SHOPPING IGJEN OG JENTEKVELD

Jeg, tante Anne og tante Ragnhild tok bussen til Herkules i dag. Shopping igjen!! Jeg elsker det! Hehe, men hvem gjør vel ikke det? Og det er ekstra morsomt i ferier når vi har besøk og sånt. Vi var der i ganske mange timer for å si det sånn. Men jeg har ikke noe i mot det i det hele tatt. Og her har jeg tatt bilder av alle små-tinga jeg kjøpte. Alt bortsett fra mascaraen og gulløredobbene var på enten -50% eller -70%. Jeg elsker romjulssalg. Jeg kjøpte også en svart ullkåpe, men den skal jeg bytte i en størrelse mindre, for den var for stor. Så jeg legger ut bilde en annen dag.


Demaq expert sminke fjerner, kr 20 på LINDEX. Så jeg måtte bare teste den ut.
Pure Blush Mineral rouge, kr 62,50 på H&M. Har pudderet, så da kjøpte jeg rougen også.
False Lash Effect Mascara, kr 169 på H&M. Denne bruker jeg til vanlig.


To par øredobber i samme form. Sølv-mørkegrå m/mønster, kr 25 på LINDEX.
Gull i mønster, kr 49,50 på en veskebutikk (husker ikke hvem).


Gull paljettveske/pung med lang snor/hank, kr 49 på LINDEX. Jeg har blitt så glad i sånne paljetter. Det fresher opp et kjedelig antrekk, men man burde ikke ha mer enn èn paljett "ting" på av gangen.

På kvelden så kom Henriette, Susanne og Silje V. Det var kjempekoselig! Vi spiste pizza og skravla om alt det nye i verden. Også har vi hatt mange fornærmelser mot en viss person, hehe... Snille vi er mot deg Susanne <3


Henriette, Susanne og Silje V har det gøy med kameraet mitt som de fant på barbordet mitt. Men bare koselig det, for da har jeg noe å ha på bloggen min!


Et BLINKSKUDD må jeg si! Måtte bare ta med det bildet her, for det viser hvordan vi har det, haha. Bildet er skittent fordi Henriette tok det i speildøra mi. Jeg er den eneste som følger med, og tygger på neglen min. Digg!! Pc'en ligger og slenger, en kiwipose med chips i, puter over alt og to slask av noen bestevenninner  jeg har. Silje V og Susanne, snill jeg er. Lurer på hva vi snakka om der, siden vi var så seriøse? Jeg skal love at så dyster stemning var det IKKE hele tida. Har ikke ledd så masse på flere uker jo.
Men se på klokka, sent igjen.

Liker du å shoppe?
Hva syns du om romjul-og januarsalget?


- Amalie lt

SHOPPING MED JENTENE

I dag stod jeg opp kl 9! Det er ferie, og jeg stod opp kl 9!! Jeg kan ikke forstå det selv, men jeg klarte det hvert fall. Jeg har nesten som regel at i ferien sove jeg til minst 10-halv 11. Men dette kunne jeg ikke i dag, fordi jeg, Susanne, Henriette og Silje V skulle ta bussen til byen kl 10.59. Og da var det ikke snakk om å stå opp en halv time før. Og uansett så hater jeg å stresse. Og nå skal jeg vise dere dagens fangst. Ble ganske fornøyd i grunn.


Øredobber fra ONLY, kr 129.


Sølv, perle og strass-smykke fra CUBUS, kr 129.


"Øyenskygge-boks" En tynn boks med øyenskygger i alle forskjellige fargetoner, fra CUBUS. Og måtte selvfølgelig få med meg i speilet som er der når man lukker opp. Kr 95 (på salg).


Hvit nattkjole med blonder fra H&M, kr 149. Den er kjempedeilig på!!


"Puff-arm"-genser i fersken-rosa fra H&M, 99 kr.


Rosa-fersken kort paljettjakke fra VERO MODA, 150 kr (på salg).

Som sagt er jeg veldig fornøyd med kjøpene. Og jeg elsker når det er romjul-og januar salg!
Men jeg og tante Anne skal se på film nå, Legally Blonde, har sett den før, men den er så søt.

- Amalie lt

JULEANTREKKET

Jeg fikk tatt noen bilder av juleantrekket i går. Det endte med krølla hår til slutt. Egentlig ganske glad for at jeg valgte det, for da ble det noe annet enn det jeg ellers går med hver dag.
Dårlig kvalitet på bildene på grunn av dårlig kamera.


Kjolen er fra ONLY, øredobber fra GLTTER, armbånd(syns ikke) fra div. butikker - mine og mamma sine, ringer fra H&M og ballerinasokker fra CUBUS(?)


Tante Anne og meg, bildene er ikke seriøse.. Eller er de..?Hvert fall en veldig koselig, men laaang julaften.

I dag har vi ikke gjort så masse, bortsett fra én ting som er en av høydepunktene i jula; 1. juledag frokost/lunsjen. Det er den aller beste i året! Alltid sykt masse kjempedeilige pålegg som vi ikke har ellers. Og den vi hadde i dag må være den beste hittil. Jeg så også på Istid 3 med noen tidligere. Den var litt søt da.
Men nå skal jeg vel ned og spille litt tror jeg. Det er familietradisjon å sitte og spille på kvelden, 1. juledag :)

- Amalie lt

HEI HÅ, NÅ ER DET JUL IGJEN!

NÅ ER DET JULAFTEN, FOLKENS! Ååh, en av de beste dagene i året, etter min mening. Jeg elsker å våkne på morgenen og se hva jeg har fått i strømpa. Se på 3 nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen (den rakk jeg ikke å se i år). Pynte meg, jeg elsker å pynte meg! Og spise julemiddag, pakke opp gaver og ikke minst det å gi gaver og se reaksjonene til de jeg gir til. Det er jul, det!

Men jeg har ett lite problem! Skal jeg krølle HELE håret mitt med krølltang, eller skal jeg rette det HELT rett?
Vær så snill å hjelp meg?

I går så pynta vi juletreet, jeg elsker det. Og det er tradisjon å pynte det på lillejulaften, men det er det vel for de fleste. Vi har plastikkjuletre siden mamma ikke tåler vanlig, men det gjør ikke noe spør du meg. Et juletre er et juletre, vanlig eller plastikk.


Sånn ble resultatet! Vi har egentlig ganske masse julepynt som vi barna har laget opp gjennom oppveksten. Men det syns jeg bare gir ekstra julestemning. For vi har jo de "vanlige" julekulene, lys og sølvglitteret rundt også.
Tante Anne står bak med "peace"-fingre.Så ble alle gavene lagt under treet. Det er faktisk dobbelt så masse som det dere ser, for det er hele veien bak juletreet også!! (Bildet er tatt med blitz, derfor ser man ikke lysa på treet.)

Men nå burde jeg gå ned og "fortsette" julefeiringa. Dere får ha en riktig god jul videre! Kos dere med gaver og julemat, det skal hvert fall jeg!

- Amalie lt.

LILLEJULAFTEN BILDENE

Nå har jeg fått bildene vi tok tidligere i dag, så her kommer de:


Martine, Silje V, Susanne, meg, Mari og Henriette.


Meg, Henriette, Silje V, Mari og Martine.


Silje V, Susanne og Martine.


Henriette og Susanne.


Martine og meg.


Martine og Mari.


Henriette, Silje V og Mari.


Henriette og meg.


Mari og Susanne.

Dette var utrolig koselig!!

- Amalie lt

MINI JULAFTEN PÅ LILLE JULAFTEN

For litt siden så kom jeg hjem fra Silje V, for vi har nemlig hatt en "mini julaften". Med Susanne, Henriette, Mari og Martine også. Det var kjempekoselig!! Vi hadde flasketutenpekerpå og den som snurra skullle gi gave til den som flaska pekte på. Haha, litt 1. klasse, men ganske så genialt. Vi kosa oss skikkelig, og det er kjempelenge siden vi hadde vært sammen alle sammen. Så dette trengte vi nå i jula! Jeg hadde savntet såå å skravle om alt mulig rart med de andre jentene, så det var utrolig deilig at vi kunne være sammen alle sammen i dag. Vi tok masse bilder med nisseluer og sånt ute i snøen, men de kommer senere. For nå har jeg nemlig tenkt til å legge ut bilder av alle gavene jeg fikk.

Da fikk jeg..


..sminkekost og pakke med lipgloss og øyenskygge av Silje Veronica...gull og beige sminkepung, eyeliner og gull dipliner av Martine Emilie...svart "slangeskinn"-veske og marsipangris(spist opp, haha) av Mari...sølv armbånd av Susanne...rosa skjerf med gullstriper og lipgloss av Henriette.

Tusen takk for gavene, jenter!! Jeg elsker de :)Og nå ser jeg vel ca. sånn her ut, for jeg er så glad!

Det føles nesten som om jula er over, det var liksom så koselig!! Men jeg har IKKE glemt at jeg er julaften i morgen altså. Hallo, det er faktisk jul i morgen! Haha, det har ikke gått opp for meg enda.
Bildene vi tok ute i snøen kommer som sagt senere, siden de ble tatt med Henriette sitt kamera. Men hun skal sende de til meg først.

- Amalie lt

JEG LEVER ENDA - HALVVEIS BLOGG PAUSE RESTEN AV ÅRET

Jeg har ikke blogget siden fredag, og ja, jeg er fullt klar over det! Det er bare at det skjer så masse i jula, jeg får ikke tid til å blogge hver dag. Og jeg har ikke hatt kamera, så da er det enda kjedeligere for dere. Kameraet er tilbake, men like dårlig. Så jeg håper jeg får det til jul. Hvis ikke så må jeg ønske meg det til bursdagen min, som er 16 dager etter jul, altså 9. januar. Ikke glem det!! Da blir jeg 15 år!

Veldig viktig informasjon må jeg si, men poenget med dette innlegget er at jeg kommer ikke til å blogge så masse i jula tror jeg. Det blir nok bare når jeg føler for å gjøre det. Også får jeg sikkert ikke så masse tid, fordi vi skal ha besøk av tante Anne, tante Charlotte, onkel Jörg, tante Ragnhild, bestemor, bestefar og bestemor nesten hele jula! Så ja, vi blir 15 stk på julaften!! I vårt "store" hus.. Men skal prøve å blogge så ofte jeg kan i jula, men kan ikke love så masse. Men jeg skal komme sterkt tilbake neste år, det lover jeg! For det er så koselig å blogge.

Nå sitter jeg på web med Silje V på msn, så da kan dere jo få se hvor kult vi har det.


Er vi ikke deilige?! Silje V øverst og jeg er nederst.

Nå runder jeg av her, også er det fohåpentligvis ikke lenge til neste gang jeg blogger. Det er jo tross alt julaften om to dager, og jeg må jo dele med dere om hva jeg har fått!!

GOD JUL ALLE SAMMEN!


Tok på meg nisselue for anledningen :) Også så klart bilde med webben, det er jo alltid fint og veldig god kvalitet!!


- Amalie lt


JULEBORD HOS HENRIETTE

Ja, jeg hadde egentlig skrevet dette innlegget, men så skrudde bare pc'en min seg av, helt uten grunn. Og jeg som bare skulle ordne bildet jeg skulle ha med i innlegget, også skulle jeg poste det. Jaja, har man klikka pc, så har man det...
I hvert fall så ble jeg med Henriette hjem etter skolen i dag, etter at vi hadde fått karakterkorta. På kvelden hadde hun julebord, og da var Martine der også. Det var kjempekoselig. For vi tenkte vi kunne ha det, siden foreldra hennes var på julebord. Og da må jo vi også få lov til det!


Mari, Henriette, Susanne, meg og Martine. Et random bilde. Tatt i sommer da vi sov hjemme alene hos Martine. Jeg savner det virkelig!
(Det blir noen random'e bilder fremover, siden jeg ikke har kamera. Unnskyld for det!)

Når jeg kom hjem, så hadde tante Anne kommet. Hun skal være her hele jula, så det blir nok kjempegøy! Men nå skal jeg sove. Så rart egentlig, klokka er mindre nå enn den pleier å være når jeg legger meg. Det er liksom en times forskjell. Rart at jeg legger meg tidligere i helga enn i ukedagene... Heh.

- Har du vært på julebord?

- Amalie lt

JULERENGJØRING ELLER NOE SÅNT

I dag har det vært skikkelig julerengjøring for meg. Egentlig så er det litt koselig å vaske, rydde og støvsuge, fordi det blir så bra resultat i forhold til det som det var. Og nå ser jeg faktisk gulvet i ene enden av rommet mitt!! Det har nemlig noen av veskene, sekkene og bagene mine ligget helt siden jeg fikk dette rommet... Men nå har jeg fått opp den kuleste kroken som finnes, og det er virkelig ikke tvil om hva som skal henge på den, bare se:


Utrolig bra kvalitet og bilde! Jeg bare ELSKER mobilkameraet mitt!! Så ironisk jeg skulle være nå da..

Og jeg kan også se hvordan jeg egentlig ser ut i speila på rommet. For jeg har fire smale skap(et skap er en skapdør som går fra gulv til tak) og to av de er speildører. Dette gjør at rommet mitt ser nesten dobbelt så stort ut(jeg har megalite rom, 6,5 kvm, hvis det sier deg noe..). Så det gjorde virkelig susen!!
Jeg har støvsugd på rommet mitt, Emma sitt og badet. Har gått over mer støvsuger-støvkosten på alle overflater som finnes i de tre romma. Vaska badet, RYDDA rommet skikkelig, osv. Har gjort utrolig masse, så nå er jeg kjempesliten!
Jeg skrev en liste med hva jeg skulle gjøre, og kryssa av for hver ting jeg gjorde. På den måten ble det lettere å planlegge, også glemmer man ikke hva man skal gjøre. Og selvfølgelig er det alltid like morsomt å krysse av et nytt kryss!! Det anbefales å gjøre det sånn når man skal vaske.


Jeg var forresten på juleavslutninga til lillebroren min i stad. De hadde skuespill og sang julesanger og sånt. Det var ganske koselig egentlig, fikk litt julestemning av deg, jeg.


Det er siste skoledag i morgen, og det eneste vi skal er å kose oss i klasseromma, og klokka 11 får vi karakterkorta og får dra hjem. DA ER DET JULEFERIE, FOLKENS!
På kvelden skal jeg på "julebord" hos Henriette, med Martine. Det kommer til å bli koselig, vet jeg.

Unnskyld for at du måtte lese dette innlegget med all den teksten. Jeg bare orker ikke å begrense det nå.

- Vasker du huset før jul?

- Amalie lt

KLIKKA PC

Jeg hadde skrevet det lange innlegget om jul og sånt, også klikka pc'en! Ååh, jeg hater denne pc'en, den klikker hele tiden. Bare henger seg opp, også løser det seg aldri, så jeg må holde inn av/på knappen lenge for å få skrudd den av. Og det er jo heller ikke bra for pc'en. Så det blir nesten som en ond sirkel mellom meg og mine handlinger med den klikka pc'en.
Og det som var kjedelig, var at innlegget ble ikke lagret i utkast heller, for det gjør det jo ikke når pc'en klikker.

Men jeg får ta å skrive noe av det samme på et nytt innlegg i morgen eller noe. For hvis du ser på klokka, så er det kjempeseint igjen ...
Silje V, Henriette, meg og Martine. Dette bilde ble tatt hos mormor i sommer. Jeg savner sommeren så! Det er så kaldt nå. Men så er det jo koselig med jul også.

I dag har gikk jeg opp til Henriette etter skolen (hun og noen andre fikk fri den siste timen fordi de rydda eller noe), der var også SIlje V. Vi skravla og surra og sånt. På kvelden gikk vi ned til Silje V og lagde middag, for hun var alene hjemme. Det var kjempekoselig.

Men nå burde jeg virkelig sove!

- Amalie lt

ET KJAPT ET

Nå kommer det et kjempekjapt innlegg, for se på klokka! Dagen i dag har vært ganske koselig. Eller skoledagen var vanlig og kjedelig, men etter skolen ble jeg med Henriette hjem. Jeg var der faktisk helt til 9 og det var kjempekoselig! Vi skravla som vanlig om alt fra A til Å. Vi så også på traileren til "Paranormal Activity" og vi skvatt som bare det. For vi skal nemlig se den på kino på søndag eller noe, også skal vi få med oss mange folk. Det blir koselig! Også hadde vi juleverksted og lagde julekort.


Et random bilde av Henriette, meg og Silje V. Tatt i oktober.

Når jeg skulle hjem så ringte jeg til Silje V og lurte på om hun ville gå med meg hjem, fordi hun bor oppe ved Henriette. Også tenkte jeg at kanskje hun ville en tur på butikken osv. Også var hun så snill at det ville hun, men stakkars måtte gå opp helt alene igjen. Tusen takk for at du ville gå med meg SV, det var utrolig koselig å snakke med deg.
Så selvfølgelig på Grey's på kvelden og hadde tenkt til å legge meg rett etterpå, men gikk det? Nei, se på klokka ... Tida flyr, det skal jeg love deg!

- Amalie lt

SISTE FOTBALLTRENING I ÅR

Ja, da var årets siste fotballtrening unnagjort. Egentlig så er det litt dumt at det ikke er i jula, siden da spiser man så masse godteri og god mat. Så man må holde formen oppe. Men jeg og Mari skal jogge i jula da, så da blir det bra vettu! Også hadde vi utdeling av diplomer, og da ble jeg "Årets ...." - Vet ikke! Treneren vår hadde glemt diplomen min hjemme, også huska han ikke hva det het. Men jeg får den på skolen en av de neste dagene da, og da skal jeg skrive hva jeg ble.

Har ikke gjort så masse annet i dag, skolen var faktisk ganske grei til å være mandag. Også så vi på film i de to verste timene, så det var jo greit. Fikk også tilbake mattetentamen og fikk vite karakteren på engelsk tentamen. Jeg fikk 5 på matte og 5 sterk på engelsk.


Bildene tok jeg med min kjære web, hos Susanne på lørdag natt.

Jeg lover at jeg skal bli bedre til å blogge når jeg har fått kamera!
Men nå skal jeg gå, for jeg skal se på NCIS Los Angeles -> ny serie!!

- Amalie lt

DENNE VAR VELDIG SANN

we are all teenage girls;
EVERYTHING
 is a big deal to us.
our phones break when we "didn't do anything".
we think that guy you sit next to in bio. is your prince charming.
we 
always 
think we're fat.
our hair 
never
 looks good.
we all want that guy who never wants you.
we've all pigged out eating "ben and jerry's" and watched 
"the notebook" crying with your best friend.
our rooms always a mess. don't bother making us clean it up.
chocolate is the answer to 
any
 question.
nothing
 is too personal to shout in the locker room.
walking out of the house without make up is a challenge no matter how much you wear.
we blame everyday of the month on PMS.
there's always that one celebrity we love 
no matter
 how bad they act or sing.
AIM talk is a must-know.
we all love converse, even if you don't wear them.
we 
must
 go to the bathroom in groups.
flirting is a habit.
our 
teddy bears 
 always get squeezed too tight.
hugging is the 
key
 to our hearts.
we get our backs stabbed by our best friends.
we get our hearts crushed by our "crushes"

 
   and there's nothing you can do about itJeg var så slem at jeg stjal denne av Henriette, men siden jeg var så slem så skal jeg være snill mot hun og reklamere for hennes blogg:

WWW.HNENSETHH.BLOGG.NO

Besøk denne du, så er du kjempesøt!

- Amalie lt

NÅ VAR JEG FLINK IGJEN

Ironisk jeg er! Jeg har ikke vært noe flink med blogginga den siste uka, men det er på grunn av muntlig, og det har skjedd så masse hele tida. Også har jeg jo ikke kamera lenger, så da får jeg jo ikke tatt bilder, og da blir det bare bildeløse innlegg. Og det er kjedelig. Med mindre jeg bruker mobilen med det BRA kameraet.
I hvert fall, så sov jeg og Silje V hos Susanne i natt, og det eneste vi har gjort er sitte på hver vår pc, sett på tv, tatt bilder ogsånt. Utrolig sosiale altså! Og det har egentlig gått i The Sims 2 hele natta, vi la oss til å sove halv 6!! Ikke smart, men det var veldig koselig. Også var vi LITT overtrøtte, heh. Jeg spiller ikke sims til vanlig altså, men sånn en gangi halvåret. For jeg blir så fort lei, noe jeg er nå. Etter nesten 24 timer i strekk. (Overdriving liker vi).


Meg og Susanne, Silje V gadd ikke å bli med på bilde. Søt som hun er.

Jeg er fortsatt hos Susanne og vi sitter fortsatt på hver vår pc, fortsatt like sosiale!
Men nå skal vi spise noe tror jeg. Så jeg prøver å blogge senere.

- Amalie lt

JULEGAVESHOPPINGTUR- Et ganske langt ord, ja. Men ja, som jeg skrev på det forrige innlegget, så var vi på julegaveshoppingtur tidligere i dag. Så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen bilder. Så klart ikke av gavene da, det hadde blitt litt dumt. Men jeg må bare unnskylde den utrolig dårlige bildekvaliteten, men som sagt så er kameraet levert inn til sånn greie. Så da blir det bilder med supermobilen min.


Disse sølv, diamant og bling - øredobbene fikk jeg av mamma i går, på nattåpent. De er fra GLITTER til 129 kr.Disse gull "penge" - øredobbene kjøpte jeg i dag, på CUBUS til 99 kr.Et bilde av alle oss som var i byen i dag; >Henriette<, >Mari<, meg, >Silje V< og >Martine<.

Det var utrolig koselig jenter, men masse surr blei det når vi skulle kjøpe julegaver til hverandre. Vi delte oss i alle mulige retninger, og endte opp på samme butikk når vi kjøpte julegaver til hverandre. Men det gikk jo bra til slutt!

Nå skal jeg sove, eller først må jeg rydde ..

- Amalie lt

UNNSKYLD IGJEN

Jeg blogget ikke i går heller. Jeg som skulle bli så flink å blogge hver dag .. Jaja, av og til så går det virkelig ikke. Dere skjønner, i går så var jeg nesten ikke hjemme. Jeg ble med Martine hjem etter skolen, også ble jeg med på konf-greia i bedehuset. Jeg hadde så lyst til å se hva de gjorde der, så da bare slang jeg meg på. Etterpå så dro jeg hjem og var barnevakt for babylillebroren min i to timer. Rett etterpå så reiste jeg og mamma til byen, siden det var nattåpent. Da fikk jeg en bukse med hull, en brun cardigan, sølvøredobber. Legger kanskje ut bilder senere. -  Eller ikke! Kameraet mitt er levert inn til noe greier, siden vi har klaga på det (fikk ut fingeren etter nesten to år).
Vi var ikke hjemme fra byen før i halv 1-tida, så da orka jeg ikke å blogge.

I dag hadde noen av de andre muntlig, men heldigvis tidlig. Så jeg, Henriette, Mari og Silje V var på Down Town halv 10, altså en halv time før det åpner(!!) For jeg hadde hjemmedag i dag. Martine kom senere, siden hun sov lenge, hahah.
Vi var i byen til halv 4, altså 7 timer. Jeg kjøpte resten av julegavene og et par øredobber til meg selv.

Nå er jeg, Henriette og Silje V hos Susanne. Vi har jentekveld/"LAN", siden jeg og Silje V har med pc'ene våre (det var meinga altså).


Meg, Silje V og Susanne - utrolig bra kvalitet på web'en min må jeg si!

Men nå har jeg lova Henriette å bli mer sosial med hun, så vi blogges!

- Amalie lt

OUTFIT 08.. -> NEI 09.12

Rar overskrift, ja? Du skjønner, de to siste døgna har bare gått til øving, så jeg liksom ikke fulgt med på hverken klokke eller dato. Det er faktisk et under at jeg åpna riktig luke i sjokoladekalenderen i dag, hahah. I hvert fall, når jeg lagde outfit-bildet, så skreiv jeg 08.12, noe som er fullstendig feil, fordi det er jo 09.12 i dag. Man kan jo ikke telle feil når det er snakk om dager til jul .. Men det har visst jeg klart. Heheh, jeg orket ikke å lage bildet på nytt, så da bare endra jeg litt.


Rosa skjorte fra VERO MODA
Lys tights fra BIK BOK
Smykket er mamma sitt
Armbånd fra BIK BOK og GINA TRICOT
Øredobber fra GLITTER

Ser dere feilen nå eller? Hahah, jaja, er vel ikke så farlig?
Forresten, de skjortene elsker jeg. Jeg har den også i hvit, som vist på et tidligere innlegg. Også har jeg "en halv" turkis, siden jeg kan låne mamma sin.

- Hva syns du om antrekket?

- Amalie lt

UNNSKYLD UNNSKYLD UNNSKYLD

Ja, overdriving liker vi! Men jeg har ikke blogget på to dager, altså siden søndag. Og det er fordi jeg har hatt muntlig, med 48 timers forberedningstid. Så jeg har nesten ikke hatt noen pauser fra jobbing og øving til det. Det har gått i ett, de to siste døgna.
Jeg kom opp i naturfag, metaller; det verste faget jeg kunne kommet opp i, tenkte jeg først. Men etter to døgn med MASSE hjelp av pappa, så klarte jeg å skjønne elektrolyse og masovn. Tusen takk for hjelpa, pappa!! Jeg hadde fremføringa i dag tidlig, kl 10. Noe jeg er veldig glad for, fordi sistemann skulle ha det kl halv 4, og det hadde jeg ikke orka. Men du lurer kanskje på hvordan det gikk? - Jo, jeg fikk faktisk en 6'er! Det hadde jeg aldri i verden trodd, fordi for det første så syns jeg ikke det gikk så veldig bra i grunn, også for det andre så følte jeg at jeg nesten bare så på jukselappen og for det tredje så sa jeg bare "ehm" hele tida .. Men nok om det, nå er det endelig over! I morgen er det julekortlaging og film hele skoledagen, på fredag har vi hjemmedag, for da har resten av halvparten muntlig. Og hele neste uke er det ingen lekser og bare slappe'av dager før juleferien!

Men en bra ting med muntlig, er at jeg fikk Ben & Jerry's! Jeg hadde aldri smakt det før, og følte nesten at jeg måtte, siden det er liksom "blogg-isen" hahah. Jeg føler at alle bloggere spiser den, og når jeg leser om det, så blir jeg så fristet selv. Jeg gikk bort på 7-eleven, og hadde tenkt til å kjøpe Cookie Dough, eller hva den heter. Men de hadde den ikke, så da ble det Chocolate Fudge Brownie. Det er den beste isen jeg noen gang har smakt!! Den var jo stappfull av brownies jo.


Jeg nøyt isen så godt jeg kunne, kjøpte den i går, men halvparten var igjen i dag. Siden det var jo kjempemasse oppi.


Og forresten så var det jo min tur til å åpne kalenderen i går, og se hva jeg fikk:


De samme snurreøredobbene som jeg har i sølv, bare i GULL!! Og jeg elsker de!

Også hadde jeg faktisk tenkt på å kjøpe de for litt siden, men så var det tomt. Hahah, for ett sammentreff. De ser litt svarte ut på bildet noen plasser, men det er på grunn av blitzen. Så de er egentlig helt gull.

Unnskyld for et langt innlegg, men jeg hadde jo som sagt ikke blogget siden søndag, så jeg måtte jo få oppdatert litt.

- Amalie lt

SØNDAGEN I DAG

I dag våknet jeg som sagt hos Martine. Vi skravlet i mange timer, også ble jeg hentet. Jeg slappa av når jeg kom hjem. Dusja og ryddet rommet. Så reiste jeg opp til Henriette, og vi fortsatte med å lage de "kjente" Random-CD'ene våre.
Random cd'ene, er cd'er hvor vi samler all musikken vi har hørt på den siste måneden og brenner de på hver vår cd. Det er sanger som vi har masse minner med og har hørt på utallige mange ganger. Det er nå skikkelig koselig å høre på de de første cd'ene, for da kommer alle de forskjellige sommer-minnene frem. Vi har til nå, laget 5 cd'er; Random August 09, Random September 09, Random Octrober 09, Random November 09 og Random December 09. Den siste laget vi ferdig i dag.
Martine, så søt som hun er, sier at vi MÅÅ selge de. Hahaha, hun er så herlig.


Bilde av alle de fem cd'ene. Vi har også laget coveret selv, med bilder fra forskjellige minner.

Det her er jo sånn som blir kjempe koselig når vi blir gamle også, hahah!


Et nydelig bilde av meg og Henriette. Ironi på meg, og ikke på Henriette!


I hele kveld har jeg sittet nede i sofaen med mamma og pappa. Eller jeg i den ene, og de i den andre. Det er jo koselig å sitte å knaske på godteri og sånt med de også. Men vi har vel som regel sitti på hver vår pc da, heheh. Nå er klokka sent IGJEN, så jeg burde legge meg egentlig. Får jo vite hva jeg skal opp i, i muntlig i morgen og sånt! Ønsk meg lykke til!!

- Amalie lt

LØRDAGEN I GÅR

I går gjorde jeg ganske masse, eller ikke så masse. Men det endte med at det ikke ble noe blogging, så da gjør jeg det nå! Jeg våknet i 12-tiden, så brukte jeg laaang tid på å ordne meg. Det gjør jeg alltid i helgene. Plutselig så ble klokken 2, og jeg skulle på dugnad kl 3!! Dugnaden var at vi skulle selge hjemmebakte kaker på Kiwi. Jeg solgte med Mari, utrolig koselig! Men i hvert fall, så hadde jeg ikke bakt når kl var 2, så jeg løpte bort på Kiwi (150m) og kjøpte Toro muffinsblanding. Jeg bakte muffinsene og tok på glasur på tre kvarter!!  Det gikk fort altså. Og da rakk jeg å gjøre litt småting før jeg gikk bort og møtte Mari.


Var de ikke rosa og søte?


Det ble litt vell masse glasur på de fleste, men det er vel bare godt?


Når vi var ferdige i 5-tida, så dro jeg hjem. Jeg snakket med Martine og Henriette, og vi fant ut at vi skulle ha girlsnight og sove hos Martine. Først så skravlet vi masse og sånt, så kom Susanne. Vi hadde det kjempekoselig!! Så fulgte vi Susanne hjem og sånt. Så gikk vi hjem og satt oss i badstua som hadde blitt varmet opp til oss. Kjempedeilig!!


Martine, meg og Henriette i badstua.Martine, Henriette og meg.


Så tok vi ansiktsmaske, lagd med banan. Hva er det med oss og bananansiktsmasker? Hahah, men de funker jo faktisk da!Martine, Henriette og meg.

Så skjærte vi et eple i skiver og festa med enda mer bananskvis, de datt av ganske fort, skal jeg si deg! Som dere ser så holder den ene til Martine på å dette av på det første bildet, også er den ikke der på det andre. Henriette likte det bedre i munnen .. Som en gris .. Heh.


Martine, Henriette og meg.Meg og Henriette, banan og eple i trynet. Og litt banan på speilet, æsj!Silje V, Martine, Henriette og meg. Null sminke på alle bortsett fra Silje V.

Vi våknet halv 1 dagen etterpå, forklaringen er at vi var ganske så lenge oppe ... Når vi spiste frokost så kom Silje V, fordi hun og Martine skulle øve på noe greier de skulle lese høyt på lysmesse i kirken seinere, siden de konfirmerer seg i kirken. Noe jeg ikke gjør, jeg gjør det borgelig. Men uviktig informasjon. Noe øving ble det ikke, det ble bare masse skravling!

- Amalie lt

OUTFIT 04.12


Hvit skjorte-sak med broderi nederst fra VERO MODA
Brun tightsbukse fra ONLY
Gullarmbånd fra H&M
Gulløredobber fra BIK BOK
Gullsmykke som er mamma sitt


I dag har jeg nesten ikke vært hjemme. Var på skolen til kvart på 1, da var vår klasse ferdige for dagen. Da reiste jeg, Mari og Henriette til byen. Jeg kjøpte meg egentlig bare en mascara; False Lash Effect Mascara. Jeg fikk den faktisk til halv pris siden jeg ble med i "CUBUS nyhetsbrev" eller noe. Ganske greit med tanke på at den koster 169 kr til vanlig, og jeg fikk den til 84,50 kr.
Etterpå dro jeg og Henriette til Martine Emilie, og senere til Henriette. Der var jeg resten av kvelden. Jeg kom hjem i 10-tida, da hadde jeg ikke vært hjemme siden 8 på morgenen, og var som sagt utrolig sliten og trøtt.
Så nå legger jeg meg, folkens!

- Amalie lt

ER UTROLIG TRØTT OG SLITEN

Jeg er så trøtt og sliten etter de siste ukene. Jeg kjenner at det tærer på kroppen. Jeg har sovet mellom 5 og 7 timer hver natt i tre - fire uker nå, og det kjenner jeg virkelig. Jeg har ingen energi igjen, klarer ikke å konsentrere meg og følge med på hva som egentlig skjer, og har begynt å bli veldig forkjølet. Jeg er så utrolig glad for at det snart er juleferie. Da skal jeg nyte dagene med fri helt til det ytterste. Bare slappe av og ha det gøy med venner og familie.
Hele neste uke er det muntlig tentamen, noe jeg gruer meg til! Jeg hater å stå alene foran en lærer å snakke om ting jeg ikke kan. Og jeg er bombesikker på at jeg kommer opp i matte eller naturfag; De verste tenkelige fagene.
Men nå skal jeg ikke klage mer, skal bare bli ferdig på pc'en for kvelden, legge meg til og sove lenge. Så jeg blir godt uthvilt til morgendagen!

Forresten så blogget jeg ikke i går, det var virkelig ikke meningen. Men jeg måtte gjøre en naturfagoppgave som skulle leveres innen i dag, være barnevakt, sykle på trimsykkelen og øve til samfunnsfagprøven vi hadde i dag. Det meste gjorde jeg samtidig, så det ble bare krasj alt sammen. Prøven gikk ikke så bra skal jeg si deg, og jeg var heller ikke i seng før kl 24 ....

Hahah, sa jeg ikke skulle klage mer, men det ble visst litt mer! Kommer med en litt mer positiv blogging i morgen, håper jeg ....

32835904
Bilder fra utrolig koselige hendelser det siste halvåret.
Øverst: Vi bader i boblebadet til Martine Emilie, og jentekveld etterpå.
Venstre: Bursdagen til Silje V, den var kjempekoselig!!
Høyre: I sommer en gang, før vi skulle på stranda.


Jeg savner dette virkelig!!

- Amalie lt

NOE DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

Det rommet i huset jeg er mest i (bortsett fra rommet når jeg sover) er faktisk BADET oppe. Der sminker jeg meg og ordner håret i nesten en og en halv time hver morgen, og er på do og dusjer så klart. Jeg tar faktisk over halvparten av bildene på bloggen der, som du kanskje har merka. Og nesten hver gang jeg snakker i telefonen eller øver til prøver, så tar jeg med meg saccosekken inn på badet, låser døra og enten skravler eller leser i vei! Dette har blitt en vanesak for meg det siste halvåret. Også tilbringer jeg faktisk enda mer tid der nå på vinteren, siden det er så deilig og varmt der inne.


Her tok jeg et bilde i speilet, bakgrunnen ser kanskje ikke så ukjent ut eller? Den er hvert fall bak alle outfit bildene mine, heh. Også har jeg fått med litt av doen, dopapir, såpedispenser, vasken, hylle, litt av stellebordet helt til venstre og jadda. Det meste som fins på dette badet i grunn.

Og det som er enda bedre er at det er badet oppe og det største badet i huset. For vi har nemlig et bad nede også, men der går jeg bare på do hvis jeg er nede. Har nesten aldri dusja der, hahah. For i huset vårt så er alt av stue, kjøkken, vaskerom og soverommet til mamma, pappa og begge småbrødrene mine. Så de er mest nede, og da blir det jo til at de har alle tinga sine på badet nede. Det samme gjelder egentlig lillesøsteren og lillebroren min også, selvom de har rom oppe, så gidder de ikke å bruke badet oppe nesten. Fordi jeg er der nesten hele tida .. Heh ..

Men nå ble det masse om bad her. Kanskje ikke så interresant for deg å vite? Men jeg ville bare meddele det, siden det er der de fleste bildene blir tatt og sånt. Og snakker jeg i telefonen med deg er jeg mest sannsynlig på badet!

- Hvilket rom i huset tilbringer du mest tid i?

- Amalie lt

KALENDERGAVE OG SÅNT

I dag var det jeg som skulle åpne pakkekalenderen, dagens lille høydepunkt!! Heheh, jeg rakk så vidt å få på meg klær før jeg løpte ned trappa og åpna pakken. Og da fikk jeg en lipgloss!! Det var litt koselig egentlig, siden jeg hadde sagt til mamma og pappa at jeg ønska meg sånne småting som lipgloss, øredobber, ringer osv. Og jeg som er avhengig av lipgloss! Det er ikke tull en gang, har det med meg over alt. Bare spør vennene mine, du.


Var den ikke søt? Lyserosa med sølvhjerter på, også har den et hjertanheng.
Det var faktisk pappa som bestemte farge på den. Bra jobba pappa!! For jeg elsker lyse lipglosser.

I dag har det faktisk vært en helt grei skoledag. Onsdager pleier å være den verste dagen, men vi hadde matte de to første timene, og da gjorde jeg vel 3 eller 4 oppgaver, hahah. Siden jeg, Mari og Henriette satt å skravla hele tida. I de to midterste timene hadde vi gym, og det var faktisk litt gøy. For vi hadde fotball, og det er jo egentlig ganske koselig. De to siste timene hadde jeg engelsk fordypning, og da hadde vi skriveprøve. Nesten som en mini tentamen, og den gikk også ganske greit.
Så tok jeg to svarthvitt bilder i stad, siden jeg prøvde ut alle funksjonene på kameraet mitt.

På kvelden var jeg på damelagstrening, det var egentlig ganske gøy. Men utrolig kaldt, det var rundt 5 minus grader, og vi var ute på kunstgrasset. Men jeg hadde kledd meg godt, så det gikk så bra så. Bortsett fra at jeg nå tror jeg begynner å bli syk! Også fikk jeg testa den nye overtrekksdressen som jeg blogga om >her<. Den var utrolig deilig. Og gjett om Mari også hadde den på da, og i tillegg hadde vi samme burberry skjerf. Hahah, vi så ut som sånne fjortissjenter som går med samme klær, fordi de er så kule. Også var det ikke planlagt en gang. Det var bare sånn: "Oii, vi var visst litt veldig like i dag!" når vi møttes.

Men nå skal jeg rydde litt og finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, så kommer det ett siste innlegg for denne dagen etterpå!

- Hva har du gjort i dag?

- Amalie lt

OUTFIT 02.12

Dagens outfit var en helt vanlig variant. Sånt jeg som regel går med, ganske casual egentlig. Og utrolig deilig å gå med!
Bildet ble ikke større enn dette, aner ikke hvorfor.

'
Brun genser fra CUBUS
Hvit singlet fra BIKBOK
"Gammel-rosa" - og "Brun-grått" skjerf fra VERO MODA
Mørk dongeritights fra ONLY
Div armbånd fra BIKBOK og GINA TRICOT
Ringer fra H&M

Men nå må jeg gå, jeg mater lillebroren min med grøt. Men siden jeg blogger samtidig blir han uttålmodig mellom hver bit og roper "ma ma" hele tida. Han kan ikke snakke ordentlig, så "ma ma" betyr "mer mat" men også "mamma" på hans språk. Hahah, veldig komplisert, men man skjønner det når man bor med han 24/7. og nå griner han minste lillebroren min, så jeg må gå nå!
Blogger etter treninga i kveld!!

- Amalie lt

DAGEN I DAG .. SOM LÆRERNE SIER

I stad kom jeg på at jeg faktisk ikke har skrevet noe om hva jeg har gjort i dag. Så da kan jeg jo ta et lite innlegg om det.
Skolendagen i dag var helt grei egentlig. Tirsdag er en av de beste skoledagene, for vi har bare "slappe av" fag. Og den ene timen starta med at vi ikke hadde lærer, så da var det musikk på full guffe! Helt til noen i klassen gikk og sladret. Da var den moroa over. I siste time hadde vi en lærer, men han brydde seg ikk om hva vi gjorde. Så jeg, Henriette, Silje, Pærne, Mata og Steffen satt i et hjørne av klasserommet og surra på pc'en og sånt. Det var utrolig koselig!

Etter skolen ble jeg og >Mari<, med >Henriette< hjem. Vi skravla og skravla som aldri før, men det er jo vanlig til å være oss. Vi hadde så utrolig masse å snakke om! Men det er alltid koselig det.


Meg, Henriette og Mari. Bildet ble tatt for litt over en måned siden, jentekveld hos Henriette.

På kvelden så gjorde jeg ikke så masse, rydda litt klær som lå overalt på rommet mitt. Og snakka 2x lenge med >Silje V< i telefonen og så på Grey's Anatomy. Åh, jeg elsker den serien!! Men det var veldig trist i dag da :(

Legger meg nå, faktisk litt tidligere enn vanlig. Hahah, bra jobba, Amalie!! 
Og vet dere hva? Det er jeg som skal åpne pakkekalenderen i morgen. Gleder meg!! Hahah, nå kom det lille barnet i meg, frem igjen.

Natta!

- Amalie lt 

OUTFIT 01.12.09

I dag har jeg egentlig hatt på det mest behagelige antrekket som går an. Det er nesten som å gå i joggedress jo!


Grå oversized cardigan fra GINA TRICOT - den er egentlig mye lengere enn på bilde, men av en eller annen grunn så har den bretta seg opp.
Lyserosa singlet fra BIKBOK
Hvit singlet fra BIKBOK
Lys tights fra BIKBOK
Sølv stæsj fra H&M og BIKBOK

Den cardiganen er helt himmelsk å gå med! Fordi den er laget av sånn sykt deilig og tynt stoff. Det må nok være et av de mest behagelige klesplaggene jeg har. Og den har jeg faktisk ikke brukt før. Første gang i dag!

Jeg hadde forresten rett hår i dag tidllig, men nå som det er så fuktig ute, så krøller/bølger det seg med en gang jeg går til skolen. Noe som er utrolig kjedelig med tanke på at jeg bruker over en halv time på å rette det. Nesten bortkasta tid! Ja ja, sånn er det om vinteren, må bare leve med det.

- Amalie lt

NÅ ER DET DESEMBER, FOLKENS

Ja, nå er det endelig desember! Den kaldeste men en av de mest koselige månedene i året. Når jeg våknet i dag så var min første tanke: Å, pakkekalender! Jeg får pakke hver tredje dag, siden jeg og mine to eldste yngre søsken har kalender sammen, for hvis ikke så hadde det blitt veldig dyrt for mamma og pappa, og det skjønner jeg jo i grunn. Men det som var litt koselig i dag, var at alle tre fikk pakker! Og det skjer også på julaften, siden det føler jeg er de to mest spesielle dagene.
Her skal dere få se bilde av den søte kalenderen mamma og pappa har laget til:


Er den ikke litt søt eller? Èn strømpe-greie for hver dag.


Også har vi fått hver vår helt vanlige sjokoladekalender av bestemor, men det pleier vi å få. Og nå er første luka åpnet, som dere ser!

Så det var litt kalender info, ja. Å, jeg glemte å skrive hva vi fikk i kalenderen i dag; Vi fikk hvert vårt skrapelodd og en liten nissesjokolade. Jeg vant faktisk 10 kr på skrapeloddet, og kjøpte meg en tyggispakke for de senere. Lillesøsteren min vant 20 kr, så det var litt morsomt egentlig, at vi faktisk vant noe.

- Hvordan kalender har du?

- Amalie lt