NYE OVERTREKKSDRESSER

Jeg var på fotballtrening i stad, og gjett hva vi fikk?! Nye overtrekssdresser! Woho, det har vi gledet oss til lenge.
Det er en grønn adidas genser med etternavnet vårt bakpå, og initialene våre foran på venstre side. Og den nyeste svarte adidas buksa, med initialene våre foran på venstre lår.
Her er det bilde, så skjønner dere bedre.

Jeg syns den er litt fin jeg! Men så har vi aldri hatt en ordentlig overtrekksdress før heller da.
Og forresten; utrolig rent speil! Men jeg hadde nesten tomt batteri på kameraet, også var min vanlige "ta bilde plass" opptatt. Så jeg måtte bare forte meg å ta bilde!

Det var veldig deilig å trene! Det er egnelit ganske deilig selvom det er kjempekaldt ute. Hvert fall når man har kommet hjem og har dusja og sånt. Og tenker på at man har vært ute å trent. Det er en deilig følelse. Hahah, nå ble det masse snakk om deilig her ... :)

Hva har du gjort i dag?

- Amalie lt

JULEPYNTEN PÅ PLASS

På fredag kveld så pynta hele familien til jul, bortsett fra meg som var på jentekveld. Heh, jeg ville vært med jeg og da, siden det er så koselig å pynte. Men det var visst ferdig pynta når jeg kom hjem, men hva så? Det har jo ikke noe å si hvem som pynta, det er jo bare utrolig koselig når det er pynta! Jeg elsker å ha julepynt rundt meg, fordi det er så koselig med sånne søte lys og nisser. Det gir en sånn varm følelse og så god stemning! Hahah.

Og her er noen random bilder av litt julepynt:


Den dokka synger når man trykker på den, og den er faktisk min. Jeg fikk den av oldemor for mange år siden.


Sånne nisser er så søte!


Her var det jeg mente med sånne lys rundt meg, som gir så god stemning.


Og her var det også et sånt lys, med ett nisepar bak. Men man ser nesten ikke ansiktene da.

Det er jo faktisk 1. desember i morgen! Tida går så fort. Jeg syns ikke det er lenge siden sommeren jeg. Men 1. desember betyr èn ting (eller flere da, men en veldig spesiell ting) nemlig JULEKALENDERE! Og hvem gleder seg ikke til det?

Har du pynta til jul?

- Amalie lt

Taylor VS Robert

Ja, jeg tenkte at jeg kunne ha en VS. Så siden jeg har blitt litt vel betatt av Twilight New Moon, så kan jeg jo ha Taylor VS Robert!Nei, så hva sier du; Taylor Lautner VS Robert Pattinson?

- Amalie lt

TWILIGHT: NEW MOON OG DAGENS OUTFIT

Da var jeg hjemme fra kino, eller var hjemme i 9-tida. Men jeg måtte se Varg Veum før jeg begynte å blogge og sånt.
I hvert fall så syns jeg filmen var ganske bra jeg, bortsett fra de ulvene .. Jeg syns sånne ulver er så ekle! Og til tider så var den litt kjedelig også. Men jeg skal ikke røpe mer hvis du ikke har sett den. Jeg syns den er verdt å se, så hvis du ikke har det allerede, så reis på kino og se den.

Men nå skal jeg fortelle hva jeg har gjort i dag; ingen ting! Bortsett fra at jeg var på kino, så har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å sitte på pc'en, se på tv og sminke meg og ordne håret. Også har jeg øvd litt til musikkfremføringa også da. Greit nå som jeg ramser det opp, så har jeg jo gjort litt, men ikke noe spennende bortsett fra å se på Twilight.

Her er dagens outfit: (dårlig kvalitet på to av bildene, men kameraet er ikke noe bra!)

Lyserosa genser fra CUBUS
Hvit singlet fra BIKBOK
Brun bukse/tights fra ONLY
Sølvårmbånd - og ringer fra H&M
Sølvsmykke fra GINA TRICOT
Sølv snurreøredobber fra GLITTER

Men det ble sent igjen gitt, det kom vel som en bombe? Ååh, jeg gleder meg til i morgen, mandah, beste dagen i uka. Og fremføring og greier. (Ironi for de som ikke skjønte det..)
Natta!

- Har du sett Twilight?
- Hvis du har, hva syns du om den da?


- Amalie lt

TWILIGHT SENERE

.. Bli med oss?? Hahah.
>Mari<, >Henriette< og jeg skal på kino senere å se Twilight: New Moon. Også vil vi ha med oss flere, så bare blir med!!
Jeg gleder meg skikkelig til å se den, fordi alle som har sett den sier den er så bra og sånt.


I can't wait!!

Jeg elsket den første filmen, så dette blir nok kjempebra!!

Men nå må jeg ordne håret og øve litt til musikkfremføring i morgen.
Blogger senere.

- Amalie lt

EN SØT SANG OG GOD NATT

Sånn rett før jeg legger meg til å sove, så vil jeg bare legge inn en veldig søt sang som jeg har hørt kjempemasse på de siste dagene. Jeg lover, den er kjempe søt!!

Og her er et bilde jeg også tok tidligere i dag:


Jessie James - I Look So Good (Without You)

Og nå har røykvarsleren begynt å pipe, siden det er lite batteri igjen. Det piper sykt høyt hvert tiende sekund eller noe. Jeg kommer aldri til å få sove!! Men jeg får rett og slett bare prøve å fortrenge det, for jeg får ikke noe hjelp til å slå den av, siden resten av huset sover. Klokka er jo tross alt kvart over 3 på natta ... heh.

Men, var ikke sangen søt?
Nattinatt!!

- Amalie lt

NY HEADER

Da er det ny header på plass!! Jeg var så lei av den gamle, så jeg ville ha ny med en gang, tidligere i dag. Så da måtte jeg bare finne ett bilde jeg kunne bruke. Jeg har faktisk brukt nesten halve dagen min på å få det på plass. Fordi bloggen min har vært helt klikka, så jeg ikke har fått laste opp bilde på -> design - > last opp bilde, greia. Så jeg måtte få min kjære venn >Silje V< til å hjelpe meg. Det var utrolig snilt!! Og da var hun så søt at når hun først var logga inn her, så skreiv hun ett innlegg også. Så bare se på innlegget under!!

amalie lt
Her er den nye headeren.


Og her er den gamle headeren.

Vær helt ærlig; hvem burde jeg ha?

- Amalie lt

amalie min!

Hei alle store og små, tynne og tykke, høye og lave! Haha, nei nå må jeg slutte.
Men ihvertfall, så skulle jeg fortelle litt om den jenta her! Veslevoksen, neidaaa!
Ikke jeg  hvertfall! Men over på Amalie. Jeg husker når du flytta hit og meg, deg
og martine ble "MAS". Tror jeg aldri at jeg kommer til å glemme heller, haha.
Vi var sammen hele tia, var litt koselig egentlig. Men jeg skal ikke begynne å
fortelle alle minnene våre ogsånt, men bare hvor mye du betyr formeg! Du er så
herlig, og du er der alltid når jeg trenger deg. Og det er jeg kjempeglad for. Håper
at du vet at jeg alltd er her for deg også, det er bare å komme til meg hvis det er
noe. Jeg elsker deg, helt serriøst. Men nå må jeg gåå!

photo00023
Ikke verdens nydeligste bilde nei men det er oss to! Og det skal det alltid være også.

- Din >SVE<

JULEBILDER OG BARNEVAKT

I dag har jeg ikke gjort så masse egentlig. Jeg sminka meg ikke før i 4-tida, så det sier vel litt om hvor sløve-dag det har vært for meg i dag. Men så måtte vi ta bilder av hele familien, til sånn julekort vi skal sende rundt til familie og kjente. Og da måtte vi selvfølgelig ha på nisselue!! Hahah, men mamma hadde kjøpt noen nye med sånne paljetter på, og de var skikkelig søte. Så da gikk det greit.
Og siden jeg har fått "nytt" kamera, så elsker jeg å ta bilder med det. Så da tok jeg noen bilder av meg med nisselua, før jeg retta håret, og etter.


Ja, litt overredigert? Jeg vet, men jeg syns det er så morsomt å sitte og prøve ut alle mulige redigeringsting. Hahah.
Og her er jo også litt av outfiten for i dag også.
Hvit singlet fra BIKBOK
Hullete bukse fra ONLY
Paljettnisselue fra KREMMERHUSET, tror jeg.

Har egentlig hatt fire forskjellige antrekk i dag. Sånn som nå, som jeg er barnevakt hos naboen, så har jeg på meg dette:


Stripete genser fra GINA TRICOT
Hvit singlet fra BIKBOK
Lys tights fra BIKBOK
Lilla sokker fra H&M - lilla sokker fordi jeg hadde på meg lilla genser tidligere.
Store snurreøredobber fra GLITTER
Sølvsmykke fra GINA TRICOT
Forskjellig sølvringer - alle fra H&M

Som sagt så er jeg barnevakt hos naboen nå, men begge ungene sover. Så jeg har sett på film; Get over it. Den var sånn passe grei, men litt kjedelig til tider. Også har jeg redigert bilder, siden internett ikke virka før jeg satt meg på kjøkkenet.

Men nå ble det masse tekst igjen, jeg må slutte med det. Det er sikkert kjempekjedelig å lese. Blogger senere!!

- Amalie lt

SPABILDER

Ja, nå har jeg vært innom bloggen til >Henriette< og skaffa meg et par bilder fra jentekvelden i går. For vi tok bilder med hennes speilreflekskamera. Derfor jeg ikke hadde bildene i går, liksom.
Jeg tror jeg glemte å nevne at vi hadde spa-jentekveld. Det var kjempedeilig, for som sagt så lagde vi hjemmelaget ansiktsmaske, og hadde agurker på øyene. Og vi smurte oss inn med bodylotion, masserte hverandre og lakka neglene.


Meg, Mari, Henriette, Susanne og Silje V. Penaa oss!!


Meg, Mari og Henriette. Er vi ikke digge? Hahah.

Det var i hvert fall en utrolig koselig kveld, som jeg sikkert har skrivd et par ganger nå. Men jeg blogger mer senere jeg.

- Amalie lt

ØNSKELISTE JULEN 2009

1. Rosa GHD rettetang m/tilbehør:

Dette er noe jeg virkelig trenger, fordi jeg retter håret hver morgen. Men jeg har bare mamma sin gamle og dårlige, så det tar kjempelang tid å rette håret. Derfor står dette øverst på lista.


2. Penger:

Penger er vel noe man aldri får for mye av, eller?


3. Store øredobber, smykker, armbånd og ringer:Dette er vel noe en jente aldri får nok av? Jeg bare elsker å bruke sånt stæsj, og går ikke en dag uten! Bare å spørre mine kjære venner, hahah. Men det er bare så gøy å freshe opp litt kjedelige antrekk med forskjellige smykker og sånt.


4. Sminke:


All slags sminke!! Jeg elsker å prøve nye ting og jeg syns det er så gøy å variere med forskjellig sminke. Så all mulig sminke er velkommen i min sminkepung. Og det er jo også noe de fleste jenter ikke kan få nok av.


5. Produkter fra The Body Shop:


Dette ønsker jeg meg fordi jeg syns det er så gøy å prøve ut nye kroppsprodukter, og da er det jo midt i blinken med produkter fra The Body Shop. Fordi de har så masse forskjellige spennende produkter. Og så er det jo veldig forfriskende med body lotion med gode lukter osv.


6. One Tree Hill sesong 5 på DVD:

Jeg har vært en One Tree Hill tilhenger i mange år nå, og har alle sesongene på dvd, bortsett fra denne. Jeg ønsket meg den til jul i fjor også, men da fikk jeg den ikke, som dere kanskje har skjønt. Men da kan jeg jo like greit ønske meg den igjen!


7. Rosa Canon Ixus kamera:


Jeg trenger virkelig ett nytt kamera, men det har dere sikkert skjønt hvis dere har lest ett av de tidligere innlegga. Jeg vil ha Canon Ixus siden det er det de to siste kameraene til mamma og pappa har vært. Og de er kjempebra!


Denne lista har jeg da sendt ut til den nærmeste familien, og håper så klart at jeg får noe av det. Men blir glad for alt jeg får! Det er jo tanken som teller.
Det kan også hende at jeg må tilføye noe nytt, fordi jeg kommer alltid på noe nytt jeg ønsker meg. Men sånn er det bare!

- ER DET NOE HER DU ØSNKER DEG?
- HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?


- Amalie lt

JENTEKVELD

I dag hadde vi jo matte tentamen, og den gikk sånn passe greit. Etterpå reiste jeg opp til Henriette, og der var også Mari og Susanne. VI glodde litt på MTV og prata og sånt. Veldig koselig!!

Senere på kvelden hadde vi jentekveld hos Henriette, med Mari, Susanne og Silje V. Det var utrolig koselig, for vi lagde hjemmelaget ansiktsmaske med banan og naturellyoghurt. Den ble faktisk ganske bra, og var kjempedeilig å ha på! Men var litt vanskelig å ta av, men det gikk så bra, så. Også hadde vi jo så klart agurker på øyene! Vi tok noen bilder, men det legger jeg ut senere, siden jeg har de ikke at the moment.

Men her er det bilde av dagens outfit. Og forresten; INGEN SMINKE og DOTT! Hadde aldri trodd jeg skulle legge ut bilde av meg sånn men .. Det gjør jeg visst nå.


Lyserosa singlet fra BIKBOK
Hvit singlet fra BIKBOK
Hvit cardigan fra H&M
Brun tights-bukse fra ONLY
Sølv smykke fra GINA TRICOT


Også slenger jeg med ett bilde fra når jeg støvsugde rommet mitt i går.

Meg og støvsugeren. Er jeg ikke flink? Hahah.

Men nå stopper jeg her, mens leken er god! Heheh, neida. Men legger ut ønskelista mi etterpå eller noe, siden jeg har ikke så masse å gjøre utover natta. Og jeg har planlagt å legge den ut i flere uker nå..

- Amalie lt

MATTE, WOHO

Ja, overskriften kan si tusen ord, men for å si det sånn; så har jeg øvd i 4 og en halv time i dag, + tre timer på skolen. For vi skal nemlig ha mattetentamen i morgen. Yes, jeg gleder meg. Og hvertfall siden det er på en fredag!! Så ironisk jeg er ..
Det eneste jeg har gjort i dag er å glo i mattebøker og regelbok osv. Men har hatt en utrolig god venn da, min kjære kalkulator som har gjort nesten alt for meg <3 Nei, når jeg begynner å snakke sånn om matteting, da må det være noe virkelig ille! Jeg har nok tilbringt litt for mye tid med det i dag ..

Men for å ikke klage så masse, så ..
På skolen i dag, i friminuttet, så satt vi ute. Og det var skikkelig koselig, siden det var sol!! Men det var litt kaldt forde, men fikk skikkelig sommerfølelse!!

Silje V, meg, Susanne (vil ikke bli tatt bilde av, men det driter jeg i, så snill som jeg er) og Jonas.


Silje V og meg. Ehh, et veldig spesielt bilde.. Jeg kan forklare hun med ett ord: FJORTIS. Heh, snill jeg er!

Jeg, Mari og Dina tok sol etter skolen i dag. Men dum som jeg var så lå jeg litt for lenge, så nå er jeg  rød som en tomat i trynet. Ikke lurt!

Nei, nå er klokka mye igjen .. Her er det visst enten tidlig-blogging eller VELDIG seint-blogging som gjelder.
Men ønsk meg lykke til i morgen, det kommer nok til å gå kjempebra!! (Jeg prøver å være litt optimistisk, kanskje det hjelper, men der har jeg mine ganske så store tvil...)


- Amalie lt

"NYTT GAMMELT" KAMERA

Spesiell overskrift ja, men det har seg sånn at jeg syns det ble litt trist å blogge uten å få inn så masse bilder. Og plutselig så kom jeg på at i jula for tre år siden, så kjøpte jeg meg et kamera. Det var et veldig bomkjøp, fordi det viste seg at kameraet spiste batterier like fort som jeg spiser julemiddag!! Jeg ble dritt lei av å bytte batterier hele tida, så jeg bare la det vekk og tenkte ikke mer over det.
Nå, tre år senere når jeg faktisk virkelig trenger et kamera, så kom jeg på at jeg hadde jo det gamle batterispisende kameraet. Så jeg fant det fram og putta inn nye batterier. Og det funka jo fint som bare det!! Men jeg får se hvor lenge batteriene varer da .. Heheh, kan godt hende at jeg får ett nytt raserianfall og legger det vekk igjen. Men jeg får nyte øyebklikkene jeg har med det. Og her er det et bilde av verdens beste kamera! (Ironi, for de som ikke skjønte det..)
101
Er det ikke fint? Hahah, 7,1 megapixler og greier. Det er vel det man får for under 1000-lappen!!

Også måtte jeg jo ha det litt gøy med "nytt kamera", nye øredobber og speilet mitt:
085
Ryddig rom og deilig hår på meg i dag, etter regnet!!

Også har jeg tatt enda et bilde (gøy å ta av litt når jeg endelig har fått kamera), klar for fotballtrening i vinterkulda!!
104
Nydelig bilde! - Men skal man på trening, så skal man på trening!!

Men oii, se på klokka!! Det ble seint igjen gitt, men men, sånn har det vært siden sommeren ..
Natta bloggen, som alle sier.

(Forresten, ingen tidlig-blogging i morgen, for da skal jeg rette håret igjen, hahah.)

- Amalie lt


LITEN SHOPPINGTUR

I dag, etter engelsk tentamenen (som forresten gikk rett i dass!!), så dro jeg, Henriette og Silje V til Down Town. For vi skulle nemlig kjøpe en liten gave til pakkekalenderen vi skal ha på skolen. Og hvorfor ikke bare utnytte det til litt shopping på seg selv også? Hahah, det gjorde i hvert fall vi!! Og her er det jeg kjøpte:


Lyserosa basic genser fra CUBUS, 129 kr. (179 kr  for 2)


Brun basic genser fra CUBUS, 129 kr (179 kr for to)


Store sølv "snurre"-øredobber fra GLITTER, 80 kr.


Lommevarmer fra NILLE, 20 kr. - Den er så varm og deilig!!

Forresten som dere sikkert merka, så har jeg blitt utrolig glad i å gå med sånne "basic" gensere i forskjellige farger. Fordi det er så morsomt å stæsje opp med kule skjerf eller store smykker, øredobber og armbånd.

Dette var ikke verdens største shopping, for å si det sånn. Men det jeg kjøpte, trengte jeg, og da er det jo alltid gøy!

- Amalie lt

TIDLIG BLOGGING IGJEN

... Og det betyr bare èn ting; Ikke rett hår i dag! Hahah. Men nei, det ble ikke rett hår i dag heller, tok det ganske enkelt med en dott. Det er ganske rart at jeg rekker å gjøre så masse på den tida jeg pleier å bruke på å rette håret mitt. Ganske deilig egentlig. Og nå rekker jeg å gå innom butikken før skolen også, for å kjøpe en Go' Morgen- yoghurt eller noe. For vi har jo engelsk tentamen i dag, og da får vi ikke lov til å gå i kantina eller noe sånt, så vi må ha med mat.


onsdag
Jaja, har blitt litt fan av sånne fire på rad bilder. Men ååh, se, jeg har på det nye deilige skjerfet mitt fra Gina. Jeg bare elsker det, for det er så mykt og stort!

Men nå må jeg gå ned og spise litt. Og så dra på skolen å gjøre tentamen.
Wish me good luck!!

- Amalie lt

BOBLEPLAST TIL DEN STORE GULLMEDALJEN

En utrolig spesiell dag! Hahah, neida, men halve skoledagen gikk ut på å surre og bare gjøre meningsløse ting. Som for eksempel å hoppe på bobleplast. Ja, jeg tuller ikke, for jeg, Silje, Mari og Henriette, ja og Steffen også da, fant sånna gigastore bobleplast greier på skolen. Også fikk vi beskjed av en lærer om å ta de med ut, og hoppe på de og så kaste de i en container. Hvis vi ville, selvfølgelig. Men hvem sier ikke nei til noe så morsomt da? Hahah, jeg ler av oss, hoppa rundt som gale barn. Og jeg skal love deg at det smalt!!

48702871259082656797
Meg og Silje, har vi det gøy eller? Hahah

48702871259082659921
Henriette og Mari jentene mine, sjekk så søte da!!

Men nå skal jeg skrive noen stikkord og forberede meg litt til engelsk tentamen i morgen. Toppers!! Jadda ...

- Amalie lt

DETTE VAR DÅRLIG!

Hallo! Er det mulig? Jeg har ikke blogget siden 17. november. Dette var utrolig dårlig av meg, og det skal IKKE fortsette sånn. Hahah, vi liker å overdrive. Men sånn seriøst, det har bare blitt sånn som jeg skreiv på det forrige innlegget, at når men først ikke rekker det èn dag, så tenker man at neida, det gjør ikke noe med en dag til ... Men jo, det gjør det! Det har hvertfall jeg merket.
Også har jeg jo også vært syk, fra onsdag til fredag. Jeg tror det er litt forsinka svinesprøyte bivirkninger eller noe. Det var hvertfall ikke gøy :(

På lørdag shoppa jeg, jeg og mamma var på Arkaden i 7 timer!! Og 2 timer på Gina Tricot!! Hahah, skjønner ikke at det er mulig, jeg. Fikk hvertfall kjøpt masse julegaver og litt ting til meg selv også. Alltid koselig og bli med mamma til byen, hahah. Legger sikkert inn noen bilder av innkjøpet i et annet innlegg.

Men hallo! Ser dere hva klokka er? Så tidlig har jeg aldri blogga før, også er det til og med en skoledag! Jeg kommer nesten for seint på skolen hver dag fordi jeg bruker så lang tid på å sminke meg og ordne håret. Men i dag var jeg ferdig kvart over 7. Jeg pleier å være ferdig kl 8 .....
Men det er utrolig deilig, bortsett fra at det er litt kjedelig og ikke ha noe å gjøre. Det kom forresten noe ganske så bra ut av det da; jeg har nemlig rekt å legge på sengeteppe på senga!! Da blir mamma glad, tenker jeg :D
cats
Rakk til og med å ta noen bilder!! Forresten, som dere ser så har jeg ikke retta håret i dag, går for naturlig, hahah. Men det var derfor jeg brukte så kort tid på badet ...

Nei, uff! Dette ble et langt innlegg, stakkars deg som har lest det. Men unnskyld, jeg har bare ikke noe annet å finne på ...

Ja, da begynner jeg å få drålig tid, typisk!! Da må jeg ned å spise og sånt, men vi blogges.

- Amalie lt

DÅRLIG BLOGGER

Nei, nå har jeg vært en dårlig blogger altså! Har ikke blogget siden natt til søndag. Jeg skal skjerpe meg nå. Det er bare det at når man først ikke har rekt det en dag, så tenker man bare at det gjør jo ikke noe med en dag til. Men det gjør det!

På søndag gjorde jeg ikke så masse spennende, bortsett fra at jeg var en liten tur oppe hos Silje V.
I går ble jeg og Martine med Henriette hjem etter skolen, og litt senere kom Susanne. Det var utrolig koselig!! På kvelden var jeg på fotballtrening.

I dag hadde vi norsk juletentamen, skirvedag. Så vi skulle skrive historie eller intervju. Jeg skreiv en historie om mobbing. Det gjorde de fleste tror jeg. Det gikk helt greit egentlig, men brukte skikkelig lang tid da.
Når jeg var ferdig gikk jeg opp til Susanne, og der var Mari, Henriette og Silje V også. Det var skikkelig koselig. Og forresten, hvis dere går innom alle våre nettbyprofiler, så ser dere at vi har noe til felles. Og hvis du lurer på hvorfor, så ta deg en tur innen bloggen til >Henriette< for der står forklaringa.

48702881257685832992
Meg, Susanne, Henriette og Martine foran. En skoledag for litt siden.

Nå ser jeg på MTV, så jeg runder av dette innlegget her. Skal nemlig se på BROOKE KNOWS BEST :D

- Amalie lt

FARGA HÅRET

Jeg farga håret i stad, eller ikke hele da. Det er en sånn "sol-hårfarging", så det skal se ut som håret er bleket av sola. Har gjort det en gang før også. Syns den er ganske bra jeg, fordi hvis jeg bleiker hele håret, så blir det bare fjortissgult også får man jo skikkelig ettervekst. Men med den sol-fargen, så er det bare forskjellige partier oppå hodet som blir lysna, og da blir det helle ikke så mye ettervekst. For det hater jeg!

Idag dro jeg og mamma til byen, der fikk jeg en lilla kjole jeg skal ha på julaften. En rosa ballongkjole jeg kanskje skal ha på ballet, en rosa singlet fra BikBok, sokker og BH. Trengte alt, så det var jo litt greit. Alltid koselig å dra til byen med mamma, fordi da slipper jeg å bruke mine egne penge, haha.
Når vi kom hjem så farga vi håret mitt, også reiste jeg opp på jentekveld hos Henriette, med Mari, Martine og Silje V. Jeg var treig som vanlig, haha.
Det var utrolig koselig, vi dansa og spiste brownies, og dansa, og jadda.

picture0079
Bilde av Silje V, meg og Martine. Vi fikk ikke tatt bilde av alle sammen :( Her ser dere forresten håret mitt, men det syns ikke så godt nå. Det blir bedre etter jeg har vaska det andre gang. Så da legger jeg inn bilde, hvis jeg ikke gjør det før da, haha.

Nå prøver jeg febrilsk å få tak i Silje V, noe som ikke går. Det går ikke an å ringe til mobilen hennes, fordi batteriet har detti ut. Hun svarer IKKE på msn, fordi hun er for "opptatt" med å se på film. Og jeg kan ikke akkurat ringe til hustelefonen kl 2 midt på natta heller. Ååh, jeg må snakke med hun om noe kjempeviktig. Og er det så vanskelig å ta en liten titt bort på pc'en, eller for all del å putte batteriet inn i mobilen? Tydeligvis!!
Jeg får bare fortsette ventinga.
Så vi blogges!!

- Amalie lt

FREDAG DEN 13.

Ja, idag er det fredag den 13. Har egentlig ikke skjedd noe "ulykkes ting" med meg, men vi får bare se utover kvelden .. Hehe. Nå er jeg og Henriette barnevakt for mine FIRE yngre søsken (ja jeg vet det er syykt mange, men jeg kan ikke noe for det, haha), vi koser oss med marsipan. Vi elsker marsipan, så det er bra det har kommet i butikken allerede! Men hvertfall, er det ikke sånn i skumle filmer at når man er hjemme alene fredag den 13. så kommer det en morder og dreper osv? Nei Amalie, ikke tenk sånn! Ååh, jeg er ekspert på å tenke på sånt, når jeg absolutt IKKE skal det.
Jeg får heller skrive om noe annet. Jo nå sitter vi på pc'ene våre og koser oss på msn.

48702881257685831948
Dette bilde er ikke fra i dag, men forrige helg. Det var utrolig koselig!

Men nå griner Milian, så jeg får gi han smokken :)
Blogges da!

- Amalie lt

SVINEVAKSINE - HJELP!

Idag måtte jeg ta svineinfluensavaksina, fordi både mamma og han minste lillebroren min er i risikogruppa, også kan ingen av de ta den. Derfor må vi gjøre det litt mindre smittefarlig hjemme, så jeg, pappa og søsknene mine har tatt den.
Selve stikket går liksom helt greit, det er ikke det jeg syns er skummelt med sprøyter, men det er tanken på at det blir sprøyta noe inn i kroppen, som er ekkelt.
Jeg har vært litt sånn halvveis "lam" i armen resten av dagen, men det har gått greit. Håper bare at jeg ikke blir syk!!
Men når jeg kom hjem i stad, så fikk jeg skikkelig vondt i armen, jeg måtte til og med ha hjelp til å ta av meg jakka!
Og nå skal jeg liksom dusje, hah, det kommer til å gå supert!!
Men nok om det.

Etter skolen i dag så dro jeg, Mari og Henriette ned på Oasen og tok sol. Så dro vi opp til Martine, og var der i noen timer. Jeg dro hjem i stad, siden jeg måtte spise middag, øve til naturfagprøve i morgen, dusje og vaske badet.
Så altså, dette kommer til å bli en morsom kveld, du! Hah, nei.

webbbbbb kopi
Slenger med et bilde fra tirsdag, web med noen rare folk. Du skulle likt å sett den andre enden av kameraet!! Haha, men da hadde jeg vært slem :( Og det er jeg jo ikke!! Hehe, neida tøysa litt.

Forresten så fikk jeg ikke blogget i går, det skjedde så masse. Eller egentlig ikke. Øvde til prøve og var på damelagstrening. Og gjett hjem som var der og trena med oss! Vår kjære barneskolelærer Tone ..

Men nå får jeg lese litt og prøve å dusje, så vi blogges!!

- Amalie lt

VI TOK EN TUR I SOLA

Har vært en sånn passe dag på skolen i dag, hadde konferansetime den første timen. Så da slapp jeg litt samfunn!
Men nok om skole, hvem bryr seg om det? Haha.
Etter skolen gikk jeg, Henriette, Martine og Silje V til Oasen. For vi skulle ta sol!! Gjør det ikke ofte altså, for jeg har ingen planer om å få hudkreft eller noe. Men tenkte bare å ta i dag, og kanskje på torsdag? Og et par ganger til eller noe, bare for å få litt farge. For all fargen etter sommeren er borte.
Jeg fikk ikke så veldig masse farge i dag da, men ikke så rart, siden det var jo første gangen på flere mnd, også lå jeg bare i 15 min.
Jeg fikk bare tatt et drålig bilde av dagens outfit, men men. Bedre enn ingenting!!

dsc00029
Genser fra BikBok - topp fra BikBok - Tights/bukse fra Only -
Skjerf med leopard-og sebramønster fra VeroModa.

Forresten, igår så skreiv jeg jo at det sikkert kom til å bli flere meningsløse innlegg. Men som dere ser, så ble det ikke det. Det er fordi jeg hadde faktisk noe å gjøre hele dagen! Jeg brukte noen timer på å lage ny header og design på bloggen til min kjære venn >Mari<. Sjekk ut den du! Hun er veldig flink til å blogge!!

Men nå må jeg gjøre litt lekser, for jeg var jo syk igår, så jeg fikk ikke gjort noe på skolen.
Så vi blogges!!

Tar du sol?

- Amalie lt

SYK IDAG OGSÅ

Jeg er syk i dag også, noe så kjedelig. Er mye bedre enn i går, har ikke feber og sånt, men er fortsatt skikkelig rar i magen og har vondt. Jeg som var så innstilt på og dra på skolen, hadde sminka meg og ordna håret og alt, så kom jeg ned og fikk beskjed av mamma og pappa om å ikke reise, for da kom det mest sannsynlig til å bli verre. Ååh, da ble jeg sur, 1 og en halv time på badet, for ingenting! Også hadde jeg jo sagt til Henriette at jeg skulle komme på skolen, siden Mari kom heller ikke, for hun er også syk. Og da fikk jeg skikkelig dårlig samvittighet, siden da var jo ingen av oss der.
UNNSKYLD HENRIETTE!!

Jeg la meg til å sove rett etter dette, og sov til rundt halv 1. Utrolig deilig, for jeg har nesten ikke sovet noe i det siste.
Nå legger jeg ut noen bilder som jeg akkurat tok, siden det har jeg ikke gjort før. syyk
Jeg får bare unnskylde, men jeg har ikke stått opp fra senga en gang. Sminka er fra i dag tidlig, og er litt utgnidd rundt øynene, derfor jeg er så svart der. Og håret ordna jeg jo også i dag tidlig, så etter 4 timers søvn, så er det helt på bærtur!

Nå går jeg ned og spiser brunch eller lunsj eller hva jeg skal kalle det. Men blogges sikkert senere, for jeg har ikke så masse å gjøre i dag. Så ikke se bort i fra noen meningsløse innlegg!!

- Amalie lt

SYK

Ja, da var jeg også syk!
Jeg våknet i dag tidlig med feber og kvalme. Woho, jeg elsker virkelig å være syk. Nei! Det gjør jeg hvertfall ikke.
Det er det værste jeg vet. Også har jeg ingen matlyst, selvom jeg egentlig er kjempesulten. Det er kjedelig.
Hehe, nå ble det masse klaging her, jeg klager alltid når jeg er syk. Jeg kan virkelig ikke noe for det, det er bare noe som henger med når jeg blir syk. En av symptonene sikkert, haha.

Henriette reiste i stad, så nå ligger jeg i senga og slapper av. Tror jeg skal ta meg en liten "høneblund" etterpå, for jeg har til sammen sovet 14 timer denne helga, og det er ikke bra! Hehe, men koselig har det hvertfall vært.

ut
Jeg lover dere at dere ikke vil se noe bilde av meg nå, i denne tilstanden. Så jeg legger heller inn et bilde fra bursdagen til Mari, som var 2. oktober. Det var kjempegøy!! På dette bilde:
>
Martine<, Marius, >Silje V<, >Henriette<, Robin, >Mari<, meg, Eirik og Aase Maren. Jonas var også der, men ikke med på bildet.

Nå har jeg lovet >Henriette< å lese det nye innlegget på bloggen hennes, så det syns jeg du også skal, for hun har en kjempebra blogg!!
Så vi blogges!

- Amalie lt

HENRIETTE SOVER HER IGJEN

I dag våknet jeg og Henriette i halv 11 tida tror jeg. Vi hadde sovna i halv 4 - 4 tiden, så vi var ganske trøtte kan man si! Vi stelte oss og spiste frokost, så møtte vi Mari og dro opp til Henriette. Vi skravla kjempe lenge, siden Mari har vært syk i noen dager nå, så vi hadde ikke sett hun på lenge. Det var kjempekoselig å se hun igjen!
På kvelden dro Henriette og jeg en kort tur ned til Silje V, vi lagde brownies, skravla og tok noen bilder med weben;

photo00011

photo00014

photo00022
Som dere ser på bildene, så hadde vi det gøy. Btw så er noen bare tøys.


Nå ligger jeg og Henriette i senga, på hver vår pc. Veldig sosialt, vi vet det. Men vi måtte bare blogge og sånt, hehe.
Som sagt så skal Henriette sove her igjen, noe som er kjempekoselig! Vi skal se på film etterpå, den nye Bring It On filmen. Det blir nok gøy!!
Og det blir nok ikke så mye tidligere enn i 4 - tida i natt heller, tenker vi.

- Amalie lt

SÅ VAR DET MIN TUR

Greit, nå har jeg også bestemt meg for å blogge. Har egentlig hatt 3-4 blogger før, men det har ikke gått så bra, som dere kanskje skjønner? Hehe. Det var >Silje< og >Henriette< som sa at jeg skulle begynne igjen, så da måtte jeg jo høre på de da. Har lagd header og design også, så dette skal gå supert! Håper jeg hvertfall. Hehe. Men det kommer vel egentlig an på hvor mange som gidder å lese den da, for jeg gidder ikke å blogge for meg selv altså.

Men hvertfall så skal jeg prøve å blogge minst èn gang om dagen, for det syns jeg en blogger burde. Og få med litt outfits og bilder. Bilder er et must! Syns jeg også.

img0103
Jeg slenger med et bilde fra forrige fredag. Bursdagen til Silje V, kjempe gøy!


Da setter jeg i gang!

- Amalie lt