Julekjolen

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe ny julekjole i år, men med salg på Bik Bok, og mamma som fant denne nydelige kjolen, så ble det ny julekjole likevel. Jeg tror i hvert fall jeg skal bruke den på julaften. Love it! 

Synes de rysjene er så søte! Kjolen er som sagt fra Bik Bok, og koster 499, men jeg kjøpte den på -50%. Nå er det bare å vente på nyttårskjolen som jeg klikket hjem fra nelly.com tidligere i dag, så er begge kjolene i boks!! 

De siste timene har jeg faktisk vært flink og pugget til prøve (så det har blitt litt lite wordfeud-spilling..), så nå skal jeg ta meg en god dusj, før det blir enda mer pugging, også er det Grey's Anatomy. Merker at denne dagen borte fra skolen har hjulpet såå på forkjølelsen, så i morgen er jeg klar for en ny skoledag!


Hva synes du om kjolen?
Har du funnet julekjole? 

Wordfeud?

Den siste uken har jeg ikke gjort annet enn å spille Wordfeud på mobilen. Mamma fikk meg hekta.. Hele familien er hekta, jeg spiller med naboen og flere fra klassen, haha. Meen jeg vil spille mot enda flere, spesielt nå som jeg er syk. Var ikke på skolen i dag en gang (digg å sove til 12 da). Burde vel egentlig pugge til de tre prøvene vi har denne uken... Jaja, la gå; hvis noen av dere lesere spiller Wordfeud, så er det bare å sende invitasjon til ltamalie altsåå!! Trenger flere å spille mot :-)

Senere så skal dere få se julekjolen min, så stay tuned! Har også bestilt nyttårskjole fra Nelly i dag, men den får dere nok ikke se før den kommer i posten. Nå skal jeg spille mer Wordfeud!!
Spiller du Wordfeud?

Julekalender?

Første desmber nærmer seg med stormskirtt, og i den anledning så har jeg tenkt litt på å ha en julekalender på bloggen i år. Kom aldri i gang med det i fjor, så det hadde vært gøy og prøvd i år. Da hadde det blitt noe slikt som at dagspremiene ville blitt et visst antall kommentarer og linking, og kanskje en større premie på julaften. Enten så kan jeg stille spørsmål som dere skal svare på, eller så er det bare å melde seg på. Hmm.. Er nok gøyere med spørsmål! Så hvis mange nok er interesserte, så blir det julekalender i år.

Forresten så gleder jeg meg IKKE til første desember. Det er litt trist da.. Men med min ulykke så skal jeg ta vaksine den dagen; Hepatitt A+B. Og jeg har sprøyteskrekk!! Trenger den for å dra på utvekslingen til USA, så dette er første av tre doser...Får lide meg gjennom det! I tillegg så har jeg blitt syk. Forkjølet. Så nå ligger jeg i sengen og snufser. Og med tre store prøver denne uken, så lover ikke dette bra! Gleder meg til helgen, jeg!! Ååh, hvorfor er det mandag i dag? Jeg vil ha sjokolade.

Er dere interesserte i julekalender?

Brunt hår?

Jeg har lenge tenkt på å farge håret brunt, men for det første; så vet jeg ikke om jeg vil kle det. For det andre; så vet jeg ikke om jeg tør. Og for det tredje; så kommer det til å slite såå på håret når jeg skal ha det blondt igjen til sommeren. Så det er en del ting som stopper meg.. Men det hadde vært gøy og prøvd da!

I går så fant jeg endelig, etter masse leting, et program hvor man kan style seg. Altså hår, sminke, osv. Så da prøvde jeg meg frem med alle hårfargene, og fant en brunfargefavoritt. Hva synes dere om denne fargen?
Her er noen av de andre jeg prøvde ut. Kanskje jeg skal farge det hvitt eller rødt? Eller kanskje svart???? Hahaha, det hadde blitt nydelig, som dere ser....... Mange muligheter altså!!!!


Jeg kan jo også ta en extreme makeover! Med brune øyne og hele pakka;
Nei uff, dette ble et rotete innlegg! Greia var jo som jeg skulle farge det brunt da. Og om jeg ikke gjør det, så skal jeg stripe det litt lysere før jul, fordi det begynner å bli veldig mørkt og gult nå. Så noe skal gjøres uansett!! Men det hadde vært gøy med deres synspunkt! Så;


Tror du jeg ville kledd brunt hår, burde jeg farge det brunt? Eller skal jeg bare lysne det litt?

OUTFIT: black and grey


genser fra Bik Bok topp fra H&M bukse fra Gina Tricot hals fra Only wedges fra dna ring fra Forever 21

I dag har jeg vært og trent, gjort husvask og spist lakseburger. Sykt interessant! Nå er jeg barnevakt for sovende unger, og har tusenvis av skoleting å gjøre...  Også har vi engelskprøve i morgen, og gjett om jeg glemte boka på skolen i dag?? Flinka... Går nok bra, får jo bruke boka under prøva i morgen. Etter at skoletingene er gjort så skal jeg chille med tv resten av kvelden. Digg! Og i morgen er det helg - etter verdens lengste skoledag da.. Wii, gleder meg til helgen, skal bli såå deilig med en slappe-av-helg!


Likte du antrekket?

Christmas time

Er det bare jeg som har fått skikkelig julestemning de siste dagene? Grantrær med hvit frost, julelys på trærne i byen, julesanger, julereklamer, julegaveshopping og leting etter juleantrekk, og nyttårsantrekk. Juleplanlegging, julebakst og julekort. Også er butikkene stappfulle av julegodterier (spesielt marsipan). Nå mangler bare snøen, så er jeg i ordentlig julestemning. Men den trenger ikke å kommer før langt uti desember!!

I dag er det én måned til lillejulaften! Det er kun én uke til 1. desember. Advent og kalendere står for tur, og ikke minst Jul i Blåfjell på NRK. Nei, jeg blir aldri for voksen, eller for lei av det! Jeg synes tiden går så utrolig fort, men deilig er det. Jeg gleder meg ekstremt mye til jul, men det er ikke rart; det er jo en av de koseligste ukene i året! 

Og hvis dere ikke er i julestemning enda, så bare ta en liten titt på bildene under, kanskje det hjelper?


weheartit.com

Jeg vet vi at fortsatt er i november, og det er masse skolearbeid osv som skal gjøres før vi endelig kan ta juleferie.. På mandag hadde vi norskinnlevering, så jeg skrev fra jeg stod opp til jeg la meg. I går var jeg på jobb, og i dag har jeg trent. En liten oppsummering på de travle dager før jul! Nå skal jeg spise lasagne, og slappe av resten av kvelden. 

Forresten; siden vi først var i julemodus, så tenkte jeg å lage et innlegg med ønskelisten min, i løpet av de neste dagene. Har nemlig fått flere spørsmål om det. Må bare lage den først! Så da vet dere at den er på vei.


Flere som gleder seg til jul? Og kanskje har fått litt julestemning?

Hvilket antrekk liker du best?

Elsker å høre deres synspunkter på dette! Og nå begynner det å bli en stund siden sist, så here we go;

Jeg klarer ikke å bestemme meg.. Liker kanskje 1 best siden det er så pyntet, men av de to andre så klarer jeg ikke å velge. Liker de like godt på hver sin måte! Elsker skoa og smykket på nr. 2, og blusen på nr 3. Så nå vil jeg høre deres mening!

Nå skal jeg bare skifte og stelle meg litt, før jeg drar ned på treningssenteret. Det skal bli deilig!! Resten av dagen skal jeg bare slappe av, og kanskje gjøre litt bloggting, som design og spørsmålsrundesvar. Vi får se!! Men først skal det trenes!


Hvilket antrekk liker du best; 1, 2 eller 3? - jeg kommenterer tilbake!

Koos

God morgen! Eller god ettermiddag.. Neida, vi stod opp for flere timer siden, har bare ikke kommet oss ut av huset enda. Er hos Anja skjønner dere, sov her i natt, så i går hadde vi Ghost Whisperer maraton, mens vi koste oss med brownies og oreomilkshake!! Selv om vi bare fikk sett to og en halv episode før vi sovnet, haha.. Tok litt bilder da, eller Anja tok litt.


Naaam! Men vi spiste det til frokost også, så jeg er litt kvalm..

Nå skal vi få fart på oss, så vi kan få noe ut av denne dagen også. Ha en fin lørdag videre!!


Hva skal du i kveld?

OUTFIT: statement smykke
alt fra Bik Bok

Det er torsdag allerede jo! Dagene går så fort; i morgen er det jo helg. Utrolig deilig! På tirsdag var jeg på jobb, og i går var jeg på Oasen og trente hele kvelden, så da ble det ikke noe bloggtid. I dag der i mot, er jeg flink og blogger outfit!! Nå må jeg gjøre TRE lekser (haha, vi har nesten aldri lekser..), før jeg skal på konferansetime. Alltid like gøy, det. Også er det jo torsdag, så det betyr husvask..

Men i kveld vet dere, da er det fotballtrening, INNE - og det elsker jeg! Masse løping og styrketrening til høy musikk, og hjørnefotball er alltid gøy på vinteren, når det er kaldt ut. Og nei, det var ikke ironi. Gleder meg skikkelig, er jo nesten et år siden sist!


Hva synes du om antrekket?

OUTFIT: glittergensergenser og bukse fra Gina Tricot 

Alle outfitbildene ble faila fordi det var mørkt ute. Hvorfor må det bli så fort mørkt?? Jaja, nå er det straks fotballtrening, men først må jeg kle på meg 10 lag med superundertøy!! Og vet dere hva eller? Vi begynner jo 10 hver mandag og tirsdag, så i dag tidlig, kl halv 7, dro Silje og jeg på spinning. Etterfulgt av styrketrening. Det var utrolig deilig! Også dro vi videre på skolen etterpå. Det skal vi fortsette med!! Men ja, nå er det fotballtrening, så dere må ha en fin dag videre!


Likte dere antrekket?

Archive; hippieshoot

Bildene tok Susanne og jeg i fjor høst, med temaet hippie. Jeg husker det var på denne tiden jeg fikk så mange lesere, og vi hadde flere slike "photoshoots". Enda flere ble planlagt, men aldri gjennomført; det ble jo vinter så fort. Men kanskje jeg kan prøve å få til noe slikt på nytt nå, med andre temaer? Det er jo veldig gøy! Vi får se, må jo ha tid også!


Hva synes du? 

Svar på spørsmålsrunde del 1

Dette har dere vel ventet lenge på? Når var det jeg hadde spørsmålsrunden, i september? Hehe... Sånn går det når skolepc'en må repareres og svarene var på den. Men nå er den fikset, og her er første del av svarene. Kommer nok 2 eller 3 deler til..
 

Hva heter søkene dine og hvor gammel er de?
Har sagt det noen ganger nå, men kan ta det igjen; Mikkel er 13 år, Emma er 8 år, Emil er 3 år og Milian er 2 år.

Kan du vise rommet ditt?
Ja, dette har jeg lovet i halvannet år nå, og dere holder vel ut litt til? Hehe, det er nesten aldri ordentlig ryddig, men skal rydde det ordentlig en dag snart altså.

Hvordan ser drømmemannen din ut?
Jeg har ikke tenkt meg ut en spesiell drømmemann. Når jeg møter drømmemannen, så finner jeg det ut! Men han må være høy da.

Hvor kjøper du klærene dine?
Jeg kjøper klærne mine for det meste på vanlige kjedebutikker. Da går det mest i Bik Bok, H&M, Gina Tricot, Vero Moda, Only, Cubus osv. Andre butikker jeg liker godt er Monki og Forever 21, men der er jeg dessverre sjeldent.

Hva skal til for at du skal ha en perfekt dag?
Gode venner!!!
 


Hva er flaueste du har gjort?
Jeg gjør egentlig veldig masse flaue ting, når jeg tenker meg om, så det er ikke én spesiell ting som var det flaueste. Ikke som jeg kommer på nå i hvert fall.

Hvilken blogger leser du?
Leser ikke blogger hver dag, men de jeg leser mest er ragnhildfredrikke, annais, andreabadendykk, tcmn, sophieelise og fannyba.

Har du aldri kviser?
Jo har alltid en her eller der, men den siste tiden har det faktisk vært veldig lite. Heldigvis! Har nok funnet det perfekt produktene.

Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer kontrast, farge og lysstyrke, også beskjærer jeg de fleste.

Har du lyst på en tatovering? Hva ville det vært på den i såfall?
Synes noen kan være fine, men ville aldri tatt det selv.

Hvem er forbildet ditt?
Tante Anne!!!!

 

Hva bruker du til huden for å holde den kvisefri? Noe å anbefale meg?
Jeg fjerner alltid sminken min før jeg legger meg, og da pleier jeg å fjerne den med Garnier 3 i 1, etterfulgt av rensevann.

Kan du være så snill å lage en sminkevideo?
Dårlig erfaring med det. Lagde en i sommer da, men kanskje det en dag kommer, vi får see.

Hva er ditt beste minne?
USA-turen, sommerferien 2010!!

Er det mange i klassen din som vet om bloggen din?
Ja, tror nok alle i klassen vet om den..

Hvilken linje går du på videregående?
Jeg går studiespesialisering.

Hva slags sminke bruker du på skolen?
Bruker det jeg bruker til vanlig, altså; pudder, solpudder, mascara, concealer, øyenskygge og sånn ting til å farge brynene med.

Kan du lage et innlegg om kamerautstyret ditt?
Jeg har bare kameraet, og en kameraveske, så det er ikke så masse å lage innlegg ut fra.

Farger eller striper du håret?
Striper det litt lysere når vinteren kommer, fordi håret mitt blir så mørkt da, men ellers så blir det solbleket om sommeren. Nå har jeg ikke stripet det siden før jul i fjor da, men det ser ut som det blir en tur til frisøren igjen snart!

Hvor ligger sushi resturanten i Porsgrunn?
Den ligger rett ved Gamle Posten, oppe i byen.


Kan du legge ut oppskriften på fyllet du har på brownies'n?
Jeg tror jeg har gjort det før, skal sjekke det ut. Hvis ikke så kan jeg sikkert det.

Hva syns du om klassen din?
Liker klassen min ganske godt.

Hvor mange har du vært sammen med?
Ingen. Forever alone!

Hva har du tenkt til å utdanne deg som?
Jeg har veldig lyst til å bli journalist, ikke sånn som skriver artikler i aviser og sånn, men mer mot mote. Drømmen er å jobbe i et motemagasin!

Kunne du hatt sånn "My wardrobe"?
Det kan jeg prøve å få til! Startet med noe liknende for noen måneder siden, men jeg glemte det helt, så jeg kan jo prøve på nytt.

Hva slags hårprodukter bruker du?
Aussie shampoo og hårkur (3 minute miracle threatening, eller noe) fra Cubus

Hvem har du best kontakt med av jentene og guttene i klassen din?
Av jentene har jeg best kontakt med Silje Veronica, Susanne, Trude og Anja. Av guttene så er det ganske likt. Er jo noen jeg ikke har så god kontakt med, og andre jeg har bedre kontakt med.

 


Nå drar jeg opp til Silje, med Asandra. Vi skal kose oss med film og digg mat. Blir nok veldig koselig! Ha en fin lørdag alle sammen!

 


Fornøyd med svarene så langt?
Hva gjør du i kveld? 

 

Happy Friday

Da kunne jeg endelig sette meg ned og slappe av! Det har gått i ett siden klokken 6 i dag tidlig, så nå er jeg så utslitt som det går an å bli. På fredager har vi nemlig den lengste skoledagen; 8 timer, men det er gym de to siste, så det blir heldigvis ikke 8 timer sittende i ro i klasserom. Etter skolen i dag, dro jeg og Silje ned på Oasen og trente litt selv, før vi dro på spinning. Helt forferdelig!!! Men utrolig deilig etterpå. Vi skal forresten på spinning i morgen tidlig også, enda mer pining..

Kom hjem for halvannen time siden, og da stod det deilig taco klart på bordet. Den heiv jeg i meg, for jeg hadde ikke spist ordentlig mat på 6 timer... Ikkje braa! Har aldri vært så godt med taco før da! Så fikk jeg tatt en etterlengtet dusj, og NÅ skal jeg bare chille resten av kvelden. Skal nok se noen filmer eller noe. Blir veldig deilig å ha en slappe-av-kveld med meg selv, for det skjer ikke ofte! Yeye, jeg vet i hvert fall at denne helgen skal nytes, og det fra og med nå!!

Forresten så het dagens spinningstime Happy Friday, derfor overskriften, hehe.
Bilder fra i fjor høst


Noen som husker disse bildene eller?
Hva gjør du i kveld? 

Anja VS Robert

Guten Tag! Hvem foretrekker du av disse to personene?
ANJA ELLER ROBERT? Min stemme går definitivt til Anja, siden det er hennes innlegg.

Stem på Anja og du vil få et godt liv.

Hvem syns du er mest tiltrekkende?
Har du det gøy på skolen?

Dagens dilemma

Først og fremst så vil jeg bare si tusen takk for alle de kjempesøte kommentarene jeg fikk da jeg lurte på hvor lenge dere hadde lest bloggen min. Det er jo helt sykt at så mange av dere har lest den så lenge!! Blir så glad, jeg! Dere er best!

Også var det dilemmaet mitt da. Er jo ikke akkurat et verdensproblem, men som de som kjenner meg vet, så er jeg veldig dårlig på å bestemme meg for ting. Spesielt når det kommer til kjøping av klær osv. Eller, når jeg tenker meg om, så er jeg dårlig til å bestemme meg når det gjelder det meste.. I hvert fall så fant jeg en kjempefin genser på Gina i dag, men klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge. Derfor endte jeg opp med å dra med begge, så jeg kan bestemme meg hjemme, og levere inn den ene senere. Skulle gjerne hatt begge, men det har jeg ikke penger til når jeg egentlig sparer til USA..

Valget står mellom gull og sølv, og jeg håpte på at søte, snille dere kunne hjelpe meg med dette valget. Det er glittergensere, altså, det ser ut som om noen har drysset glitter over de liksom. Det synes dessverre ikke på bildene, men dere får bare se det for dere. Falt nemlig helt for glittertrenden i dag, da butikkene var fulle av glitrende klær! Her er i hvert fall bilder fra ginatricot.com
 Gullfargen er litt mørkere i virkeligheten. Jeg føler at håret mitt blir så gult inntil gullgenseren, men så er den veldig varm i fargen. Mens sølvgenseren blir veldig kald i fargen, men så har jeg alltid likt sølv bedre enn gull.. Hmm... Help me!


Hvilken genser burde jeg beholde; gull eller sølv? - på forhånd; takk for hjelpen!

OUTFIT: new shoes
sko fra Din Sko genser fra Bik Bok bukse fra Gina Tricot smykke fra Indiska ring fra H&M

Siden det var så lenge siden forrige outfit, og egentlig forrige gang dere så bilder av meg fra samme dag, så ville jeg bare dele 120 bilder av meg, med dere♥♥ Neida, tulla.. litt. Nå har jeg faktisk brukt to timer på å få internett til å funke, men neida; nå sitter jeg i vinduskarmen for å fanger opp et random internettsignal.. Måtte jo blogge når jeg først hadde tatt bilder til dere!

I dag har jeg ikke gjort noe mer spennende enn å trene på Oasen med Silje, som endelig har fått meldt seg inn. Ser frem til mange treninger med henne fremover! Men nå må jeg gjøre matte, noe jeg skulle begynt på for 1 time siden.. Matteprøve på torsdag, skjønner dere. Senere blir det smoothie og Grey's!! Elsker tirsdagskvelder!


Hva synes du om antrekket?

Bloggen er 2 år idag

Jeg fikk en liten påminnelseskommentar i stad, om at bloggen ble to år i dag. Jeg hadde ikke glemt det selv, men synes det var veldig koselig at en leser husket det! Men ja, tenk at jeg har blogget i to år da! Det er jo egentlig veldig lenge. Det var for litt under halvannet år siden at jeg begynte å blogge flere ganger daglig, og bare fikk flere og flere lesere. Før det så blogget jeg for meg selv og 5 andre, et par ganger i uka.. Nå der i mot; jeg kunne ikke drømt om bedre lesere!

Jeg hadde selvfølgelig ikke kommet så langt uten dere! Jeg får virkelig ikke sagt hvor mye det betyr for meg at akkurat dere leser bloggen min, og at noen av dere kommenterer. Jeg elsker å få søte kommentarer av dere, hver eneste én gjør virkelig dagen min! 

Skulle ikke gjøre noe stor greie ut av det. Ville bare atter en gang fortelle om hvor fantastiske dere er, og hvor taknemlig jeg er for at dere leser bloggen min. Så nå er det bare å se frem til to år til med blogging! Skal jo blogge når jeg er i USA også, vet dere!
 


//weheartit.com


Også lurer jeg på en liten ting..

Hvis du er fast leser; hvor lenge har du lest bloggen min?

Saturday and Sunday

Jeg skulle jeg egentlig blogge i går, men jeg sov så lenge at jeg ikke rakk før jeg dro i bursdag. Hadde jo ikke sovet ordentlig på en uke, så det var ikke så rart.. I går feiret vi i hvert fall vår kjære Silje! Kvelden ble veldig vellykket, med mange fine folk. Det ble dessverre tatt veldig få bilder, og enda færre av de var brukbare, haha. 

Det ble faktisk tatt en del bilder med mobilen min, men jeg skal spare dere for crappy kvalitet. Pluss at jeg ikke vet hvordan man overfører bilder. Hehe, ny mobil da... Så dere må ikke tro det bare var fire stykker i bursdagen liksom!


Søte bursdagsjenta


Niclas og Trude
Hihihi, oreokake!

I dag kunne jeg sove lenge, men det ble vel ikke lenge i helheten, siden jeg la meg kl 5.. Jeg har i hvert fall vært en tur på Oasen og trent i dag, også var det hjem for å gjøre litt matte. Om 5 min skal jeg få litt mattehjelp av pappa, også skal jeg gjøre litt spansk. Når det endelig er unnagjort, så håper jeg det blir tid til en film, også tar jeg kvelden. Sykt spennende dag! 

Jeg har forresten begynt å twitre igjen (twitra en gang i januar da..), men jeg synes det er litt kleint, siden jeg ikke vet hva jeg skal twitre om.. Så når jeg kommer inn i det, så kan jeg dele den med dere. Hvis dere ikke finner den før det da, haha. Fant ut at det var mye lettere å twitre med ny mobil!


Hva har du gjort i dag?

ENDELIG

Endelig er en av de verste ukene på lenge over, og helgen er her! Siden søndag har jeg holdt på med USA-søknaden, som hadde frist i går. Fikk den heldigvis av gårde til fristen, noe jeg ikke hadde trodd! Jeg satt oppe dag og natt, fikk 3-4 timers søvn hver natt. Noe som betydde at da jeg i går endelig kunne begynne å pugge til dagens naturfagsprøve, bare sovnet i boka hver gang jeg prøvde å lese. Et helt kapittel med ting jeg ikke kunne.. Nå føler jeg meg i hvert fall ti kilo lettere, er jo ferdig med både søknad og prøve. Nå bare håper jeg på at søknaden blir godkjent av Explorius, så de sender den videre til USA!! Ååh, dette blir mer og mer virkelig!

Denne helgen skal i hvert fall bli super, for i kveld blir det Paranormal Activity 3 på kino. Skjønner ikke at jeg tør, har hørt så masse ille om den.. I morgen skal Silje feires med fine folk, for hun ble 16 på tirsdag. Så det blir gøy!!

Og ja, jeg har bestemt meg ang. blogging. Tusen takk for all respons på forrige innlegg, dere er virkelig verdens beste lesere!! Var veldig fint å få se deres synspunkt, men likevel så ble dette en avgjørelse jeg tok selv, etter hva jeg føler; jeg kommer til å blogge når jeg har lyst, og har noe spennende å blogge om. Blir nok ikke hver dag, men ikke for sjeldent heller. Det blir i hvert fall slik frem til 1. desember, så ser vi da! Håper det går fint for dere :-)
 
Fant disse bildene, jeg! Er det noen som husker de? Fra "hippie shooten" Susanne og jeg hadde for et år siden. Hadde vært gøy om noen av dere har fulgt meg så lenge at dere husker disse, hihi. Til dere som ikke har sett de; hvis dere vil se flere av bildene, så er det bare å si ifra!

Nå er det taco, og senere er det kino. Ha en super fredag og helg! Dere hører nok fra meg i morgen :-)


Noen som har sett Paranormal Activity 3 på kino? Var den skummel..?
Er dere fornøyde med valget mitt ang. blogging?
Og til slutt; noen som er interesserte i flere av disse bildene?

Ble en del spørsmål ja, så da bare håper jeg på å få litt respons også, hihi.