Yesterday's details
smykke/armbånd/klokke fra Glitter ring/øredobber fra Primark

Her er gårsdagens smykker. Som dere ser så er det meste fra Glitter, hehe. Er jo så masse fint der at jeg går bananas og finner nye smykker og accessorier hver gang jeg er på jobb, og det er ikke bra for lommeboka! 

Nå skal jeg ned og ta sol og trene, og i natt skal jeg jobbe natta på sykehjemmet. Får virkelig håpe jeg får sovet noe, for jeg klarte ikke å holde meg våken på skolen i dag en gang. Vi blogges!

Likte du antrekket? - kommenterer tilbake :)

OUTFIT #211113


genser fra Bik Bok bukse fra Forever 21 sko fra Din Sko veske/smykke/klokke/armbånd fra Glitter ring fra Primark

Skoledagen i dag ble bare kortere å kortere, for torsdager pleier å være 8 timer lange, men pga av flere fraværende lærere på samme dag (hva er oddsen?!) så hadde vi bare to timer i dag! Som jeg brukte på bilblioteket for å lese til særemne. Digg! Etter skolen dro jeg en liten tur på Brotorvet for å kjøpe noen nødvendigheter, som maskara. Uff, hater å bruke penger på det! Resten av kvelden går til lesing og soving, for jeg må rett og slett prioritere søvn i kveld. Skal jobbe natta på sykehjemmet hele helga, så jeg trenger all søvn jeg kan få. Ha en fin kveld!

Likte du antrekket?

Hair donut

I dag tidlig hadde jeg engelskfremføringen jeg har gruet meg til i lange tider, men jeg tror faktisk det gikk bra, til tross for 4 timers søvn. Var ferdig på skolen halv 2, og dro videre på jobb på Glitter. Der fant jeg ut at jeg hadde vunnet konkurransen vi hadde forrige uke; best salgssnitt. Veldig gøy å vinne første konkurransen jeg var med i. Vant en supersøt sminkepung og fine neglelakker, så nå blir det straks lakking av negler. 

Som dere ser, så hadde jeg donut i håret i dag (pyntet også med et par blomster da jeg var på jobb), noe jeg aldri pleier. Hater egentlig å ha håret opp, men det er kanskje ikke så ille likevel. Er jo egentlig veldig deilig å ha håret opp og slippe å tenke på det. 

Nå blir det som sagt lakking av negler, og så litt lesing til særemne, før jeg må sove. Får heldigvis sove lenge i natt da, siden vi ikke trenger å komme på skolen før 10 i morgen. Dagens gladmelding! Dessuten slipper vi de to siste også, så vi har bare halv dag. Dødsdeilig!

God natt!

OUTFIT #191113
genser fra Forever 21 bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko smykke/armbånd/klokke fra Glitter ring fra Primark

Nå skal jeg gjøre engelsk resten av kvelden, pluss facetime med mom, fordi jeg har en stoor engelskfremføring i morgen. Åå som jeg gleder meg... Uff, fremføringer er det verste jeg vet! Og det hjelper ikke at den skal vare i 15 minutter. Heller ikke at jeg skal fremføre særemne neste fredag. Jaja, nok klaging, kommer meg vel gjennom dette også! Håper dere får en litt bedre tirsdagskveld enn meg. Dette var i hvert fall dagens antrekk.

Hva syns du om antrekket?

Today's details

Nytt smykke og nye ringer fra Glitter, som jeg brukte på julebordet på lørdag. Det kan jo like godt bli brukt på en helt vanlig mandag, med denne grå basic genseren som jeg kjøpte på Bik Bok på lørdag. I tillegg har jeg testet ut kaviarneglelakken fra Bik Bok, og resultatet ble egentlig veldig bra. Gøy med litt nytt!

Nå skal jeg straks skifte til treningstøy, så blir det en hard treningsøkt med PTen min! Ha en fin mandagskveld alle sammen :)

Likte du smykket og ringene?

Julebord med Glitter


I går var jeg på julebord med Glitter-jentene fra Brotorvet, Down Town og Herkules. Vi spiste deilig julemat og koste oss. Hadde det kjempegøy!! Og som dere ser her, så gikk jeg litt bananas på bildefronten... Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av antrekket, men kan jo prøve å få vist kjole og tilbehør en annen dag. 

Som dere kanskje ser, så har jeg fått fikset designet mitt. Det var på tide! Har brukt et gratisdesign som jeg synes var utrolig fint. Første gang jeg ikke bruker et design jeg har laget selv, men jeg har ikke tid til å sette meg ned å fikse noe. Nå må jeg nemlig lese bøker resten av dagen. Har fremføring av særemne om under to uker, og har fortsatt to bøker å lese... Må lese en hel bok i dag! Dere får ha en fin søndag videre!!

Hva gjorde du i går?

WORK OUTFIT #161113


kjole fra Bik Bok jakke/sko fra H&M smykke/armbånd/ring fra Glitter

Nå må jeg straks løpe til bussen, for jeg skal ut på Glitter å jobbe, men først blir det en liten tur innom Bik Bok på -40%. Var en tur innom i går og fikk kjøpt en par bukser, en blazer og kaviarneglelakk, men jeg må ha et par ting til! I kveld skal jeg på julebord med jobben, så det gleder jeg meg masse til!! Har sånn ca 20 min fra jeg kommer hjem, til jeg må dra videre på julebord, så det blir en kjapp fiksings. Bestilte en fin kjole fra Nelly som jeg skal ha på, men rekker nok ikke å vise den på de 20 minuttene, men får se om jeg får tatt noe bilder utover kvelden. Dere må ha en fin lørdag, det skal i hvert fall jeg! :)

Liker du antrekket?

Favorite accesoriesJeg digger denne ringen, armbåndet og klokka! Det gjør så mye med et ellers så ganske kjedelig antrekk. I tillegg så passer det til en del av smykkene jeg har, så jeg føler i grunn jeg bruker det nesten hver dag. Det er jo så tidløst med perler og diamanter. Og klokka er jo helt enkel, så den kan bli pyntet opp med masse armbånd. Alle tre er fra Glitter :)

Hva synes du om accessoarene?

Let's get real

Helt siden skolen startet har jeg følt at alt av skolearbeid har blitt bombadert ned på meg. Etter et år i USA, hvor jeg nesten ikke løfta en finger, skal jeg love dere at det er kjempevanskelig å komme tilbake til det norske skolesystemet igjen, hvert fall 3. klasse på vgs. Det er faktisk noe ingen opplyser utvekslingsstudenter om. Og selv om jeg ikke hadde giddet det, så er det kanskje lurt for flere å ta andre klasse om igjen, for det er hardt å komme tilbake.

De siste ukene, eller månedene i grunn, har jeg vært kjempefortvilet, for jeg har følt at jeg ikke har fått til noe. At ingenting har vært bra nok. Både når det kom til skole, trening, blogging og meg selv. Karakterene har sunket både en og to karakterer, det var alt for masse lekser, fremføringer, prøver og alt mulig rart, som jeg nesten ikke har gjortnoe av på over et år. I tillegg så prøvde jeg å trene, for jeg har noen ekstra kilo jeg vil ned etter USA, men motivasjonen var bare ikke der. Jeg var rett og slett alt for stressa. Jeg klarte rett og slett ikke å sjonglere alt sammen, og ble sittene til langt på natt med lekser, samtidig som jeg var dum nok til å være avhengig av serie etter serie på Netflix. Det var jo derfor jeg ikke hadde tid til noe blogging heller. 

Jeg fikk jo alt for lite søvn, så da jeg kom meg på skolen, klarte jeg ikke å følge med. Jeg bare sovnet, eller var helt ukonsentrert, som igjen gjorde at jeg måtte sitte lenger med skolearbeid på kvelden for å skjønne alt sammen. Så jeg endte med å bli hjemme fra skolen, noen få flere ganger enn jeg kanskje hadde trengt.. Så til å være meg, ser ikke fraværet mitt veldig bra ut for øyeblikket. Og jeg er veldig skuffet over meg selv på grunn av det.

Men, nå går alt mye bedre!! Det gikk faktisk opp for meg i dag, og det er derfor jeg vil dele det med dere. De siste dagene har jeg ikke sett på Netflix, men gjort lekser i stedenfor. Jeg har klart å legge meg tidligere enn vanlig (rundt 23:00), så jeg er ikke såå trøtt på skolen lenger, og jeg klarer å følge bedre med. Jeg føler det allerede går litt bedre med karakterene, samtidig som jeg har skjønt at jeg ikke kan ha så høye krav til meg selv lengre. Og selv om jeg har masse viktig skolearbeid fremover, som særemne, stor engelskfremføring, heldagsprøver, stor spanskinnlevering osv, så føler jeg for første gang at jeg har alt under kontroll. I hvert fall til en stor grad. Jeg har jo til og med tid til å blogge litt igjen! I tillegg har jeg fått meg personlig trener, og med hans treningsopplegg og kostholdplan, har motivasjonen steget til topps, og jeg ser allerede resultater. Det er jo kjempegøy!

Nå føler jeg endelig at ting går min vei, og jeg vet at jeg skal klare komme meg gjennom vg3 nå. Det er jo snart jul, og da er vi jo halvveis! Så skal jeg et par uker til USA i februar, også er det jo russetida i mai. Jeg har jo masse å se frem til! Pluss at jeg elsker jobben min på Glitter. Nå føler jeg virkelig at jeg får til å være en god selger, så jeg gleder meg til hver gang jeg skal på jobb. Et lite høydepunkt i hverdagen! Også jobber jeg jo med noen utrolig koselige jenter også. Så jeg storkoser meg på jobb når jeg er der! Nå er jeg er ganske så sikker på at den neste tiden kommer til å bli mye bedre enn slik det har vært, og jeg gleder meg!Det var ikke meningen at dette innlegget skulle bli så langt, men det er jo veldig koselig om du har lest alt ned til hit. Måtte bare få dette ut, for dette har vært en så bra dag, hvor jeg virkelig har innsett at ting er mye bedre. Selv om det bare er onsdag, og jeg fortsatt har den verste skoledagen (torsdag) igjen før helgen, så føler jeg at morgendagen kommer til å bli bra også. Men nå skal jeg øve litt på morgendagens fremføring, før jeg skal legge meg. Ha en fin kveld videre!

Har du hatt en fin dag?

OUTFIT #121113


genser fra H&M bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko skjerf/ring/armbånd/klokke/øredobber fra Glitter

Nytt favorittskjerf!! Det er så mykt og deilig, og ikke minst varmt! Pluss at jeg digger fargen, men tror jeg må ha det i off-white også, kunne jo hatt det på hver dag... 

I dag startet jeg på skolen kl 10, og hadde bare to timer, før jeg hadde kjøretime. Nærmer meg lappen nå altså, bare et år for sent..blir jo snart 19! Etter kjøretimen dro jeg og tok sol og trenet, og så gjorde jeg faktisk litt lekser. Nå skal jeg lese litt til særemne, så blir det tidlig senga. På'n igjen halv 6 i morgen... Uff, helga nærmer seg i hvert fall litt. Og da blir det julebord med jobben!! Ha en fin kveld alle sammen :)

Likte du antrekket?

NEW OWL SWEATER

I dag fikk jeg tak i verdens fineste ullgenser! Mamma fant den til seg selv da hun var i byen på lørdag, og jeg ble helt dårlig når hun viste meg den senere. Så i dag har jeg ringte jeg rundt og fikk heldigvis tak i den på Down Town. De hadde bare et par stykker igjen, så jeg var heldig! Når jeg først finner noe jeg vil ha, så gir jeg meg ikke før jeg får det... Den har litt agora ull i seg, og jeg som egentlig ikke tåler ull, merker ingenting! Synes den er så fin med alle de broderte sølvglitter detaljene og de store svarte "diamant" øynene. Ny favoritt!! 
kr 199, fra H&M

Jeg var også en tur innom Glitter i dag, og handlet julegaver til den store gullmedaljen, pluss denne lua og et kjempemykt burgunderfarget skjerf til meg selv.


lue kr 79,90


skjerf kr 129

Nå skal jeg bare få på meg treningstøy, så er det ned på Oasen for time med min personlige trener! Ha en fin kveld alle sammen :)


Hva synes du om genseren?

Favorite ring

Heihei! Etter at jeg endelig kom meg gjennom skolen i dag, var det videre på jobb, på Glitter. Synes faktisk jobben min er så mye gøyere enn skolen, så det gjør ikke akkurat skoledagen noe bedre, hehe.. Da jeg var på jobb fikk jeg tak i en ny av favorittringen min, jeg mistet nemlig den jeg først hadde. Den er selvfølgelig fra Glitter, og den er jo så fin! Bruker den hele tiden!! Jeg var hjemme for en times tid siden, så nå har jeg akkurat spist deilig havregryn med jordbær og melk til middag/kveldsmat. Resten av kvelden blir det nok litt lesing til særemne, før jeg tar tidlig kvelden. Klarte så vidt å holde meg våken på skolen i dag... Dere må ha en fin kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?

OUTFIT #051113


strikkegenser fra VeroModa bukse fra Bik Bok sko fra Din Sko smykke + stor ring fra Glitter armbånd fra Claire's/Primark

Dette smykket er min nye favoritt!! Vi har akkurat fått det inn på Glitter, så jeg bare måtte ha det. I dag hadde vi kort skoledag, fra 10 til halv 2, så da rakk jeg både outfitbilder og trening før jeg dro til frisøren i 6-tiden for å stripe håret. Etterveksten var jo helt på tur. Ble veldig fornøyd! Nå har jeg akkurat spist middag, og så får det (dessverre) bli et par timer med lekser, øving til prøve, og lese til særemne. Yaay.. Dere må ha en fin kveld alle sammen, håper i hvert fall den blir litt morsommere enn min...

Likte du antrekket?

Long time, no see

Hei, nå er det lenge siden! Har tenkt mye på om jeg skal blogge eller ikke i det siste, for egentlig så har jeg ikke tid, i hvert fall ikke til 4 innlegg om dagen slik jeg pleide. Men jeg ser jo på statistikken at jeg fortsatt(!!) har folk som er innom bloggen min hver dag, og det er jo kjempekoselig! Så fra nå av skal jeg blogge litt når jeg har tid og har lyst, så får vi se hvordan det blir. Må få ny header også da, er jo ikke i Tennessee lenger..

Ellers så går all tida mi til skole (er så hardt å komme tilbake til norsk skole etter et år i USA), jobb og trening. Jeg jobber på Glitter og på et sykehjem for demente, og liker begge jobbene veldig godt! I går var jeg på jubilemsfest med hele Brotorvet (senteret jeg jobber på), og det var veldig gøy! Nå ligger jeg i senga og ser på netflix, og senere kommer Silje og henter meg, så blir det mer netflix hos henne. Elsker slike søndager hvor jeg ikke har noen planer! Bortsett fra at jeg må trene senere i dag...og burde lese til særemne..


Bilder fra jubileumsfesten i går :)