Day 18 - Something you collect

// 50 days challenge

Jeg sparer på fingerbøller. Slike man kan kjøpe når man for eksempel er ute og reiser, så står navnet på byen eller landet du er i, på den, og for eksempel noe som kjennetegner stedet. Jeg har samlet på dette i noen år nå, så det har blitt ganske mange til slutt. Det er både fra plasser jeg har vært selv, også har familie og venner kjøpt til meg når de har vært ute og reist.

Her er alle jeg har nå:Samler du på noe? Hva?

Svar på spørsmålsrunde, del 2

Her kommer del 2 av svarene på spørsmålsrunden. Her har jeg samlet alle spørsmål som går under utseende, klær, sminke osv. Let's just start! (Det kan hende det er noe surr her, for bloggen har klikket 120 ganger når jeg har laget dette innlegget)

Har du et moteikon?
Hmm, nei i grunn ikke. Jeg leser jo blogger, og bare det å se i moteblader gir meg en god del inspirasjon. Alt rundt meg inspirerer, og det er vel alt fra Hennes & Mauritz katalogen til en jente jeg går forbi på gata. Er veldig glad i bladet Costume, får masse inspirasjon der i fra.

Får du klessinspirasjon fra noen av vennene dine - Omså, hvem?
Silje Veronica. Men blir så dumt og velge noen for jeg får mye inspirasjon fra mange! Så jeg kan nok si de fleste av vennene mine. Får litt inspirasjon her, og litt der, blander det med inspirasjon fra blogger, moteblader og diverse nettsider.

Hvilken unaturlig hårfarge hadde du farget håret ditt om du måtte?
Hahha, hadde vel prøvd meg på en Rihanna og farget det rødt? Men mye å leve opptil da, men uansett.. Om jeg MÅTTE så.


Hva slags ansiktskremer og sminkefjerner osv bruker du for å få så ren hud?
Jeg har ikke ren hud, det skal jeg love! Jeg bruker sminkeservietter fra merket Simple, men bruker som regel å fjerne sminken i dusjen med Garnier Pure 3 in 1, før jeg bruker Avène Cleanance, som er rensevann fra Apoteket.Napper du øyebrynene dine selv, eller gjør noen andre det på deg?
Jeg napper øyenbrynene mine selv, men det er veldig kjedelig. Tar så lang tid også vokser de ut igjen på få dager.

Hvordan ser drømmekjolen din ut?
Det skal jeg blogge om den gangen jeg finner den jeg, forhåpentligvis blir det den jeg bruker på ballet!

Hvor mange sko har du?
Nei, det aner jeg ikke. Har ikke telt, men det er ikke få. Nå har jeg jo flere sommersko enn vintersko, så jeg bruker jo ikke alt nå. Men det har blitt noen par nå, ja. Og flere skal det bli!

Kjøper du noen klær fra nettet? Noen sider å anbefale?
Jeg handler ikke så ofte på nettet egentlig. Er nok fordi jeg ikke har shoppet så masse i det siste, eller har ikke tenkt til det, men faller veldig lett for fristelser i butikk. I tillegg har jeg ikke egen pc for tiden, så når jeg først får låne en her hjemme så bruker jeg all tid på blogg og litt facebook. Men om jeg har noen sider å anbefale? Jeg liker veldig godt Nelly.com og nettbutikkene til Gina Tricot, Bik Bok og H&M, men ser som regel på nettet og kjøper i butikk.


Min kjære Silje Veronica

Nevn tre ting du liker ved utseende ditt.
Øyene, øyenvippene mine og øyenbryna når de er ordentlig nappet.

Er det din naturlige hårfarge?
Jeg stripet det et hakk blondere i april, og det ble veldig bleket i sola i sommer. Men nå er det så naturlig som det har vært på lenge; grått! Min naturlige hårfarge er nok kommunegrå, så jeg skal stripe det slik jeg gjorde i april nå før jul igjen. Hater fargen jeg har nå.

Hvor mange penger bruker du på klær og sminke i måneden?
Det varierer veldig, men alt fra 3-400 til litt over 1000.

Har du farget håret før?
Ja, jeg har gjort det noen ganger. Men ikke sånn supermasse, har vært innom gult og gult med brunt under (hehe, barneskolen), og brunt som ble misslykket og ble grått i 8. klasse.


Fint og grått <3<3<3 Uff, bildet ble tatt for over 2 år siden

Hva får deg til å kle deg så fint i hverdagen?
Takk for at du synes det! Jeg er ikke en joggebukse og hettegenser-jente. Jeg går så og si aldri med det, for jeg selv føler meg ikke vel i det, men ikke misforstå, jeg snakker om meg selv, ikke andre. Jeg liker mye bedre å gå med det klærne jeg går med til vanlig, da føler jeg meg mer vel. Så heller det. Men det er jo deilig å gå i store hettegensere en gang i blandt også!

Hvor får du inspirasjon til klesstilen din?
Alt rundt meg! Venner, folk på gata, blogger, moteblader og ikke minst nettsider. Bare det å gå rundt i en klesbutikk i flere timer (ja, jeg kan det) gir meg utrolig masse inspirasjon. Jeg får også inspirasjon av mamma.

Hvor får du alle pengene til alle klærne?
Jeg får månedslønn og sitter barnevakt en gang i blandt, men kunne virkelig trengt mer, hehe...

Syntes du selv du har en orginal stil?
Hvis jeg forstår spørsmålet riktig, så vil jeg si at jeg har noe midt i mellom. En dag kan jeg skille meg ut med noe ikke alle går i, mens en annen dag kan jeg gå i noe helt basic.

Favorittsko?
Helt klart de nye wedgesene mine!


Love them!

Skulle ikke du lage video for lenge siden om den fletta i "panna"? Kan du gjøre det når pcen din er fiksa?
Jo, og jeg lagde en også, men fikk aldri postet den før pc'en ble ødelagt. Selvfølgelig skal jeg lage video med en gang pc'en er oppe og går igjen, for jeg vil så gjerne vise dere det. Får så masse spørsmål om dette.

Hvordan sminker du deg dagelig? Vil du lage en videoblogg om det?

Jeg lagde en for et par måneder siden, men grunnet klikket pc, så forsvant den under redigering. Jeg fikk aldri filmet på nytt siden pc'en ble verre og verre. Men med en gang jeg får pc igjen så blir det sminkevideo!

Hvordan sminka bruker du og hvor er det kjøpt?
Det har jeg laget et innlegg om her: ltamalie.blogg.no/1288997...9__whats_in_your_mak.html

Beste kjøpet?
Det beste kjøpet mitt må være den khakigrønne høytlivsbuksen min, fra Monki. Den har jeg brukt utrolig masse, kanskje for masse.... Hehe


Den er litt mørkere grønn enn på bildet. Love it!

Noen klær du selger? Salgsblogg feks?
Nei, dessverre. Jeg har problemer med å gi fra meg klær. Haha, jeg tenker bare: "Tenk hvis jeg får bruk for den en gang da!!" Så klarer jeg ikke å gi det fra meg. Så dette blir jo bare et større og større problem for skapet mitt som allerede er stappfullt. Men det kan jo hende at jeg en gang i tiden får lyst til å selge noe, og da skal jeg si ifra.

Har du noen yndlings-caps?
Jeg bruker aldri caps, men jeg har en som jeg digger da. Ekte UCLA caps fra USA.

Kan du vise bilder av favoritt klærna dine?
Jeg kan lage et eget innlegg for dette senere egentlig.

Hvor er genseren/singletten du har på nå kjøpt?
Hvis du mente denne: Så er det en body som er kjøpt på Only på Sotra.
Hvilken hårfarge ville du hatt hvis du måtte farge håret?
Hvis du mener til en annen farge, så måtte det blitt en varm brunfarge. IKKE grått slik som det ble den gangen jeg farget det brunt, det har jeg skrekken for!

Hvorfor brukte du clips?
Grunnen til at jeg brukte clips var fordi jeg måtte klippe håret så kort og det var kjempetynt og ødelagt. For i fjor vinter var jeg så slem mot det; rettetang og hårspray oppå hverandre, og dårlig shampoo og balsamspray. Håret mitt fikk nok og spiste seg oppover og brakk. Ja, vi fant korte hårstrå med blondt hår over alt i huset. Jeg endte opp med å gå med hestehale og dott i flere måneder, før jeg dro til frisøren og klipte så masse hun måtte. Jeg hadde spart i lang tid før det brakk, og da jeg måtte klippe det så kort, kjøpte jeg meg clips. Brukte det ikke så masse i sommer, men mer utover høsten. Nå har jeg sluttet, siden de lever på sitt siste, og jeg vil ha de til spesielle anledninger. Men deilig å gå uten, kan jeg bare si!


Første dagen med nye clips

Dummeste kjøpet?
Det er noen plagg opp gjennom livet, det. For en stund siden fant jeg flere plagg, til og med noen med lapp på, som jeg kjøpte for to år siden, som jeg så og si aldri har brukt. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg kjøpte disse plaggene... For eksempel en t-skjorte med Batwoman foran og bak, på Cubus. 

Favorittantrekk?

Klarer ikke å bestemme meg...

 
Hva synes dere om svarene?

The last day of November

I dag er det siste dagen i november. Så det betyr at det er 1. desember i morgen! Tiden har gått så utrolig fort! Synes ikke det er lenge siden vi begynte på skolen etter sommeren jeg... 1. desember betyr i hvert fall sjokololadekalendere, pakkekalendere og julekalendere på tv, da begynner nedtellingen til jul. Det er så koselig! Snøen har lagt seg og det blir kaldere og kaldere, men det er julestemning, det!

Tok noen bilder i stad, kommer mer i morgen:Nå skal jeg fikse med flere av svarene til spørsmålsrunden, som kommer senere.

Hva synes du om bildene?
Synes du tiden har gått fort?

Svar på spørsmålsrunde, del 1

Her kommer første del av spørsmålsrunden. Det blir mest sannsynlig to deler til, og neste, kanskje begge, kommer i morgen. Jeg har organisert spørsmålene litt, så spørsmål under samme tema er samlet, som dere ser nedover.

Vennskap

Hvem er dine bestevenner?
Susanne, Silje Veronica, Catharina og Asandra er de nærmeste, men jeg har jo andre nære venner også, så det blir feil å velge ut.


Asandra, Silje Veronica, Catharina og Susanne♥

Hvem av dine venner har du mistet mest kontakten med?
Det er vel 2 personer, men trenger vel ikke nevne navn. De vet det nok godt selv, og jeg er utrolig glad i disse personene og de vil ha en spesiell plass i mitt hjerte!

Hva er din mening om baksnakking ?
Baksnakking er noe stygge greier som jeg virkelig hater! Men så og si alle jenter har nok vært innom dette, og det er vel en del av livet. Hadde ikke gjort noe om det hadde blitt slettet eller noe fra verden da, hadde klart meg veldig fint uten. For som sagt; det er noe dritt, og det kan ødelegge så utrolig masse. Det vet jeg alt om..

Hvem er din beste venn som du stoler på og forteller alt til?
Det er Susanne og Silje Veronica, men blir jo feil å bare nevne noen, for det er jo flere.


Nytt bilde da, tatt i påska


Har du blitt svika før?
Jeg lever i en jenteverden, så klart. Noen ganger virker det som om noen jenter bare er til for å svike. Det er livets berg og dalbaner i jenteverden! Haha, dramaqueen.

Din barndomsvenn?
Det må nok være Madeleine. Har kjent henne siden hun ble født, siden mødrene våre var så gode venner. Da vi var små var vi sammen ofte, men nå har det blitt mindre. Hun bor bare en halvtime unna, så det burde ikke være slik. Men nå har vi lovet å bli flinkere!


Meg og Madeleine snuppa


Gutter

Hva slags gutter liker du?
Med en basic fin stil, og ikke noe overklysete og helst jordnær. En personlighet på topp og jeg er egentlig fornøyd. Men litt bra utseende skader ikke, hehe.


Så ser du ut som dette, er det bare å ringe meg!!

Har du kysset noen, hvis ja - hvem?
Helt sykt, det har jeg. Og nei jeg sier ikke hvem, hemmelig. hysj hysj.. Nei, henger ikke ut de personene på bloggen min liksom.

Si navnet på alle kjærestene du har hatt/har du noen gang hatt et seriøst forhold?
Har aldri hatt et seriøst forhold og har heller aldri hatt kjærste, det har jo vært gutter inn i bildet men ikke noe seriøst til å ta opp.

Hvem er din beste gutte-venn?
Emil, han er alltid der for meg!!! Milian også egentligHva heter den kjekkeste bestevennen din?
Jonas er helt klart kjekkest, synd vi er mer enn bestevenner, men vi skjuler det bra for Susanne som er sammen med han da!!! :-( :-(


Fotball

Hvor på fotballbanen spiller du ?
Jeg spiller som regel høyre beck, av og til venstre.


Laget vårt på Norway Cup i sommer

Hvor lenge har du spilt?
Jeg spilte i rundt 1 år da jeg bodde i Bærum, da vi flyttet hit i 4. klasse begynte jeg igjen og har gått siden det. Så det blir til sammen rundt 7 år, hvis jeg ikke regner feil.

Hvor bodde laget ditt da dere var på norwaycup?
Vi bodde på Holmlia barneskole. Hvor kult er ikke det liksom??? Neida, det var så langt vekk fra Ekebergsletta man kunne komme, og i tillegg var det innbrudd eller noe der hos et annet lag. Husker ikke helt.


Laget på Holmlia barneskole

Skole

Hva fikk du i karaktersnitt i 8. og 9. klasse?
Jeg fikk 4,7 eller 4,8 i 8. klasse. Til jul i 9. fikk jeg 4,8 og sommeren til 9. fikk jeg 4,9 i snitt. Nå får vi jo snart nye karakterkort, så da håper jeg på å komme over 5. Det hadde vært gøy!

Er du flink på skolen?
Jeg vet ikke jeg, jobber jo veldig for de karakterene jeg får. Men er ikke slik at jeg sitter hjemme hver dag for å gjøre lekser heller, når jeg tenker over det så burde jeg kanskje gjort mer av det...

Hvilken rolle syntes du at du er i klassen din?
Jeg vet ikke, jeg. Er ikke den som sier så masse innen faget, kanskje litt mer utenfor faget? Hehe.. Bråker ikke akkurat, men er heller ikke stille som en mus. Vanskelig å svare på egentlig.


Klassen min

Liker du skolen din? ...Hva liker du?
Den er jo ganske fin i forhold til mange andre skoler da. Så jeg kan ikke si at jeg ikke liker den. Men en skole vil jo aldri bli et sted man "liker" heller da. Liker i hvert fall at alle har hver sin pc!

Hvem linje skal du på når du går ut av ungdomsskolen?
Jeg ender nok opp på Studiespesialisering i Porsgrunn. Hadde egentlig lyst til å ta IB, altså all undervisning på engelsk, men jeg fant ut at man ikke kan reise til utlandet 2. året da, og siden jeg skal til USA så går ikke det.

Hva synes du om svarene mine?

OUTFIT: knitted sweater and tights with pattern

I dag har jeg på en av de deiligste genserene mine, sammen med min nye favoritt tights og wedges. Jeg gjorde genseren mer pyntet ved å ta et tynt belte i livet.


genser fra Bik Bok tights fra Gossip veske fra Forever 21 belte fra Gina Tricot wedges fra DNA

Dette er for tiden et av mine favorittantrekk. Både behagelig genser og tights. Selv om det var utrolig kaldt å gå slik i dag... Hater kulden.

Btw, del 1 på svar på spørsmålsrunde kommer i kveld, må bare legge til noen bilder og litt slikt først, og sykle. Så stay tuned.

Day 17 - A song to match your mood

// 50 days challenge

Jeg virkelig fått julestemning nå. Sitter nede i en julepyntet stue og hører på julemusikk. Det er snø ute og dødskaldt, mørkt før man vet ordet av det. Det er nisser og lys over alt, skikkelig koselig. Så en sang som passer perfekt til dette er selvfølgelig min favorittjulesang;

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Jeg vet jeg har blogget om den før også, men jeg går ikke lei! Jeg elsker den. Får så julestemning av den.

Hvilken sang er din favoritt julesang?

Happy birthday Nora

Mitt største fan, tremeningen min, har bursdag i dag. Så; Gratulerer med 7-års dagen, Nora! Jeg håper du har hatt en bra bursdag, snuppa! Det er så gøy å høre at du leser bloggen min. Og selv om det er sent og du har lagt deg, så ser du det nok i morgen :)

Se så søt hun er:


Bildet er faktisk tatt i dag, da hun var sminket til danseoppvisning

Håper vi snart treffes igjen♥

Er hun ikke søt?

Julestemning med julepynting og grøt

I dag er det første søndag i advent og det har nesten blitt en tradisjon at vi pynter til jul da. Og selvfølgelig spiser vi hjemmelaget risgrøt med mandel i. Jeg har virkelig fått julestemning i dag. Nå er det bare tre dager til 1. desember folkens! Dette kommer til å gå så fort!


Emil ble ekstra glad i "nissen" og skulle gi kos hele tiden
det rosa er byttet ut med rødt
trappepynt


minijuletre


Og sist men ikke minst så er kalenderen hengt opp, blir spennende når det faktisk er noe oppi!

Nå sitter jeg her med skikkelig julestemning og klarer nesten ikke å vente til jul. Men jeg må ikke ta ferie enda, har fortsatt masse skolearbeid, prøver og en tentamen igjen. Uff, stress!

Har dere pyntet til jul?
Har du julestemning?

Day 16 - A picture of you last year and now and how have you changed since then?

// 50 days challenge

Et bilde tatt for ett år siden og nå, og hvordan jeg har forandret meg? - Da var det bare å bla tilbake i arkivet..


Julaften i fjor


For noen uker siden

Dere kan vel bedømme selv hvordan jeg har forandret meg. Det jeg er sikker på er at jeg har kortere hår nå, selv om det ikke synes på bildene. For jeg har jo krøller på det øverste, men når det var rett var det MYE lenger.

Synes du jeg har forandret meg?
Eventuelt hvordan?

Me want: clothes clothes and clothes

Drømte meg bort på nettbutikkene til tre av mine favorittbutikker igjen, i stad...
Day 15 - Wishes

// 50 days challenge - for i går.

Det blir vel så og si det samme som ønskelisten min til jul. Men jeg kan ta en kortere versjon av det jeg virkelig ønsker meg!

Speilrefles kamera - Dette står aller høyest på listen min. Jeg elsker å ta bilder, prøve ut forskjellig ting, og ikke minst redigere bilder. Så da funker det dårlig med et billig digitalkamera som ikke klarer å fokusere på ansikter en gang..

i.d bare minerals starter kit - noe jeg virkelig trenger!
Går snart tom for sminke, og er ikke lenger fornøyd med det jeg bruker. Har hørt så masse bra om dette, og jeg er veldig fan av pudder, har aldri fått meg til å bruke brunkrem, så da vil jeg teste ut dette.Og selvfølgelig..Hva synes du om ønskene mine?
Hva står høyest på din ønskeliste?

OUTFIT: love my new tights

Da jeg var en snartur i byen med mamma i går gjorde jeg et kupp. Denne awesome tightsen kjøpte jeg på salg for 100 kr! Jeg elsker den! Den passer til såå masse jeg har. Just take a look


skjorte fra Vero Moda topp fra Bik Bok tights fra Gossip wedges fra DNA veske fra Forever 21 smykke fra H&M

Nå er jeg hos Susanne med Jonas og Catharina, så jeg skal være litt sosial. Vi blogges! Ha en fortsatt fin kveld♥

Travel dag med byen og cup

Jeg har vært fraværende i dag, men det er fordi dagen har gått i ett!! Jeg stod utrolig nok opp klokken 9 i dag, fordi mamma og jeg skulle være i byen til da det åpner klokken 10. Det kunne vi drømme om for vi var der halv 12. Fikk kjøpt noen småting og en julegave, så nå har jeg hvert fall startet på det.

Så bar det videre på fotballcup. Hadde 15 minutter på å fikse meg til den etter byen, så da sier det seg selv at jeg ikke rakk å blogge. Cupen var gøy, men hvor bra det gikk trenger vi ikke å snakke om... Fikk i hvert fall dratt frem kameraet, og takk for at du tok bilder, Marthe!


klare for kamp
Meg og Catharina, bra kvalitet!
supportere + linselus


og bare sånn just in case siden jeg vet dre lurer, så har vi grønne drakter, men siden kameraet mitt er på topp nå, var det så bra kvalitet på alle bildene (not), så jeg måtte redigere de slik.

Nå har jeg dusjet, så skal jeg bare pakke før det bærer videre opp til Susanne. Hvor jeg skal tilbringe natten. Det blir koselig! Men nå burde jeg få rompa i gir så jeg kommer meg opp dit. Vi blogges senere, folkens. Ha en fin lørdagskveld videre!

Hva har du gjort i dag?
Hva er dine planer for kvelden?

Day 14 - Plans for the future

//50 days challenge

Jeg har ikke akkurat planlagt fremtiden min til punkt og prikke, men har jo tenkt ut noe. Kan ta det litt punktvis.

- Jeg vil gå studiespesialisering på videregående, mest på grunn av neste punkt, men også fordi jeg ikke aner hva jeg vil bli.

- 2. året på vgs vil jeg ta på high school i USA. Dette er min største drøm, så jeg håper virkelig jeg får det til!

- 3. året kommer jeg hjem, og bor siste året hjemme.

- Så flytter jeg til Oslo eller Bergen, mest sannsynlig Oslo, for å studere videre.

- En eller annen gang skal jeg få mann og barn, og selvfølgelig drømmehuset, og en jobb jeg trives med. Men flere planer har jeg ikke.

Virkelig innholdsrikt liv jeg har tenkt meg!!

Dette var i hvert fall noe jeg har tenkt på, men egentlig så vil jeg ikke tenkte så langt frem heller. Burde vel bare prøve å nyte ungdomsstiden så lenge (kort) den varer, før alt det seriøse kommer.


sommer!!! random

Hva synes du om mine "mange" planer?
Har du noen planer for fremtiden?

En liten bytur

Nå drar jeg og mamma en liten tur til byen, men den blir liten, for mamma må være hjemme til X factor. Spennende! Never gonna happen, haha. Jeg vet ikke om jeg skal hjemom først, men drar til Silje Veronica med Catharina etterpå, for å endelig slappe av og kose oss etter en stressende mattetentamen i dag. Forresten så tror jeg det gikk ganske greit, følte jeg fikk til ganske masse, men hver gang jeg føler det, så går det dårlig. Jaja, får satse på det beste! Utrolig deilig å være ferdig i hvert fall!!

Nå skal vi reise, så dere får kose dere i kveld!Hva er dine planer for kvelden?

Day 13 - Your celebrity crush

// 50 days challenge - denne er for i går, rakk ikke da.

Jeg må innrømme at det ikke bare er en, det er tre;


Chad Michael Murray ♥ - Lucas i One Tree Hill, åååh hottie!


Zac Efron ♥


Og selvfølgelig Justin Bieber ♥ - Hadde jeg bodd i USA nå, så hadde vi allerede vært forlovet. Han er så søt og har den fineste stemmen!

//bilder fra google.no

Hvem er ditt kjendis crush?

OUTFIT: my new wedges

I dag har jeg på nye wedges, pelsvesten min (som jeg har vært dårlig på å bruke) OG favorittblusen min!!


pelsvest fra B-Young bluse fra Bik Bok genser fra Bik Bok strømpebukse fra ? leggvarmere fra Lindex wedges fra DNA

Jeg har mattetentamen i morgen, så resten av dagen skal brukes på øving. Yeey! Så det blir ikke verdens beste blogging i dag, men det håper jeg er forståelig. For jeg har jo litt lyst til å få til noe i morgen, så da får jeg sette i gang meg øving!

Ønsk meg lykke til!

EDIT: jeg hadde på meg hvit hotpants-shorts fra Gina Tricot under. Skrev ikke det, fordi den ikke synes på bildet, og da var det jo ikke noen vits.

Day 12 - Your dream house

// 50 days challenge

Når jeg blir voksen skal jeg bo i et fancy hus, og her fant jeg et drømmehus. Men det blir vel den gangen jeg blir rik...


//google.no

Synes det var litt stilig, jeg! Og i drømmen så har jeg selvfølgelig svømmebasseng med solstoler ved siden av, det er jo et must. Og masse store vinduer til den fantastiske utsikten jeg har. Keep on dreaming!

Hva synes du om drømmehuset mitt?
Hvordan er ditt drømmehus?

SOMMEREN 2010 I BILDER - et savn

Jeg savner sommeren så! Blir nesten deprimert av å se bilder fra sommeren jeg. Alle de gode minnene! Det var så koselig. Jeg nøt det virkelig ikke godt nok, har jeg funnet ut i ettertid. Jeg gikk hele sommeren og ventet på at den skulle starte, men den var jo over før jeg visste ordet av det. Nå er det bare kaldt og grått ute. Uff!

Vi var brune, jeg hadde blondt hår(!), var på stranden hele tiden, overnattinger, bare hang ute, grillet, slappet av en deilig sommerdag. Ja, vi gjorde så utrolig masse gøy!


stranda


klasseavslutning


grilling hos Mari


mer stranda


da jeg og Silje Veronica så og si bodde hos hverandre


på Olavsberget med en haug folk


på vannet med Martine ++


OMG se så brune!
grilling hos Henriette
enda mer stranden


Norway Cup med laget, på Holmlia
Vålrengakamp med laget


telttur i hagen til Martine


OG IKKE MINST USA!! Som jeg enda ikke har blogget om... Unnskyld, men det er litt vanskelig uten pc, bildene er nemlig på en ekstern harddisk eller noe, men når jeg får liv i pc'en min, DA skal jeg blogge om USA.Dette var en kort oppsummering av mange happymoments i sommer. Når jeg tenker tilbake på det, så var dette en av de beste somrene hittil. Nå er det bare et halvt år til neste, he he.

Savner du sommeren?
Hadde du en bra sommer?

Ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN

Dere kan fortsatt stille spørsmål, helt frem til helgen, for da stopper jeg den. Jeg vet jeg sa det forrig helg og, men det har vært så masse tentamenøving at jeg ikke har hatt tid. De verste tentamenene er ferdige til fredagen, så da begynner jeg å svare til helgen.

Har du ikke spurt enda, eller er det mer du lurer på, eller kanskje ting du har spurt om i kommentarfeltet som jeg ikke har fått svart på, så spør her:

http://ltamalie.blogg.no/1289586520_sprsmlsrunde.htmlHar du spurt meg?

Jeg har blitt utfordret

Jeg har blitt utfordret av Margunn. Utfordringen er at jeg skal skrive tre ting jeg liker, og etterpå utfordre tre andre. Let's start!

1. Vennene mine - jeg har utrolig gode venner som er der når jeg trenger det. Vi finner alltid på masse koselig sammen.


Elsker dette bildet!

2. Shopping - jeg elsker å shoppe! Liker det vel litt for godt, noe som til tider går veldig utover pengene mine..


// google.no

3. Okei, dette ble vanskelig, står igjen med to ting... Da blir det fotball og musikk på siste, som om det hadde masse med hverandre å gjøre.. Jeg elsker å spille fotball, og hadde ikke klart meg uten musikk!


Norway Cup i sommer


// weheartit.com

Jeg utfordrer disse tre:
Madeleine
Ingrid Thuv
Ellabepp


Tre ting du liker?

Day 11 - The meaning behind your blog name

// 50 days challenge

Hvorfor bloggen min heter ltamalie? Det er ganske enkelt og greit fordi jeg heter Amalie og har to etternavn; Lie Tjervåg. Altså LT. Så jeg har brukt forbokstavene i begge etternavnene mine, hvis du ikke skjønte det. Geit svar?


Bildet er tatt i sommer, ååh jeg savner sommer så!

Har du lurt på dette?
Hvorfor heter din blogg det den heter?

My new WEDGES

Jeg har verdens snilleste bestemor! Husker dere jeg blogget om de fine wedgesene jeg fant i byen på lørdag? I hvert fall så har jeg fått de av bestemor. Kjempesnilt! Selvfølgelig er hun snill om hun gir meg sko eller ikke, men dere skjønner. Nå er jeg er i lykkerus! Gleder meg så til å bruke de. De passer jo til så masse. Ååh, I'm in heaven! De er perfekte!


Love them!


599 kr på DNA

Det første jeg gjorde da jeg hadde fått pengene på kortet, var å dra til byen å kjøpe de. Så det gjorde jeg i skoletiden i dag, neida, var ferdig med tentamen i halv 12-tiden, så jeg satt på med pappa som skulle ned til byen. Timing! Nå bor jeg i disse skoene, og det kommer jeg til å gjøre utover. Helt til snøen kommer, eller kanskje lenger? Jeg har også plass til en liten ullsokk i, perfect. Ååh, jeg elsker de!

Jeg vet du er innom bloggen av og til, så; Tusen takk, bestemor! Det var veldig snilt!

Hva synes du om wedgesene?
Har jeg ikke snill bestemor?

Kaldeste november på 25 år!!

Jeg hørte på nyhetene i går at denne novemberen skal bli den kaldeste på 25 år! Det er riktignok ikke lenge igjen til desember, men allerede i dag merket jeg det. Det var en helt syk vind når jeg gikk til og fra skolen, jeg klarte nesten ikke å puste da den kom mot meg. Den er dødskald, den kalde vinden fra Sibir.

Så hvis det fortsetter slik så går jeg i dvale eller noe! For jeg har nemlig ikke boblejakke. Bare en tynn høstjakke som all vind går gjennom...


Tentamensoutfit da, digg! Oversized genser fra Bik Bok, men ikke en gang denne reddet meg fra kulden i dag..

Hadde norsktentamen i dag, først så gikk det dødsdårlig, men fikk til noe til slutt. Skrev en debattartikkel eller noe. Dro hjem i halv 12-tiden, og dro rett til byen. Hvorfor, skal dere få vite senere. I'm so happy!! Dere kan jo gjette da?

Merker dere at det er kaldt ute nå?

Day 10 - My worst habit

// 50 days challenge

Uvaner ja, alltid gøy det, hehe. Neida, jeg har vel to uvaner som jeg hater skikkelig, men jeg klarer ikke å stoppe. Den første er at jeg biter meg i kinnet innvendig. Og ikke spør hvorfor, jeg aner ikke... Merker ikke selv en gang at jeg gjør det.. Hvor flaut er ikke det? Og da blir jeg pen!!!:


pena 1


pena 2

Den andre er at jeg biter negler. Uff, har gjort det siden jeg var liten, men stoppet for et par år siden. Har uheldigvis klart å begynne igjen. Men egentlig så er det mest huden rundt neglene.. Digg! Og da er jeg også pen:
Fine og lange negler ja!!!

Nå har det faktisk blitt så ille at jeg har tatt frem GO'NEGL

 
Flaut!! Den brukte jeg da jeg var liten. For de som ikke vet hva det er; så er det blank neglelakk man tar på neglene, og den smaker rett og slett dritt. Jeg brekker meg hver gang! Så nå har jeg endelig begynt å lære, og det hjelper faktisk...

Og for de som ikke skjønte det, så var jeg veldig ironisk til tider i dette innlegget. Har blitt litt for masse tentamenpugging. Men nå er det på'n igjen gitt; norsktentamen i morgen, så nå skal jeg forbrede meg litt før jeg tar tidlig kvelden.

Har du noen uvaner?
Prøvd GO'NEGL?

OUTFIT: knitted sweater

I dag har jeg på min nye strikkegenser. Jeg elsker den! Den er så varm og deilig. For en gangs skyld frøs jeg ikke på skolen i dag. Happyface!


genser fra Bik Bok tights fra Cubus støvletter fra DNA smykke fra Pieces ring øredobber fra H&M

Denne genseren kommer jeg til å bo i, i vinter. Må nok ha meg en til liknende altså.

Day 8 - Your day, in great detail

// 50 days challenge

Denne skulle postes i går, men ingen pc var ledig. Og egentlig skulle jeg gjort den på lørdag, men jeg tok ikke ET bilde før på kvelden, så da får dere se hva jeg driver på med en kjedelig søndag.


Jeg startet dagen klokken 13.00 med å sykle samtidig som jeg så på One Tree Hill. Elsker å sykle på søndagsmorgener hvis jeg har sovet hjemme, hehe, sykler vekk all helgens usunnheter!


Så spiste jeg en Skyr. Skulle egentlig lage smoothie, men vi hadde ikke banan, så jeg gadd ikke.


Deretter ryddet jeg rommet mitt. Fint..


Så blogget jeg litt da


Før jeg sminket meg, klokken 6, men hvorfor? Det aner jeg ikke.. Satt jo bare inne resten av kvelden og gjorde..
MATTE! Øver til mattetentamen da. Siden vi har det på fredag, men fant ut at det ikke kommer til å gå så bra..

Så skulle jeg egentlig blogget dette, men da var alle pc'ene i huset opptatt. Love my life without pc!!!

Innholdsrik søndag må jeg virkelig si. Er nok derfor jeg aldri har blogget om det før, neida, jo..

Hva pleier du å gjøre på søndager?

Mitt naturlige hår

Jeg går som regel alltid med rett hår, med mindre jeg har dott osv. Det er fordi jeg hater mitt naturlige hår. Jeg har noe jeg vil kalle "krøllfall", altså en mellomting mellom krøller og fall. Noe jeg ikke liker i det hele tatt, på meg selv altså. Ikke misforstå, det er folk som kler det også! Jeg føler meg rett og slett ikke vel med det, så det er ikke ofte jeg forlater huset slik.

Det var vel siste gang dere så det. Neida, for håret sin skyld burde jeg kanskje redusere rettingen litt. Så det ikke blir ødelagt og brekker, slik som skjedde for snart et år siden. Men, jeg vet ikke om jeg klarer. Skulle ønske jeg klarte det, men jeg hater håret mitt så masse at jeg tror ikke det går.

Hva synes dere jeg kler best av dette og rett hår?

Day 9 - Short term goals for this month and why

// 50 days challenge

Nå er det ikke lenge til denne måneden er over, så da tar jeg ut året. Noen mål jeg har satt meg er:

Selvfølgelig gjøre mitt beste på alle tentamenene
- Jeg håper jo på å få et bra resultat, hvem gjør ikke det?

Få over 5 i snitt på karakterkortet
- Jeg har fått fra 4,7 - 4,9 i snitt fra 8. til 9., så siden jeg har lagt i litt ekstra arbeid i år, så håper jeg at jeg kommer meg over femmeren. Hadde vært veldig gøy!

Strikke ferdig den ene selbu-votten
- Den skal leveres til vurdering i kunst og håndverk, mandag om en uke. Så jeg burde kanskje bli ferdig med den..

Ikke bruke for masse penger på shopping før jul..
- A hard one! Tenker alltid slik før jul, siden man får jo masse på julaften, og jeg har bursdag to uker etter. Så jeg burde ikke trenge å bruke så masse penger på meg selv på denne tiden. Om jeg klarer det? Feiler hvert år..

Bli ferdig med julegaver, he he
- Burde vel bli ferdig med de da, men er allerede stresset. Har nemlig ikke begynt enda.

Nyte resten av 2010, før det kommer et nytt år med nye muligheter!
- Jeg kommer nok ikke til å klare å nyte noe før alle prøver og tentamener er over, men når det skjer; Da er det bare chille dager før juleferie. Og det skal nytes!


Random bilde fra før sommeren

Hva synes du om målene mine?
Har du noen mål før nyttår?

Me want - Wedges

Da jeg var i byen i går, fant jeg verdens fineste wedges på DNA. Det var forelskelse ved første blikk! Får ikke tankene vekk fra dem jo. Jeg har ønsket meg wedges lenge, men har aldri funnet de perfekte på noen av skobutikkene her. I går gjorde jeg det. De er nydelige! Helt enkle, men samtidig skikkelig kule. Snøringen foran gjør så mye. Jeg ser for meg de til så mange antrekk jeg har. Også passet de perfekt på foten min! Bare se på nydelighetene da:Dessverre koster de 599 kr, og det er det jeg har helt til 15. desember.. Pengebruken tok litt overhånd de siste dagene. Så resten av pengene skal jo priorioriteres til julegaver. Ååh, fml! I really want them!! Tenk til våren da...

Hva synes du om wedgesene?
Har du wedges?

Ikke glem spørsmålsrunden: http://ltamalie.blogg.no/1289586520_sprsmlsrunde.html#comment-52004749

Dagens innkjøp

Jeg var som jeg nevnte i et innlegg tidligere, i byen i dag, med Catharina og Silje Veronica. Jeg skulle egentlig bare kjøpe mascara, siden jeg prøver å spare de pengene jeg har, til julegaver, og jeg shoppet for to dager siden også. Men selvfølgelig var det halv pris av halv pris på Bik Bok, og jeg endte opp med denne bodyen i tillegg:


Love it!


original pris 199 kr, salg 49,50 kr


Og selvfølgelig mascara, som jeg skal teste ut i morgen. Har hørt masse bra om denne. 169 kr på Cubus, minus 25% - det liker vi!

Hva synes du om innkjøpet?

Sushii

Jeg har vært veldig fraværende i dag, men slik går det når man har det gøy. Neida, joda, jeg har vært i byen, så dro jeg rett til Susanne. Etter det var det hjem for å spise sushi, men jeg kom meg ikke på noen pc før nå. Slik går det når jeg ikke har pc og må låne pappa eller mamma sin.

Det har hvert fall vært en koselig dag i dag! Kjøpte meg et par ting i byen også, de viser jeg snart, skal bare legge inn bildene først. På kvelden spiste jeg som sagt sushi med familien, kjempegodt! Jeg elsker sushi! Vi kjøpte det på en matbutikk, og det var faktisk veldig godt det også. Har nemlig bare spist på restaurant før.


Maki(?) - my favorite!Etter et deilig måltid og innkjøp av marsipan og sjokolade, så skal jeg og broren min ha filmkveld og se på Blood Diamond. Det blir koselig!

Hva har du gjort i dag?
Liker du sushi?

SUSANNE - LOVE HOPE HAPPINESS TRUTH FAITH PEACE

God morgen! Idag våkent jeg med Susanne ved min side og skal straks ned og ha en god frokost! Men tenkte jeg skulle publisere noen bilder som jeg tok av henne igår, til Wehearit brukeren hennes. Altså jeg skrev mange ord på ryggen hennes og tok deretter bilder av henne med kun jeans på! Det ble kjempekult! Også har vi jo så klart redigert dem litt, fornøyde ble vi! Her er reslutatet;Hva synes du om bildene?
Prøvd noe lignende selv?

Og ikke glem;  http://ltamalie.blogg.no/1289586520_sprsmlsrunde.html#comment-52004749

Barnevakt for søte småsøsken

I kveld så var Susanne og jeg barnevakt for alle småsøsknene mine; Milian, Emil og Emma (og Mikkel da, hehe) De var faktisk skikkelig søte i kveld; først stappet jeg i de mat, så de skulle sovne med en gang vi la de. Jeg er utspekulert, ja. Så danset jeg med han minste til The Voice på full guffe. Nå digger han meg! Så kom Susanne og hun ble tatt godt i mot! Har aldri sett de så glade jo. Søtt! Se så søte de er da:


Emil og Milian
Ååh, elsker dette bildet!
Glad i meg da...


Haha, Emil har ikke fingeren i nesen altså

Så la vi de, og kunne endelig lage oss kyllingsalat og slappe av. Slitsomt å være barnevakt for disse ungene!
SUNNHET!Vi måtte veie opp sunnheten da...


Så kom Emma på 7 hjem og vi koste oss litt da... X-factor og godteri, fredagskvelden det!

Resten av kvelden slappet vi av med et stille hus siden de heldigvis har gode sovehjerter hele gjengen. Nå burde vi egentlig legge oss. Slitsomt å være barnevakt, ja.

Er de ikke søte?
Pleier du å være barnevakt?

Day 7 - The last album you bought

// 50 days challenge

Jeg kjøper evldig sjeldent nye cd'er, rett og slett fordi det er dyrt, synes jeg. Gjør det jo av og til da, for det er jo koselig med cd'er også. Men hører mest på musikk på iTunes og youtube osv. Det siste albumet jeg kjøpte må nok være Justin Biber - My World 2.0. Den kjøpte jeg i USA i sommer, og ble bilmusikk når vi rånet rundt i byen Pueblo. Lovely!


//google.no

Det er utrolig mange delte meninger om Justin Bieber, enten så elsker folk han, eller så hater de han. Jeg personlig liker han veldig godt. Både sangene, stemmen og han.

Har du denne cd'en?
Hvilket album kjøpte du sist?