dere ikke ser det, så er det oreokjeks...

I dag hadde vi lang skoledag, før jeg dro rett på Down Town og trente i rundt 2 og halv time. Utrolig deilig! Kom hjem for litt over en time siden, så etter å ha slappet av litt, er det nå tid for lekser og rydding. Woho... Jaja, gjør jeg leksene i kveld, så begynner jeg på skolen to timer senere i morgen. Deilig! Også slutter vi halv to, så det betyr kun fire timer i morgen!! Og etter skolen er det ned på Down Town for å trene med Silje. Men nå er det lekser, tror kanskje jeg skal lage litt smoothie også! Vi blogges!!


Så oreoiskaken god ut eller??
Hva har du gjort i dag? 

Happy birthday mamii

I dag har verdens beste mamma bursdag, så; gratulerer med 35-årsdagen, mamma♥

Som de fleste andre dager i det siste, har denne dagen vært utrolig travel, men jeg liker det. Har ikke kunnet sette meg ned før nå. Dro på Down Town og trente rett etter skolen, etterfulgt av en times Zumba. Så var det rett hjem i mammas selskap, og vet dere hva vi spiste??? OreoISKAKE! Utrolig godt! Viser bilder i morgen, rekker ikke nå. Etter litt kakespising, så var det rett bort på banen for å spille kamp mot Drangedal. En utrolig spennende kamp! Endte 3-3 da, men var veldig gøy for det!

Nå sitter jeg og mamma klare i sofaen, for det er jo tirsdag, og det betyr druer og smoothie til Grey's Anatomy! Herlig! Har forresten sykt masse energi, aner ikke hvor den kommer i fra, har liksom trent i over 4 timer i dag.. Jaja, passer bra siden jeg må øve på prøve etterpå. Har nemlig samfunnsfagsprøve i morgen, og jeg har ikke startet å øve en gang. Blir nok en lang natt, om jeg gidder. Ha en fin kveld videre, dere!!
 


Mamma, da vi var i Danmark i sommer

Flere som ser på Grey's?
Hva har du gjort i dag? 

Hello, goodbye

Hei! Jeg kom hjem for under en time siden, og da hadde jeg ikke vært hjemme siden i dag tidlig. Dro nemlig rett ned på Down Town etter skolen og trente i 2 og en halv time. Så var passe sulten og sliten da jeg kom hjem. Trykker forresten i meg verdens beste salat akkurat nå!

Hadebra! Vi har geografiprøve i morgen, og jeg har ikke en gang begynt å øve. Så hvis det i det hele tatt skal bli et bra resultat, må jeg nipugge fra kl 8 til 11, også er det rett i seng! Så dere må ha en strålende kveld videre, så blogges vi i morgen!!

 

Hva gjør du i kveld?

Barnevaktene!

I går var jeg, Silje og Anja barnevakt for alle småsøsknene mine. De to er jo helt forelsket i dem, noe jeg ikke kan skjønne.. Så jobben gikk jo veldig greit, og før vi visste ordet av det så måtte de legges, haha. Veldig deilig det da, for da ble det pizza på oss, og lillesøsteren min, Emma. Etterfulgt av fruktsalat, smoothie og digg, mens vi så på film. Veldig koselig!

Ble også tatt masse bilder i går, dere vet; Anja var jo der.. Neidaa! Men i hvert fall, det ble jo noen søte bilder også, som jeg vil dere med dere!
Milian og Anja


Emil og Silje


Var der jeg også..


Hjemmelaga grandiosa♥
Måtte jo bryte sunnheten litt.. Hadde forresten Ben & Jerry's også, men den glemte vi å spise, haha


Søte!

Vi spilte kamp i Sauland i dag, halvannen time unna, så derfor har jeg ikke fått blogget før nå. Tok også ganske lang tid å fikse med disse bildene da. I hvert fall; jeg skulle egentlig blogge før jeg dro, men så klarte jeg og Anja å forsove oss, så det rakk jeg ikke. Men vi vant da!! 2-0! Er så glad! Og vi var bare 11 spillere, noe som vil si; ingen innbyttere.. Heldigvis så gikk det jo bra da!

Så nå er jeg dødssliten etter en travel, men veldig koselig helg! Skulle egentlig bruke resten av kvelden på prøveøving, men det blir nok bare i 20 min, for jeg og mamma skal se på film etterpå. Selv om jeg garantert kommer til å sovne.. Jaja, får runde av her, så jeg rekker å pugge litt da. Dere må ha en fin søndagskveld videre! Så håper jeg det ikke ble for masse babybilder...


Hva har du gjort i dag?

En hilsen fra Anja

Beklager så mye om dere er lei av meg, men her er jeg. Anja Kvande. Amalie har akkurat laget smoothie og deilig fruktsalat som Silje Veronica og jeg gleder oss veldig til å smake på! Men først må Amalie finne en sånn ledning-dings for at vi skal kunne se film fra pcen til tven. You see? Det er veldig vanskelig når hun ikke aner hvor den er, men sånn går no dagan.Dette var altså meg igår kveld hos Trude. Men ikveld er jeg hos Amalie. Fytti, jeg digger Heistadfolkene!

Da sier vi lykke til til oss, og satser på å finne kabelen så fort som mulig! Vi har det superkoslig, hvertfall jeg.
Kommer et bedre og mer seriøst innlegg fra Amalie med alle bildene jeg har tatt, etterhvert. Flink fotograf jeg, eller hva? Amalie aner ikke at jeg skriver dette, så ikke bli sint på hun.

Hva gjør du ikveld a snuppa? Og du da kjekken?

Gårsdagens jacuzzikos

Hadde en kjempekoselig kveld i går, og natt, og morgen! Anja, Susanne og jeg var jo på jacuzzi og sleepover hos søte Trude. Først så koste vi oss med god mat; crispy chicken. Så var det ut i jacuzzien, leeenge! Og senere var det film, oreokake og godis. Herlig!! Så sov jeg og Anja der, og våknet opp til deilig smoothie til frokost. Dette må gjentas, jeg hadde en super kveld! Elsker slike slappe-av-kvelder med disse jentene.

Ble også tatt en del bilder i går, eller Anja tok den del bilder i går. Hun elsker kameraet mitt og tar bilder av alt!! Men det er jo positivt for dere da. Så de fleste bildene har hun tatt, bortsett fra de hun selv er med på daa. Og, hun er veldig glad i å gå rundt å ta bilder av helt randome ting..
Crispy chicken!!


Trude har verdens søteste hund♥♥ Rio
Jacuzzi!!
Film- og kakekos
Flyvende kake!! Dette bildet lo vi godt av..


Jeg liker å friste dere, skjønner dere


Bare chillern litt

Nå må jeg forte meg og fikse litt diverse ting, for Silje Veronica og Anja kommer snart. Vi skal være barnevakt for alle søsknene mine i kveld, så det blir nok koselig. De elsker jo småbrødrene mine så, haha! (det var ikke ironi). Når ungene har lagt seg, så blir det nok skravling og filmkos + smoothie, fruktsalat, hjemmelaga grandiosa, og godis! Også skal Anja sove her. Så dette blir nok enda en bra kveld. Dere får kose dere, dere også! Så blogges vi senere i kveld, eller Anja skal i hvert fall blogge..


Hva skal du i kveld?